עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by וולפהרט,

איזה חנויות אמינות יש בתל אביב שמוכרות מחשבי מותג? איזה חנויות מומלצות יותר ומה פחות? תודה

2. מנסיונכם האישית בשנה שעברה היה מבצעים על מכניות? כמו K70 וכו'

3. הסמארטפון הבינוני והסביר של היצרנית הסינית Doogee שכולל שבב מרובע ליבות תומך דור רביעי, זכרון RAM של 2GB ונפח אחסון של 16GB זמין לרכישה במחיר מצחיק, רק לשעות הקרובות המחירים ההתחלתיים שבהם ניתן להשיג מכשירים חכמים סבירים וראויים לשימוש ממשיך לצנוח במהירות – וכעת אנחנו נתקלים בהפתעה נוספת בקטגוריה הזו, באדיבותה של אחת מהיצרניות הסיניות הפופולריות ביותר בשוק הנמוך. ה-Homtom HT7 Pro של חברת Doogee, אשר מציע מפרט צנוע מאוד אך פונקציונלי למדי עם מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציה של 720p, שבב MT6735 מרובע ליבות Cortex A53 בתדר 1.3GHz של Mediatek, זכרון RAM בנפח 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB שגם ניתן להרחבה עם כרטיס microSD, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית, מצלמת 5 מגה פיקסל …

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  4. Started by Cynicoren,

שלום, האם באתר הנ"ל מגבלת הורדות למשחק שרכשתי או חופשי כמו בSTEAM ? היכן ניתן לקרוא על כך באתר הבית שלהם ? תודה

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  5. http://technation.themarker.com/communication/1.1830134 יש לי מזל שאני מאוד מקפיד שהנציג מכירות יכתוב את כל ההבטחות שלו בכתב על גבי החוזה. במקרה שלי הוא כתב שאני צריך לקבל את חבילת הסרטים HD ללא עלות, וללא תשלום על העברת דירה. במקרה הראשון כמובן לאחר חודשיים ניתקו לי את החבילה ורק לאחר איום בתביעה (בגיבוי החוזה) החזירו לי. לגבי העברת הדירה, אני לא מתכוון לשלם שקל. אם יחייבו אותי אני פשוט אתבע אותם (עוד פעם, בגיבוי החוזה)

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  6. שלום לכולם. לאחר שיחה של כשעה עם מנהלת קשרי לקוחות של בזק קבלתי הצעת שדרוג בכוללת 30 מגה ב105 שקלים לחודש. גם היא וגם הנציגה הקודמת מקשרי לקוחות התעקשה שנגמר כל הקטע של לקוחות עיקשים שמקבלים מחיר מיוחד ועכשיו זה מחיר אחיד לכולם. אני מרגיש שלא יכולתי להוציא ממנה יותר מזה. האם גם את משלמים ככה? שימו לב שאם הייתה לכם עסקה ישנה (עד שנה) אז מה שרשמתי לא רלוונטי מכיוון שזה קטע חדש בבזק שנכנס רק בחצי שנה הקרובה. תודה.

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  7. Started by ssib,

חורף כלומר, כאילו סוג של גרסה ישראלית מבודחת למה שאמור להיות. כאילו שלוליות.. לפני כמה שנים התלבטתי ב-ENDLESS באשר למגפי גומי. כן, לפני שזה הגיע לפה. אבל איכשהו אולי בין היתר עקב המחסור בשלוליות זה נותר בגדר התלבטות. מאז Endless עבר להיות "זכרונו לברכה". ומגפי הגומי? או לרכוש באסוס שם המגוון קטן יותר, המחירים מעט גבוהים יותר ואין ביקורות. או אולי באיביי. או באמזון ודומיו + שירותי בלדרות שמראש מעלים את המחיר ב- 20$, או בארץ. או כמו שזה נראה כעת, בלי מגפי-גומי או שיש לכם רעיון אחר. וכמובן שמגפי גומי מגניבים (נוחים וזולים) הם רק ההתחלה.

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  8. https://finance.walla.co.il/item/3118355 לידיעתכם !

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  9. Started by SinMaker,

אני מנסה להציע מחיר מסויים על מוצר מסויים, לאחר מספר ימים אני מקבל מייל שאומר שהמוכר ביטל את ההצעה שלי (קרה לי כבר פעמיים). המוכר לא מגיב למיילים שלי ואני לא מצליח להשיג אותו. חשבתי שמהרגע שפותחים מכירה פומבית אין אפשרות לבטל אותה. אני טועה?

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  10. Started by none77,

שלום אם אני רוכש ב1600 ש"ח אני משלם מכס על כל הסכום או על ההפרש מ1200 ז"א 1600-1200=400 ש"ח

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  11. אני רוצה לקנות את המארז coolermaster cm 690 III. אני מעדיפה אותו ולא שום אופציה אחרת למארז אחר. הבעיה שהוא כבר ישן ולא נמכר כמעט , ונמכר רק אצל מי שנשאר לו במלאי. בפלונטר ובסטרט פי סי , אין. בפלונטר היה עד לפני מספר שבועות ולצערי אין כבר. מצאתי כרגע רק ברשתות האלה http://www.coms.co.il/items/1402611-מארז-למחשב-CoolerMaster-CM-690-III-יבואן-רשמי#BigBuyNow https://www.yahavpc.co.il/product/721/מארז-חברת-cooler-master-דגם-cms-693-kkn1-cm-690-iii-צבע-שחור האם אתם מכירים אותם וממליצים מניסיון על אחד מהם ?

12. Started by naamani3,

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  13. עדיין מחפשים כרטיסי microSD וכונני SSD לרכוש במחיר משתלם? יש לכם כמה שעות אחרונות לבצע זאת בצורה מקוונת אם יש ביניכם כאלו אשר לא הספיקו לנצל את המבצעים של אמאזון ארצות הברית על מוצרי אחסון אתמול – ודאי תשמחו לגלות שיש לכם צ'אנס נוסף לעשות זאת כעת, בחנות אמאזון הבריטית שמעבר לים. במסגרת מבצעי Deal of the Day, ניתן לרכוש את כרטיס ה-microSD המפורסם של SanDisk בנפח של 128GBובמחיר של 35 פאונד כולל משלוח ארצה – כ-195 ש"ח. אלו שמעוניינים בדגם זריז יותר של microSD יוכלו לרכוש את גירסת ה-64GB של כרטיס ה-Extreme, עם מהירויות קריאה וכתיבה של עד 90 מגה-בייט בשנייה ועד 40 מגה-בייט בשנייה בהתאמה, במחיר של כ-25.6 פאונד – כ-145 ש"ח, כולל שילוח לארץ. להמשך: https…

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  14. מעוניין לקנות xiaomi notebook pro 15.6 עם אחד המעבדים החדשים של אינטל. יש איש קשר שכרגע נמצא *בסין*, איפה הוא יכול לקנות את המוצר כדי להביא לארץ? מה ההשלכות לקנייה מסין למעט זה שאין עברית במקשים? עשיתי חיפוש ולא הצלחתי למצוא. תודה.

15. Started by nir2,

שלום חברים, יש לי חברים שטסים בקרוב לסין ואני חושב להחליף את השיאומי שלי באחד חדש. מישהו פה התנסה ברכישת מכשיר ישירות בסין? או יודע כמה זה אמין? יש הפרש מחירים לעומת המחיר באתרים הסינים? זה משהו משתלם בכלל? כדאי להזמין מראש למלון או ישר שם? אם הדיון הזה יותר מתאים לפורום גאדג'טים ומובייל, אבקש להעביר. תודה.

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  16. שלום לכולם וחג שמח אני מחפש מקום בארץ\בחו"ל שאפשר לקנות דרכו פוסטרים של להקות וסרטים במחירים סבירים. יש למשהו המלצה על מקום כזה? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  17. Started by מנחם,

לפני מס' ימים המסך שלי מת. אחרי שיחת טלפון רגועה אחת, הגיע למחרת שליח מדל עם מסך חליפי מדגם מתקדם יותר. לדעתי זה שירות מעולה, ומגיע לDell ח"ח ענק. המסך שמת הוא Dell U2711, המסך החליפי הוא Dell U2713H (לא HM. מדובר ביורש הישיר של הU2711)

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  18. כונני ה-NVMe הנודעים של סמסונג, שהם מהמתקדמים ביותר בשוק הביתי כולו, זמינים כעת במחירים קצת יותר שפויים דרך אמאזון אם אתם מעוניינים להתקדם לעידן החדש בעולם ה-SSD, זה שמעבר לכונני ה-2.5 אינץ' הסטנדרטיים ומעבר לתקן ה-SATA המתיישן – לאמאזון ארה"ב ולאמאזון אנגליה יש כעת הצעה שתוכל להתאים בדיוק לכם. החנויות המקוונות מציעות כעת הנחות על צמד הדגמים של כונן ה-950 Pro של סמסונג, כונן הדור החדש שמבוסס על חיבור ה-M.2 המקושר ישירות בתקן ה-PCI-Express, ועם בקר וזכרונות תומכי תקן ה-NVMe שפותח כתחליף ל-AHCI ומיועד גם הוא לפעול ישירות על ערוצי PCIe שמגיעים מהמעבד או משבב הגשר הצפוני. ה-950 Pro כבר הספיק להוכיח שהוא אחד הדגמים המתקדמים ביותר שזמינים לרכישה בשוק הביתי, עם מה…

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  19. הטבת מס נוספת בהיקף של כ-800 מיליון שקלים בשנה אמורה לסייע לנו, בין היתר, לרכוש מוצרי אלקטרוניקה בארץ במחירים קורצים יותר לכתבה

20. 90% מהערוצים שמועברים ב-YES/HOT כלל לא מעניינים אותי. ואני ממש לא שמח לשלם להם 200+ שקל בחודש על מספר ערוצים בודד בהם אני צופה. קראתי קצת ברשת על צלחת לווין פרטית, וראיתי אחת כזו בפעולה בפאב באזור המרכז. פרט לשאלה בכותרת, השאלה המרכזית שלי היא כזו: האם אפשר לקלוט את הערוצים הבאים ללא כל תשלום נוסף (פרט לעלות ההתקנה והממיר כמובן), והיכן בכלל ניתן לרכוש צלחת כזו והתקנה עבורה? הערוצים החשובים לי, באנגלית או עם כתוביות באנגלית: Nat Geo Discovery History Eurosport BBC Sky ערוצי סרטים למיניהם (לא פורנו...) ערוצי ספורט נוספים המשדרים את האירועים: מירוצי פורמולה 1 ומוטו ג'יפי, כדורגל אירופאי (אנגליה, איטליה), טניס, כדורסל (אירופאי ו-NBA).

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  21. Started by Ziva Fruchter,

היי, אני רוצה למכור את המקבוק שלי, רטינה 15, מ 2015. האם יש דרך לחשב ירידת ערך? תודה!

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  22. היי , רכשתי נייד חדש לפני כשבוע בעסקה אינטרנטית. לאחר כמה ימים הבחנתי שיש בעיה במקלדת ובעכבר - משטח המגע של העכבר רעוע ועושה רעשים והמקלדת "שוקעת" פנימה ואינה שטוחה. בהפעלת לחץ קל של הקלדה המקשים והפלסטיק שוקעים. מה ממליצים לעשות? האם כדאי לי ( אם יש אפשרות כזו בכלל?) לבטל את הקניה ולשלם קנס? לפנות לחנות למצוא פתרון? לפנות לאחריות? רכשתי את המחשב ב9.1 ככה שהזמן שלי להחליט מוגבל. תודה מראש.

23. שלום רב לכולם! אני בדרך כלל משלם מחיר קבוע לחבילה של פלאפון הכוללת שיחות ללא הגבלה+מכשיר גרוע ביותר(אני משלם 130 שקל לחודש) אני לא משתמש באינטרנט וישלי מצלמה של 1.1 מגה פיקסל וגם בה אני לא משתמש נטו רק שיחות שאני מקבל או מוציא בחשבונית האחרונה שהגיע אליי הייתי בשוק חייבו אותי 145 שקל יותר וזה על ספק תוכן חיצוני שלמרבה תדהמתי לא הסכמתי לפלאפון ולא חתמתי על שום ויתור לדברים מסוג זה והפלאפון נמצא ברשותי שנתיים ללא דברים מסוג זה.... מחברת פלאפון עולה שאולי בטעות נרשמתי ליאזהוא אתר או הורדתי שירים מאתרי אינטרנט והם לא יכולים לזכות אותי וצריך לפנות לחברת יוניסל שניסתי כמה פעמים ללא הצלחה להתקשר אליהם לא היה ולא נברא בחיים לא הצבעתי לשום תוכנית ולא נרשמתי לאתר ולא …

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  24. Started by A-10,

זה שהעולם הולך ומתדרדר, לא חדש. אז הנה מה שסמסונג "המציאה" - https://www.ice.co.il/digital-140/news/article/932779

25. Started by Nemesis,

http://www.amazon.com/Seagate-Backup-Desktop-External-STCA4000100/dp/B00829THLE/ref=xs_gb_A1HQ4U4BY5MVAQ?_encoding=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_p=441937901&pf_rd_s=right-1&pf_rd_t=701&pf_rd_i=20&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1GEEDBHGV3Y2B3V44WS8 כ-755 ש"ח ב-Buy2USA כולל הכל, במקום 1200 בארץ או 1050 לקשיח 4TB הכי זול שראיתי.

• 3 תגובות
    • 976 צפיות

דיונים חדשים בפורומים