צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת מי היבואן הרשמי של לוחות אם אסוס בישראל? אני מחר מתכנן לקנות לוח אם מ KSP, לוח לא זול במיוחד.. נתקלתי בדיון לא נעים על KSP ומכיוון שהם החנות היחידה שמוכרת את הלוח הזה אני רוצה לבדוק את המספר הסידורי מול היבואן כדי לאשר את אמינות הלוח. מישהו מכיר את הכתובת לכך?
-
- 9 תגובות
- 18.1k צפיות
-
-
אני 24 במאי אני יוצר איתך קשר שוב...בנוגע למארז שדיברתי איתכם שהקליפס של המסנן הגיע שבור... דיברתי איתך אבל לא הרגשתי יותר מידי כוונה לעזור ואפילו הרגשה של התנערות... כמו כן דיברתי עם שלומי למחרת שלו דווקא כן הייתה כוונה לעזור אבל יש לו בוס מעליו... בכל אופן הוא אמר לי שתיצור איתי קשר אבל עבר כבר שבוע ואף אחד לא יצר איתי קשר...אני לא מבקש הרבה...קצת התחשבות ורצון לעזור... הייתי אמיתי והגון איתכם מהתחלה וגם ששאלתם אם המארז הורכב אמרתי שכן למרות שאני רואה שבדיעבד אולי היה עדיף להגיד שלא ולא הייתה לכם שום דרך להוכיח אחרת... המארז כמו כן כמובן עדיין חדש בלי רבב עליו... אני בסך הכל מבקש שתנסה לראות מה אתה יכול לעשות מול היבואן...אני לא רוצה מארז חדש כי אני כמובן גם מבין את ה…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אז ככה הבנתי שטרמינל זה שרת חיצוני שאיתו אני יכול לעבוד מהמחשב הביתי שלי.. עכשיו יש לי כמה שאלות האם אני יכול להעלות קבצים במהירות גבוהה (למעלה מ10 מגה) מהבית שלי או שזה מהשרת ? עדין לא ממש הבנתי איך זה עובד וכמה זה יעלה לי? ומה צריך לעשות כדי "לשלוט" על הטרמינל דרך המחשב שלי?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
http://www.tel4u.co.il/ האם שווה ואמין לבצע מהם הזמנות ולבצע משלוח דרך הדואר?
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את מהירות העלאה שלי וכמה שלא התקשרתי החברות המפגרות האלה (הוט) נשארות עם אותה מהירות או מגה וחצי או שתיי מגה וזה ממש איטי! אין איזה ספקית פה בארץ או כל דרך שהיא שאני יוכל לעשות כדי שמהירות העלאה שלי תיהיה יותר גבוהה? ואל תשכחו לציין מחירים אם יש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש עזרה בהתאמת שולחן מחשב, שניתן יהיה לשים עליו מסך DELL 2312HM, רמקולים ומדפסת HP 4500 WIRELESS תקציב: המינימום הנדרש לשולחן בגודל המתאים. אם למישהו יש אחד כזה בביתו, אשמח אם יכתוב לי היכן רכש ומה היה מחירו. תודה מראש לכל המשיבים
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה : לפני כשנה רכשתי את המסך DELL 2009WA , וכעט התחילו בעיות אייתו (לא קשור לתוכן הדיון). החלטתי לפנות לדל ישראל על מנת לממש אחריות ונתקלתי בשירות "יוצא דופן" (או שלא תלוי את מי שואלים). בפנייה הראשונה שלי - דל סירבו לתת לי שירות כי לא היה לי "מספר הזמנה" (מספר פנימי שלהם?), הסברתי להם שזאת הפנייה הראשונה שלי ושאין לי "מספר הזמנה" כי לא הזמנתי מהם כלום. הקראתי להם את כל פרטי המסך (חשבונית\כרטיס עם כל הפרטים)- וכלום, פשוט סירבו לתת לי שירות. לאחר צעקות על הנציג - שהקשר בינו לבין טכנולוגיה מקרי בהחלט, -העביר אותי "למוקד טכני" (טכנאי וחצי) וגם שם הייתי צריך לחזור על הכל שוב מהתחלה (בעיה של המסך + פרטים). נאמר לי שאני אקבל email שבו יהיה פירוט על סדר הפעולות שעלי …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו בכותרת אבל לא משחקים דיגיטליים! אמאזון ואיביי לא אקטואלי כי המחיר של המשלוח הוא כמו מחיר המשחק!
-
- 8 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מוצר יכול להאבד? או שפשוט בדואר ישראל לא תרחו לעדכן.. קניתי משהו ב150$ מהונק קונג.. בדואר שלהם כתוב Destination - Israel The item (RB*********HK) left Hong Kong for its destination on 7-Jun-2012 אבל בדואר ישראל נכון להיום אין את המספר הזה במסד נתונים. לאן הוא נעלם? אני מניח שיכול להיות הוא נתקע במכס, אבל בכל מקרה אמור להיות כתוב שזה נכנס לארץ לא?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו קנה בעלי אקספרס? אפשרות התשלום, למיטב הבנתי, היא דרך הגרסה שלהם לפייפאל. אפשר לסמוך על זה? אפשר לשלם בכ"ז בפייפאל "רגיל"? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
היי. קצת רקע... יש ברשותי שלושה מנויים - שניים של 10 מגה ואחד של 100 מגה. המבצעים שהיו לי הסתיימו והגיע הזמן לחדש... אז הרמתי טלפון לנטויז'ן (אותה חברה בה אני נמצא כבר המון המון זמן) - הציעו לי הכל ב-110 ש"ח קבוע. התקשרתי לבזק בינלאומי לקבל הצעה, על אותם מהירויות הציעו לי הכל ב-130 ש"ח קבוע. לאחר התייעצות עם חבר, החלטתי ששווה להשקיע אקסטרה 20 ש"ח ולעבור לבזק בינלאומי. עברתי לבזק וניתקתי את נטויז'ן אתמול. היום קיבלתי טלפון מנטויז'ן, בוא ניתנה לי הצעה נוספת על כל המהירויות הנ"ל במחיר כולל של 60 ש"ח (הכל יחד, 10+10+100) - מחיר קבוע ולא משתנה. א. האם הם עד כדי כך נואשים להשאיר לקוחות שמוכנים לתת מחיר כזה? ב. האם ניתן להוריד בעקבות זה את בזק בינלאומי? ג. מה באמת ההבד…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מנורה לחדר, לא שולחן אלא תקרה, שלא מחממת. האם יש איזה מנורת לדים נחמדה, שאפשר לחבר ישירות לתקרה, שתתן את הפונקציה הזו? אם כן איפה אפשר לקנות את זה? באתרים כמו דיל אקסטרים, מצאתי לא מנורה, אלא נורה של לדים. זה אומר שצריך להתקין בית מנורה רגיל כלשהו. האם יש פשוט איזה ריבוע/מלבן שאפשר לחבר ישירות לתקרה, שיעשה את הכל ביחד? אני מעדיף משהו כמה שיותר קטן. אם למישהו יש רעיון, אודה לכם מאד.. תודה card
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש למישהו המלצה לסלולרי סמארט בסביבות 1000 ש"ח לשימוש עסקי עדיפות לקרינה נמוכה, מסך ברור שרואים גם בשמש. דיבור באיכות גבוהה כולל המיקרופון. דפדפן טוב ומכשיר לא גדול פיזית. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
*מי שרוצה את הסיפור ישר ולעניין שיקפוץ לפסקה 3. הזמנתי לפני שלושה שבועות מחשב נייד של HP מאתר GET-IT. סוף סוף המחשב הגיע אחריי אין סוף טירטורים ובלגן. אחת מהדוגמאות על קצה המזלג היא המוקדנית שירות לקוחות שאמרה לי אחריי ששאלתי אותה מה עם המשלוח ולמה עדיין לא קיבלתי אותו היא הגיבה ככה: "אהה.. כל שבוע שעבר (מדובר לפני שבועיים) לא ביצענו משלוחים", ואני תוהה לעצמי- ככה עובדת חברה?! לא מבצעים שילוחים שבוע שלם ולא מודיעים? "כפיצוי" על המשלוח המאוחר הייתי אמור לקבל דונגל BT שברגע שהיא הציעה לי אותו כמעט והתפקעתי לה בטלפון כי אני מחזיק בבית 5 יחידות כאלה למכירה (סוחר קטנטן ב-DX). בסוף בלית ברירה לקחתי עכבר של SONY (ממתי סוני מייצרים עכברים?). אחריי שדואר ישראל הדפוקים הביאו לי ר…
-
- 72 תגובות
- 12.8k צפיות
-
-
ביצעתי הזמנה של זוג נעליים על עיוור מהאתר- http://www.endless.com/ אתר אמריקאי מומלץ לקניה של נעליים, מבית אמזון. עלות משלוח היא 10 דולר, וכאשר החבילה יותר מ-100 דולר, המשלוח חינם. וכעת לאחר מתן רקע כללי אפרט את המקרה שלי: ביצעתי הזמנה של זוג הנעליים הבא- Osiris Men's Duffel VLC Skate Shoe ההזמנה התבצעה בראשון הנוכחי, כאשר המשלוח הגיע אליי בחמישי (אתמול), לאחר שהמוצר היה אמור להגיע אליי ברביעי (היה בלבול קל בכיוון המשלוח כי אני גר בחור קטן בארץ). נקודות שבח ל-DHL, כאשר רציתי להבין מדוע החבילה לא הגיעה לידיי ברביעי התקשרתי למענה טלפוני (שירות לקוחות), הוא היה מהיר ואדיב. אין צורך להמתין 50 שנה על הקו, מגיעים למרכזיה של 4 שלוחות בערך, לוחצים * ומגיעים לנציג שירות שעונ…
-
- 55 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
שלום ! הינני רכשתי מחשב לפני כשנה מסקייפי וכמו שכולם יודעים החנות פשטה את הרגל , והאתר הפסיק להתעדכן מן הסתם. היום במקרה נכנסתי לאתר והבחנתי שהוא התעדכן ושהם מחפשים טכנאים ואנשי מכירות , האם יתכן שהחנות נפתחה מחדש והאם אני יכול לממש את האחריות שלי דרכם ?
-
- 56 תגובות
- 18k צפיות
-
-
http://www.ksp.co.il/ הנה האתר החדש של KSP, הוא נוח מאוד וקל להתמצות בו. חבל שהם נזכרו רק עכשיו, אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא... מערכת בניית המפרטים עברה שינוי גדול (לטובה), היא הרבה יותר נוחה עכשיו, קל להתמצות והיא ידידותית למשתמש. לפי דעתי זה יכול להוביל לשינוי כמו אצל IVORY, נראה לאן זה יתפתח.
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אחרי הרעש והצלצולים של קבוצת הקניה של רמי שהצליחו להשיג מחיר של 3400 לS3 אני מציג בפניכם את השלב הבא... חנות נורמלית שמוכרת ב3300, הפרש של 100 שח זה עדיין הפרש http://www.androidstore.co.il למי שלא מכיר מדובר על חנות של אחד מהמנהלים של IANDROID עם די ויותר מוניטין טוב יחסית לגודל שלהם הנה הלינק לS3 http://www.androidstore.co.il/he/324/ShowProduct.aspx
-
- 21 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
הזמנתי לפני כחודשיים נעליים מאתר של יצרן סיני של MBT, במחיר של 100$. בהזמנה נכתב באופן דיפולטי מידה 35, פספסתי את השדה הזה, וביצעתי את ההזמנה. דקות לאחר מכן, קיבלתי מייל על ההזמנה, וראיתי שהשדה הזה לא נכון, ושלחתי להם מייל שמבקש לתקן את המידה. הם התעלמו מהמיילים שלי שוב ושוב, ולאחר בערך 5 מיילים קיבלתי לבסוף תשובה, ונאמר לי שהם תיקנו את המידה ל-38 לפי בקשתי. כמובן, חודש לאחר מכן, קיבלתי בכל זאת נעליים במידה 35, בכל זאת. פניתי אליהם, ולחברה שמספקת להם שירותי תשלומים, 95epay (חברה סינית, אני חושב). הם ביקשו בהתחלה הוכחה לכך שבאמת קיבלתי נעליים במידה 35, אז צילמתי אותן, ואז הם החלו לטעון שזו המידה שהזמנתי, ולמעשה אין לי שום סיבה לטענה. (למרות שהצגתי להם את המיילים בהם ה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בנתיים אני נמצא אצל 012 לא הכי מרוצה מהיחס מאחר והם הבטיחו לי שיש לי תשתית NGN ודפקו אותי חזק אחכ בכל מקרה עכשיו קבלתי הודעה שיש לי תשתית בבית ואני יכול סוףסוף לעזוב את ה1.5MB עכשיו אני מתלבט אם לעזוב את 012 ולעבור אל 014 אבל אני לא כלכך יודע אם זה משנה POWER NGN באמת עושה את ההבדל? או שזה אותם ביצועים ? בכלל יש המלצות על ספק? אחר אבא שלי עקשן על הקטע של תשתית בזק אז קחו את זה בחשבון תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535215.msg4566403#msg4566403
-
- 1 תגובה
- 5.2k צפיות
-
-
-
בדואר יש תמיד חבילות בהנחות, יש גם רשתות מזון, מכולות וכו' ואם כל הסוללות חיקויות ומזוייפות כאותנטיות אני רוצה לעשות סדר בידיעת שוק סוללות בארץ. אני גם זוכר שצבע על חבילת GP הייתה יותר כהה לעומת צבע על חבילת GP שקניתי במקום אחר. יש GP SUPER, יש GP ULTRA... הנה קניתי חבילה של AAA לרוב בשביל מפתח עגלות: האם אותם GP שאני קונה בדואר שווים לסוללות BTY שאפשר לייבא מסין? אלו קניתי יחד עם מצלמת PENTAX ב2006 ולא השתמשתי בכולם, אולם לפני שנה הטענתי אותם והבנתי שלא שוות כלום כי למחרת אין להם מטען:
-
- 21 תגובות
- 7.7k צפיות
-