צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
כן חברים, התחרות החלה באופן רישמי. קיבלתי היום שיחה מפתיעה מסלקום בקשר לתוכניות החדשות שהיא משיקה. כרגע יש לי חבילה של 1100 דקות וסמים, 4000 דקות לסלכלום ואינטרנט בלי הגבלת נפח במהירות 1.4 מגה. יוצא לי לשלם 130 שח ( לאחר ניתוק זיקה). הנציגה הציעה לי לעבור לתוכנית חדשה משהו משפחתית בלי הגבלה. 399 שקל בחודש לשלושה קווים, כאשר כל אחד מקבל שיחות וסמסים ללא הגבלה עם אינטרנט במהירות של 15 מגה עם הגבלה של 500 מגה בנפח. סה"כ לכל קו - 133 שח כאשר אין ניתוקי זיקה והטבות ניוד משונות. עוד 20 שקל וניתן להגדיל את חבילת הגלישה ל2Gb בנפח. פיקססו לי את החוזה ואין אותיות קטנות בדמות מינימום שימושים (פלאפון), הגבלה בכמות השיחות או סעיפים נסתרים. שווה להחליף תוכנית או לחכות למפעילות נוספות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה נחשפתי למושג הזה שאפשר לקנות הכל באינטרנט (לצערי רק עכשיו), ויש לי כמה שאלות בסיסיות בנושא: א) כשכתוב מחיר רגיל מחוק עם קו, ולידו מחיר עכשיו. זהו טריק שיווקי זול או שאכן כדאי למהר ולקנות את המוצר לפני שה"מבצע" יגמר? ב) FREE Super Saver Shipping שהם דוחפים לכל חור. אני אשמח אם מישהו יסביר לי מה זה עושה, וכמה אמור לעלות בלי זה. (כלומר הסבר כללי על מחירי המשלוח והמיסים שהם לוקחים) ג) מה זמן המישלוח שלהם בתוך ארה"ב בדרך כלל? ד) ראיתי שלהמון מוצרים הם נותנים אפשרות לקניה מחניות מקוונות אחרות שלפעמים זולות יותר מהמחירים שהם מציעים, האם שווה להתעסק איתם? ה) ליד כל המוצרים רשום פריים עם וי כחול לידו. מה זה אומר? תודה לכולם ושבת שלום!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחותי הזמינה משקפיים ב72.5 דולר,המשלוח הוא בחינם דרך UPS. המע"מ בערך 40 ש"ח(אין מכס), UPS ביקשו 240 ש"ח על המע"מ + דמי טיפול שונים. האם מותר לUPS לקחת אחריות בטיפול המשלוח במחיר כל כך גבוה בלי אישור הלקוח? למה שלא יביאו איזה הילר שיעביר אנרגיות טובות למשלוח ב90000 דולר וזהו?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מעוניין לרכוש כרטיס FOUNDERS EDITION דרך החנות של Nvidia ישירות ולא דרך Amazon\Ebay וכו'(למרות שאני רוכש ברשת דרך האתרים האלה למעלה מעשור) המחירים באמזון ואיביי גבוהים בהרבה מהמחירים המופיעים באתר החנות של Nvidia , מדובר על הבדלים של 200-250 דולר לטובת Nvidia. השאלה היא אם כן יש אפשרות לרכוש בחנות של Nvidia ? מאחר שמופיע משלוחים רק ל-2-3 מדינות, קנדה ארצות הברית וכו'.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני שנתיים רכשתי מחשב דרך startpc, לאחרונה הכרטיס מסך שבק חיים, אך לא ידעתי אם יש אחריות הרמתי טלפון לחנות קיבלתי מענה מהר ונאמר לי שלכרטיס יש אחריות וניתן לממשה על אף שאין ברשותי את חשבונית. מסרתי להם את הכרטיס, והם בתורם בדקו אותו ומסרו ליבואן תוך פחות משבועיים כבר חיכה לי כרטיס מסך חדש לחלוטין. הכרטיס היה מאותה סדרה, אך לא אותו דגם אבל סדרה זהה ובעל ביצועים זהים. שמסרתי את הכטיס לתיקון פחדתי שאני אקבל כרטיס פחות טוב, או שיטרטרו אותי ללכת לחפש יבואן וכדומה, עקב סיפורים על חנויות אחרות לשמחתי זה לא היה המקרה הכל טופל לשביעות רצוני המלאה. אני רוצה לציין לטובה את השירות המעולה, כידוע שירות נמדד בשעת הצורך ולא בשעת הקניית והם עמדו בציפיות כמו שצר…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש טלוויזיה בגודל 55" לשימוש סטנדרטי (נטפליקס, יוטיוב, פרטנר TV) אשמח להפעיל את הכל בשלט אחד ולהימנע מקנייה של סטרימר חיצוני בטושיבה ראיתי שאין את האפליקציה של פרטנר TV הבנתי שב LG וסאמסונג יש מערכות הפעלה פופלריות יחסית שזוכות לעדכונים. כדי לקחת אחד מהם? עדיף להתעקש על אנדרואיד TV? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה לרכב. העניין הוא שיש לי תלויה על המראה תושבת טלפון כזאת רפויה. אז אולי צריך מצלמה שלא יושבת על המראה. מצד שני בימי הקיץ הרותחים תושבת וואקום עלולה אולי ליפול.. אז צריך להתחשב בדברים אלו תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היחס בין הדולר לשקל יורד לרמות נמוכות במיוחד - וזה נותן לכם סיבה טובה במיוחד לנצל את המחירים הקורצים של חנות הענק המקוונת לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 3 followers
-
-
ההצעות הראשונות מחברות מקומיות דרך החנות המקוונת האמריקאית עלו לאוויר באופן רשמי - בינתיים ללא בשורות גדולות בכל הנוגע למחירים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מסך ASUS שנקנה ונשלח אליי מחנות בשם OR PC (אין מלאים אז נאלצתי ללכת עליהם) , הגיע אליי בקופסא בלי ידית, סלוטייפ של אסוס שסגר אותה ומדבקה לבנה עם הכיתוב "נפתח לצורך החלפת כבל חשמל" יבואן אסוס של אותה חנות הוא ויז'ואל די.ג'י. (VISUAL D.G) עכשיו ביררתי גם עם קיי אס פי וגם עם אייבורי שאלה 2 החנויות המוכרות והמרכזיות ביותר בארץ, נאמר לי שהיבואן שלהם הוא סרב פרו (SRVPRO) בשיחה קצרה עם וויז'ואל, נאמר לי שזה הליך סטנדרטי של קבלת מלאי אמריקאי (ככל הנראה) והחלפת הכבל שיתאים לשקע אירופאי/ישראלי. ושאין לי מה לדאוג ושזה הדבר היחיד שנעשה שלשמו נפתח המסך אצל היבואן לפני הגעתו לאור פי.סי. חייגתי גם לסרב פרו, נאמר לי שהם לא שמעו ולא מכירים על שום …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני עובר לגור באוסטריה ואני מתכנן לשלוח את המחשב הנייח שלי. רציתי לשאול אם יש למישהו ניסיון עם חברות השילוח השונות ואם יש המלצות כלשהן? תודה, אורי
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים אני מתעניין במוצר הנ''ל: http://www.ebay.com/itm/351357649203?_trksid=p2055119.m1438.l2649&var=620477874404&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&rmvSB=true והייתי רוצה קצת מידע יותר מעמיק,כגון:מזה עושה?איפה המידע הדאטה נשמרים באמת?איך מתפעלים את זה .תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד asus g752vs שעולה 12 אלף שקל אני שואל אם זה יירד בעוד חצי שנה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מעמד גלגלים טוב למחשב נייח . מארז coolermaster cm 690 III שיתאים למידות שלו. מעמד חזק ויציב מספיק
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אפשר לסמוך על http://www.sumshoes.com/ מחירים ממש נמוכים. מישו שמע?יש לו נסיון איתם? -קישור תוקן-
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי מגני מסך לאייפון 3gs, וקיבלתי רק אחד. (6 ב2$) אמרתי לעצמי "טוב נו" ועזבתי את העניין. כמה ימים אח"כ אבא שלי נדנד לי לגבי זה וביקש ממני לשלוח הודעה למוכר, שלחתי והתשובה הייתה שזו טעות ושהוא ישלח את שאר המגנים. היום הגיעו 6 מגנים חדשים. מה דעתכם - ניצול קונים שלא מבינים ויוותרו על המגנים או טעות תמימה? סתם מעניינת אותי דעתכם בנושא, העניין של הכסף/המוצר באמת לא עניין פה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ראיתי מלא פרסומים בנוגע לפריסה של הרשת החדשה בארצנו, שזה מאוד מבורך. עכשיו, האם חברות האינטרנט הולכות להשוות את המהירויות שנזכה לקבל במכשירים הניידים שלנו גם ברשת הקווית או שאין מה שהולך לעצור אותי מלבטל את האינטרנט בבית ולהשתמש בhotspot?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
המחיר של ה-evo 970 plus ירד מעט מתחת ל-75 דולר: https://www.amazon.com/-/he/dp/B07M7Q21N7/ref=twister_B08D7638C8?ie=UTF8&language=en_US&psc=1 המחיר של ה-980 הוא 60 דולר: https://www.amazon.com/dp/B08V7GT6F3/ref=twister_B08Y6QCLJP?_encoding=UTF8&psc=1 אני רוצה לרכוש אחד מהם. מי מהם עדיף לדעתכם?
-
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אשמח לקבל המלצה לפלאג או בקר (לא יודע מה השם של זה) שמתחבר לדוד שמש ושולט עליו עם אפליקציה לטלפון. לא יודע כמה זה אמור לעלות בכלל אז אשמח לכמה דוגמאות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש היום גרופון על אותן מערכות שהיו בקבוצתית של האל פסק ב-20 ו-60 שקל יותר זול מאשר בקבוצתית. http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/aviem-c02648309/15395964?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_364&a=2022 עריכה: אולי הייתי צריך לשים את זה ב"דילים משתלמים"...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לקניית משקפי שמש של gloryfy האם למישהו יש אותם ? ואם כן מאיפה קנה מארץ או הזמין מחו"ל ? בעיקר לשמוע את הדעות שלכם על המשקפיים האלו... תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כאחד שמעביר את הזמן בגלישה במרבית הזמן אני מנוי באורנג ל1 גיגה גלישה. עברתי את ה 1 גיגה ועכשיו אין בכלל אפשרות לגלוש המחיר ל 1 גיגה עולה לי 55 ש"ח, ולדעתי המחיר גבוהה לנפח. אני לא בקיא במחירים של החברות האם יש מנוי יותר משתלם? 1 גיגה לחלוטין לא מספיק לצרכים שלי ביום יום
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אינטל ואייאםדי התחילו כבר לייצר חלקי מחשב ללא תוספות שמאפשרות מעקב אחרי המשתמש (גם אם זה עדיין לא היה בשימוש)? מתוך סקרנות שלי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. כמה כסף כדאי להשקיע על מחשב ביתי?3 אני לא הייתי משקיע יותר מארבע אלף, אבל אני גם רוצה שהוא ישאר טוב לפחות חמש שנים...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-