צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
שלום! היתי היום בקניון וראיתי שיש מבצע 1+1 על מלא אביזרים סלולרים לרגל חנוכה בדינמיקה סלולר. לרוב אני לא טורח לקנות ממקומות כאלו ועוד בקניונים אבל יש שם כמה דברים ממש שווים. החלטתי להתחדש בכיסוי אוטרבוקס לגלקסי 2 שאומנם עלה לי 199 אך קיבלתי איתו עוד אוטרבוקס לאייפון בשביל חבר, סה"כ לכל אחד - 100 שקל פחות מאיביי. שווה לבדוק למי שצריך.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איפה הכי נכון לקנות מוצרי אפל? (APPLE TV) מבחינת אמינות ואחריות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
א.ג.נ., ביום 16.11.2015 אישר בית המשפט המחוזי בתל אביב את הסדר הפשרה בתביעה הייצוגית שבנדון. עניינה של התביעה הייצוגית הוא בבקשה לפיצוי משתמשי ה-("PSN") PlayStation Networkבישראל, וזאת בגין טענות התובעים לנזקים אשר נגרמו להם לטענתם (טענות המוכחשת ע"י הנתבעות) עקב חדירה לא חוקית של גורמים אלמוניים למחשבי רשת ה-PSN, אשר בוצעה במהלך חודש אפריל 2011, ושבעקבותיה הושבתה רשת ה-PSN לתקופה של כחודש ימים. בהתאם להסדר הפשרה, כל אדם, תושב ישראל, שהחזיק בכל עת לפני 15.5.2011 חשבון PSN עם כתובת רשומה בישראל, זכאי להגיש דרישה (claim) לקבלת הטבת משחק אחת מתוך רשימה של משחקים. אדם שהחזיק ביותר מחשבון ראשי אחד או בחשבון משנה אחד או יותר ייחשב כמי שהחזיק בחשבון PSN א…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא ממש מצאתי תשובה לשאלה שלי בחיפוש, רציתי א', לשאול אם משיהו התנסה על השילוב הנ"ל, קיבלתי חודש חינם מבזב"ל לכל הבאנדל, מה שאני עדיין חושש לגביו, אבל שווה את הניסיון... ולאחר מכן 179 לבאנדל. בנוסף עיינתי בהסכם מול הוט וכתוב שם שהטרפיק מוגבל ל50 ג'יגה בייט, ושמעבר להם יהיו שינויים במהירויות ותוספות מחיר???? האם יגבו ממני עוד כסף עם אעבור את המכסה הזו? האם המהירות תצנח? תודה רבה חברים ויום טוב!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש אוזניות למחשב שהיו בעיקר לגיימינג ולמוזיקה, באזור ה420 שח עם מיקרופון, עד עכשיו היו לי את ה MX50X של אח שלי, אבל אין לי גישה אליהם יותר, כרגע נוטא לHyperX Alpah אבל לא בטוח, תודה רבה! // האם אוזניות גיימינג הם סתם גימיק?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לפני כשבועיים+ שלחתי חבילה לחבר בארה"ב (אטלנטה, ג'ורג'יה) בדואר רשום (מעטפה גדולה, עם שלושה מסמכים וטי-שירט קטן, משקל פחות מ-500 גרם). מאז התאריך 24 ביולי סטטוס החבילה תקועה "Processed Through Sort Facility" ב-"ISC NEW YORK NY" (מרכז המיון וההפצה שלהם בניו יורק). מנסיוני בעבר, יומיים שלושה מקסימום לאחר שהחבילה מגיעה לשם, היא כבר יוצאת ליעד, וכאן מדובר כבר בכמעט 13 ימים בהם אין עדכון. כשבועיים לפני כן שלחתי חבילה די דומה לידידה בניו ג'רזי ולשם החבילה הגיעה יומיים אחרי שהיא הגיעה למרכז המיון בניו יורק. צלצלתי ל USPS והם טוענים שעד שיסרקו את החבילה לתוך המערכת בסניף הדואר באנטלנטה, אין להם דרך לדעת איפה החבילה, ובמידה והיא לא מגיעה אני צריך ליצור קשר עם דואר ישראל שימצ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לפטופ לצרכים משרדיים בלבד אבל שלא יהיה חלש מדי כי אני רוצה לראות בו סדרות וסרטים גם כן התקציב הוא 2500 שח ואני רוצה מעבד i5 יש למישהו המלצה מסוימת?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפשת לקנות טלויזית LED 42 אינצ' של LG ורוצה להשיג מחיר טוב. נראה לי שבאינטרנט אפשר למצוא מחירים יותר טובים מבחנות ואולי אפילו במבצעי הדיל היומי כמו אלה כאן http://www.21.tv/pch-8/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8_%D7%94%D7%99%D7%95%D7%9D אפשר להשיג מחיר עוד יותר אטרקטיבי. מישהו יודע אם מפרסמים שם גם טלויזיות בדיל היומי? יצא לי לראות כל מיני מוצרים אחרים לבית אבל לא דווקא מוצרים טכנולוגיים. יש טעם לחכות שאולי יהיה מבצע יומי או כבר לחפש בכללי בכל מיני אתרי השוואת מחירים ולהזמין איפה שמציעים את המחיר הכי זול?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Fresh1000 - החבילה לללא מכשיר, 200 ש"ח לחודש (לא כולל מע"מ, אבא שלי מקבל החזר על המע"מ), 3 שנים התחייבות. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, שאלה לי בנוגע לבאג. מצאתי את עצמי עם חומרה חדשה למחשבים, עם פאדיחה קלה - עם כל מה שקניתי, שכחתי גוף קירור למעבד I5 6400, סוקט 1151. אני חייל ככה שהחג זה אחלה זמן בשבילי ליהנות מהמחשב החדש ואני ממש מנסה להשיג גוף קירור, ורציתי לדעת אם מישהו יודע להגיד לי האם באג מוכרים חומרה, והאם אצלהם ריאלי בכלל להשיג גוף קירור למעבד? ידוע לי פשוט שיש להם סניפים, בין היתר אחד שממש קרוב אליי בגן שמואל שעובד בשבתות ועד כמה שאני יודע גם בחגים. תודה לכל מי שיידע לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בחודש האחרון הכפתור גלילה (הגלגלת ניתנת ללחיצה) מקרטע ואני מחמיץ לחיצות , וגם צריך ללחוץ הרבה יותר חזק השאלה היא אם לממש אחריות כי העכבר ממש בסוף תקופת האחריות , והשאלה היא אם זה סיבה לגיטימית
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. כמי שהזמין מאות מוצרים באיביי ואני אומר מאות...אני מתעסק עם תיקון אייפונים ומכירת אביזרים וכיסויים.... יצאתי חמור וברוב טיפשותי הזמנתי עכבר בחיפזון ולא שמתי לב למצבו(לא חדש) Manufacturer refurbished מישהו יכול להרגיע אותי ולהסביר לי מה המונח למרות שקראתי אחרי שהזמנתי שהמוצר לא יגיע באריזתו המקורית ויכול להיות עם סימני שימוש? סונוורתי מהמחיר ומכמות הרכישות של המוצר ולתומי חשבתי המחיר כזה זול והישראלים מנסים לעשות קופה עלי...חחחח..בבקשה שמישהו יעיף מבט ויתן איזו חוות דעת.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.welhel.com/product.asp?class_id=286 אני רוצה להזמין מסכת ריתוך. המסכות שיש שם באתר תואמות לזיקה דימונד שמשווקות בארץ. אבל לא הצלחתי להבין איך להזמין מהאתר הזה. לדוגמא רציתי להזמין את המסכה הזו- http://www.welhel.com/ProductContent.asp?id=270 אין מקום להזמנה, וגם מה שקיים שם, שולח אותו לאתר בסינית שמוכר לא אותם מסכות. שלחתי להם אימייל דרך הצור קשר באתר שלהם, הם לא ענו לי. מישהו יודע מה לעשות?, תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, ביררתי ומצאתי שהמחיר של אוזניות LOGITECH G930 שהייתי מעוניין לרכוש כבר זמן מה ירד (כנראה בגלל הBLACK FRIDAY), אז נכנסתי לאמזון לקנות אותם. אני לא ממש בקי ברכישה דרך אמזון אבל הייתי בטוח שזה עניין די "סטרייטפורוורד", עשיתי Buy now with 1 click, הכנסתי פרטי אשראי וראיתי שההזמנה אושרה. עכשיו נכנסתי לYour orders ואני רואה שרשום לי ליד ההזמנה "Order Total: 138.28$". (בעוד שבמחיר המוצר רשום שזה עולה 69.99 דולר בלבד). למישהו יש מושג מה לעזאזל ההסבר לכל העסק? לא נראה לי הגיוני שמחיר שיפינג הוא כמעט זהה למחיר המוצר- 68.29 דולר. אז יש לי כמה שאלות: האם ניתן לבטל את ההזמנה? אם כן, יש לי איזו עמלת ביטול או משהו כזה? (ממה שראיתי שם לא רשום שום דבר כזה אבל אני שמתי לב שאמזון מצטי…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להזמין כמה קטודות ועוד כמה פיצ'רים למחשב.. רציתי לדעת אם האתר הזה אמין, כלומר הוא שולח לארץ בלי בעיות ? אם לא, על איזה אתר אתם ממליצים ? אני רוצה גם להזמין מערכת קירור מים וכל זה אבל זה כבר יותר מאוחר D:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4055272,00.html
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כונן SSD בנפח נדיב במיוחד מבית סמסונג מוצע בהוזלה משמעותית באמאזון אנגליה לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-פינוק-מאמזון-כונן-850-evo-של-סמסונג-בנפח/
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. ביטלתי עסקה באמצעות כרטיס אשראי (הכסף כבר הועבר להם מהבנק). חלק מהמקומות אומרים במיידית, חלק אומרים 14 ימים. העסק הבטיח לבטל עסקה עד 14 ימים. האם הם צודקים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל הזמן שאני מתקשר הם אומרים שמנהל יחזור אלי,ואני לא רואה החזר מהם.(אלא אם כן אתם מחשיבים החזר של 10 ש"ח,שזו בדיחה) היום התחלתי לצעוק על הנציגה,והיא אמרה לי שעלי לחכות,ועוד שהשיחה מוקלטת. שלחתי פקס למשרד התקשורת,ועדיין לא קיבלתי מהם תשובה. יש לי חבילה טובה בסלקום,וזו הסיבה היחידה שאני נשאר אצלם. מה עושים? מישהו נתקל בבעיה זהה איתם ופתר אותה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא מגיבים למבצעים של בזק? רק חבילות של 12 ו 100 מגה? זה המגוון?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה צריך לעלות לי לשכור רכב בחמישי בבוקר ולהחזיר אותו בראשון בבוקר. כלומר הרכב אצלי חמישי שישי שבת וחוזר אליהם בראשון בבוקר. הדרישות: אוטומט, אפשרות איסוף החזרה בסביבת כפר סבא - גם רעננה בסדר וכולל ביטוח לנהג מעל גיל 24. עריכה: ברור שאני יודע לחפש השכרת רכב בGOOGLE, עשיתי את זה וראיתי מספר מחירים, אבל: 1. אין לי נסיון עם השכרת רכב בכלל, למה אני צריך לשים לב בעיסקה? 2. מה הן הסכנות / מקומות ליפות כששוכרים רכב? 3. האם מישהו התנסה עם חברה מסוימת וממליץ? 4. על איזה סוג רכבים מומלץ ללכת? האם יש סיבה לבחור במעבר לזול ביותר שהוא אוטומטי? (אין הרבה צרכים מעבר - רק שיסע). 5. יש חברות קטנות ולא רק חברות גדולות, האם אפשר לסמוך על החברות האלו? אולי זה כל מקרה לגופו.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני איזה שבוע בעבודה שלי רצו להיפטר ממחשבים ישנים. אני מחוכמתי פירקתי אותם ולקחתי אלי רק את הדברים הטובים. מדובר על לוחות אם של פנטיום 4 ו 3 עם מעבדים, כרטיס מסך כלשהו, זכרונות, דיסקים קשיחים, כרטיסי רשת. כולם במצב טוב יצא לי גם לקחת מסך LG Flatron L1970hr-wf. המסך מרובע ואני לא אוהב כאלה. הוא במצב טוב מאוד רק עם בעיה אחת: המסך מהבהב בערך 15 דקות ואז נדלק כרגיל (סה"כ עובד מעולה פרט לזמן הדלקה ארוך). המסך לבן, ואין אליו אפילו מכה אחת. אני יודע שאי אפשר לעשות מכל זה הרבה כסף (מצדי גם לחלק חינם), אבל בכל זאת מעניין אותי הערך האפשרי. מי שמעונין בפרטים הטכניים שישאל ואני הנסה להחזיר תשובה (מוגבל בידע, אבל הנסה). תודה מראש. רומן ס.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחובר ל 12mb ב hot ויש לי שאלה: אני רוצה לשדרג ל 100mb עד כמה אני יכול להוריד מחיר בhot או בבזק. ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. הרדיסק נייד של טושיבה לא עובד, עדיין באחריות מאמאזון. איך ניתן לממש אחריות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-