צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות כמות של כ500לדים ונגדים וכמה מפסקים מEBAY העלות הכוללת של כולם לפי האתר היא 32$/110שקל כמה מכס/מע"מ אני צריך להוסיף לזה ? ומאיפה אני לוקח את החבילה ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום קיבלתי אימייל שבדיל היום עם מימוש קופון אפשר לרכוש מצלמה "אל איי אימפורט" ב39 ש"ח במקום 119 ש"ח. אני רואה כאלה בDX שעלותם נעה בין $4 ל12$ מי הם "אל איי אימפורט"? יבואן אני מניח אבל חצובה מיוצרת בסין? ומה איכות של חצובה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הופתעתי לגלות שישראכרט עומדת למחוק תוך שבוע את כל הנקודות תעופה שצברתי!! ועוד אפילו לא מפרסמים את זה! רק בכתבה אחת בYNET! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4406759,00.html מה עושים עם הבזיון הזה?? ככה ניתן להם לשלשל את כל הכסף לכיסם?? מרתיח!! יש אנשים שבונים על זה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי פרסום בפייסבוק למטרות ניסיון עבור העסק שלי. בקיצור נגמר השבוע ניסיון שילמתי והכל טוב ויפה. עכשיו ניגשתי למערכת להדפיס חשבונית משום שלא קיבלתי למייל ולפי ההוראות של פייסבוק ככה מקבלים את האישור. בפועל אני רואה שני עמודים, 1. עמוד לקוני עם טבלה שמפרט מאיפה שילמתי ועל מה - לא מצויין פרטי עסק או מספר חשבונית או כל דבר אחר. 2. עמוד הPDF להדפסה שאני מניח שזה החשבונית כולו מג'וברש ובלתי קריא לחלוטין. ניסיתי: - למצוא טלפון של פייסבוק בישראל - מנותק. - ליצור קשר מטופס באתר - אין אפשרות ולא קיים. - לפנות לעמוד של פייסבוק נציגות ישראל - לא קיים. - לפנות לקהילת התמיכה בעברית של פייסבוק - הטופס איננו תקין ולא עובד. אז איך אני מקבל מהם חשבונית מס תקינה על הפרסום למטרות דיווח לרשו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. KSP MP3 סאנדיסק בן שנה וחצי, סוללה התחילה לזייף והמכשיר נכבה ב50% (בעבר הוא נכבה רק ב20%), בגלל שלא היה להם חדשים במלאי, קיבלתי החזר כספי מלא 150 שקל לרכישה חוזרת. 1.1# כרטיס זכרון 32GB transcend ששבק חיים הוחלף בחדש מדגם זהה. 2. ASUS נותן שירות ServPro נקנה בKSP מחשב נייד של אחי דגם 2012, שבוע לאחר סוף האחריות שבק חיים, לאחר שדיברתי עם מוקד התמיכה הוסכם תיקון, משלוח ומסירה בחינם. הלוח אם הוחלף בחדש ללא עלות אפילו על המשלוח 2.1# ASUS נותן שירות ServPro נקנה בחנות פרטית (מח.ק.ר מחשבים) מחשב נייד שלי דגם 2012 שהתחיל לזייף במשחקים (מערכת הקירור לא תפקדה והמחשב נכבה כשמשחקים בNFS) ניסו לתקן אותו במשך חודש ומשלא הצליחו, קיבלתי אישור להחלפה למחשב חדש, הציעו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן יש מבצע לעובדי מזרחי טפחות על טלויזיות האם המבצע הנ"ל משתלם? אני יותר בכיוון של 40 אינטצ
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לפורום הנכבד הפרנויה שלי מונעת ממני למסור שום פרטים על עצמי בכלל ועל כרטיס האשראי בפרט. איני מעוניין למסור שום פרטים על עצמי ברשת. על כן איני מבצע קניות בחו"ל ומפסיד הרבה דילים בארץ. נודע לי על שרות שנותן דואר ישראל - כרטיס ויזה נטען, אודותיו ניתן למצוא מידע באתר של דואר ישראל. אך יש שם מגבלה רצינית מבחינתי: ניתן לבצע קניות עד 1000 ₪ בלבד. זה מגביל מאוד בעניין קניית גאדג'טים מסויימים שעולים עד פי 2 יותר זול מאשר בארץ. אמנם שמעתי שניתן להטעין יותר מכרטיס אחד.. אז יש לי שאלה. האם PAYPAL מאפשר הכנסת יותר ממספר אחד של כרטיס? אם לא, האם יש למישהו רעיון איך לקנות בחו"ל בתנאים שציינתי בהתחלה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני התיאשתי כבר לגמרי. הייתי עם בזק בינלאומי. הכל טוב אצלהם - רק Youtube לא עובד. עברתי לאקספון. שום דבר לא זז. עברתי להוטנט. עבד בסדר. אחרי חודשיים בסופי שבוע ובחגים שום דבר לא זז. חזרתי אחרי חודש לבזק בינלאומי, לאותו יוסר (שכחתי לנתק אותו) והכל עובד טוב אבל Youtube לא זז, מוריד סרטון על 300 KB לשניה במקרה הטוב. אני לא יודע כבר מה לעשות. איזה ספק בימינו יש שיתן גם גלישה נורמאלית, גם צפיה בYoutube וגם פינגים סבירים במשחקי רשת?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
דבר ראשון אני רוצה לציין שאני לא עובד ב- HOT ולא קשור אליהם בשום אופן! ההטבה הזו היא רק למצטרפים חדשים. אז ככה, אם שמתם לב לתופעה מאוד מעצבנת כאשר מתקשרים להוט או ליס, זה שהם רוצים המון כסף על התקנות במיוחד עבור לקוחות חדשים אשר שם המחירים נעים בין 200 ל- 400 שקל. אלו מחירים מאוד גבוהים שאני יכול לחסוך לכם אותם. כל מי שחושב להצטרף להוט (לא משכנע אף אחד) והוט רוצים לגבות ממני דמי התקנה גבוהים, שיפנה אלי בפרטי ואני אסדר לו כבר התקנה חינם. *ושוב אני מדגיש, אין פה כוונות רווח או סוג של פרסום. דווקא להיפך, יש פה רצון טוב לחסוך לאנשים כסף.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רק כדי להאיר את תשומת ליבכם, תראו מה פלאפון עושים: http://rotter.net/forum/scoops1/17200.shtml
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני קניתי בחנות שנקראת קרמיק דיפו ארון אמבטיה , נמסר לי מהחנות שהמוצר יסופק ע"י חברה בשם "אהרוני" , בתאריך 15/01/13 קיבלתי את הארון סגור בתוך אריזה , לאחר שהקבלן שהיה לי בבית התקין לי את הארון אמבטיה עם הכיור ראיתי שיש סדק בכיור בצד במקום שלא ייתכן שנפל עליו חפץ כלשהו , ובמקום הסדק לא היה קילוף דבר שמראה שלא נפל עליו חפץ כלשהו אלא כנראה מדובר בפגם ייצור , התקשרתי לחברה שיחליפו לי את הכיור והם אמרו לי שיבוא טכנאי ואם הוא יראה שזה פגם ייצור הוא יחליף את הכיור ואם זה לא פגם ייצור הוא ייקח כסף על הביקור , הטכנאי שהגיע אמר לי שככל הנראה מדובר לדעתו ב-80% פגם ייצור , הטכנאי צילם את הסדק ואמר שיראה לאחראי שלו והוא יקבע מה לעשות , לאחר מס' ימים נאמר לי מהחברה שהמנהל החליט שמדובר …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה שאתם רואים ! אמנם יש אותיות קטנות, אבל עדיין, שוואה בהחלט .... http://m.ynet.co.il/Articles/5305226
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מקרר עכשיו ראיתי 2 דגמי מקררים של חברת bellers אחד דגם 370 ודגם 420 בחנות שהייתי אומרים שהדגם 370 הוא יותר חדיש, איך אני יכול לדעת שזה באמת דגם יותר חדיש?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לקנות סקופ מחו"ל. (ויקי - מהו סקופ) חיפשתי בטבלת המיסים אבל לא מצאתי קטגוריה מתאימה, בנוסף מהו ההבדל בין שני עמודות ה"מיסים ככלי" לכל פריט בטבלה ? כמו כן, הסקופ שוקל בערך 3.5 ק"ג האם זה משפיע על המכ"ס או כל מס אחר ? אז כמה אצתרך לשלם כדי לייבא את המוצר ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם באמת נראה את מיזם הסיבים של אנלימיטד בפעולה רחבה בקרוב? הדיווחים העדכניים מצהירים שהתוכנית נקלעה לעיכוב נוסף, ונמצאת כעת בנסיון הבראה בו נעצרים תשלומים ומחפשים משקיעים חדשים הרבה ציפיות כרוכות במיזם האופטי של חברת חשמל ו-IBC (המוכר בשמו המסחרי 'אנלימיטד' – Unlimited). עבור הגולש הישראלי, ולו הפשוט ביותר, הצלחת המיזם פירושו מהפכה בנושא החיבור לאינטרנט בארץ, הן מבחינת הגבולות שיפרוץ והן מבחינת העלות-תועלת בשוק הישראלי. לאחר תמונה אופטימית לפני כחצי שנה, בה הורכז על התחלת פריסת הקווים בגוש דן, דיווחים עכשוויים באתר כלכליסט מצביעים על קשיים כלכליים בהנהלת המיזם שמביא אותו בלית ברירה לתוכנית הבראה, במהלכה תואט ואולי אף תושהה פריסת הקווים, עצירת תשלומים לבעלי המני…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני לא יודע בדיוק לאיזה פורום זה אמור להיות שייך ואם זה לא לפה אז אשמח שיעבירו את האשכול או להגיד לי היכן. אשמח לביקורת, בעיקרון את הכרטיס מסך כבר קניתי בבלאק פריידי ואני מתכנן לקנות את שאר החלקים בחודש חודשיים הקרובים. *הערה חשובה: אני הולך להשתמש במסך מחשב הזה: Asus XG258Q ואשמח לדעת שכל החלקים מתחברים ביחד.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מזמין הרבה מאתרים שונים, ולפעמים קשה לעקוב אחרי כל ההזמנות. לכן פיתחתי מערכת שעוזרת בניהול ואירגון הזמנות באינטרנט (כרגע תומכת באיביי ואלי אקספרס, בקרוב נרחיב לעוד אתרים), בשם iOrder. המערכת מורכבת מאתר ותוסף לדפדפן (כרום) שיצרתי. אחרי שסיימת לרכוש מוצר כלשהו, התוסף מאותת לך שעכשיו אתה יכול למשוך את נתוני ההזמנה בלחיצת כפתור ולאחסן אותם תחת המשתמש שלך. בשלב הבא כל המידע על הפריטים שהזמנת מהאתרים השונים מוצג באתר בטבלה נוחה, יחד עם המלצות לרכישת מוצרים דומים, אפשרות למעקב אחרי החבילה ועוד. גם אם התקנתם את התוסף אחרי שכבר קניתם מוצרים, אפשר לחזור לעמוד של פרטי ההזמנה של כל מוצר מאיביי/אלי אקספרס, ולמשוך את המידע ע"י לחיצה על EXTRACT בתוסף. הכל בחינם …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע במסלול של ספק+תשתית בבזק ל-5 מגה. רוצה לעבור ל-15 מגה אבל לא לשלם יותר. המודם של בזק בחינם, ויש לי ראוטר משלי. אין לי בעיה עם כל ספק/חברה/שוק סיטונאי אם זה יעזור. לאן כדאי. בזק מתעקשים לא לתת את המחירים שיש להם כי הם טוענים שזה רק ללקוחות חדשים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות הדיון שלי בפורום רציתי לעלות נושא מסוים לדיון. הסיבה העיקרית שתמיד השתדלתי לרכוש מחשב קרוב אלי לבית היתה חוסר רצון להיות תלוי במשלוחים (הן מבחינת זמן והן מבחינת עלויות). אבל דווקא המקרה שבו מחשב נדפק במשלוח מעולם לא עלה בדעתי. גם על מחשב חדש בן שבועיים תחילה סירבו להחליף למחשב חדש ואני תוהה לעצמי מה היה קורה אם זה היה קורה שנה אחרי הרכישה (וחכו נראה מה אקבל כשאקבל את המחשב חזרה). אין לחנות באמת דרך לוודא שרכיב הוא תקין ב-100%. האם זה לדעתכם משהו שיגרום לכם לפסול חנות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לדעת אם אתם ממליצים לרכוש כרטיס זיכרון של סאנדיסק דרך איביי? המחיר מאוד זול לעומת הארץ, אבל איך אני יכול לדעת שזה לא זיוף ואחרי חודש ימחקו לי כל התמונות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי במתנה Raspberry Pi 2B - בלי מארז. אני יודע שניתן להזמין מארז מאוד בזול - אבל צריך לחכות שיגיע מסין או הונג-קונג או משהו דומה. האם ישנן חנויות ישראליות - חנויות מקוונות או חנויות פיזיות בחיפה - אשר מוכרות מארזים מתאימים? אני לא מאוד בררן לגבי צבעים, סגנונות, שקיפות וכולי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לא מזמן שידרגתי את כרטיס המסך שלי וברצוני למכור את הישן. איך רצוי למכור את הכרטיס הישן בצורה כזו שיתן לקונה בטחון בקניה? אין לי דרך הגיונית להראות לקונה הופטנציאלי שהכרטיס תקין (והוא תקין).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סופ"ש טוב לכל חברי הפורום קניתי איזה מוצר ב 51 דולר מאיביי . עכשיו כהרגלי אני מבקש מהמוכר שיגיד לי מתי הוא שלח ושיתן לי קוד מעקב . שלחתי לו כמה הודעות במהלך החמישה ימים האלה , והמוכר פשוט לא ענה אפילו להודעה אחת . זה הדליק אצלי מנורה אדומה חזקה . ניסיתי לפתוח קייס באיביי אבל אפשר רק מה 9 בינואר . מה אפשר לעשות במצב כזה ? זה נשמע לכם נורמלי ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-