צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה עברתי והעברתי גם את אמא שלי ל-HOTNET. אצלה 12 מגה-ביט ואצלי 30 מגה-ביט. כשהתקשרתי ל-HOTNET לראשונה שמתי את הפלאפון על ספיקר בצד כמו שאני רגיל, לא הספקתי לקחת משהו לשתות וכבר ענו לי. לא מדובר במשהו מקרי, בכל פעם שהתקשרתי ענו לי בתוך כמה שניות. המוקדניות מאוד נחמדות ומבצעות את הפעולות מהר ובפשטות. אני שמח מאוד מהשירות ב-HOTNET ומקווה שהוא ישאר טוב כמו שהוא עכשיו. לגבי פינגים ומהירויות, במשחקים ההבדל לעומת בזב"ל הוא מאוד מינורי. בתוכנות אחרות מהירויות ההורדה הן מלאות ולפי רוחב הפס, אין הגבלה מצידן.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. כרגע התשתית שלי היא בזק והספקית 013 נטויז'ן. אני מרגיש שהמחיר שאני משלם גבוה מאוד ביחס למהירות שלי והתחלתי להתעניין במחירים בחברות אחרות. ב-014 הציעו לי בנדל (ספק+תשתית) עם תשתית של הוט, מהירות 12 מגה ב-89 שקל לחודש. בלי התחייבות, המחיר לשנה. ובהוט אמרו לי שהמחיר החד פעמי על ההתקנה (150) אני לא אצטרך לשלם וזה יהיה לי בחינם. כמה שאלות: 1. מה אתם אומרים על המחיר הזה? הוא טוב ביחס למהירות? 2. חבילות בנדל של ספק+תשתית - אתם ממליצים על זה? יש לזה איזשהם חסרונות/בעיות? 3. איך 014 בתור ספקית? 4. איך הוט בתור תשתית? 5. כשדיברתי עם הוט, לפני שהצגתי להם את מה ש-014 הציעו לי, הם הציעו לי חבילה של ספק+תשתית עם 014 במהירות 5 מגה במחיר 89. שאלתי את הנציגה איך זה יכול להיות שדרך 0…
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
מעוניין לקנות רמקולים בתקציב של עד 1000 שקל...כאשר אני מתלבט בין רמקולים 2.1 של חברת altec שעלותם 400 ש"ח לבין רמקולים 2.1 של חברת harman kardon שעלותם 900 ש"ח תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מתכננן נסיעה לחו"ל (ארה"ב), נראה שהדרך הכי נוחה תהיה לדבר מסקייפ. משהו מבלבל אותי באתר שלהם איפה שרוכשים חבילות (אני מעוניין בשיחות לסלולר גם כן), בחרתי שאני מעוניין להתקשר לישראל וזה ממליץ לי על unlimited world אבל לא רואים דגל ישראל כלול שם... סה"כ אני רוצה אפשרות להתקשר מכשירים סלולרים בישראל + בארה"ב, האם אני צריך את Unlimited world או משהו אחר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535215.msg4566403#msg4566403
-
- 1 תגובה
- 5.2k צפיות
-
-
מישהו קנה בעלי אקספרס? אפשרות התשלום, למיטב הבנתי, היא דרך הגרסה שלהם לפייפאל. אפשר לסמוך על זה? אפשר לשלם בכ"ז בפייפאל "רגיל"? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
מכר שלי נוסע לחו"ל עוד שבוע וביקשתי ממנו להביא לי SIII. רציתי לדעת כמה דברים: - האם אני צריך לשלם מכס אם הוא מביא את זה במזוודה שלו? - אם כן, כמה זה ייצא לי פחות או יותר אחרי מכס אם המחיר הוא 670$. - כמה טלפונים אני יכול להביא (אני מעוניין לקנות שניים בעיקרון) ללא מכס. - מאיזה חנות עדיף להזמין? אני כרגע נעול על amazon (האם יש חנויות שבהן אפשר לשלם בכמה תשלומים?) - האם אני עלול להתקל בבעיות כשהמכשיר יגיע לארץ כגון אין תמיכה בעברית וכ'ו. - האם זה משתלם להביא את המכשיר מחו"ל או שעדיף לקנות בארץ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ככה... לפני שנה קניתי S2, לפני שפלאפון התחילו למכור אותו אצלם. אי לכך קיבלתי ניתוק זיקה בתנאים ממש טובים של "מכשיר שלא נמכר בחברה"- 120ש"ח זיכוי חודשי כאשר הסף שאני צריך לעמוד בו הוא 100ש"ח בלבד, וכל זה תקף ל 3 שנים גם אם אני מחליף חבילות בתוך פלאפון. מאז יש לי חבילה של 200+ דקות, ו 500 מגה, בחינם (תשלום חודשי של אפס ש"ח). עכשיו אני מעוניין לשדרג לחבילה ללא הגבלה, ולשמור על הזיכוי הקיים שלי. זה אפשרי? כן - אני יודע שאין זיכויים על החבילות החדשות. עדיין, הזיכוי שלי לא היה מותנה בחבילה כלשהי ולא ברור לי תחת איזו עילה הם יכולים לבטל את הזיכוי הקיים. נא לענות רק מי שבאמת יודע/התנסה במצב הזה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
היי, אני גר ברחובות.. אסע עד יפו.. קונה במשקל, כרגע כולם מוכרים ב 200 שקל לקילו. מישהו מכיר מקום שמוכר בפחות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שמעתי טענות שהמחירים בחנויות אינטרנטיות נמוכים יותר, זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה נתקלתי בדיון בפורום אחר שאני אשמח להציג אותו גם לאנשים כאן. הלקוח שהחליט לשתף את חברי הפורום במה שקרה לו עם רשת החניות Enjostick. בהמשך אחד מחברי הפורום שלח אי מיילים למנהלי הרשת, מנהל ועד עובד החליטו לשוחח עם חברי הפורום ותוכלו לראות את התוצאות : http://forums.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=1066696&Highlight=&page=0 תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
האם זה נכון שהם לוקחים על השרות הזה 20 שקלים בחודש? (לפי מה שהנציגה אמרה) ומה עם הלוקחות שלא שילמו בעבר?
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
הי, אני מחפש אתר השוואת מחירים(בעיקר בנושאי מחשבים ואלקטרוניקה כמובן) אמריקאי כללי או אזורי(West coast, East coast, ניו-יורק/קליפורניה וכד'). עד עכשיו השתמשתי בEBAY בשביל דברים כאלה אבל זה נראה לי פיתרון די צולע. מישהו מכיר משהו אחר?
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם. ראיתי 2 מזגנים מחברות שונות ומתלבט מבחינת דירוג אנרגטי וצריכת חשמל, טיב המזגן (תקלות) ואחריות. מה דעתכם ? http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=4PVClassic40 http://www.am-avi.co.il/?view=products&id=528053
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
אני ממש ממש טמבל, אבל אני לא מצליח למצוא איפה אני רואה את החשבוניות על רכישות שביצעתי. ראיתי שצריך לגשת לSeller Account, אבל אין לי דבר כזה אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להזמין כמה דברים באמזון ויש לי מספר שאלות: 1. אני רוצה להזמין את המוצרים ולשלוח לדוד שלי שגר בארה"ב. הבנתי שזה בעייתי כי אמזון רוצים שהכתובת של בעל הכרטיס אשראי תהיה הכתובת למשלוח. זה נכון? 2. הבנתי שנמכרים מכשירים שונים שנעולים לחברות תקשורת אמריקאיות (AT&T, T-MOBILE וכו') ספציפיות, וזולים יותר מהגריסאות הפתוחות והבינלאומיות. דבר ראשון- האים זה נכון? דבר שני- הבנתי שיש אתרים שתמורת תשלום סימלי מוצאים את הקודים לשחרור המכשירים מהנעילה- האים זה נכון? דבר שלישי- הבנתי שאני יכול לשחרר את המכשיר בסניף של חברת התקשורת תמורת תשלום סימלי- האים זה נכון, ומה סדר הגודל של התשלום הזה (50$? 100$? 300$?) 3. מלבד אמזון, באיזה עוד רשתות אמריקאיות כדאי לבדוק מחי…
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
90% מהערוצים שמועברים ב-YES/HOT כלל לא מעניינים אותי. ואני ממש לא שמח לשלם להם 200+ שקל בחודש על מספר ערוצים בודד בהם אני צופה. קראתי קצת ברשת על צלחת לווין פרטית, וראיתי אחת כזו בפעולה בפאב באזור המרכז. פרט לשאלה בכותרת, השאלה המרכזית שלי היא כזו: האם אפשר לקלוט את הערוצים הבאים ללא כל תשלום נוסף (פרט לעלות ההתקנה והממיר כמובן), והיכן בכלל ניתן לרכוש צלחת כזו והתקנה עבורה? הערוצים החשובים לי, באנגלית או עם כתוביות באנגלית: Nat Geo Discovery History Eurosport BBC Sky ערוצי סרטים למיניהם (לא פורנו...) ערוצי ספורט נוספים המשדרים את האירועים: מירוצי פורמולה 1 ומוטו ג'יפי, כדורגל אירופאי (אנגליה, איטליה), טניס, כדורסל (אירופאי ו-NBA).
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
הזמנתי כמה דברים באמזון כולם הוחזרו במייל שקיבלתי נכתב We're contacting you about order #112-2341886-0841815. We recently learned our shipper was unable to deliver your order because the address you selected is incomplete or incorrect. As a result, it was returned to us and we've requested a full refund for the order. This refund should go through within 3 to 5 business days and will appear as a credit on your next credit card billing statement. בדקתי כתוב , בדקתי מיקוד,הכל נכון לא מבין מה הם רוצים...מישהו נתקל בזה? צריך עזרה שלכם דחוף
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לקנות לעצמי נינטנדו סוויץ ( הגרסה החדשה עם היותר סוללה), כמה משחקים ואקסטרה ג'ויקונים. מישהו כאן מכיר חנויות שמוכרות את אלה בזול? הכי זול שמצאתי את הסוויץ החדש זה 1,360. אשמח לעזרה, תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ההצעות הראשונות מחברות מקומיות דרך החנות המקוונת האמריקאית עלו לאוויר באופן רשמי - בינתיים ללא בשורות גדולות בכל הנוגע למחירים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מוסך ביצעה תיקון כושל חלקית. במקום לתקן באחריות המוסך מעדיף לבטל עסקה. האם אני חייב להסכים לביטול העסקה מצדו או שמורה לי הזכות לתבוע על אי ביצוע התיקן בצורה ראויה ( אפשר להוכיח על ידיי מומחה ) ולא לתקן אצל המוסך כי יש לי חוסר אמון טוטאלי במוסך ויש לי הוכחות על שקרים בהליך קדם לעסקה. כמובן שביטול העסקה יגרום לי נזקים כמו אובדן יום עבודה וכן אובדן ימיי העבודה של התיקון המקורי.
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
- 1 follower
-
-
חלק מחנויות החומרה בארץ החלו רשמית בהכנות לקראת נחיתת דור ה-Cascade Lake-X - עם הנחות מאסיביות על הדור שקדם לו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב, אשמח לקבל המלצה למצלמה לרכב. ממה שבדקתי יש מצלמות בטווח די גדול של מחירים מבערך 30 עד 300 דולר. מה ההבדלים בין המצלמות בין קצה אחד של הטווח לקצה השני? ממה שהבנתי מהבדיקה והחקירה שעשיתי: מצלמה שנשענת על קבל עדיפה על מצלמה עם סוללה (מבחינת העמידות לחום של השמש). הרזולוציה לא בהכרח מעידה על איכות הצילום - ראיתי יתרונות למצלמה ב 1440P על פי 1920. - ברמה של יכולת לקלוט לוחיות רישוי. תכונת POLARIZED תורמת לאיכות הצילום ואבחנה בפרטים. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח למידע איך להשיג את המקלדת הזו היא קריטית בשבילי ומשום מה היא אזלה מהמלאי בכל אתר שהיא (היתה) קיימת כשגם כך היא כמעט ולא קיימת באתרים תודה -ישראל
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הסתכלתי בכמה אתרים של מחשבים (hp dell ועוד) וראיתי שמחשבים עם אותו מפרט בדיוק ופשוט השם של הסדרה שונה (ואולי גם החומר שממנו הוא עשוי כי זה לא כתוב) השם שונה העבדל 200 אירו בערך (הסתקלתי באתר הצרפתי כי אני בצרפת והמחשבים פה יותר זולים מהארץ עם הירידה של היורו בחודשים האחרונים) העבדל היחידי שראיתי זה שהמחשב הזול היה בקטגוריה של מחשבים לעבודה והיקר היה במחשבים לבית אז השאלה שלי למה לעבודה יותר זול אחרי הכל לעבודה צריכים מחשבים יותר טובים מלשימוש ביתי ? או שלא הבנתי נכון את העבדל בין מחשב לעבודה לבין מחשב בייתי אשמח לתשובה ואולי זה ישפיע על הקנייה שלי (מקווה שכתבתי בפורום הנכון😅)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-