צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
http://www.tashtiot.co.il/2011/12/14/משרד-התשתיות-22/
-
- 20 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת האם אני זכאי לפיצוי בגין איחור בקבלת מוצר לביתי לאחר שתואם עימי היום וטווח שעות? ישנו חוק שיצא בשנת 2008: המתנה לביקור טכנאי– הגבלת הזמן ופיצוי ללא הוכחת נזקהמדבר על המתנה לטכנאי מעבר לשעות הביקור שנקבעו. כמו כן מצאתי הצעת חוק בעניין המדובר אשר מקדם ניצן הורוביץ. מישהו יודע לאמר לי האם יש עילה לקבלת פיצוי ללא הוכחת נזק מעבר לשעות המתנה מעבר למה שסוכם? תודה
-
- 3 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
שלום, היום לאחר הפסקת חשמל בדירה - המחשב לא נדלק (לחיצה על כפתור לא עושה כלום) אני מניח שהבעיה בספק, אך לאחר חיפושים ממושכים כאן בפורום ובמקורות אחרים אני לא יכול להיות בטוח שלא נדפק משהו נוסף בדרך - לכן אני מעוניין לשלוח למעבדה. העניין הוא - שהמחשב נרכש לפני בערך כשנתיים בחברת SKYPC (תנצב"ה), ולכן השאלה היא היכן אוכל לבצע את אותה בדיקת מעבדה, ורצוי שבאותו מקום יעזרו לי לממש את האחריות (או שמא, רצוי כבר להשקיע 200-300 שקל ושיחליפו לי את מה-שזה-לא-יהיה שנדפק). תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכל מי שרצה דיסק כזה לפני שהמחירים קפצו: http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx?campaignid=1448
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אבא שלי הוא בעל עסק עצמאי של שיפוצים אלומיניום פרקטים צבע אינסטלציה ויטראג' ועוד הרבה דברים. הוא רוצה לפרסם את האתר שלו בתור בעל עסק. אני הצעתי לו את יד2 כי זה פשוט האתר הראשון שאני אכנס אליו כשאחפש בעל עסק כלשהו. הוא ביקש ממני היום לבדוק את האפשרות של פירסום בפייסבוק וגוגל. קצת הסתבכתי בכל מה שקושר ללפרסם שם האמת. מצאתי חברות שלוקחות גם כסף על פירסום ושיווק בגוגל ופייסבוק. אז קודם רציתי לשאול איפה לדעתכם כדאי לפרסם עסקים קטנים מהסוג הזה.. ועד כמה מומלץ בגוגל/פייסבוק.. ואם כדאי לעשות זאת באופן עצמאי וכנראה גם חסכוני או דרך חברה שיודעת איך לעשות את זה כמו שצריך. (היום לדוגמא התקשרה אליו חברה גדולה שמשווקת את אלעל והם רצו 8000 שזה TOO MUCH) תודה רבה (:
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
הזמנתי לפני קרוב לחצי שנה ספרים ב-1000 שקל. בגלל יחודם של כמה מהספרים יצרו איתי קשר והוסכם על ידי שהספרים ישלחו אלי לאחר חודשיים. לאחר שלושה חודשים יצרתי קשר עם החנות ושם נאמר לי שהחנות עברה בעלים ויקח עוד חודש. מאז עברו עוד חודשיים בהם החנות כן מתפקדת (האתר והפייסבוק מעודכנים) אך הם הפסיקו לענות לי למיילים, את הכסף כמובן הם לקחו ולא דרך פייפאל אלא מהויזה שלי. האם יש בידי אמצעי כלשהו להלחם נגדם? האם ישנה דרך משפטית לקבל החזר כספי? או שאני צריך לשכוח מהכסף ולהמשיך הלאה?
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני צריך לקבל 200$ מארה"ב לחשבון בבנק לאומי או בבנק הדואר עם הפקדה לתוך חשבון מט"ח. במידה והכסף ישלח אלי בצ'ק, ממה שאני רואה לפי העמלות שמפורסמות פה ולפי שיחה עם נציג בנק לאומי תיגבה ממני עמלה של 3.2$ בלבד. מכיוון שאני דיי ספקן ולא ממש סומך על הבנקים האלה אם מישהו יכול לאשר לי זאת מנסיונו האישי זה יהיה מצויין. כמו כן האם בדרך זו יש עמלה שנגבית מהצד השני ומה גובהה (citibank). בנק הדואר רושם שהעברה בנקאית מחו"ל לחשבון בבנק הדואר היא ללא תשלום, האם המצב באמת כפי שהוא מוצג או שיש פה HIDDEN TRAPS? בבנק לאומי העמלה היא 10$ להעברה עד 600$ ולסכומים גבוהיים יותר מינימום 22.50 דולר או 0.225% מהשווי עם מכסימום של 150 דולר . (בהעברה בנקאית - עלות העברה של הצד השני היא 30$). פייפאל ג…
-
- 14 תגובות
- 66.1k צפיות
-
-
היא נסתה להתקשר ואף אחד לא ענה אז היא שלחה להם מייל ולא קיבלה תשובה. והם כבר מחיבים אותה שנה בלי אישור וזה לא הוראת קבע אז אי אפשר לחסום אותם . הם משתמשים בפרטי האשראי שלה ומחיבים אותה כל חודש. בנתיים היא התקשרה לאשראי וביטלה חיוב עוד פעם אחרי שהיא ביטלה שלושה (המקסימום שהיא יכלה לבטל). בדקתי הרגע את האתר שלה והוא לא קיים אז היא לא מקבלת שירות או משהו כזה אבל עדיין מחיבים אותה. יש למישהו מושג איך לבטל את החיוב הזה? האופציה היחידה שנתנו לנו היא להחליף מספר כרטיס אשראי ב30 שקל.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משלם כרגע 84 ש"ח למהירות 10 מגה בבזק ו30 ש"ח אצל הספק בז"ב האם אלו מחירים טובים לדעתכם ? פשוט יוצא לי לראות הרבה אנשים שמשלמים פחות אז רציתי לשאול )
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום שקלתי להעביר את כל 6שת מכשירי מסלקום לרמי לוי - מה לעשות, הם הכי זולים בהרבה. לפי שעשיתי את הצעד החלטתי לבדוק את השירות: התקשרתי בשעה 19:50 לשירות הלקוחות שלהם ולקח להם 19:31 דקות לענות! ואפילו לא מדובר בשעות העומס! כמו כן, בדלפק שלהם ישבה בחורה מפגרת שלא מבינה כלום בסלולר ואפילו לא ידעה שכשמורידים MMS יש חיוב גם על העברת הנתונים. אפילו סלקום יותר טובים מזה... יש פה מישהו שהתנסה עם רמי לוי ויכול לתת ביקורת כלשהי עליהם? שמעתי גם שפלאפון לא הכי טובים בפריסת האנטנות שלהם ורמי לוי יושב על האנטנות של פלאפון. מישהו עם פלאפון יכול להעיד לטובה או לרעה? כמו כן, מתי גולן טלקום ושאר החברות החדשות יעלו לאוויר? תודה מראש, MODY.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני הייתי מנוי אצלם על 1.5mb גלישה, אבל מאז שעשינו טריפל של הוט (יותר משנה, אפילו שנתיים) שכולל 7mb תשתית, המהירות גלישה שלי בפועל השתנתה אוטומטית משום מה ל-5mb בלי לשנות בכלל את המהירות גלישה אצל בזק.ועכשיו, לפני כשלושה שבועות בזק נזכרו להתקשר לאבא שלי ואמרו שכל שנה צריך להעלות את המחיר או משהו כזה והזכירו לו שהוא מנוי על מגה וחצי גלישה, לכן הציעו לו "לשדרג" ל-5mb בתוספת של רק 10 שקלים בחודש, כלומר 40 שח במקום 30. והוא בתמימותו הסכים לעניין כי זה נשמע לו סביר, אבל אני ידעתי כבר שהמהירות גלישה שלי בפועל היתה כבר לפני כן על 5mb. מה שיצא זה שעכשיו אנחנו סתם משלמים 10 שקל יותר בחודש על אותה מהירות שכבר היתה לפני כן. (וזאת, כאשר אנשים משלמים על נפחים גדולים יותר מחיר נמוך מזה…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אחרי שבאתר של DX רשום לי שהחבילה כבר יציאה מסין איך אני מקבל מספר משלוח כדי לעקוב אחריה בארץ? זה הגיוני שהחבילה יצאה אלי ב 28 בנומבר (שבועיים וחצי) ועדיין לא קיבלתי את הפתק האדום?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשתף אותכם בסיפור אישי שלי, עבדתי במקום במסעדה קטנה במרינה באשקלון, המקום נקרא בלו בר. כשהגעתי ב-10 לחודש (היום, שבת) לדרוש את המשכורת שלי, הבעלים בכבודו ובעצמו אמר שהוא לא מתכוון לשלם לי בגלל שהברזתי לו משמרת אחת. א. היתי ביום "לימוד" שגם עליו אמורים לשלם, ניחא. ב. אסור לקנוס לפי חוק במדינה ישראל. סבבה, הברזתי לו, שיפטר אותי. אבל את כל המשכורת, לא מוגזם קצת? אני אשמח אם תעזרו לי במאבק הצודק, ותשתפו את התמונה הזו בפייסבוק. המון תודה. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150414509019087&set=a.124142929086.102891.705169086&type=1&theater
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם, הזמנתי מוצר מאיביי וכשהוא הגיע אליי המוצר היה פגום...המוכר הסכים לתת החזר כספי....פה השאלה שלי: יש אופציה בפייפאל שהמוכר יכול לשלוח לי החזר כספי לכרטיס אשראי שונה מזה ששילמתי איתו בהתחלה על המוצר? הכרטיס ששלמתי איתו היה כרטיס אנונימי שיצרתי בישרכארט (ISRAWEB למי שמכיר) לפי מה שהבנתי הכרטיס לא יכול לקבל הפקדות זאת אומרת אפשר רק לשלם איתו וזהו... עד שניגמר הכסף שטענתי בו. תודה
-
- 4 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני יודע שאפשר למצוא את מחירי החבילות השונות (לפעמים) באתרים הרלוונטיים, אבל הרבה פעמים אנשים משיגים מחירים טובים יותר אחרי דין ודברים עם נציג החברה. יהיה נחמד לדעת דרך מי אתם מחוברים (תשתית + ספק), באיזו מהירות וכמה אתם משלמים (לתשתית ולספק). אני אתחיל: 10MB בזב"ל (עם גיימר) - 44.90 + 12 עבור הגיימר בזק 70 ש"ח סיכום: תשתית ------- הוט: 12MB במחיר של 59 בזק: 10MB במחיר של 68 5MB במחיר של 50 ספק ---- בזב"ל: 10MB במחיר של 29.9 12MB במחיר של 38.8 012: 12MB במחיר של 34.9
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן, לא חשבתי שאגיע לאיזשהיא אי הסכמה עם זיגזג, מעצם היותה חנות עם שירות לקוחות יוצא דופן, ואני רוכש ממנה באופן קבוע עוד מהתקופה שהיו בוילה במונסון (עם שגיא ופבל), ורק משבח אותה פה בפורום, אבל שימו לב למקרה הבא: ב 28 בפברואר רכשתי לוח אם של Gigabyte מדגם P67A-UD3 מזיגזג. עוד לפני שהספקתי להרכיב את המחשב החדש - התחילו להגיע כל השמועות על הכשל של אינטל - ולכן נמנעתי מלהרכיב אותו. כשהתחילו להגיע לוחות B3 מתוקנים - דחיתי את ההחלפה מכיוון שבדיוק נכנסתי לתקופה של שיפוצים וגם רציתי לחכות ל Z68 שייצא. בנתיים, ב 11 במאי, נאמר לי מתומר רינות (זיגזג) שאקבל זיכוי על הלוח שברשותי, במידה וארצה לשדרג ל Z68. שמתי את כל העניין בצד, מכיוון ששיפצתי את החדר, ולא היה שום טעם / זמן להתחיל להר…
-
- 141 תגובות
- 11.9k צפיות
-
-
שלום רב אשמח אם מישהו שמתמצא ימליץ לי על איזה מחשב נייד שיהיה מהחדישים יותר I-3 אני חשבתי או על acer או lenovo חשוב לי שיהיה אמין מבחינה טכנית.השימוש המיועד :לא מסובך מדי :אינטרנט,פוטושופ לחובבנים,תכנות אופיס,סרטים זהו בעצם. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
בוקר טוב לכם חברים. מישהו פה לאחרונה סגר דיל עם בזק תשתית 2.5Mbit? עד כה שילמתי 39 ש"ח לחודש בהתחייבות למשך שנה, מחר היה אמור להסתיים התשלום המוזל ולהתחיל ב71.90 ש"ח לחודש למשך שנה, ולאחר השנה הזו 100.33 ש"ח לחודש והלאה. הזוי . התקשרתי, בהתחלה אמרה לי ש"המבצע שהיית מנוי בו הסתיים ואין לנו מבצעים כאלה, כיום אפשר לתת לך ב80 ש"ח לחודש". וואלה איזה נתינה מכל הלב.. ביקשתי להתנתק - > העבירו אותי לקשרי לקוחות. שם היא אמרה לי שיש מבצע של 39 ש"ח לחודש ל2Mbit לחודש ללא התחייבות. וזו בגלל החוק שיצא באוגוסט שאי אפשר לחייב את הלקוחות למסלולים הורידו מ2.5Mbit ל2Mbit. אני נשענתי על כך שיש לי חבר שסגר ב39 ש"ח לחודש ללא התחייבות למהירות 2.5, עפ"י תגובות הגולשים באתר Kamaze http://www.…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודשיים קניתי מחשב נייד VOSTRO 3450 של דל. המחשב עצמו ממש טוב לדעתי אך לפני שבועיים שמתי לב ששקע האוזניות לא פועל. התקשרתי לשירות שלהם בארץ והם שלחו טכנאי שהגיע יום למחרת ותיקן את הבעיה (ח"ח על השירות!!). הבעיה היא שלא הייתי בבית (חייל) ואמא שלי לא מבינה במחשבים. הטכנאי אמר לי שהוא החליף לי לוח אם ואני בטיפשותי לא שאלתי אותו 2 שאלות. לכן אשאל כאן ואולי אתם תוכלו לענות... האם הוא חייב להחליף אותו בלוח אם תואם (כלומר אותו דגם)? האם הלוח אם הוא חדש או משומש? הוא לא השאיר אף קבלה ולכן אין לי מושג. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בבית בר של תמי 4 שהוא אצלנו כבר 6 שנים, נגמרה תקופת האחריות וכבר לא מקבלים מסננים. הציעו לנו הצעה להמשיך את האחריות ואת קבלת המסננים, 57 לחודש לשלום שנים= 2052 שח. אני רציתי לדעת, אם זה שווה לי להמשיך עם התמי 4 או להתקדם נגיד לבר של אלקטרה בר או משהו אחר בכלל. למישהו יש ניסיון עם הבר של אלקטרה בר? אשמח לעזרה וייעוץ- תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא מקרה שקרה לי, אך הוא ממש חמור ולדעתי כדאי שתכירו. http://rotter.net/forum/scoops1/18957.shtml מסקנה - חשוב להקליט כל שיחה מול חברות הסלולר ולהתייחס אליהן מראש כאל רמאים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי כבל MHL מחנות באנגליה כולל משלוח רגיל חינם. חיכיתי חודש+ והחבילה לא הגיעה. החבר'ה מהחנות שלחו לי עוד חבילה והפעם בדואר רשום(ללא חיוב נוסף). סתם מסקרן אותי לאן לעזאזל נעלמה החבילה הראשונה? נפל לים? הגיע בכלל לארץ? נגנב מהדואר? נגנב לי מהתיבה?(בית קרקע פרטי בשכונה שקטה מאוד ככה שהגניבה נראה לי הכי פחות חשוד). זה ממש מעצבן, סתם חיכיתי חודש וחצי בשביל שישלחו לי עוד חבילה שגם לה לוקח מעל לשבועיים להגיע. עצוב. יש לציין שהם רצו 8 פאונד נוספים על המשלוח השני(דואר רשום), קצת פילפל ישראלי והמשלוח בחינם. מדובר בחנות הזאת http://www.decrescent.com/ בכל אופן, אחלה שירות מצידם.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יודעים על זה משו?נתקלתם בזה?מה אתם אומרים? http://tech.walla.co.il/?w=/4007/1883748
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לפנות, אז הנחתי שכאן הכי מתאים. מה דעתכם על החנות? יש כאן מישהו שהזמין ממנה? הם אמינים? למי שלא בטוח, הכוונה היא ל 1pc.co.il מצטער על הבורות, הרבה זמן שלא קניתי מחשב, ואני רוצה לקנות משמה, לבחור רכיבים ושהם ירכיבו. בתודה מראש
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-