עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. --

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  2. Started by BlackBird71,

אוקי אז ככה הבנתי שטרמינל זה שרת חיצוני שאיתו אני יכול לעבוד מהמחשב הביתי שלי.. עכשיו יש לי כמה שאלות האם אני יכול להעלות קבצים במהירות גבוהה (למעלה מ10 מגה) מהבית שלי או שזה מהשרת ? עדין לא ממש הבנתי איך זה עובד וכמה זה יעלה לי? ומה צריך לעשות כדי "לשלוט" על הטרמינל דרך המחשב שלי?

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  3. היי ! מכרתי טלסקופ באינטרנט, שזו קופסא של בערך 70 סנטימטר אורך, 40 רוחב, 30 עומק במשקל 20 קילוגרם. בדקתי בEMS של דואר ישראל והעלות היא מעל 700 שקלים שזה מגוחך. ניסתי ליצור קשר עם UPS אבל כבר בניתוב שיחות הם דורשים מספר לקוח כדי לעבור הלאה, כלומר לחברות בלבד. מה האפשרות של אדם פרטי לשלוח משהו בפחות מ700 שקל לחו"ל ? תודה !

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  4. מישהו יודע להסביר לי את ההיגיון בכך שהרבה מחשבים שיוצאים לאחרונה מכילים את החיבור החדש הזה. אבל לא מנצלים את התכונה הכי חשובה שלו! מבחינתי מדובר ביתרון ענק שמוריד בהרבה את המשקל בפועל של לסחוב. את המחשב ואת הנפח. המוכר טען שזה אפשרי רק במחשבים חלשים אבל זה ממש לא נכון, ראיתי שיש מחשבים עם אפילו סוללות לא פחות גדולות ושכן נטענים. אם משהו שבאמת יודע יוכל לענות לי?

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  5. אהלן כמו בכותרת - באיזה תאריך 014 מחייבים את הלקוחות ? אני רוצה להצטרף כרגע ולא יודע אם לחכות. ניסיתי להתקשר אבל בגלל הבחירות סגור היום, מישהו יודע לענות לי ? תודה

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  6. אינני בטוח שרלוונטי בדיוק לפורום זה, אך במידה וכן, אודה למידע: שאלה בנוגע למוצר הבא:http://www.amazon.com/gp/product/B008LEVLFA/ref=ox_sc_act_title_1 מתוך המפרט שלו: 400 וואט, 110 וולט, 60 הרץ 1. מה בדיוק אני צריך ע"מ שיפעל בארץ? ממיר מ 110 ל 220? שנאי? איזה מוצר בדיוק וכמה הוא אמור לעלות? 2. האם הנתון של 400 וואט משנה למשהו? 3. האם שימוש בשנאי יגביר את צריכת החשמל? למיטב זכרוני עם מוצרים אחרים בעבר נטען שיש מכשירים שהתאמתם לרשת החשמל בארץ, תצרוך יותר חשמל,מכיוון שהשנאי/הפתרון שהמוצר דרש, צורך בעצמו חשמל נוסף משמעותי.המוצר הנ"ל אל אמור לצרוך חשמל רב, אך הוא אמור לעבוד שעות ארוכות ברצף (26 שעות),לכן חשוב לי להבין האם עצם התאמתו לרשת החשמל בארץ תגרור עלויות חשמל נוספות בשל…

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  7. שיתוף הפעולה בין יצרנית השבבים לענקית המכירות המקוונות חוזר לסבב נוסף עם הנחות מעניינות בין אמאזון לזכרונות ה-DRAM של מותג ה-Crucial מבית מיקרון יש סיפור אהבה קטן – אם לשפוט לפי המבצעים שנצפים בגירסאות השונות של החנות המקוונת בתדירות של אחת לכמה שבועות. הפעם החנות היא אמאזון בריטניה, והמבצעים הקיימים זמינים עבור זכרונות DDR3 ו-DDR4 כאחד, ולמחשבים נייחים ומחשבים ניידים כאחד. צמד זכרונות Ballistix Elite בטכנולוגיית DDR4 עבור מחשבים נייחים, בנפח כולל של 16GB (כל מודול בנפח 8GB) ובמהירות של 2,666MT/s, נמכרים בעבור 62 פאונד בריטי כולל מסים ומשלוח ישיר לארץ – כ-355 ש"ח, כאשר כמו תמיד נדרש להעביר את הגדרת המטבע בכרטיס האשראי שלכם לפאונד בממשק החנות של אמאזון, בכדי…

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  8. אני ממש ממש טמבל, אבל אני לא מצליח למצוא איפה אני רואה את החשבוניות על רכישות שביצעתי. ראיתי שצריך לגשת לSeller Account, אבל אין לי דבר כזה אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  9. חברים, במידה ולא מכירים אתם רשומה/מעגר מקוון/ת ממשלתי בארה"ב בה צרכנים שלא מעוניינים בשיווק ישיר מוסיפים מספרהם, הנה הסבר עליה וקישור לאתר עצמו: http://en.wikipedia.org/wiki/National_Do_Not_Call_Registry https://www.donotcall.gov/ יש דבר כזה בישראל? קבוצה/דיון בפייסבוק? בנוסף יש רשומה/מאגר שאוסף כל מספרים של חברות לשיווק ישיר מהם מתבצעות חיוגם לצרכנים? היום פספסתי חיוג ממספר שאותו הצלחתי לאתר בפייסבוק דרך גוגל והתברר ששייך לחברה לשיווק ישיר. אמנם זה לא פתרון טוב כי סיכוי לאתר מספרים ארציים באינטרנט נמוך אלה אם משלמים עבור שירות מיוחד ועדיין אני לא יודע איך זה כי לא ניסיתי.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  10. עריכה: טעות למחוק.

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  11. אני גר בפתח תקווה אך לצערי עדיין לא חיברו את איזור המגורים שלי לתשתית אופטית בה אני יכול להצטרף לpartner fiber. ראיתי שיש אופציה שוועד הבית יכול ליצור קשר עם פרטנר בנושא חיבור הבניין לשתית. מישהו יודע מהם התנאים לחיבור בניין שנמצא באיזור שעדיין לא מחובר?

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  12. היה איזה שירות נזכר בפורום שמחבר קונים עם טיירים ומאפשר להשיג מוצרים בעמצאות טיירים או תושבים חוזרים אחרי טיול לארץ ככה בשביל לא לשלם עלויות משלוח גבוהות. מה היה שם של שירות? תודה

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  13. קודם כל אני לא בטוח אם הדיון מתאים לצרכנות או לפורום כללי. אנא העבירו אם יש צורך בכך, וסליחה על הטעות מראש. לנושא: יש איזשהו גוף שמפקח על הבנקים? כי אם אני נכנס לאתר של בנק הפועלים, אין איך ליצור קשר חוץ מלדבר איתם ישירות, וזה יהיה עם בנקאי, שלא ממש עזר לי גם פנים מול פנים. כתוצאה אני כבר יותר משבוע עם חשבון סגור, באשמת הבנק, ולאחר ביקור בסניף כשנאמר לי שהחשבון נסגר "בטעות" ושהכל אמור לעבוד, הכרטיס שלי עדיין לא עובד. אשמח אם מישהו ימליץ לי איך להמשיך מכאן. אלא אם כן הדרך היחידה לצאת מהסיפור הזה זה לכסות את המינוס ולברוח לבנק אחר?

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  14. עד כמה שידוע לי מוצר שהערך שלו כולל המשלוח עולה פחות מ 75$ אז אין שום מס. לכן האם המוצר הבא (בהנחה שירד עוד) עונה על הדרישה הזו ? https://www.massdrop.com/buy/mionix-castor-rgb-ergonomic-optical-gaming-mouse אחרי קצת קריאה באינטרנט ראיתי שיש את הקטע של המשקל/נפח, עד כמה זה משפיע ועל אילו מוצרים ?

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  15. כונני ה-SSD370S של היצרנית הטאיוואנית מוצעים כעת במחירי מבצע באמאזון ארצות הברית, כשדגם ה-500 גיגה-בייט משתלם במיוחד אם אתם נוהגים לעקוב אחרי המבצעים השווים שאנחנו מפרסמים כאן ב-HWzone מדי כמה ימים, יש סיכוי בלתי מבוטל שלא התאפקתם וכבר החלטתם להתחדש בכונן SSD עדכני ועתיר ביצועים, אבל גם במידה ולא – ההזדמנויות לעשות את זה באופן משתלם פשוט לא מפסיקות להגיע. עכשיו, מבצעי Deal of the Day באמאזון ארה"ב (רק ל-14 השעות הקרובות, אז מומלץ למהר) מתרכזים במוצרי האחסון של חברת Transcend – ומעבר לכמה כונני USB וכרטיסי SD בולטים להם כונני סדרת ה-SSD370S המוצלחת, שמוצעים בתגי מחיר קורצים מאוד. כונן ה-256GB מוצע לרכישה בעבור כ-92 דולר כולל מס ומשלוח לישראל, שהם כ-350…

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  16. אהלן, בשבועיים הקרובים נגמרת לי ההתחייבות לבאנדל של הוט ובזק 5MB. שבקצרה אפשר לתאר את זה כסבל וזה הרבה בזכות בזק. אני שוקל להצטרף לטריפל של הוט. אז אני צריך ספקית חדשה כי אין מצב שאני חוזר לבזק. שמעתי הרבה דברים טובים על אורנג' אבל המחיר שלהם פי 2 יותר גבוהה. אז אני ישמח לשמוע מכם המלצות. השימושים העיקריים הם טורנטים, צפייה ישירה & יו-טיוב. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  17. Started by law89,

שוחחתי עם חברה מסויימת שביקשו 3 אלף עבור הטלויזיה ואמרו שעוד כמה ימים יש מבצע של בלאק פריידי והיום עם המבצע ביקשו 3,500. אחלה מבצע. מה שכן, בדקתי לפני יומיים בעוד כמה אתרים כמו אייבורי ו-KSP ואני רואה שבכולם המחיר עלה בבערך 500 ש"ח. מכיוון שזה במה חנויות ובאותו זמן, אני משער שזה מהלך של המילטון. דווקא בתקופה של מבצעים לעלות את המחיר (מעניין אם תכף יהיה מבצע והמחיר ירד חזרה). נ.ב. אני לא מצליח להבין את המילטון. אם אני קונה מהם או מאייבורי האחריות זהה אבל המילטון גובים סכומים גבוהים יותר עבור המוצרים

18. Started by yuvalm2,

מישהו מכיר מובילים זולים באזור רחובות? (לטובת כניסה לדירה חדשה)

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  19. המבצע בלנובו נמשך עד מחר, אז אני קצת בלחץ... ניסיתי להשוות בין החברות השונות ומתוך ההמלצות שראיתי פה צמצמתי לmustop ו ushops. הבעייה עם שתיהן, היא שהן נותנות כתובת ב New Jersey, איפה שמס הקנייה הוא של 7%! globalshop נותנים כתובת במקום ללא מס קנייה, וגם מחיר יותר טוב, אבל הם בלעדיים ללקוחות אמריקן אקספרס (שאין לי) מישהו יכול להמליץ אולי על חברה אחרת שנותנת כתובת מוצלחת יותר? תודה!

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  20. Started by ag43,

אחי קנה מחשב נייד של HP עם אחריות בינלאומית בחו"ל לפני כשנה וחצי. בזמן האחרון התחילו לו בעיות של התחממות המחשב, מקלדת שהפסיקה לעבוד לסירוגין ובלוטוט' וכרטיס קול שהפסיקו לעבודו לחלוטין. אחי התקשר לHP ולאחר שהעבירו אותו שבעת מדורי גיהנום ותחקירים על זהות הרוכש בחו"ל נחה דעתם ותואם איתו טכנאי. היות שלא היה לו זמן להפגש איתם הוא העביר אלי את המחשב ותואמה איתי הפגישה. נתחיל בכך שהפגישה תואמה איתי בין השעות 11-13 והטכנאי הגיע ב13:50. לא נורא, "נחליק". הטכנאי (של חברת טלדור) הגיע והתגלה דווקא כאדם נחמד (או כך חשבתי) וישב להתחיל לעבוד. התברר שHP העבירו אליו רק את התלונות על לוח האם ולא על המקלדת ולכן הוא הגיע רק עם לוח אם חילופי. הטכנאי הרגיע אותי ואמר שאוכל להזמין שוב את השירות…

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  21. אני צריך הסבר.

• אהבתי!
    • 3 תגובות
    • 761 צפיות
  22. Started by AdiCo75,

היי, אני גיימרית חדשה בתחום, משחקת בעיקר מייפל סטורי ופוקימון GO. המליצו לי בחנות על Geforce GTX 3080 TI אבל בגלל המחיר הגבוהה אני תוהה אם זה הכרטיס מסך שמתאים לי. מה דעתכם? אם יחש כאן בעלי חנויות שמוכורות כרטיסי מסך הם מזומנות לפנות אלי ב 0543892791 תודה

23. שלום. ביום שלישי שעבר (27.11.2012), שלחתי דרך חברת השילוח UPS את מכשיר האל פסק שלי מדגם PRD650, לאדוויס לצורך החלפת סוללה. והיום או מחר, הם אמורים להחזיר לי אותו. הבעיות עם אדוויס היו בעת שהתקשרתי אליהם על מנת לשלוח את האל פסק אליהם דרך שליח של UPS בשעות שנוחות לי, לברר האם מכשיר האל פסק שברשותי מוכן ומתי יחזירו לי אותו: משום מה, מערכת ניתוב השיחות של אדוויס העבירה אותי לעיתים קרובות מאוד בכפייה (מבלי שביקשתי זאת), אל המענה הקולי שלהם. פעם הועברתי למענה הקולי בהפרשים של חצי דקה עד דקה לאחר הכנסתי להמתנה, ואף היו פעמים שהועברתי מיד עם סיום ההודעה הרגילה מהסוג של "נציגינו עסוקים בפניות קודמות", מבלי להכנס כלל להמתנה, דבר שלמעשה מנע ממני את האפשרות לגשת לשירות הלקוחות שלהם, …

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  24. Started by ירמיהו3,

נתקלתי בכתבה הזו לאחרונה: http://ranh.co.il/tag/%D7%A1%D7%9C%D7%A7%D7%95%D7%9D/ אחרי ביקור קשה שלי בחברת סלקום.רשמתי בגוגל סלקום הם השטן .... בכול אופן נתקלתי בכתבה הזו שמדברת על המסלוליןם שבפעם הציעו בשנת 2008-2009 ,מי היה מאמין: אתה מתחייב למספר שנים,משלם על חבילה שעלותה בין 350 ל500+ יחד עם אייפון 3GS. איפה הימים ההם ואיפה היום?? היום ב99 אתה מקבל קו ללא הגבלה. תודה לגולן טלקום,תודה לרמי לוי ,תודה(מאולצת) להוט מובייל ותודה לכחלון! בקרוב מאוד אני עובר מן העושקים לגולן! מדהים כמה עשקו אותנו פעם!! ועדיין עושקים בתחומים אחרים...

25. בסוף החדוש יגמר לי מבצע באנדל של 10 מגה + גיימר ב80 שקלים לחודש התקשרתי עכשיו לבזק, רק על התשתית הם רוצים 90 שקל ל10 מגה!!! מה שאומר שהחבילה הכי זולה שאני יכול להוציא כרגע זה משהו כמו 120 שקל לחודש, התייקרות של 40 שקל וכל זה עם מהירות דיי נמוכה יחסית. למישהו יש רעיונות או הצעות מה עושים ??

• 6 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים