צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,304 דיונים בפורום זה
-
יש כ"כ הרבה מכונות כביסה... איזו הכי כדאית? במחשבים למשל אני מבין. אני יודע מה אני צריך... במכונות כביסה לעומת זאת אני לא ממש מבין. אני יודע בגדול שצריך לקחת בחשבון דירוג אנרגטי. קיבולת. סל"ד. תוכניות שונות. אבל תכלס מה מומלץ? הבעיה היא שלא תמיד יש התאמה בין הנתונים שעל הנייר לבין הביצועים בשטח. לכן חשובה גם חוות דעת ממישהו שקנה וניסה לא? בגדול אנו צריכים עם פתח קידמי,7ק"ג,סל"ד לא אומר לנו הרבה,אולי1200 איפה גם כדאי לקנות? בחנות פיזית או באינטרנט? (מה לגבי התקנה?) תודה
-
- 22 תגובות
- 19.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להזמין קו טלפון נוסף לבית בשביל המכשיר פקס שלי ורציתי לדעת האם שווה לי להתחבר לקו טלפון של 012 בעלות של 10 ש"ח למשך 36 חודשים (עבור המתאם). אני כרגע מקבל פקסים דרך השירות ONE MAIL של בזק שהוא גם בעלות של 10 ש"ח לכל חודש (אבל זה דמי מנוי שאף פעם לא נגמרים). השימושים שלי בפקס לא גדולים אני שולח בממוצע 10 פקסים בחודש ומקבל בערך 3. עכשיו רציתי לדעת האם יש איזה בעיה בשליחת הפקסים על קו טלפון VOIP? האם יש עדיין את התופעה של קבלת דואר זבל בפקס שגומרת את כל הדפים והדיו? והאם תיהיה לי בעיה שהספקית אינטרנט שלי היא 013? (כאילו חייב שגם הקו טלפון וגם הספק אינטרנט יהיה של אותה החברה) תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
גוגל ישראל יצרה אתר מאוחד שיסייע לכם למצוא את הדילים הכי טובים ברשת הארצישראלית במסגרת יומיים של מבצעים גדולים. אנחנו כאן כדי לעזור לכם עוד קצת לכתבה: http://hwzone.co.il/48-%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%a7%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%a8%d7%a9%d7%aa-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%94%d7%92%d7%90/
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ובכן כיום אני משלם עבור חבילה זהה כ340 שקלים בחודש. אני לקוח של הוט מקום המדינה ואפילו לפני. ראיתי שהם יצאו במבצע חדש טריפל סוף שבוע בטח בעקבות כניסת סלקום לשוק. הטריפל נקרא טריפל Weekend ותקף לדבריהם רק לסוף השבוע הקרוב. 299 בחודש כשחודש ראשון והתקנה חינם = 275 בחודש לשנה. הפרש של 65 שקל. ובנוסף סגורים לי ערוצי הספורט הבסיסיים לא הפרימיום, והVOD. לא חשבתי להתלונן אף פעם, נראה לכם אפשר לשלם פחות? חשבתי פשוט להגיד להם שיעדכנו לי את המבצע החדש במנוי הנוכחי. אבל כנראה אשמע שהמחיר הוא רק למצטרפים חדשים. כאן הייתי אומר אז אוקי, תנתקו אותי ואצטרף מחדש כך אקבל את המבצע ואתם תשלמו פעמים למתקין על הפירוק ועל ההתקנה. אבל בטח יש להם קלף נגד זה. מה לעשות לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ועוד מחדל מבית היוצר של HOT הוט: התקנת Isolator יש לי בעיית הארקה ברשת הכבלים. הממיר שלי (HOT MAGICHD) מחובר לרסיבר מסוג Yamaha RX-V667 ב HDMI וגורם ל "באזז" חזק מאוד ברמקולים בכל המכשירים המחוברים לרסיבר (גם כאשר משתמשים בסטרימר לדוגמא)! התופעה נעלמת כאשר אני מנתק את כבל ה Coax מהממיר, או מנתק את הממיר מהרסיבר. הבעיה נגרמת מחיבור לקוי של ההארקה ברשת הכבלים בדירה, ונקראת גם Ground Loop או לולאת אדמה. הפתרון הוא להתקין Isolator (או "מבודד אדמה") בכניסה של הכבל הראשי לדירה. יצרתי קשר עם HOT, ואחרי שיחה בת 30, התוצאות? HOT מתנערת מכל אחריות ומבקשת 107 ש"ח על התקנת Isolator על *התשתית שלהם*. כשציינתי שאיננו מוכן לשלם שקל אחד נטען בפני כי הוט אינה מתחייבת לטפל בתקלות שאינם שלה…
-
- 22 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות עכבר ונתקלתי במבצע הזה אבל אני לא מכיר את העכבר ואין לי אפשרות לנסות אותו לפני המבצע נראה ממש שווה מבחינת המחיר http://esport.vgames.co.il/deal/18.html מישהו יכול להמליץ על המוצר לפני שאני מבצע את הרכישה ? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום הזמנתי דרך האתר של איבורי מספר חלפים לאיסוף בסניף רעננה. לפני שהגעתי לסניף בדקתי את ההזמנה באתר והיה רשום שההזמנה מחכה בסניף. בסניף ניגשתי לדלפק השירות אל ליאור שהיה פנוי, נתתי לו את מספר ההזמנה וביקשתי שיביא אותה. הוא טען שההזמנה לא אושרה ושהייתי אמור להתקשר לוודא.הבהרתי לו שבאתר היה כתוב שההזמנה בסניף אבל הוא התעקש שהיו צריכים לשלוח אלי SMS גם אחרי שהבהרתי לו שאין לי מכשיר סלולרי. בנוסף הוא התעקש שהוא לא יכול לעזור כי זה המחלקה של האינטרנט שלא קשורה אליו. הוא סרב להתקשר למחלקה הרלוונטית כדי לברר את הדברים ואמר (כבר בטון מאוד לא נעים) שאני אתקשר בעצמי, שוב הסברתי לו שאין לי טלפון סלולרי וביקשתי את המספר של מחלקת האינטרנט שמופיע באתר כדי להתקשר מהסניף ותוך כדי…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הם סוף סוף הגיעו עם הסיב לבניין שלי, הרכיבו גם את הקופסת תקשורת שממנה אמורים לצאת (בקרוב) כבלי רשת לדירות. לפני שאני סוגר פינה, מעיף את אורנג' ובזק ועובר אליהם, הייתי רוצה לשמוע ממי שכבר מחובר אליהם מה ואיך איכות השירות. הבנתי שיש כאלה שהתחברו דרך הפיילוט. גו...
-
- 11 תגובות
- 6.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, במקרה נכנסתי לאתר של בזק בינלאומי וראיתי ש-3 חודשים אחרונים חייבו את ההורים שלי ב 160~ שקל במקום 60 שקל לחבילת 12 מגה. לפני כמה חודשים הם גם הפסיקו לשלוח חשבוניות בדואר(ללא שום הסכמה מאיתנו). הם טוענים שהם הודיעו באימייל על העלאת המחיר(אף פעם לא השתמשנו בתיבת אימייל הזו ואף פעם לא הצהרנו שנשתמש בתיבה הזו) והם לא מוכנים לתת החזר על הכסף שהם גנבו. הם הסכימו "בטוב ליבם" להוריד את מחיר החבילה ל 40 שקל לחודש(באמת תודה, החבילה הזו מוצעת ב-30 שקל לכל דורש) וטענו שבגלל שהם הודיעו מראש הם לא יחזירו את הכסף. מה אני יכול לעשות במקרה הזה? הבנתי שיש חוק שמחייב אותם להודיע שבועיים לפני סוף החבילה על המחיר החדש אבל התיבת אימייל היא לא דרך ליצור איתנו קשר, שהם רוצים הם יודעים את המ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה גלשתי באתר דואר ישראל. ראיתי שהם יצרו עוד מרכזי איסוף לדברי דואר: מסירת דברי דואר במרכזי מסירה יש גם Click2Post שהם מציעים שלפי תיאור קצר דומה ל-BOXIT עד לאחרונה הבנתי שיש להם שיתוף פעולה עם סניפי שופרסל בשביל להוריד לחץ בסניפים. אבל עם רשימה לעיל הם החליטו להוסיף עוד נקודות למערך שלהם? מה יקרה אם היום אזמין מחו"ל? אם הם קובעים נקודות איסוף ביזמותם, אז חבילה יכולה להגיע למקומות אחרים ולא ספציפית לסניף שממנו תמיד אספתי? אותי מעניין איך זה לא ייצור אי נוחות לנעמני דברי דואר.
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קניתי בKSP את TL-WPA8630 KIT. https://ksp.co.il/?uin=42305&select=.263..492. המכשיר מעביר בערך רבע מהמהירות (200 מגה, שני המתאמים מחוברים בכבל) ואני רוצה להחזיר אותו מכיוון שהוא לא עושה את העבודה. האם ניתן להחזיר מכשיר כזה לאחר שימוש? ומה קורה אם היום ה14 (לאחר הקנייה) יוצא על יום כיפור (רביעי)? אני יוכל להחזיר אותו לאחר מכן?
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, זוהי התארגנות לקנייה הקבוצתית לדגמים הנ"ל: Samsung 840 EVO Series 250GB SSD Samsung 840 Pro Series 256GB SSD SATA III - הרכישה מתחילה - חברים שלום, לאחר תלאות רבות סגרנו את הקנייה מול TMS. לדרכי הגעה וטלפונים ניתן להיכנס לאתר של TMS.הדגמים שיהיו זמינים אלו רק EVO, PRO. הגיע הדגם הרגיל למי שמעוניין 750 ש"ח פרטי ההצעה: EVO- במחיר :775 ש"ח למזומן בחנות, 795 ש"ח כולל משלוח. PRO- במחיר 1040 ש"ח, 1060 ש"ח כולל משלוח. רגיל- אין במלאי. פרטי רכישה: הקנייה תהיה מוגבלת לשבוע בלבד, שבמהלך השבוע כל אחד מחברי הפורום מגיע לחנות/מזמין טלפונית, לאחר תום הזמן המחיר לא יתאפשר יותר. תאריכי הקנייה: 6.11.13 - 29.10.1…
-
- 688 תגובות
- 208k צפיות
-
-
הזמנתי כמה דברים באמזון כולם הוחזרו במייל שקיבלתי נכתב We're contacting you about order #112-2341886-0841815. We recently learned our shipper was unable to deliver your order because the address you selected is incomplete or incorrect. As a result, it was returned to us and we've requested a full refund for the order. This refund should go through within 3 to 5 business days and will appear as a credit on your next credit card billing statement. בדקתי כתוב , בדקתי מיקוד,הכל נכון לא מבין מה הם רוצים...מישהו נתקל בזה? צריך עזרה שלכם דחוף
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו קנה מסך \ SSD מאמזון? בצ'ט הנציגים אומרים שהאחריות המלאה אך ורק מולם כל עוד זה מסופק ונמכר ע"י אמזון או אפילו רק מסופק ע"י אמזון אבל נמכר דרך חנות צד שלישי, ואין צורך לפנות ליצרן או לגורם שלישי והם דואגים להכל. כולל משלוח חזרה בחינם במקרה של מוצר תקול, וזיכוי כספי מלא או החלפה. האם זה נכון? כי חבר אמר לי שאמזון לא עומדת מאחורי מה שהנציגים שלהם אומרים. אין התחייבות לנאמר בצ'ט ע"י 3 נציגים שונים? נשמע הזוי. מישהו יודע אולי מה נכון? תודה!
-
- 10 תגובות
- 5.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי רציתי לברר מה המחירים היום לספק + תשתית עבור 100 מגה או 200 מגה? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
בתאריך 29/04/13 רכשתי מחשב מתוצרת חברת HP. על פי החשבונית על המחשבחלה אחריות של חברת HP לתקופה של 3 שנים באתר הלקוח.מהימים הראשונים היו בעיות עם המחשב. תוך כדי תפעול המסך קפא במקום,נאלצתי לכבותו ולהפעילו מחדש. זה קרה פעמים רבות בכל יום. פנייותי לתמיכה הטכניתלא עזרו. התמיכה הייתה רק דרך הטלפון. למרות בקשותי החוזרות לאהסכימו לקחת את המחשב לבדיקה במעבדה. לבסוף, היום 30/12/13 לקחו את המחשב למעבדה. המחשב הוחזר אלי ביום03/02/14 , כלומר לאחר חמישה שבועות. התקלה לא תוקנה, המחשב קופא מספרפעמים ביום ולא מאפשר שימוש נורמאלי. פניתי לשרות הלקוחות של החברה ובקשתי להחליף את המחשב או חילופית להחזיראת הכסף ששילמתי, וכן לפצות אותי על הסבל שנגרם לי. והזמן בו לא היה לי מחשב. לבקשתילא קבל…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקשרתי היום בתשע לסניף בירקונים בפתח תקווה לברר אם יש PlayStation 4. נציגת השירות שאיתה שוחחתי אמרה כי אכן יש להם את המוצר במלאי. לאחר מכן שאלתי אותה אם היא יודעת באיזו גרסה הקונסולה (אמריקאי/אירופאי/אסייתי). נציגת השירות אמרה שהיא לא יודעת ואני צריך לבוא לחנות לברר. לאחר ששאלתי אם היא יכולה לברר את זה עם "מי שמבין" בחנות באיזה גרסה מדובר, נענתי בתוקפנות כי היא לא יודעת באיזה גרסה מדובר והיא הדגישה אני צריך לבוא ולראות בעצמי. למה אני בתור לקוח צריך לנסוע חצי שעה לחנות רק כדי לברר אם מדובר במוצר שאני צריך או לא, במקום שהיא תבקש ממי שאחראי לכך שישקיע דקה לברר באיזה גרסה מדוברת? זה הרי חלק מהעבודה שלהם. ניחה, נסעתי בכל זאת. שהגעתי לסניף אותה נציגת שירות הפנתה אותי ל…
-
- 9 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
רוצים להתחדש במקלדת, עכבר או אוזניות? כדאי שתבדקו את מה שיש לחנות האמריקאית המקוונת להציע ב-12 השעות הקרובות לכתבה: http://hwzone.co.il/כעת-באמאזון-הנחות-על-ציוד-היקפי-של-חברת/
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=512833.0
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לקראת קניה של כמה וכמה דברים באמזון, ואני רוצה לדעת אם מישהו פה מכיר מוכרים מומלצים\ לא מומלצים בתחום מכשירים הסלולאריים. אני מתכנן לקנות (להזמין בסוף השבוע הקרוב) טלפון HTC ONE S מטען נייד ASTRO 5600 נגן COWON C2 ועוד כמה שטויות (קייס ומגן מסך לפלאפון, סים קאטר- בארץ עולה 80 ש"ח- באמזון 4$) בעיקרון את פלאפון אני רוצה לקנות מחנות בשם cell lounge את הCOWON מחנות בשם jet audio מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למשל, קניתי טלוויזיה ב3800 שקל אתמול בשביל סרטים וגיימינג. ורק אז כמו אידיוט נזכרתי שלא בדקתי לגבי זמני תגובה. ואני יודע שזה די חשוב בגיימינג. התמונה בסדר והמשחקים רצים לא רע, אבל אני עדיין מרגיש שאני חייב לדעת את הנתון הזה. אבל אין אותו בשום מקום באינטרנט. ולמותגים יש נטייה לקרוא לדגמים שלהם באותיות שונות בכל Region וזה די מקשה על ההבנה איזה מודל יש לך. לצורך העניין, יש לי 49UF640Y
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד עם כרטיס מסך חזק (דיי סגור על ה1060 החדש) הrazer blade נראה כמו שילוב טוב של ביצועים, גודל ואיכות בנייה. מה שמדאיג אותי זה מה שאני קורא באינרטנט על השירות של razer, ואני לא בטוח בכלל אם אני אקבל שירות אם אזמין מאמזון (הם עושים משלוח ישירות לארץ). הבנתי מאמזון שזה בכל זאת שירות של razer גם כשמזמינים דרכם. הרבה אנשים באינרטנט ממליצים להזמין מהחנות של מייקרוסופוט כי להם יש שירות מצוין אך החנות הישראלית בכלל לא מוכרת לפטופים, שלא לדבר על הblade, ואני מניח שאני לא אקבל אחריות ממייקרוסופט ישראל עליו. האם למישהו יצא להזמין מחשב נייד מחו"ל ולהתעסק עם תיקונים \ אחריות מול החברה בחו"ל? הייתי…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.ushops.co.il/BUY2USA/product_details_new.php?product_id=25962 נתקלתי בקניה הבאה האם זה כולל מיסוי? ומשלוח?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאחר ו-black friday הוא עוד חודש פחות או יותר, רציתי לשאול אם מישהו יודע, מניסיון עבר - האם שווה להמתין או שאין הנחות משמעותיות על רכיבי חומרה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לפני מספר חודשים אירעה לי תקלה בכ.מסך, שהוא היה ATI HD4870 בגרסת OC של 3D CLUB. וכפי שאני יודע, החנות סקיי-פי-סי תספק לי אחריות מלאה למספר שנים (שאני לא זוכר, אבל זה לא עבר) על הכ.מסך. שלחתי אליהם את המחשב, וקיבלתי אותו עובד ותקין כהלכה (חשבתי :), לאחר מספר חודשים אירעה לי שוב תקלה בכ.מסך, ורציתי לראות האם התקלה אירעה בגלל התחממות יתר של הכרטיס, אז פתחתי את הCATALYST CONTROL MANAGER, וניסיתי לשחק עם המאוורר, והעוצמה שלו, ראיתי שהוא על 14%, שמתי אותו על 100% כדי לנסות ולראות האם התקלה תקרה שוב, אבל המאוורר לא נהיה מהיר יותר, והתוכנה הראתה שהמאוורר כן על מאה אחוז. ניסיתי מספר תוכנות כגון RIVA TUNER וכולן הביאו אותן תוצאות, קיבלתי מהחברה כרטיס עם חיישנים תקולים, אבל ע…
-
- 38 תגובות
- 13k צפיות
-