עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by yoni_h,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4263750,00.html

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  2. vostro 3350, אם תהיתם. סובל כמה חודשים מבעיית התחממות שרק מחמירה. בבדיקות שנעשו, המעבד הגיע ל98 מעלות, רכיבים אחרים (שלא ברור מהם, אבל בוודאות לא כרטיס המסך) עברו את ה100. חברה שלי, בעלת המחשב, דיברה עם נציג DELL ותיארה לו את הממצאים. הנציג אמר שכנראה תוחלף מערכת הקירור במחשב, ובינתיים תואם טכנאי (האחריות היא בבית הלקוח). אני טוען שאחרי טמפרטורות כאלה אין לדעת אילו נזקים מצטברים נגרמו לרכיבים האלקטרוניים, ועל DELL להחליף את המחשב כולו או לפחות את כל חלקו הפנימי. מה אתם אומרים?

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. כמובן שהיתרונות מוצגות באתר, אבל אשמח לשמוע גם על החסרונות מניסיונכם האישי. תודה מראש, ומצטער על העצלנות לעבור על הכמות העצומה של תוצאות חיפוש בפורום.

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. אני ממש ממש טמבל, אבל אני לא מצליח למצוא איפה אני רואה את החשבוניות על רכישות שביצעתי. ראיתי שצריך לגשת לSeller Account, אבל אין לי דבר כזה אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  5. Started by eitan10,

שלום לכולם. ראיתי 2 מזגנים מחברות שונות ומתלבט מבחינת דירוג אנרגטי וצריכת חשמל, טיב המזגן (תקלות) ואחריות. מה דעתכם ? http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=4PVClassic40 http://www.am-avi.co.il/?view=products&id=528053

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  6. Started by Judas Iscariot,

אשמח להמלצות, תקציב עד 150 ש"ח. אין צורך במכונת תספורת כלולה, אלא אם אין דבר כזה מכונה לזקן/שפם בלבד תודה!

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  7. Started by Judas Iscariot,

הי, אני מחפש אתר השוואת מחירים(בעיקר בנושאי מחשבים ואלקטרוניקה כמובן) אמריקאי כללי או אזורי(West coast, East coast, ניו-יורק/קליפורניה וכד'). עד עכשיו השתמשתי בEBAY בשביל דברים כאלה אבל זה נראה לי פיתרון די צולע. מישהו מכיר משהו אחר?

8. Started by Mpro,

מתברר שב HOT משלימים עם זה שהממיר שלהם Magic HD דפוק ברמות כאשר שאני מעביר ערוץ לוקח לו בין 4-3 שניות וזה פשוט מתסכל!! מתברר שלא הטכנאים של הוט אין להם מושג מה לעשות בנידון ואומרים "שככה זה כל הזמן" אז בממירים אחרים זה לא קרה לי רק מתי שעברתי לטריפל הגיע כל האיטיות הבלתי נסבלת הזו גם לכם זה ככה? שאני ידע שיש פה עוד כאלה שיכולים לפתור תשבץ עד שהערוץ עובר להם

• 16 תגובות
    • 8.9k צפיות
  9. היי אני רוצה לקנות מזגן לחדר החדר הוא ממ"ד (קירות בטון) נמצא במרכז הארץ יש בחדר חלון אחד לכיוון צפון מזרח פעולה שקטה ישומש רק לקירור (אם זה קריטי) חדר 12 מ"ר יופעיל 2-3 שעות רצוף מקסימום ואולי בלילה (אם זה קריטי אז לא בלילה) מה אתם אומרים על המזגן הזה http://www.tadiran-group.co.il/index.aspx?id=4340 רשום בתכונות שלו בסוף שהוא שקט מאוד ובכללי נראה זה מזגן שיתאים לי כדאי לקנות אותו?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אחרי שהגעתי למסקנה שנמאס לי מהמיילסטון 2 (כבר הרבה זמן האמת) והתייאשתי מלחכות ליורש QWERTY נסגרתי על ה-One X של HTC. כן, אני יודע שה-S3 יותר חזק, מצטער אבל הוא פשוט מכוער בטירוף וזה לא שה-X חלש. מבדיקה ב-Clove.co.uk ובזאפ, די ברור שההפרש במחיר הוא זניח במקרה הטוב (במידה ויקחו רק מע"מ והמשלוח כמעט חינם) ועד זול יותר בארץ. שמח ומאושר ניגשתי לחנויות שונות, באינטרנט דרך זאפ, וחיפשתי לי מכשיר בצבע לבן. בהתחלה לא האמנתי, שיש חנות שלוקחת יותר כסף על צבע לבן, אבל אז ראיתי שמדובר במגמה, כמעט כל החנויות דורשות תשלום נוסף על צבע לבן, בין 150 ל-200 שקל תוספת. יש לציין כי אין הבדלים במחיר בחו"ל. בחנויות הכי זולות בהן אין הפרשי מחיר, המחיר גבוה בכ-150 שקל לפחות מהמכשיר בצבע שחור-אפור ה…

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. שלום, לאחרונה הצטרפתי לחבילה בסלקום הכוללת 200 דקות לחו"ל כל חודש דרך המפעילה 013, ואני מעוניין לדעת איפה אני בודק כמה דקות מהחבילה כבר ניצלתי? האם זה דרך סלקום או דרך 013, ואיך? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אהלן קיבלתי לידי מחשב נייד מאוד ישן שלא נדלק, קראתי בפורומים על הבעיות שלו, ואיתרתי לבסוף את הבעיה - שבב שלא מולחם טוב ללוח אם. בעייה מוכרת ומתועדת באינרטנט. פירקתי את המחשב, ובודדתי את לוח האם. את זה אני יודע לעשות (בסה"כ מדריך ומברגים קטנים..) להלחים אני לא יודע, ואין לי את הכלים הדרושים לעבודה כה עדינה לכן אני מחפש טכנאי (רצוי באזור חדרה) שיודע להלחים שבבים. הצלחתי למצוא כל מיני מעבדות מחשבים, אבל הן לא מוכנות להלחים בלבד, אלא לעשות בדיקה מקיפה ויקרה. אני לא מתכוון להוציא על הסיפור הזה הרבה כסף, זה גם ככה מחשב די ישן, ואני עובד עליו יותר בתור פרוייקט. אבל אני כן רוצה שהוא יעבוד.. אם מישהו מכיר טכנאי, או יכול להפנות אותי לאתר/טלפון, אני אשמח תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ag43,

מכירה קבוצתית לSSD מדגמי crucial m4/micron c400 בשעה טובה ומוצלחת הגענו להסכם עם CRG יבואנית CRUCIAL וMICRON הרשמית בישראל. במסגרת המכירה יהיה ניתן לקנות את כונני הm4 הנחשקים. עקב מלאי מוגבל של דגמי הcrucial m4 128gb ימכרו גם כונני micron c400 128gb. מדובר במוצר זהה לחלוטין עם מדבקה שונה. הכוננים של crucial יגיעו בעטיפת RETAIL וכונני מיקרון יגיעו בתצורת OEM בשקית בלבד ללא קופסה. מחירם של כונני מיקרון יהיה נמוך מהמחירים המצויינים בכ-5 דולר. בחירת סוג הכונן תתבצע בשיטת "כל הקודם זוכה". לקראת תחילת שבוע הבא אמור להגיע מלאי נוסף של כונני הcrucial m4 128gb. באם יגמר המלאי תינתן אפשרות לקונה שלא מעוניין בכונן של מיקרון מכל סיבה שהיא להזמין את הדגם הנ"ל ולקבלו כשיגיע למלאי…

• 620 תגובות
    • 87.2k צפיות
  14. alibaba.com יש שם ספקים שניתן להזמין דרכם, ולא חייב כמויות גדולות לכל ספק או מפעל יש אפשרויות להזמין החל מ X מוצרים דוגמא : http://www.alibaba.com/product-gs/378498292/whey_p... אשמח לדעת איך להזמין ואם יש מישהו עם ניסיון שיכול לשפוך אור בנושא? תודה

• 18 תגובות
    • 4k צפיות
  15. Started by gkman,

שלום. מישהו מכיר מקום שמוכר את הגלקסי אס 3 עם אחריות יצרן + משלוח + 5 תשלומים בפחות מ-3500? כמובן שכבר הייתי בזאפ אבל לעבור חנות חנות זה מייגע וגם לא כולם מופיעים בזאפ. מישהו קנה ורוצה להשאיר חוויות? חוץ מזה למה דורשים תשלום נוסף לצבע הכחול? (ויותר מזה - זה לא בדרך כלל הפוך ודורשים יותר ללבן?..)

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  16. שלום! לאחר שחבילה כנראה נעלמה :-\ בסניף הדואר הקרוב לביתי הבנתי שאני צריך למלא את הטופס הנ"ל http://www.israelpost.co.il/traceparcel.nsf/request3?openform והשאלה שלי אם משלוח מסוג USPS First Class Mail InternationalTM הוא נחשב לEMS מהיר\דואר רשום\דואר רגיל? ד"א החבילה היא מארצות הברית (קליפורניה) והמשלוח עלה לי 18.03$ וזה המוצר http://www.ebay.com/itm/Motorola-T603-Universal-Handsfree-Bluetooth-Speakerphone-Car-Kit-/300733447510?_trksid=p5197.m1992&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D14%26meid%3D789956293337797834%26pid%3D100015%26prg%3D1006%26rk%3D1%26#shId תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Moty_p,

שלום לכם, בהמשך לתרד הקודם (שכבר נעלם לו) יצרתי קשר עם האתר www.minicase.net ואני רוצה לקנות את המארזים אבל אני מפחד שיגנבו לי את הכסף ואני לא יהיה יכול לעשות כלום בנדון יצרתי קשר עם המוכר לגבי המוצר דרך הטופס "צור קשר" באתר שלהם לאחר כשבוע התכתבויות במייל המוכר כתב לי את זה: Dear Moty, thanks for your kindly reply , in total the freight is $100 for two cases , you need to pay it $170 ($31*2+$100+about $8 paypal fee ) , could you pay by Paypal?if so , could you please give me your paypal account number ? a payment list will be sent to your paypal,then you can pay it directly . could you tell me the use of this case ? for yourself us…

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  18. Started by yuval800,

היום נכנסתי למ.צ.מ בדרך השלום וקניתי משחה טרמית, משהו סיני לא ביג דיל, עלה לי 35 שקלים לשפורפרת גדולה. סתם מתוך סקרנות הרצתי חיפוש בגוגל וראיתי שזה עולה 1.89 דולר!! איך לעזאזל המחיר הגיע מ 1.89 ל 35 שקלים?! למען ההגינות אציין שהמחיר של 1.89 דולר הוא בקניית 25 יחידות (הגיוני שהם קונים יותר), המשלוח חינם. http://m.aliexpress.com/item/480321515.html אני לא בא להלין על מ.צ.מ ספציפית, רק על הלך הרוח הגזלני פה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ludacris,

היי, אני מעוניין לרכוש את הנתב הבא: Tp-Link 4300 http://www.amazon.com/TP-Link-N750-Wireless-Gigabit-Router/dp/B0088CJT4U/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1342974333&sr=8-1&keywords=tp-link+4300 מחירו באמאזון 89$ כמה שאלות לבעלי הנסיון: 1) האם נתב נחשב "חלקי מחשב" ולא וחוייב במכס? 2) האם כרוכה פרוצדורה נוספת בשל הכנסת ציוד אלחוטי לארץ? הבנתי שלפעמים ישנם הגבלות. 3) מהי הדרך הזולה ביותר לשלח ארצה? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by yakirsh4,

יש ברשותי סט של lego mindstorms nxt 2.0 עם כל מיני תוספים שלא מגיעים בחבילה המקורית ושמתי לב שבארץ יש רק חנות אחת שמוכרת ואין אף אחד ביד שתיים שמוכר את זה ככה שאני מניח שבארץ למכור את זה לא ילך לי חשבתי למכור את זה באיבי ויש לי כמה שאלות 1.אם יש בעיה לשלוח את זה לחול כי זה חשמלי? 2.אם אני מוכר מוצר באיבי לאן מגיע הכסף? לארנק בPP או ישירות לכרטיס אשראי שרשום בPP? כי אני משתמש בויזה נטען שאי אפשר להכניס אליה כסף ככה שאני חייב שזה יגיע לארנץ של PP ואם זה מגיע לארנק איך אפשר לנוציא את זה משם חוץ מלקנות מוצרים? אפשר להכניס כרטיס אשראי רגיל ולהעביר אליו את הכסף?

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. שלום לכולם . עשיתי קניה של כמה דברים מאיזה מוכר מאיביי . קיבלתי הכל חוץ מדבר אחד . עכשיו בטיפשותי\תמימותי יצרתי קשר עם המוכר ואמרתי לו את זה והוא סיכם שהוא ישלח לי שוב . עבר יותר מחודש ולא קיבלתי כלום . היה עלי לדרוש זכוי , כי לאחר 45 יום מהקניה אי אפשר להתלונן יותר על המוכר . גם בפאי פאל יש את אותו חוק . והמוכר ידע על זה היטב ועכשיו אין לי איך להתלונן עליו . הסתכלתי עכשיו בהיסטוריה של של הפידבקים והרבה אומרים שלא קיבלו כלל את מה שהם קנו ! משמע המוכר הזה בשיטתיות לא שולח כלל איך מתלוננים עליו ? האמת המוצר עצמו עלה לי רק דולר אחד ככה שזה לא נורא כל כך . אבל עדיין דין פרוטה כדין מאה והייתי רוצה להעמיד את המוכר הזה על מקומו . יש אפשרות להתלונן עליו דרך איביי אי…

• 21 תגובות
    • 4.9k צפיות
  22. היי, ב - 28/06/2012 23:57:49 ביצעתי הזמנה של מחשב מ RSM מחשבים. לאחר מספר שיחות עם מיכאל (מסניף כפר-סבא כמדומני) הגעתי למפרט סופי ביום ראשון וביום שלישי הוא נשלח לבית הורי, כיוון שאני עובד ברוב שעות היום. ביום חמישי בערב הגעתי לבית הורי ומה שראיתי לאחר שפתחתי את האריזה זה מחשב שקיבל מכה מאוד רצינית, כנראה מנפילה במשלוח. ממה שאני ראיתי יש מארז דפוק, ספק הכח כמעט נתלש מהמקום, בורג אחד יצא מהחלק שמחזיק אותו ושניים אחרים עקומים. הקירור שעל המעבד התעקם והוא פשוט מתנדנד. והכל נראה בעייתי. לאחר שדיברתי שוב עם מיכאל הוא פשוט דאג למשלוח חזרה והוא אמור לקבל את המחשב היום. הדברים שהזכרתי אני אבקש שיחליף, אבל מה עם מה שלא רואים? לפי זה שהאוורור מתנדנד ( ורואים לוח מתכת עקום בבסיסו)הו…

• 28 תגובות
    • 4k צפיות
  23. Started by idany182,

האם זה נכון שהם לוקחים על השרות הזה 20 שקלים בחודש? (לפי מה שהנציגה אמרה) ומה עם הלוקחות שלא שילמו בעבר?

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  24. היום יש "שקר" חדש שנקרא חבילות סליולריות ללא הגבלה. בפועל יש הגבלה על נפח הגלישה ורוב החברות במקום לקחת כסף על הגלישה החורגת פשוט מורידות את המהירות. אני מסתקרן ממש לאיזה מהירות כל חברה מאיטה את המהירות. עוד לא מצאתי משהו מרוכז באינטרנט בנושא. אם המהירות הרגילה היא 7mbps ומאטים לך את הגלישה ל 2mbps זה אולי האטה דרסטית אבל בגדול זה לא כזה איטי. אני בנתיים יודע על החברות הבאות (האפתי מידע ראשוני ושמתי בטבלה): [table] [tr][td]חברה[/td][td]מחיר[/td][td]מהירות mbps[/td][td]הגבלה[/td][td]האטה kbps[/td][td]tether[/td][/tr] [tr][td]רמי לוי[/td][td]88[/td][td]2[/td][td]1GB[/td][td]200[/td][td]לא ידוע[/td][/tr] [tr][td]הוט[/td][td]89[/td][td]10[/td][td]3GB[/td][td]512[/td][td]64kb…

• 9 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים