צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,304 דיונים בפורום זה
-
מחפש אתר שמספק סרטי תלת מימד להורדה בתשלום כמובן. מצאתי שב - אמזון מוכרים חבילה שלמה כולל דיסקים ועותק דיגיטלי. אני מחפש אתר בתשלום שמספק עותק דיגיטלי בלבד. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום סביר להניח שכבר שאלו לגבי נושא זה בעבר, אך איני מצליח למצוא דיון עדכני בנושא. לפי האתר של לאומי קארד, עמלת ההמרה ממטבע כלשהו לשקל (שנקראת עמלת מט"ח) הוא 3% מסכום העסקה. האתר של PayPal לא ממש ברור, ושם כתוב: יש שם הסברים על עמלות מכירה (מקומית ובינלאומית) ועמלת משיכת כסף, אך זה לא ממש מעניין אותי בתור קונה. אותי מעניין לדעת כמה כסף הם גובים ממני עבור המרת המטבע הזר לשקל, כלומר מהי עמלת המרת המטבע שהם גובים וכיצד היא מחושבת? אני שואל זאת מכיוון שלאחרונה נחשפתי לאפשרות שקיימת בהגדרות חשבון ה Paypal המאפשרת לבחור את הגורם שממיר את התשלום לשקל - חברת כרטיס האשראי או PayPal עצמה, ורציתי לדעת מה משתלם לי יותר. …
-
- 4 תגובות
- 5.1k צפיות
- 2 followers
-
-
היחס בין הדולר לשקל יורד לרמות נמוכות במיוחד - וזה נותן לכם סיבה טובה במיוחד לנצל את המחירים הקורצים של חנות הענק המקוונת לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 3 followers
-
-
אפשר לעשות פה סקר קצר לגבי תשתית אינטרנט בזק מול הוט? מישהו משתמש ב-20/3 של בזק ? מוצדק ? כמה עולה ? יש להוט מוצר מקביל ?
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
לאחרונה ראיתי פה הרבה תלונות על כל מיני חנויות מחשבים וחשבתי שגם לתת מילה טובה אפשר... קניתי באייבורי מחשב לפני שנתיים וחצי בערך, ולאחרונה כרטיס המסך (ATI HD4850 של Gigabyte) החל לעשות לי בעיות בהרצת תוכנות שיש בהן האצת חומרה של כרטיס המסך כמו Visual Studio 2010 , Firefox4 וכו... התצוגה הייתה מתמלאת ריבועים שחורים וצבעוניים בכל מיני מקומות. ( בפיירפוקס זה היה קורה אקראית, ב VS זה היה קורה כמעט כל הזמן כשעבדתי ב WPF) במשחקים או עבודה שוטפת שלא כוללת האצת חומרה של כרטיס המסך לא הייתה בעיה. הלכתי היום עם המחשב לסניף ברעננה והראתי לטכנאי את הבעיה. הוא ראה את הבעיה והחליף לי במקום את הכרטיס ל ATI HD5770 של Sapphire חדש. לדעתי השירות של אייבורי היה מעולה ואני יצאתי מהסניף…
-
- 25 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
קישור למבחר הנעליים עליהן חל המבצע: http://www.amazon.com/gp/browse.html/ref=pe_252790_32582980_pe_ecg/?node=7239475011 בסיום הרכישה יש להכניס את הקוד: RUNFALL3
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניינים? השגתי מחיר ב CJS-CDKEYS.COM ב 29 אירו שזה 139 שקל המחיר ל20 משתמשים ומעלה אני עכשיו מדבר איתם על יצירת קוד קופון הנחה לפורום שיהיה נוח לזיהוי ולתשלום כי הם רצו שנשלח את הכסף בהעברה ישירות אליהם בPP
-
- 3 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
יש מוכר מאיטליה שמוכר מוצר, אבל הוא לא שולח לארץ. יש שירותי שילוח מאירופה בדומה מארהב כמו buy2usa?
-
- 5 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
גיליתי שה RAM שלי תקול והלכתי לחנות לממש אחריות, שנה אחרי הרכישה. המוכר אמר שההחלפה תקח "שבועיים עד חודש". החודש כבר עבר, ובשיחה עם החנות הטכנאי אומר ש"אין מה לעשות, זה תלוי ביבואן, לא יודע מתי זה יחזור אליך". חודש שלם למימוש אחריות (ואפילו בזה הם לא עמדו) נשמע לכם סביר? יש איזה חוקים בעניין? אני תוהה מה שווה אחריות אם החנות יכולה לייבש אותי ללא הגבלת זמן עד ההחלפה, בינתיים אני תקוע בלי החומרה.
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש צורך להתקשר לפייפל, ויש לי כמה שאלות בעניין. אשמח אם מישהו יודע.. 1. כאשר מדובר בשחזור סיסמה (אימות פרטים וכד') האם בזמן השיחה חייבים להיות ליד מחשב עם אינטרנט? 2. המספר שאליו צריך להתקשר הוא 1-402-935-7733. האם צריך לפתוח חבילת שיחות לחו"ל או לקבל חשבון בגודל המשכנתא? 3.האם יש תמיכה בעברית? 4. באיזה שעות אפשר להתקשר אליהם? תודה
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עוזב היום בשעה טובה את Triple c (הספקית הגרועה בעולם בוודאות !) לטובת בזב"ל. רציתי לדעת כמה אתם משלמים על חבילה של 20 מגה? הם דורשים ממני 52 ש"ח שנשמע לי המון. באינטרנט מדברים על 29.9 מהשימור שלהם.
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, לפני קצת יותר משנה קניתי גלקסי 1 מחנות פרטית והתחברתי לחבילה מתאימה עם זיכוי על המכשיר ברשת פלאפון. לא מזמן קניתי פלאפון נוסף גלקסי 2, את הפלאפון לקחתי לעצמי והעברתי לבן שלי (שמחובר באותו חשבון ברשת פלאפון) את הגלקסי 1. בתחילת השבוע פלאפון שלחו לי הודעה ואמרו לי שהזיכוי שאני מקבל בחשבון שלי מבוטל בגלל "אי עמידה בתנאי ההתחייבות", התקשרתי וביררתי מה הם רוצים ומסתבר שבגלל שהחלפתי עם הבן שלי פלאפונים הם לא מוכנים לזכות אותי על המכשיר עד שאני יחזיר את המצב למצב הקודם. הדרישה שלהם נראת לי מופרכת ובאה בגלל שהם מנסים לצאת מהתחייבות על התוכנית שלי (25 שקל אחרי זיכוי - 500 דקות ל4 יעדים, 200 דקות לכל היעדים ו2gb גלישה). מה אני יכול לעשות נגד הנבלות האלה???
-
- 65 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
שלום, הטענתי ויזה נטען דולר בסכום של 1340 ש"ח. יש מוצר שאני רוצה לקנות באמזון גרמניה, שמחירו הסופי כולל הכול 1338 ש"ח. הבנתי שבכול עסקה צריך לשלם גם עמלה . אז מה זה אומר לגבי הרכישת מוצר שאני רוצה לקנות? העסקה הזאת תבוטל מצד הויזה בגלל שלא נשאר כסף בכרטיס בשביל לגבות עמלה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
רוצה לשלוח חבילה קטנה שמכילה: מעבד,לוח,זכרונות, SSD, ואולי עוד כמה דברים קטנים. העיקר לא לקנות בארץ, ולא אכפת לי מהאחריות. אז מה צריך לשלם במכס? ואם אני שולח את זה מתנה? איך מי ולמה?
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
פלונטר תל אביב: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GV-N1060-G1-Gaming-6GD&cart=1470727482609229&lang=heb אייבורי אילת: https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=19157 WTF??
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד asus g752vs שעולה 12 אלף שקל אני שואל אם זה יירד בעוד חצי שנה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מהם מחשב חדש, התכתבות איתם במייל ונסיונות להשיג אותם במענה הטלפוני בשעות הפעילות לא הניבו לי הצלחה, הם פשוט לא עונים\לא חוזרים אלי. מישהו מכיר אותם ויודע אם הם אכן אמינים? והאם הם מהירים?
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, האם יש פה מישהו שמשתמש בספק נטוויז'ן 013? לפני חודשיים, שלוש יצר איתי מישהו מנטוויז'ן מחלקת מוצרים ושירותים ואמר שנטוויז'ן דואגים לבטיחות של לקוחות באטינרנט ונותנים להם הגנה נגד אנטיוירוסים, תוכניות ריגול והכל שעליי לעשות זה להקליק לדואר שאקבל באימייל. השיחה הייתה בתור תדרוך של לקוח ולא נזכר שום מחיר ולא שאלו אותי אם אני מעוניין בכלל. אחרי שקיבלתי מספר הודעות באימייל, כאשר כל אחת תואם את תוכנה ושירות שלו כמו נורטון אנטיוירוס, נפח מוגבר של תיבת הדואר, שירות מסננט וכו' נכנסתי לחשבון פרטי בנטוויז'ן וראיתי שכל זה היה הסכם אבל כל שירות שהיה בו, הייתה מצויינת עלות שלו כ-0 ש''ח. בקיצר, השיחה מטעה שנשמעה כמו תידרוך ומתן סיוע בגלישה בטוחה, בפועל היה הסכם שנציג שירות לא ציי…
-
- 37 תגובות
- 7.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מכונת תספורת לשימוש ביתי שתהיה זולה וטובה. המכונה בעיקר לתספורת של אותו מספר בכל הראש (חיילים) ולכן ההתמקדות היא בתספורת של מס' קטן אך מומלץ שיהיה מס' קצת יותר גדול. התקציב הוא בערך 200 ש"ח, מעדיף לא לחרוג. עדיפות לחיבור קבוע לחשמל, או מכונה נטענת שאפשר להסתפר תוך כדי שמחוברת לחשמל (יש דבר כזה?).
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קראתי את זה עכשיו בוואלה. http://tech.walla.co.il/?w=/4/1882687 זה אומר לכם משהו?
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000985445 שימו לב שמדובר על מכס ולא על מע"מ.
-
- 18 תגובות
- 6.6k צפיות
- 1 follower
-
-
המוצר : סורק מדגם PL806 של חברת plustek ומסך מדגם U2312HM של חברת DELL תאריך הקניה : 9/1/2012 שם החנות : א.ד.ס סודרי מחשבים אתר אינטרנט : http://adscomp.co.il/he/ כתובת החנות : כנפי נשרים 68, גבעת שאול, ירושלים חוות דעת מפורטת (מאד): טוב , קחו אויר , זה הולך להיות ארוך מאד. מצד שני אני זה שיושב וכותב את הכל , אתם צריכים רק לקרוא ולשפוט בעצמכם (ולדעתי חשוב שתקראו) , אפשר גם להגיב. אז ככה : כל מה שאכתוב בחלק זה הן עובדות חד משמעיות , אשתדל להמנע בחלק זה מביקורת אישית שתבוא לאחר מכן. בכל מקרה שלילי עם חנות אונליין - שם החנות לא יוזכר (למעט אדס מחשבים כמובן) , בכל מקרה חיובי עם חנות אונליין - שם החנות יוזכר בשמחה. בתאריך 9/1/2012 הזמנתי מהחנות סורק מדגם…
-
- 8 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
טוב אז בעקבות פרסומות שראיתי ב YouTube בזק פתחה במבצא חדש של מאה מגה אינטרנט ב 100 ש"ח בלבד למשך שנה שלמה בבזק בין לאומי לא נשארו אדישים ופתחו גם הם במבצע של 100 מגה ב 60 ש"ח למשך שנה קצת קשה להאמין אבל זה באמת כך 100MB במחיר של 160 ש"ח בחודש ברוכים הבאים ל VDSL המבצע שלהם בטח לא יהיה להרבה זמן אז מי שרוצה להשתדרג עכשיו זה הזמן..
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חבר'ה רציתי לעדכן במבצעים שיש כרגע ללקוחות שהתניידו מחברת פלאפון בחודשיים האחרונים בלבד שמעוניינים לחזור. המידע לא ניתן כשיווק ואיני מרוויח דבר אישית מכך ,יש לציין. מפורסם רק כמידע מועיל לקהילה 1. 600 דק לכל הרשתות 600 הודעות לכל הרשתות 600 דק במשפחה 1GB גלישה ב115 שח כולל מעמ. *בתוספת 30 שח ניתן לקבל גלישה חופשית *מהירות גלישה 4MB 2. 1000 דק לכל הרשתות 1000 הודעות לכל הרשתות 1000 דק במשפחה גלישה חופשית ב140 שח כולל מעמ *מהירות גלישה 4MB 3. דק ללא הגבלה לכל הרשתות הודעות ללא הגבלה לכל הרשתות גלישה 2GB ב140 שח בחודש כולל מעמ. *ניתן להוסיף חבילת גלישה חופשית ב30 שח תוספת *המבצע תקף ל6 חודשים לאחר מכן מתייקר ב40 שח בחודש *מהירות גלישה של 8MB **…
-
- 37 תגובות
- 5.8k צפיות
-