צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לספר לכם על "החוויה" שלי עם ABS,יבואנית מנפרוטו (ועוד) בישראל. לפני כחודשיים בערך נשבר בחצובת Manfrotto שלי חלק מתכת קטן בעמוד האמצעי שגורם לחיבור לא טוב בין ראש החצובה לעמוד עצמו,דבר זה גרם לרעידות רבות וחוסר יציבות ראש החצובה. (וכמובן חוסר בטיחות - המצלמה יכלה ליפול) החצובה בת יותר משנה,ככה שאין לי עליה יותר אחריות. נסעתי לת"א ל ABS כדי שיתנו לי הצעת מחיר. נאמר לי שיש צורך להחליף את כל העמוד המרכזי כיוון שהחלק השבור לא נמכר בנפרד. העלות: 120 שקלים. הסכמתי (לא שהייתה לי ברירה אחרת) שאלתי מתי יגיע החלק - נאמר לי שבספטמבר. (זה היה בתחילת אוגוסט). בסדר,חיכיתי. התקשרתי אליהם בתחילת ספטמבר ונאמר לי שיש עיכוב קל עם המשלוח ושיצרו איתי קשר. עברו מעל ל 20 יום - לא יצ…
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
-
http://technation.themarker.com/communication/1.1830134 יש לי מזל שאני מאוד מקפיד שהנציג מכירות יכתוב את כל ההבטחות שלו בכתב על גבי החוזה. במקרה שלי הוא כתב שאני צריך לקבל את חבילת הסרטים HD ללא עלות, וללא תשלום על העברת דירה. במקרה הראשון כמובן לאחר חודשיים ניתקו לי את החבילה ורק לאחר איום בתביעה (בגיבוי החוזה) החזירו לי. לגבי העברת הדירה, אני לא מתכוון לשלם שקל. אם יחייבו אותי אני פשוט אתבע אותם (עוד פעם, בגיבוי החוזה)
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
ואם כן, האם הנסיון הצליח. אני רוצה לארגן כזה דבר ויש לי יכולות ניהול מו"מ מעולות - רק צריכה כמות אנשים מספיקה. שאלה דומה גם לגבי אייפד. אם תהיינה תגובות מספיק טובות, אני מתכוונת לנסות (לעשות תחרות/מכרז) דרך אתרי קניות קבוצתיות וגם לפנות ישירות. מאמינה שכמות גדולה של מתעניינים תאפשר לנו להוריד את המחיר משמעותית. המטרה: השגת מחירי חו"ל. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע האם בעקבות כל הגזרות ושינויי המדיניות בתחום המיסוי חל שינוי במיסוי על יבוא מחשב נייד (במסלול האדום)? למיטב הבנתי עד כה נדרשנו לשלם מע״מ האם זה עדיין המס היחידי? האם יש עצות מיוחדות ודברים שכדאי לבדוק (מעבר לאחריות ושירות שכידוע מהווים מכשול)? האם מישהו מכיר רשתות זולות בתחום? תודהן
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחיר: 1500-2000 ש"ח. פתח קדמי. מה שהכי חשוב לי זה סחיטה טובה (סל"ד גבוהה) ותוכנית לכביסה מהירה. חוץ מזה כמה שיותר אמין ועמיד. תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מישהו מכיר אחד כזה? ביד 2 ודומיו ההמוניים יש לי תחושה שמה שאקנה יהיה הימור שידרוש הרבה מזל. אני מחפש מכשיר יד 2 בזול, ובעיה לסמוך על אנשים בלי פידבק קודם
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נשבר לי מהHOT הזה. יש עבודות בנייה ופיתוח איזורי בשכונה שלי בחיפה, כבר מאתמול בבוקר כל הביניין חווה בהעלמות שידור טלוויזיה, אמנם אתמול גם לא היה אינטרנט איזה 5 שעות עד צהריים וטלפון עד הערב . פעם ראשונה תמיכה טכנית בFACEBOOK אמרו לי שבעיה בביניין, אחר כך עלה שיש בעיה רחבה בשכונה ולשכנים שלי בפנייה טלפונית אומרים שאם כבר יש אינטרנט וטלפון, לא יכול להיות שאין טלוויזיה. ובכלל לפעמים אין שידור טלוויזיה, לפעמים אין אינטרנט וטלפון ולפעמים הכל ביחד. כשאר הייתי בYES לא היה פעם אחד שזה קרה כי בטח שידור מתרחש דרך לויין. אולם נאמר לי מזמן רב שכשיורד גשם יש הפרעות בשידורים. לא יודע איך עכשיו עם זה בYES אבל אני שוקל לעבור אלהם אחרי איזה 7 שנים מאז שהתנתקתי מהם.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום צריך המלצה למכונת תספורת ביתית, משהו איכותי אם אפשר במסגרת תקציב של עד 500 שקל. השימושים בעיקר לתספורת קצוץ נגיד מספר 1,2. המליצו לי על MOSER 1871, מה אומרים? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי,הכנסתי את הויזה הניטענת לחשבון הפייפל שלי אבל משום מה שבדקתי את החיובים דרך האינטרנט לא קיבלתי את הקוד שאני אמור לקבל. כשבדקתי את פרטיי העסקה,אכן ירדו לי 8 שקלים,אך אין שום פרטים,לא בית עסק ולא כלום ולא קוד,מה אני אמור לעשות? ???
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום ראיתי באי ביי סמארטפון שאני רוצה לרכוש. המכשיר עולה 233 דולר ועוד 15 דולר משלוח בסה"כ יוצא פחות מ- 1200 ש"ח שהבנתי שזה מחיר היעד למכס למה עוד אני צריך לצפות מבחינת המחיר: מסי קנייה, מע"מ, מס יבוא, תשלום כלשהו בארה"ב וכו' לפי הבנתכם מה צריך להיות המחיר הסופי והיכן אני יכול לקרוא על כך באינטרנט בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הייי קניתי עכשיו באוריג'ין בטלפילד 3 ב10 דולר (יש שם מבצע עכשיו). אוריג'ין זה פשוט COPY של סטים, הם בנו את זה בצורה כ"כ דומה... פעם ראשונה שנכנסתי לאוריג'ין. אני מקווה להנות מבטלפילד, עד היום שיחקתי בעיקר cod.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הזמנתי ב 30 באוגוסט פריט מ ebay לפי הפרטים על המשלוח אני הבנתי שהפריט כבר אמור להיות בישראל [table][tr][td]ON-FORWARDED TO FINAL DESTINAT 09/09/2012 10:15:00 [/td][/tr] [tr][td] CLEARED CUSTOMS 09/08/2012 14:22:00 [/td][/tr] [tr][td] RECEIVED AT DESTINATION AIRPOR 09/07/2012 11:23:00 [/td][/tr] [tr][td] FLOWN AS BOOKED 09/01/2012 15:22:00 [/td][/tr] [tr][td] SCANNED AT DEPOT - JFK 08/31/2012 09:59:00[/td][/tr][/table] עד עכשיו לא קיבלתי ספח מהדואר לקחת את הפריט. יש לי חשש שהוא אבד בארץ מה אתם אומרים לפי הפרטים שסיפקתי? יכול להיות שהמוצר אבד?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב אסוס שנקנה בהונגקונג עם אחריות בינלאומית התקלקל. איפה לתקן?רוןלייט? סרבפרו? יש איכשהו שאני אתקן אתן אותו בחיפה ולא במרכז? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לעצמי אז חשבתי שיהיה נחמד לעשות קנייה קבוצתית... מדובר על ddc3 כמובן, ואני חושב שנזמין 2,4,8 (אם תהיה בכלל היענות). אם אתם מעוניינים, תרשמו גם כמה gb אתם רוצים, ואם אתם מכירים דגם שלדעתכם יהיה טוב שימו קישור (אני עוד לא בוחר דגם, נראה איזה איכויות ירצו...) בהצלחה לנו
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, הזמנתי מהחנות p-see ספק Seasonic M512 c בתאריך ה9/6. ואישרתי את העסקה דרך הפיי-פאל. מאז החנות לא יצרה איתי קשר. ניסיתי להתקשר אליהם אבל המספק מנותק, שלחתי להם מייל ואף אחד לא חזר אליי עדיין. בדקתי בפיי-פל והעסקה נמצאת במצב Pending. ואי אפשר לבטל את העסקה ואי תפוג רק בעוד חודש. יש משהו שאני יכול לעשות? לא בא לי להזמין ספק מחנות אחרת ואז לגלות שפתאום החברה האלה התעוררו ואני ימצא את עצמי תקוע עם 2 ספקים. תודה.
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לפני כחודש חבר שלי החליט על רכישת מחשב חדש לאחר ששלו איתת על סימני קריסה מתקדמים. בניתי לו מפרט לפי הצרכים שלו , שמבוסס על אחד המפרטים במדור מפרטים מומלצים באתר. מכיוון שהוא משתמש במחשב לעבודה, נוצר הצורך לקנות מחנות שמחזיקה מלאי גדול של חלקים ויכולה להרכיב מחשב מהיום למחר. בחרתי חנות מומלצת בפורום צרכנות, שגם קרובה למקום מגוריו . הרושם הראשוני בטלפון היה מעולה, הבחור שדיבר איתי בדק חלק חלק אם הוא נמצא במלאי והציע שינויים לפי מה שהיה חסר. תוך שעה, חבר שלי כבר היה בחנות ושילם על המחשב, כולל הרכבה, התקנה, בדיקה ווינדוז מקורי . הוא הביא איתו דיסק קשיח חדש של 2TB שנקנה על ידיו לפני כ 3 חודשים ב KSP וצורב DVD סטנדרטי חדש, שניהם הוצאתי מהמחשב הישן במטרה שהחנות תתקין אותם בח…
-
- 31 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
זה לא שווה את הכסף שאני מפסיד כתוצאה מזה שאני לא יכול להשתמש בטלפון שמחובר לגולן! בתור התחלה, יום אחד כל מנויים של אורנג' לא יוכלו להגיע אליי, חוץ משני מספרים. זה קרה ביום רביעי, לצערי גיליתי את זה רק ביום חמישי בערב דרך פייסבוק, שישי-שבת לגולן לא הייתה תמיכה טכנית כך שאת התקלה הם הצליחו לתקן רק ביום ראשון. לאחר מכן לא יכולתי להתקשר למספרים שמתחילים ב09 ולקח להם כמה ימים להתגבר על התקלה, שחזרה ברגע הכי לא מתאים שבוע אחרי - בדיוק כשישבתי במונית והייתי צריך לברר כתובת מדויקת של היעד. נאלצתי להתקשר מהנייד האישי של הנהג. מאתמול אני לא יכול להגיע למנויים של סלקום, וכנראה שכאן מסתיים הסיפור שלי עם החברה הזאת. בתור לקוח עסקי, אני לא מבין איך אפשר לעבוד ככה? מדובר בבעיות מספיק רצ…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, ה HD שלי שבק, ואני מעוניין לקנות אחד חדש (או שניים ל RAID1, לא החלטתי). הנקודה היא שאני כנראה אקנה מחשב חדש (או אשדרג את הקיים) בשנה הקרובה. לכן, אני מחפש חנות שתעשה לי כמה שפחות צרות אם אני אבוא אליה עוד אי-אילו חודשים עם HD "מהבית", ונראה לי שהכי כדאי - פשוט לקנות את ה HD מהחנות בה אקנה את המחשב. ואם אפשר - חנות שבאופן כללי לא מתנגדת לשדרוגים של מחשבים ישנים (יש סיכוי שאני אצליח להנציל מהמחשב הישן גם את ספק הכח והמארז, שלא נס ליחם גם היום). תודה! ~ יונתן
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נעליים של Caterpillar בזול. האם כדאי לי לקנות אותן מהאינטרנט? מאיפה? אני מחפש דגם ספציפי במידה ספציפית שאני כבר מכיר טוב, ולכן אני לא צריך למדוד את הנעליים. (מעולם לא קניתי נעליים מהאינטרנט, ואני לא מכיר אתרים מתאימים)
-
- 2 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום אני כיום במצב שאני צריך מחשב, בשביל כל מיני ניסויים. אני לא רוצה לעשות את זה על המחשב Desktop הרגיל שלי, ולכן החלטתי לקנות מחשב נוסף, כמה שיותר קטן פיזית, (ובתקווה גם יחסית זול), שיהיה עליו Windows, ועליו נבצע את כל הניסויים. (אני חייב שזה יהיה עם Windows כי התוכנות שאני צריך קיימות ב-Windows) החלטתי לבדוק שני סוגים של מחשבים: טאבלט, ונטבוק. כשהולכים לזאפ, ניתן לראות שנטבוקים עם Windows מתחילים ערך ב-1300שח, אבל טאבלטים עם Windows מתחילים ב-2600שח למה בעצם? הרי שניהם אמורים להיות עם אתו מעבד חלש - Atom, שניהם בערך עם אותו גודל מסך (לפעמים הטאבלט הוא אפילו עם מסך קטן יותר - 7", לעומת נטבוק שהוא עם 10" למשל), ובטאבלט אפילו חסכו את הצורך במקלדת, מה שאמור להוריד את העלו…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
[table][tr][td][/td][/tr][tr][td]והמעשה שהיה כך היה.. לפני יורו 2012 בא לי להתפנק במערכת סטראו פשוטה של פנסוניק ע"מ לחבר אותה לטיוי ולהקשיב בכיף לשידורים. אה מה מה, חולפים להם 21 ימי עסקים ככתוב אך המערכת בוששה להגיע ,פניתי אליהם ונעניתי כי אין להם במלאי ונא להמתין לחודש הבא.אף אחד לא חשב לידע אותי על כך .ואילו לא התקשרתי יכולתי להמתין עד היורו הבא. בבירור מולם ומול יורוקום התברר כי ביום שרכשתי את המערכת כבר אז לא הייתה במלאי לא רק להם אלא גם ביורוקום ומיורוקום הודיעו להם על כך.אך מה שישראלי לא ירוויח עוד כמה גרושים?חבל"ז, להיום : אני =ללא מערכת וללא כסף וממתין לאחר החגים להגיש תביעה קטנה כנגדם. אולסיל = חוגגים וצוחקים כל הדרך לבנק. שלחתי מכתב מעו"ד אך ללא תגובת "וישמן יש…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://machbesa.co.il/index.php תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות השאלה מה עדיף?