עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

שלום,

אשמח להמלצה לטלפון דגל אנדרואיד כמה שיותר קטן בכיס אך לא מתקפל לקנייה ב B.F הקרוב.

חשובים לי:

*מצלמה טובה (לא צריך הרבה עדשות).

*סוללה סבירה.

*ניתן לתיקון ויש חלפים (לא נישה).

כמובן אשמח למבצע כמה שיותר טוב ולהתכנס סביב 2k ש”ח אולי באילת.

פורסם

אין מכשירים קומפקטים יותר.

ממליץ על ה-OnePlus 12R.

גרסה של מכשיר הדגל של OP עם פשרות שהורידו את מחירו ב-1000+ ש”ח.

קונים אותו בחנות הרשמית של OP ב-AE, לא בארץ.

אם הצלחת לתפוס אותו במבצע טוב/קופונים של BF תקבל עודף מ-2000.

פורסם
  • מחבר

במקרה של תקלה יש לו חלפים בארץ ?

יש לי ניסיון רע אחרי קניה של מכשיר של אסוס שהתקלקל

פורסם

היות ויש לו יבואנים “רשמיים” הדעת נותנת שיהיו חלפים לפחות בשנתיים-שלוש הקרובות.

אחרי שנתיים אין טעם לתקן סלולרי, קונים חדש.

פורסם

אם אתה רוצה מכשיר אנדרואיד דגל (!) שהוא לא נישה ויש לו חלפים זמינים בארץ אני לא חושב שיש עוד אופציות מעבר לסמסונג גלקסי.

עם כל הכבוד לסינים למיניהם (שיאומי, oneplus וכו’) - הם לא דגל ולא “לא נישה”.. גם בכלל בעולם, ובטח בישראל מבחינת חלפים זמינים במעבדות שונות בכל רחבי הארץ.

אה, לגבי ה”קומפקטי”, אין כאלה…

פורסם
ציטוט של Milford Cubicle

אם אתה רוצה מכשיר אנדרואיד דגל (!) שהוא לא נישה ויש לו חלפים זמינים בארץ אני לא חושב שיש עוד אופציות מעבר לסמסונג גלקסי.

עם כל הכבוד לסינים למיניהם (שיאומי, oneplus וכו’) - הם לא דגל ולא “לא נישה”.. גם בכלל בעולם, ובטח בישראל מבחינת חלפים זמינים במעבדות שונות בכל רחבי הארץ.

אה, לגבי ה”קומפקטי”, אין כאלה…

לסמסונג אין אחריות אמיתית בארץ, וב-2000 ש”ח אין סמסונג “דגל”.

מכשירי הדגל אמיתי זה פיקסל, OP12/13 או התואמים שלהם של OPPO/REALME, אבל הם לא בתקציב.

ה-OP12 ובקרוב ה-13 וסדרת ה-F של שיאומי נותנים פייט לסדרת ה-S של סמסונג ולפעמים חולפים על פניה.

ה-12R הוא אחד המכשירים היחידים שמצליחים גם להכנס בתקציב וגם לתת תחושה של מכשיר דגל,

כשהפשרות שלו לא מפריעות לכל אחד (מערך צילום, ESIM, מעבד דור 1-) והפלוסים (זיכרון, מסך, סוללה, טעינה ובכלל ביצועים)

עושים אותו לבחירה של מי שמחפש יחס עלות/תועלת מצויין.

שאר מכשירי ה”עד 2000” הם מכשירי ביניים.

פורסם
ציטוט של em28

מכשירי הדגל אמיתי זה פיקסל, OP12/13 או התואמים שלהם של OPPO/REALME, אבל הם לא בתקציב.

והם גם לא עומדים בהגדרה של לא נישה.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים