צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,303 דיונים בפורום זה
-
https://www.gearbest.com/smart-watches/pp_649728.html
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
במידה ואני מייבא מכשיר מחו"ל איך הולך האחריות שלו? ממה שאני מבין אין יבוא סדיר של מיקרוסופוט אז למעשה לא תהיה לי אחריות נכון? שאלה נוספת האם יש חנות באילת שמוכרת את המכשיר?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תקף גם להזמנות של מפרטי מחשב בהתאמה אישית ועל הדרך אנחנו רוצים לאחל מכל הלב לכל קהל לקחותינו (וגם אלו שיצטרפו אלינו בעתיד ) חג שמח ושנה 10/10 👌🏼 קוד קופון - CASE20
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, בזמנו בסוף 2011 עברתי לחברת מירס במסלול חיילים (שהיה אז מאוד משתלם) והובטח לי שבבוא היום כשהם ישיקו את רשת הדור ה3 שלהם אוכל לשדרג לרשת החדשה. כמובן שעל הבטחות קשה לסמוך אז אפילו יש לי חוזה ובו כתוב באופן ברור למדי בעמוד הראשון שמסכם את החבילה "מבלי לגרוע מהתחייבות הלקוח, ככל שקיימת, לאחר השקתה המסחרית של רשת דור 3.9 של מירס, תעמוד לרשותך האפשרות לשדרג את המוצרים, נושא מסמך זה, בהתאם לתוכניות השדרוג שיהיו בתוקף במועד הרלוונטי". היום אחרי המתנה מייגעת בהוט מובייל והתייעצות של הנציג עם המנהל של הסניף הוצע לי לנייד את המספר ממירס להוט(למרות שהחברה היא אותה חברה עם אותו ח.פ.), להמשיך לשלם על מכשיר המירס [שיהפוך להיות חסר שימוש] ובמקביל לקנות מכשיר חדש לשלם גם עליו…
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות שטח אחסון בגוגל דרייב, אבל מסיבות כלליות מעדיף שלא לתת את האשראי שלי. ראיתי שיש אופציה אחרת של מימוש קוד הטבה. רציתי לדעת אם בדומה למנוי של סוני (Ps plus), ניתן לקנות כרטיס כזה באופן פיזי ולהזין את הקוד באתר של גוגל. תודה
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לקנות חולצות כדורגל שהם רפליקות מקוריות. אני מחפש אתרים מומלצים כדוגמאת Kitbag.com האנגלי.אם אתם מכירים חנויות בארץ אז גם טוב. (לומרות שקשה לי להאמין שהם ימכרו חולצה בפחות מ-300 ש''ח)אשמח לשמוע מכם המלצות וגם חוות דעת של כל מי שיצא לו להזמין מאתר כלשהו בחו'ל.תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבריה 1. בנובמבר 2014 התחברתי להוט מובייל ורכשתי מהם טאבלאט סמסונג 3 במבצע דאז. 2. הפעלתי אחריות מול סמסונג והודיעו לי כי האחריות בתוקף עד 19/1/2017 3.בטאבלט נעשה שימוש לעתים רחוקות . 4.לפני כחודש כאשר באתי להפעיל את המכשיר ראיתי כי יש פסים/פיקסלים צבעונים על גבי המסך(רואים בהיותו כבוי) 5. פניתי למעבדת סמסונג באזור מגוריי 6.תגובה ראשונה של המוקדן הייתה "זה סתם שטויות ,אל תתייחס " 7. שאלתי מה הבעיה ,השיב באי רצון ממש "יש וואקום" אשלח לטכנאי 8. אחר שבועיים שבתי לקבל את הטאבלט ונאמר לי כי לא תוקן מאחר ציטוט מדויק כפי שרשום בקבלה" טופל ע"יי גורם זר ,טופל במעבדת חוץ ,חוסר מדביקות על הקונקטורים וחוסר ברגים" 9. לרגע הייתי בהלם,שלאתיו, איך יכול להיות אני יד ראשונה ויש ל…
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מצאתי את המבצע הזה - http://uk.gamesplanet.com/buy-download-pc-games/Mass-Effect-3-2284-25.html ורציתי לשאול - האם כדאי לרכוש את המשחק ללא ה DLC, או לחכות שהמחירים ימשיכו וירדו ואז לרכוש עם ? תודה
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכוון לקנות את המקלדת הבאה (לצרכי גיימינג ותכנות). https://ergodox-ez.com צירפתי תמונה כי לא יכלתי להתאפק. המקלדת - 295$, משלוח UPS - 30$. הנה טבלת המסים: https://taxes.gov.il/About/Data/Pages/CombinedTaxes.aspx אם אפשר לסדר לי את הראש בכל מה שקשור למיסוי, ומה רלוונטי כשמשתמשים ב UPS? מע"מ - 17% כולל משלוח (כי זה מתחת ל500$)? מכס - הבנתי שזה אקראי? ואם זה נכנס למכס, כמה תוספת? מס קנייה? של פה בארץ, בארה"ב, גם וגם? --- חוץ מזה, כל האינטרנט מלא בסיפורי אימה במשלוחי UPS: http://www.zayedet.com/2013/07/05/online_shopping/ "... החברות האלה נוטות לעשות את…
-
- 0 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
התגעגעתם? כמה ממשחקי ה-PC הגדולים ביותר של שנת 2015 מוצעים בהנחות של עשרות אחוזים בחנות הגיימינג השאפתנית רכשתם כונן SSD חדש ונוצץ ויש לכם רצון לחנוך אותו עם כמה כותרים עדכניים ומתקדמים? יופי – בחנות ה-Green Man Gaming יש מבצע עדכני בדיוק עבורכם. כפי שהם עושים מדי כמה שבועות, בחנות צד ה-ג' פצחו בהוזלה נאה לכמה מהכותרים הבולטים ביותר שהושקו למחשבים האישיים ב-2014 ו-2015, וזה משהו שבהחלט כדאי לשקול. להלן הפרטים: The Witcher 3 הנהדר, שהוגדר על ידי רובם המוחלט של המומחים והמשתמשים כמשחק הטוב ביותר לשנת 2015 כולה זמין במחיר של 25 דולר. Rainbow Six Siege החדש של יוביסופט זמין בהוזלה של שליש ממחירו המלא – 40 דולרים בלבד. שימו לב כי נדרש חשבון ותוכנת uPl…
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
חיפשתי תנור אפייה בין השאר רציתי להגיש הצעה באתר olsale. אתר ותיק, לכאורה רציני. ואז שמתי לב שיש לו בעיית אבטחה. 1. ראשית, כאשר רוצים להגיש הצעה, יש להכניס פרטים אישיים, אמנם לא אמצעי תשלום בשלב זה, אבל שם תעודת זהות וכדומה, בדף שאינו מאובטח (https) 2. ישנה אפשרות להגיש הצעה גם עם paypal, חברה קצת יותר רצינית. מסתבר שגם פה ישנה בעיה. בלחיצה על הכפתור מועברים לעמוד הרכישה הידוע של paypal. עמוד חצוי. צד אחד התחברות לפייפאל, צד שני פרטי הרכישה. למי שיש חשבון פייפאל, מכיר את העמוד הזה היטב. אלא שאומנם פרוטוקול הדף מאובטח אבל לא כל האלמנטים בעמוד אכן מוצפנים. זה חור אבטחה ידוע ומוכר. על פי רוב, (במקרה שלנו ) מדובר באחת התמונות בעמוד, שמועברות מאתר הר…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש מבצע לעובדי מזרחי טפחות על טלויזיות האם המבצע הנ"ל משתלם? אני יותר בכיוון של 40 אינטצ
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות לנובו, סמסונג או טושיבה? אני מעוניין לראות במחשב סרטים, קצת משחקים ופחות לנייד אותו ממקום למקום. מחיר עד 3000 ש"ח. המלצות למי שמכיר אני אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אחרי הרבה מאוד חיפושים ברשת אחר אוזנייה אלחוטית, קניתי את האוזנייה של פלנטרוניקס מדגם Voyager 8200 C. חיפשתי אחר אוזנייה נוחה ולא כבדה באוזן (אחת כזאת שלא מרגישים אותה יותר מדיי בזמן תזוזה), בעלת סוללה גדולה שתספיק לי למשך כל היום. קראתי וצפיתי בלא מעט סקירות על כל מיני אוזניות אלחוטיות ובסוף החלטתי לרכוש את האוזנייה הזאת. האוזנייה יושבת בצורה מאוד נוחה באוזן, הסוללה מספיקה ליום עבודה שלם ואני מאוד מרוצה ממנה. אוזנייה באמת על רמה , ומאוד מתאימה לכאלה שמקבלים ומוציאים שיחות רוב היום , היא הופכת את החיים להרבה יותר קלים מניסיון אישי שכחתי לציין גם שהאוזנייה ממש מצמצמת את הרעשים מהסביבה שזה מאוד חשוב לי בשיחות ביום יום שלי. אז אלו מכם שמחפשים אחר אוזנייה איכות…
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש למישהו ניסיון עם רכישת משקפי שמש רגילים (סביב ה70 100 שקל) מאייבי ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טעות או לא טעות, מחיר משתלם הרבה יותר ממה שנמכר באופן דיגיטלי (40 אירו). כל עוד זה במבצע, ומי שחובב אסטרטגיה - רוצו לקנות. * Legacy of the Void זה משחק Standalone שלא צריך את המשחק המקורי על מנת לשחק בו.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מסתבר כי ניתן למצוא כונני SSD מבית טוב ובמחירים תחרותיים בהחלט גם כאן בישראל, במסגרת הוזלה עבור הדגמים העדכניים של היצרנית האמריקאית לרוב, כאשר אנחנו משתפים אתכם במחירי מבצע קורצים על רכיבי חומרה באופן כללי ועל כונני SSD בפרט – מדובר במוצרים שנמכרים בחו"ל, ברמות מחיר שמצליחות להיות עדיפות על פני אלו שקיימות בחנויות בישראל גם לאחר תוספות של מע"מ, מסי רכישה ושילוח. עם זאת, נראה שגם בארצנו הקטנה יש לפעמים מציאות מפתיעות ומרשימות – וכשאנחנו נתקלים בכאלו אנחנו בהחלט שמחים לדווח גם על כך. זה בדיוק מה שקורה כעת, כשברשת חנויות KSP החליטו לבצע הוזלה מהותית על דגמי ה-HyperX Savage SSDהעדכניים של חברת קינגסטון – ומציעים אותם למכירה כעת בעבור 390 ש"ח לנפח של 240 ג'יגה-בייט,…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כונן ה-BX200 של חברת Crucial מוצע במחיר אטרקטיבי במיוחד, שבהחלט שווה לשקול אותו על אף החסרונות היחסיים המחירים של כונני ה-SSD ממשיכים לזחול כלפי מטה באופן הדרגתי, והדוגמה העדכנית לכך מגיעה אלינו מחנות אמאזון בריטניה – שמציעה את כונן ה-BX200 בנפח המירבי במחיר של פחות משקל אחד לכל ג'יגה-בייט של אחסון. במסגרת מבצעי Deal of the Day, כונן ה-SSD העדכני של Crucial ניתן לרכישה בעבור כ-166 פאונד בריטי, כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – כ-900 שקלים בלבד, המהווים את אחד המחירים הזולים ביותר שראינו ל-SSD ברמת הנפח הזו מאז ומעולם. ראוי לציין כי כונני ה-BX200 רחוקים מלהיות מפלצות ביצועים, אפילו ביחס לכונני SSD צרכניים אחרים – אך הם בכל זאת מציעים רמת ביצועים סבירה ושיפור גד…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו קיבל לאחרונה מבצעים מעניינים ב100 מגה - תשתית של בזק? השימור לקוחות הציעו לי 139 ש"ח ולא שקל פחות. קראתי שבעבר היה 115 בחודש אבל אני לא יודע אם זה עדיין רלוונטי.
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי מעוניין לקנות מקלחת גיימר לילד מה אתם ממליצים? דברים שאני חייב שיהיו הם RGB (אורות), מכני, לחצנים שקטים, שלא יעשו רעש שלוחצים עליהם. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אוזניות ה-G933 Artemis Spectrum של היצרנית השוויצרית מדברות אליכן? בשעות הקרובות תוכלו לרכוש אותן בכמחצית מהמחיר הקיים בישראל אם כונני SSD הם לא בדיוק כוס התה שלכם, אבל גיימינג הוא דווקא כן – לאמאזון בריטניה יש עוד מבצע לזמן מוגבל שאמור לעניין אתכם בהחלט. חנות הענק המקוונת מציעה כעת את אוזניות ה-G933 מבית Logitech בגירסתם האלחוטית, שהושקו באוגוסט 2015, בעבור כ-121 פאונד בריטי כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל. האוזניות המדוברות כוללות כפתורי מאקרו ייעודיים וניתנים להגדרה אישית, הארה שניתנת להתאמה אישית אף היא, תמיכה במחשבים אישיים ובקונסולות הסלוניות, טווח פעולה אלחוטי של עד 20 מטרים, סוללה שאמורה לספק עד 12 שעות פעולה בין טעינה לטעינה ומערכות אודיו 7.1 שמתבסס על טכנ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני מחפש חנויות\מוכרים (EBAY) שמוכרים חולצות של: tommy hilfiger,lacoste ושאר המותגים. מוכרים אמינים- סחורה מקורית וזולה (יחסית לארץ). תודה
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הסתכלתי בכמה אתרים של מחשבים (hp dell ועוד) וראיתי שמחשבים עם אותו מפרט בדיוק ופשוט השם של הסדרה שונה (ואולי גם החומר שממנו הוא עשוי כי זה לא כתוב) השם שונה העבדל 200 אירו בערך (הסתקלתי באתר הצרפתי כי אני בצרפת והמחשבים פה יותר זולים מהארץ עם הירידה של היורו בחודשים האחרונים) העבדל היחידי שראיתי זה שהמחשב הזול היה בקטגוריה של מחשבים לעבודה והיקר היה במחשבים לבית אז השאלה שלי למה לעבודה יותר זול אחרי הכל לעבודה צריכים מחשבים יותר טובים מלשימוש ביתי ? או שלא הבנתי נכון את העבדל בין מחשב לעבודה לבין מחשב בייתי אשמח לתשובה ואולי זה ישפיע על הקנייה שלי (מקווה שכתבתי בפורום הנכון😅)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש משהו לא יקר באזור עד מאה שח פלוס אם מישהו מכיר בכלל רציתי לשאול, האם כל מגפיים עדיפות על נעלים רגילות, מההיבט שפחות מחליקים איתם על שלג קשה, או שזה רק בדגמים מסוימים...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה, קראתי פה מספר דיונים אך הם ישנים לפיכך החלטתי לפתוח דיון. אז ככה - הכיסא מנהלים שאני איתו(הדיי מעפן) כבר נשחק לגמרי וזה כמו לשבת על סלע. מחפש המלצה לכסא טוב לעמדת המחשב - עד 1000 ש"ח - כסא שאפשר להתרווח איתו בסבבה ומתאים גם לישיבה ממושכת, מתאים גם לפוזיציית רגליים על השולחן וכו'.. תודה לעוזרים :-)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-