צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,304 דיונים בפורום זה
-
יש לי 15 מגה והבנתי שאני מחובר כבר לזה , אבל אני לא מרגיש שהוא טס.. וגם כשמחשב 1 מגולש ולא מוריד שום דבר והאם הוא משפר את מהירות הגלישה , טעינת אתרים כמו ש100 מגה משפר את מהירות הורדה /העלאה.?
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני שבוע קיבלתי את הכרטיס מסך ששלחתי לתיקון לפני חודש. כאשר הדלקתי אותו ביום הראשון הוא עבד בסדר, אף על פי שהוא הרעיש והמחשב היה חם, מה שלא היה לפני זה. יום אחרי התחלתי לקבל ארטיפקטים כול פעם כשהפעלתי משחק או תוכנה שמאמצת את הכרטיס מסך, והוא גם כן התחיל להביא לי את מסך המוות הכחול של ווינדוס 10(הסיבה ששלחתי אותו לתיקון מלחתחילה) אני חושד שהם מכרו לי כרטיס מסך מקולקל. אני כבר לא סומך על החנות שקניתי ממנה את הכרטיס מסך, ורוצה את כספי בחזרה. קניתי את המחשב עם הכרטיס מסך בסוף 2019. תמונה משלשום. איך אני דורש מהם החזר כספי?
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
- 2 followers
-
-
החלפתי מכשיר וגלשתי כרגיל באינטרנט YNET SPORT5 וכו',לא דברים יותר מדי חריגים פה ושם הורדתי תוכנות כמו וואטסאפ החברה טוענת שגלשתי על DATA בניגוד לחבילה שיש לי WAP . גלשתי 20 מגה ורוצים לחייב אותי ב200 שקל (אחרי צעקות וכד') הורידו לי ל100 וכל מיני הטבות. אבל עדיין אני לא רוצה לשלם על משהו שעשיתי בתום לב וגם לא עשיתי משהו חריג מבד"כ. החבילת WAP שלי היא עד 100 מגה אז ידעתי שאני בסדר בטווח.. יש לי מילה נגדם בעצם? החברה טוענת שבעיה שלי שלא התעניינתי על הבדלים בין WAP ל DATA אני טענתי שעם כל הכבוד בתור חייל קרבי אני לא מוצא לזה את הזמן בדיוק.. לאיזה כיוון לקחת את הנושא? הציעו לי את האופציה לשלם 100 שקל החודש ועוד 25 כל חודש במשך 4 חודשים ובמשך 4 חודשים אני אקבל חבילת DATA (כן …
-
- 30 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
הי, מעוניין לרכוש מחשב נייד בעד 3,000ש"ח לשימוש יומיומי רגיל. המליצו לי על HUAWEI MateBook D 14 AMD 2021 https://consumer.huawei.com/en/laptops/matebook-d-14-amd-2021/specs אין לי ניסיון עם מחשבים של HUAWEI. באותו טווח +- מצאתי: Dell Vostro 14 3400 VM-RD09-13355 https://ksp.co.il/web/item/191077 HP Laptop 14S-DQ2008NJ / 307Z1EA https://ksp.co.il/web/item/140390 השאלה האם יש אחד שעדיף בבירור על פני השאר? האם מישהו יכול להמליץ על מחשב נייד טוב במחיר של 2,500ש"ח (עם וינדוס) שלא צויין מעל? לצערי אני ממש לא מבין בזה אז אשמח לעזרה. תבורכו ותודה רבה
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מבין עכשיו למה יש טרנד בשנים האחרונות של חנויות להחתים לקוחות שברגע שהם יוצאים מהחנות אם יש בעיה היא שלהם ומספיק לראות את כמות התלונות בפורומים על אנשים שכן הספיקו בטעות לצאת בלי לשים לב לפגם (זה כבר לא נראה לי קשור, כי לפעמים החנויות פשוט ממחזרות ציוד וזה לא חוקי...) הרי בטוח שחלק מהיבואנים ארצה מזמינים מחו"ל ציוד שעבר מחזור מחדש (refurbished), זה יותר זול, פחות מיסים בדרך וכו', אבל בחיים שלי עוד לא ראיתי בחנות מכשיר / ציוד אלטקרוני שהיה רשום עליו שהוא כזה...
-
- 18 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
אהלן, אני צריך איזה תוכנית פק'מ טובה בבנק הפועלים, ואני לא מבין בזה לכן אשמח להמלצה + הסבר. אני מתכוון לשים בסביבות ה1K כל חודש בהוראת קבע. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, שלום לכולם, מראש אני מודיע אין לי פה שום דעה נגד או ניסיון ליצור כל דעה שלילית אלא רק שאלה בנושא מסויים. לפני כשנתיים וחצי שידרגתי את המחשב שלי דרך TMS (ע"פ המלצות בזמנו פה בפורום) בלוח אם מעבד וזכרונות חדשים. למי שרלוונטי הדגמים: Msi Z77A-G45 Intel I5-3570K Corsair Venges 4GB*2 1600MHZ לפני כמה חודשים התחילו לי מסכים כחולים רנדומלים אך בשל חוסר זמינות לא יכולתי לקחת את המחשב לבדיק. לפני כמה ימים הגעתי למחשב- אני בא להדליק ורואה שהלוח מרסט את עצמו. כמו כל אדם הגיוני, ניסיתי לרסט את הביוס וכזה לא עבד- לקחתי ל TMS. לאחר בדיקה של כמה דק' ע"י הטכנאי, הראה לי הבחור כי ישנו קבל מפוצץ בלוח אם- משו שאני בעצמי לא שמתי לב אליו כלל. הסברתי לבחור כי הלוח באחריות אך באותו רגע נאמ…
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לשדרג את הנייד שלי, ואני חושב לקנות נייד עם ביצועים בכיוון של מעבד I7. כמובן שאני רוצם דגם נייד מסוג HQ שמתאים לביצועים ולא את הדגם החסכוני U. בדקתי באינטרנט והלכתי פיזית ל KSP ו IVORY ובאג וגיליתי שהדגמים המתקדמים ביותר של ה HQ שיש להם עומדים על דור 4! שאלתי את בעל המוכר בבאג מה יש להם להציע אם גיימר מבקש לקנות מחשב עם ביצועים, והוא פשוט אמר לי שהוא יציע לו דור 4. ממש אבסוד בעוד שכל העולם נהנה מדור 6 של מעבדי HQ אנחנו עדיין תקועים פה עם מעבדי דור 4, מילא היינו מדינת עולם שלישית הייתי מבין, אך לא כך המצב. איניני מומחה בעניין אך אם אם תשאלו אותי מדוע ישראל עדיין תקועה איי שם בדור 4 אז השערתי תהיה שהספקים פשוט מנסים להעיף את העודפים של הדורות הקודמים, והם פש…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם, רציתי לדעת אם מחייבים אותך על "דקות שיחה" או "זמן אוויר" כשאתה מחכה שמישהו ירים את השפופרת לאחר שימוש בניתוב שיחות (מרכזיה). האם החיוב הוא על הרגעים בהם אתה מדבר עם מישהו או שאתה משלם גם על להחזיק את הפלאפון צמוד לאוזן? במידה וכן, האם עושים משהו בנושא? תודה ליודעים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהמשך לפוסט הקודם רציתי לשתף אתכם בחווית הקנייה שלי בKSP מחשבים. לפני 3 שבועות קניתי מחשב נייד לנובו מסניף הטיילת באילת, הגעתי הבייתה ולצערי גיליתי פיקסל(או יותר) שרוף במרכז המסך. ניגשתי לסניף הקרוב על מנת להחליף את המחשב ולאחר בדיקה של המוכר הוא ציין בפניי שישנם סימני פתיחה על הברגים בחלקו האחורי של המחשב (משמע המחשב משומש?!) ולכן אינו יכול להחליף לי אותו במקום אלא לשלוח למעבדת היצרן לבדיקה מה שיקח כשבוע. למרות הגילוי שהמחשב יכול להיות ואינו חדש הסכמתי להמתין לבדיקה. אחרי שבוע וקצת פניתי לחנות ונאמר לי שהיצרן החליף את המחשב אבל הוא נשלח לסניף אחר לכן עליי לחכות עוד כ-10 ימים עד שישלח לסניף הקרוב לביתי. שוב המתנתי מעל 10 ימים ולאחר מכן כשפניתי לחנות נאמר לי שהמחשב …
-
- 21 תגובות
- 11.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ניידתי את אמא שלי לגולן טלקום לפני שבוע, קיבלנו סים עד כאן הכל מעולה! אך הסים לא עובד, הפעלנו אותו ע"פ האתר שלהם בדיוק אך לא עובד. התקשרתי לנציג שירות כמובן שהנציג שירות לא יכל לעשות כלום, ואמא שלי צריכה את הפלאפון שלה לעבודה דחוף. התקשרתי גם היום, ואז נתקלתי בדבר שממש עצבן אותי: "נציגנו מטפלים בפניות קודמות, להתראות!" ומנתקים אותי מהשיחה! זה לא כאילו שהזמן המתנה למענה הוא 25 דקות. אז הם מתרצים שהזמן המתנה הוא ארוך בגלל המבצע החדש אבל בן אדם שמנסה להשיג אותם מקבל סרטן עד שיענו לו. השירות שלהם כל כך גרוע שעדיף כבר להשאר בחברות הגדולות לשלם 50 שקל יותר על שירות שאיכשהו עוד אפשר לקבל. בקיצור, ממש לא ממליץ לאף אחד לעבור לגולן טלקום, חברה גרועה שירות גרועה, גם כשעונים לא…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, מתיעץ ואשמח לשמוע חוו"דים בנושא וכו'. שמי איגור , אני עובד ברשת חנויות מחשבים קטנה יחסית , אבל לרשת יש מנגנון ייבוא שלם של מחשבים מארה"ב ... החברה מייבאת מחשבים חדשים ומוחדשים [ רובם פקטורי ריפברישד , גם החזרות , גם אריזות שהיו תקולות וגם כאלה שבאמת היו בשימוש וחודשו באופן מלא ]. השאלה שלי היא האם אנשים פה יכולים להיות מעוניינים באפשרות הזו לקבל מחירים אטקרטיביים עם המתנה של כשבועיים לקבלת המחשב במחיר מוזל ביחס לחנויות בארץ ועם אחריות מטעם החברה. הדגמים שניתן להזמין משתנים מיום ליום וחלק גדול מהדגמים מכוון לשוק האמריקאי וחלק מהדגמים כלל לא קיימים בארץ. אני חושב שיש לי אחלה אופציה לעזור לאנשים שמעוניינים בלפטופ \ AIO בעיקר שיש לי אפשרות…
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני כבר 10 שנים בבזק בינלאומי. משלם 30 ש"ח מהירות 10 . בשיחה איתם אמרו שהמחיר יעלה ל 55 ש"ח!!!! למהירות 15 ואם לא רוצה שאתנתק מהם. בשיחה עם 012 הציעו לי ב 30 ש"ח !!! לחדשים ולוותיקים-שדרוג אוטומאטי באותו מחיר. http://www.kamaze.co.il/שדרוג-מהירות-ספ ... נטרנט.aspx מה דעתכם מה לעשות ? צפיתי שבזק בינלאומי תשמור על הלקוחות שלה עקב התחרות הרבה , בניגוד לתשתית שיש רק בזק והוט. אצל מי אתם ומה הציעו לכם ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח אם תגידו איזה כבל מתאים לאוזניות כאלה כי 3.5 לא עובד יכול להיות שהם מקלקלות למרות שזה חדש http://helpguide.sony.net/mdr/xb950b1/v1/en/contents/TP0001176178.html בקישור לתמיכה של סוני כתוב Use the supplied headphone cable only. אשמח מאוד אם יסבירו לי מה מתאים
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אהלן אז החלטתי להצטרף לחגיגת ה 4K אני מעוניין בעזרה במציאת טלויזיה שמתי את העיניים שלי על LG 49SJ800Y אבל הבנתי (לא במאה אחוז, אלא מדיווחים מעטים) שיש בעיה בגוון השחור במרכז המסך ומסביב לכתוביות בחלק מהמסכים אז החלטתי להיעזר בכם. אם מישהו מכיר את הטלויזיה או את הדיווחים על הבעיות אשמח אם יוכל לרשום ביקורת קטנה ויאמת/ישלול את הבעיה תקנו אותי אם אני טועה, הבנתי שהדגם LG SK7900 מאוד דומה לקודם שהזכרתי, לא הבנתי מה השוני בינהם אז ככה: אך ורק סמסונג או LG! לא טלויזיה כעורה, רק שטוחה ************אך ורק מעמד מרכזי************ התקציב הוא 4,000 (קניה רק בארץ) חריגה- מעט יחסית (נתון לשיקולכם), במידה ויש טלויזיה בתוספת קטנה יחסית שממש שווה את התוספת. גם אם מצאת…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם!!!!!!!! אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים כמובן.... מישהוא מכיר חנות אמינה זולה טובה ומומלצת?????? לא חשוב האזור כל כך מה שחשוב זה שיהיה להם אתר... אני גר בצפון...
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני בן 17 . רציתי לשאול ולהתייעץ לפני , אני רוצה להתחיל בשיטת שיווק שותפים אך אין לי חשבון PAYPAL .יש לי חשבון בבנק פועלים . אז השאלה היא אם אני משווק שותפים בחו''ל (לדוגמא EBAY)כיצד הם שולחים לי את הסכום אם אני בן 17? או אם יש עוד דרך שאני אוכל לקבל את הסכום בלי PAYPAL?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום. אני מפקח בנייה, מחפש נעל נוחה להליכה מרובה ושתהיה גם בטיחותית. אשמח להמלצות וגם למקומות רכישה, עדיפות לאיזור הדרום או רכישה באינטרנט עם משלוח, אפשר גם Ebay. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.ksp.co.il/summer/ מצאתי שם כמה דברים שאני מתעתד לקנות,אז למה לא לשתף?
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כבר אין לי VPN אבל רציתי לשאול אם לדוגמא באתרים כמו NEWEGG אם אני נכנס ממקום אחר אני מקבל מחירים או מבצעים אחרים לעומת אם אני מגיע מישראל?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
באיזה חברת שילוח הם משתמשים? אני לא רוצה להיתקע עם דברים כמו UPS - DHL שאח"כ מסתבר שאתה צריך לשלם קנס על שחרור מכס. חוץ מזה שמעתי שיש איזה מכס כלשהו שעשו בארצות הברית שמייקר את החלקים שהם מזמינים מסין. האם זה ייפגע גם בלקוחות הכלל עולמיים?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
ביום שבת לקראת הערב הזמנתי כרטיס מסך מדגם GIGABYTE GT630 לHTPC שלי, הזמנה הייתה פשוטה כמו תמיד, ואחרי 2-3 שניות קיבלתי אישור הזמנה למייל. היום לקראת השעה 14:00 השליח יצר איתי קשר ושאל אם אני בבית, אחרי שהסברתי לשליח שאני לא בבית, וכרגע אין מי שנמצא בבית אז הוא שאל אותי מתי בערך מישהו יהיה, אמרתי לו שלקראת 15:00 יהיה מישהו, ונתתי לו את הטלפון של אחי. אחי שלא מבין גדול במחשבים, קיבל את הכרטיס מסך, והשליח עזר לו להתקין את הכרטיס מסך ואפילו עזר לו להתקין את הדרייברים. (הוא בן 12, אנגלית לא הצד החזק שלו...) אחרי שהתהליך נגמר השליח הלך, ועכשיו אני יודע שהוא משחק על המחשב ואפילו ראה סדרה או שתיים בXBMC. שמתי לב שבזמן האחרון הרבה מאוד מתלוננים על כרטיסים לא תקינים שהם מקבלים, אז …
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה על מכונת כביסה ומייבש. התקציב הוא עד 3,000 ש"ח סה"כ. מכונת הכביסה צריכה להיות מינימום 5 קילו, אם יש יותר אז עדיף. לגבי המייבש שיהיה משהו סטנדרטי. חשוב שלשניהם יהיה פתח קדמי בלבד. המלצות?
-
- 16 תגובות
- 4.5k צפיות
-