צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,304 דיונים בפורום זה
-
הי לכולם לפני חצי שנה שמתי לב שיש מחסור בלפטופים, וגם בציוד משרדי לבית כמו מדפסות ודברים כאלה. האם היום עדיין מורגש מחסור במוצרים מסוימים עקב השנה הבעייתית החולפת? אם כן, באיזה מוצרים זה מורגש? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי 2 דגמים. רח עולה 660 ש״ח c60 והשנייה 790 101 הדגם. לא הצלחתי למצוא הבדל משמעותי חוץ מעיצוב וזמן בקצב של מים. יש למישהו המלצה? תודה
-
- 9 תגובות
- 4k צפיות
-
-
הי, עבורי, מי השתייה הם מי הברז. אני קונה אחת לכמה זמן 6 בקבוקי מים מינרליים וממלא אותם במי הברז ושם במקרר (כשהבקבוקים מתבלים אני קונה שישייה חדשה). מי הברז אמנם מכילים אבנית וטעמם אולי פחות טוב אך אפשרות זו עדיפה בעיניי על המים המינרליים (גם מבחינת איכות, נזק סביבתי וכמובן עלות). אך לאחרונה גיליתי שכנראה הצנרת בדירה/בניין מוסיפה חלודה למים וזה גרם לי לבחון אפשרויות אחרות. יש פה מישהו שמשתמש בבר מים כדוגמת תמי 4? אשמח לשמוע על עלויות שוטפות, יתרונות/חסרונות, צריכת חשמל וכד'.. תודה
-
- 18 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
לפחות כמה פעמים בחודש מתקשרות אלי שוב ושוב אותן ספקיות אינטרנט, 012 ו013 נטוויז'ן, ומנסות למכור לי חבילת אינטרנט. בכל פעם אני אומר לא, וגם מוסיף חד משמעית שאני שונא במיוחד את אותה החברה וגם בחינם לא אצטרף אליהם, עד קץ הימים!!!! ומבקש מהם להוריד אותי מהרשימות שלהם. הם יודעים רק להטריד, לא להוריד אותי מהרשימות. מאיפה בכלל יש להם את הטלפון שלי? מעולם לא הייתי לקוח של נטוויז'ן. מעניין שלפני זמן מה התקשרתי להוט בכדי להתלונן על בעיות משתמשכות בתשתית האינטרנט, ויום אחרי מתקשרים אלי מנטוויז'ן. הפעם תרגיל המכירות היה שונה. הם בכלל מהוט!!! ועובדים בשיתוף עם 012 או 013(כבר לא זוכר מי מהם מרוב שיחות), והם רוצים לפתור לי את בעיות האינטרנט ע"י שינוי בספקית האינטרנט. מסקנה, חברות האינטר…
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי שיש כרגע מבצע , הוספת 200 ש"ח ו 5 שנים אחריות . האם זו אחריות מלאה ,כולל כרטיס דיגיטאלי , והאם זה כדאי?
-
- 11 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
שלום באתר של USPS מופיע לי [TABLE=class: zebra-table, width: 595] [TR=class: detail-wrapper latest-detail] [TD=class: date-time]December 7, 2014 , 8:34 am [/TD] [TD=class: status]Customs clearance processing complete [/TD] [TD=class: location]ISRAEL [/TD] [/TR] [TR=class: status-summary-panel open-panel] [TD=colspan: 3][TABLE=width: 589] [TR=class: bubble-arrow] [TD=class: bubble-top, colspan: 3][/TD] [/TR] [TR=class: detail-summary] [TD]Your item cleared customs in ISRAEL at 8:34 am on December 7, 2014. [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR=class: detail-wrapper odd-row] [TD=class: date-time]December 7, 2014 , 8:34 am [/TD] [TD=class: status]Processed Through Sort Faci…
-
- 12 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
הבנתי שעכשיו אין התחייבויות יותר וחבילות עם התחייבות הן עם מבצעים . הייתי בתשתית בזק משלם ל15 מגה 100 שקל ולספק 39 , ועכשיו שדרכתי בעלות של 104 שקל לתשתית 40 מגה ללא התחייבות והספק 40 מגה נשאר על 39. תודה (אקספלורר לא נותן לרדת שורה)
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, מישהו עשה פעם את התהליך הזה ויכול להסביר אותו קצת יותר לעומק? אני טס לאנגליה בעוד שבועיים ומתלבט אם לקנות שם פלאפון. עם החזר מס (20%) זה יוצא זול מבארץ אבל אני לא יודע איך התהליך עצמו עובד. תודה
-
- 26 תגובות
- 7.2k צפיות
- 1 follower
-
-
תגידו לי, שמתי לב שיש מבצעים של כסאות שמתחילים ב-300 ש"ח, מכל חנויות רהיטים כמו אופיס דיפו, איקאה ועוד'. מישהו כבר ניסה וקנה אחד? אם אני יושב כל היום על המחשב בא לי כיסא איכותי וזה בא באחלה מחירים, רק צריך לחפש אחד שנראה איכותי ונוח לישיבה וזהו. יש לכם המלצה?
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
המחשב שלי התקלקל והתיקון מתארך ורציתי לדעת אם קיים חוק שמגדיר מה הזמן המקסימאלי שבו צריך לתקן את המחשב ?
-
- 9 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
ל NAS ביתי של לפחות 4 דיסקים, יש מעוניינים?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הכירו נא מבצע נוסף שכדאי לתפוס בשתי ידיים: צמד מכשירים חכמים של מוטורולה במחירים נהדרים לכתבה: http://hwzone.co.il/סמארטפונים-רבותי-סמארטפונים-הנחות-גד/
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
היי חברים אני מחפש איחסון כזה: http://www.newegg.ca/Product/Product.aspx?Item=0VN-0003-00023&nm_mc=BAC-GDR-CA-PC&cm_mmc=BAC-GDR-CA-PC-_-dyn-_-External+Enclosure-_-0VN-0003-00023&gclid=CITOo87ZncsCFYEy0wodUFQB4w המטרה לאחסן כמה הרדיסקים שיהיו בשלוף.אשמח לעזרתכם.מחירים בארץ,מחירים ראלים באיבי כולל מיסים יהיו גם טובים.רק בבקשה לא אמזון מכיוון שאין לי נסיון איתם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
המיזם הנודע ממשיך לפנק אותנו בחבילות משחקים שאולי לא הכרתם וטרם התנסיתם בהם, במחירים שקשה לסרב להם כפי שכבר סיפרנו לכם, מיזם ה-Humble Bundle שמאפשר לכם לשלם כמה שתרצו בעבור משחקים נבחרים פעיל עתה יותר מאי פעם, ובמקביל לחבילת משחקי 'מלחמת הכוכבים'שעדיין זמינה לרכישה מוצעת כרגע חבילה נוספת – של משחקי אינדי בולטים ומסקרנים. צרכנים שיבחרו לשלם דולר בודד ומעלה בעבור חבילת ה-Humble Jumbo Bundle 6 הטרייה יזכו לגישה לשלושה כותרים: משחק הפעולה-פלטפורמה הצנוע Oceanhorn: Monsters of Uncharted Seas, משחק האסטרטגיה-תפקידים Shadowrun Chronicles: Boston Lockdown שהושק בשנת 2015, ומשחק האסטרטגיה בתורות שלוקח הרבה השראה מסדרת XCOM המפורסמת – Warmachine Tactics (יחד עם חבילת DLC …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שיתוף הפעולה בין יצרנית השבבים לענקית המכירות המקוונות חוזר לסבב נוסף עם הנחות מעניינות בין אמאזון לזכרונות ה-DRAM של מותג ה-Crucial מבית מיקרון יש סיפור אהבה קטן – אם לשפוט לפי המבצעים שנצפים בגירסאות השונות של החנות המקוונת בתדירות של אחת לכמה שבועות. הפעם החנות היא אמאזון בריטניה, והמבצעים הקיימים זמינים עבור זכרונות DDR3 ו-DDR4 כאחד, ולמחשבים נייחים ומחשבים ניידים כאחד. צמד זכרונות Ballistix Elite בטכנולוגיית DDR4 עבור מחשבים נייחים, בנפח כולל של 16GB (כל מודול בנפח 8GB) ובמהירות של 2,666MT/s, נמכרים בעבור 62 פאונד בריטי כולל מסים ומשלוח ישיר לארץ – כ-355 ש"ח, כאשר כמו תמיד נדרש להעביר את הגדרת המטבע בכרטיס האשראי שלכם לפאונד בממשק החנות של אמאזון, בכדי…
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מקלט DVB-T, שאוכל להתחבר דרך USB ולקלוט את שידורי עידן+, לצערי רוב הפרסומים באינטרנט הם ישנים, מלפני כמה שנים, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מקלט אקטואלי שמחירו יהיה סביר. (אין חובה לשלט, אך חובה שתהיה תוכנה שתעבוד עם המקלט).
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ב- 3 לדצמבר נשלחה אליי חבילה מ PPC ומסתבר שיום אחרי (ברביעי לחודש) זה כבר הגיע ארצה לבית המכס בתל אביב. מהרביעי ועד עכשיו אין שום עדכון על החבילה (יש לי מס' מעקב). אתה מתקשר אליהם, אומרים לך זה יכול לקחת חודש עד שישחררו את החבילה. כל כך מעצבן ש PPC מתעקשים לשלוח רק עם priority של USPS. אני אמצא פתרון לעקוף את הצרה הזאת מהיום והלאה. :'(
-
- 28 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
חברים אני ממש צריך את העזרה שלכם אני מחפש את המספר עוסק מורשה או ח.פ של עולם הניידים אבל אני לא מוצא בשום מקום אם מישהו איי פעם קנה מהם זה אמור להיות רשום על החשבונית אני אשמח אם תעדכנו אותי זה חשוב! המון תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע מי היבואן הרשמי של ביטס עכשיו? באינטרנט כתוב שבאג הפסיקו לייבא את האוזניות... לא הצלחתי למצוא ברשת בכלל מי היבואן עכשיו.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
אוזניות לפלאפון בתקציב של יד 50$ מebay מה הכי טוב שניתן להביא בסכום הזה? (מבלי לשלם מכסם)
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הציעו לי: 3500 דקות בתוך סלקום + 1000 דקות למחוץ לסלקום 1000 SMS אינטרנט בלי הגבלה אייפון 4 הכל ב 220 ש"ח בחודש משתלם??? כמה אתם משלמים?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מידע חדש מספר לנו על תוכנית של חברת הענק להתחיל במיזם פרסום מקומי בחודש הבא - ולפתוח את שערי האתר האמריקאי שלה לעסקים מישראל מיד לאחר מכן לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניינת לרכוש את המוצר הזה והשאלה שלי האם זה באמת טוב ומחמם האם זה מסוגל לחמם חדר בגודל 28 מטר וכמובן האם זה לא שטות אחת גמורה כי 500 שקל זה לא סכום קטן. תודה מראש לכל העונים יום נפלא אירית
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום המכונת גילוח שלי כבר לא מגלחת ביעילות ודרוש מספר פעמים לעבור על כל אזור דבר נוסף שהיא בגילוח פוצעת ומכאיבה לי מכאן אני מחפש המלצה למכונת גילוח יעילה
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-