עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. חדש,ניקיתי אותו במים והכל נזל זה צריך להיות כך?הפח לא צריך להיות אטום? תודה

2. שלום לכולם, אני צריך לקנות 2 לפטופים ועוד 3 מחשבים שולחניים (אחד עם מפרט מתקדם). האם לדעתכם במקום לקנות באתרי אינטרנט כדאי לי לגשת או לדבר עם חנויות כדי לנסות להשיג הנחת כמות? זו בכלל כמות שמצדיקה הנחה?

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  3. שלום, במהשך לטופיק הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=539587.120 לפני יות משבוע סגרתי עם בזק על המבצע לשנה. ביום ראשון שהיה 2.9 הגיע אליי טכנאי לחבר את הקו. מסתבר שיש איזה בעייה בתשתית אצלי בבניין (אני מחיפה). דיברתי עם בזק ביום שני אמרו לי התקלה תסודר עד יום חמישי 5.9 ועדיין כלום. עכשיו מדברים אולי שזה יסודר שבוע הבא. אני מפחד שאנחנו ניכנס לחגים ועדיין לא יהייה לי אינטרנט. יש אפשרות במקרה הזה לבקש פיצוי מבזק? מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  4. נדהמתי כשנכנסתי לאחד הסניפים של אייבורי והמוכר לא ידע מה זה כבל SATA. אז לפני שאני לוקח על עצמי את ההרפתקאה לנסות ולאתר חנות שיודעים בה מה זה SATA, מה זה כבל, האם כבל רגיל במלאי, ולנסות למצוא כבל מותאם אישית. מישהו יודע מאיפה ניתן להשיג כבלים כאלה: http://www.redplanettrading.com/images/D/blue-straightto90-800.jpg

5. יש כמה מוצרים ש"על הכוונת" שלי ואני מעוניין לתפוס אותם כשהם ב-SALE או סתם בירידת מחיר (בחו"ל). מכירים דרך לעשות את זה בנוחות? משהו כמו מה שמתואר כאן? http://tech.thefuntimesguide.com/2009/11/price_alerts.php בעיקר אני מעוניין במוצרים מ-AMAZON, EBAY, B&H וכדומה. תודה

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  6. Started by askme,

שלום לכולם. לא יודע עד כמה זה באמת כל האותיות הקטנות, אבל בהחלט יכול להוות בסיס כמי נגד מי בסוגיה - https://finance.walla.co.il/item/3181468

7. Started by tomer861,

שלום לכולם אני מחפש עט לשימוש במסכי מגע שהוא גם עט רגיל שכותב בלחיצת כפתור/או הורדת מכסה לצערי אני לא מצליח למצוא, במידה ומישהו מכיר אשמח לעזרה. הבהרה: איני מתכוון לעט שמצד אחד יש לו עט ומצד שני מגע לאייפון אלא כזה שהעט והמגע באותו צד. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  8. Started by swisaman,

שלוםל לכולם! בשבוע הבא אני מתכנן הזמנת מסך חדש מTMS. בעקרון הבנתי שהמשלוח מגיע במהירות(יום - יומיים). יש אפשרות לבקש מהם לשלוח שליח בשעות הצהריים? על הדרך - יש אפשרות לשלם במזומן ?(לשלם לשליח) במידה ומשהוא מתקלקל - יש אפשרות לבקש מהם לשלוח שליח שיקח את המסך ויחזיר כאשר הוא יהיה מתוקן?

9. אני צריך הסבר.

• אהבתי!
    • 3 תגובות
    • 804 צפיות
  10. הסמארטפון הראשון מתת המותג של לנובו מגיע לישראל עם תג מחיר שיוכל להוות תחרות ל-Zenfone 2 ול-OnePlus One אחרי שהייתה מהראשונות לספק לנו את המוצרים התחרותיים של Meizu, רשת 'באג' מתחילה להרחיב את היצע הסמארטפונים הסיניים שלה עם ה-ZUK Z1, המתחרה האישי של לנובו ל-OnePlus One ול-OnePlus 2, אותו היא תייבא לארץ באופן עצמי. למי שכבר הספיק לשכוח, נזכיר כי ה-ZUK Z1 מציע מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציית 1080p, שבב Snapdragon 801 מרובע ליבות וותיק למדי, זכרון RAM בנפח 3GB, נפח אחסון מובנה נדיב של 64GB, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מערכת ייצוב תמונה אופטית, מצלמת 8 מגה פיקסל משנית, מערכת מבוסס Cyanogen OS 12.1 המבוססת בתורה על אנדרואיד לוליפופ, סורק טביעות אצבע מובנה וגם סו…

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  11. Started by AxeOr,

הייתם קונים חומרה למחשב חדש באמריקה ומביאים איתכם במזוודה? לא הבנתי אם החוק אומר 200$ שווי כולל של מה שבמזוודה או אם יש מוצר כלשהו ששווה יותר מ200$... אני שוקל להביא זכרונות, כבלים למודינג,,קירור למעבד, רצועות LED וכו', אבל דברים גדולים כמו כרטיס מסך, מעבד ולוח אם אני קצת חושש להביא במזוודה, שלא אחויב במע"מ או כל מני קנסות שקר..

12. ברצוני לקנות מכשיר כזה ב-DX או ebay אבל אני לא מוצא אותו בחיפוש שעשיתי.. איך נקרא המכשיר הזה באנגלית ?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  13. שלום, (אני בטוחה שדנו בנושא הזה אבל אני ממש לא מעודכנת לגבי מה קורה עם מע"מ או עם מיסים ואם יש כאלו בכלל) אני מעוניינת לרכוש את הכרטיס N680GTX Twin Frozr 2GD5 ראיתי שבארץ הוא עולה 3050 ש"ח ואילו בחנות כגון newegg-com הוא עולהה 519$ - (שזה 2000ש"ח) וההבדל הוא 1000ש"ח (כ250$) אנא תרשו לי להראות לכם: הנה זה בארץ: http://ksp.co.il/?select=.1044..35..201.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16800&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= והנה זה בחו"ל: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127672 אני שואלת כך: 1 - במידה ואזמין את הכרטיס בעלות של 519$ , האם אצטרך לשלם עוד משהו כגון מיסים, מע"מ ..או מה שזה לא יהיה? (אני ממש לא מבינה בזה). 2 -…

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  14. Started by ednri,

שלום. כרגע התשתית שלי היא בזק והספקית 013 נטויז'ן. אני מרגיש שהמחיר שאני משלם גבוה מאוד ביחס למהירות שלי והתחלתי להתעניין במחירים בחברות אחרות. ב-014 הציעו לי בנדל (ספק+תשתית) עם תשתית של הוט, מהירות 12 מגה ב-89 שקל לחודש. בלי התחייבות, המחיר לשנה. ובהוט אמרו לי שהמחיר החד פעמי על ההתקנה (150) אני לא אצטרך לשלם וזה יהיה לי בחינם. כמה שאלות: 1. מה אתם אומרים על המחיר הזה? הוא טוב ביחס למהירות? 2. חבילות בנדל של ספק+תשתית - אתם ממליצים על זה? יש לזה איזשהם חסרונות/בעיות? 3. איך 014 בתור ספקית? 4. איך הוט בתור תשתית? 5. כשדיברתי עם הוט, לפני שהצגתי להם את מה ש-014 הציעו לי, הם הציעו לי חבילה של ספק+תשתית עם 014 במהירות 5 מגה במחיר 89. שאלתי את הנציגה איך זה יכול להיות שדרך 0…

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  15. Started by gilad peles,

שלום לכולם! אשמח לקבל המלצות למצלמת רשת זולה ומומלצת לזום. רק אחת מומלצת מנסיונכם, תשתפו לינק תודה רבה ושנה טובה

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  16. Started by yaloner,

שלום לכולם, מישהו מכיר או שמע על שואב האבק הרובוטי של Asus-Agait ? המחיר שלו נמוך משמעותית מהרובוטים המוכרים בתחום. השאלה היא איך הביצועים. גם לא ממש מצאתי חוות דעת ברשת...

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  17. החנות שמוכרת משחקים ללא הגנות קבצים מציעה עתה כמעט את כל הקטלוג שלה במחירים מוזלים, עם שלל קלאסיקות וגם כותרים מודרניים הקיץ הגיע, ואיתו מבצעים גרנדיוזיים בחנויות הגיימינג המקוונות, כמו בכל עונה חדשה שנפתחת לה. הפעם מי שמבצעת את המהלך לפני כל השאר היא החנות GOG, מחברת האם של יוצרי סדרת The Witcher, שמשווקת משחקים אך ורק ללא הגנות DRM. ההיצע בחנות משתנה במעט מדי יום, והנה כמה דוגמאות לדילים שזמינים כעת. אחד ממשחקי ההרפתקה הטובים ביותר אי פעם, Grim Fandango, בגירסת ה-Remastered המעודכנת שלו, נמכר בעבור 5 דולר. משחק ההרפתקה משנה שעברה שלא דומה לשום דבר אחר שאי פעם הכרתם, Undertale, זמין במחיר של 7.5 דולר. משחק הפעולה Darksiders 2 בגירסת ה-D…

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  18. Started by Cynicoren,

שלום, אני מקווה לרכוש טלוויזיה בבלאק פריידיי הקרוב. מה שאנחנו יודעים זה שאנו רוצים טלוויזית HD במחיר סביר - עד 5000 ש"ח, גודל עד 50". היכן ניתן למצוא טלוויזיות מומלצות בארץ? מצאתי המלצות בחו"ל אך בארץ מספרי הדגמים הם שונים. תודה

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  19. הי לכולם לפני חצי שנה שמתי לב שיש מחסור בלפטופים, וגם בציוד משרדי לבית כמו מדפסות ודברים כאלה. האם היום עדיין מורגש מחסור במוצרים מסוימים עקב השנה הבעייתית החולפת? אם כן, באיזה מוצרים זה מורגש? תודה לכולם

20. קודם כל אני לא בטוח אם הדיון מתאים לצרכנות או לפורום כללי. אנא העבירו אם יש צורך בכך, וסליחה על הטעות מראש. לנושא: יש איזשהו גוף שמפקח על הבנקים? כי אם אני נכנס לאתר של בנק הפועלים, אין איך ליצור קשר חוץ מלדבר איתם ישירות, וזה יהיה עם בנקאי, שלא ממש עזר לי גם פנים מול פנים. כתוצאה אני כבר יותר משבוע עם חשבון סגור, באשמת הבנק, ולאחר ביקור בסניף כשנאמר לי שהחשבון נסגר "בטעות" ושהכל אמור לעבוד, הכרטיס שלי עדיין לא עובד. אשמח אם מישהו ימליץ לי איך להמשיך מכאן. אלא אם כן הדרך היחידה לצאת מהסיפור הזה זה לכסות את המינוס ולברוח לבנק אחר?

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  21. באמאזון ארצות הברית מציעים את כונן ה-BX200 של Crucial בעלות נמוכה ביותר, רק לשעתיים הקרובות אם עדיין לא התקדמתם לעידן כונני ה-SSD כי המחירים היו קצת גבוהים מבחינתכם, גם עם כל ההנחות המשמעותיות שהוצעו גם בארץ וגם בחו"ל במהלך החודשיים האחרונים – כעת זו עשויה להיות ההזדמנות שלכם. באמאזון ארה"ב מציעים את כונן ה-BX200 הטרי של Crucial (חברת מיקרון) בנפח של 240 ג'יגה-בייט ובעלות חסרת תקדים של 54 דולר בלבד, אשר יחד עם משלוח ישיר לארץ (אין צורך בתשלום מס, היות ומדובר בסכום שנמוך מתקרת הפטור של 75 דולר) מגיע לכ-68.3 דולר, כלומר כ-270 ש"ח בלבד – המחיר הנמוך ביותר שבו נתקלנו עד היום עבור כונן הבזק בנפח כזה. ה-BX200 הוא לא בדיוק שיאן הביצועים בנוף ה-SSD הביתי – אך…

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  22. Started by AdiCo75,

היי, אני גיימרית חדשה בתחום, משחקת בעיקר מייפל סטורי ופוקימון GO. המליצו לי בחנות על Geforce GTX 3080 TI אבל בגלל המחיר הגבוהה אני תוהה אם זה הכרטיס מסך שמתאים לי. מה דעתכם? אם יחש כאן בעלי חנויות שמוכורות כרטיסי מסך הם מזומנות לפנות אלי ב 0543892791 תודה

23. Started by Adar Tzivion,

שוקל לקנות מחשב נייד של שיאומי, עם דור המעבדים החדש של AMD, איפה ניתן להזמין אותו? רוצה את הדגם של ה-15 אינצ'.

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  24. Started by Boris_yo,

צירפתי פלייר שקיבלתי בתיבת דואר. זה ספק תקשורת חדש או משהו? גם מוזכר שאם אין חשבון בנק או כ"א יש להם פתרון. מישהו מכיר את החברה?

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  25. Started by hardgore1,

הי, אני מחפש עבודה במכירות מחשבים / סלולר אשמח לשמוע אם אתם מכירים מישהו שמחפש.. אני מחולון - דרום ( ליד קניון הזהב) עם נסיון תודה : ) 0544531869

• 0 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.