עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש עבור חברה שלי עיקר השימוש שלה בו יהיה לטובת לימודים אקדמאיים (אקסל וכד') , צפייה בסרטים וSims 4 אני מגיע מתחום הגיימינג ככה שאין לי יותר מדי מושג לגביי מחשבים ניידים. חשוב לי שיהיה מדובר בדגם אמין עם חיי סוללה סבירים ורצוי לא לחרוג מעל 3200 ש''ח במידת האפשר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. עד עכשיו שילמתי לבזק על ADSL מחיר של 55 ש"ח על מהירות של 5 מגה. החוזה שלי איתם הסתיים והם הקפיצו לי את המחיר ל 75 ש"ח עבור 15 מגה וכשציינתי שאני לא מעוניין ב 15 מגה אלא מעוניין להשאר עם 5 מגה, נאמר לי ש 5 מגה יעלה לי אפילו יותר בגלל שהם נותנים לי עכשיו "הטבה" לחצי שנה במחיר של 75 ש"ח ל 15 מגה והמחיר הרגיל עבור 15 מגה הוא 90 ש"ח. (מעניין מה זה טוב הלב הזה שזיכה אותי ב"הטבה" בלי שביקשתי אותה בכלל). האם אלו המחירים הריאלים של הספקיות? האם אני צריך לקבוע ניתוק בשביל שהם יתנו לי מחיר נורמלי? מה הולך פה. תודה.

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  3. Started by drucula,

אני יודע שהת'ראד נשמע כמו פרסומת, אבל מישהו נתקל בחברה http://www.fromusa.co.il ? נראה כמו עותק של ushops (אותם מחירים 1:1), הם מציעים גם משלוח ימי, אבל נמצאים בNY ולא NJ (טוב בשביל מיסים בתוך ארה"ב). האתר שלהם נראה חובבני משהו ואין ביקורות עליהם באינטרנט.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by cobmetal,

שלום , כפי שציינתי בעבר אני רכשתי את המחשב שלי מסקייפיסי ועכשיו אני מחפש איך להחליף את הלוח אם (הבעיה עם הבקרי סאטא של אינטל ב1155) , האם מישהו יודע על חנויות באיזור הצפון אשר יכולות לתת תמיכה ללקוחות של סקייפיסי בנושא האחריות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. לפני כשנתיים חתמתי על חוזה עם נותן שירות מסויים (זהותו ותחום עיסוקו אינם רלוונטיים כרגע). מדובר בחוזה פיזי, שנחתם בנקודת מכירה. לאחרונה נראה לי שנותן השירות מחייב אותי שלא על פי החוזה שחתמתי בזמנו - אך לא נשאר אצלי העתק (עברתי דירה מאז, ונראה כי העותק שלי אבד). יצרתי קשר עם נותן השירות, ודרשתי לקבל העתק של החוזה עליו אני חתום. אחרי כמעט חודש, קיבלתי בדואר "חוזה" מטעם אותו נותן שירות, אך זה לא היה המסמך שחתמתי עליו, אלא משהו מתאריך מאוחר בהרבה, עם פרטים רבים שגויים שחלקם בכלל סותרים אחד את השני. יצרתי עמם קשר שוב, ודרשתי לקבל את החוזה הנכון. בינתיים עברו כשבועיים, וכלום. מה אני יכול לעשות מול נותן השירות הנ"ל? אני לא יכול הרי לתבוע אותו בגין החיובים - לא רק שאין לי כרגע רא…

6. אני משתמש במעמד הזה כבר כמה חודשים, ומאד מרוצה. הרבה יותר נוח מאשר לשים את המחשב על הרצפה. 36 שקלים כולל משלוח מאייבורי. (משום מה בזאפ זה עולה 50) הוא ממש בסיסי, אבל אם יש למישהו עוד פיצ'רים למעמד למחשב שחסרים לו, אשמח אם תגידו ונדבר גם על מעמדים יותר high-end.

7. Started by KF,

שואל בשביל חבר, הוא מעוניין להזמין טבעת יהלום מחו"ל ולא מצליח להבין האם יש רק 18% מע"מ או שיש מיסים נוספים? במידה וכן, בכמה עוד אחוזים מדובר? *במחשבון המיסים של רשות המיסים מציינים רק 18% על תכשיטים/יהלומים , לא ברור אם הם מתכוונים למע"מ או מכס או שניהם ביחד.. לצורך העניין סכום העסקה 4500$. תודה לעונים.

8. שלום רב. שמי סימון מור , רציתי לשתף אותכם בחוויה ממש לא נעימה משירות הלקוחות מאיידיגיטל!!!! כדי שאתם תשקלו בקניית המוצר העתידי שלכם האם אתם רוצים לקבל שירות כמו שאני קיבלתי! לאחרונה לפני כ 5 חודשים קניתי מהסניף של איידיגיטל בסינמה סיטי בראשון מחשב איימאק 27 אינצ'- הדגם הכי יקר. זאת הפעם הראשונה שאני קונה מחשב אפל, והפעם הראשונה שאני קונה מאיידיגיטל. לאחר כ 5 חודשים גיליתי במסך שלי חלקים שמצהיבים, מבדיקה קטנה בגוגל גיליתי שזאת בעיה ידועה במחשבי אפל במסכי ה 27 אינצ' שבארהב לפחות אפל דאגה לאסוף את המחשבים ולזכות כספית את הלקוחות שלהם התגלה המוצר הפגום. אני התקשרתי לשירות לקוחות וסיפרתי על הבעיה נקבע לי מועד איסוף, ביום האיסוף בבוקר התקשרתי ודחיתי את האיסוף מסיבות אישיות וקבע…

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. לצערי הרב, עקב היענות נמוכה - הקבוצתית שלנו הוקפאה. ההצעה הרצינית היחידה שקיבלתי היתה 200 ש"ח (לעותק רכישה מוקדמת) אבל בשבילה צריכים לפחות 80 קונים. לכן אני ממליץ לכל מי שרוצה לקנות את המשחק בקניה מוקדמת לבדוק את הפורומים של גילד וורס 2 בגיימר. http://forums.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=1067539 *כרגע הם מבררים אם אפשר לקבל את המפתחות של המשחק לפני הקופסה (קופסת המשחק נשלחת רק ב-28 לאוגוסט ולא ב-25). בנוסף, יש אתרי CDkeys שמוכרים את המשחק בזול לעומת המחיר באתר החברה. http://www.cjs-cdkeys.com/products/Guild-Wars-2-CD-Key-%252d-Instant-Digital-Download.html מוכרים את המשחק ב-250 ש"ח (קניה רגילה בלבד - קניה המוקדמת אזלה מהמלאי). קחו…

• 50 תגובות
    • 9.7k צפיות
  10. עדכון: שלום חברים! אני יודע חיכיתם זמן רב, אבל הנה זה בא. נעזרתי באבא שלי (למי שמודאג, אני לא ילד, אני סטודנט בן 25), והתייעצנו עם מי שצריך בנושאי התובלה והאספקה. ואנחנו מוכנים עכשיו לספק את הכסאות ב- WAIT FOR IT - פחות ממה שהם נמכרים באירופה! כן כן, מוצר שלא נמכר בכלל בארץ, בפחות ממה שהוא נמכר באירופה. על המחיר בארה"ב אני בכלל לא מדבר - זה איזה 500 דולר יחידה, מהסוג הפשוט. אז, המוצר עצמו: המוצר הוא כסא DXRACER מסדרה D. DXRACER מייצרת 4 סדרות: F,M,U,D. כסאות מסדרה F הם הפשוטים ביותר, והם מה שאתם רואים אצל השחקנים המקצועיים לרוב. אפשר לזהות אותם לפי זה שיש במשענת בחלק העליון שני חורים כאלו. סדרה M זו סדרת אקסטרא לארג' - היא לא טוב יותר, אבל פשוט גדולה יותר - לאנשים גדו…

• 44 תגובות
    • 34k צפיות
  11. הייתי שמח לראות את הרמקולים המומלצים הללו, במחירי מבצע. כיום המחיר שלהם באייבורי עומד על 890 ש"ח ל-SOLO7C ו-750 ש"ח ל-SOLO6C. לפי סקירות וביקורות שראיתי, הם נותנים מענה מעולה כרמקולים למחשב. מחירי המטרה הם: 550 ש"ח ל-SOLO7C. 450 ש"ח ל-SOLO6C. מי בעניין?

• 167 תגובות
    • 31.6k צפיות
  12. היי, רכשתי כעת אוזניות אלחוטיות בסכום של 211$ כולל משלוח לפני מיסים. לפי חישוב של אמזון המיסים יהוו 72$ נוספים. לפי מה שבדקתי באתר רשות המיסים לגבי אוזניות אלחוטיות בסכום הזה יש רק מע"מ של 17%, מה שאומר מיסים של 35$. האם יש משהו אחר שלא לקחתי בחשבון או שצפוי לי החזר בוודאות? תודה רבה לעוזרים, זאב.

13. שלום קודם כל מזל טוב על המפרטים המומלצים המעודכנים שאלתי האם יש חנויות מחשבים שמומלצות והן בתל אביב ראיתי הצעות למפרטים מחנויות באשדוד ורשל"צ, אך כיוון שאני תל אביבי היתי מעדיף שהספק מרכיב המחשב יהיה בטווח נגישות תודה מיקי

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. היי חברים, ברשותי משרד פעיל עם 6 עמדות מחשב ברשת פנימית אותה הקמתי, כעת כל המשתמשים עובדים ומאחסנים מידע באופן קבוע ב WD MyCloud 4TB המחובר לרשת. בעקבות ה-BLACK FRIDAY התחלתי לחפש שרת NAS איכותי שיענה על צרכי המשרד באופן מלא. חשבתי על QNAP או SYNOLOGY בתצורת 4 מפרצים לכונני אחסון אך איני יודע להבדיל ביכולות ובמחיר ריאלי בעבור המוצר שדרוש לי. אשמח לעזרתכם במציאת דיל טוב על NAS בסטנדרטים שציינתי. תודה מראש, אביעד :-)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום רב, לפני כשבועיים פתחתי את הסנטר והדביקו לי אותו. מאז לא התגלחתי וכעת יש לי זקנקן. אני עדיין לא מעוניין להתגלח, מאחר ויש שם צלקת טריה שמפחיד אותי ביותר להתקרב אליה עם סכין גילוח. אני מעוניין לרכוש מכונת תספורת לזקן כדי לקצץ אותו. אני גם ככה רוצה מזה זמן למה לקנות כזו, אז אנצל כבר את ההזדמנות. לטשתי עיני למכונות של פיליפס, כי הבנתי שיש להם פטנט כלשהו שאוסף את השערות. האם מישהו מכיר את זה? האם יש המלצות אחרות?

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. הודעות שנשלחו לבעלי חשבונות מוכרים בענקית הקמעונאות חושפים את השלב הראשון במהלך הכניסה לשוק המקומי - בינתיים ללא שירותי אחסון ושילוח ייעודיים לכתבה

17. Started by WarSoul,

שלום , אני מעוניין לשדרג ל 12 מגה אצל הוט , התקשרתי אליהם והם אמרו לי זיז חבילה של 100 שקל לחודש לשנה התחייבות ל 12 מגה , אחר כך התקשרתי לספק שלי נטויזן וביררתי כמה עולה אצלהם והם אמרו לי 70 שקל , יוצא 170 . מה אתם אומרים ?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. מחפש מיטה בסגנון הבא במחיר סביר (מתחת ל2000 ש"ח) http://mei-xin.en.alibaba.com/productshowimg/399770678-210562077/Modern_Leather_Bed_YY010.html מצאתי כמה מוכרים שמוכרים בדיוק את הסחורה של המפעל הנ"ל אבל המחירים מוגזמים ביותר (נושקים ל5K ללא תוספות המסגרת בלבד) בגלל שלפי דבריהם זאת מיטת בוטיק של מעצב איטלקי ... בלה בלה בלה ( סיני). למישהו יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אשתי והבן היו בדצמבר 3 שבועות באנגליה ורכשו סים ,10 ליש"ט לחודש . הובטח להם שזה רק לחודש . במקרה עברתי על פרטי האשראי ומתברר שממשיכים לחייב מידי חודש . כבר 8 חודשים. שלחתי אליהם מייל ולא ענו. כיצד אני מבטל את המשך החיוב ובקשת החזר כספי ? אני ב 012 ויש לי 50 דקות שיחה חינם לא מובן לי כיצד לחייג ב012 ענו לי שצריך לחייג רק את הקידומת של המדינה ומספר הקו. למרות זאת מקבל הודעה בעברית שלא חייגתי נכון רשמתי את המספר 442070310791 …

20. מבחינת מחיר ואיכות שיחה או במילים אחרות, מה החברות דורשות בכסף ומה אתם (הלקוחות של חברה ספציפית) אומרים על איכות המוצר שלהם (קליטה, איכות שיחה, ניתוקים וכו) השימושים הם סטנדרטיים לחלוטין וכוללים אולי חצי שעת שיחה ביום במצטבר ומעט גלישה באינטרנט

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  21. המקבוק Air נמכר ב-eBay ב-$699.99 לזמן מוגבל. משלוח לישראל יעלה כ-$65 ומיסים בשווי $255 יתווספו למחיר במסגרת ה- Global Shipping Program של eBay. http://ilshipping.com/?p=312

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. <<<לרכישה בזול : EBAY

• 6 תגובות
    • 7.5k צפיות
  23. אני מניח שהנושא דובר פה כמה פעמים אבל הפעלתי חיפוש ולא ממש מצאתי, בכל מקרה: האם ניתן למצוא הוזלה משמעותית באי ביי גם אחרי שניקח בחשבון את תוסף המע"מ שצריך לשלם? קצת חיפשתי ולא מצאתי הבדלים משמעותיים גם בלי המע"מ, אבל אתם בטח מבינים בזה יותר ממני... ניקח דוגמא של מפרט ב4K בארץ, כמה אפשר לחסוך (אם בכלל אפשר) לדעתכם?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by dadzik,

http://www.amazon.com/gp/product/B00KFAGCUM אחלה דיל לדעתי.. יוצא 268 ש"ח פחות מבפלונטר (שאצלהם הוא הכי נמוך שמצאתי). הדבר היחיד שמונע ממני לקנות את זה הוא עניין האחריות, SSD לא כאלה אמינים, והאם היבואן של CRUCIAL מכסה אחריות כאן בארץ מוצרים שנקנו בחו"ל?.. כי 268 שקל פה הם נטו בשביל האחריות.

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.