צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,314 דיונים בפורום זה
-
אני כבר 10 שנים בבזק בינלאומי. משלם 30 ש"ח מהירות 10 . בשיחה איתם אמרו שהמחיר יעלה ל 55 ש"ח!!!! למהירות 15 ואם לא רוצה שאתנתק מהם. בשיחה עם 012 הציעו לי ב 30 ש"ח !!! לחדשים ולוותיקים-שדרוג אוטומאטי באותו מחיר. http://www.kamaze.co.il/שדרוג-מהירות-ספ ... נטרנט.aspx מה דעתכם מה לעשות ? צפיתי שבזק בינלאומי תשמור על הלקוחות שלה עקב התחרות הרבה , בניגוד לתשתית שיש רק בזק והוט. אצל מי אתם ומה הציעו לכם ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן חברים, התחרות החלה באופן רישמי. קיבלתי היום שיחה מפתיעה מסלקום בקשר לתוכניות החדשות שהיא משיקה. כרגע יש לי חבילה של 1100 דקות וסמים, 4000 דקות לסלכלום ואינטרנט בלי הגבלת נפח במהירות 1.4 מגה. יוצא לי לשלם 130 שח ( לאחר ניתוק זיקה). הנציגה הציעה לי לעבור לתוכנית חדשה משהו משפחתית בלי הגבלה. 399 שקל בחודש לשלושה קווים, כאשר כל אחד מקבל שיחות וסמסים ללא הגבלה עם אינטרנט במהירות של 15 מגה עם הגבלה של 500 מגה בנפח. סה"כ לכל קו - 133 שח כאשר אין ניתוקי זיקה והטבות ניוד משונות. עוד 20 שקל וניתן להגדיל את חבילת הגלישה ל2Gb בנפח. פיקססו לי את החוזה ואין אותיות קטנות בדמות מינימום שימושים (פלאפון), הגבלה בכמות השיחות או סעיפים נסתרים. שווה להחליף תוכנית או לחכות למפעילות נוספות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי מגני מסך לאייפון 3gs, וקיבלתי רק אחד. (6 ב2$) אמרתי לעצמי "טוב נו" ועזבתי את העניין. כמה ימים אח"כ אבא שלי נדנד לי לגבי זה וביקש ממני לשלוח הודעה למוכר, שלחתי והתשובה הייתה שזו טעות ושהוא ישלח את שאר המגנים. היום הגיעו 6 מגנים חדשים. מה דעתכם - ניצול קונים שלא מבינים ויוותרו על המגנים או טעות תמימה? סתם מעניינת אותי דעתכם בנושא, העניין של הכסף/המוצר באמת לא עניין פה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כאחד שמעביר את הזמן בגלישה במרבית הזמן אני מנוי באורנג ל1 גיגה גלישה. עברתי את ה 1 גיגה ועכשיו אין בכלל אפשרות לגלוש המחיר ל 1 גיגה עולה לי 55 ש"ח, ולדעתי המחיר גבוהה לנפח. אני לא בקיא במחירים של החברות האם יש מנוי יותר משתלם? 1 גיגה לחלוטין לא מספיק לצרכים שלי ביום יום
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המבצעים בתחום הגיימינג בענקית הקניות ממשיכים עם מחירים טובים מאוד בעבור מוצריהן של Crucial ו-Logitech מיזם שבוע הגיימינג שעליו הכריזה אמאזון מתקרב אל קו הסיום שלו, אבל בינתיים אנחנו ממשיכים להנות מהצעות נאות בהחלט במסגרת מבצעי Deal of the Day בגירסה הבריטית ובגירסה הצרפתית של החנות. באמאזון בריטניה תוכלו לרכוש זכרונות DDR4 עדכניים מסדרת Ballistix Elite של Crucial, במהירות אפקטיבית של 2,666MT/s ובמחיר של כ-37 פאונד בריטי כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל עבור חבילה שכוללת צמד מודולים בנפח כולל של 8GB (כלומר 2X4GB), או במחיר של כ-65 פאונד לחבילה שכוללת צמד מודולים בנפח כולל של 16GB – מחירים שמתורגמים לכ-197 ש"ח וכ-347 ש"ח בהתאמה, ומהווים הוזלה של יותר מ-50 אחוז לעומת ה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מסתכל עכשיו וגם החבילות למצטרפים חדשים יקרות יותר מפעם. מעבר לזה שהקטע שהמחיר קופץ ללהיות יקר יותר מחבילה במחיר קבוע אחרי שנה ומי יודע אם נזכור עוד שנה בכלל לשנות, עושה את החבילה לא יותר אטרקטיבית מחבילה במחיר קבוע. האם למישהו יש נסיון עם מיקוח בזמן האחרון ויכול לאמר לי אם יש לי טעם לנסות בכלל?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני והמשפחה שלי(6 נפשות סה"כ) נוסעים לחו"ל ,מותר לנו להחזיר מוצרים בשווי 1200 דולר? או שזה רק 200 דולר לכול אדם באמת...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אתר יד2 עבר עיצוב מחדש ששנמך את חוויית השימוש והפך את האתר לאיטי, מסורבל ומציג מודעות באופן פחות נוח מתישהו בשנתיים האחרונות, אבל בחודשים האחרונים נוספה גם מערכת אבטחה מעיקה שלא מאפשרת גלישה. מתברר שאם משאירים כרטיסיה פתוחה של האתר במשך שעות-ימים וחוזרים אליה, האתר חוסם אתכם. כשמדברים עם נציגה אז ברור לה שזה שימוש שלא אמור להיות באתר. למה? ככה. מעולם לא קרה לי באתר אחר. הנציגה מאשימה חוסמי פרסומות. ביטלתי את כולם, ובIncognito אין תוספים אחרים פעילים וזה עדיין המצב. ניסיונות חיפוש, סינון ע"פ קטגוריות, פתיחת מודעות, לחיצה על כפתור הטלפון של בעל המודעה, כולם דורשים פתירת CAPTCHA ולא רק זה, אלא שהCAPTCHA לא נפתחת על המסך אלא דורשת ריפרש לדף לפני שאפשר לפתור אותה. …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחיר של ה6700K היה 357$ קבוע לאורך זמן ברוב החנויות, והשבוע זה ירד ל 320$ בכל הרשתות הגדולות מישהו יודע אם זה ישירות מאינטל ? ולמה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לעלות כאן נושא מעניין. התקשרתי לחברה מסוימת כדי לקבל הצעת מחיר. מכיוון שאין לי רצון שינדנדו לי, התקשרתי ורשמתי לפני #31# כלומר התקשרתי מחסוי. בימים לאחר מכן אני מקבל שיחות טלפון מאותה חברה (בשעות די מוקדמות) והם אומרים לי שהשארתי פרטים כדי שיחזרו אלי. אחרי שזה חזר מספר פעמים ואחרי שאמרתי להם שלא השארתי פרטים החלטתי להתקשר אליהם ולברר את פשר הדברים. להפתעתי, למרות שהתקשרתי מחסוי הנציג ידע לומר לי מה השם שלי ואפילו מה השם משפחה (אני לא זוכר שנתתי להם שם משפחה כששוחחנו). נשאלת השאלה איך הוא עשה זאת כשהמספר שלי חסוי? מדובר בחברה שגם נותנת שירותי סלולר (אם כי למיטב ידיעתי לא הייתי לקוח שלה). האם הם עושים משהו לא חוק…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות את המארז coolermaster cm 690 III. אני מעדיפה אותו ולא שום אופציה אחרת למארז אחר. הבעיה שהוא כבר ישן ולא נמכר כמעט , ונמכר רק אצל מי שנשאר לו במלאי. בפלונטר ובסטרט פי סי , אין. בפלונטר היה עד לפני מספר שבועות ולצערי אין כבר. מצאתי כרגע רק ברשתות האלה http://www.coms.co.il/items/1402611-מארז-למחשב-CoolerMaster-CM-690-III-יבואן-רשמי#BigBuyNow https://www.yahavpc.co.il/product/721/מארז-חברת-cooler-master-דגם-cms-693-kkn1-cm-690-iii-צבע-שחור האם אתם מכירים אותם וממליצים מניסיון על אחד מהם ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כול שני וחמישי אני רואה פה שאלות דומות צצות כעשבים שוטים. מכיוון שיש הרבה אי בהירות והנושא צץ ועולה מחדש כל פעם אולי זה יהיה מקום טוב לרכז בו מידע פרקטי שהשגתם מהתנסות אישית - מעין סיכום דברים של האורדיל.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. כמה כסף כדאי להשקיע על מחשב ביתי?3 אני לא הייתי משקיע יותר מארבע אלף, אבל אני גם רוצה שהוא ישאר טוב לפחות חמש שנים...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה לטלפון דגל אנדרואיד כמה שיותר קטן בכיס אך לא מתקפל לקנייה ב B.F הקרוב. חשובים לי: *מצלמה טובה (לא צריך הרבה עדשות). *סוללה סבירה. *ניתן לתיקון ויש חלפים (לא נישה). כמובן אשמח למבצע כמה שיותר טוב ולהתכנס סביב 2k ש”ח אולי באילת.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן. הייתי לקוח וותיק אצל בזק בינלאומי עד שבסוף השבוע לא היה לי אינטרנט בכלל באחד מ2 המודמים שיש לי בבית (אל תשאלו למה יש לי 2 מודמים, סיפור ארוך). הייתה בוודאות בעיה בספק, ומה שהכי עצבן אותי זה התמיכה שענתה לי מספר פעמים "האינטרנט שלך יכול לחזור בעוד 10 דקות, בעוד שעתיים או מחר". לא לשווא רשמתי שהייתי כעשור בבזק בינלאומי כי אני רוצה להסביר שאין לי מושג בכלל איזה ספקים נחשבים לטובים וברמה של בזק בינלאומי. לכן אני פותח כאן דיון ומבקש עזרה למצוא ספק שיענה לי על דרישות הבאות: 1. מהירות הורדה טובה ויציבה לחול. 2. סטרימינג טוב מ-Youtue ומאתרי סרטונים נוספים (ואם למישהו יש נסיון גם עם netflix, hulu ויודע איזה ספק מנגן משם סרטים טוב אני אשמח לדעת גם). 3. פינג נמוך במשחקי רשת. …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי oculus quest 2 מאמזון, איך אני יושע אם אני יכול לחבר את המטען שלו רק בעזרת מתאם אוניברסלי או שיש צורך גם בממיר מתח כדי שלא ישרף?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרטיסי מסך של NVIDIA ומספר כונני SSD בנפחים שונים נמכרים במחירי מבצע קורצים, במסגרת מיזם ה-Deal of the Day של ענקית הקמעונאות לא תמיד משתלם לרכוש רכיבי חומרה בחו"ל, ולא תמיד משתלם לרכוש אותם דרך שירותיה המקוונים של אמאזון – אבל היום הוא כנראה מקרה יוצא דופן, כשמספר רכיבים שונים זמינים במחירי מבצע נמוכים בהחלט בגירסה האמריקאית של החנות. שימו לב כי כל המבצעים הללו יהיו זמינים אך ורק עד שעה 10:00 מחר, יום שלישי ה-21 ביוני. כונן SSD של טושיבה-OCZ מדגם ה-TR150 העדכני בנפח של 960GB זמין בעלות של כ-242 דולר בלבד כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – כ-940 ש"ח. כמו תמיד, שימו לב לבחור מבעוד מועד בהעברת מטבע כרטיס האשראי שלכם לדולר אמריקאי, בכדי להימנע מכפל עמלות המרת מטבע אשר …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://finance.walla.co.il/item/3126501 סתם להרחבת הידע.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה אומר ? לא הבנתי את סוג האריזה הזאת ? Certified Frustration-Free Packaging
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מודד לייזר מאליאקספרס. והמכס לא רוצה לשחרר, עד שאני מביא אישור ממשרד הכלכלה. אחרי שהצלחתי להשיג אישור ממשרד הכלכלה, האם יש למישהו מושג לאן אני אמור לשלוח את האישור הזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אפשר לדעת לאיזה כתובת המוכר שולח לי את החבילה מאיביי. אמנם סיפקתי כתובת.אבל אני רוצה להיות בטוח.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אם אני רוכש ב1600 ש"ח אני משלם מכס על כל הסכום או על ההפרש מ1200 ז"א 1600-1200=400 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לקניית משקפי שמש של gloryfy האם למישהו יש אותם ? ואם כן מאיפה קנה מארץ או הזמין מחו"ל ? בעיקר לשמוע את הדעות שלכם על המשקפיים האלו... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
עדכון 2: עוד הזדמנות לרכוש את אותו הכונן במחיר זול –אמאזון צרפת מציעה את דגם ה-960GB במחיר של כ-211.4 יורו כולל מס ומשלוח לישראל, שמתורגם לכ-925 ש"ח. בהחלט לא זול כמו המבצע המקורי, אך בכל זאת פחות משקל לג'יגה של אחסון ובכל זאת זול במאות שקלים מהעלויות בארץ. תהנו! עדכון: כמו כל מבצע משתלם במיוחד, נראה שגם המלאי של זה הנוכחי הסתיים עוד לפני תום זמן ההנחה הרשמי. ברכות לאלו שהספיקו לרכוש, ואל חשש לכל אלו שלא – אנחנו נמשיך לעדכן אתכם בכל המבצעים הכי חמים ומשתלמים בארץ ובחו"ל. הכתבה המקורית: הכונן הפופולרי של היצרנית האמריקאית שוב במבצע באמאזון, והפעם במחיר הטוב ביותר שבו נתקלנו אי פעם לענקית הקמעונאות אמאזון ללא ספק יש רומן עם דגמי ה-Ultra II של חברת סאנדיסק (Sa…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-