עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. https://www.mako.co.il/news-money/2022_q1/Article-22ff82da15d6e71026.htm?sCh=31750a2610f26110&pId=1336275670 זו שערורייה. זה זמנית, בסדר, אבל עד מתי? רציתי שתדעו.

2. הסמארטפון הראשון מתת המותג של לנובו מגיע לישראל עם תג מחיר שיוכל להוות תחרות ל-Zenfone 2 ול-OnePlus One אחרי שהייתה מהראשונות לספק לנו את המוצרים התחרותיים של Meizu, רשת 'באג' מתחילה להרחיב את היצע הסמארטפונים הסיניים שלה עם ה-ZUK Z1, המתחרה האישי של לנובו ל-OnePlus One ול-OnePlus 2, אותו היא תייבא לארץ באופן עצמי. למי שכבר הספיק לשכוח, נזכיר כי ה-ZUK Z1 מציע מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציית 1080p, שבב Snapdragon 801 מרובע ליבות וותיק למדי, זכרון RAM בנפח 3GB, נפח אחסון מובנה נדיב של 64GB, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מערכת ייצוב תמונה אופטית, מצלמת 8 מגה פיקסל משנית, מערכת מבוסס Cyanogen OS 12.1 המבוססת בתורה על אנדרואיד לוליפופ, סורק טביעות אצבע מובנה וגם סו…

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  3. Started by AxeOr,

הייתם קונים חומרה למחשב חדש באמריקה ומביאים איתכם במזוודה? לא הבנתי אם החוק אומר 200$ שווי כולל של מה שבמזוודה או אם יש מוצר כלשהו ששווה יותר מ200$... אני שוקל להביא זכרונות, כבלים למודינג,,קירור למעבד, רצועות LED וכו', אבל דברים גדולים כמו כרטיס מסך, מעבד ולוח אם אני קצת חושש להביא במזוודה, שלא אחויב במע"מ או כל מני קנסות שקר..

4. באמאזון ארצות הברית מציעים את כונן ה-BX200 של Crucial בעלות נמוכה ביותר, רק לשעתיים הקרובות אם עדיין לא התקדמתם לעידן כונני ה-SSD כי המחירים היו קצת גבוהים מבחינתכם, גם עם כל ההנחות המשמעותיות שהוצעו גם בארץ וגם בחו"ל במהלך החודשיים האחרונים – כעת זו עשויה להיות ההזדמנות שלכם. באמאזון ארה"ב מציעים את כונן ה-BX200 הטרי של Crucial (חברת מיקרון) בנפח של 240 ג'יגה-בייט ובעלות חסרת תקדים של 54 דולר בלבד, אשר יחד עם משלוח ישיר לארץ (אין צורך בתשלום מס, היות ומדובר בסכום שנמוך מתקרת הפטור של 75 דולר) מגיע לכ-68.3 דולר, כלומר כ-270 ש"ח בלבד – המחיר הנמוך ביותר שבו נתקלנו עד היום עבור כונן הבזק בנפח כזה. ה-BX200 הוא לא בדיוק שיאן הביצועים בנוף ה-SSD הביתי – אך…

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  5. Started by .:YoGy:.,

פעם אני זוכר שגרופון היו מוכרים מחשבים "מוחדשים" (שאין לי מושג בדיוק מה זה אומר ולכן העדפתי להתרחק מזה) אבל חבר האיר את עיני וגילה לי שיש היום מחשבים ניידים חדשים לחלוטין למכירה. מישהו יכול להגיד לי איך המחירים האלה? איך המחשבים האלה? האם יש קטצ' מסויים? (מהניסיון שלי בגרופון תמיד יש קטצ') כמה דוגמאות: https://www.grouponisrael.co.il/deal/1007878/laptop-hp-i5/ https://www.grouponisrael.co.il/deal/1000504/laptop-hp/ https://www.grouponisrael.co.il/deal/1003131/laptop-asus/ https://www.grouponisrael.co.il/deal/1008777/laptop-asus-a9/ https://www.grouponisrael.co.il/deal/1007816/leptop-hp-i3/ https://www.grouponisrael.co.…

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  6. Started by ednri,

שלום. כרגע התשתית שלי היא בזק והספקית 013 נטויז'ן. אני מרגיש שהמחיר שאני משלם גבוה מאוד ביחס למהירות שלי והתחלתי להתעניין במחירים בחברות אחרות. ב-014 הציעו לי בנדל (ספק+תשתית) עם תשתית של הוט, מהירות 12 מגה ב-89 שקל לחודש. בלי התחייבות, המחיר לשנה. ובהוט אמרו לי שהמחיר החד פעמי על ההתקנה (150) אני לא אצטרך לשלם וזה יהיה לי בחינם. כמה שאלות: 1. מה אתם אומרים על המחיר הזה? הוא טוב ביחס למהירות? 2. חבילות בנדל של ספק+תשתית - אתם ממליצים על זה? יש לזה איזשהם חסרונות/בעיות? 3. איך 014 בתור ספקית? 4. איך הוט בתור תשתית? 5. כשדיברתי עם הוט, לפני שהצגתי להם את מה ש-014 הציעו לי, הם הציעו לי חבילה של ספק+תשתית עם 014 במהירות 5 מגה במחיר 89. שאלתי את הנציגה איך זה יכול להיות שדרך 0…

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  7. Started by tommyarica,

שלום לכל העוזרים, יש לי מחשב Microsoft surface pro 6 שנקנה לפני 4-5 שנים, מעבד i5. RAM 8 GB. windows 10. נקנה ביחד עם מקלדת מותאמת שמתחברת פיזית למחשב ועט microsoft slim pen במחיר כולל של 9500 שח. כולל גם מדבקת מסך ומטען. איך אוכל לתמחר את המחשב הזה כיום? עובד תקין לחלוטין, פשוט לא מתאים לצרכיי יותר עכשיו לאחר שסיימתי את התואר ואין לי צורך במחשב שהוא גם מחברת. תודה רבה !!

8. Started by hardgore1,

הי, אני מחפש עבודה במכירות מחשבים / סלולר אשמח לשמוע אם אתם מכירים מישהו שמחפש.. אני מחולון - דרום ( ליד קניון הזהב) עם נסיון תודה : ) 0544531869

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  9. נכון, המחירים של הניידים טיפסו כל השנה, אבל זה כנראה לא מספיק .....

10. Started by iveco,

יש לי שאלה להיות בטוח שאני צודק , פעם אם בנאדם היה מתחבר לאינטרנט ורצה לבטל עסקה זה היה מסובך הוא היה צריך לשלם קנס איך זה היום ? אם אני מתחבר לסיבים אצל הוט / בזק / פרטנר או כל חברה איך זה עובד ? אם אני רוצה לבטל עסקה אחרי שבוע / שבועיים / חודש / יום יומיים אני יכול מתי שבא לי או שיש סעיפים קטנים ? כי ראיתי שבפרטנר יש אותיות קטנות , לפי מה שאני יודע בחוק החדש של משה כחלון אני יכול להתחבר ולהתנתק מתי שבא לי בלי קנסות בלי כלום זה נכון ?

11. Started by Adar Tzivion,

שוקל לקנות מחשב נייד של שיאומי, עם דור המעבדים החדש של AMD, איפה ניתן להזמין אותו? רוצה את הדגם של ה-15 אינצ'.

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  12. Started by Cynicoren,

שלום, אני מקווה לרכוש טלוויזיה בבלאק פריידיי הקרוב. מה שאנחנו יודעים זה שאנו רוצים טלוויזית HD במחיר סביר - עד 5000 ש"ח, גודל עד 50". היכן ניתן למצוא טלוויזיות מומלצות בארץ? מצאתי המלצות בחו"ל אך בארץ מספרי הדגמים הם שונים. תודה

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  13. Started by BlackBird71,

אוקי אז ככה הבנתי שטרמינל זה שרת חיצוני שאיתו אני יכול לעבוד מהמחשב הביתי שלי.. עכשיו יש לי כמה שאלות האם אני יכול להעלות קבצים במהירות גבוהה (למעלה מ10 מגה) מהבית שלי או שזה מהשרת ? עדין לא ממש הבנתי איך זה עובד וכמה זה יעלה לי? ומה צריך לעשות כדי "לשלוט" על הטרמינל דרך המחשב שלי?

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  14. החנות שמוכרת משחקים ללא הגנות קבצים מציעה עתה כמעט את כל הקטלוג שלה במחירים מוזלים, עם שלל קלאסיקות וגם כותרים מודרניים הקיץ הגיע, ואיתו מבצעים גרנדיוזיים בחנויות הגיימינג המקוונות, כמו בכל עונה חדשה שנפתחת לה. הפעם מי שמבצעת את המהלך לפני כל השאר היא החנות GOG, מחברת האם של יוצרי סדרת The Witcher, שמשווקת משחקים אך ורק ללא הגנות DRM. ההיצע בחנות משתנה במעט מדי יום, והנה כמה דוגמאות לדילים שזמינים כעת. אחד ממשחקי ההרפתקה הטובים ביותר אי פעם, Grim Fandango, בגירסת ה-Remastered המעודכנת שלו, נמכר בעבור 5 דולר. משחק ההרפתקה משנה שעברה שלא דומה לשום דבר אחר שאי פעם הכרתם, Undertale, זמין במחיר של 7.5 דולר. משחק הפעולה Darksiders 2 בגירסת ה-D…

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  15. Started by Boris_yo,

צירפתי פלייר שקיבלתי בתיבת דואר. זה ספק תקשורת חדש או משהו? גם מוזכר שאם אין חשבון בנק או כ"א יש להם פתרון. מישהו מכיר את החברה?

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  16. Started by law89,

שוחחתי עם חברה מסויימת שביקשו 3 אלף עבור הטלויזיה ואמרו שעוד כמה ימים יש מבצע של בלאק פריידי והיום עם המבצע ביקשו 3,500. אחלה מבצע. מה שכן, בדקתי לפני יומיים בעוד כמה אתרים כמו אייבורי ו-KSP ואני רואה שבכולם המחיר עלה בבערך 500 ש"ח. מכיוון שזה במה חנויות ובאותו זמן, אני משער שזה מהלך של המילטון. דווקא בתקופה של מבצעים לעלות את המחיר (מעניין אם תכף יהיה מבצע והמחיר ירד חזרה). נ.ב. אני לא מצליח להבין את המילטון. אם אני קונה מהם או מאייבורי האחריות זהה אבל המילטון גובים סכומים גבוהים יותר עבור המוצרים

17. מישהו יודע להסביר לי את ההיגיון בכך שהרבה מחשבים שיוצאים לאחרונה מכילים את החיבור החדש הזה. אבל לא מנצלים את התכונה הכי חשובה שלו! מבחינתי מדובר ביתרון ענק שמוריד בהרבה את המשקל בפועל של לסחוב. את המחשב ואת הנפח. המוכר טען שזה אפשרי רק במחשבים חלשים אבל זה ממש לא נכון, ראיתי שיש מחשבים עם אפילו סוללות לא פחות גדולות ושכן נטענים. אם משהו שבאמת יודע יוכל לענות לי?

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  18. Started by Judas Iscariot,

אז... מה הכי כדאי? אני לקוח סלקום - האם להישאר עם הסים הנוכחי ולקחת חבילת "סלקום חו"ל"? או שאולי לקנות סים ייעודי לחו"ל, או להשתמש בשירותים של חברות כמו 018 או 015 וכד'? אני טס לגרמניה, ספרד צרפת ואיטליה...

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  19. שלום לכולם. לאחרונה נתקלתי בדיון בפורום אחר שאני אשמח להציג אותו גם לאנשים כאן. הלקוח שהחליט לשתף את חברי הפורום במה שקרה לו עם רשת החניות Enjostick. בהמשך אחד מחברי הפורום שלח אי מיילים למנהלי הרשת, מנהל ועד עובד החליטו לשוחח עם חברי הפורום ותוכלו לראות את התוצאות : http://forums.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=1066696&Highlight=&page=0 תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  20. אהלן. אני משתמש בויזה דולרים של הדואר יש לי שם 300 דולר בערך. אני מתכנן להזמין עד סוף היום כונן SSD ב 95 יורו שזה יוצא כמעט 100 דולר (~380-390 שקל) הכרטיס מוטען בדולרים ואני לא רוצה שעל כל המרת המטבע יקחו לי עוד איזה 10% מכלל המחיר. מישהו יודע איך עובדת כל הפרוצדורה הזאת ?

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  21. Started by avivru,

אני מעוניין לגבות מחשב אישי עם נפח של 200-300 GB בגיבוי ענן אין לי דרישות מיוחדות וגם המהירות לא קריטית מחפש גיבוי ענן זול וטוב. יש למישהו המלצה? תודה

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  22. שלום רב, במכירת יד 2 של נייד ביקשו ממני מספר סידורי של המחשב בשביל לבדוק אחריות, האם זה מקובל לתת מספר סידורי של המחשב? הוא כנראה התכוון ל-service tag במחשבי דל, האם זה בסדר לתת לו? אני לא כל כך בקיא במכירות יד 2 אז אשמח למענה.

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  23. היה באתר אפשרות לסנן סמרטפונים לפי מחיר וחברה תשלחו לי קישור בבקשה

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  24. הגירסה האמריקאית של החנות המקוונת מציעה לרכישה נייד ThinkPad Yoga קטן וצנוע במחיר זעיר, שממשיך להיות משתלם גם אחרי תשלום מסים ושילוח לארץ בידי חברת צד ג' לא תמיד משתלם לרכוש מחשבים ניידים בחנות מקוונות מחוץ לארצנו הקטנה, עם אי יכולת להתרשם מהמוצר לפני הרכישה, סכנת פגיעה במהלך השילוח וגם מחיר גבוה יחסית עבור האספקה – אך יש מקרים שהם בהחלט יוצאי דופן, וכעת יש אחד כזה בדיוק בחנות ה-Amazon האמריקאית. במסגרת מבצע Deal of the Day שימשיך עד לשעה 10:00 מחר בבוקר (יום חמישי ה-25 בפברואר) מוצע למכירה נייד 11.6 אינץ' היברידי מסדרת ה-ThinkPad Yoga של לנובו, אשר משלבת את צמד המותגים החזקים ביותר שלה בתחום למוצר אחד שאפתני. הדגם הספציפי המוצע למכירה כולל מעבד Celer…

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  25. חגיגת בלאק פריידיי של מפתחת השבבים כוללת הנחות של עד 200 דולר עבור הדגמים המתקדמים שהושקו רק לפני חודשיים - כשציניקנים כמונו יטענו כי לא מדובר בנדיבות בלתי רגילה אלא בצעד נואש בשל מכירות מאכזבות במיוחד שאינם מצליחות להתרומם בתמחורים המקורייםלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.