צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
לאחר יותר מחודש ימים של המתנה , הסטטוס של החבילה השתנה ל: הפריט מעוכב מכס. בתאריך ... נשלחה הודעה ראשונה לנמען לצורך שחרור הפריט מה הדרך המהירה לקבל את החבילה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הסוללה של מנורת החירום LED שלי מדגם יונדאי שבקה חיים. נתתי אותה לאבא שלי על מנת שיביא אותה לסניף הום סנטר שממנו קנינו אותה, על מנת שיחליפו למנורה את הסוללה. מכיוון שמחיר החלפת סוללה גבוה מקניית מנורה חדשה, נתנו לו מנורת חירום חדשה קטנה יותר של זק"ש. ועכשיו לנושא המרכזי: אבא שלי אמר, שאמרו לו בהום סנטר, שחובה לפרוק את הסוללה של מנורת החירום אחת לשלושה חודשים על מנת לשמור על תקינות הסוללה (ההנחייה הזאת לא מופיעה בהוראות ההפעלה של המנורה). האם זה נכון (הסוללה היא מסוג עופרת חומצה אטומה, כמו של מכשיר אל פסק)? או שאפשר להשאיר אותה בהטענה רצופה קבוע?
-
- 5 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
עשיתי פרסום בפייסבוק למטרות ניסיון עבור העסק שלי. בקיצור נגמר השבוע ניסיון שילמתי והכל טוב ויפה. עכשיו ניגשתי למערכת להדפיס חשבונית משום שלא קיבלתי למייל ולפי ההוראות של פייסבוק ככה מקבלים את האישור. בפועל אני רואה שני עמודים, 1. עמוד לקוני עם טבלה שמפרט מאיפה שילמתי ועל מה - לא מצויין פרטי עסק או מספר חשבונית או כל דבר אחר. 2. עמוד הPDF להדפסה שאני מניח שזה החשבונית כולו מג'וברש ובלתי קריא לחלוטין. ניסיתי: - למצוא טלפון של פייסבוק בישראל - מנותק. - ליצור קשר מטופס באתר - אין אפשרות ולא קיים. - לפנות לעמוד של פייסבוק נציגות ישראל - לא קיים. - לפנות לקהילת התמיכה בעברית של פייסבוק - הטופס איננו תקין ולא עובד. אז איך אני מקבל מהם חשבונית מס תקינה על הפרסום למטרות דיווח לרשו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני שם לב שבזמן אחרון הוט משתמשים בפרסום כוזב על מנת לפרסם את המוצרים שלהם. לפני כמה ימים היה כתוב בכל האתרים שהוט משדרגים את התשתית שלהם בחינם לכל המנויים של בחבילת טריפל http://hwzone.co.il/tech/news/140909 כמו כן ראיתי בטלויזיה את מנכ"ל הוט שאמר שזה מתנה ללקוחות והתשתית שודרגה אוטומטית לכולם וכל מה שצריך לעשות זה לעדכן את המהירות אצל ספק האינטרנט. הכל נשמע מצויין עד כאן. התקשרתי היום להוט כדי לבדוק את העניין הזה, הנציג אמר לי על ההתחלה אין בעיה ושהוא מייד מגדיל לך את התשתית אבל הוא ציין שזה יהיה כרוך בתוספת תשלום קטנה. מה??? אמרתם שזה בחינם. הנציג אמר לי "היתה טעות בפרסום" ואנחנו מגדילים את התשתית בחינם רק ללקוחות שהצטרפו ב3 החודשים האחרונים. זה נקרא פרסום כ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אבא שלי הוא בעל עסק עצמאי של שיפוצים אלומיניום פרקטים צבע אינסטלציה ויטראג' ועוד הרבה דברים. הוא רוצה לפרסם את האתר שלו בתור בעל עסק. אני הצעתי לו את יד2 כי זה פשוט האתר הראשון שאני אכנס אליו כשאחפש בעל עסק כלשהו. הוא ביקש ממני היום לבדוק את האפשרות של פירסום בפייסבוק וגוגל. קצת הסתבכתי בכל מה שקושר ללפרסם שם האמת. מצאתי חברות שלוקחות גם כסף על פירסום ושיווק בגוגל ופייסבוק. אז קודם רציתי לשאול איפה לדעתכם כדאי לפרסם עסקים קטנים מהסוג הזה.. ועד כמה מומלץ בגוגל/פייסבוק.. ואם כדאי לעשות זאת באופן עצמאי וכנראה גם חסכוני או דרך חברה שיודעת איך לעשות את זה כמו שצריך. (היום לדוגמא התקשרה אליו חברה גדולה שמשווקת את אלעל והם רצו 8000 שזה TOO MUCH) תודה רבה (:
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
למי מכם שזה משתלם להם: http://www.israelcoupon.co.il/%D7%94%D7%92%D7%99%D7%A2-%D7%94%D7%96%D7%9E%D7%9F-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%97-%D7%97%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A0%D7%99-%D7%98%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%91%D7%94-500g-%D7%A0%D7%A4%D7%97-%D7%A2%D7%A0%D7%A7%D7%99-%D7%91-355%D7%A9%D7%97-%D7%91%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9D-590%D7%A9%D7%97-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9B%D7%9C-%D7%A1%D7%95%D7%92%D7%99-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9C%D7%90
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב לפני בערך חודש, המחשב כלל את הכרטיס hd 7990 שהיה במבצע. כרטיס שהמחירון שלו 4000 שקל בערך עולה 2350 שקל בקניית מחשב חדש. המחשב הגיע אליי תוך כמה ימים, אין מאושר ממני. מבסוט עד השמיים. הדלקתי את המחשב, הרצתי בנצ'מארק ומיד נשמע רעש מוזר מהכרטיס מסך. התקשרתי לtms ואמרו לי ש"הכל בסדר" ככה זה הכרטיס. סמכתי על המילה שלהם. קיבלתי עם הכרטיס כמה משחקים לבחירה. ניכנסתי לtomb raider והכרטיס השמיע רעש סטטי מעצבן והיה לאגים קטנים ובכל פעם שיש לאג כזה התמונה נתקעת והרעש נעלם , ואז הרעש חוזר והמשחק ממשיך והכרטיס ממשיך לקרטע. קשה לתאר מה קורה עם הכרטיס. לדברי tms "ככה זה הכרטיס הכל בסדר". והבעיות המשיכו- הכרטיס התחיל לא להזדהות כדו ליבתי במחשב, סמתי לב לזה ששיחקתי משחקי…
-
- 216 תגובות
- 49.6k צפיות
-
-
אני דיי בטוח ששמעתי(בזמן שהייתי על המחשב) פרסומת חדשה של בזק על מבצע של 100 מגה ועוד חבילת דקות כלשהי אבל אני לא מצליח למצוא את זה באינטרנט, אשמח אם מישהו יוכל לעזור(לוטם לדוגמא).
-
- 22 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני לא יודע איך אנשים כאלה קיימים. שוטטי ב-Ynet על מנת לקרוא חדשות וכתבות בתחומים שונים, ואז במדור הצרכנות, פתאום אני רואה כתבה שכותרתה היא "חברת החשמל: השירות הכי טוב במגזר הציבורי". נכנסתי, ותגידו לי אתם האם צריך לצחוק או לבכות: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4296519,00.html. מה שהרג אותי, זה ש-100% מכלל הכתבה הוא פרסומת, לא היה אף חלק נורמלי ב"כתבה" הזאת. ראיתי בעבר ב-Ynet, כתבות שיש בחלקן מסר פרסומי, אבל זה כבר כמה רמות מעל.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז פתחתי את גוגל וניסיתי כל מיני שילובים של פרספקס, אבל מחיר ברור אין. אז למי שקנה כמה חתיכות, אולי יהיו תשובות אני מעוניין בלוח בעובי 0.5 ס"מ, בגובה 12 ס"מ ורוחב של 3 מטר (מין "פס" שיחצה את הקיר בחדר). המידות משוערות לצורך העניין. אם מישהו יודע מי מוכר בדרום הארץ, או במקום אחר שעושה משלוח, ומי שגם יודע כמה יעלה בערך, המידע יתקבל בברכה תודה
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
לא ראיתי שדובר על זה כאן -( מקווה שזה המקום ) אינטל מכריזה שיש בעיית אבטחה במעבדים מ2015 אחרי ששני חוקרים גילו אותה . לפי ההודעה : יש הסברים בתמיכה של אינטל : הסבר רשמי כאן , וזה : https://security-center.intel.com/advisory.aspx?intelid=INTEL-SA-00086&languageid=en-fr כלי לזיהוי : https://downloadcenter.intel.com/download/27150 מה דעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אפשר לפתוח חשבון ב- Alipay עם כרטיס אשראי ישראלי וחשבון בנק בישראל?
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
הזמנתי מוצר מאיביי ללא מספר מעקב. וקיבלתי פתק לתיבת הדואר. לבוא לקחת את החבילה מסניף הדואר. הלכתי לדואר והם אומרים שהם לא מוצאים את החבילה.וגם הם לא יכולים לעשות כלום בעיניין הזה כי אין מספר מעקב. והם אומרים תפנה לספק המוצר. האם זה קשור למי שקניתי מימנו באיביי? ולפתוח קייס בפייפל או באיביי? או שהדואר אחראי? תודה.
-
- 9 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
קראתי במאמר שעומדים לבטל מס קניה. אם אני רוצה לייבא מכשיר סלולארי אני אשלם 34% פחות 15% מס קניה? כלומר 19% מעלות המכשיר? בשורה טובה זאת "מגדילה כדאיות" מעכשיו להזמין מכשירים סלולארים מחו"ל בהנחה שלא נסתכל על מימוש אחריות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב לשדרג את המחשב שלי, אני חשוב לקנות כרטיס מסך חדש ורציתי לדעת אם יהיה צוואר בקבוק לכרטיס מסך: evga / gigabyte gtx 1060 לוח אם:h81m-e34 מעבד:intel core i3-4170 3.70GHz אשמח אם תעזרו לי
-
הלן חברים, ראיתי שיש להם NEXUS 7 3G בסניף אילת ב 1239 שקל, מחיר מעולה והכל, רק שהוא מתצוגה: http://ksp.co.il/?uin=19096 יש למישהו כאן ניסיון בציוד כזה מהרשת שלהם? זה היה בווטרינרה? או סתם החזרות? או עודפי מלאי? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי לפני שנה וחצי מחשב ASUS באתר של שניידר, המחשב הגיע עם אחריות לשלוש שנים של IBM. לפני כשבועיים המחשב "מת", נדיר שאני נתקל בבעית מחשב שאיני יודע לפתור, אבל פה הייתי אובד עיצות. התקשרתי לשירות, מהר מאוד הם הבינו שהבעיה לא פתירה בטלפון, והגיע שליח הביתה לקחת את המחשב ! כעבור שבועיים - לאחר שאבחנו תקלה שדורשת חלק מחו"ל, והחלק מתעכב - הציעו ושלחו מחשב חדש במקום ! אני די המום ממהירות השרות, שליח שהגיע פעמיים הביתה, והתוצאה - מחשב חדש. (למזלי לא היה משהו קריטי על הדיסק של המחשב). חייב לציין אותם פה לשבח.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בד"כ חברה המוכרת את מוצריה נמדדת במהלך נתינת שירות ולא במעמד קניית המוצר. אני רוצה לציין שהתרשמתי לטובה מהשירות של דל ישראל. למחשב האהוב שלי התפגרה הסוללה (זה דגם בו הסוללה אינה נשלפת). התקשרתי אתמול לתמיכה של דל (CPM) ואחרי שיחת טלפון קצרה קבעו לי טכנאי להיום (אמנם בטווח של 4 שעות, אבל סביר). הטכנאי הגיע בזמן עם חלקי החילוף, היה נחמד מאוד, עשה את העבודה ואפילו לא התלונן על החפירות שלי בהחלט שירות שישפיע על מחשבים עתידיים שאקנה.
-
- 10 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
השתמשתי ב-BUY2USA כאשר עשיתי קניות בבלאק פריידי. איכשהו המוצר שהיה בכיוון ללקוח בארה"ב הגיעה למחסנים של BUY2USA והופנה לארץ אליי. בסטטוס של UPS היה רשום שחבילה הלכה לאיבוד ומחפשים אותה אבל אחר כך סגרו את התיק: 1Z2301029092421756 יש חבילה בידיי ואין לי מה לעשות עם המוצר הזה. יש מישהו שצריך אותו בפורום?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ביצעתי הזמנה של זוג נעליים על עיוור מהאתר- http://www.endless.com/ אתר אמריקאי מומלץ לקניה של נעליים, מבית אמזון. עלות משלוח היא 10 דולר, וכאשר החבילה יותר מ-100 דולר, המשלוח חינם. וכעת לאחר מתן רקע כללי אפרט את המקרה שלי: ביצעתי הזמנה של זוג הנעליים הבא- Osiris Men's Duffel VLC Skate Shoe ההזמנה התבצעה בראשון הנוכחי, כאשר המשלוח הגיע אליי בחמישי (אתמול), לאחר שהמוצר היה אמור להגיע אליי ברביעי (היה בלבול קל בכיוון המשלוח כי אני גר בחור קטן בארץ). נקודות שבח ל-DHL, כאשר רציתי להבין מדוע החבילה לא הגיעה לידיי ברביעי התקשרתי למענה טלפוני (שירות לקוחות), הוא היה מהיר ואדיב. אין צורך להמתין 50 שנה על הקו, מגיעים למרכזיה של 4 שלוחות בערך, לוחצים * ומגיעים לנציג שירות שעונ…
-
- 55 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
יצא לי להיכנס היום לאתר של אייבורי לבדוק מחירים ל-DOK והופתעתי לגלות אתר חדש, נקי, מהיר ומסודר יפה לצרכן. בלי כל החרטות סטייל KSP של בחירת סניף או ממשק מבולגן ולא נוח. יש אופציה לפילטרים שונים וסידור מחירים מהזול ליקר וכד'. בקיצור- לקחו את הממשק המוצלח של איביי והלבישו אותו על האתר שלהם בצורה מוצלחת ומצוחצחת! שאפו! לכן אני נותן להן צל"ש, כך שחברות המחשבים האחרות ילמדו איך צריך להיראות אתר מחשבים נגיש לצרכן. בנוגע לטיב החנות אני לא אכנס, אבל זה כבר דיעה של כל אחד ואחד. http://www.ivory.co.il *אין לי שום קשר לחנות, פשוט חושב שאם יש מישהו שעושה צעד נכון רצוי לשבח אותו לעתיד כדי שהמתחרים ילמדו "איך לעשות את זה".
-
- 81 תגובות
- 17.3k צפיות
-
-
לפני שנה וחצי קניתי מחשב חדש בKSP. הרכיבים היו יקרים יחסית לממוצע - אבל אני מאד מרוצה. המארז הוא Obsidian Series® 800D של CORSAIR. לעניות דעתי, עדיין אחד הטובים שקיימים (שקט מאד, קר, נוח לשנויים). לאחר שימוש ע"י בת משפחה, נתקע כפתור הPOWER . פתיחת פאנל קידמי הבהירה לי שהמנגנון (הפשוט) של הכפתור שבור. שבוע וחצי לאחר פנייה לקורסאיר באתר שלהם, הגיע הביתה שליח עם פאנל קדמי חדש. ללא ספק שירות מעולה, מבחינתי אמשיך לקנות מוצרים שלהם, גם אם יהיו יקרים משל המתחרים.
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
רכשתי לפני מספר חודשים אוזניות של Corsair, Corsair Vengeance 1100 מחנות KSP בנשר, פעם ראשונה שאני רוכש אוזניות שלהם ובסך הכל הייתי מרוצה אולם.... עקב היותי בהמה בשימוש או חוסר מזל שברתי אותן על חצי מראש ויתרתי על לפנות לKSP מכיוון שידוע כבר שהם אומרים "על שבר פיזי אין אחריות". החלטתי לפנות ישירות לחברת Corsair בחו"ל ופתחתי חשבון + כרטיס פנייה לשירות הלקוחות. לאחר שהם קיבלו ממני תמונה של האוזניות + צילום חשבונית קנייה (של KSP) הם ביקשו שאשלח להם את האוזניות השבורות. שילמתי לדואר ישראל 12.5 ש"ח ושלחתי בדואר אוויר רשום. היום הגיע אליי הביתה שליח של חברת UPS עם אוזניות חדשות במקום השבורות, Corsair Vengeance 1500. גם החלפה למוצר שנשבר וגם שדרוג. סך הכל הליך מהיר וזר…
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הודעות שנשלחו לבעלי חשבונות מוכרים בענקית הקמעונאות חושפים את השלב הראשון במהלך הכניסה לשוק המקומי - בינתיים ללא שירותי אחסון ושילוח ייעודיים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני ממש בור בעיניין של לצפות בטלווזינה. שנים לא היה לי כבלים או שום ערוץ טלווזיה. יש סדרה אחת שאני מעוניין לצפות בה בנטפליקס. האם יש כזה דבר לשלם עבור סידרה אחת בנטפליקס? כי אני לא בטוח שאני מעוניין לצפות עכשיו באופן קבוע, רק בסידרה הזו. איך זה עובד בעצם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-