צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,303 דיונים בפורום זה
-
אהלן, לפני מס' שבועות הייתי די נעול על לקנות SGS2 בחנות פרטית ולעשות עליו ניתוק זיקה בחברת פלאפון במסלול שהיה להם- "חיילים סמארטפון". זה היה המבצע הכי משתלם שראיתי: 500 דק'+500 SMS+חבילת גלישה ללא הגבלה=200 ש"ח בחודש, והם נותנים זיכוי על המכשיר 120 שקל בחודש (המכשיר עולה כיום 2300 בחנות פרטית). אבל, לצערי, לפני כשבוע שמתי לב שכבר אין להם את המסלול הזה, אלא במקומו ישמסלול שנקרא- חיילים מדיום- 400 דק' ו-SMS, חבילה גלישה 500MB באותו מחיר!! 200 ש"ח! עכשיו כולי בבאסה, בגלל זה אני לא קונה פלאפון, וכל המסלולים האחרים שראיתי לא משתווים למה שהיה להם פעם. אשמח אם תתנו לי דוגמא למסלול שקיבלתם בחברה מסויימת שמשתלם לדעתכם. אני יודע שיש מסלולים לא רשמיים, כלומר כאלו שלא מפורסמים באת…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז עוד שבועיים אהיה בגרמניה. אני רוצה לרכוש GTX980 ושואל אתכם האם זה משתלם? האם אתם יכולים להמליץ על חנויות מסויימות? אהיה גם באמסטרדם (אבל בעיקר גרמניה מטרופולין-לים)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות מסך גיימר יקר מאמזון. לפי חישובי אמאזון זה יעלה 8000 שקל, כמה ישלם מע"מ ופקדון על המוצר? והאם אני יכול להפקיד סכום כזה בבנק בלי תסבוכת?
-
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מזמין הרבה מאתרים שונים, ולפעמים קשה לעקוב אחרי כל ההזמנות. לכן פיתחתי מערכת שעוזרת בניהול ואירגון הזמנות באינטרנט (כרגע תומכת באיביי ואלי אקספרס, בקרוב נרחיב לעוד אתרים), בשם iOrder. המערכת מורכבת מאתר ותוסף לדפדפן (כרום) שיצרתי. אחרי שסיימת לרכוש מוצר כלשהו, התוסף מאותת לך שעכשיו אתה יכול למשוך את נתוני ההזמנה בלחיצת כפתור ולאחסן אותם תחת המשתמש שלך. בשלב הבא כל המידע על הפריטים שהזמנת מהאתרים השונים מוצג באתר בטבלה נוחה, יחד עם המלצות לרכישת מוצרים דומים, אפשרות למעקב אחרי החבילה ועוד. גם אם התקנתם את התוסף אחרי שכבר קניתם מוצרים, אפשר לחזור לעמוד של פרטי ההזמנה של כל מוצר מאיביי/אלי אקספרס, ולמשוך את המידע ע"י לחיצה על EXTRACT בתוסף. הכל בחינם …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לכל מבצעי סוכות 2023 TMS - בתוקף עד ה8/10/23 או גמר המלאי (המוקדם מבינהם) - תקף גם לרכישות באילת! ובנוסף להכול - ובמיוחד למי שקונה מפרט מחשב,עוד מתנה מטורפת 💥 בקנית מחשב בסכום 3500 ועד 5500 כולל מע"מ מתנה - MK-110-KKMF1-HE 💥 בקנית מחשב בסכום 5501 ועד 8000 כולל מע"מ מתנה - Gigabyte FORCE K81 Mechanical Gaming Keyboard 💥 בקנית מחשב בסכום 8001 ועד 11000 כולל מע"מ מתנה - Corsair K55 RGB Gaming Keyboard 💥 בקנית מחשב בסכום 11001 ויותר כולל מע"מ מתנה - Corsair K70 RGB TKL Champion Mechanical Gaming Keyboard — CHERRY MX Red רוצים טיפול מהיר יותר בהזמנה? תציינו בהערות של ההזמנה לטיפול רועי + תדאגו לשלוח לי מספר הזמנה בהודעה פרטית ואדאג לטפל בזה באופן ישיר חג שמ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בנוגע לקניית מצלמת רכב. חשבתי על הדגם: YI Mirror Dash Camera https://www.amazon.com/dp/B01CW4BI6G/ref=emc_b_5_t https://www.yitechnology.com/yi-mirror-dash-cam המצלמה מותקנת על המראה, לכן לא ברור לי איך אפשר להשתמש במראה במצב כזה. (ההגיון אומר שזה מחליף את המראה, אבל לפי סרטונים ביוטיוב זה לא). בקיצור, אשמח להבין ממשהו שיש לו את הדגם הזה - האם השימוש במראה הראשית ברכב נפגע כתוצאה מהתקנת המצלמה? תודה,
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שנתיים רכשתי מאמזון דיסק WD Blue 4TB ב$58, אני חושב שהיה פה באתר פרסום על מבצע. היום רציתי לקנות שוב אך ויתרתי כי המחיר $84. אני לא על HWZONE כל יום ולא יכול לראות מבצעים אם יהיו. האם מכירים אתר או אפליקציה מומלצת לקבל התרעות על מבצעי חומרה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, אני מחפש לקנות ספר פיסי של BASH scripting למתחילים בהחלט. אני מתעסק עם לינוקס / BASH ביום יום אך הניסיון שלי עם תיכנות גם ברמה הבסיסית הוא אפסי. אין לי בעיה אם הספר לא מתורגם לעיברית. אני לא מעוניין בספר דיגיטלי. אם יש לכם מידע לגבי ספר כזה ואיפה ניתן לרכוש אותו אני אשמח (גם להזמין מחו'ל אין לי בעיה אבל אני מעדיף לקנות בארץ) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי אוזניות מאמזון במשלוח מזורז לכתובת ש-mustop נתנו לי. עכשיו השיטת משלוח ש-amazon בחרו היא ups ground שחתימה היא חובה. האם mustop יוכלו לקבל את החבילה שלי, אפילו שאני לא אהיה שם לחתום על החבילה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. הסיפור התחיל ככה: לפני כשבוע וחצי נעלם לי האינטרנט. גם אצל השכנים. הגיע טכנאי של HOT, בדק, והבהיר לי שישנה בעיה ותוך 24 שעות יגיעו טכנאים אחרים ויסדרו את זה. יום לאחר מכן אכן האינטרנט חזר, אבל עכשיו זה הולך ככה: 5-15 דקות יש לי אינטרנט, לא במלוא העוצמה, מוריד על 3-5 מגה לשניה (חבילת גלישה 100 מגה), ולאחר מכן, הורדה, גלישה, כל מה שקשור לרשת - מפסיק לעבוד. אין לי ניתוק, אין לי limited connection - כל הסימנים במחשב שהאינטרנט תקין - אבל אין גלישה למספר דקות - עד שזה חוזר לעבוד לעוד 5-15 דקות על חצי מהמהירות. בדקתי בHOTBOX בLOG של המכשיר - שום שגיאות. מה אני עושה במקרה כזה? איך אני מוכיח שיש בעיה למרות שאין שום סימנים במחשב על כך שהאינטרנט מתנתק? תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
דבר ראשון אני רוצה לציין שאני לא עובד ב- HOT ולא קשור אליהם בשום אופן! ההטבה הזו היא רק למצטרפים חדשים. אז ככה, אם שמתם לב לתופעה מאוד מעצבנת כאשר מתקשרים להוט או ליס, זה שהם רוצים המון כסף על התקנות במיוחד עבור לקוחות חדשים אשר שם המחירים נעים בין 200 ל- 400 שקל. אלו מחירים מאוד גבוהים שאני יכול לחסוך לכם אותם. כל מי שחושב להצטרף להוט (לא משכנע אף אחד) והוט רוצים לגבות ממני דמי התקנה גבוהים, שיפנה אלי בפרטי ואני אסדר לו כבר התקנה חינם. *ושוב אני מדגיש, אין פה כוונות רווח או סוג של פרסום. דווקא להיפך, יש פה רצון טוב לחסוך לאנשים כסף.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפורום הנכבד הפרנויה שלי מונעת ממני למסור שום פרטים על עצמי בכלל ועל כרטיס האשראי בפרט. איני מעוניין למסור שום פרטים על עצמי ברשת. על כן איני מבצע קניות בחו"ל ומפסיד הרבה דילים בארץ. נודע לי על שרות שנותן דואר ישראל - כרטיס ויזה נטען, אודותיו ניתן למצוא מידע באתר של דואר ישראל. אך יש שם מגבלה רצינית מבחינתי: ניתן לבצע קניות עד 1000 ₪ בלבד. זה מגביל מאוד בעניין קניית גאדג'טים מסויימים שעולים עד פי 2 יותר זול מאשר בארץ. אמנם שמעתי שניתן להטעין יותר מכרטיס אחד.. אז יש לי שאלה. האם PAYPAL מאפשר הכנסת יותר ממספר אחד של כרטיס? אם לא, האם יש למישהו רעיון איך לקנות בחו"ל בתנאים שציינתי בהתחלה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה שאתם רואים ! אמנם יש אותיות קטנות, אבל עדיין, שוואה בהחלט .... http://m.ynet.co.il/Articles/5305226
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אם היום (5 ליוני) אני מזמין משלוח עם עשרות מוצרים מDX, הוא יגיעה עד 28 ליוני? האם יש לחץ בתקופה נוחחית אצלם, במכס אצלנו, בדואר ישראלי? עוד דבר, מה קורה אם אין באפשרותי לאסוף חבילה תוך 14 ימים שהיא בסניף דואר הקרוב? ישלחו חזרה או ישמרו אותה עבורי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי שמחפש בית ספר למוזיקה ברחובות, איכותי ומקצועי עם מגוון חוגים לכל הגילאים ממליצה בחום לצור קשר http://www.cantabile.co.il/ מורים מדהימים, שיעורים מהנים והכל בהרבה כיף והנאה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. KSP MP3 סאנדיסק בן שנה וחצי, סוללה התחילה לזייף והמכשיר נכבה ב50% (בעבר הוא נכבה רק ב20%), בגלל שלא היה להם חדשים במלאי, קיבלתי החזר כספי מלא 150 שקל לרכישה חוזרת. 1.1# כרטיס זכרון 32GB transcend ששבק חיים הוחלף בחדש מדגם זהה. 2. ASUS נותן שירות ServPro נקנה בKSP מחשב נייד של אחי דגם 2012, שבוע לאחר סוף האחריות שבק חיים, לאחר שדיברתי עם מוקד התמיכה הוסכם תיקון, משלוח ומסירה בחינם. הלוח אם הוחלף בחדש ללא עלות אפילו על המשלוח 2.1# ASUS נותן שירות ServPro נקנה בחנות פרטית (מח.ק.ר מחשבים) מחשב נייד שלי דגם 2012 שהתחיל לזייף במשחקים (מערכת הקירור לא תפקדה והמחשב נכבה כשמשחקים בNFS) ניסו לתקן אותו במשך חודש ומשלא הצליחו, קיבלתי אישור להחלפה למחשב חדש, הציעו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש כזה דבר? אני כרגע עם 012 ואחרי שחודש החסד שהחלטתי לתת להם (בכל זאת, מחובר איתם כבר כ-10 שנים), פגה הסבלנות שלי: המשחק שלי (Ragnarok Online) מתחבר לשרת בחוף המזרחי של ארה"ב ובעוד החיבור סביר+ באמצע שבוע, בסופ"ש אני לא מצליח להחתבר בכלל (אפילו אין פינג לשרת!) שלא לדבר על לראות סרטונים ביוטיוב ב-720 ומעלה. ממש כמו לחיות עם מודם בסופ"ש. מה העלויות של גיימר בבזק בינלאומי? אני לא מעוניין ביותר מ-12\15 מגה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרטיסי הרחבה עבור הסמארטפונים והטאבלטים שלכם, מסדרת ה-Evo של הענקית הקוריאנית, זמינים כעת במחירים מוזלים בחנות המקוונת עדיין מחפשים כרטיס microSD איכותי ובנפח משמעותי שיסייע לשדרג את המכשיר החכם שלכם? ההצעה העכשווית באמאזון ארצות הברית עשויה להתאים לכם. החנות המקוונת מציעה לרכישה את כרטיסי ה-Evo של סמסונג, אשר מבטיחים לספק מהירויות העברת נתונים של עד 48 מגה-בייט בשנייה, במחירים של כ-54 דולר (כ- ש"ח) כולל מסים ומשלוח לישראל לדגם ה-128GB, וכ-32 דולר (כ- ש"ח) כולל משלוח לישראל לדגם ה-64GB – מחירים מהתחרותיים ביותר שזמינים בשוק נכון לרגע זה. אם זה מוצר שנמצא ברשימת הרכישות הנדרשות שלכם, שווה להעיף מבט ולשקול רכישה. תהנו! לא הכי זול שיש – אבל עדיין משתלם ב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כמות של כ500לדים ונגדים וכמה מפסקים מEBAY העלות הכוללת של כולם לפי האתר היא 32$/110שקל כמה מכס/מע"מ אני צריך להוסיף לזה ? ומאיפה אני לוקח את החבילה ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום קיבלתי אימייל שבדיל היום עם מימוש קופון אפשר לרכוש מצלמה "אל איי אימפורט" ב39 ש"ח במקום 119 ש"ח. אני רואה כאלה בDX שעלותם נעה בין $4 ל12$ מי הם "אל איי אימפורט"? יבואן אני מניח אבל חצובה מיוצרת בסין? ומה איכות של חצובה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש מבצע לעובדי מזרחי טפחות על טלויזיות האם המבצע הנ"ל משתלם? אני יותר בכיוון של 40 אינטצ
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני התיאשתי כבר לגמרי. הייתי עם בזק בינלאומי. הכל טוב אצלהם - רק Youtube לא עובד. עברתי לאקספון. שום דבר לא זז. עברתי להוטנט. עבד בסדר. אחרי חודשיים בסופי שבוע ובחגים שום דבר לא זז. חזרתי אחרי חודש לבזק בינלאומי, לאותו יוסר (שכחתי לנתק אותו) והכל עובד טוב אבל Youtube לא זז, מוריד סרטון על 300 KB לשניה במקרה הטוב. אני לא יודע כבר מה לעשות. איזה ספק בימינו יש שיתן גם גלישה נורמאלית, גם צפיה בYoutube וגם פינגים סבירים במשחקי רשת?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן שידרגתי את כרטיס המסך שלי וברצוני למכור את הישן. איך רצוי למכור את הכרטיס הישן בצורה כזו שיתן לקונה בטחון בקניה? אין לי דרך הגיונית להראות לקונה הופטנציאלי שהכרטיס תקין (והוא תקין).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני לא יודע בדיוק לאיזה פורום זה אמור להיות שייך ואם זה לא לפה אז אשמח שיעבירו את האשכול או להגיד לי היכן. אשמח לביקורת, בעיקרון את הכרטיס מסך כבר קניתי בבלאק פריידי ואני מתכנן לקנות את שאר החלקים בחודש חודשיים הקרובים. *הערה חשובה: אני הולך להשתמש במסך מחשב הזה: Asus XG258Q ואשמח לדעת שכל החלקים מתחברים ביחד.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-