צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,306 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שיש כרטיס מסך חדש של Intel איזה לוח אם זה שייך ספויילר הכוונה שלי היא מה הצורך של לוח האם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי לפני שנה טאבלט לנובו f1050 לילד שמתעלל בו על בסיס יומי. הטאבלט עצמו לא ממש מומלץ כי כבר היה בתיקון איזה 3-4 פעמים בגלל בעיית טעינה. אבל מה שכן מפתיע זה השירות. אתם מכירים את סיפורי הזוועה על השירות בארץ? אז זהו,שפה בכל תקלה בא שליח ups אלי לוקח ומחזיר מתיקון. מתקשר לפני לתאם (ולא דופק בדלת ובורח) . בתיקון האחרון הטאבלט שוב לא נדלק . אז ב 15 ליוני פתחתי קריאת שירות. למחרת הגיע שליח ולקח את הטאבלט למעבדות CPM . זו חברה שנותנת שירותי מעבדה ללנובו. בדרך כלל המעבדה עצמה בכלל במצרים. אציין גם שכמו הרבה טלפונים הילד סדק את את המסך במספר מקומות אבל זה לא הפריע לשחק בו. כמובן שזה כתוב בזמן המסירה. בקיצור ב 22 ליוני אני מקבל אותו חזרה מהשליח. לא רק שתיקנו כב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ראיתי מלא פרסומים בנוגע לפריסה של הרשת החדשה בארצנו, שזה מאוד מבורך. עכשיו, האם חברות האינטרנט הולכות להשוות את המהירויות שנזכה לקבל במכשירים הניידים שלנו גם ברשת הקווית או שאין מה שהולך לעצור אותי מלבטל את האינטרנט בבית ולהשתמש בhotspot?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני צריך לעבור דירה בתחילת אוקטובר מחיפה למודיעין, והדירה שלי היא דירה סטודנטים קטנה. יש לי רק יחסית מעט ציוד: מזרן זוגי, ספה, 2 שולחנות, ספרייה, ארון נעליים וכ15 קופסאות של ציוד ושאר "ירקות"... הבעיה היא שהיום תחום העברת הדירות הוא די "פרוץ", כלומר כל אחד יכול להכריז על עצמו כמוביל. ושמעתי על הרבה אנשים שהזמינו הובלה ו"נכוו" מיחס לא טוב, הקפצה של המחיר ברגע האחרון, וכו. הייתי מעוניין לקבל המלצות וחוות דעת על מובילים שמצאו חן בעיניכם. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלה הם מבצעי המשחקים הבולטים של הפלטפורמה הפופולרית לסוף השבוע הנוכחי כמו בכל סוף שבוע ממוצע, גם עכשיו מציעה לנו חנות ה-Steam מבצעים מגוונים על מאות כותרים שונים. הנה כמה מהם שכדאי לבחון ולשקול. הגירסה המחודשת למשחק ההרפתקאות המהולל Day of the Tentacle זמינה במחיר מוזל של 10.04 דולר, ובנוסף משחק ההרפתקאות והפזאלים הטרי The Witness, מבית היוצר של Braid, זמין במחיר של 34 דולר שמגלם הנחה קלה של 15 אחוזים מהעלות המלאה שלו. משחק הפעולה Mafia 2, שחזר ל-Steam לאחר כמה שנים של היעדרות, זמין לרכישה במחיר של 6 דולר עבור כל מי שמעוניינים להתרענן לקראת הגעתו של Mafia 3, משחק בניית הערים המצליח Cities: Skylines זמין עם תג מחיר של 10.2 דולר, משחק הפלטפורמה ה-Roguelike הנ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כחודש הזמנתי זכרון DDR2 ללפטופ מאיביי : http://www.ebay.com/itm/330684248901?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 עוד לפני שהזמנתי, ביקשתי מהמוכר (בהודעה) שישלח לי רק זכרון של חברות מוכרות (BRANDED MEMORY) והוא ביקש ממני לציין זאת ב NOTES בתהליך הרכישה. כעבור קצת יותר משבועיים הגיע הזכרון, בשקית אנטי סטטית פשוטה עם מדבקה שסוגרת אותה. ציפ'ים על הזכרון עם כיתוב דהוי לגמרי וכמובן, בלי שום אינדיקציה מי היצרן. אחרי שעה של בדיקה , הבנתי שמדובר בציפ'ים של מיקרון - אבל רק מהלוגו הדהוי עליהם. מתקין בלפטופ והוא לא עולה , עם הבהובים שבחיים לא ראיתי. מוציא והכל בסדר. מחליף בין המיקומים של המודולים ומנסה שוב - לא עוזר. מיד כתבתי למוכר ודרשתי להחליף בזכרון תקין…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בטעות לא היה מקום בתיבת המייל שלי. והמוכר באיביי היה אמור לשלוח לי מספר מעקב. ובגלל שתיבת המייל שלי היתה מלאה זה הוחזר לשולח. מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אורנג' חייבים לי זיכויים של 1300 שקל, אני ביטלתי את אמצעי התשלום כדאי שיפסיקו לחייב אותי יותר מידי, היום כשהתקשרתי אליהם אמרו לי שחייב אמצעי תשלום בשביל לקבל את הזיכוי, אני דיברתי עם מנהל ליפני כמה חודשים (אתם קולטים ש-4 חודשים גוררים אותי עם הזיכויים וכול פעם זה גודל) והוא אמר לי שיגיע צ'ק לדואר על סכום הזיכויי, היום הנציג אמר שאין אצלהם דבר כזה, אני כעובד לשעבר של פלאפון יודע שכן יש דבר כזה, מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש למישהו המלצה איפה לקנות נורות לד להדבקה מאחורי טלויזיה? לפי מה שראיתי זה מאוד מייפה ובנוסף אם יש איזושהי אופציה שבם ידלקו/יכבו עם הטלויזיה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, אפתח בכך שאיני מומחה לנתבים או חומרה הקשורה לרשת כלל. לכן, אשמח לקבל עזרה מכם אני מחפש ראוטר (נתב) המסוגל "לסחוב" רשת עם תשתית של בזק במהירות 100Mb. חשוב לי שהנתב יפרוס את הרשת דרך ארוכה שכן, מדובר בבית פרטי עם שלוש קומות. הראוטר מחובר בקומה התחתונה ואנו צריכים שהרשת תגיע עד לקומה העליונה. אשמח לקבלת המלצות על ראוטר אמין, מהיר וארוך טווח. תקציב: 500 ש"ח, אשקול לחרוג מהתקציב במידה ומדובר בנתב איכותי באמת ששווה להשקיע בו את הכסף. אשמח אם תוכלו גם להסביר לי מדוע אתם ממליצים דווקא על הראוטר הזה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בסרטון הזה תראו את המיני רחפן שכלכלי לכל כיס ושווה להזמין אחד כזה במקום לקנות רחפן ב1000 שקל ולרסק אותו אחרי טיסה או שתיים ..ממליץ לכם מאוד !
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,אני רוצה לקנות טלויזית hd חדשה לחדר שלי. גם לצפייה בממיר יס hd וגם כדי שאוכל לשחק בקונסולת הps3 שלי באיכות מירבית. אני מחפש טלוויזיה שתכלול את הדברים הבאים: 32 אינץ / 40 אינץ Full hd 100 hz עדיפות לטכנולוגיית LED וחיבור usb ושני חיבורי hdmi לפחות. אשמח על הסבר בקצרה אם יש הבדל משמעותי בין לד לאלסידי. תקציב 2500 שח. גר באיזור ירושלים,אשמח להמלצות על דגמים ובנוסף על חנויות שניתן להזמין מהן בעלות שירות אמין ומקצועי. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי בחודש ינואר כרטיס רשת אלחוטי USB, תקן N מאייבי, קישור: http://www.ebay.com/itm/USB-150M-Wireless-LAN-Adapter-802-11b-n-g-WiFi-2dBi-Antenna-150Mbps-/330708482569?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4cffc2fa09#ht_5012wt_1168 המוצר לא הגיע ואחרי 45 יום קיבלתי החזר כספי. החלטתי לנסות להזמין אחד אחר, כי אני עדיין צריך כרטיס רשת, הזמנתי את זה: http://www.ebay.com/itm/320749368078?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 עברו 43 יום וגם זה עדיין לא הגיע, עכשיו אני בדיבורים עם המוכר מה עושים. המוכר הציע שליחה מחדש, מקובל עלי אך הפעם אני מתעקש על מספר מעקב ואין לי בעיה להוסיף 2$ בישביל זה. השאלה היא למה המוצרים האלו לא מגיעים, האם זה סתם חבילות שנעלמות (ולאחרונ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עדכון 2: בסגה החלו לחלק שלושה משחקים חינמיים חדשים: Viking: Battle of Asgard, Gunstar Heroes ו-Renegade Ops. נראה כי מי שנרשמו לעדכונים בסיבוב הקודם של המיזם יהיו זכאים לקבל במייל שלהם קודים עבור הכותרים החדשים באופן אוטומטי, ללא צורך ברישום או הזנת פרטים מחדש – אם כי בסגה מצהירים כעת שקבלת הקודים עשויה לקחת עד שלושה ימים שלמים, בשל העומס והביקוש הגדולים ברשת. עדכון: נראה שגם המשחקים החינמיים של הסיבוב השני אזלו – אך אל תשכחו שיש את הסיבוב השלישי, אליו תוכלו להירשם עם המייל שלכם על מנת לקבל שלושה כותרים חינמיים נוספים החל מהיום בערב, אז אל תשכחו ותזדרזו, משום שמסתבר כי מדובר בכמויות סופיות של הטבות. הכתבה המקורית: החברה היפנית ממשיכה להפתיע אות…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש מקרן פשוט וזול. השימושים הם להקרנת מצגות/סרטונים מדי פעם דרך מחשב (VGA), ושתהיה אפשרות לחיבור DVD (חיבור Composite רגיל..). זה לצופים ככה שצריך להיות פשוט, אין שימוש רב בזה, לא משנה משקל וכו. אין צורך במקרן נייד או משהו כזה.. שיהיה נוח להניח על שולחן ולהקרין על קיר. בעקרון צריך את הדבר הכי זול שיש.. שתהיה רזולוציה סטנדרטית כמובן, שיבינו מה מקרינים. אם יש משהו בטיפה יותר כסף שהוא למשל חזק יותר (מקרין בבהירות גבוהה יותר) אז תציינו את האופציה. התקציב שנאמר לי הוא 2500, אבל אני בטוח שאפשר להשיג בזול יותר ולכן אני כאן כדי לברר. אם צריך פרטים נוספים רק תגידו..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד מ Newegg שאלתי שהאם אפשר להאמין לאתר והאם יש בעיות עם מכס אחרי קניה ? מוצר שאני רוצה לקנות בין 500 ל1000 דולר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
מישהו יודע האם בעקבות כל הגזרות ושינויי המדיניות בתחום המיסוי חל שינוי במיסוי על יבוא מחשב נייד (במסלול האדום)? למיטב הבנתי עד כה נדרשנו לשלם מע״מ האם זה עדיין המס היחידי? האם יש עצות מיוחדות ודברים שכדאי לבדוק (מעבר לאחריות ושירות שכידוע מהווים מכשול)? האם מישהו מכיר רשתות זולות בתחום? תודהן
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, אני בונה מערכת ITX חדשה ואני צריך לקנות מארז חדש. המארז הוא BITFENIX PRODIGY,הוא עולה אזור ה80-90 דולר. אני רוצה להזמין אותו מחו"ל בגלל שאי אפשר להשיג אותו בארץ. מה אני צריך לקחת בחשבון מבחינת מיסים והכול?וכמובן,איך מזמינים ומאיפה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שתי החנויות שנמצאות תחת בעלות זהה הצטרפו גם הן לשיגעון ההנחות והמבצעים, עם כמה הצעות מעניינות בהחלט בתחום החומרה לכתבה: http://hwzone.co.il/מבצעי-black-friday-2015-בחנויות-tms-ו-wellcom/
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני שנתיים רכשתי מחשב דרך startpc, לאחרונה הכרטיס מסך שבק חיים, אך לא ידעתי אם יש אחריות הרמתי טלפון לחנות קיבלתי מענה מהר ונאמר לי שלכרטיס יש אחריות וניתן לממשה על אף שאין ברשותי את חשבונית. מסרתי להם את הכרטיס, והם בתורם בדקו אותו ומסרו ליבואן תוך פחות משבועיים כבר חיכה לי כרטיס מסך חדש לחלוטין. הכרטיס היה מאותה סדרה, אך לא אותו דגם אבל סדרה זהה ובעל ביצועים זהים. שמסרתי את הכטיס לתיקון פחדתי שאני אקבל כרטיס פחות טוב, או שיטרטרו אותי ללכת לחפש יבואן וכדומה, עקב סיפורים על חנויות אחרות לשמחתי זה לא היה המקרה הכל טופל לשביעות רצוני המלאה. אני רוצה לציין לטובה את השירות המעולה, כידוע שירות נמדד בשעת הצורך ולא בשעת הקניית והם עמדו בציפיות כמו שצר…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאחר ו-black friday הוא עוד חודש פחות או יותר, רציתי לשאול אם מישהו יודע, מניסיון עבר - האם שווה להמתין או שאין הנחות משמעותיות על רכיבי חומרה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר חכם סיני חדש בשם Vernee Thor מתיימר לספק לכם מפרט ביניים איכותי, במחיר מינימלי בהחלט השוק שלנו עמוס בסמארטפונים סינים עם תגי מחיר שמרגישים לעיתים פשוט טובים מדי מכדי להיות אמיתיים, אך נראה כי מבצע השקה עדכני על מכשיר בשם Thor של חברת Vernee מצליח לערער פעם נוספת את כל מה שכבר ראינו עד היום. אם אתם מעוניינים בסמארטפון ביניים מודרני בעבור תג מחיר של 100 דולר בלבד, כעת זו ההזדמנות שלכם לפעול. ה-Thor המדובר מציע מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציית 720p עם חיפוי Gorilla Glass 3 ב-2.5 מימדים, שבב MT6753 מתומן ליבות Cortex A53 של Mediatek, נפח אחסון מובנה של 16GB עם אפשרות להרחבה באמצעות כרטיס microSD, זכרון RAM של 3GB, מערכת אנדרואיד מרשמלו טרייה היישר מהקו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה לרכוש כמה משחקים מהעמוד הבא. הבעיה שבכל עמוד רשום: Downloading: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address. אפשר איכשהו לעקוף את ההגבלה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אפשר לסמוך על http://www.sumshoes.com/ מחירים ממש נמוכים. מישו שמע?יש לו נסיון איתם? -קישור תוקן-
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-