צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,303 דיונים בפורום זה
-
המחיר של ה6700K היה 357$ קבוע לאורך זמן ברוב החנויות, והשבוע זה ירד ל 320$ בכל הרשתות הגדולות מישהו יודע אם זה ישירות מאינטל ? ולמה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שתי החנויות שנמצאות תחת בעלות זהה הצטרפו גם הן לשיגעון ההנחות והמבצעים, עם כמה הצעות מעניינות בהחלט בתחום החומרה לכתבה: http://hwzone.co.il/מבצעי-black-friday-2015-בחנויות-tms-ו-wellcom/
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד מ Newegg שאלתי שהאם אפשר להאמין לאתר והאם יש בעיות עם מכס אחרי קניה ? מוצר שאני רוצה לקנות בין 500 ל1000 דולר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. אני רוצה לרכוש כמה משחקים מהעמוד הבא. הבעיה שבכל עמוד רשום: Downloading: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address. אפשר איכשהו לעקוף את ההגבלה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע האם בעקבות כל הגזרות ושינויי המדיניות בתחום המיסוי חל שינוי במיסוי על יבוא מחשב נייד (במסלול האדום)? למיטב הבנתי עד כה נדרשנו לשלם מע״מ האם זה עדיין המס היחידי? האם יש עצות מיוחדות ודברים שכדאי לבדוק (מעבר לאחריות ושירות שכידוע מהווים מכשול)? האם מישהו מכיר רשתות זולות בתחום? תודהן
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מסך ASUS שנקנה ונשלח אליי מחנות בשם OR PC (אין מלאים אז נאלצתי ללכת עליהם) , הגיע אליי בקופסא בלי ידית, סלוטייפ של אסוס שסגר אותה ומדבקה לבנה עם הכיתוב "נפתח לצורך החלפת כבל חשמל" יבואן אסוס של אותה חנות הוא ויז'ואל די.ג'י. (VISUAL D.G) עכשיו ביררתי גם עם קיי אס פי וגם עם אייבורי שאלה 2 החנויות המוכרות והמרכזיות ביותר בארץ, נאמר לי שהיבואן שלהם הוא סרב פרו (SRVPRO) בשיחה קצרה עם וויז'ואל, נאמר לי שזה הליך סטנדרטי של קבלת מלאי אמריקאי (ככל הנראה) והחלפת הכבל שיתאים לשקע אירופאי/ישראלי. ושאין לי מה לדאוג ושזה הדבר היחיד שנעשה שלשמו נפתח המסך אצל היבואן לפני הגעתו לאור פי.סי. חייגתי גם לסרב פרו, נאמר לי שהם לא שמעו ולא מכירים על שום …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מסתכל עכשיו וגם החבילות למצטרפים חדשים יקרות יותר מפעם. מעבר לזה שהקטע שהמחיר קופץ ללהיות יקר יותר מחבילה במחיר קבוע אחרי שנה ומי יודע אם נזכור עוד שנה בכלל לשנות, עושה את החבילה לא יותר אטרקטיבית מחבילה במחיר קבוע. האם למישהו יש נסיון עם מיקוח בזמן האחרון ויכול לאמר לי אם יש לי טעם לנסות בכלל?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
זה שהעולם הולך ומתדרדר, לא חדש. אז הנה מה שסמסונג "המציאה" - https://www.ice.co.il/digital-140/news/article/932779
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
כן חברים, התחרות החלה באופן רישמי. קיבלתי היום שיחה מפתיעה מסלקום בקשר לתוכניות החדשות שהיא משיקה. כרגע יש לי חבילה של 1100 דקות וסמים, 4000 דקות לסלכלום ואינטרנט בלי הגבלת נפח במהירות 1.4 מגה. יוצא לי לשלם 130 שח ( לאחר ניתוק זיקה). הנציגה הציעה לי לעבור לתוכנית חדשה משהו משפחתית בלי הגבלה. 399 שקל בחודש לשלושה קווים, כאשר כל אחד מקבל שיחות וסמסים ללא הגבלה עם אינטרנט במהירות של 15 מגה עם הגבלה של 500 מגה בנפח. סה"כ לכל קו - 133 שח כאשר אין ניתוקי זיקה והטבות ניוד משונות. עוד 20 שקל וניתן להגדיל את חבילת הגלישה ל2Gb בנפח. פיקססו לי את החוזה ואין אותיות קטנות בדמות מינימום שימושים (פלאפון), הגבלה בכמות השיחות או סעיפים נסתרים. שווה להחליף תוכנית או לחכות למפעילות נוספות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המבצעים בתחום הגיימינג בענקית הקניות ממשיכים עם מחירים טובים מאוד בעבור מוצריהן של Crucial ו-Logitech מיזם שבוע הגיימינג שעליו הכריזה אמאזון מתקרב אל קו הסיום שלו, אבל בינתיים אנחנו ממשיכים להנות מהצעות נאות בהחלט במסגרת מבצעי Deal of the Day בגירסה הבריטית ובגירסה הצרפתית של החנות. באמאזון בריטניה תוכלו לרכוש זכרונות DDR4 עדכניים מסדרת Ballistix Elite של Crucial, במהירות אפקטיבית של 2,666MT/s ובמחיר של כ-37 פאונד בריטי כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל עבור חבילה שכוללת צמד מודולים בנפח כולל של 8GB (כלומר 2X4GB), או במחיר של כ-65 פאונד לחבילה שכוללת צמד מודולים בנפח כולל של 16GB – מחירים שמתורגמים לכ-197 ש"ח וכ-347 ש"ח בהתאמה, ומהווים הוזלה של יותר מ-50 אחוז לעומת ה…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לפני מספר ימים חיפשתי מגן לפלאפון גלקסי S2 של חברת SGP מסדרת ה-NEO HYBRID. תחילה חיפשתי באיביי, אך המחירים היו גבוהים יחסית. ואז נתקלתי באתר הנ"ל. ראיתי שהם מוכרים מגוון אביזרים לפלאפונים, ובכללם המגן שציינתי, במחיר זול יחסית, כ-18$. נשמע לי מתאים, והזמנתי אחד. התשלום התבצע באמצעות Paypal ע"י שליחת סכום הכסף עצמאית אל כתובת העסק תוך ציון מספר ההזמנה בהערות. יום לאחר מכן שלחתי מייל לשירות הלקוחות שלהם כדי לשאול אם הם קיבלו את הכסף, והחזירו לי תשובה שהם אכן קיבלו אותו והמוצר נערך למשלוח באותו היום (17/10). יום לאחר מכן פישפשתי קצת באתר וראיתי שהם ממוקמים בסין, וכמובן שזה הדליק לי נורה אדומה. חיפשתי באינטרנט ביקורות על האתר והחשש שלי התברר כנכון- הם מוכרים מוצרים מזוייפים. …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים שלום, רכשתי מוצר באחד אתרי מחשבים בארץ במחיר נמוך מהמחירים בשוק. בתקנון האתר שחייבים לאשר לפני קנייה ישנה שורה : לעיתים ישנן טעויות הקלדה במחיר או בתיאור המוצר , אם בהזמנתכם חלה טעות כזאת אנו נעדכן אותכם בפרטים הנכונים ותוכלו לבטל או לאשר ,אנו מתנצלים מראש על טעויות , עימכם הסליחה!. אבל בדקתי בחוקי הגנת הצרכן ומופיעים בו דברים שמנוגדים לתקנון של האתר.. 1) http://www.consumers.org.il/category/displaying-prices-the-law "אם קיים פער בין המחיר שהוצג על המוצר לבין המחיר בקופה, המחיר המחייב הוא זה שהוצג על המוצר, גם אם מחירו בקופה גבוה יותר." 2) פסק דין "כי המחיר המוצג יהיה גם המחיר המחייב של המוצר, גם אם חלה במחיר המוצג טעות. השופט הדגיש כי תכליתו של סעיף 17 היא …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לא ממש הבנתי מה הם רוצים אם הם ימצאו שהכונן תקין, מה הם יעשו? בעקרון מדובר בכונן 18TB עם 120 סקטורים פגומים בתוך NAS עם 8 כוננים זהים מה לגבי המשלוח? איך שולחים לחול?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 3 followers
-
-
הזמנתי מגני מסך לאייפון 3gs, וקיבלתי רק אחד. (6 ב2$) אמרתי לעצמי "טוב נו" ועזבתי את העניין. כמה ימים אח"כ אבא שלי נדנד לי לגבי זה וביקש ממני לשלוח הודעה למוכר, שלחתי והתשובה הייתה שזו טעות ושהוא ישלח את שאר המגנים. היום הגיעו 6 מגנים חדשים. מה דעתכם - ניצול קונים שלא מבינים ויוותרו על המגנים או טעות תמימה? סתם מעניינת אותי דעתכם בנושא, העניין של הכסף/המוצר באמת לא עניין פה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאחר ו-black friday הוא עוד חודש פחות או יותר, רציתי לשאול אם מישהו יודע, מניסיון עבר - האם שווה להמתין או שאין הנחות משמעותיות על רכיבי חומרה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם אפשר לסמוך על http://www.sumshoes.com/ מחירים ממש נמוכים. מישו שמע?יש לו נסיון איתם? -קישור תוקן-
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההצעות הראשונות מחברות מקומיות דרך החנות המקוונת האמריקאית עלו לאוויר באופן רשמי - בינתיים ללא בשורות גדולות בכל הנוגע למחירים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה נחשפתי למושג הזה שאפשר לקנות הכל באינטרנט (לצערי רק עכשיו), ויש לי כמה שאלות בסיסיות בנושא: א) כשכתוב מחיר רגיל מחוק עם קו, ולידו מחיר עכשיו. זהו טריק שיווקי זול או שאכן כדאי למהר ולקנות את המוצר לפני שה"מבצע" יגמר? ב) FREE Super Saver Shipping שהם דוחפים לכל חור. אני אשמח אם מישהו יסביר לי מה זה עושה, וכמה אמור לעלות בלי זה. (כלומר הסבר כללי על מחירי המשלוח והמיסים שהם לוקחים) ג) מה זמן המישלוח שלהם בתוך ארה"ב בדרך כלל? ד) ראיתי שלהמון מוצרים הם נותנים אפשרות לקניה מחניות מקוונות אחרות שלפעמים זולות יותר מהמחירים שהם מציעים, האם שווה להתעסק איתם? ה) ליד כל המוצרים רשום פריים עם וי כחול לידו. מה זה אומר? תודה לכולם ושבת שלום!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כבר 10 שנים בבזק בינלאומי. משלם 30 ש"ח מהירות 10 . בשיחה איתם אמרו שהמחיר יעלה ל 55 ש"ח!!!! למהירות 15 ואם לא רוצה שאתנתק מהם. בשיחה עם 012 הציעו לי ב 30 ש"ח !!! לחדשים ולוותיקים-שדרוג אוטומאטי באותו מחיר. http://www.kamaze.co.il/שדרוג-מהירות-ספ ... נטרנט.aspx מה דעתכם מה לעשות ? צפיתי שבזק בינלאומי תשמור על הלקוחות שלה עקב התחרות הרבה , בניגוד לתשתית שיש רק בזק והוט. אצל מי אתם ומה הציעו לכם ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה לרכב. העניין הוא שיש לי תלויה על המראה תושבת טלפון כזאת רפויה. אז אולי צריך מצלמה שלא יושבת על המראה. מצד שני בימי הקיץ הרותחים תושבת וואקום עלולה אולי ליפול.. אז צריך להתחשב בדברים אלו תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי עכשיו בדר גב חיפשתי לי כיסא יש לי בעיות בגב תחתון, שבר מאמץ /: נתקלתי בכיסא מוזר hugM flex , התיישבתי והיה נוח מאוד מרגיש כאילו תומך בגב שלי ב 100% ניסיתי אחרי זה כמה כיסאות אחרים ולא יודע מה אהבתי לכן הלכתי ורכשתי את ה Flex ב 2500 שקל עכשיו חזרתי הביתה חיפשתי על זה באינטרנט, ופשוט לא מצאתי שום דבר על הכיסא הזה יש רק את האתר שלהם hugm שהם כמובן סינים אין REVIEWS, אין פשוט שום פיסת מידע או משהו שיעזור לי להבין אם העסקה הייתה שווה רציתי לשאול את דעתכם מה עליי לעשות? לבטל את העסקה? להשאיר? לקחת כיסא אחר או משהו כזה זה הכיסא: http://www.dr-gav.co.il/?CategoryID=216&ArticleID=979
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אינטל ואייאםדי התחילו כבר לייצר חלקי מחשב ללא תוספות שמאפשרות מעקב אחרי המשתמש (גם אם זה עדיין לא היה בשימוש)? מתוך סקרנות שלי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי הזמנה לא קטנה של רכיבים למערכת קירור מים. תוך יום קיבלתי את המייל הבא (במקביל לעוד מייל שאומר שההזמנה יצאה לדרך): Dear Amit Thanks for shopping with us. I wanted to let you know a couple things. Firstly, I declared a very reasonable value on your package for export. Also please note, Customs may take up to three weeks to clear this into Israel, just a warning, our other customers from Israel are encountering these delays also. קודם כל, כיף לקבל כזה מייל. זה גורם לך להרגיש שאתה לקוח חשוב ושמתייחסים אליך כמו שצריך. דבר שני, עצם זה שהוא הכניס מיוזמתו הצהרה על ערך חבילה נמוך משוויה האמיתי הוא ללא ספק מעל ומעבר למה שציפיתי. ודבר שלישי, מיידע אותי על עיכובים שהו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מכשיר חכם סיני חדש בשם Vernee Thor מתיימר לספק לכם מפרט ביניים איכותי, במחיר מינימלי בהחלט השוק שלנו עמוס בסמארטפונים סינים עם תגי מחיר שמרגישים לעיתים פשוט טובים מדי מכדי להיות אמיתיים, אך נראה כי מבצע השקה עדכני על מכשיר בשם Thor של חברת Vernee מצליח לערער פעם נוספת את כל מה שכבר ראינו עד היום. אם אתם מעוניינים בסמארטפון ביניים מודרני בעבור תג מחיר של 100 דולר בלבד, כעת זו ההזדמנות שלכם לפעול. ה-Thor המדובר מציע מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציית 720p עם חיפוי Gorilla Glass 3 ב-2.5 מימדים, שבב MT6753 מתומן ליבות Cortex A53 של Mediatek, נפח אחסון מובנה של 16GB עם אפשרות להרחבה באמצעות כרטיס microSD, זכרון RAM של 3GB, מערכת אנדרואיד מרשמלו טרייה היישר מהקו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני שנתיים רכשתי מחשב דרך startpc, לאחרונה הכרטיס מסך שבק חיים, אך לא ידעתי אם יש אחריות הרמתי טלפון לחנות קיבלתי מענה מהר ונאמר לי שלכרטיס יש אחריות וניתן לממשה על אף שאין ברשותי את חשבונית. מסרתי להם את הכרטיס, והם בתורם בדקו אותו ומסרו ליבואן תוך פחות משבועיים כבר חיכה לי כרטיס מסך חדש לחלוטין. הכרטיס היה מאותה סדרה, אך לא אותו דגם אבל סדרה זהה ובעל ביצועים זהים. שמסרתי את הכטיס לתיקון פחדתי שאני אקבל כרטיס פחות טוב, או שיטרטרו אותי ללכת לחפש יבואן וכדומה, עקב סיפורים על חנויות אחרות לשמחתי זה לא היה המקרה הכל טופל לשביעות רצוני המלאה. אני רוצה לציין לטובה את השירות המעולה, כידוע שירות נמדד בשעת הצורך ולא בשעת הקניית והם עמדו בציפיות כמו שצר…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-