צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
קצת רקע: לפני כמה חודשים עברתי דירה בדירה הקודמת הייתי מנוי בשירותי האינטרנט של הוט ובדירה החדשה רציתי להשאר איתם, ביצעתי מעבר דירה ובאמת ביום המעבר הגיע טכנאי ואמר לי שהוא לא יכול לחבר אותי לאינטרנט של הוט כי אני מנוי של יס ואין מקום בתעלות בדירה (הוא רצה לקדוח בקיר הסלון ולהעביר כבל מבחוץ ואני סירבתי). הטכנאי הלך ללא התקנה של האינטרנט. דיברתי עם הוט בטלפון והם הציעו לשלוח מפקח/מנהל איזור לבדוק אפשרות להתקנה בכל זאת אממה? מכיוון שלא ביצעתי בפועל מעבר דירה (מבחינתם) הם לא יכולים לשלוח אותו לדירה החדשה שלי. הפתרון המבריק שלהם היה להתנתק ואז להצטרף מחדש - ככה הם יוכלו לשלוח לי את "הבכיר" הביתה. מי אמר חלם? ביצעתי את השטות הזאת ובאמת הגיע טכנאי אחר שעבד קצת יותר קש…
-
- 22 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
איך אפשר ליצור קשר אם מי שאחראי על איכות השירות? יש להם מחלקת תלונות ציבור? משהו בסגנון? אני לא רוצה לדבר עם "מנהל" שיגיד לי שזה מאד "חמור" ו"שזה יבדק לעומק" ו"שאם יש צורך הוא יפוטר" ושאר קלישאות של שירות לקוחות אני רוצה מישהו שהעבודה שלו זה לתפוס שירות לקוי.. אחראי לתת בקרות כלומר איזה שהוא אחראי על איכות שירות... תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם בתחילת חודש יולי עברתי דירה. בדירה הקודמת היה לי מנוי אינטרנט על שמי וביקשתי (שבועיים לפני המעבר) תיאום של טכנאי להעברת האינטרנט לדירתי החדשה. נשמע פשוט לא? נקבע לי טכנאי לאותו יום של המעבר... כמובן שלא הגיע, אבל זו לא עיקר הבעיה. חודש לאחר מכן אני מקבל למייל 2 חשבוניות - אחת של הדירה הנוכחית החדשה שלי, ואחת של הדירה הישנה שלי. כמובן שאני מחוייב בתשלום רק על האינטרנט על המנוי שלי, והדיירת החדשה שנכנסה משלמת על האינטרנט בדירה הישנה שלי. אבל למה לעזזאל אני עדיין צריך להיות רשום שם עדיין כבעל המנוי? באם ותקרה בעיה מסויימת לא רוצה להיות קשור למנוי הזה. טוב חושב שזה בלבול...אולי נשלחה חשבונית בטעות... מתקשר לשירות לקוחות הוט. מסביר את כל הסיפור...אומרים לי שאני צריך…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל, בסיפור הזה אני מציין רק עובדות! במכשיר ה HD2 HTC של אבי שנקנה, אגב, באומגה פון, המגע הפסיק לעבוד לסירוגין (הכפתורים הפיזיים עבדו). המכשיר כבר לא באחריות ואבי החליט לתת אותו לתיקון באומגה פון. מכיוון שזה מכשיר ישן יחסית אבי ביקש שיבדקו מה הבעיה ויודיעו לו מה תהיה עלות התיקון והוא יחליט אם הוא מעוניין לתקן את המכשיר או לא. נאמר לו בחנות שיבדקו מה הבעיה ויחזרו אליו עם הצעת מחיר. לאחר יום התקשרו אליו והודיעו חגיגית שהמסך היה מקולקל והוא הוחלף בעלות של 600 שקל! זאת לאחר שהם אמרו מפורשות שהם יתנו הצעת מחיר ולא יעשו שום דבר על דעת עצמם! לאחר שאבי אמר להם שהוא לא הסכים לדבר כזה ולמה הם החליפו מסך מבלי לשאול אותו הם הסכימו בטוב ליבם להוריד את המחיר ל 500 ₪. אבי סירב וביקש…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשיחה שלי עם נציגי השירות, אמר הנציג שאחרי סקר דעת קהל הוחלט להוריד את הפונקציה וכשאתה מקבל את הסנן בדואר אז אתה אמור להחליף אותו. הוא אף אמר לי שכשתצא גירסה חדשה, יחזירו את הפונקציה הנ"ל. ואין צפי. למישהו כאן יש את המכשיר והמכשיר מודיע לו שצריך להחליף סנן?
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הם זולים יותר משמעותית במחירים של דיסקים קשיחים לעומת אייבורי, KSP, אני מדבר על 350 לעומת 450 ברשתות. האתר שלהם קיקיוני, האם מישהו קנה בחנות עצמה?
-
- 7 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
בשני מקרים, אי מתן אחריות ומכירת סוללה מזוייפת של מצלמה, פניתי אליהם לקבלת עזרה. (אפשר למצוא את הדיון בפורום בקשר לסוללה) בשני המקרים הם היו נורא נחמדים, חזרו אלי יום או יומיים אחרי שפניתי אליהם, שאלו שאלות, התעניינו, שאלו עוד שאלות אבל בשורה התחתונה לא עזרו לי במהומה ונפנפו אותי בצורה הכי נחמד שיש. הם אלופי ה "תפנה ל____". גם בפורום אני קורא מדי פעם על אנשים שפנו אליהם ולא ממש קיבלו עזרה. רציתי לדעת אם מישהו קיבל מהם עזרה שכללה משהו יותר מ "תפנה ל" או נפנוף כזה או אחר.
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני וחבר הצלחנו להגיע לדיל מצויין עם הספק של ביטס\מונסטר (מוכר רק בכמויות מסחריות) מדובר בשני דגמים , סטודיו: וסולו: המחירים בארץ של הסטודיו עומדים על 1,222-1955. ושל הסולו עומדים על 769-1,089. לא כל הפרטים לגמרי סגורים, אבל זה מסודר מאד, מקורי כמובן ועם תעודת אחריות. האוזניות מגיעות בדואר רשום לכתובת המגורים של כל אחד. הוא הבטיח שאם נגיע ל-12 קונים ומעלה נקבל מחיר של 850 שקל לכל סט סטודיו ו600 שקל לכל סט של סולו. כל מי שמעוניין שיציין בתגובות, כמו כן אם יהיה ביקוש על דגמים אחרים יהיה אפשר לנסות להשיג את הדגמים במחירים טובים.
-
- 30 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני צריך לקנות 2 לפטופים ועוד 3 מחשבים שולחניים (אחד עם מפרט מתקדם). האם לדעתכם במקום לקנות באתרי אינטרנט כדאי לי לגשת או לדבר עם חנויות כדי לנסות להשיג הנחת כמות? זו בכלל כמות שמצדיקה הנחה?
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלוםל לכולם! בשבוע הבא אני מתכנן הזמנת מסך חדש מTMS. בעקרון הבנתי שהמשלוח מגיע במהירות(יום - יומיים). יש אפשרות לבקש מהם לשלוח שליח בשעות הצהריים? על הדרך - יש אפשרות לשלם במזומן ?(לשלם לשליח) במידה ומשהוא מתקלקל - יש אפשרות לבקש מהם לשלוח שליח שיקח את המסך ויחזיר כאשר הוא יהיה מתוקן?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו מכיר או שמע על שואב האבק הרובוטי של Asus-Agait ? המחיר שלו נמוך משמעותית מהרובוטים המוכרים בתחום. השאלה היא איך הביצועים. גם לא ממש מצאתי חוות דעת ברשת...
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
http://www.themarker.com/advertising/1.1802215 :bash:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מכשיר SGS3 באופן פרטי. אני משתמש כבד מבחינת שיחות ואינטרנט. אני לא מבין בכל הנושא של התדרים ואיכותם של החברות בחדשות. איזה חברה אתם ממליצים ? מה האבדלים בינהם חוץ מה10 ש"ח האלה ? איכות האינטרנט הקליטה בזמן שיחות וכו. וד"א ראיתי שיש להוט מובייל סניפים מפוזרים ברחבי הארץ, איזה שירות ומה יש בהם ? אשמח לתשובות מנסיונכם האישי. עריכה : רק בבקשה אל תמליצו לי על "פלאפון" סלקום" ו"אורנג'".... הם עשו מספיק כסף עלי ועל המשפחה שלי... חברות חסרות בושה. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מתלבטת בין בין שני חברות שלכל אחת מהן דגם מוצר שונה. MSI - N680GTX Twin Frozr 4GD5 או EVGA - EVGA GeForce GTX 680 SC Signature 2 EVGA עולה 519$ MSI עולה 600$ - וירכש מהחנות NEWEGG - השאלה שלי הן: מהיכן יותר אמין לרכוש את הכרטיס? מה קורה עם מכס או מעמ או כל דבר אחר? כמה זה יצא לי בסוף? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להזמין מוצר כלשהו מאיביי, אבל כאשר אני משלם באמצעות פייפאל המוצר נשלח כמובן לכתובת שמוזנת לי בפייפאל. איך אני משנה את המוצר שבמקום להישלח אליי לישראל ישלח לכתובת אחרת - נגיד אפילו בארה"ב? צריך לוודא את זה מול המוכר? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, באוגוסט 2011 רכשתי מחשב חדש דרך 'נעה מחשבים' המנוחה. חודשיים לאחר מכן התגלה כי הדיסק הקשיח תקול. העברתי את המוצר למשווק (טק דטה ישראל) דרך חנות פריבל מחשבים. להפתעתי חזר אלי הדיסק המקורי בצירוף הודעה שהמשווק מסרב לטפל במוצר כיוון שהאחריות על המוצר מבוטלת. תשובה מוזרה ומפתיעה (ולמותר לציין נעדרת ביסוס). ניסיתי לשוחח עימם טלפונית אך ניצגת השירות בישרה לי ללא בושה כי היא מסרבת לשוחח עם אנשים פרטיים. פניתי לחברת Wetern Digital העולמית אך ללא הועיל עד כה. האם מישהו נתקל במקרה דומה? אשמח לעצה מלומדת איך לנהוג (לפני שמגיעים לתביעות קטנות). תודה, יואב
-
- 76 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
למשל אני מתכוון לקנות מוצר מסוים ומעוניין שיוצגו בפניי כל הפריטים שמחיר המשלוח שלהם עד 50$. (כל עלות משלוח מעל לא תוצג) קיימת אפשרות כזו?
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני זקוק לדיו מקורי למדפסת 6500A PLUS של HP. מישהו יודע על איזו רשת שעושה עכשיו מבצעים משתלמים לדיו מקורי? או אפילו איפה משתלם לקנות באופן כללי? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
משתף אתכם ואולי מישהו יוכל לחדש לי משהו מבחינת החוק. אולי גם מישהו שם באחת החברות יחליט להגדיל ראש במקום לגלגל אחריות. מיקסר של חברת סאוטר, שהיבואן ונותן האחריות היא חברת "אלקטרה", נקנה לפני מס' חודשים. הוא משמש אותנו בעיקר להכנת בצק ללחמים פעמיים בשבוע. בשבוע שעבר, אחרי הלישה, אמא שלי מרימה את ראש המכשיר כדי להוציא את הקערה עם הבצק ופתאום היא רואה חלקיקים זוהרים בתוך הבצק. מסתבר שאחד הפינים שהוו-לישה מתחבר בעזרתם למכשיר פשוט יצא מהמקום ונאכל במהלך ההעבודה. לא היו רעשים מוזרים, חוץ מהרעש הרגיל של המכשיר. הצרה העיקרית נמנעה כששמו לב לזה לפני האפיה והאכילה. ביס בחתיכת ברזל לא בריא לשיניים. אבל אל דאגה, יש אחריות ובטח נקבל וו חדש. אמא שלי מתקשרת לסניף ACE שבו נרכש המכשיר. מס…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש את המכשיר Samsung galaxy S3 מרשת חנויות KSP במחיר של 3,300 ש"ח. ותוך כדי אני רוצה לעבור למפעילה HOTMOBILE לחבילה המוכרת של 89 ש". והשאלה היא כזו : אני זוכר שראיתי פעם איזה חוק שיצא שאם אני רוכש מכשיר באופן פרטי החברה הסלולארית צריכה לזכות אותי עליו. אני לא בטוח בידיוק בפרטים אז אם תוכלו לעדכן ולרענן את זכרוני אני מאוד הודה לכם. וחוץ מזה אני פעם ראשונה עושה את כל הדברים האלה (עובד חברה רוכש מכשיר..) אני השתחררתי לא מזמן מהצבא, כך שאם יש עוד דברים בנושא שאני צריך לדעת אני אשמח לשמוע... תודה.
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
לפני בערך שנה האינטרנט שלי לא זז באשמת בזב"ל - אתרים לא עלו, תוכנות (לדוגמא GameRanger) לא היו מתחברות בין 12 בצהריים ל 8 בערב בערך וכו... אחרי מריבות ומלחמת התשה מולם (זו באמת הייתה מלחמת התשה) הוצאתי מהם את חבילת הגיימר בתמורה לתשלום זניח של שקל בחודש והאינטרנט חזר לתפקד כמו שצריך. עכשיו, אני אצטרך לשדרג את מהירות הגלישה, מה שאומר שאני אצטרך שוב לסגור איתם תוכנית ורציתי לדעת אם חבילות הגיימר האלו עדיין קיימות, ובמידה שכן, האם האינטרנט שלהם עדיין קטסטרופלי בלי חבילת גיימר... תודה
-
- 18 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
הכוונה לתקנון החנות, ולא בהכרח להתנהלות בפועל. להלן דוגמאות משתי החנויות הכי "נפוצות" כאן. הערה כללית: מבחינת החוק, קראו "יבואן" בכל מקום בו כתוב "יצרן" כשמדובר במוצב מיובא. התקנון של RSM: "החנות אינה חושפת לקהל לקוחותיה, ואינה רשאית לחשוף בשום שלב, את שמות היבואנים של מוצריה." החוק: "עוסק המוכר טובין לצרכן חייב למסור לו תעודת אחריות מאת היצרן במעמד מסירת הטובין וכן לציין על גבי התעודה את פרטיו ואת תאריך הרכישה. בתעודת האחריות יצוינו (בין השאר) פרטיו המלאים של היצרן: שמו, כתובתו, מספר זהות/מספר תאגיד שלו, שמו המסחרי, מספר טלפון ופקסימילה וכן כל פרט אחר המאפשר לצרכן לפנות ליצרן לשם קבלת שירות." התקנון של RSM: "לאחר כשנה רשאית החברה לחייב את הלקוח בעלות השילוח והעברת המוצר …
-
- 87 תגובות
- 11k צפיות
-
-
שלום כולם, רציתי לדעת אם מחייבים אותך על "דקות שיחה" או "זמן אוויר" כשאתה מחכה שמישהו ירים את השפופרת לאחר שימוש בניתוב שיחות (מרכזיה). האם החיוב הוא על הרגעים בהם אתה מדבר עם מישהו או שאתה משלם גם על להחזיק את הפלאפון צמוד לאוזן? במידה וכן, האם עושים משהו בנושא? תודה ליודעים.
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש משהו לעשות נגד זה? שלחתי להם גם מייל. יש נציג של הוט כאן באתר?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-