עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. בתי מתכננת להביא מארהב חלק מחשב שמחירו הנקוב 200 דולר. לכך יתווסף מס מקומי של כ 8-9 אחוז ( ניו יורק). הקבלה כולל המס המקומי תהיה כנראה על 217 דולר איך יתייחסו פקידי המכס ל"ערך" הפריט במקרה כזה? מישהו התנסה בדבר כזה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by וולפהרט,

איזה חנויות אמינות יש בתל אביב שמוכרות מחשבי מותג? איזה חנויות מומלצות יותר ומה פחות? תודה

3. היי. יש לי SteelSeries Arctis Pro + GameDac והפורט של ה-Mini USB נדפק ובגלל שמהנדסי הטילים הגאוניים מ-SteelSeries החליטו לעשות פורט משלהם - האוזניות מושבתות בגלל שלא מתחברות ל-GameDac. המחירים בארץ אסטרונומיים לסט חדש של גם אוזניות וגם GameDac. מישהו יודע מאיפה אפשר להזמין רק את ה-DAC בארץ?

4. אם אתם לא מעוניינים להמתין לבואו של דור חדש, יש לכם הזדמנות לקנות את כרטיס הגיימינג הפופולרי ביותר בסביבה במחיר קורץ ה-GeForce GTX 1070 החדש של NVIDIA אמור להגיע אל מדפי החנויות מתישהו במהלך החודשים הקרובים ולספק דחיפה מחודשת לשוק המיינסטרים של יקום הגיימינג, אך עד שזה יקרה בפועל – באמאזון גרמניה מספקים לכם עוד הזדמנות לקבל את נציג הדור העכשווי הבולט, ה-GeForce GTX 970, במחיר תחרותי בהחלט. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A2%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%95-%D7%91%D7%90%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%95%D7%9F-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%99-geforce-gtx-970-%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%99-%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by BarBee,

אז פתחתי את גוגל וניסיתי כל מיני שילובים של פרספקס, אבל מחיר ברור אין. אז למי שקנה כמה חתיכות, אולי יהיו תשובות אני מעוניין בלוח בעובי 0.5 ס"מ, בגובה 12 ס"מ ורוחב של 3 מטר (מין "פס" שיחצה את הקיר בחדר). המידות משוערות לצורך העניין. אם מישהו יודע מי מוכר בדרום הארץ, או במקום אחר שעושה משלוח, ומי שגם יודע כמה יעלה בערך, המידע יתקבל בברכה תודה

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  6. Started by felix slabodkin,

יש לי רעיון להמצאה עכשיו אני צריך לחבר בין זמזם לבין כפתור יש לכם רעיונות איך אני יכול לעשות את זה

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  7. Started by Kukishin,

האם הם נופלים באופן משמעותי מ BOSCH ו MAKITA?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ח ר,

מי מיודע כיצד ניתן להשיג כזו סוללה מקורי// חיקוי? (לא אצל היבואן ב150 ש"ח) תודה רבה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  9. למכירה, מחשב נייד מדגם Macbook Air M3, הדגם החדש ביותר מסך: 15” זיכרון: 24GB דיסק קשיח: 1TB SSD המחשב הוזמן בהזמנה מיוחדת, חדש בקופסא וטרם נפתח יימכר במחיר מצויין לרציניים בלבד אורן 054-2278586

10. חנות הצד השלישי מצטרפת אל Steam במבצעי השנה הירחית החדשה, עם משחקים טריים וגם כאלה שיושקו בקרוב אם לא מצאתם הצעות קורצות מספיק במסגרת מיזם המבצעים העדכני של פלטפורמת ה-Steam – יכול להיות שדווקא חנות ה-GMG המקבילה, שפצחה אף היא במבצעים לרגל ראש השנה הסיני, תוכל לשכנע אתכם לפתוח את הארנק. אספנו עבורכם את מיטב ההצעות הזמינות בה נכון לעכשיו, ולכם נותר רק לעיין ולבחור. שימו לב כי במסגרת מרבית המשחקים והמחירים בכתבה זו ניתן לקבל הנחה של 20 אחוזים נוספים, עם שימוש בקוד הקופון 'FEBURY-SVINGS-20PERC' במעמד הרכישה משחק הפעולה הקטן והייחודי Titan Souls נמכר במחיר של 3.75 דולר. משחק הפעולה מגוף שלישי שלא מוכר ומוערך מספיק, Dark Sector, זמין בעלות ש…

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  11. עדיין מחפשים כרטיסי microSD וכונני SSD לרכוש במחיר משתלם? יש לכם כמה שעות אחרונות לבצע זאת בצורה מקוונת אם יש ביניכם כאלו אשר לא הספיקו לנצל את המבצעים של אמאזון ארצות הברית על מוצרי אחסון אתמול – ודאי תשמחו לגלות שיש לכם צ'אנס נוסף לעשות זאת כעת, בחנות אמאזון הבריטית שמעבר לים. במסגרת מבצעי Deal of the Day, ניתן לרכוש את כרטיס ה-microSD המפורסם של SanDisk בנפח של 128GBובמחיר של 35 פאונד כולל משלוח ארצה – כ-195 ש"ח. אלו שמעוניינים בדגם זריז יותר של microSD יוכלו לרכוש את גירסת ה-64GB של כרטיס ה-Extreme, עם מהירויות קריאה וכתיבה של עד 90 מגה-בייט בשנייה ועד 40 מגה-בייט בשנייה בהתאמה, במחיר של כ-25.6 פאונד – כ-145 ש"ח, כולל שילוח לארץ. להמשך: https…

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  12. Started by גיא חסון,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Sqeezy,

שלום ליש לי כרגע 15 מגה, ספק בזק ואינטרנט מבזק בינלאומי (או ההיפך אני כל הזמן מתבלבל) אני מעוניין לשדרג ל40+ מגה, מה אתה ממליצים? להשאר בחברות שאני נמצא בהם (אני מחובר אליהם כבר יותר מ10 שנים) או שאתם ממליצים חברה אחרת אולי יותר משתלמת ואיכותית.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. המתחרה של לנובו ל-Zenfone 2, עם 4GB של RAM ו-64GB של אחסון מובנה, מוצע כעת במחיר תחרותי במיוחד לא רוצים נקסוס 6? יש לנו עוד הצעה מפתיעה לסמארטפון מרשים במחיר סביר בשבילכם: ה-Lenovo K80M. הסמארטפון של היצרנית הסינית, שהושק בחודש אפריל האחרון, כולל מפרט שמזכיר באופן די טוב את זה של ה-Zenfone 2 הפופולרי עם מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציית FullHD, שבב אטום Z3560 מרובע ליבות במהירות 1.8GHz של אינטל, זכרון RAM בנפח נדיב של 4GB וגם אחסון פנימי בנפח נדיב של 64GB עם אפשרות הרחבה. אל מאפיינים אלו מצטרפת גם מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מערך ייצוב תמונה אופטי, מצלמת 5 מגה פיקסל משנית, שבב NFC, תמיכה בכל תדרי הסלולר הרלוונטיים לישראל וגם סוללת 4,000mAh אשר אמורה…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by SilentBob,

עדכון 2: בסגה החלו לחלק שלושה משחקים חינמיים חדשים: Viking: Battle of Asgard, Gunstar Heroes ו-Renegade Ops. נראה כי מי שנרשמו לעדכונים בסיבוב הקודם של המיזם יהיו זכאים לקבל במייל שלהם קודים עבור הכותרים החדשים באופן אוטומטי, ללא צורך ברישום או הזנת פרטים מחדש – אם כי בסגה מצהירים כעת שקבלת הקודים עשויה לקחת עד שלושה ימים שלמים, בשל העומס והביקוש הגדולים ברשת. עדכון: נראה שגם המשחקים החינמיים של הסיבוב השני אזלו – אך אל תשכחו שיש את הסיבוב השלישי, אליו תוכלו להירשם עם המייל שלכם על מנת לקבל שלושה כותרים חינמיים נוספים החל מהיום בערב, אז אל תשכחו ותזדרזו, משום שמסתבר כי מדובר בכמויות סופיות של הטבות. הכתבה המקורית: החברה היפנית ממשיכה להפתיע אות…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by bbking,

שלום לכם אני מחפש אוזניות ממותגים jbl,סנייזר,bose, beats והמלצות תודה רבה לכם

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  17. Started by avid,

נמחק

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  18. שלום. אני מחפש אנשים שירשמו דרכי לאתר NEOBUX אתר שמשלם על לחיצות. בתמורה אני ירשם לאתר ptc/bux שתבחרו וילחץ גם לכם. עדיפות לאנשים שילחצו כל יום וכמובן שגם אני ילחץ לכם כל יום. הנה קישור להרשמה http://www.neobux.com/?r=MeltsiNikita *** אני מדגיש שזהו לא אשכול לרווח ועניין אישי ! רק מי שרוצה נרשם ואני נרשם בשבילו גם. הרווח פה לשני הצדדים שווה ורק מי שבוחר נרשם.

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  19. שלום, השיפוצניק לא נתן לי חשבוניות על תשלומים ששילמתי לו, והסתלק. ניתן להתלונן עליו ברשויות המס? משטרה? משרד האוצר? משרד העבודה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Ariel234156,

שלום לכולם, אני רוצה לרכוש טלוויזיה חדשה בגודל 43-55 אינצ'. התקציב הוא עד 2500 ש"ח. אשמח להמלצות

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. דגם ה-IdeaPad 100S של לנובו במחירו הנוכחי בחנות המקוונת הוא כנראה אחד מהמחשבים הניידים הזולים ביותר שנוצרו אי פעם מחשבים ניידים בסיסיים נמכרים כיום במחירים קורצים הרבה יותר מבעבר, אך נראה שבכל פעם מחדש יש מי שמוכיחים לנו שאפשר לרדת עוד יותר נמוך. הפעם, מדובר במבצע Deal of the Day באמאזון אנגליה, אשר משווק את נייד ה-IdeaPad 100S העדכני של לנובו במחיר של כ-133 פאונד בריטי בלבד, כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – כ-750 ש"ח בלבד עבור מחשב נייד חדש ומבוסס חלונות 10, אשר מהווה הוזלה של 300 ש"ח (!) לעומת המחיר בו אותו דגם נמכר כאן בארץ. מדובר במחשב הנייד הבסיסי ביותר שניתן לדמיין בשנת 2016, עם מעבד Atom Z3735F מרובע ליבות מדור ה-Bay Trail של אינטל, זכרון DDR3 בנ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by dovk,

חברים מחפש לקנות בארץ או בחו"ל נרתיק ריצה לזרוע שמתאים לטלפון סמסונג 10Sפלוס (מסך 6.2 אינטש ) כולל מגן מסך עבה במיוחד מסוג Otter box תודה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by גלס,

היי חברים מצורף להלן קישור לשאלון בנושא - העדפות משתמשים במערכות אינטראקטיביות השאלון הוא צורך מחקרי בלבד לשם -פרויקט גמר אשמח אם תקדישו מספר דק' למענה זה חשוב לי מאוד! תודה לעוזרים . https://docs.google.com/forms/d/17aYKJWD7PJJXXO7DAXBRRXHkEncaMbXqNYcDSUj5cxA/viewform

• 0 תגובות
    • 6.1k צפיות
  24. אז כמו שכתוב ככל הנראה ממחר תתקים שביתה במכס וברשות הנמלים, אז אם יש חבילות שצריכות להגיע או שהן הגיעו במכס צפו עיקוב. http://www.maariv.co.il/business/economic/israel/Article-518635

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  25. תודה לגולש HELL BOY שהיה הראשון אשר הביא את הידיעה לפורומים. מקלדות ועכברי גיימינג, זכרונות וקירורים של היצרנית האמריקאית מוצעים במחירי מבצע קורצים יותר ופחות, כעת בגירסה האמריקאית של חנות הענק במידה ואתם חובבי Corsair או חובבי גיימינג באופן כללי, ומעוניינים להצטייד במוצרים חדשים שישדרגו את חוויית המשחק שלכם – הכתבה הבאה היא כנראה בשבילכם. באמאזון ארה"ב מציעים מגוון מוצרים של יצרנית ציוד המחשוב האמריקאית בהנחות של עד 60 אחוזים, שחלקן רלוונטיות מאוד גם עבורנו. לא כל המחירים משתלמים לצרכן הישראלי, לצערנו – תוספת המשלוח המאסיבית למוצרים כבדים כמו מארזים וספקי כוח הופכת אותם לרכישה בלתי משתלמת בעליל מאמזון (ומחו"ל באופן כללי), אך מבין עשרות המוצרים בהחלט ניתן ל…

• 0 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.