צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! בקרוב אתחיל לימודים באוניברסיטה, ואני מחפש תיק גב איכותי שישמש אותי לאורך התקופה. אני לא יודע בדיוק מהו גודל התיק שבדרך כלל מספיק לסטודנט, אולם בעיקרון אני מעריך שאצטרך לסחוב ציוד לימודים רגיל כגון מחברות, קלסרים ומחשב נייד (וכמובן אוכל להפסקות ) חשוב לי שהתיק יהיה איכותי, קל, פונקציונלי, נוח להליכה ממושכת ועם תא ייעודי למחשב. מבחינה כספית- אני לא כל כך מכיר את שוק התיקים והמחירים הסטנדרטיים, אז כרגע אקציב עד 350 ש"ח לרכישה. תודה ושנה טובה לכולם!
-
- 10 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
יש לי תיק כבר כמה שנים מכנס TECHED בארה"ב. תיק מדהים, אבל עשה את שלו. מישהו יכול להמליץ על תיק גב למחשב נייד ?
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם התיקון מתבצע במעבדה שלהם או שהם שולחים למעבדה חיצונית ואיך השירות במעבדה שלהם ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי ב-H&O וראיתי שלט שתוכלו לראות בתמונה למטה: האם זה תכסיס שיווקי? זה אומר שהם יכולים לרשום 90 אגורות ולעגל ל-1 ש''ח?
-
- 20 תגובות
- 6.7k צפיות
- 1 follower
-
-
נכנסו לדירה חדשה ברעננה דלת הכניסה לצערנו של שיריונית חוסם נראה שאין בידוד בכלל כל שיחה במטבח פינת אוכל נשמעת היטב מבחוץ שלא לדבר על שיחה ערה כבר שומעים מהמעלית מרחק של 5 מטר... בפניה אליהם גם לסוכן וגם לשירות לקוחות התשובה בלי לבדוק בלי לשלוח מישהו "הדלת עומדת בסטנדרט הישראלי מומזן לרכוש דלת אקוסטית ..." ממולץ לא לרכוש מהם דלתות חוץ !!! תודה אורן
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה למכור את המחשב של אח שלי לבקשתו, אשמח אם תוכלו לתת שיערוך לתמחור של המחשב כיוון שאיני מבין דבר במכירות יד2 של מחשב אלה הם הנתונים שקיבלתי מאח שלי: Intel i5 8400 Arctic Freezer 7 pro Z370xp spi motherboard Corsair vengence 16gb 2400mhz Samsung ssd 870 evo 500gb Hdd st500dm002 Nvidia geforce gtx 1070 Corsair rm 850x Zalman r1 case אודה לעזרתכם!
-
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
1. יש לנו ברז תמי 4 (עם מערכת טיהור וסינון מתחת לכיור) מזה 7 שנים, זהו הפתרון הנוח לנו ביותר, אך תמיד ידענו שאת הנורה והסנן ניתן לרכוש באופן עצמאי בחצי המחיר. כמובן שתמי 4 מזהירה מבני מוצרים נחותים/לא מתאימים/מסוכנים, והמתחרים אומרים ש "פעם פעיל זה פחם פעיל", שמדובר בפרקטית מדובר באותו המוצר, כנ"ל בנוגע לנורת ה UV. מישהו יודע לומר (או להפנות לכתבה/מאמר) האם יש עדיפות לרכישה במחיר כפול מתמי ארבע, או שמדובר באותם המוצרים ברמה העקרונית ואין שום בעיה לרכוש בחצי המחיר? (ואם חצי מחיר, מאיזה חנות/משווק/מותג מומלץ לרכוש? יש יותר מאחד) 2. אנו מעוניינים להניח אדניות במרפסת השמש, לאורך כ 10 מטרים, אדניות ברוחב של כ 13.5 ס"מ (הבנתי שיש אדניות צרות יחסית), האם יש אופציה במקום להשקות י…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשיחה שלי עם נציגי השירות, אמר הנציג שאחרי סקר דעת קהל הוחלט להוריד את הפונקציה וכשאתה מקבל את הסנן בדואר אז אתה אמור להחליף אותו. הוא אף אמר לי שכשתצא גירסה חדשה, יחזירו את הפונקציה הנ"ל. ואין צפי. למישהו כאן יש את המכשיר והמכשיר מודיע לו שצריך להחליף סנן?
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
תמיד יש סיכוי שיבואו לקראתך כבר בכמה מקרים בעבר שילמו לי החזר כספי על משלוחים בגלל כל מיני תקלות משניות די קטנות והפעם הזה קרה שוב הזמנתי מקלדת אלחוטית שתלך לי עם ה סטים לינק שהזמנתי לפני כמה שבועות המקלדת הזאת https://www.amazon.com/gp/product/B014EUQOGK/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 עלתה לי 28 דולר ועוד איזה 10 דולר משלוח הייתה בעיה במשלוח וזיהיתי את זה די בזמן אמת הנתונים של המשלוח לא התעדכנו במעקב שלחתי אימייל לתמיכה של אמאזון והם אמרו שהם רואים את הבעיה והוא תיקנו אותו והמקלדת תגיע בזמן שהייתה צריכה להגיע האמת קצת התאכזבתי חח עברו שלושה ימים ואני מקבל …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני עוזר לחבר להרכיב מחשב [מפרט] והצעתי לו לקנות [לפי ההמלצות כאן] מSTARTPC או מTMS, הוא בחר בSTART בנתיים, בגלל "קרבה גיאוגרפית" [הוא מנהריה, חשב לאסוף מחיפה, טרם חזרו אליו טלפונית, בכל אופן...]. הרכבתי לו מפרט בסה"כ של כ3,000 ש"ח, הכולל לוח+מעבד+זכרון+מארז שכולל ספק [יש לו את השאר] אמנם זה "רק" 3000, אבל בסכום כזה ניתן גם להרכיב מחשבים שלמים אבל זולים! בחנות רשמו לו במייל שיצטרך לשלם 70 על הרכבה, אני משער שבגלל הסעיף המצוטט למטה. האם זה הוגן בעיניכם [לא רכשתי מחשב כבר שנים] שבגלל שהרכבתי לו רק 4 רכיבים [בעלות כוללת של 3000] ידרשו שיוסיף 70, ולעומת זאת אם היה מרכיב מחשב פשוט עם הארד-דיסק וכרטיס מסך\מאוורר, בסה"כ של 1500 - לא היו גובים [למשל, כי …
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה על מותג ודגם של תנור משולב כיריים שעומד בקריטריונים הבאים:פיזור חום לאפיה בתוך התנור כיריים מסודרות באופן יעיל להעמדת סיריםתנור מצופה באמייל ואיכותי שלא מתקלקל מהר?תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להזמין תנור של חברת דלונגי, אבל לא כל כך הבנתי מי נותן את השירות עליו... אם הוא מתקלקל או שיש איתו איזשהי בעיה - למי אני פונה? אולי מישהו כאן מכיר ויכול לעזור לי? תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רכשתי תנור כזה לפני שנה מדגם K22 דו תאי ובמהלך שימוש פתאומי זכוכית התנות התפוצצה של התא למטה פניתי ליבואן הניקרא מיני ליין " ויש לציין שענייה לטלפונים מתבצעת מהר אך בפועל הטיפול מזוויע בלשון המעטה וחסר אחריות ואין באמת עם מי לדבר טענתי היא שכיוון שהמקרה נחשב כלא שיגרתי וכהזוי גם אחרי 7 שנים של שימוש שזכוכית תתפוצץ לכן דרשתי תיקון ו הם טענו שזה קרה באשמתי אולי בטעות נתתי מכה והסברתי שחובת ההוכחה עליהם אם הם טוענים כך אך בפועל לא היה עם מי לדבר והתקליט חזר על עצמו המקסימום שהסכימו אחריי טירטורים זה לעשות הנחה של 25% הנחה ממחיר הזכוכית. הקלטות של כל הדיון מול החברה נמצאות בידי למי שרוצה!!!.
-
- 24 תגובות
- 6.9k צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב ושבוע נפלא לכולם! אני מנוי לבאנדל של בזק + בזק בינלאומי דרך בזק בינלאומי, למהירות של 40 מגה לשנה שעומד להיגמר. עד היום שילמתי 119ש"ח. עשיתי טעות ועשיתי באנדל דרך ספק ולא דרך תשתית כי פשוט לא ידעתי מי זה מי =\ בכל מקרה, אני כן מעוניין להישאר עם בזק כתשתית מכיוון שהוט לא יכנסו לדירה שלי בשום פנים ואופן! בתום החבילה אני הולך לשלם כמאט 200ש"ח שזה הרבה מאוד. בזק מציעים לי לשדרג ל 100מגה ואז אני יכול לקבל או 180ש"ח דרך בזק בינלאומי או 140ש"ח דרך אקספון. מאתר כמהזה אני מבין שאקספון זה האופציה הכי זולה אבל מעולם לא היה לי ניסיון איתם. עם בזק אני דווקא די מרוצה. הקטע הוא שבשביל לעבור לבאנדל עם אקספון אני אצטרך לנתק את המנוי הנוכחי ואז להיתחבר שוב הפעם דרך בזק (תשתית) ולא …
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מחשב נייד לבן, 15.6 יפה תואר צריך להכנס למעבדה 3 פעמים בתוך שנה וחצי מרכישתו 1. מסך עם בהירות נמוכה יחסית עם זווית צפייה נמוכה מ90 מעלות (לפטופ חייב לקבל 120 מעלות לפחות כדי לעבוד על הברכיים!) 2. קירור לא תקין, ברגע שמדליקים משחק קליל כמו NFS המחשב הולך לישון כי חם לו 3. סוללה נגמרה, המחשב נטען עד 80% ונכבה ב30% (לא ממש אכפת לי מכמות הטעינה אבל מחשב לא אמור להתכבות באמצע העבודה באמצע הסוללה ללא שמירת מסמכים או כניסה לשינה) לאחר 1 ו2 לא הכנסתי את המחשב למעבדה כי ידעתי שזה לא שווה את הזמן, אז קניתי מחשב נייח ושיחקתי בו NFS אבל מס' 3 חירפן אותי! באמצע צפייה בסרט בנסיעה, נכבה! המחשב נשלח למעבדה בתאריך 1.12.15 ועדיין לא חזר, לאחר שבוע התקשרו אליי וביקשו מס' …
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום היום אני עם בזק , ספק + תשתית.100 מגה, מחודש הבא המחיר מתעדכן ל142 ש"ח עם מהירות העלה יותר נמוכה אני יכול להסתדר אבל צריך את ההורדה המהירה. יש לי חלופות טובות היום עם כל הבולשיט הזה של הרפורמה ? אני אצטרך להחליף את הרואטר שקיבלתי מבזק N600 D-link ? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4498263,00.html טוב לדעת שעבורם שירתתי בצבא . פשוט מדהים .
-
- 17 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
בסוף החדוש יגמר לי מבצע באנדל של 10 מגה + גיימר ב80 שקלים לחודש התקשרתי עכשיו לבזק, רק על התשתית הם רוצים 90 שקל ל10 מגה!!! מה שאומר שהחבילה הכי זולה שאני יכול להוציא כרגע זה משהו כמו 120 שקל לחודש, התייקרות של 40 שקל וכל זה עם מהירות דיי נמוכה יחסית. למישהו יש רעיונות או הצעות מה עושים ??
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
המחיר משום מה ירד עוד יותר כשהזמנתי ל250 יורו וכולל משלוח יצא 340 ממש שווה לכל מי שרצה לקנות
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם בתאריך ה 24.04 ביצעתי הזמנה של מכשיר סלולרי MOTO G 16 GB מהחנות של BUY2USA במחיר של 1099 ש"ח. ההזמנה באתר לא עברה תקין, נמחקה לי כל היסטוריית ההזמנות באתר, ואולם החיוב על המכשיר כבר בוצע וירד באתר חברת כרטיסי האשראי. ב 27.04 התקשרתי לשירות הלקוחות, ובחורה בשם קרן טיפלה בי, אכן אמרה שהייתה בתאריך ההזמנה תקלה באתר, העבירה הוראה לביטול החיוב בכרטיס האשראי ואמרה שידאגו לסדר לי גם את היסטוריית ההזמנות באתר. כעבור יומיים אכן נכנסתי לאתר חברת כרטיסי האשראי וראיתי שבוצע זיכוי על המכשיר. נכנסתי שוב לאתר BUY2USA על מנת לבצע הזמנה חוזרת של המכשיר, וראיתי שהוא איננו קיים עוד בחנות. שלחתי מייל לשירות הלקוחות עם הפירוט מעלה של כל השתלשלות העניינים, ושאלתי מה הצפי ל…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
להלן חלק מהמכתב האחרון שנשלח להוט. - - - תגובה אוחדה: - - - - - - תגובה אוחדה: - - -
-
- 11 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
לפני כשנה קניתי מחשב נייד של חברת hp ורכשתי הרחבת אחריות ל3 שנים. המחשב התקלקל לפני כחודש, נלקח ממני למשך שבועיים, והוחזר לי לא תקין. פניתי שוב לחברת hp, שתיאמו מולי איסוף נוסף של המחשב, לאתמול, אף לא הגיע אף אחד לקחת את המחשב, ולא יצרו איתי שום קשר לגבי דחיית האיסוף. המחשב משמש אותי בתור סטודנט למדעי המחשב בטכניון, ודבר זה פגע קשות ביכולתי ללמוד ולהגיש שיעורי בית. היום הגיע השליח אחר הצהריים ואסף את המחשב. דרישותיי מחברת hp לפיצוי העלו גיחוך בפי המנהלת שענתה לי בזילזול!! כמובן שנפרדתי מהמחשב שוב לפרק זמן יקר ולא קצר בכלל! מה אוכל לעשות? האם יש מקום להגשת תביעה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי דרך האינטרנר כרטיס טלוויזיה hauppauge 1512 , המכשיר מגיע עם מטען שיש לו שני פינים שטוחים ( תקע אמריקאי ) רוצה לחבר את הכרטיס לחשמל האם מספיק לקנות מתאם כזה : http://www.daganm.co.il/rec/1139-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9D-%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C-%D7%9E%D7%A9%D7%A7%D7%A2-%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%A7%D7%90%D7%99-%D7%9C%D7%AA%D7%A7%D7%A2-%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C%D7%99 האם יש צורך במשהו נוסף או שהמתאם מספיק ? חושש שאשרוף את המכשיר ...
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אבא שלי לקוח וותיק הרבה שנים בבזק משהו כמו 50 שנה. ולא יכול להיות שככה מנצלים אותו. הפירסומת של העלאת מהירות הגלישה בחינם היא שקר. אחרי שנגמר לכם המבצע הקודם הם מעלים את המחיר. ואם אתם רוצים לחזור למהירות הקודמת הנציגה תוריד לכם רק שקל במחיר. נשמע לכם הגיוני? הם כבר עשו לו את אותו תרגיל, אם העלאת את המהירות ואתה רוצה לחזור, המחיר הקודם שהיה יעלה. והוא נעשה לא משתלם בעליל. בסוף השארתי את המהירות 15Mb ב-80 שקל. קפיצה של 15 שקל במחיר.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מניח שכבר נתקלתם במושג "תרחיש עלטה" או הפסקות חשמל עקב עומסים שיהיו במקרה של פגיעות בתשתיות החשמל. לאחרונה עשיתי מחקר שוק לגבי תחנות כוח ניידות, מכשיר שמשלב סוללות ליתיום־ברזל־פוספט (LiFePO4) עם ממיר מתח Inverter שמספק חשמל AC. כמובן יש כמה שיקולים, האם באמת אני צריך מכשיר כזה? ולכמה זמן הוא יחזיק במקרה של הפסקת חשמל. לאילו מכשירים חיוניים אצטרך לחבר אותו, למשל מקרר? רציתי לשמוע מעוד אנשים מה הם חושבים ומה השיקולים שלהם במקרה כזה. דבר נוסף, יצרתי את הדיון בפורות צרכנות כי מסתבר שהמוצרים אוזלים מהמלאי עוד בטרם הספקתי לעשות מחקר שוק עליהם ברשת. ויש מכשירים שהמחיר שלהם בארץ כפול ומכופל מהמחיר שלהם בחו"ל. כרגע המותג Ugreen עם עלות-תמורה סבירה…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-