צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,300 דיונים בפורום זה
-
לנוכח המשלוח החינמי מאמזון אני מתפתה להזמין כ.מ GTX1080 (למרות הדור החדש בפתח) ורציתי לדעת אם למישהו יש ניסוין עם אחריו במקרה ויש צורך בה? איך האחריות תתממש? דרך אמזון? או שעדיף כבר להמתין שאמזון ייכנסו לארץ ותהיה פה תחרות וגם הדור החדש ייצא... תודה למראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מבקש את עזרתכם למעבר התחברות טלויזיה לעידן . אם יש לי טלויזיה בחדר נוסף הוא יתחבר לעידן או שאני חייב לקנות עידן נוסף לחדר השינה ? ובכלל המלצה מה לקנות ? תודה מאיר - 0544665873
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על מחשב כזה? https://www.newegg.com/global/il/Product/Product.aspx?Item=N82E16883102344 כמה זה ייעלה בארץ וכמה זה ייעלה להזמין מחו"ל כולל מיסים וכו? הדאגות העיקריות שלי מהמערכת זה שהTHREADRIPPER יד לו איזה באג בחומרה כמו הRYZEN הדור הראשון? והשני זה שהSSD אוליי לא הכי מעולה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לפורום, הבנתי שהדגמים האחרונים של גלקסי מכילים אפשרות תקשורת ישירה ללא צורך בתיווך בלוטות' עם הנייד. המידע ברשת מבלבל משהו, שאלתי היא: מבין דגמי השעונים החכמים של גלקסי, אילו מאפשרים שיחה ישירה עם הרשת? אם רק ה-S4, מתי ניתן יהיה לרכוש אותו בארץ, ומה נדרש מול ספקיות התקשורת הישראליות? בברכה, ירון ה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את המוצר Apple Airpods ואשמח לקבל ממכם עצות היכן הכי משתלם. שמעתי על האתר P1000 שהמחירים שם יחסית זולים, יש הצעה טובה יותר? והאם ניתן להכניס שם 2 קופונים בעת קנייה אחת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
יש חנות באיזור שפלה-מרכז שאוכל להביא מחשב עם לוח מקולקל+לוח חדש להרכבה במקום?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אם רוכשים רמקולים או כל מוצר אחר מחנות כלשהי.. במידה והאריזה נפתחה אי אפשר להחזיר אותם לחנות או להזדכות עליהם? בשום מצב?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי סכין פרפר מאליאקספרס. הסכין לא חדה ומשווקת בתור "טריינר"(סכין אימונים). שאלתי היא האם יתנו להעביר את הסכין במכס? אני לא בטוח בגלל המצב הביטחוני אבל עם יש מישהו שיודע ויכול לעזור אני אשמח מאד. תודה מראש על העזרה. https://he.aliexpress.com/item/CS-Karambit/32870393180.html?spm=a2g16.search0104.3.1.67ac1228kVFXHi&transAbTest=ae803_5&ws_ab_test=searchweb0_0%2Csearchweb201602_5_10065_10068_318_319_317_10696_450_10084_10083_10618_452_535_534_533_10307_532_204_10059_10884_323_10887_100031_320_321_322_10103_448_449%2Csearchweb201603_55%2CppcSwitch_0&algo_pvid=40b90497-f729-4b33-948c-ed1cb87f738b&algo_expid=40b90497-f…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
Samsung T5 Portable SSD - 500GB יעלה 524 ₪ כולל משלוח ומיסים. Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 3000MHz C15 יעלה 653 ₪ כולל משלוח ומיסים. קנייה מהנה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אף פעם לא יצא לי להזמין מוצרי אלקטורניקה\ גדולים\שבירים מהאינרטנט ורציתי לשאול לגבי זה, נגיד אנימזמין מ newegg כרטיס מסך או SSD או משהו רגיש, אני מקבל את החבילה בדואר רשום\שליח עד הבית? עם הביצועים של דואר ישראל מה הסיכוי שהמוצר יגיע אליי פגום?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי היום מחשב ואני רוצה לקבל הערכת מחיר נכון להיום פחות או יותר ליד2.. כל כמה שנים שדרגתי אותו אבל בעקרון זה מחשב משנת 2012-13 אני מניח.. i3 2100 8GB RAM HD 7970 DUAL X Seasonic S12II 520W Pegatron IPMSB-H61 Antec GX330 Window Samsung SSD 850 EVO 500GB (אגב, לדעתכם כדאי שיעבור למחשב חדש שאני אתכנן לקנות בעתיד או שלמכור אותו וזהו?) אשמח להצעה כוללת פחות או יותר.. בנוגע לאחריות אני לא חושב שיש אחריות למשהו מפה..
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום עקב ה11.11 והסייבר מאנדיי והעיכוב בהקמת המחשב בגלל הכרטיסים החדשים והמעבדים אשמח לעזרה בריכוז המבצעים והנחות משתלמות לדברים הבאים: מעבד - i7 8700k tray ראם(לבן בלבד)-שני סטיקים של 8 GB במהירות 3200-שתהיה חברה מוכרת קירור למעבד AIO- 360mm לבן(עם רדיאטור לבן ומאווררים כחולים)חשבתי על קפיטן 360EX של deepcool אבל זאת לא חברה מוכרת עמו NZXT או CORSAIR, אשמח להמלצה SSD-מעדיף אינטל או סמסונג- SATA לוח אם - Z390 מעדיף גוון לבן, חיבורי אודיו חובה USB 3.1 2 , USB C -שיתמוך עד 4 סלוטים לראם(64GB) עד 3200 חשבתי על Z390-P של ASUS עכבר ומיקלדת לבנים של חברה מוכרת(לא RAZER) מארז core p3 של TT-SNOW WALLCASE ספק כוח- משהו באיזור של …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , ראיתי שאפשר להזמין בבלק פרייראדי 250 דולר עם משלוח מעמ מכס כולל הכל עם שליח עד הבית , באתר של אמריקן אווטלט שופרסל, את הגירסה של הסוני 4 עם שלט ובאנדל של ספיידרמן במחיר הנ"ל. האם זה משתלם ? מתי הצפי של יציאת סוני 5? באיזה גירסה לדעתכם מדובר אמריקאי או פאל אירופאי ? מה המשמעות של גירסה אמריקאית ? 20 דולר אחריות כל שנה , האם שווה? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
צהריים טובים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד של דל XPS עם לוח אם I7 ומסך 4K. האם אתם חושבים שניתן למצוא משהו רלוונטי בהנחה של הבלקפרידיי או סייבר מנדיי. אם כן, המלצה מאיפה להתחיל לחפש. דרך אגב, האם האחריות על המחשב הוא בינלאומי או שאם יש לי בעיה אכלתי אותה? תודה לכל מי שירתם לעזור. שלומי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מתלבט בין שעון אפל דגם 3 או 4 מהבדיקה שערכתי עולה כי בדגם 4 יש אפשרות לתצוגה כפולה של שעון מאזורים שונים בו זמנית אך אני לא בטוח האם זה תופס גם בדגם 3 וזה מאסט. מישהו יודע ? זה הטרד שמסביר איך עושים: https://discussions.apple.com/thread/7535242 הפכתי את האינטרנט ולא מצאתי פאקינג תמונה אחת על איך זה נראה בסוף .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד מ Newegg שאלתי שהאם אפשר להאמין לאתר והאם יש בעיות עם מכס אחרי קניה ? מוצר שאני רוצה לקנות בין 500 ל1000 דולר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני הזמנתי את הרחפן דרך אמאזון לארץ והוא לא עבר מכס, והוחזר לארה"ב. לאחר מכן שלחתי אותו לקרובים שלי ברוסיה ואני רוצה להביא אותו משם במזוודה... מישהו יודע אם יש משהו שימנע ממני להביא אותו? האם צריך ניירת מסוימת עם אישורים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אז אחרי חיפושים וקניות רבות באמאזון החלטתי לשתף אותכם עם הממצאים: כונן קשיח WD 10TB Elements Desktop Hard Drive - USB 3.0 כונן חיצוני WD 3TB Elements Portable External Hard Drive - USB 3.0 אוזניות גיימינג SteelSeries Arctis 3 Console (2019 Edition) Stereo Wired Gaming Headset לקונסולות רמקולים איכותיים Logitech Z506 Surround Sound Home Theater Speaker System - יוצא רק 50$!!!! תמהרו אלו האחרונים, אעדכן מחר עם מבצעי Cyber Monday החדשים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח אני מחפש מכשיר מסויים (למעשה אפשר להגדירו כמקלדת מיני/עכבר מיני) שאפשר לחבר בUSB למחשב באופן אלחוטי ושישמש אותי לשליטה אלחוטית במדיה פלייר - רק את הכפתורים הנחוצים כמו "הבא", "הקודם", "ווליום", "פאוז", "מיוט". שום דבר מעבר לזה. הדבר הכי קרוב שמצאתי זה השלט הזה: https://www.ebay.com/itm/2-4GHz-Wireless-Mini-Keyboard-Mouse-Multi-media-Remote-Control-for-PC/332457208481?hash=item4d67fe6aa1:g:fPAAAOSwPWxbKd4H:rk:33:pf:0&LH_BIN=1 או זה: https://www.amazon.com/Excelity®Wireless-Computer-Remote-Control-Controller/dp/B011IW9WB6 אבל הוא די גדול ומכיל המון כפתורים שאין לי כל צורך בהם. …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני לא יודע בדיוק לאיזה פורום זה אמור להיות שייך ואם זה לא לפה אז אשמח שיעבירו את האשכול או להגיד לי היכן. אשמח לביקורת, בעיקרון את הכרטיס מסך כבר קניתי בבלאק פריידי ואני מתכנן לקנות את שאר החלקים בחודש חודשיים הקרובים. *הערה חשובה: אני הולך להשתמש במסך מחשב הזה: Asus XG258Q ואשמח לדעת שכל החלקים מתחברים ביחד.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי, הייתי שמח לקצת עצה, אני מחפש סלולרי חדש בסביבות ה2000 ש"ח שאמור להחזיק שנתיים ומתלבט בין שני טלפונים, השיאומי mi8 או סמסונג גלקסי S8 היתרונות של השיאומי: מסך אמולד גדול, סוללה 3400, מעבד 845, 6 ג'יגה RAM, שתי מצלמות אחוריות ומחיר יחסית נמוך. היתרונות של הסמסונג: מסך יותר איכותי ללא NOTCH, עמידות למים, אפשרות לכרטיס הרחבה, שקע אוזניות, טעינה אלחוטית, מצלמה מעולה. אשמח לדעתכם בין שני הטלפונים האלו, איזה יותר מצולח? איזה יותר משתלם. נכון לעכשיו יש לי וואווי מלפני שנתיים והוא לא משהו. ..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
למי שלא מכיר, ה-Switcher הוא מין מכשיר שמחליף את המפסק של דוד החשמל, ומתחבר לרשת האלחוטית ולאינטרנט על מנת לאפשר שליטה מרחוק באמצעות סמארטפון. כל השנה שעברה הוא היה במחיר של 220, ועכשיו אני לא מצליח למצוא מחיר קרוב, אבל לא מעוניין לשלם 300. מישהו יודע על מקום שמוכר אותו במחיר זול יותר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לרכוש כיסא חדש למחשב. לאחר התלבטות רבה החלטתי לרכוש את הכיסא SHARKOON SKILLER SGS4 בחנות של KSP באינטרנט. כיוון שלא ראיתי חוות דעת על כיסא זה בעברית וגם לא מצאתי יותר מידי התייחסות באנגלית- החלטתי לכתוב חוות דעת זו. קצת על ההתלבטות לפני הרכישה לאחי יש כיסא מסוג CROOSAIR T1 , בן כ-שנה . (יצא כנראה דגם חדש ב 2018 ) . הכיסא נוח אך המבנה שלו יחסית צר ויש לכיסא משני הצדדים של המשענת של הגב מעין גבולות שאמורים לדמות כיסא של מכוניות מרוץ- כלומר גבולות שבסיבובים מהירים אמורים לתמוך בך להישאר בכיסא. אותם גבולות בצדדי משענת הגב- ממש צמודים לגופי ומפריעים לי (אני יושב מול מחשב לא נוהג במהירות גבוהה ) - אני חיפשתי כיסא קצת…
-
- 1 תגובה
- 8.2k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-