עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by TIMI121,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב של 4,500 ש"חואני את האמת מתלבט בין TMS ל- KSP, ויש לי חבר שעבד בחנות מחשבים ואמר לי שהיה לו ניסיון לא טוב עם השירות של CD-LOG, מחיפושים רבים שעשיתי בפורומים לא הצלחתי לקבל תשובות ברורות לגבי הקשר בין השניים, בחלק מהמקומות אומרים אנשים שיש קשר וחלק מהמקומות אומרים שאין קשר. האם למישהו יש באמת מושג מה הולך שם? אני הייתי שמח אם מישהו יכול להבהיר לי את העניין עם TMS. תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. לפני בערך שנה האינטרנט שלי לא זז באשמת בזב"ל - אתרים לא עלו, תוכנות (לדוגמא GameRanger) לא היו מתחברות בין 12 בצהריים ל 8 בערב בערך וכו... אחרי מריבות ומלחמת התשה מולם (זו באמת הייתה מלחמת התשה) הוצאתי מהם את חבילת הגיימר בתמורה לתשלום זניח של שקל בחודש והאינטרנט חזר לתפקד כמו שצריך. עכשיו, אני אצטרך לשדרג את מהירות הגלישה, מה שאומר שאני אצטרך שוב לסגור איתם תוכנית ורציתי לדעת אם חבילות הגיימר האלו עדיין קיימות, ובמידה שכן, האם האינטרנט שלהם עדיין קטסטרופלי בלי חבילת גיימר... תודה

• 18 תגובות
    • 4.9k צפיות
  3. אני כבר לא מאמינה באף אחד במדינה הזו נראה שכולם פה נוכלים נבלים תעבי בצע שרוצים רק את הכסף ועדיף כמה שיותר להרוויח ממנו. יש איזו דרך לדעת אם הרכיבים ששמים לי במחשב החדש חדשים ולא מחודשים\משומשים ? כמו שאם הוא לא חדש הם הוציאו את המדבקה מהרכיב או משהו?

• 28 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. אני ואחי קנינו מהם מחשב אמאלה !!! אני מקווה שיגיע יפה ארוז ושכל הרכיבים חדשים תקינים אמאאאאא

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אם קניתי מחשב ואחרי כמה חודשים רכיב מתקלקל ויש לי על המוצר 3 שנים אחריות והחנות פושטת את הרגל מה אני עושה במצב כזה?

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  6. אחי מנסה לארגן קניה קבוצתית של רובי כדורי ג'ל - וחשבתי... למה לא להציע את זה פה גם כן. נראה לי יש פה קהל יעד לא קטן לנושא... אם לא יצא לכם לראות על מה מדובר, תכניסו בגוגל את המחרוזת Nerf Gel או תקראו פה למשל (או תלכו לסניף של טויס-אר-אס או הפיראט האדום או משהו...) כרגע מדובר על הנחה של כ-30% אם יש התחייבות לקניה מרוכזת, אבל צריך לבדוק מה ההענות (ובשביל זה אנחנו פה ). מחירים רשמיים (לפני הנחה - מבוסס על רשתות קמעוניות AKA טיוס'ר'אס וכאלו) אקדח עם 250 כדורים - 99 שח שאט גאן עם 150-200 כדורים - 199 שח צמד אקדחים עם 600 כדורים - 199 שח כדורים בנפרד יש בחבילות של 500 ו- 1000. אמור להיות גם רובה צלפים וזה... (יכול להיות שההנחה תהיה יותר גדולה - הכל תלוי בכמה אנשים יש…

• 11 תגובות
    • 8.2k צפיות
  7. שלום לכם.. אני רוצה לקנות את המארז הכחול המנומר ואת המארז השחור המנומר http://www.alibaba.com/product-gs/506535451/micro_atx_case_with_power_E2018.html איך עושים את זה? אפילו המחיר לא כתוב שם.. איפה המשלוח? איפה כתוב אם יש בכלל משלוח? אשמח אם תעזרו לי..

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by rotemlp,

היי חברים, אני מעוניין להתנייד לאחת מהחברות הללו ומתלבט איזו עדיפה. המחירים די דומים אז מה שמעניין אותי יותר זה: שירות, איכות קליטה, העברת מסרונים, מהירות גלישה וכדו'. אשמח אם תוכלו לייעץ/לשתף מניסיונכם.

• 21 תגובות
    • 6.8k צפיות
  9. קיבלתי הצעה ב-89 ש"ח לחודש + חודש ראשון חינם + התקנה חינם + הוטבוקס פתוח. בהתחשב במחירים בבזק, לדעתי, זה היה צריך לצאת לפחות חודשיים חינם. בינתיים אישרתי את החבילה, למרות שאמרתי להם שעוד חודש אני אדבר איתם שוב או אעבור לבזק. קיבלתם הצעה טובה יותר מהם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by VoLtrex,

שלום, קניתי מוצר מחברה מסויימת לאחר שהמוכר ענה לי שזה המוצר הכי מיתקדם שיש להם . כרגע גיליתי שקיים אצלהם מוצר הרבה יותר חדיש ובאותו מחיר . לצערי כבר עברו 14 יום והשתמשתי במוצר . האם אני יכול לעשות משהו בנידון? כגון להחזיר את המוצר ? או להחליף אותו במוצר אחר.. המוצר היינו טאבלט בשווי 1850 שח. אני כרגע חייל ואין לי כסף לבזבז וכך זה מאד עצוב שמשקרים לאנשים בפנים במיוחד לחיילים שכל שקל זה כסף.. בתודה דניאל. נ.ב. האם ב14 ימים זה כולל שבתות וחגים?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Weihenstephan,

שלום כולם.. אני מתכנן לקנות את המקבוק פרו (רטינה החדש) באחת משתי החנויות.. אני מעוניין גם בדגם היקר יותר (מעבד 2.6 ו512 SSD ) יש לציין שאני סטודנט, וב idigital התבשרתי שאני יכול לקבל הרחבת אחריות ל 3 שנים במקום שנה אחת. כשדיברתי עם אייסטור, נאמרו לי דברים ספק נכונים ספק לא, על זה שההרחבת אחריות זה למעשה פיקציה של איידיגיטל כי האחריות היא של איידיגיטל ולא בינלאומית של אפל, כמו כן הבדלי המחירים בין 2 החנויות על הדגם הזה הוא באיזור ה 700 שקל. למישהו יש חוות דעת על אייסטור? כשדיברתי עם הנציג שלהם (בעל מבטא צרפתי אם זה עוזר) נאמר לי שההבדלים במחיר נובעים מזה שהם (istore) מייבאים מארה"ב ואילו איידיגיטל מאירופה.. עד כמה העניין הזה נכון? באמת חשוב לי לקנות במקום כמה שיותר אמין.…

• 10 תגובות
    • 7.9k צפיות
  12. היי, האם החוק הזה נכנס/יכנס לתוקף בקרוב? אני רואה דיווחים סותרים באינטרנט

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. יש לי בחדר דוחה יתושים אלקטרוני (עם זמזם אולטרא סאונד), שקניתי אותו לפני כמה שנים, לאחר שהפסקתי להשתמש בכימיקלי שלי בשל הצורך לאוורר את החדר בזמן שהוא פועל. אולם בקיץ שעבר, נעקצתי מאוד למרות הדוחה האלקטרוני שלי, והעובדה שאני משתמש כאשר אני ישן במנורת שינה LED, שפולטת אור כתום שאיננו מושך חרקים. על כן, הינני רוצה לדעת איזה דוחה יתושים עושה את העבודה שלו יותר טוב: האלקטרוני או הכימיקלי.

• 12 תגובות
    • 20.5k צפיות
  14. אני מתעניין ברכישת אוזניות מדגם AKG K450. בארץ המחיר שלהן מתקרב ל 450-500. באיביי 200 שקל. זה המוכר (TOP ) שמצאתי- לינק עד כמה הוא ניראה אמין? עד כמה אמין בכלל לרכוש אוזניות באיביי?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Kirma,

שלום, המאוורר כבר לא מתפקד והחלטתי שאני חייב מזגן בימים החמים האלה של הקיץ תקציב: 2000 שקל גודל החדר הוא 3x4 מטר (+ הגדלה בעתיד הקרוב בעוד 1.5x4) זאת אומרת 4.5x4 * גודל משוער .. אין לי מטר ואני יודע שהמרצפות זה 60x60 עדיפות גבוהה למזגן יעיל בצריכת החשמל

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  16. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4254195,00.html

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by RayZ,

אז הנה עוד ביקורת וחו"ד על גולן טלקום, היה לי חשוב לתרום גם את הביקורת שלי... לפני שבוע החלטתי לעבור לחבילת ה-99 ש"ח (ללא הגבלה) של גולן טלקום. בחרתי מספר חדש (בחרתי שלא ללכת על ניוד בשביל לנצל את ההזדמנות למספר קליט) ותוך 10 דקות תהליך ההרשמה נגמר והיה ברור לחלוטין. בשלב זה רק היה צריך לחכות לסים. כבר כעבור כמה שעות ראיתי שהסים נשלח, ויומיים לאחר מכן הוא כבר היה אצלי עטוף היטב. ההתקנה במכשיר שלי (אייפון 4 GSM) עברה חלק והרשת זוהתה מיד. לצורך פתיחה של האינטרנט הסלולרי והודעות ה-MMS יש צורך להעזר באתר של גולן טלקום ולהגדיר את כתובת הרשת, תהליך פשוט ביותר שאחריו הכל עבד מצויין. נעבור לעיקר - קליטה, שיחות, הודעות ואינטרנט. קודם כל, יצא לי ביומיים האלו מאז ליהיות באזור …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by מנחם,

http://www.dealextreme.com/p/modern-chromed-copper-sink-faucet-water-tap-silver-104646 חצי מחיר מהזול ביותר בארץ (עבור שירותי אורחים). ניסיתם? ממליצים? יש יצרן אמין יותר ממי שעובד איתם?

• 4 תגובות
    • 7k צפיות
  19. היי, ב - 28/06/2012 23:57:49 ביצעתי הזמנה של מחשב מ RSM מחשבים. לאחר מספר שיחות עם מיכאל (מסניף כפר-סבא כמדומני) הגעתי למפרט סופי ביום ראשון וביום שלישי הוא נשלח לבית הורי, כיוון שאני עובד ברוב שעות היום. ביום חמישי בערב הגעתי לבית הורי ומה שראיתי לאחר שפתחתי את האריזה זה מחשב שקיבל מכה מאוד רצינית, כנראה מנפילה במשלוח. ממה שאני ראיתי יש מארז דפוק, ספק הכח כמעט נתלש מהמקום, בורג אחד יצא מהחלק שמחזיק אותו ושניים אחרים עקומים. הקירור שעל המעבד התעקם והוא פשוט מתנדנד. והכל נראה בעייתי. לאחר שדיברתי שוב עם מיכאל הוא פשוט דאג למשלוח חזרה והוא אמור לקבל את המחשב היום. הדברים שהזכרתי אני אבקש שיחליף, אבל מה עם מה שלא רואים? לפי זה שהאוורור מתנדנד ( ורואים לוח מתכת עקום בבסיסו)הו…

• 28 תגובות
    • 4k צפיות
  20. Started by genia,

שלום לכולם, בזמנו בסוף 2011 עברתי לחברת מירס במסלול חיילים (שהיה אז מאוד משתלם) והובטח לי שבבוא היום כשהם ישיקו את רשת הדור ה3 שלהם אוכל לשדרג לרשת החדשה. כמובן שעל הבטחות קשה לסמוך אז אפילו יש לי חוזה ובו כתוב באופן ברור למדי בעמוד הראשון שמסכם את החבילה "מבלי לגרוע מהתחייבות הלקוח, ככל שקיימת, לאחר השקתה המסחרית של רשת דור 3.9 של מירס, תעמוד לרשותך האפשרות לשדרג את המוצרים, נושא מסמך זה, בהתאם לתוכניות השדרוג שיהיו בתוקף במועד הרלוונטי". היום אחרי המתנה מייגעת בהוט מובייל והתייעצות של הנציג עם המנהל של הסניף הוצע לי לנייד את המספר ממירס להוט(למרות שהחברה היא אותה חברה עם אותו ח.פ.), להמשיך לשלם על מכשיר המירס [שיהפוך להיות חסר שימוש] ובמקביל לקנות מכשיר חדש לשלם גם עליו…

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  21. לדעתי חסר להם גיוון בעיקר בתחום המארזים, קירורים למעבדים וזכרונות. כמעט כל המארזים הם של חברות מעפנות ואלה של החברות הטובות הם הדגמים היקרים שלהם ולא הבינוניים שמשתלמים יותר. איפה כל ה-ANTEC, COOLER MASTER, NZXT? שמתי לב גם שהורידו הרבה מהמבצעים שהיו פעם למשל על הספקי כוח של סיסוניק, או באנדלים של מארזים טובים עם ספקי כוח מחברות טובות ולא כמו ג'יגבייט, ריידמקס וכו'.. עוד מישהו חושב כמוני או שאני סתם בכיין?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by ychig,

שלום, רכשתי כרטיס מדגם HD 5850, מRSM, התגלו בו בעיות של פליקרים וקיטועים במצב duplicate ׁעל אחד המסכים(מסך TV). הדגמה של הבעיה על הטלויזיה: 5850 artifacts - YouTube ב25/05 הוחזר הכרטיס באריזתו המקורית, בליווי תיאור מדוייק של התקלה, כולל הצגת הסרטון הנ"ל בחנות,משם הוא נשלח ליבואן, והוחזר אלי לאחר 3 שבועות בטענה שהוא תקין, הכרטיס הוחזר באריזת קרטון, ללא האריזה המקורית אחרי הגעה עם הכרטיס לסניף ת"א פעם נוספת בנסיון להחליפו, טענו RSM שוב, שהכרטיס תקין והבעיה אצלי. אז בדקתי את הכרטיס על מחשב נוסף ממפרט שונה לגמרי, וגם על טלויזיה אחרת.. וגם על כבלים אחרים.. ונתגלתה אותה התקלה. ב24/6 הוא הוחזר לRSM , בסניף בדקו את הכרטיס ומצאו בעיה אחרת, והחליטו לשלוח לסניף הראשי בכפ"ס..…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by nat64x,

הגיע העת בשנה, אני מתמקח כרגע עם ספקי השירות שלי, ארצה לשמוע הצעות אטרקטיביות שקיבלתם. יש אפשרות להשיג חבילה באזור ה-300 דק' ב-10 ש"ח לארה"ב?

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  24. החלטתי שאני רוצה לקנות את samsung galaxy s2 (אין כסף ל3 ) בכל מקרה, התקשתי לחנות הכי זולה שמופיעה בזאפ, ושאלתי האם זה באמת המחיר ומה זה כולל, מפה לשם הבנתי שהמחיר שרשום בזאפ הוא "בלי תמיכה בעברית" ועל תוספת של תמיכה בעברית צריך לשלם עוד איזה 150 ש"ח. רק שאי אפשר לקנות את המכשיר בלי תמיכה בעברית. אז התקשרתי לחנות הבאה ברשימה וגם אצלם יש קטע דומה,וגם לחנות אחרי... בקיצור, כולם רמאים, והסתכלתי גם בתגובות של אנשים לגבי החנויות ונראה שגם יש חנויות שמוכרות מוצרים פתוחים ומשומשים כחדשים ועוד כל מני דברים בסגנון ועכשיו אני שואל את עצמי אם יש איזשהי חנות "אמינה" (יחסית) שכדי לקנות בה? שלפחות ידוע שהמכשיר באמת מקורי וחדש? יש למישהו המלצות על חנות באיזור תל אביב לקניה של samsung…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Kirma,

שלום, יש לי 20 דולר גיפט קארד באמזון אז החלטתי לקנות משחק לסטים בעת הרכישה האתר מבקש אמצעי תשלום אמריקאי אפשרי פשוט לתת את הויזה שלי והמציא איזה כתובת בארה"ב ? לא יהיה בעיות בעתיד ? איך אפשר לפתור את הבעיה ? "Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address."

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים