צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,306 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי חבילה קטנה מבריטניה (של כמה מודלים מודפסי תלת מימד). לפי מספר המעקב היא עזבה את בריטניה ב-30.10 ומאז אין שום סטטוס, ובאתר של דואר ישראל אין עליה פרטים בכלל. 1) האם זה סביר שהיא נכנסה למכס או לדואר אבל לא עודכן סטטוס? הייתי מצפה שיהיה סטטוס כניסה כלשהו לישראל, לא? או שזה נורמלי? 2) האם הזמן (20 יום) סביר? שווי החבילה הוא קצת מעל 75 דולר. האם ייתכן שזה מעכב את התהליך? לא שילמתי דרך האתר מכס או מע"מ. תודה!
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
- 1 follower
-
-
המבצעים בתחום הגיימינג בענקית הקניות ממשיכים עם מחירים טובים מאוד בעבור מוצריהן של Crucial ו-Logitech מיזם שבוע הגיימינג שעליו הכריזה אמאזון מתקרב אל קו הסיום שלו, אבל בינתיים אנחנו ממשיכים להנות מהצעות נאות בהחלט במסגרת מבצעי Deal of the Day בגירסה הבריטית ובגירסה הצרפתית של החנות. באמאזון בריטניה תוכלו לרכוש זכרונות DDR4 עדכניים מסדרת Ballistix Elite של Crucial, במהירות אפקטיבית של 2,666MT/s ובמחיר של כ-37 פאונד בריטי כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל עבור חבילה שכוללת צמד מודולים בנפח כולל של 8GB (כלומר 2X4GB), או במחיר של כ-65 פאונד לחבילה שכוללת צמד מודולים בנפח כולל של 16GB – מחירים שמתורגמים לכ-197 ש"ח וכ-347 ש"ח בהתאמה, ומהווים הוזלה של יותר מ-50 אחוז לעומת ה…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע האם בעקבות כל הגזרות ושינויי המדיניות בתחום המיסוי חל שינוי במיסוי על יבוא מחשב נייד (במסלול האדום)? למיטב הבנתי עד כה נדרשנו לשלם מע״מ האם זה עדיין המס היחידי? האם יש עצות מיוחדות ודברים שכדאי לבדוק (מעבר לאחריות ושירות שכידוע מהווים מכשול)? האם מישהו מכיר רשתות זולות בתחום? תודהן
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, לא יודע אם הגעתי למקום הנכון אבל ננסה אני מעוניין לקנות 2 מזגנים חדשים: 1 להחליף את הקיים בסלון ו 2 להתקין מזגן חדש בחדר שינה. יש הרבה חברות כגון אלקטרנץה תדיראן טורנדו וכו'.. אני ראיתי הרבה תגובות בכל מיני פורומים וגם בזאפ וחלק ממליצים וחלק ממש לא ממליצים. אני התרשמתי מאוד מהמזגנים של אלקטרה אבל בנובף לזה גם ראיתי תגובות שליליות מאוד, לפחות על חלק מהדגמים. אני רוצה לקחת לחדר שינה את המזגן אלקטרה פלטינום+ 180 שזה 1.5 כח סוס, ולסלון מעוניין לקחת אלקטרה פלטינום+ 400 או 450T * לא מזגני אינוורטר, בגלל העלות שלהם ועלויות תחזוקה. עכשיו אני אשמח לדעת מה דעתכם על הבחירה שלי, האם המזגנים…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש עכשיו את samsung pro 850 256 gb http://www.amazon.com/gp/product/B00LF10KNA/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER האם כדאי להזמין דרך אמזון או לשלוח דרך SHIPITO? באמזון יוצא כולל הכל 193$ 149.99$ מוצר 14.90 shipping and handling 28$ import fees deposit עריכה: אפשר לסגור עזרו לי בדיון קניה מחול בבלק פרידי קניתי מאמזון.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
עד היום הייתי קונה באיביי ויש לי מס' פריטים שאני מעוניין לפרסם ולמכור באיביי (כנראה במכירה פומבית). בין הפריטים, סמארטפון שכנראה בריק, מוכר לחלקים, מצלמה דיגיטלית כחשה שזכיתי בה בתחרות ועוד כל מיני שטויות שאני מעוניין להעיף מהבית ואין לי כוח לנסוע ברחביי הארץ כדי לקבל פה ושם כמה פרוטות. "לשים במעטפה ולהעיף מהבית". רציתי לדעת כיצד מבצע כל הליך המכירה משלב הפרסום, שלה ההצעות, שליחה (עלויות משלוח וכאלה) לקונה וקבלת הכסף לפייפל ואחר"כ העברתו לחשבון בנק. אשמח לשמוע מאנשים שכבר מכרו דברים בעבר באיביי ויש להם טיפים בנושא... תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מאמזון כרטיס טלוויזיה ולפי מה שקראתי כדאי לשלם דרך ויזה נטען ( מה גם שאין לי כרטיס אשראי ) אני קונה מאמזון קנדה ,כלומר המחיר בדולרים קנדיים האם כדאי לטעון את הויזה בשקלים או בדולרים ? כמה לטעון את הויזה ? מספיק לטעון את הויזה במחיר הסופי של המוצר או שצריך להוסיף עמלות וכל מיני "תוספות" ?
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היום הופתעתי לגלות שגם בבנקים מתנהגים כאחרון ספקיות האינטרנט ואם אתה סוגר איתם על תנאים מסויימים, הבנק יכול לשים תאריך יעד של שנה (למרות שהוא לא חייב להגיד לך את זה) ולהפסיק אותם. גם חברות הפנסיה ושות' כנ"ל. פשוט מעצבן שהיום לכל מי שאתה נותן את כספך אתה צריך לשים תזכורות מפה עד הודעה חדשה מתי בדיוק כל דבר נגמר. אני סתם רושם את זה פה כדי שאנשים לא יופתעו ויחשבו שאם אתה סוגר על תנאים בבנק אז יש לך את התנאים לעד.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי מהם לפני כמה ימים גיפטקארד של 10$, בלי הגבלת מינימום לקנייה. לא יודע מה לקנות בזה (למשלוח לישראל לא לדאוג גם ככה יש לי כמה דולרים תקועים בshipito) הכרטיס תקיף עד ה23 הצעות?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
קראתי באינטרנט על האתר neubux ורציתי לדעת אם זה סתם Scam שאני לא אראה ממנו שום כסף, או שזה באמת אתר שאנשים משתמשים בו ומרוויחים קצת כסף.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מבחינת מחיר ואיכות שיחה או במילים אחרות, מה החברות דורשות בכסף ומה אתם (הלקוחות של חברה ספציפית) אומרים על איכות המוצר שלהם (קליטה, איכות שיחה, ניתוקים וכו) השימושים הם סטנדרטיים לחלוטין וכוללים אולי חצי שעת שיחה ביום במצטבר ומעט גלישה באינטרנט
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001170274
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, אני מתעניין ברכישת אופניים חשמליים. המטרות שלי הם לנסוע לעבודה מהבית, כ 2.5 ק"מ ועוד נסיעות מזדמנות - לא שימוש מסיבי, ולכן אני לא חייב את הדגם הכי מפואר וחזק, לא חייב תצוגה דיגיטלית ו/או מעצורי דיסק, העיקר שיהיה אמין ונוח. העניין הוא שכל האופניים נראים אותו הדבר בדיוק, כאילו כל חנות שמה על האופניים מדבקה אחרת ויוצרת מותג. בחנות עולם הקולנוע המוכר הציע לי את הדגם SMART BIKE S2 , והבטיחו לי 500 ש"ח הנחה לקראת BLACK FRIDAY , כלומר ב3000 ש"ח. נראה לי זה המחיר הכי טוב שאפשר לקבל עבור אופניים 48V מה אתם אומרים על האופניים, על המחיר? מישהו שקנה אופניים ורוצה להמליץ לי על משהו אחר? הכי חשוב שהחנות והיצרן יהיהו אמינים והאופניים י…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
זקוקים לזכרונות DDR3 או DDR4 חדשים למערכת שלכם? כדאי שתבדקו את ההצעה הזאת אנחנו ממשיכים לעדכן אתכם במבצעי חומרה מעניינים אשר צצים בחנויות אמאזון ברחבי העולם כמעט מדי יום – והפעם באתר הבריטי, שמציע במסגרת מיזם ה-Deal of the Day זכרונות DRAM של המותג Crucial (מיקרון) במחירים נמוכים במיוחד. מי שזקוקים לזכרונות DDR3 יוכלו לרכוש מארז של צמד סטיקים בנפח 8GB כל אחד (נפח כולל של 16GB) מסדרת Ballistix Sport ובמהירות אפקטיבית של 1,600MT/s בעבור 42 פאונד, או 47.2 פאונד כולל משלוח לארץ – אשר מתורגם לכ-266 ש"ח בלבד, עסקה נהדרת שקרובה יותר למחיריהם של מארזי 8GB בחנויות בישראל. נזכיר כי במעמד הרכישה מומלץ לבחור בתשלום במטבע המקומי (במקרה הזה פאונד בריטי), בכדי למנוע כפל עמלות …
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
-
הכל היה מושלם, התקנתי מערכת הפעלה, האנטי וירוס פועל חלק, הכל פועל חלק ותקין. המחשב כולו הועבר על-ידי עם עזרה רבה מאבא שלי כי לא הצלחתי להרים את ה phantom 820 לבד, ורציתי לוודא שהוא לא יקבל מכה בדרך. נחשו מה? הכל עבר חלק, המארז עבר ב 100%. ניקיתי אותו קצת (למרות שהיה נקי מאוד), והתחלתי בהתקנות, TMS עזרו לי עם כמה שאלות שהיו לי לגבי הביוס וכד'. התקנתי מה שהייתי צריך, ומה אז? גיליתי שמשהו כיבה לי את המאוורר השני? איך אני יודע? כי המאוורר הזה היה היחיד שהיה מכובה, וכשהדלקתי הוא הרעיש מאוד- אבל זאת אזעקת שווא, מתברר שהיה מדובר בחוט של המאוורר שנגע בו, אז קשרתי את החוטים עם אזיקונים- הבעיה נפתרה, זה עדיין לא עונה על השאלה למה הוא היה המאוורר היחידי שהיה כבוי. אבל בחזר…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ה Logitech G430 נפל על הרצפה ונשבר :-( והוא אינו בן יותר משנה וחצי. בכאב אני מחפש לקנות אוזניות איכותיות + מיקרופון מובנה ואשמח להמלצות. תקציב אם אפשרי שיהיה בסביבות ה- 50 יורו פלוס מינוס כמו שאלו עלו לי (45 יורו). מבצע מזדמן באמזון יתקבל בברכה. אם לומר את האמת האזניות האלו לא היו ממש מוצלחות והסאונד היה סביר עם ווליום לא כל כך רציני גם שהיה במקסימום. תודה לממליצים.
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה בקרוב להזמין מהאתר http://www.sidewindercomputers.com/ ואני לא יודע כמה עולה משלוח ואם הוא זול בכלל. אז הוספתי את מה שאני רוצה להזמין "לעגלת" הקניות שלי, ואני לאא יודע באיזה משלוח לבחור, זה מה שיש להם: במה לבחור ? + מה אני צריך לרשום בState ? עוד שאלה, אם אני פותח פייפאל ואני עושה Checkout with paypal אז אני לא צריך למלאות את איפה שאני גר ובאיזה משלוח אני רוצה ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אבא שלי צריך מחשב לצרכים משרדיים. יש לי הבנה מספקת במחשבים והחלטתי לקנות לו מחשב מבוסס G620 מKSP מכיוון שמבדיקה זריזה הם נמצאו הכי זולים במקרה הנ"ל. השאלה שלי היא כיצד לוודא שהחלקים שמתקינים לי במחשב הם באמת חדשים..? הדרכים שחשבתי עליהן הן: 1. לבקש מהם את כל הקופסאות של החומרה במחשב וכך לנסות גם להתאים מספרים סידוריים אם יש כזאת אופציה. 2. לבקש להיות נוכח בזמן הרכבת המחשב וכך בעצם לראות שהם באמת שמים חלקים חדשים.(אם זה אפשרי). אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
לאחרונה עברתי והעברתי גם את אמא שלי ל-HOTNET. אצלה 12 מגה-ביט ואצלי 30 מגה-ביט. כשהתקשרתי ל-HOTNET לראשונה שמתי את הפלאפון על ספיקר בצד כמו שאני רגיל, לא הספקתי לקחת משהו לשתות וכבר ענו לי. לא מדובר במשהו מקרי, בכל פעם שהתקשרתי ענו לי בתוך כמה שניות. המוקדניות מאוד נחמדות ומבצעות את הפעולות מהר ובפשטות. אני שמח מאוד מהשירות ב-HOTNET ומקווה שהוא ישאר טוב כמו שהוא עכשיו. לגבי פינגים ומהירויות, במשחקים ההבדל לעומת בזב"ל הוא מאוד מינורי. בתוכנות אחרות מהירויות ההורדה הן מלאות ולפי רוחב הפס, אין הגבלה מצידן.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי. לאחר שצפיתי בסרטון ב-Youtube שפירסם מחשב מותג, עלתה לי השאלה, מדוע ולא לרכוש מחשב מותג בארץ. תמיד חשבתי שזה בזבוז כסף, אבל כשהתחלתי לספור את כל המקרים בהם נהרס לי משהו במחשב, לא מצאתי מקרה אחד שבו היה לי מחשב נייח למשך שנים ומשהו לא נדפק שם. כל המחשבים שרכשתי בחיים שלי זה מחשבים שבחרתי את הרכיבים על ידי המלצה לרוב מגולשים כאן או מפורומים אחרים והרכבתם על ידי חנות זו או אחרת. בסופו של דבר או שהספק התחיל להרעיש, כרטיס מסך, פין שנשאר עם הקונקטור ובעצם דפק את לוח האם (USB), או שפשוט סידור כבלים זוועתי (יותר ממחשב אחד ומאותה חנות). התנהלות לרוב מול חנויות כאלה זה כאב ראש ולסחוב את המחשב אליהם כרוך בדלק ובלפנות חצי יום עבודה. חשבתי לעצמי, שאחרי שני עשור…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מתארגנת קנייה קבוצתית של iRobot Roomba בתפוז בהנחה של 11%. כרגע ישנם 8 רוכשים, חסרים 7. אם יש מתעניינים, הפרטים כאן: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=66&messageid=165663814 למען הסר ספק, איני המארגן - רק קונה - ולכן אם יש שאלות יש לפנות למארגנת בתפוז.
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
אני רוצה להחזיק קו טלפון ומכשיר סלולרי ייעודי רק למועדוני חבר שנותנים הטבת הצטרפות ודורשים זיהוי לפי סלולרי. מבחינת חבילות סלולר, זה מאד זול, אבל עוד מכשיר רק למטרה הזו יכול להיות קצת יקר. מה האופציה הכי זולה שלי? (נגיד שרוב מועדוני החבר דורשים התקנה של אפליקציה כלשהי. בד"כ של Como) צריך שהוא יכיל אנדרואיד ואוכל להתקין עליו אפליקציות של איזה 10-20 מועדוני חבר (שרובן נכתבו על ידי מפתחים פח באופן מאד מאד לא יעיל), ואפליקציות כמו gett וכיו"ב.
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
שלום , יש לי partner fiber וtwitch tv מקרטע . אני לרוב צופה ב480p וזה איכשהו עובד. יש לי אפשרות לעבור לסיב של בזק והם גם אמרו לי שאם הם ישתמשו בסיב של פרטנר עד הבית הם לא יקחו דמי התקנה (450 שח). מה שמעניין אותי זה אם twitch עובד חלק בבזק בינלאומי . יש להם סיב משלהם לאירופה אז יכול להיות שזה יעזור. הרבה streamers מתלהבים ומשתמשים במקסימום רוחב פס לשידור שהוא 6mbps . זה אולי נותן איכות טובה אבל עם הספקי אינטרנט בארץ זה יכול להיות בעיה.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
- 1 follower
-
-
חבר הכיר לי את האתר, הצצתי בו קצת וראיתי דברים ממש נחמדים. מן הסתם יש שם נתח מאוד גדול של זיופים, אבל רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם האתר ואיך איכות המוצרים שם, אני לא מדבר על חולצת פולו ב 13 שקל או אוזניות ביטס ב 30 שקל, יותר בכיוון של מוצרים במחירים הגיוניים של 70-90 שקל לחולצה נגיד.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-