צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,304 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להציע מחיר מסויים על מוצר מסויים, לאחר מספר ימים אני מקבל מייל שאומר שהמוכר ביטל את ההצעה שלי (קרה לי כבר פעמיים). המוכר לא מגיב למיילים שלי ואני לא מצליח להשיג אותו. חשבתי שמהרגע שפותחים מכירה פומבית אין אפשרות לבטל אותה. אני טועה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בנוהל, שאלה על קנייה מחו"ל. אני נמצא בארץ, ורוצה לקנות משהו מ-newegg שיישלח לידידה שלי בארה"ב שתביא לי את זה ארצה. הבעיה היא שמשום מה זה לא מקבל את הכתובת שאני מזין, ולא נותן לי לשלם גם בעזרת פייפאל. אני מחפש כבר שעות על איך לפתור את זה, וכל מה שגיליתי הוא שיש איזושהי בעייתיות עם כרטיסי אשראי ישראלים (אפילו אם משתמשים בפייפאל) או איזה חוסר תיאום בין כתובת המשלוח לכתובת החיוב (שהיא מן הסתם בישראל). יש למישהו ניסיון עם זה ויודע איזה פרוצדורה צריך לעשות כדי לגרום לזה לעבוד?
-
- 7 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
לפני כ10 ימים הגיע אלי סמארטפון סיני שהזמנתי מהם , לאחר יום אחד מנפילה קטנה מאוד (20 ס"מ) המסך הפסיק לעבוד . לאחר התכתבות עם המוכר הוא הציע שאני אשלח את המוצר אליהם . להזכירכם , בaliexpres הכסף לא מגיע אל המוכר עד שאני מאשר את קבלת המוצר ותקינותו , או חולף זמן מסויים והכסף עובר אוטומטית. היה לי מאוד קשה לתקשר איתם , הייתי שולח להם הודעות והם היו עונים רק אחרי שהייתי מאיים לפתוח dispute ,בנוסף שאלתי אותם פעמיים מה יעשו עם המכשיר כשיגיע אליהם , וגם לא נתנו לי תשובה . אני מפחד שהם ימרחו אותי כמו שמרחו אותי עד עכשיו, וברגע שהכסף יגיע אליהם אני אוכל לשכוח מהם. נשארו לי עוד 4 ימים עד להעברת הכסף אוטומטית אל המוכר , כדאי לפתוח dispute?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כמו בכותרת מחפש שותף לקנייה עבור מוצר שני ב-60% שיש עכשיו בKSP אני קונה G710+ בסכום של 644 ואשמח למישהו שמעוניין משהו בתקציב של 600-700 במסגרת המבצע. הקניה בנתניה.
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
לנוכח המשלוח החינמי מאמזון אני מתפתה להזמין כ.מ GTX1080 (למרות הדור החדש בפתח) ורציתי לדעת אם למישהו יש ניסוין עם אחריו במקרה ויש צורך בה? איך האחריות תתממש? דרך אמזון? או שעדיף כבר להמתין שאמזון ייכנסו לארץ ותהיה פה תחרות וגם הדור החדש ייצא... תודה למראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מאמזון כרטיס טלוויזיה ולפי מה שקראתי כדאי לשלם דרך ויזה נטען ( מה גם שאין לי כרטיס אשראי ) אני קונה מאמזון קנדה ,כלומר המחיר בדולרים קנדיים האם כדאי לטעון את הויזה בשקלים או בדולרים ? כמה לטעון את הויזה ? מספיק לטעון את הויזה במחיר הסופי של המוצר או שצריך להוסיף עמלות וכל מיני "תוספות" ?
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לרכוש כרטיס רשת וראוטר אלחוטי מאמזון. ערך הקנייה הוא כ 700 דולר. מדובר בקנייה דרך www.amazon.com כך שהמשלוח הוא לדעתי מארה"ב. ראיתי באתר של אמזון שכאשר נמנסים לבצע קנייה,מוצעים שלושה אופנים של משלוח: (Standard International Shipping - No tracking (averages 18-32 business days) (AmazonGlobal Expedited Shipping (averages 7-10 business days (AmazonGlobal Priority Shipping (averages 2-5 business days לדעתי הצורה הראשונה היא משלוח דואר רגיל, לא רשום. זה אולי טוב אם קונים ספרים אבל בקנייה בהיקף של 700 דולר, נראה לי שיש כאן סיכון שלא כדאי לקחת במקרה שהחבילה לא מגיע…
-
- 3 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
לפי תקנות המכס, חבילות בשווי $75 - לא כולל דמי משלוח - פטורות ממס. למרות זאת, המערכת של אמזון מבקשת import fees deposit ברגע שסך ההזמנה - כולל דמי המשלוח - עובר את ה-$75. האם למישהו יש ניסיון עם הזמנות כאלו? אמזון מחזירים את התשלום המיותר הזה או שחברת השילוח שומרת אותו לעצמה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו נסיון מוצלח עם חברת שילוח מסויימת לרכישת מוצר מאמזון שלא נשלח לארץ באופן רגיל?
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
רוצה להזמין את זה: http://www.amazon.com/gp/product/B008FC8FJ8/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&tag=usaddressco07-20&linkCode=as2&camp=217145&creative=399369&creativeASIN=B008FC8FJ8 עכשיו שאני רושם תלינק באתר..הוא מחשב לי ויוצא 197 שקל דרך משלוח ימי. שאני לומץ לו קנה עוברי זה קופץ ל- 209 ש"ח..למה זה? אם אני קונה לבד ואז משתמש בכתובת זה זול יותר? שאלה שנייה האם מוצר שעולה 60 דולר ייתקע במכס?
-
- 20 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי אני מעוניין להזמין מאמזון 2 פריטים ולשלוח אותם לארץ באמצעות Mustop \ Buy2USA הפריטים הם http://www.amazon.com/Logitech-Wireless-Gaming-Mouse-G700/dp/B003VAM32E/ http://www.amazon.com/Corsair-Vengeance-Desktop-Memory-CML8GX3M2A1600C9W/dp/B005DKZK84/ ניסיתי לדבר עם אמזון לגבי הגודל של החבילות באריזת המשלוח, אך לצערי הם לא יכולים להגיד לי במדויק אלא רק "אנחנו אורזים את המוצרים למזער נזקים בעת המשלוח" מה כדאי, להזמין כל מוצר בנפרד ? (וכל הניראה לא לשלם מכס\מע"מ) או לאחד את החבילות לצמצם בעלות המשלוח אבל לשלם על שניהם מכס\מע"מ * בבקשה להתמקד בנושא הדיון ולא מעבר.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן , הבנתי מהצ'אט שיש באתר כי המחיר שרשום ב CHECKOUT לא כולל מיסים ומעמ כמו שיש באמזון ולכן אני לא יודע איך לשער לפחות את המחיר הסופי של ההזמנה אני מזמין לי מיקרופון XLR כולל סטנד עלותו כולל משלוח הוא 241$ תודה רבה :)
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
- 1 follower
-
-
יש למישהו מושג איך ניתן לעקוף את ההגבלות של גוגל? VPN אמריקאי + חשבון wallet עם כתובת אמריקאית ואשראי שדרכו כבר קניתי משם 3 טלפונים בעבר לא תופס. חשבון חדש גם לא.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע איך לקנות מוואלמארט קניתי דרך buy2usa והם ביטלו לי את הקנייה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , ברצוני לקנות כרטיס לכידה מטלוויזה מחו"ל ... לפי מה שאני יודע אם אזמין דרך האינטרנט אני אצטרך לשלם מע"ם ומס קנייה ( המחיר בערך 200 $ ) ... יש לי חבר שעובד בחו"ל ומגיע ארצה בקרוב , האם יש אפשרות שאזמין משהו וארשום את הכתובת שלו בכדי שיביא את זה איתו ? האם הוא יצטרך לשלם מע"ם ומס קנייה כשיגיע ארצה ? אם אני מזמין משהו מאמזון גרמניה לכתובת באנגליה למשל, האם חוץ מה "shipping " אצטרך לשלם מעם ומס קנייה או מכס כשהמוצר יגיע לאנגליה ?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראיתי שמחירים באילת נמוכים יותר עקב פטור ממע"מ. אז למה לא לקנות באתר ולבקש הספקה מאילת באמצעות דואר שליחים? אי אפשר לסדר משהו בשביל לחסוך זמן נסיעה בהתחשב שאין מישהו מחברים שנמצא שם? אמרו לי שלקוחות חייבים תעודת תושב אילת בשביל להינות מפתור ממע"מ אבל עוד ב-2006 כאשר הייתי שם, קניתי מחשב נייד במחיר ללא מע"מ. דרך אחרת היא לקנות ב-בלאק פריידי בארה"ב אבל מיסי יבוא ששמעתי שהם 16% על מכשיר + 16% על התקן סלולארי LTE ועוד סיכון שמשהו יקרה עם מכשיר בעת הובלה או קבלת מכשיר פגום נותנת ספק שזה שווה. למה אייפד? פשטות מוחלטת. LESS IS MORE. נדמה לי שזה מכשיר שבן אדם בגיל ותיק שלא ידידותי עם טכנולוגיה יכול ללמוד מבלי להרוס משהו במערכת. ואם…
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , אני מתלבט בקנייה של סלולר Sony Ericsson ray באחת מ2 חנויות אחת היא איליין http://www.eline.co.il/aecommerce/c208/139257.php והחנות השנייה היא באיבורי שעובד מול היבואן הרשמי http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7468 באיליין המחיר הוא 1247 ובאיבורי הוא 1390 השאלה עם העניין של יבוא רשמי מול יבוא מקביל שווה תוספת של 150 שח ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו מעוניין ברכישה קבוצתית של לוח מדגם Gigabyte G1.Sniper M3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI לוח איכותי ברמה גבוהה, ע"פ בדיקת המחירים שלי יצא: ivory= 995 ש"ח [glow=red,2,300]ksp= 860 ש"ח[/glow] TMS= 890 ש"ח אני בטוח שנוכל להוריד אותם בסביבות המאה מאתיים שקל רק צריך ביקוש אז מי בעניין שאני אתחיל לארגן?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Starcraft II - Heart of the swarm 12.3.2013 בכדי להרשם לקנייה הקבוצתית אנא הגיבו להודעה עם הגירסה והכמות שברצונכם לקנות. זוהי רשימה ראשונית אז סביר להניח שהיא תשתנה. מומלץ לחזור מפעם לפעם ולהתעדכן. כמה חוקים בסיסיים להרשמה לקנייה הקבוצתית: 1. לפני ששואלים שאלות, קוראים את הפוסט הזה. אני לא מתכוון לענות על שאלה יותר מפעם אחת. 2. לא ניתן להירשם ליותר מחבילת אספנים אחת פר בן אדם. 3. יש להכנס לאשכול זה כל יום או יומיים כדי לבדוק עדכונים ולוודא שההזמנה שלכם עומדת בעינה. 4. יש לציין סטטוס הגעה להשקה (מגיע /לא מגיע/ לא יודע) התאחדנו עם עוד רשימה של קנייה קבוצתית למשחק. הרשמה פה - https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHlIZGRIbTROUTg2QV…
-
- 44 תגובות
- 20.9k צפיות
-
-
היי, אני ועוד 5 חברים רוצים לקנות PS4 PRO... ידוע על דיל טוב כלשהו לקבוצות? יהיה טוב גם אם FIFA 18 יהיה כלול בדיל
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות לעצמי אז חשבתי שיהיה נחמד לעשות קנייה קבוצתית... מדובר על ddc3 כמובן, ואני חושב שנזמין 2,4,8 (אם תהיה בכלל היענות). אם אתם מעוניינים, תרשמו גם כמה gb אתם רוצים, ואם אתם מכירים דגם שלדעתכם יהיה טוב שימו קישור (אני עוד לא בוחר דגם, נראה איזה איכויות ירצו...) בהצלחה לנו
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניינים? השגתי מחיר ב CJS-CDKEYS.COM ב 29 אירו שזה 139 שקל המחיר ל20 משתמשים ומעלה אני עכשיו מדבר איתם על יצירת קוד קופון הנחה לפורום שיהיה נוח לזיהוי ולתשלום כי הם רצו שנשלח את הכסף בהעברה ישירות אליהם בPP
-
- 3 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
חברה סינית רצינית שפיתחה מטען אלחוטי לאייפון הערכה כוללת כיסוי לאייפון מאוד דק יחסית וגם נוח המחליף את הכיסוי שלכם ובסיס הטענה שעליו אתם מניחים את הטלפון והוא נטען ללא חיבור כבלים נוח מאוד יש אפשרות גם לארגן קניה של משטחים גדולים יותר להטענה כמו כן גם כיסויים המכילים בתוכם תוספת בטריה כך שהכיסוי גם מטעין את המכשיר *המחיר כרגע 200 ש"ח ליחידה, אם יהיה ביקוש גדול המחיר ירד (לא הרבה, כ10-15 שח) *כרגע יש 10 מעוניינים, אם לא יהיו לפחות 20 לא אבצע את הרכישה *המחיר כולל משלוח לארץ ועד לביתכם אם מישהו מעוניין שיגיב פה ואני אצור איתו קשר
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך להגיע מלאי של כוננים קשיחים המלאי מוגבל!! 1000GIGA אחסון גודל 2.5" חברת segate אחריות שנה בעלות של 250 ש"ח ניתן לאסוף את המוצר או משלוח בתוספת תשלום החנות נמצאת בצפת קבלה תינתן כחוק בנוסף לאחריות
-
- 35 תגובות
- 7.7k צפיות
-