צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,315 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי את הקשיח הנ"ל מאמאזון (http://www.amazon.com/dp/B005T3GRLY/) בעלות של 120 דולר עכשיו מכיוון שזאת הפעם הראשונה שאני מזמין דרך musttop הייתי מעוניין לדעת אם מישהו (עם ניסיון כמובן) יודע עד כמה המחירון שלהם נכון הם באמת מחייבים 23.9 $ מיסים ? (כמו שהמחשבון שלהם טוען) וכ - 20-30 דולר משלוח ללא עלויות נוספות ? או שאני יקבל כל מיני חיובים לא מוסברים ? נ.ב. * בנוסף שלחתי להם מייל עם "10$ הנחה באמזון" ** והסיבה שקניתי מאמאזון היא בגלל המחיר ובגלל שהיה לי את העלות ב GIFT CARD
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מנוי לall jobs אבל היום זה ה30 לחודש. אז השאלה‚ אם אני עושה מנוי לחודש בעצם ( כי אני רוצה לנסות חודש ואז לבטל‚ אלא אם כן זה באמת יהיה יעיל..). אז זה דווקא לגביי החודש הזה שעומד להגמר חודש 10 כלומר משלמת 49 שח ליום אחד ואז שוב יחיבו אותי לחודש הבא או שפשוט זה הולך מה30 לחודש עד ה30 לחודש הבא? אשמח שתענו לי בהקדם האפשרי למה מצאתי משרה ממש טובה ואני לא רוצה שתעלם או תתפס ואני רוצה לעשות כבר מנוי אך מפחדת בגלל מה שהסברתי לעיל. תודה רבההההההה!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, ביררתי ומצאתי שהמחיר של אוזניות LOGITECH G930 שהייתי מעוניין לרכוש כבר זמן מה ירד (כנראה בגלל הBLACK FRIDAY), אז נכנסתי לאמזון לקנות אותם. אני לא ממש בקי ברכישה דרך אמזון אבל הייתי בטוח שזה עניין די "סטרייטפורוורד", עשיתי Buy now with 1 click, הכנסתי פרטי אשראי וראיתי שההזמנה אושרה. עכשיו נכנסתי לYour orders ואני רואה שרשום לי ליד ההזמנה "Order Total: 138.28$". (בעוד שבמחיר המוצר רשום שזה עולה 69.99 דולר בלבד). למישהו יש מושג מה לעזאזל ההסבר לכל העסק? לא נראה לי הגיוני שמחיר שיפינג הוא כמעט זהה למחיר המוצר- 68.29 דולר. אז יש לי כמה שאלות: האם ניתן לבטל את ההזמנה? אם כן, יש לי איזו עמלת ביטול או משהו כזה? (ממה שראיתי שם לא רשום שום דבר כזה אבל אני שמתי לב שאמזון מצטי…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי בחמישי האחרון רמקולים מבסט מוביילי של DIVOOM, הפעלתי לבדוק אותם בשישי, וגיליתי שהם לא עובדים, נדלקים אבל לא מוציאים צליל. על הקבלה כתוב שאני אמור לפנות ליבואן. אבל על פי מה שאני יודע, החנות אמורה לטפל בי. מה החוק אומר במקרה כזה? הם אמורים להחליף לי לחדש? לתקן? אני אמור ללכת ליבואן או שהם אמורים לטפל לי? * מעבר לזה, גם ראיתי שיש סדקים קטנטנים או שזה מספר שריטות באזור החיבורים של 3.5.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות ספר פיסי של BASH scripting למתחילים בהחלט. אני מתעסק עם לינוקס / BASH ביום יום אך הניסיון שלי עם תיכנות גם ברמה הבסיסית הוא אפסי. אין לי בעיה אם הספר לא מתורגם לעיברית. אני לא מעוניין בספר דיגיטלי. אם יש לכם מידע לגבי ספר כזה ואיפה ניתן לרכוש אותו אני אשמח (גם להזמין מחו'ל אין לי בעיה אבל אני מעדיף לקנות בארץ) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי להזמין כסא Aeron chair מחו"ל? עם כמה שאני אוהב את אמזון ואת איביי. אין אפשרות להזמין משם את הכסא לישראל. אני רוצה רק את הכסא הזה ויודע שהמחיר יכול להגיע גם ל4000 כולל משלוח. אשמח למביני עניין לעזרה בהזמנת הכסא. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד ראשון - i7 4790K (משומש אך תקין לגמרי) מעבד שני - i7 8087K Limited Edition (דור 8, מהדורה מוגבלת, חדש בקופסא) השאלה מהו לדעתכם המחיר שיהיה הוגן גם כלפי הקונה וגם כלפי המוכר.. מחיר נפרד לכל מעבד כמובן תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפשת לקנות טלויזית LED 42 אינצ' של LG ורוצה להשיג מחיר טוב. נראה לי שבאינטרנט אפשר למצוא מחירים יותר טובים מבחנות ואולי אפילו במבצעי הדיל היומי כמו אלה כאן http://www.21.tv/pch-8/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8_%D7%94%D7%99%D7%95%D7%9D אפשר להשיג מחיר עוד יותר אטרקטיבי. מישהו יודע אם מפרסמים שם גם טלויזיות בדיל היומי? יצא לי לראות כל מיני מוצרים אחרים לבית אבל לא דווקא מוצרים טכנולוגיים. יש טעם לחכות שאולי יהיה מבצע יומי או כבר לחפש בכללי בכל מיני אתרי השוואת מחירים ולהזמין איפה שמציעים את המחיר הכי זול?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום . האם ניתן להמיר אתר אמזון גרמניה את השפה לאנגלית . ואם כן איך ? תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שמתם לב לבעיות בקניה של החנות? בנוסף יש למישהו רעיון איפה כדאי לקנות AC Odyssey?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בנוגע לקניית מצלמת רכב. חשבתי על הדגם: YI Mirror Dash Camera https://www.amazon.com/dp/B01CW4BI6G/ref=emc_b_5_t https://www.yitechnology.com/yi-mirror-dash-cam המצלמה מותקנת על המראה, לכן לא ברור לי איך אפשר להשתמש במראה במצב כזה. (ההגיון אומר שזה מחליף את המראה, אבל לפי סרטונים ביוטיוב זה לא). בקיצור, אשמח להבין ממשהו שיש לו את הדגם הזה - האם השימוש במראה הראשית ברכב נפגע כתוצאה מהתקנת המצלמה? תודה,
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לקראת קניה של כמה וכמה דברים באמזון, ואני רוצה לדעת אם מישהו פה מכיר מוכרים מומלצים\ לא מומלצים בתחום מכשירים הסלולאריים. אני מתכנן לקנות (להזמין בסוף השבוע הקרוב) טלפון HTC ONE S מטען נייד ASTRO 5600 נגן COWON C2 ועוד כמה שטויות (קייס ומגן מסך לפלאפון, סים קאטר- בארץ עולה 80 ש"ח- באמזון 4$) בעיקרון את פלאפון אני רוצה לקנות מחנות בשם cell lounge את הCOWON מחנות בשם jet audio מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתקלתי בחנות כלשהיא שעל החשבונית שלהם כתוב שהאחריות היא לרוכש הבלעדי שכתוב על החשבונית . האם הדבר חוקי והם יכולים לעשות את זה ? מכוון שאני רוצה לקנות ממשהו מוצר והוא הראה לי את החשבונית אבל על החשבונית כתוב שהאחריות היא למי שקנה את המוצר בלבד . משהו מבין בזה מבחינה משפטית האם זה חוקי ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עדיפות באזור נתניה, בינתיים מצאתי חנות אחת שיש להם מוצרים של hyndai אך אני מחפש שכל המוצרים יהיו באותו עיצוב ואותה חברה אך אין להם דימרים של hyndai. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, ראיתי את המזרן הזה במבצע - http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/51123adf-3846-4946-bce7-3ad2a0403070?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+Center&utm_campaign=7024a7140f-Buy2_Nat_12_05_12_Center&utm_medium=email אשמח לקבל חוות דעת עיליו למי שיש ואו חוות דעת על החברה באופן כללי. יש לי כרגע מזרן ישן שאני רוצה להחליף (בן כ-10 שנים) - ואני מחפש מזרן טוב בטווח מחירים של 2000-3000 תודה, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש משהו לא יקר באזור עד מאה שח פלוס אם מישהו מכיר בכלל רציתי לשאול, האם כל מגפיים עדיפות על נעלים רגילות, מההיבט שפחות מחליקים איתם על שלג קשה, או שזה רק בדגמים מסוימים...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים הדיסק הקשיח שלי התקלקל ולמרות שהוא היה עדיין באחריות הייתה לי בעיה לממש אותה כי הרשת בה רכשתי את הדיסק פשטה את הרגל. פניתי למספר רשתות בבקשה לעזרה אולם בכולן השיבו בנימוס שלא ניתן לסייע לי כי לא רכשתי את הדיסק אצלם. בעקבות המלצה שקיבלתי בפורום, פניתי למיכאל מרשת RSM בבקשה לעזרה. מיכאל השיב במהירות לפנייתי והסכים לסייע במימוש האחריות מול היבואן. מכיוון שהאחריות נגמרת בימים הקרובים מיכאל הסביר לי למי לפנות והציע סיוע נוסף ככל שיידרש. קבלת שירות ברמה כזו אינה דבר מובן מאליו ולכן אני מבקש לשתף אתכם בכך.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
4 דיסקים USB של 4 ו-8 GB שקניתי מחנות מסויימת מתחממים נורא, אם זה במחשב נייד, נייח או בטלוויזיה. מה יכולה להיות הסיבה? זה יכול לפגוע במכשיר או בכניסת USB של המכשיר?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו במקרה יודע מה הפרוצדורה? אם זה אפשרי בכלל? אף פעם לא הזמנתי מ Amazon Global אז אני לא יודע מה רשום בחשבונית... אולי במקרה יש פה בעל עסק פרטי שיצא לו להזדכות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. התעניינתי במעבדים מaliexpress. האם זה אמין? מהקישור הנ"ל: http://www.aliexpress.com/item/Intel-i7-3970x-formal-edition-package-boxed-i7-3960x/726185224.html מהמוכר: AST GLOBAL EXPRESS LIMITED - Small Orders Online Store, Hot Selling My Passport 1 TB,WD My Passport 1TB,atv and more on Aliexpress.com AST GLOBAL EXPRESS LIMITED יש להם אתר בגוגל. ודיברתי איתם על 5 מעבדי 3970x ב700$. תודה רבה עריכה/עידכון: הינה השיחה שלי איתם:
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מזמן שידרגתי את כרטיס המסך שלי וברצוני למכור את הישן. איך רצוי למכור את הכרטיס הישן בצורה כזו שיתן לקונה בטחון בקניה? אין לי דרך הגיונית להראות לקונה הופטנציאלי שהכרטיס תקין (והוא תקין).
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקווה שזה בחוקים של הקבוצה מישהו יכול לתת רשימה של חנויות במרכז הארץ שמוכרים מכשירי שיאומי בייבוא של היבואן הרשמי? חשובה לי האחריות של ה 24 חודשים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי סמארטפון באמאזון ושלחתי ל Buy2usa הם גבו ממני מכס לפי החוק. עכשיו אני צריך את הרשימון של המכס כדאי להיזדכות במע"מ. אבל הם אומרים שהם משחררים באופן קולקטיבי ולא פרטני. על פי מה שהם אומרים שחרור פרטני עולה 75$. בנוסף הם לא חברה ישראלית לכן אין להם חשבונית מס. לכן אני לא יכול להזדכות במע"מ על המכשיר. מישהו ניתקל בדבר הנ"ל? בברכה יונתן
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייי קניתי עכשיו באוריג'ין בטלפילד 3 ב10 דולר (יש שם מבצע עכשיו). אוריג'ין זה פשוט COPY של סטים, הם בנו את זה בצורה כ"כ דומה... פעם ראשונה שנכנסתי לאוריג'ין. אני מקווה להנות מבטלפילד, עד היום שיחקתי בעיקר cod.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-