עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by kozimus,

שלום. רציתי לדעת איך החנות פלונטר? האם הם אמינים נותנים שירות טוב? אני מעוניין להזמין מהם לוח אם. ניסיתי לחפש אך לא מצאתי משהוא ספציפי בנושא. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by dabeldu,

היי, אני מחפש שותף לקניית האוזניות . עלות האוזנייה הינה 999 ₪ אך יש 50% אנחה למוצר השני מהסידרה כך שבסוף כל אחד ישלם רק 750 ₪ . המבצע עד ה- 6.7.13 (בחנות באג). אז אם יש מעוניין – אפשר לפנות למייל שלי : dabeldu@gmail.com דוד נ.ב. מקווה שרשמתי בפורום הנכון!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Elishablue,

שלום . האם ניתן להמיר אתר אמזון גרמניה את השפה לאנגלית . ואם כן איך ? תודה מראש לעונים

4. Started by Daniel Phillips,

היי חברים, אני מחפש ומחפש אבל משום מה בארץ עושים את זה קשה למצוא את המוצר הזה למרות שבאמזון יש מלא אופציות, מישהו יודע מאיפה ניתן לקנות? אני מחפש 91 או 99% כדי לעבוד על מכשירים אלקטרונים. אשמח לעצתכם

5. Started by shikasha,

לא מזמן שידרגתי את כרטיס המסך שלי וברצוני למכור את הישן. איך רצוי למכור את הכרטיס הישן בצורה כזו שיתן לקונה בטחון בקניה? אין לי דרך הגיונית להראות לקונה הופטנציאלי שהכרטיס תקין (והוא תקין).

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by דובי770,

הייי קניתי עכשיו באוריג'ין בטלפילד 3 ב10 דולר (יש שם מבצע עכשיו). אוריג'ין זה פשוט COPY של סטים, הם בנו את זה בצורה כ"כ דומה... פעם ראשונה שנכנסתי לאוריג'ין. אני מקווה להנות מבטלפילד, עד היום שיחקתי בעיקר cod.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. הגירסה הצרפתית של אמאזון מציעה מחירים קורצים מאוד על כונני ה-SSD הפופולריים של היצרנית האמריקאית, רק למשך חצי היממה הקרובה מתגעגעים למבצעים הנהדרים של תקופת הבלאק פריידיי? נראה כי חג הפסחא המתקיים בחו"ל מעניק לנו תזכורת קטנה מתקופת הדילים החמה ההיא – עם מבצעים על כונני ה-Ultra II הנודעים. במסגרת מבצעי Deal of the Day אשר יהיו זמינים עד לשעה 01:00 מחר לפי שעון ישראל, אמאזון צרפת מציעה את דגמי ה-240GB, ה-480GB וה-960GB של הכונן של סאנדיסק במחירים של כ-66 יורו, כ-122 יורו וכ-211 יורו בהתאמה, כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל. מחירים אלו מתורגמים ל-283 ש"ח, 523 ש"ח ו-904 ש"ח בהתאמה – וכנראה שלא צריך להסביר כי מדובר בהצעות נהדרות ומשתלמות מאוד, אשר מתקרבות (ואף חוצות…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by moti7,

שלום, אחותי כרגע בארה"ב והיא תשאר שם בחודש הקרוב, בשנה הבאה היא מתחילה ללמוד בהעברית בירושלים האם היא נחשבת סטודנטית בפני האמריקאים? היא קונה לעצמה נייד שם והיום אחד המחשבים בבית שלי נפטר, אז אני רוצה לנצל את ההזדמנות ושהיא תביא עוד מחשב הביתה. שאלות : - האםה יא יכולה להביא 2 מחשבים ולא יעשו לה בעיות במכס בארץ/בארה"ב? - היא זכאית לקבל הנחות סטודנטים? - היא נמצאת בניו-יורק בעיקרון האם אתם מכירים שם חנויות טובות עם מבצעים משתלמים? או חנויות באינטרנט שאני יכול להזמין(אני לי בעיה לבצע הזמנה יש לי שם כתובת אמריקאית) תודה לעוזרים!!!

9. Started by kletsman,

קניתי סמארטפון באמאזון ושלחתי ל Buy2usa הם גבו ממני מכס לפי החוק. עכשיו אני צריך את הרשימון של המכס כדאי להיזדכות במע"מ. אבל הם אומרים שהם משחררים באופן קולקטיבי ולא פרטני. על פי מה שהם אומרים שחרור פרטני עולה 75$. בנוסף הם לא חברה ישראלית לכן אין להם חשבונית מס. לכן אני לא יכול להזדכות במע"מ על המכשיר. מישהו ניתקל בדבר הנ"ל? בברכה יונתן

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מישהו במקרה יודע מה הפרוצדורה? אם זה אפשרי בכלל? אף פעם לא הזמנתי מ Amazon Global אז אני לא יודע מה רשום בחשבונית... אולי במקרה יש פה בעל עסק פרטי שיצא לו להזדכות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by jornan,

אני מעוניין למכור את המחשב,אם מישהו יכול לייעץ בכמה אפשר למכור תודה . נקנה ב2014 intel I7-4790 quad core Ga h97 d3h arctic freezer i11 Adata 8gb ddr 3 1600 Ga h97 d3h gtx 970 G1 gaming windforce x3 s12G-550W seasonic Seagate 1tb ST1000DM003 samsung 250gb 850 evo Fractal Design arc midi R2 window black Dell 2311 h Microlab solo 6C

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי, אשמח לדעת מהו מחיר הוגן ל1080 לדעתכם יד שניה (EVGA ACX 3.0 אם זה משנה משהו)? ובכללי אשמח לדעת אם יש לכם טיפים איך אפשר להעריך דבר כזה. תודה!

13. Started by lev-27,

יש בארץ בורסה לזהב או משהו בסגנון?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Mpro,

אני מחפש לקנות מקרר עכשיו ראיתי 2 דגמי מקררים של חברת bellers אחד דגם 370 ודגם 420 בחנות שהייתי אומרים שהדגם 370 הוא יותר חדיש, איך אני יכול לדעת שזה באמת דגם יותר חדיש?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by gabriel6,

שלום, ראיתי את המזרן הזה במבצע - http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/51123adf-3846-4946-bce7-3ad2a0403070?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+Center&utm_campaign=7024a7140f-Buy2_Nat_12_05_12_Center&utm_medium=email אשמח לקבל חוות דעת עיליו למי שיש ואו חוות דעת על החברה באופן כללי. יש לי כרגע מזרן ישן שאני רוצה להחליף (בן כ-10 שנים) - ואני מחפש מזרן טוב בטווח מחירים של 2000-3000 תודה, גבריאל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by F2playkuper,

שמתם לב לבעיות בקניה של החנות? בנוסף יש למישהו רעיון איפה כדאי לקנות AC Odyssey?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אהלן, לפני מס' שבועות הייתי די נעול על לקנות SGS2 בחנות פרטית ולעשות עליו ניתוק זיקה בחברת פלאפון במסלול שהיה להם- "חיילים סמארטפון". זה היה המבצע הכי משתלם שראיתי: 500 דק'+500 SMS+חבילת גלישה ללא הגבלה=200 ש"ח בחודש, והם נותנים זיכוי על המכשיר 120 שקל בחודש (המכשיר עולה כיום 2300 בחנות פרטית). אבל, לצערי, לפני כשבוע שמתי לב שכבר אין להם את המסלול הזה, אלא במקומו ישמסלול שנקרא- חיילים מדיום- 400 דק' ו-SMS, חבילה גלישה 500MB באותו מחיר!! 200 ש"ח! עכשיו כולי בבאסה, בגלל זה אני לא קונה פלאפון, וכל המסלולים האחרים שראיתי לא משתווים למה שהיה להם פעם. אשמח אם תתנו לי דוגמא למסלול שקיבלתם בחברה מסויימת שמשתלם לדעתכם. אני יודע שיש מסלולים לא רשמיים, כלומר כאלו שלא מפורסמים באת…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. הזמנתי את הקשיח הנ"ל מאמאזון (http://www.amazon.com/dp/B005T3GRLY/) בעלות של 120 דולר עכשיו מכיוון שזאת הפעם הראשונה שאני מזמין דרך musttop הייתי מעוניין לדעת אם מישהו (עם ניסיון כמובן) יודע עד כמה המחירון שלהם נכון הם באמת מחייבים 23.9 $ מיסים ? (כמו שהמחשבון שלהם טוען) וכ - 20-30 דולר משלוח ללא עלויות נוספות ? או שאני יקבל כל מיני חיובים לא מוסברים ? נ.ב. * בנוסף שלחתי להם מייל עם "10$ הנחה באמזון" ** והסיבה שקניתי מאמאזון היא בגלל המחיר ובגלל שהיה לי את העלות ב GIFT CARD

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ngc224,

היי, התקלקל לי המחשב, לקחתי אותו לחנות שקניתי ממנה, בדקו אותו במעבדה ונאמר לי שיש חשד שלוח אם תקול. שלחו את הלוח ליבואן (לוח של GIGABYTE) ואמרו שיקח בארך שבועיים עד שהלוח יגיע... עכשיו עברו כבר כמעט 3 שבועות ואין לוח... השאלה כמה זמן לפי החוק מותר להם לתקן את המוצר ? (הרי זה לא יכול להיות חצי שנה).

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. את דעתי על KSP רובכם מכירים, כמו גם את זה שנשבעתי לא לקנות שם יותר. אני עדיין עומד מאחורי ההחלטה הזו, אלא שלפני כמה חודשים התגלגל אלי איזה 280X יד שנייה, שלאחרונה התחיל לעשות בעיות (תקלת זכרון שגרמה לעיוותי תצוגה, פלוס מאוורר אחד שבקושי עבד), ומה לעשות - במקור הוא נקנה מKSP. מוכן לקרב, הלכתי לסניף הקרוב אלי לממש אחריות. קודם כל הטוב: כמעט כל הצוות באותה חנות התחלף מאז ביקורי האחרון שם, ובהתחשב בנסיוני עם הצוות הקודם זה בהכרח שיפור. מיד על ההתחלה, הסברתי שאינני הרוכש המקורי של הכרטיס, ואף שאין לי קבלה, וביקשתי מהם לבדוק במחשב לפי המספר הסידורי שהכרטיס אכן נקנה מהם. הבחור שדיברתי איתו נענה לכך בלי כל בעיה. כבר סימן מעודד, שכן לפחות בעבר התקנון שלהם כלל סעיף (לא חוקי בעליל) …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4198966,00.html רק עכשיו ראיתי את הכתבה הזאת. למרות שכתוב שהחוק נכנס באפריל, לא היה איזה "הייפ" תקשורתי סביב זה וזה קצת קבור אפשר להגיד. האם החוק הזה באמת קיים ועבר? איך זה עובד? אני בתשתית של בזק (משלם על 5mb), טלפון של נטוויזיון, ומשלם בנוסף על קו קל לבזק 25 שקלים. האם אני יכול להתקשר עכשיו לבזק ולהגיד להם שינתקו אותי מהקו הקל?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by y_a_n_i_k,

תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. כונן ה-BX200 של חברת Crucial מוצע במחיר אטרקטיבי במיוחד, שבהחלט שווה לשקול אותו על אף החסרונות היחסיים המחירים של כונני ה-SSD ממשיכים לזחול כלפי מטה באופן הדרגתי, והדוגמה העדכנית לכך מגיעה אלינו מחנות אמאזון בריטניה – שמציעה את כונן ה-BX200 בנפח המירבי במחיר של פחות משקל אחד לכל ג'יגה-בייט של אחסון. במסגרת מבצעי Deal of the Day, כונן ה-SSD העדכני של Crucial ניתן לרכישה בעבור כ-166 פאונד בריטי, כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – כ-900 שקלים בלבד, המהווים את אחד המחירים הזולים ביותר שראינו ל-SSD ברמת הנפח הזו מאז ומעולם. ראוי לציין כי כונני ה-BX200 רחוקים מלהיות מפלצות ביצועים, אפילו ביחס לכונני SSD צרכניים אחרים – אך הם בכל זאת מציעים רמת ביצועים סבירה ושיפור גד…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by jonbir2,

שלום! אני רוצה לעשות אינטרנט בבית, דיברתי עם בזק הם נתנו לי הצעה על תשתית+ספק בזק בינלאומי במהירות של 10mb ב 85 שקל בחודש. משתלם? יש ספקיות שיביאו לי ביותר זול?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי. לפני שנה קניתי משחק מסוים באיביי, שמגיע בתור הורדה דיגיטלית. במכירה צוין שמדובר בסריאל רגיל לגמרי, כמו שמקבלים כשקונים את המשחק באתר של החברה. מכייון שהמחיר שקניתי בו היה נמוך ב5$ בלבד מהמחיר באתר החברה, זה לא העלה בי חשד. קניתי, קיבלתי סריאל, והתקנתי את המשחק. עברה שנה, והופיעה לי הודעה שהסריאל שאני משתמש בו פג תוקף תוך 7 ימים. בפנייה למפתחת המשחק נאמר לי שהסריאל שהשתמשתי בו הוא מעין סריאל מוגבל בזמן שמקבלים בחינם עם מוצרים מסוימים, ותקף לשנה בלבד. המשתמש של המוכר שמכר לי את הסריאל לא קיים יותר (מעניין למה...). האם יש משהו שאני יכול לעשות בעניין הזה, לקבל החזר כספי דרך PP בצורה כלשהי? פרק הזמן שבו מותר לפתוח קייס נגמר מזמן. אבל מדובר במקרה שבו לא יכולתי לדעת שהמוצר …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.