צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
-
האינטרנט עמוס בסיפורים שליליים על שירות הלקוחות של אייבורי, אבל בכל זאת החלטתי לנסות לרכוש מהם, מכיוון שכל מה שאני צריך זה מארז למחשב נייח, הכי פשוט שיש. נכנסתי לאתר שלהם, מצאתי מארז ואז גיליתי שבאתר אין מידע באיזה סניף קיים המוצר במלאי. לא התעצלתי והתקשרתי למספר הטלפון שהופיע בעמוד של הסניף שקרוב אליי הביתה. הגעתי למוקד ראשי ולא לסניף, ושם נאמר לי, בלי להתבייש, שהדבר היחידי שאפשר לעשות בטלפון זה להזמין מחשב נייח/נייד קומפלט. ואם אני רוצה לקנות כל דבר אחר (כמו מארז), הרי שאני צריך לגשת פיזית לסניף או להזמין מהאתר ולחכות כמה שצריך כדי שהמוצר יגיע. אני לא מתכוון להזמין באינטרנט ואז לגלות שאזל מהמלאי וייקח עוד חודש עד שיגיע חדש, או שכבר לא מביאים את המארז הזה ושכחו להסיר א…
-
- 53 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
אני נוסע לאיטליה, ותיכננתי להזמין באינטרנט מאתר באיטליה מוצר למלון שאהיה בו. בתהליך ההזמנה, נתקלתי בדבר מוזר, התבקשתי לספק codice fiscale שהבנתי שזה מעין קוד מס אישי לתושבי איטליה. הרבה פעמים הזמנתי דברים בחו"ל ובחיים לא נתקלתי בבקשה כזאת. למישהו יש מושג מה אמורים לעשות?
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
האם מישהו מעוניין ברכישה קבוצתית של לוח מדגם Gigabyte G1.Sniper M3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI לוח איכותי ברמה גבוהה, ע"פ בדיקת המחירים שלי יצא: ivory= 995 ש"ח [glow=red,2,300]ksp= 860 ש"ח[/glow] TMS= 890 ש"ח אני בטוח שנוכל להוריד אותם בסביבות המאה מאתיים שקל רק צריך ביקוש אז מי בעניין שאני אתחיל לארגן?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
לפני שבועיים ביום שני (ב-13 באוגוסט) הזמנתי מחנות מסויימת בארץ (אני אזכיר את שמה אם יהיה צורך) גלקסי S2. לפי האתר שלהם המוצר אמור להגיע בדואר רשום תוך 5 ימי עסקים. ביום שלישי שבוע אח"כ (ביום העסקים השישי מאז ההזמנה) זה עוד לא הגיע. שיצרתי איתם קשר הם התנצלו והבטיחו לשלוח את זה תוך יומיים עם UPS ולהוסיף מגן מסך כפיצוי. יומיים עברו, וכלום. המספר הראשון שפניתי אליו טען שהגעתי לסניף הלא נכון אבל בכל זאת אמר שהוא ינסה לברר, ולא חזר מאז. מספר שני טען שהוא רק מקבל תלונות אבל לא מטפל בהם. היום (ראשון) ששוב דיברתי איתם הם הבטיחו לשלוח עם UPS תוך 24 שעות ולשלוך באימייל עד סוף היום מספר מעקב, נכון לעכשו שום אימייל לא הגיע. את זה ששירות לקוחות מופתי אין פה, כבר הבנתי. השאלה שלי היא מ…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=512833.0
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום ... אני רוצה לשדרג את האינטרנט מ30MB ל100MB ואני הייתי רוצה לדעת על חבילות זולות שהוצעו לכם או שאתם מכירים. כיום אני בתשתית של בזק וספק האינטרנט שלי הוא בזק בינלאומי (014). בבזק אני בתכנית של בזק עסקים אך אני יכל לשנות את זה לפרטי במידת הצורך. לאיזה מחיר אפשר להגיע לתשתית 100MB בבזק? לאיזה מחיר אפשר להגיע לספק 100MB של 014? תודה מראש לכל העוזרים ;D
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, האם כדאי לקנות נתבים ישירות מהסינים? http://www.xoongo.com/taobao-search/1/?SearchTextIdx=router המחירים ממש מפתים אודה להמלצות
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום הזמנתי דיבורית BT לפני כחודש וחצי אחרי כמה ימים הגיע אליי לתיבה טופס של דואר רשום ושהלכתי לסניף לקחת את החבילה גיליתי שהיא לא קיימת(אני בטוח ב 99% שזאת החבילה) חיכיתי עוד קצת והתחלתי לדבר עם המוכר ואמרתי לו שהחבילה נאבדה הוא שלח לי את הטופס הנ"ל למלא ולשלוח לו להמשך הטיפול http://www.sonicelectronix.com/forms/claims/usps_claim.pdf עכשיו כנראה שהחבילה הייתה כבר בסניף דואר ונעלמה משם או לא יודע מה קרה לה ובגלל זה אני מפחד לחתום על המסמך הזה הם יכולים להגיד שכן קיבלתי את החבילה למרות שלא(כי מפחיד אותי הקטע של הקנס)? האם אתם הייתם חותמים על המסמך הזה? ואם יש משהו אחר לעשות? תודה! נ.ב מספר החבילה yy075104918il מראה באתר של הדואר שאין נתונים על החבילה הזאת
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מחפש טיסות זולות ליוון/קפריסין בחודש-חודשים הקרובים. מישהו יכול להמליץ על אתר אמין ומקיף בו אפשר לאתר טיסות זולות, מבצעים או מחירי הרגע האחרון ליעדים אלה? אם אפשר משהו עם RSS או התראות מחיר - מה טוב. תודה! נ.ב: הכוונה לטיסות בלבד, ללא לינה/רכב. דילים משולבים זה בסדר אבל חייבת להיות אפשרות למצוא גם טיסות בלבד. על הדרך, אם מישהו כאן מכיר מקומות לינה טובים למשפחה (3 ילדות) ולא יקרים ליד הים באיזורים האלה אשמח לשמוע. עדיף APARTMENT עם מטבחון ואיזה מרפסת קטנה, לא משהו פלצני או מפונפן אבל נוח, נקי ומרווח.
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש כמה מוצרים ש"על הכוונת" שלי ואני מעוניין לתפוס אותם כשהם ב-SALE או סתם בירידת מחיר (בחו"ל). מכירים דרך לעשות את זה בנוחות? משהו כמו מה שמתואר כאן? http://tech.thefuntimesguide.com/2009/11/price_alerts.php בעיקר אני מעוניין במוצרים מ-AMAZON, EBAY, B&H וכדומה. תודה
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
כנראה שנטוויזן לא מוותרים ושוב חייבו אותי על שירות אינטרנט שהתנתקתי ממנו עוד בינואר. http://i.imgur.com/HtbM5.jpg http://i.imgur.com/IbErw.png חיוב אחרון בחודש פברואר... למה פתאום הם נזכרו לחייב אותי שוב? גועל נפש של חברה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, איזה מכונות גילוח מומלצות יש במסגרת התקציב(380 שח ולא יותר). רצוי שתהיה נשטפת ומותאמת לזיפים קשים ועור רגיש. ראיתי את זו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=820898 האם מישהו מכיר אותה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הציעו לי בתור לקוח חדש לבזק+בזק בינלאומי 75 ש"ח ל 5 מגה והתקנה של 100 שח. כמובן שתמיד ההצעות הראשוניות שלהם הם מעפנות ואני די בטוח שאפשר לרדת יותר אבל הם לא מוכנים ואומרים שזה מה יש. האם זה נשמע הגיוני? האם אין אפשרות להשיג משהו יותר טוב מזה בהמשך התמקחות איתם? אגב, אני לא מעוניין לשלם להם על קו טלפון או משהו כזה כי אין לי צורך בטלפון נייח. אני רוצה רק לשלם על התשתית של האינטרנט ועל הספק. האם תהייה בעיה עם זה?
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
הי חברים , רציתי לשמוע מה דעתכם על רכישת חומרה יד שנייה בכלליות , צדדים חיוביים שליליים , ניסיון עבר אישי שלכם. אני מניח שבצדדים חיוביים בגדול אפשר לכלול את : * יחס מחיר ביצועים טוב יותר בצד השלילי אפשר לכלול את : * בלאי ראשוני שאינו ידוע לעיתים * אחריות קצרה יותר , אם בכלל * סיכון כללי שמשהו ברכיב לא תקין * תשלום מזומן ללא תשלומים לעולם לא רכשתי חומרה יד שנייה בארץ , אך שמתי לב שהמוכרים לרוב נוקבים במחירים לא נמוכים , בטח בהתחשב בסיכונים שנקבתי למעלה. אשמח לדעות בנושא.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היה לי קו בזק בדירה ניתקתי אותו לפני שנה. עכשיו הם אומרים שאם אני עושה בחזרה רק אינטרנט אז זה 99 שקלים דמי התקנה. אבל אם אני עושה אינטרנט + קו טלפון, אז אין בעיה וזה לא דורש דמי התקנה. דרך אגב, בלי קשר, מצחיק היום לראות שמציעים לך קו טלפון עם 100 דקות במחיר של 64 שקל לחודש, כשב-99 שקל הסלולריות מציעות לך ללא הגבלה.
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מתנצל שאני לא מגיב לדיון המקורי אבל הוא נעול וזה נראה לי די חשוב. אני מאוד מעריך את העבודה הקשה שעשו חברי הפורום בארגון מחיר טוב לכונן הזה. ניסיתי להיכנס לאתר של אייבורי ולהזמין אותו אבל לצערי האתר שלהם לא מאובטח בשום צורה. נכון שרשום שם RapidSSL וכל מיני באז וורדס כאלה ואחרות. אבל בפועל תהליך ההרשמה (וגם הלוגין) אינו עובר שום אבטחה בדרך אליהם. מה זה אומר ? שמישהו יכול בקלות יחסית לגנוב את השם משתמש והסיסמה שלכם לחנות שלהם. עכשיו זה על פניו לא כזה נורא אבל אם הם לא יודעים איך להשתמש בSSL אני בספק אם הם יודעים שאסור להם לדומא לשמור את הפרטי אשראי אצלהם בDB (ואני מקווה שפרטי האשראי לפחות כן עוברים בצורה מוצפנת אבל בגלל שלא נרשמתי אני לא יכול להיות בטוח). חבל שחנות מחשב…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלקטרה מחשבים, השתייכת לאלקטרה מוצרי צריכה יחד עם שקם אלקטריק, מחסני חשמל ואייס, צפויה להיסגר בימים הקרובים לחלוטין עקב הפסדים של יותר מ-10 מיליון שקל. http://www.themarker.com/consumer/1.1807386
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
האם אפשר לארגן קניה של אחד הכרטיסי מסך חדשים ? TI6600 או 7950 -7850
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מכשיר Blackberry 9780 בחנות רגילה בארץ. סלקום הסכימו לתת לי את אותה חבילה שהיו נותנים אם הייתי קונה ישירות מהם, כחוק. אבל כשביקשתי לבטח את המכשיר.. פשוט אי אפשר. דיברתי עם אינספור אנשים, מנהלים, וכו'. כולם אומרים לי את אותו ג'יבריש - החומרה שונה (לא נכון), התוכנה שונה (לא משנה), אין עם מי לדבר, ראש בקיר. כשהגעתי למנהל של המנהל (גם בקושי רב), נאמר לי שבגלל שהתוכנה שונה.. יכול להיות מצב שהטלפון יהיה bricked. כמובן שזה שטויות, אבל זה לא הכל. אמרו לי, ואני לא צוחק(!).. שאם הם ינסו להתקין לי על המכשיר את התוכנה של סלקום.. המחשבים שלהם יהפכו להיות bricked, או יושבתו בצורה כלשהיא ויימחקו. אז קודם כל, סלקום נפלו למקום האחרון ברשימה שלי של חברות בארץ.. אבל שנית - איפה אני מב…
-
- 27 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
זהירותתתתתתתתתתתתת דואר ישראל ויזה נטען יש פריצות בארץ של חברת SOE פשוט פורצים לכרטיס ומושכים את כספכם לי פרצו לפני שבוע לקחו סכום גדול ואני אין עם מי לדבר בדואר ישראל הם לא רוצים לשלם ולא מוכנים לדבר היזהרו זה לא מאובטח ואין לכרטיס הזה אבא ואמא למי שיש סכום גדול אני ממליץ להוציא את הכסף ולהשאיר סכום קטן שבמידה ופרצו שלא ימשכו את הכל אני פתחתי לעצמי שם משתמש בפורום הזה כדי להזהיר את כולם שלא יעברו את הסיוט הזה עם בנק ישראל כמוני אני עכשיו רוצה לתבוע אותם אני אשמח לקבל עצות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
העדכון החדש שוחרר וזמין ע"י עדכון ידני. למי שלא יודע, עדכון ידני מתבצע ע"י ניתוק הממיר מהחשמל, לחיצה על חץ אמצעי (חץ למעלה) ותוך כדי החזרת החיבור לחשמל להמשיך ללחוץ על החץ עד שמופיע מסך העדכון. לאחר העדכון הנורה הירוקה תהבהב במשך כדקה לפני האתחול.
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
חברי פורום נכבדים שלום. הבנתי שאייביי אפשר לקנות דרך פייפל ואמזון צריך לתת להם ישר את המספר של כ.ויזה. אני לא רוצה להשתמש באשראי שיש לי, מעוניין לעשות חדש דרך דואר ישראל. ראיתי שיש מספר אופציות לכן רוצה לשאול אותכם מי התנסה והאם זה עובד. יש ויזה נטען $ שהוא רב פעמי, טוענים אותו בשקלים אבל הדואר ישר מהמיר את המטבע לדולר. האם אפשרי לקשר את הויזה הזה לPAYPAL ולבצע רכישות כמו עם ויזה רגילה או שיש איזה שהם מגבלויות? אני מעוניין שתהיה אפשרות לרכשות באתרים כמו EBAY AMAZON DEALEXTREME וכו'.. איך העמלות ודמי ניהול נראים לכם? http://www.israelpost.co.il/content.nsf/pages/visa_currency_prepaid_comissions?opendocument לגבי השורה של דמי כרטיס לא פעיל כלומר אם שנה אני לא השתמשתי בו ירד…
-
- 13 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-