צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
אני חושב לנסוע לשבוע ליוון, ומתלבט איך וכמה יעלה לי להחזיק סלולרי זמין. איך הייתם ממליצים לי לעשות דבר כזה, וכמה זה יעלה לי?
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קראתי את הדיון על הבחור שרכש מקלדת-עכבר ופשוט התחרט וביקש להחזיר. לעזרתו נחלצו המומחים בחוק וגיבו את בקשתו בסעיפי החוק שעומדים לצדו. אין לי דבר נגד אף אחד, להיפך, תודה לכל הידענים שעוזרים לנו. אבל זה העלה לי לראש מחשבה שאולי ניתן לצרכן כוח מופרז. למי שלא עוקב, נטען שהחוק מתיר לאדם לקנות מוצר באינטרנט/בטלפון, לקבל את המוצר, לפתוח אותו, לעשות בו שימוש שלא פוגם בו משמעותית, ואז להחליט שלא בא לו על המוצר ולדרוש את כספו בחזרה. אולי זה לא משתלב יפה עם המסך, או שהצבע לא מתאים לשולחן, לא יודע. זה לא משנה. אני מקבל תחושה של ניצול שלילי. שבעלי העסקים מוכרים מוצר תקין, מוציאים קבלה, מעדכנים את המלאי, אולי אפילו הזמינו את המוצר במיוחד ללקוח הזה, ושלא באשמתם נאלצים פתאום לבטל הכל ולחש…
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום כאחד שמעביר את הזמן בגלישה במרבית הזמן אני מנוי באורנג ל1 גיגה גלישה. עברתי את ה 1 גיגה ועכשיו אין בכלל אפשרות לגלוש המחיר ל 1 גיגה עולה לי 55 ש"ח, ולדעתי המחיר גבוהה לנפח. אני לא בקיא במחירים של החברות האם יש מנוי יותר משתלם? 1 גיגה לחלוטין לא מספיק לצרכים שלי ביום יום
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים שלום. עברו חודשיים מאז שהצטרפתי אליהם והכל היה סבבה עד לפני יומיים .. אני שמתי לב שאני לא מצליח לגלוש בכלל דרך OPERA MOBILE !!! הדפדפן מוגדר על USER AGENT : DESKTOP , ז"א להציג את התכנים כמו במחשב .. כל אתר שאני נכנס מנותב אוטומטית לדף הגרדות של הוט מובייל באתר שלהם . רק במצב שמוגדר MOBILE USER AGENT אני מלציח לגלוש מהמכשיר... זה לא יאומן , הם שמו פילטר על USER AGENT !! בינתיים אני מנסה למצוא USERAGENT שהם עדיין לא חסמו והלגדיר לבד דרך ABOUT:CONFIG בינתיים ללא הצלחה, כל יוזראגנט שאני מכניס ואיכשהו קשור לגלישה רגילה "desktop" אני נחסם ... פשוט חוצפה מבחינתם לעשות את זה!!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://thenextweb.com/insider/2012/09/02/heres-samsung-flew-bloggers-halfway-around-world-threatened-leave/?utm_campaign=social%20media&awesm=tnw.to_a4CW&utm_source=Twitter&utm_medium=Spreadus מה תגידו?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות הכתבה שהתפרסמה בעמוד הראשי על מסך S-IPS מחברה בשם NIXUES שמתחרה יפה מאוד בחברות הגדולות והמוכרות יותר אך במחיר אטרקטיבי מאוד... יצרתי קשר עם החברה ואני בודק אופציה לקנייה קבוצתית חד פעמית (מקווה במחיר אטרקטיבי) http://hwzone.co.il/hardware/news/138961 האם יש פה אנשים שיהיו מעוניינים במסך שכזה ?
-
- 32 תגובות
- 8k צפיות
-
-
-
משהו מכיר חנות אינטרנטי או מוכר באיביי שמוכר תה כמו ברמה של Le Palais des Thés? חשוב לי שהמחיר יהיה הוגן.
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני הולך לעבור לדירה בחיפה, ולפי מה שהבנתי החיבור שנתמך שם מבזק הוא עד 15Mb/s (מישהו יודע איך זה הולך בהוט? המיקום בארץ משנה?). על איזה ספקים אתם ממליצים? חשוב שיהיו כמה שפחות ניתוקים, וכמה שיותר מהיר. אם אתם יכולים לצרף גם מחירים (למהירות הרלוונטית הנ"ל) אני אשמח. אני ו 2 השותפים שלי סטודנטים. אני מניח שזה יכול להקנות הנחה כלשהי במחיר.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ בנוגע למקלדת+עכבר שקניתי (microsoft natural ergonomic desktop 7000), די בפזיזות יש לומר. בכל מקרה, הזמנתי את המוצר הנ"ל, קיבלתי אותו לפני יומיים, פתחתי את האריזה, השתמשתי בו כשעה והחלטתי שזה לא ממש מה שרציתי בעצם (פזיזות, אמרתי כבר), והחזרתי את המוצר לאריזה. השאלה שלי היא, האם מבחינת החוק מותר לי להחזיר את המוצר ולדרוש החזר כספי? או שהפזיזות עלתה לי ביוקר הפעם?
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לקראת קניה של כמה וכמה דברים באמזון, ואני רוצה לדעת אם מישהו פה מכיר מוכרים מומלצים\ לא מומלצים בתחום מכשירים הסלולאריים. אני מתכנן לקנות (להזמין בסוף השבוע הקרוב) טלפון HTC ONE S מטען נייד ASTRO 5600 נגן COWON C2 ועוד כמה שטויות (קייס ומגן מסך לפלאפון, סים קאטר- בארץ עולה 80 ש"ח- באמזון 4$) בעיקרון את פלאפון אני רוצה לקנות מחנות בשם cell lounge את הCOWON מחנות בשם jet audio מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי בכתבה הזו לאחרונה: http://ranh.co.il/tag/%D7%A1%D7%9C%D7%A7%D7%95%D7%9D/ אחרי ביקור קשה שלי בחברת סלקום.רשמתי בגוגל סלקום הם השטן .... בכול אופן נתקלתי בכתבה הזו שמדברת על המסלוליןם שבפעם הציעו בשנת 2008-2009 ,מי היה מאמין: אתה מתחייב למספר שנים,משלם על חבילה שעלותה בין 350 ל500+ יחד עם אייפון 3GS. איפה הימים ההם ואיפה היום?? היום ב99 אתה מקבל קו ללא הגבלה. תודה לגולן טלקום,תודה לרמי לוי ,תודה(מאולצת) להוט מובייל ותודה לכחלון! בקרוב מאוד אני עובר מן העושקים לגולן! מדהים כמה עשקו אותנו פעם!! ועדיין עושקים בתחומים אחרים...
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין אוזניות G 930 של לוגיטק והן עולות 110 דולר, עכשיו יש אפשרות לעטוף את החבילה בתור מתנה ותקנו אותי אם אני טועה אבל זכור לי ששמעתי שזה יכול לתת פטור ממע"מ זה נכון? תודה.
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
לאחרונה פניתי לסניף הרמת-גני של רשת גדולה להחלפת דיסק קשיח תקול של WD שרכשתי לפני פחות משנה (WD20EARX). מספר ימים לאחר מכן התקשרו אליי מהסניף ומסרו לי שהגיע הדיסק. מבירור מול הנציג הדיסק שהגיע הוא Seagate עם מפרט דומה אבל מחודש. לאחר בירורים וויכוחים מול הסניף ומול שירות הלקוחות הובטח לי שיחזרו אליי מספר פעמים. כשזה לא קרה, חזרתי אליהם בעצמי ונמסר לי ש"אין מה לעשות", זה החוק (וגם התקנון של החנות). הנציג סירב לספק לי אישור בכתב בנושא. למיטב ידיעתי החוק מחייב את החנות להחליף את המוצר בחדש וכמובן באותו הדגם שנרכש. לטענת שירות הלקוחות הם גם היבואן ולכן פניתי לWD העולמית. כרגע אני ממתין לתגובתם. למזלי כל השיחות שלי עם נציגי השירות מוקלטות. קודם כל אני רוצה לוודא שההבנה שלי של …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לקנות תיק צד איכותי (messenger bag) ללפטופ בגודל 14'. חשוב לי שהתיק יהיה דק וקל. מכיוון שאני הולך לעבודה עם הלפטופ כל יום, אני רוצה לסחוב כמה שפחות. אשמח להמלצות/חוות דעת.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ל NAS ביתי של לפחות 4 דיסקים, יש מעוניינים?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום , אני מתלבט בקנייה של סלולר Sony Ericsson ray באחת מ2 חנויות אחת היא איליין http://www.eline.co.il/aecommerce/c208/139257.php והחנות השנייה היא באיבורי שעובד מול היבואן הרשמי http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7468 באיליין המחיר הוא 1247 ובאיבורי הוא 1390 השאלה עם העניין של יבוא רשמי מול יבוא מקביל שווה תוספת של 150 שח ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.billmelater.com/cm/paypal/landers/12ebaybmlNBj.html מישהו משתמש בזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מחפש בית מנורה פשוט מינימליסטי ולבן, שמתחבר לתקרה. בין אם זה הסוג שלא כולל שום כבל(כמו שיש בד"כ במרפסת או בחדר שירותים), או כזה ש-כן יש לו כבל קצר, כמו שיש בד"כ בחדרי שינה. האם מוכרים את זה באתרים הסיניים? או שללכת להום-סנטר?
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים התלבטתי בנושא קניה של עכבר חוטי חדש, והיום הלכתי לאייבורי וקניתי את ה-zowie ec1. משום מה, כשהנחתי אותו על השולחן שמתי לב שהוא מתנדנד מעט (כמו כסא או שולחן עם רגל אחת קצרה יותר מהאחרות). מדובר כמובן בתנודה של אולי מילימטר, אבל לי זה ממש מפריע ואני לא יכול לעבוד איתו כך. אני לא יודע אם זה פגם ביצור (נשמע לי לא הגיוני כי מעולם לא נתקלתי בכזה דבר גם בעכברים שעולים 30 שקל) או שככה התכנון המקורי של העכבר. כמו שזה נראה כרגע, אני מאוד רוצה להחליף את העכבר, כי בכל זאת, הוא עלה לי 180 שקל ולא מתאים לי להתקע איתו ולשרוף ככה כסף, אבל יש לי תחושה מוזרה שאם אני אגיע למוכר ואגיד לו שהעכבר מתנדנד הוא יגיד שאני פסיכי. השאלה היא האם על פי חוק יש אפשרות להחזיר את …
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם מישהו מעוניין ברכישה קבוצתית של כרטיס מסך Sapphire 7950 3GB GDDR5 Retail O.C יש ביקוש ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, רכשתי כרטיס מסך מפנדה מחשבים ז"ל. לפני כחודש החלו תקלות והבנתי שהכרטיס פגום. על פי חשבונית הקנייה שבידי, הכרטיס באחריות עד 09/2012, כלומר הוא עדיין מכוסה באחריות. מאחר ופנדה כבר לא איתנו, פניתי בעצמי ליבואן (CRG). בדיקה זריזה של היבואן העלתה שפנדה קנו את הכרטיס מממנו ב 01/2009, ולכן האחריות מבחינתו היא עד 01/2012 והוא לא יכול/רוצה לעזור לי. אני קניתי את הכרטיס מפנדה ב 09/2009. היבואן טוען שבמקרים כאלו פנדה הייתה צריכה לספוג את התקלה ולהחליף על חשבונה. האם זה הגיוני שהפער הזה בזמנים מגולגל אל הצרכן? מאחר וכל חנות תמיד מחזיקה סטוק עצמאי, זה אומר שכל מוצר שמכר מכיל בפועל אחריות קצרה יותר, וזה די מטריד. אגב, פניתי ליצרנית כרטיס המסך (Gainward) אבל הם לא הסכימו לדבר איתי …
-
- 107 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
ראיתי בעמוד הראשי את הכתבה אודות חנות מסוימת שמכרה דיסק שנהפך תקול והיה בעיה במימוש אחריות. לצערי יש חנויות (אפילו כאלו שנחשבות למוכרות ציוד "פרימיום") בארץ שמוכרות בלי להניד עףעף ציוד משומש כחדש. מכיוון שאפילו חנויות "איכותיות" *אהמ אהמ* עושות זאת, ממליץ כשקיבלתם דיסק "חדש" תבדקו עם תוכנת ניתור של פרמטרים של S.M.A.R.T. (ניתן לבדוק בכל דיסק שלא בתצורת RAID) כמה זמן הדיסק היה בשימוש (יש מונה בשם POWER ON או דומה). דיסק חדש אמור להגיע עם מספר אפסי ולא כמה זמן של כמה שבועות שימוש... ד"א החנויות הללו לרוב עובדות על שיטת המצליח, אם נתפסות יש להם שלל תירוצים או שבחלק מהמקרים הם אפילו לא מנסים (ופשוט מוכרים את הציוד ללקוח הפרייאר הבא שלא יבדוק). מי יתן וכל החנויות הנוכלות הללו י…
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אינני בטוח שרלוונטי בדיוק לפורום זה, אך במידה וכן, אודה למידע: שאלה בנוגע למוצר הבא:http://www.amazon.com/gp/product/B008LEVLFA/ref=ox_sc_act_title_1 מתוך המפרט שלו: 400 וואט, 110 וולט, 60 הרץ 1. מה בדיוק אני צריך ע"מ שיפעל בארץ? ממיר מ 110 ל 220? שנאי? איזה מוצר בדיוק וכמה הוא אמור לעלות? 2. האם הנתון של 400 וואט משנה למשהו? 3. האם שימוש בשנאי יגביר את צריכת החשמל? למיטב זכרוני עם מוצרים אחרים בעבר נטען שיש מכשירים שהתאמתם לרשת החשמל בארץ, תצרוך יותר חשמל,מכיוון שהשנאי/הפתרון שהמוצר דרש, צורך בעצמו חשמל נוסף משמעותי.המוצר הנ"ל אל אמור לצרוך חשמל רב, אך הוא אמור לעבוד שעות ארוכות ברצף (26 שעות),לכן חשוב לי להבין האם עצם התאמתו לרשת החשמל בארץ תגרור עלויות חשמל נוספות בשל…
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
דלת קדמית, 7ק"ג, תקציב גמיש ביותר של 2000 ש"ח (כמובן שעדיף לחסוך). למישהו יש המלצה או כיוון?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-