צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,311 דיונים בפורום זה
-
להפתעתי הרבה משלוח שהתעכב (שלושה חודשים לאחר ההזמנה) נשלח ע"י EMS כ"פיצוי" מבלי ליידע אותי ועכשיו EMS דורשים סכום הזוי של 250 ש"ח כאשר התכולה עצמה עלתה לי 500 ש"ח אינני מתכוון לשלם את הסכום הזה האם ניתן איכשהו להוזיל את העמלה או שעדיף לי שהמשלוח יוחזר לשולח וישלח מחדש בדואר רגיל. במצב שחבילה החוזרת לשליח האם בעל העסק מחויב בקנס כלשהו או שהוא רק מפסיד את עלויות המשלוח?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מישהו כאן מכיר אולי אתר שמוכר את הגלגל חכם תחת מבצעי בלק פרידיי? יש כל מיני סוגים אבל מה שאני מחפש נקרא BIKE + , זה מתחבר לטלפון ואפשר לשלוט עליו מרחוק, סוג של אופניים חשמליים לגיקים, יש פה ביקורת עליו ומצאתי גם חנות מקומית שמוכרת אותו אבל זה מעבר לתקציב שלי, בכל זאת בלק פרידיי אולי יש משהו במחיר טוב בקיצור אם מישהו נתקל במשהו ב48 שעות הקרובות, תעדכנו
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישנן מספר לא מבוטל של חנויות בארץ המנצלות לטובתן את המחסור הצפוי בהשקה בארץ ב19.11, ולכן מוכרות בכפול מחיר מזה שישפאר פירסמה. בכפול מחיר חברים. 2000 שקל יותר. פשוט מרתיח. ועוד חנויות טובות כמו game station שתמיד נותנות מחירים טובים למשחקים שלהם משתתפות בשוד וגזל הזה. אין לכך שום הצדקה. כן, אנחנו בשוק חופשי נכון, אבל צריך הגינות. בטח בתקופה כזו. ונקודה מפתיעה לטובה - באג היקרנית מוכרת את הפלייסטשיין במחיר נורמלי, שישפאר פירסמה. תקנו מהם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה המקום, זה גם חוות דעת לגבי האפשרויות השונות וגם דורש ידע תכני ולכן אני מתנצל מראש. אם יש צורך כמובן שהאחראי יכול להעביר את הדיון לפורום המתאים. מהם שירותי האחסון המומלצים לעסקים קטנים ברשת. מדובר על שימוש בקבצים גדולים (אדריכלות הדמיות ותמונות). יש לשמור על כ-4 טרה בענן, עם גישה סלקטיבית לנטונים. לכן חשוב לי : 1. שירות אמין ללא קריסות. 2. בטחון מידע וגיבוי ללא פשרה. 3. מהירות גישה לחומר בהורדה והעלאה. 4. אפשרות עבודה על החומר בענן?. 5. גישה מכל מקום בכל זמן. 6. גישה בניידים וסלולארי. 7. עלות (שלא יהיה יותר יקר מתחזוקת שרת בעסק וכמובן יותר בטוח. אולי אתם יכולים לחשוב על משהו שחסר. …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי 1. רכשתי סווי'ץ של נטגיר ,הגעתי לביתי ולא הצלחתי להתחבר באמצעותו,פניתי לסניף נתניה ,למעבדה, שם איש המעבדה סרב להחליף את המוצר והפנה אותי לנטגיר ,התעקשתי שהמוצר יוחלף והרמתי את קולי,איש המכירות ממנו רכשתי את המוצר ביקש שאפנה איליו,כן, אמר שבטעות נתן לי סוויץ יקר יותר והביא לי חדש. לי כלקוח לא מעניין יקר יותר ואו ,העיקר שיעבוד. 2. באותו סניף בנתניה לפני כ-3 חודשים רכשתי מחשב DELL ב-3740 ש"ח ,שמתי לב כי מופיע RJ 45 ולא צויין אם כרטיס הרשת תומך 1 גיגה. איש המכירות נכנס לאתר ייצרן ולאחר חיפושים נמצאה ההגדרה ממש כאילו מוסתר שהוא תומך 10/100 . לא רציתי לרכוש,הסברתי כי אני מתחבר לסיבים אופטיים לסלקום והמוכר שכנע אותי כי עם מתאם 1 גיגה בהשקעה של …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מוצר יכול להאבד? או שפשוט בדואר ישראל לא תרחו לעדכן.. קניתי משהו ב150$ מהונק קונג.. בדואר שלהם כתוב Destination - Israel The item (RB*********HK) left Hong Kong for its destination on 7-Jun-2012 אבל בדואר ישראל נכון להיום אין את המספר הזה במסד נתונים. לאן הוא נעלם? אני מניח שיכול להיות הוא נתקע במכס, אבל בכל מקרה אמור להיות כתוב שזה נכנס לארץ לא?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בסרטון הזה תראו את המיני רחפן שכלכלי לכל כיס ושווה להזמין אחד כזה במקום לקנות רחפן ב1000 שקל ולרסק אותו אחרי טיסה או שתיים ..ממליץ לכם מאוד !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתאום כמעט ואין אותו באף חנות ובמקומו יש רק את הדגם הישן (750), מה הקטע שמוכרים לנו רכיבים ישנים במחיר של חדש? ולמה ה850 פתאום נעלם?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים אני מתעניין במוצר הנ''ל: http://www.ebay.com/itm/351357649203?_trksid=p2055119.m1438.l2649&var=620477874404&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&rmvSB=true והייתי רוצה קצת מידע יותר מעמיק,כגון:מזה עושה?איפה המידע הדאטה נשמרים באמת?איך מתפעלים את זה .תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לעבור דירה בתחילת אוקטובר מחיפה למודיעין, והדירה שלי היא דירה סטודנטים קטנה. יש לי רק יחסית מעט ציוד: מזרן זוגי, ספה, 2 שולחנות, ספרייה, ארון נעליים וכ15 קופסאות של ציוד ושאר "ירקות"... הבעיה היא שהיום תחום העברת הדירות הוא די "פרוץ", כלומר כל אחד יכול להכריז על עצמו כמוביל. ושמעתי על הרבה אנשים שהזמינו הובלה ו"נכוו" מיחס לא טוב, הקפצה של המחיר ברגע האחרון, וכו. הייתי מעוניין לקבל המלצות וחוות דעת על מובילים שמצאו חן בעיניכם. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אורנג' חייבים לי זיכויים של 1300 שקל, אני ביטלתי את אמצעי התשלום כדאי שיפסיקו לחייב אותי יותר מידי, היום כשהתקשרתי אליהם אמרו לי שחייב אמצעי תשלום בשביל לקבל את הזיכוי, אני דיברתי עם מנהל ליפני כמה חודשים (אתם קולטים ש-4 חודשים גוררים אותי עם הזיכויים וכול פעם זה גודל) והוא אמר לי שיגיע צ'ק לדואר על סכום הזיכויי, היום הנציג אמר שאין אצלהם דבר כזה, אני כעובד לשעבר של פלאפון יודע שכן יש דבר כזה, מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שהממיר 4K מקליט של יס נקרא אולטרה והוא מגיע עם כונן קשיח של 1TB אני רוצה לשדרג אותו ל4TB/16TB (בהתאם לתמיכה ב2.5" או 3.5") האם הדבר אפשרי טכנית?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
מחפש חנות מחשבים מקצועית באזור ירושלים מלבד Ivory ו-KSP. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני רוצה עוד אופציות.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמח לחזור בכל תקופה ולהתייעץ כאן לגבי מחשב חדש אני מחפש מחשב נייד למשפחה בתפקוד משרדי הבנתי שיש בעיית תמיכה לווינדוס מסויים, אשמח לדעת על איזה מדובר מסך: 14-15 אינצ' רזולוצייה: עדיף מעל HD אם אפשר משקל: לא רלוונטי איחסון: 512GB מינימום זיכרון RAM: 16GB מינימום (עם אפשרות לשדרוג) כרטיס מסך: לא למשחקים, אינטרנט בעיקר מערכת הפעלה: ווינדוס 11 ומעלה (יש בעייה עם ווינדוס 11 מבחינת תמיכה? ) מעבד: I7 / I5 דור מעבד: אינני יודע מה הדור שקיים היום, חיבורים: USB TYPE-A חובה לפחות אחד TYPE-C אחד לפחות לחיבור עמדת עגינה עמדת עגינה - חובה אפשרות לחיבור מקשים מוארים: אם יש מה טוב שפה: עברית / אנגלית לחצני מספרים: לא חובה אחריות 3 שנים ומעלה חברה: עדיפות ללנובו ThinkPad …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אלה הם מבצעי המשחקים הבולטים של הפלטפורמה הפופולרית לסוף השבוע הנוכחי כמו בכל סוף שבוע ממוצע, גם עכשיו מציעה לנו חנות ה-Steam מבצעים מגוונים על מאות כותרים שונים. הנה כמה מהם שכדאי לבחון ולשקול. הגירסה המחודשת למשחק ההרפתקאות המהולל Day of the Tentacle זמינה במחיר מוזל של 10.04 דולר, ובנוסף משחק ההרפתקאות והפזאלים הטרי The Witness, מבית היוצר של Braid, זמין במחיר של 34 דולר שמגלם הנחה קלה של 15 אחוזים מהעלות המלאה שלו. משחק הפעולה Mafia 2, שחזר ל-Steam לאחר כמה שנים של היעדרות, זמין לרכישה במחיר של 6 דולר עבור כל מי שמעוניינים להתרענן לקראת הגעתו של Mafia 3, משחק בניית הערים המצליח Cities: Skylines זמין עם תג מחיר של 10.2 דולר, משחק הפלטפורמה ה-Roguelike הנ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=23680 חשבתי על הדגם הזה בתור מסך לחדר קטן יחסית. יש לצפות שבבלאק פריידיי המתקרב המחיר יוזל במעט. מישהו יודע משהו לגבי איכות התמונה שלו? האם כדאי לחפש (כמובן בתוספת משמעותית במחיר) דגם שבא עם HDR? איך באופן כללי המסכים של החברה הזו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כסף שאני יכול להעביר לפייפאל מuTest. עכשיו אין לי פייפאל ויש לי כמה שאלות בנושא(מוזר שאין בסטיקי) האם חייב כרטיס בינלאומי בשביל להעביר כסף מפייפאל לחשבון בנק? אם לא, האם אפשר להשתמש בפייפאל בלי לקשר כרטיס אשראי? אם יש דרכים/שיטות אחרות שכדאי לדעת אשמח לשמוע. בברכה, עומר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך סטרימר טוב שיאפשר גם התקנה של אפליקציית T.V (סלקום או פרטנר) וגם קודי ונטפליקס אבל שאפשר לנגן איתו את הסרטים בהרצה טובה כלומר עם מהירות משתנה ורציפה ולא בדילוגים מישהו מכיר ויכול להמליץ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלפתי את הרכב המשומש ברכב משומש פחות. מבחינה מכאנית הוא מעולה, אבל נראה שלא ניקו אותו מבפנים לפחות 4 שנים. לקחתי אותו לניקוי רכב ליד קניון איילון ברמת-גן, והיום בבוקר עברתי קצת עם מטלית לחה, ועדיין הוא די מלוכלך (איזורים שחורים לגמרי בחלק מהמקומות). איפה אפשר לנקות את הרכב מבפנים בצורה יסודית במחיר סביר? (נניח עד 150 שקל? או יותר אם צריך).
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרכבה לוהטת שיצאה ממש לאחרונה מהמעבדה שלנו 🔥TMS🔥 ✅מעבד Intel Core i9 13900K / 1700 Tray ✅מארז Corsair iCUE 5000X RGB QL Edition TG Case White ✅לוח אם Gigabyte Z790 AERO G ✅זכרון Corsair DDR 5 32G (16Gx2) 5600 CL36 Vengeance RGB White ✅ספק כוח CoolerMaster 1250W MWE GOLD V2 (ATX3.0) Fully Modular ✅כרטיס מסך Gigabyte GeForce RTX 4090 (DLSS 3) GV-N4090AERO OC-24GD ✅כונן אסאסדי Samsung SSD 2.0TB 980 Pro NVMe M.2 🛡כולל אחריות רישמית על כל המוצרים 💸 עד 12 תשלומים ללא רבית ווטסאפ – 0547593245 טלפון - 1-700-508-506 איסוף עצמי מהסניפים – ללא עלות סניף בנתניה (צמוד לעירייה), הצורן 4 סניף בחולון, האורגים 21 סניף באילת, המלאכה 7 #הרכבה #אחריות #חנו…
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
לפני כחודש הזמנתי זכרון DDR2 ללפטופ מאיביי : http://www.ebay.com/itm/330684248901?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 עוד לפני שהזמנתי, ביקשתי מהמוכר (בהודעה) שישלח לי רק זכרון של חברות מוכרות (BRANDED MEMORY) והוא ביקש ממני לציין זאת ב NOTES בתהליך הרכישה. כעבור קצת יותר משבועיים הגיע הזכרון, בשקית אנטי סטטית פשוטה עם מדבקה שסוגרת אותה. ציפ'ים על הזכרון עם כיתוב דהוי לגמרי וכמובן, בלי שום אינדיקציה מי היצרן. אחרי שעה של בדיקה , הבנתי שמדובר בציפ'ים של מיקרון - אבל רק מהלוגו הדהוי עליהם. מתקין בלפטופ והוא לא עולה , עם הבהובים שבחיים לא ראיתי. מוציא והכל בסדר. מחליף בין המיקומים של המודולים ומנסה שוב - לא עוזר. מיד כתבתי למוכר ודרשתי להחליף בזכרון תקין…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שיש כרטיס מסך חדש של Intel איזה לוח אם זה שייך ספויילר הכוונה שלי היא מה הצורך של לוח האם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו המלצה איפה לקנות נורות לד להדבקה מאחורי טלויזיה? לפי מה שראיתי זה מאוד מייפה ובנוסף אם יש איזושהי אופציה שבם ידלקו/יכבו עם הטלויזיה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, איזו חברה נחשבת אמינה כיום מבחינת מקררים חזקים? מחפש עם מקפיא תחתון תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-