עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by Zeev86,

אהלן. קיבלתי אתמול ממיר Magic של הוט "חדש". כשחיברתי אותו והדלקתי, שמתי לב להשתקפות אדומה על הקיר (המכשיר שוכב מול הקיר), חזקה, מאחורה. השאלה שלי, יכול להיות שזה אופטיקה של חיבור הקול הדיגיטלי? זה לא אמור להיות חסום לגמריי כמו במכשירים אחרים?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Zeev86,

אתר/פורום hosts די מת אז תרשו לי לפתוח דיון כאן (מקווה שפורום צרכנות מתאים לדיון מסוג זה). אני מחפש אחסון לעסק תדמית של קרובי משפחה. נתקלתי בדילמה באתר box.co.il אם להשכיר אחסון ב50 שקל לאתר תדמית או שרת וירטואלי VPS גם ב50 שקל. בשרת וירטואלי אני מקבל נפח ותעבורה גדולים יותר ותהיה לי אפשרות לאחסן שם גם אתרים נוספים, אבל מצד שני אני לא בטוח שמעבד אחד לשרת וירטואלי מספיק ואם לא אפול בפח כשיביאו לי שרת איטי להחריד, בגלל שהמחיר קצת תמוהה אם החברה מבטיחה שרתים וירטואליים שיהיו מהירים ויציבים יותר משרת אחסון רגיל כששני המוצרים הם באותו מחיר. מישהו שמבין ויש לו נסיון עם זה יכול בבקשה לתת לי עצה?

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  3. עריכה: טעות למחוק.

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by cobmetal,

שלום , כפי שציינתי בעבר אני רכשתי את המחשב שלי מסקייפיסי ועכשיו אני מחפש איך להחליף את הלוח אם (הבעיה עם הבקרי סאטא של אינטל ב1155) , האם מישהו יודע על חנויות באיזור הצפון אשר יכולות לתת תמיכה ללקוחות של סקייפיסי בנושא האחריות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ABL,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ושמתי לב שבwellcom.co.il המחירים זולים משמעותי מאייבורי וKSP. פעם שעברה שקניתי מחשב KSP ואייבורי התחייבו למחיר הזול בשוק האם זה עדייו ככה? האם מישהו קנה בוולקום ויודע להגיד איך הם?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ronbadu,

שלום לכולם , אני נמצא כרגע בקורס MCITP במכללה מסוימת . לקראת המבחן הראשון שלנו ,642 ,אמרו לנו שדרך הלמידה ברובן ככולן של המכללות בארץ ,היא ללמוד את השאלות מהdumps בעל-פה ,וככה יוצא שבמבחן אתה לא באמת קורא את כל השאלה ומפעיל מחשבה ,אלא פשוט רואה שהשאלה מוכרת וככה גם התשובה מוכרת לך ,והם טוענים שככה זה בכל המכללות בארץ ועובד עם אחוזי הצלחה גבוהים . רציתי לבדוק עם אנשים שמכירים את הנושא האם זה נכון והגיוני ,והאם לא עדיף בכל זאת לעשות את השיטה השנייה . תודה מראש .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]שלום לכם. ההורים שלי החליטו לשדרג את אחד הממירים שלהם לממיר HD, כי לאחרונה רכשו טלוויזיה חכמה (כלומר הם צריכים שישאר ממיר אחד רגיל ואחד חדש של HD). הם רוצים: ערוצי בסיס ערוצי הסרטים ערוצי הסדרות ערוצי החיים הטובים ערוצי רוסית אין צורך באפשרות ההקלטה ולא VOD. ביס אומרים שזה יעלה 250 ש"ח +120 ש"ח התקנה. האם זה מחיר טוב? תודה![/TD] [/TR] [/TABLE]

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by Play,

שלום לכולם, אני יודע שסוג של נושא כזה מטופש אבל אני צריך להוכיח לאבי שהמחיר שהוא משלם כיום לאינטרנט הוא ממש בדיחה למוצר הסופי שהוא מקבל..(טוען שהמבצע של החברה שלו הוא הכי טוב ) בכל מקרה, רציתי לשאול אותכם את זה: האם החבילה של אבי משתלמת? היא עולה בסביבות ה100-110 שקל, מהירות 5MB על תשתית HOT וספקית 012. אשמח לתשובות

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  9. Started by Balaganim,

באתר NEWEGG הסיני, המסך DELL U23H11 נגיד עולה 1449 יין, שלפי גוגל זה 61 שקל, אז איך זה הגיוני שהמחיר שם כזה נמוך? בגלל שזה ארץ הייצור? בארץ המסך עולה יותר מ 1000 שקל ובארה''ב 270 דולר, ובסין אפשר לקנות אותו ב 61 שקל? אם זה באמת ככה למה אנשים לא מזמינים מוצרים מסין? האם אי אפשרי לשלוח מוצרים מסין לארץ? או שמחיר המשלוח מאוד גבוה? מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד שם ולמה המחירים כל כך נמוכים והאם אפשרי להזמין משם מוצרים לישראל נגיד?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. קניתי ב1-4 ספק 1375W של thermaltake מחנות לא מזמן הוא התחיל לעשות בעיות אז הלכתי לחנות לממש את האחריות(רשום במפורש בקבלה 5 שנות אחריות במעבדות החברה) כשהלכתי לחנות בפעם הראשונה שלחו אותי ישירות לספק שלהם או מי שזה לא יהיה כדי שאני יביא לו את הספק לתיקון הגעתי אליו הוא התחיל להגיד שבגלל שאין SN על הספק הוא לא יכול לטפל בזה הסברתי לו לי SN לזה ושלא היה גם על הקופסא הוא אמר שהוא יקח בכול מקרה וינסה לבדוק אם זה באמת שלהם אז הם יתקנו ואם לא אז אני יחזור לקחת מהם אחרי שבוע הם מתקשרים שזה לא מהם ושאני יקח מהם. לקחתי מהם וחזרתי לחנות ואמרתי להם מה שאמרו לי שם והם אמרו שהם יבדקו את זה ושזה בטוח ממנו והוא מתבלל או משהו כזה... אחרי יומיים בערך הוא מתקשר אליי ומאשים אותי בנוכלות בטענ…

• 16 תגובות
    • 5.4k צפיות
  11. עד כמה שידוע לי מוצר שהערך שלו כולל המשלוח עולה פחות מ 75$ אז אין שום מס. לכן האם המוצר הבא (בהנחה שירד עוד) עונה על הדרישה הזו ? https://www.massdrop.com/buy/mionix-castor-rgb-ergonomic-optical-gaming-mouse אחרי קצת קריאה באינטרנט ראיתי שיש את הקטע של המשקל/נפח, עד כמה זה משפיע ועל אילו מוצרים ?

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  12. היי, רכשתי כעת אוזניות אלחוטיות בסכום של 211$ כולל משלוח לפני מיסים. לפי חישוב של אמזון המיסים יהוו 72$ נוספים. לפי מה שבדקתי באתר רשות המיסים לגבי אוזניות אלחוטיות בסכום הזה יש רק מע"מ של 17%, מה שאומר מיסים של 35$. האם יש משהו אחר שלא לקחתי בחשבון או שצפוי לי החזר בוודאות? תודה רבה לעוזרים, זאב.

13. Started by Roeebaeloha,

שלום אני מעוניין לקנות אוזניות מ-massdrop ההתלבטות היחידה שלי היא הם יקחו עליהם מכס בכניסה לארץ? בגלל שאלה אוזניות גדולות אין סיכוי שזה יחלוף תחת הראדר של המכס. האם לוקחים מכס ואם כן כמה?

14. Started by card,

שלום אני מעוניין לקנות מוצר חשמלי גדול וכבד יחסית (מכונת תפירה) מארה"ב, דרך Buy2USA Buy2USA נותנים 2 אפשרויות משלוח: אווירי, וימי, כאשר הימי יוצא 75$, והאווירי יוצא 150$. אנחנו לא לחוצים על המוצר מבחינת זמן, כך שהימי עדיף מבחינת המחיר, רק יש לי דאגה אחת.. מישהו יודע מהן הטמפרטורות שמוצר נמצא בהן במהלך משלוח ימי, כשמדובר על החודשים יולי ואוגוסט? המשלוח הימי לוקח חודש וחצי בערך, כשמתוך הזמן הזה, לספינה עצמה לוקח 23 ימים לשוט מארה"ב לישראל.. - 23 ימים נטו בים (שאר הימים הם המתנה שהקונטיינר יתמלא, המתנה לאישור יציאת המטען מארה"ב, והמתנה לכניסת המטען בארץ) מישהו יודע את התשובה לשאלה? האמת שדיי פשוט לבדוק את זה, לוקחים חיישן טמפ' שאוגר נתונים, ושולחים אותו מארה"ב לי…

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by wooper,

שלום הזמנתי ב 30 באוגוסט פריט מ ebay לפי הפרטים על המשלוח אני הבנתי שהפריט כבר אמור להיות בישראל [table][tr][td]ON-FORWARDED TO FINAL DESTINAT 09/09/2012 10:15:00 [/td][/tr] [tr][td] CLEARED CUSTOMS 09/08/2012 14:22:00 [/td][/tr] [tr][td] RECEIVED AT DESTINATION AIRPOR 09/07/2012 11:23:00 [/td][/tr] [tr][td] FLOWN AS BOOKED 09/01/2012 15:22:00 [/td][/tr] [tr][td] SCANNED AT DEPOT - JFK 08/31/2012 09:59:00[/td][/tr][/table] עד עכשיו לא קיבלתי ספח מהדואר לקחת את הפריט. יש לי חשש שהוא אבד בארץ מה אתם אומרים לפי הפרטים שסיפקתי? יכול להיות שהמוצר אבד?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום! ההתחייבות שלי ל-T.V של הוט מסתיימת ב-14.11 ... אני רציתי להישאר...אך לא הייתי מוכן להעלאת המחיר שהם דרשו (מחיר שיש לי כיום לחב' בסיס+ממיר VOD הוא 80ש"ח ורוצים לעלות באיזה 15ש"ח לחודש). אם הם לא יהיו מוכנים - פשוט אתנתק...למעשה כבר ביקשתי זאת מהם. השאלה: 1. יש סיכוי שגם על לקוח "קטן כמוני" הם לא יוותרו בכזו קלות בשביל עוד 15ש"ח לחודש? 2. במידה ואני אכן מתנתק מהוט - אני רוצה ללכת על ה-DTT משום שגם כך מתי שאני צופה ב-TV זה ב-90% מהמקרים בערוץ 2.... האם יש לכם איזו המלצה על ממיר מסויים שאיכות הצפייה בו היא הטובה ביותר? האם בנוסף לממיר...יהיה עלי להתקין גם אנטנה על הגג? תודה רבה!

17. Started by none77,

שלום אם אני רוכש ב1600 ש"ח אני משלם מכס על כל הסכום או על ההפרש מ1200 ז"א 1600-1200=400 ש"ח

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  18. Started by Zeev86,

היי פעם ראשונה שאני קונה באמאזון משהו שעובר 50 דולר. קניתי דיסק SSD ב93 דולר והמחיר הסופי יצא 128 דולר. האם זה כולל כל המסים? יהיו לי איזשהן הפתעות במכס? האם עלי להודיע למוכר לרשום משהו על החבילה? תודה.

• 13 תגובות
    • 695 צפיות
  19. היי , אני מצאתי מעבד של AMD - ה965 PHENOM 2 X4 , באיביי בסביבות 300 שח אחרי משלוח והוא משומש אבל במצב תקין , לפי מה שרושמים שם , גם יש יותר מ10 מוצרים זמינים , וקרדיט אמין על המוכר השאלה שלי אם גם אם המוצר משומש , אצטרך לשלם מכס/מס קניה + מעמ על המוצר ? וכמה בערך ? כדי לדעת אם שווה לי לקנות בארץ כבר... ויש דרך בכלל להוכיח שפריט כלשהו הוא יד שניה? הבנתי מהמוכר שהוא שולח את המעבד במעטפה כדי להמנע מעיכובים במכס, אבל זה עוזר?

20. Started by Saar Megides,

אם אני רוצה לקנות משהו ב7000 שח ולפרוס לתשלומים אך המסגרת שלי היא עד 1000 שח איזה אופציות יש לי לקנות את זה ? הבנתי שלא אפשרי עם מסגרת כזו לקנות ביותר מ1000 גם אם אשלם כל חודש 200 ... אם אני מכניס בחודש 2500 בערך בשלושה חודשים האחרונים ובקרוב אכניס גם למעלה מ4000 1) האם ניתן להסביר זאת לחברת האשראי והם יגלו הבנה ויגידלו מסגרת? 2) מה המקסימום של המסגרת שיכולים לאשר לי?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by AxeOr,

בזק החוצפנים האלה דופקים לי מחיר של 80 שח לתשתית של 10 MB , בזמן שבאתר שלהם מציעים מחיר נמוך בהרבה [ כולל חבילת שיחות שגם עליה אני משלם ] - זול יותר ב50 שח . אבל מה ? זה רק ללקוחות חדשים . בקיצור , יש דרך להוריד את המחיר המוגזם הזה ? אין תחרות בנושא הזה , חוץ מהם ומהוט אין מה לעשות .

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. מה המינימום אחריות שייצרן מחוייב כלפי לקוח בקניית רכב חדש, ומדוע יש יצרנים שנותנים גם 7 שנים אחריות שזה המון. אני כמישהו שבעתיד שוקל לקנות רכב ברור שאעדיף אחריות למשך זמן ארוך יותר, אז למה לא כולם מישרים קו בעניין? שאלה שלא ממש מצאתי לה תשובה באינטרנט.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. כרגע על הכוונת אוהל משפחתי Coleman Instant Tent 8 שעולה בארץ ~2000 ש"ח (יש מי שיביא מחו"ל), אבל השאלה לא בהכרח מתייחסת דווקא לפריט הזה אלא כללית יותר. המחירים בשלושת האופציות לא מאוד שונים: 1. ב-AMAZON המחיר כ~210$ עם משלוח חינם תוך יומיים בארה"ב (ישירות מאמאזון) 2. המחיר ב-EBAY משתנה, אבל ממוכר TOP RATED זה מגיע ל~250$ כולל משלוח עד סוף החודש. 3. באתר של COLEMAN יש גרסה מעט קטנה יותר (14x8 ft במקום 14x10) ב-242$ + 25$ למשלוח רגיל * יש איזו עדיפות ל-AMAZON על פני EBAY מניסיונכם? * ניתן לשלוח לכתובת שונה מכתובת החיוב (אולי כ"מתנה")? בלי קשר, אם למישהו יש המלצה על אוהל משפחתי עשיף ו/או חנות ציוד קמפינג אמינה בארה"ב אני תמיד אשמח.

• 15 תגובות
    • 6.3k צפיות
  24. שלום לכולם, במסגרת פתיחת עסק חדש בתחום ההייטק, עדיין סודי, אני מחפש חברה שתספק לי מדפסות משולבות עם סורק, מכונת צילום, ופקס. בנוסף גם 2 מקרנים באיכות טובה, רצוי שיהיו ניידים. אני מחפש חברה שתספק לי את המוצרים. קצת התבלבלתי באינטרנט כי יש הרבה מאוד חברות ואתרים שונים בנושאים האלו. בהשוואה שעשיתי בזאפ קיבלתי הצעת מחיר הוגנת מהאתר http://www.topink.co.il/, האם למישהו יש ניסיון בעבודה משותפת איתם בעבר? אינני מכיר את חברת Epson, הם אמרו שהם ממליצים על המוצרים מהחברה הזו, אך מעולם לא שמעתי עליהם בארץ. האם מישהו פה יכול לספר לי את רמת הביצועים שלהם? אני מאוד מתלבט בינם לבין חברת Brother. תודה רבה על העזרה מראש, גיא

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני מעוניין לקנות את הסטרימר הזה http://www.ebay.com/itm/NEW-NVIDIA-SHIELD-16GB-Console-with-Controller-Bundle-HDMI-Android-/181904164812?hash=item2a5a5547cc:g:lzwAAOSwhcJWIDRf בדקתי באתרים ששולחים מאמזון וזה אמור לצאת 1600 ש"ח. דרכו זה יוצא 1100 ש"ח בערך... אם אני מבקש לכתוב לי את זה כמתנה או לכתוב שהעלות כולל משלוח בסביבות ה75$ תשנה משהו לגבי העלויות של המע"מ \ מכס, או שהם עולים על זה כי הם מכירים את המוצרים?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים