צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
אני מסתפר מספר 3 כל הראש יש למישהו מכונה להציע לי? התקציב350-500 תודה!
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, יש מבצע מאוד אטרקטיבי של מכשיר סלולרי שהייתי רוצה להביא עשר יחידות ממנו. בדקתי קצת בפורום ולא מצאתי נושא הקשור לזה. אני זוכר מישהו אמר ככה בדרך אגב על זה ואני לא זוכר. בעיקרון אני רוצה לדעת כי זה חוקי לייבא עשר יחידות בלי היתר/הצהרה כלשהם? איך אני משלם עליהם את המסים? הסכום הכולל שלהם לא עובר את ה500 דולר אבל הסכום שלהם בנפרד הוא פחות מ75 דולר ככה שאני לא אמור לשלם עליהם מע"מ, אבל תוכן החבילה בכללי עולה על 75 דולר. אז האם אני משלם מע"מ על כל תוכן החבילה או הפרטים פטורים כי הם פחות מ75 דולר כל אחד? ואולי כל מיני לולאות בחוק ודברים שכדאי לי לדעת לפני שאני עושה את ההזמנה. אודה על תגובה מהירה כי המחיר היא לזמן מוגבל. תודה רבה! *עריכה: אם אני אזמין בנפרד כל יחידה, זה…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת איך החנות פלונטר? האם הם אמינים נותנים שירות טוב? אני מעוניין להזמין מהם לוח אם. ניסיתי לחפש אך לא מצאתי משהוא ספציפי בנושא. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מבין שיש את האופציות של EMS/UPS/DHL/FEDEX. חשוב לי בעיקר שיהיה ביטוח על התכולה (בכל זאת עלה כמה אלפי שקלים), שיהיה ארוז בצורה מספקת בשביל מימוש אחריות (אני מניח שצריך לארוז רק את הכרטיס פיזי עצמו, בלי הקופסא המקורית כן ? האם אני צריך לארוז או שאפשר לסמוך על חברת השילוח ?) ושיגיע יחסית באופן מהר אליהם תוך כמה ימים (כמובן מבלי לשלם הון תועפות בשביל שיגיע קצת יותר מהר). יש ניסיון קודם / המלצות למישהו ?
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
- 3 followers
-
-
חברים אני ממש צריך את העזרה שלכם אני מחפש את המספר עוסק מורשה או ח.פ של עולם הניידים אבל אני לא מוצא בשום מקום אם מישהו איי פעם קנה מהם זה אמור להיות רשום על החשבונית אני אשמח אם תעדכנו אותי זה חשוב! המון תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום חברים מחפש מישהו שמבין בסקריפטים לקול אוף דיוטי ווארזון לזאן אני מוכן לשלם ביד נדיבה
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני שאני מחליט לכאן או לכאן, אשמח לשמוע דעות מאנשים שיש להם את אחד המוצרים ומה הרשמים שלהם מהמוצר (טעם, אמינות וכו'). ההתלבטות היא בין הדגם הפשוט של תמי 4 Family לבין הדגם הפשוט של אלקטרה בר. אימא שלי מעדיפה את האלקטרה בר בגלל העיצוב אבל אני אקנה לה בסוף את מה שעדיף... תודה לעוזרים.
-
- 32 תגובות
- 22.9k צפיות
-
-
אהלן אז החלטתי להצטרף לחגיגת ה 4K אני מעוניין בעזרה במציאת טלויזיה שמתי את העיניים שלי על LG 49SJ800Y אבל הבנתי (לא במאה אחוז, אלא מדיווחים מעטים) שיש בעיה בגוון השחור במרכז המסך ומסביב לכתוביות בחלק מהמסכים אז החלטתי להיעזר בכם. אם מישהו מכיר את הטלויזיה או את הדיווחים על הבעיות אשמח אם יוכל לרשום ביקורת קטנה ויאמת/ישלול את הבעיה תקנו אותי אם אני טועה, הבנתי שהדגם LG SK7900 מאוד דומה לקודם שהזכרתי, לא הבנתי מה השוני בינהם אז ככה: אך ורק סמסונג או LG! לא טלויזיה כעורה, רק שטוחה ************אך ורק מעמד מרכזי************ התקציב הוא 4,000 (קניה רק בארץ) חריגה- מעט יחסית (נתון לשיקולכם), במידה ויש טלויזיה בתוספת קטנה יחסית שממש שווה את התוספת. גם אם מצאת…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתלבט כרגע בין HOTNET לבין ORANGE (שניהם 20 שקלים, למרות שטכנית אורנג' יותר 'יקרים' ב17 אגורות, לפי: http://www.kamaze.co.il/Site/Internet/Default.aspx ) יש לכם הערות\הארות\המלצות? מה גם שהמבצע של 20 השקלים הללו זה לשנה הראשונה בלבד. מה המחירים ה'רגילים' שלהם לאחר המבצע? כי הייתי רוצה להשאר עם 20 חח *אוליי גם שווה להזכיר שאני מתכוון להביא XBOX ולשחק GTA V אונליין פה ושם, למקרה שזה רלוונטי. חשוב לי גם בכללי הפינגים לחו"ל יהיו איכותיים. עוד משהו, ספקית האינטרנט FAST שמציעה מהירויות גבוהות ב-15 (ללקוחות בזק, שזה אני. להוט זה חמישה שקלים).. שווה משהו או שעדיף ללכת על חברה מוכרת יותר וזהו? דבר אחרון - אינטרנט אלחוטי. יש יתרון לאינטרנט אלחוטי (BESIDES THE OBVIOUS), או שעדיף…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני חייב להעביר זוג נעליים מתל אביב לכרמיאל שבצפון עד ליום שלישי ורצוי מאוד שלפני יום שלישי בדקתי כיצד אפשר לעשות משלוח ב-UPS ולא הסדרתי עם האתר שלהם ניסיתי דרך דואר שליחים אבל אני לא מוצא את האפשרות לעשות משלוח של צרכן רגיל ולא של עסק. מישהו יודע כיצד אני יוכל לבצע את העברת הנעליים בהקדם האפשרי וכיצד אפשר ולעשות משלוח עם שליח של דואר ישראל לאדם פרטי? תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן. הסיפור התחיל ככה: לפני כשבוע וחצי נעלם לי האינטרנט. גם אצל השכנים. הגיע טכנאי של HOT, בדק, והבהיר לי שישנה בעיה ותוך 24 שעות יגיעו טכנאים אחרים ויסדרו את זה. יום לאחר מכן אכן האינטרנט חזר, אבל עכשיו זה הולך ככה: 5-15 דקות יש לי אינטרנט, לא במלוא העוצמה, מוריד על 3-5 מגה לשניה (חבילת גלישה 100 מגה), ולאחר מכן, הורדה, גלישה, כל מה שקשור לרשת - מפסיק לעבוד. אין לי ניתוק, אין לי limited connection - כל הסימנים במחשב שהאינטרנט תקין - אבל אין גלישה למספר דקות - עד שזה חוזר לעבוד לעוד 5-15 דקות על חצי מהמהירות. בדקתי בHOTBOX בLOG של המכשיר - שום שגיאות. מה אני עושה במקרה כזה? איך אני מוכיח שיש בעיה למרות שאין שום סימנים במחשב על כך שהאינטרנט מתנתק? תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם ההודעה נכתבה בפורום הלא נכון נא להעביר שלום - מתנצל מראש על החפירה אבל זה עניין חשוב [=, לפני כשבוע הזמנתי חבילה מחשב + מסך מksp בסך 5025 ש"ח, אתמול(יום שני) אספתי אותה מהסניף בנהריה. רגוע ושמח לבב הגעתי לביתי וחיברתי את המסך והמחשב וכשבאתי להדליק אותו נחרדתי למשמע אוזני - אחד המאווררים פשוט עושה רעש נוראי ולא תקין. למחורת(יום שלישי - היום) הגעתי לסניף וכשפתחו את המארז גילו שהמאוורר של הספק כח הוא שעושה את הרעש והחליטו שהספק לא תקין( Crosair VS550 550w Series). כמובן מייד ציפיתי שיחליפו לי את החלק אבל פה העניינים מתחילים להסתבך. לדבריהם הספק הזה שהזמנתי(שמחירו 250 ש"ח) היה האחרון בחברה ואין אפשרות להחליפו בחדש. האופציות שהביאו לי הם: 1)לשלוח את החלק לתיקון ושיחזור אח…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אשמח אם תגידו איזה כבל מתאים לאוזניות כאלה כי 3.5 לא עובד יכול להיות שהם מקלקלות למרות שזה חדש http://helpguide.sony.net/mdr/xb950b1/v1/en/contents/TP0001176178.html בקישור לתמיכה של סוני כתוב Use the supplied headphone cable only. אשמח מאוד אם יסבירו לי מה מתאים
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם,אני לא יודע אם זה המקום המתאים לפתוח,בכל מקרה אם לא אני מצטער ותעבירו את זה לאן שזה שייך. אני מחפש לקנות מכשיר רציני ואיכותי להעברת מידע בגודל של 1 טרה בייט,אין צורך שהמכשיר יעביר מידע בשיא המהירות,אבל שיהיה אמין ובעל חיים ארוכים...וכמובן,כמה שיותר בזול. לדוגמא,ראיתי 1TB של WD באופיס דיפו ב600 שקל. שווה?
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום , צריך עצה בהקדם : מדובר במחשב נייד ואיי-פאד שנמצאים באותו בית , השימוש באינטרנט יהיה בסיסי , פייסבוק , קצת סרטונים , אתרי חדשות וכו'. השיקול העיקרי הוא הוזלה במחיר , אך ביחד עם זאת בגלל שמדובר בהורים הייתי מעדיף שהאינטרנט יהיה מחובר להם באופן קבוע ושלא יצטרכו לצורך דוגמה - לפתוח נקודת Wi Fi דרך הפלאפון כל פעם כדי להתחבר . האם 15 מגה באחת מהספקיות משנה הקטנות יותר בחבילת תשתית + ספק , תספיק להם מבחינת שימוש וגם , כמה הם יצטרכו להתעסק בתקלות ? האם יש לכם ניסיון עם חברות כאלו ואם כן לאן הייתם ממליצים לפנות ? ) התשתית הקיימת היא של בזק , הספק הנוכחי הוא בזק בין לאומי , אני מעוניין להתנתק מהם מכיוון שאין לנו צורך יותר בחבילה גדולה ובאיכות הגלישה הנוכחית ואני מחפש מש…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בהמשך לדיון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=526046.0 בעיה קצת שונה. הגעתי לחנות לפני כשמונה ימים. ביקשתי שיבדקו לי את המכשיר Playstation3 SLIM (שנקנה בדצמבר האחרון) בטענה שחלק מהמשחקים נתקעים. המכשיר פשוט נתקע, וכשאני לוחץ quit game, הקונסולה עושה restart בליווי שלוש ביפים. חיפוש קצר בגוגל הציע לי לעשות בדיקת file system. ואכן, בכל פעם שאני בודק את קבצי המערכת, המכשיר מוצא אותם פגומים, מתקן, אבל הבעיה לא נעלמת. בדיקות חוזרות מביאות את אותה הבעיה - קבצי המערכת פגומים. ניסיתי לפרמט את ההארד דיסק, אבל זה לא עזר. מקור בגוגל גם אמר לי שקבצי מערכת לא בהכרח קשורים לדיסק הקשיח. התחלתי להסביר את הבעיה לבנאדם במעבדה, הוא קטע אותי באמצע, ואמר לי שיבדוק את הקונסולה. ש…
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? כדאי בכלל לרכוש מחשב נייד מהDUTY FREE? אם מישהו מכיר מחשב נייד עדכני (מעבד זכרונות וכו'.... ) בסביבות ה 300$ עד 350$ .. בבקשה תמליצו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם פגם בייצור במפעלים שמספקים את הרכיבים הבסיסיים ליצרני כונני SSD וגם מוצרים אחרים כמו דיסק און קי וכו', יגרום בקרוב למחסור רציני בזמינות החומרה הרלוונטית. התקווה שהמחסור לא יהיה ממושך, אבל אין לדעת. https://www.pcworld.com/article/613986/ssds-will-be-the-next-pc-part-to-get-a-price-hike.html/amp
-
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
או אולי למטבח ? מה דעתכם על זה ? https://www.geektime.co.il/lg-launches-lg-signature-oled-r-in-israel/
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים. יש לי כרטיס avermedia capture hd 2 ובכללי הוא כרטיס סבבה.הבעיה שאני לא מצליח לחבר אותו ל YES ויש לי YES בבית אז נאלצתי לעשות HOT בחדר באופן פרטי.כמו כן כלכלית לא משתלם להחזיק את HOT אני משלם הרבה.הקטע הוא שאם אני אצליח לחבר את הכרטיס החיצוני ל YES אני אחסוך הרבה כסף. אגב קבלו כמה תמונות של הכרטיס והמתאם.אולי תצליחו להמליץ לי על שמהו: הכרטיס: https://i.imgur.com/QeI6obz.png המתאם https://i.imgur.com/l7YYxCC.png הקטע הוא חברים שיש לי כרטיס של avermedia שהוא פנימי והצלחתי אם המתאם הנ''ל ב YES לעבור את ההגנה.כי שחברתי את המקליט ל HOT אם HDMI הכול עובד חלק.ואם המתאם ביס בכומפנט לא מצליח אפילו. תודה מראש לעוזרים __________________
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ראתי עכשיו דיון בפורום לגבי בחור שרכש כרטיס מסך מאחת חנויות המחשבים בארץ וקיבל את המוצר פתוח. הדיון נעול אך עדיין "בער" בי הצורך להגיב לגבי העניין ובכלל לגבי התגובות שנכתבו שם. למי שלא קרא את הדיון אסכם את זה בכך שבחור הזמין כרטיס מסך, הכרטיס הגיע בדואר שליחים והאריזה של הכרטיס היתה פתוחה. התגובות המרכזיות בדיון היו, בכיינות, קטנויות ועוד. אני לא מצדיק את אותו בחור ולא מעניינים אותי שאר הפרטים של אותו עסקה. (מה הוא אמר, מה הם אמרו, עברה חצי שנה וכו') מה שמפריע לי זה הקלות דעת שבה התייחסו לנושא. אם כרגע הוצאתי מכיסי סכום נכבד של כסף אני "מתבכיין" אם אני רוצה מוצר חדש? אם קניתי רכב חדש יד ראשונה לא אני זה שצריך לקרוע את הניילון מהמושבים? באותו דיון מנהלי הפורום הציגו…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתם פעם לעצמכם שמעבר לחיסכון הרגיל והשוואת מחירי מוצרים בסופר, מי שמחסל אותנו לעיתים כלכלית, זה הבנק שבו אנו מפקידים את כספנו.. טיפים לחיסכון נכון, על מה גובים מאיתנו כספים, למה, כמה ואיך, בכתבה הבאה.. http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2297564
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! כבר שנה שניה ברצף אני מנסה להתנהל נכון כלכלית ואחרי שקיבלתי תמונה כוללת על ההוצאות שלי, היום אני רוצה לשאול אותכם איך בעצם לצמצם אותם? ואני מדבר איתכם על מוצרים קטנים ופשוטים שכל אדם צורך: מוצרי מזון והיגיינה. אני מחפש אתר ו או אפליקציה שתעזור לי לחסוך את כמות הכסף שאני מוציא על מוצרי מזון והיגיינה. הייתי רוצה אפליקציה שנניח אתה נותן לה רשימת קניות והיא מציע לך איפה כדי לקנות את הרשימה בהינתן אזור מסויים ורדיוס. מצאתי את זה http://www.pricez.co.il/ וזה נראה טוב. אשמח לחוות דעת אם יש פה אנשים שמשתמשים בה. כמו כן אני מחפש שירות שמאפשר להתריע על מבצעים ולקבל קופונים ומוצרים. תודה רבה ושבוע מעולה!
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סקר - איפה הכסף שלכם מושקע, ואיזה אחוזים אתם מקבלים בממוצע? אני שמתי את הכסף שלי בפק"מ, עם ריבית של 2.05 אחוז, שנגמר בעוד חודשיים, (ריבית הפריים באותו הזמן הייתה הרבה יותר גבוהה) ואני מחפש אפיקי השקעה חדשים. (אני משער שהבורסה היא האפשרות העיקרית שלי, אבל אני לא מבין בזה מספיק עדיין כדי לעשות את זה) האם אפשר לקבל ריבית של יותר מ-1% לשנה היום? אף פעם לא בדקתי את זה, אבל האם יש לי אפשרות להפקיד את הכסף שלי בפיקדון בבנ"ק מחו"ל? (ממדינה אמינה כלשהי, למשל ארה"ב או אנגליה) איך אני יכול לברר את הריביות בהם?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-