צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,306 דיונים בפורום זה
-
כבר תקופה של שנה + אני מבצע קניות של דברים קטנים בעיקר משחקים בבאנדלים זולים בסטים וכאלו מדובר על כרטיס ויזה נטען שמטעינים בדולרים http://www.israelpost.co.il/content.nsf/pages/visa_dollar_prepaid?OpenDocument עכשיו אני נכנס שם לעמוד האישי שרואים את כל העסקות שעשיתי עושה דאבל קליק ואני שם לב שעל כולם יש 2.50 אחוז Conversion Fee ואני שואל על מה?? כל הקניות זה דברים שעולים בדולרים והכרטיס עצמו הוא ויזה נטען דולר ויש גם יורו ושקל אז אני לא מבין על מה דוחפים עמלה של Conversion Fee שמתי לב לזה כי ביצעתי איזה עסקה ב BUY2USA ושמתי לב שיש את העמלה הזאת ואמרתי נגיד בסדר כי ביצעתי דרכים אתר ישראלי אבל עכשיו אני שם לב שזה בהכל עולה לי השערה שאולי זה קשור שכל הרכישות נעשו דר…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
ישנם המון סוגים היום בשוק של מערכות DVR וקשה מאוד לדעת איזו איכות תיתן לי כל מע'? לכן אני מתייעץ כאן . אני מצרף לדיון כמה מערכות , אשמח לדעת האם אני בכיוון הנכון? ובמידה ולא תכוונו אותי בבקשה. אני מעוניין במערכת DVR ל- 8 מצלמות (שנראית כמו בתמונות) באיכות HD לראיית לילה וכן אפשרות להקלטת אודיו ותמיכה איכותית בטלפונים סלולריים. מספר דברים מטרידים אותי לפני רכישה והם: 1. מה אמור להיות פרמטר קצב ההקלטה ? האם צריך להיות במינימום או יותר גבוה (FPS)100? 2. מהי כמות קווי מסך האידאלי(TLV) למצלמת HD? 3. איזו מע' DVR היא המומלצת שלכם שתיתן לי ביצועים טובים ביום וגם בלילה במיוחד בלילה? 4. האם רצוי לרכוש מצלמות בניפרד ? או שדבר זה ייקר את המוצר עצמו ? 5. איזה סוג של מצלמות באיכות …
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
היי לכולם לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה אבל אני ארשום בכל זאת. אני מוכר את החלקים של המחשב הקודם שלי לחבר טוב ורציתי לדעת כמה הם בערך שווים ואז אני כבר אסתדר איתו. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בתמחור שלהם. כרטיס מסך מיני gtx 970 4 gb (לא זוכר את החברה של הכרטיס מסך) ssd 500gb 850 evo samsong מסך מחשב -benq xl2411 144 hz מקלדת -razer blackwidow x chroma כרטיס המסך הSSD והמסך היו אצלי בשימוש שנתיים. תודה לעוזרים:)
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
הנה סיפור אמיתי. בחור אחד מוכר כרטיס מסך EVGA GTX 970 SSC SCX2+ המחיר של 1100ש"ח, חדש ולא נפתח מעולם. ההמחיר הכי נמוך שמצאתי היה 317$ שגם זה יותא יותר מ 1100ש"ח (והיכן מיסים ומשלוח?) אז אני שואל איך הוא עושה את זה? מישהו אמר לי שזה בעזרת קופונים והנחות. האם זה אמיתי? ראיתי את הקבלה שהכרטיס נקנה מאמאזון (לא ראיתי מחיר והוא אמר לי שהוא מרוויח כ250-300 על הכרטיס) אז איך זה יכול להיות? היכן יש קופונים כאלו? הנחות כאלו? גם אני רוצה...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, שלום הייתי מעוניין לקבל מפרט של מחשב גיימינג עד תקציב של 2,000 שקלים ללא פרטים נלווים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן על חוויה נוראית ש mistertao העבירו אותי הזמנתי מהם פלאפון לפני חודש הם בדקו אותו ושלחו לי תמונות כמובן שבתמונות הכל היה סבבה לאחר שהפלאפון הגיע אליי גיליתי בעיה אחת הוא פשוט לא קורא אף כרטיס סים מה שבעצם הופך אותו לדיי מיותר שלחתי אותו לתיקון במעבדה והם אמרו לי שאין מה לעשות איתו לאחר שקיבלתי אותו חזרה מהמעבדה פניתי ל mistertao במטרה אחת לשלוח להם בחזרה את המוצר ולקבל החזר פה אני גם אציין שאני לקוח VIP אצלם מה שאמור להקנות לי יחס יותר טוב והבאתי להם הרבה לקוחות (שגם התלוננו) במשך ארבע ימים רבתי איתם על זה שהם צריכים לקבל את המוצר בחזרה והם מצדם ענו באטימות שהם ישלמו 8$ עד שלבסוף הם הגיעו למחיר הסופי מבחינתם 25$ (המכשיר עלה 268$ וזה בלי משלוח ועמלות) ושהא…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
עדכון 2: עוד הזדמנות לרכוש את אותו הכונן במחיר זול –אמאזון צרפת מציעה את דגם ה-960GB במחיר של כ-211.4 יורו כולל מס ומשלוח לישראל, שמתורגם לכ-925 ש"ח. בהחלט לא זול כמו המבצע המקורי, אך בכל זאת פחות משקל לג'יגה של אחסון ובכל זאת זול במאות שקלים מהעלויות בארץ. תהנו! עדכון: כמו כל מבצע משתלם במיוחד, נראה שגם המלאי של זה הנוכחי הסתיים עוד לפני תום זמן ההנחה הרשמי. ברכות לאלו שהספיקו לרכוש, ואל חשש לכל אלו שלא – אנחנו נמשיך לעדכן אתכם בכל המבצעים הכי חמים ומשתלמים בארץ ובחו"ל. הכתבה המקורית: הכונן הפופולרי של היצרנית האמריקאית שוב במבצע באמאזון, והפעם במחיר הטוב ביותר שבו נתקלנו אי פעם לענקית הקמעונאות אמאזון ללא ספק יש רומן עם דגמי ה-Ultra II של חברת סאנדיסק (Sa…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
פעם היו בצפון אימפריות ואפילו נציגויות לחנויות שהיום עברו למקומות אחרים. היום למיטב ההבנה / התרשמות שלי, אין חנויות מחשבים בצפון הארץ שנותנות גם מבחר איכותי ונרחב של חלקים וגם הם לא חלק מאיזה רשת ענקית שבעצם נותנת זכיניות לכל מני מפעילים ואז צריך להתפלל שנופלים על משהו סביר... מחירי הארנונה בצפון כלכך גבוהים שאף חנות לא שורדת ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
נותן פה קופון 10 דולר הנחה לכל המוצרים בויטקוסט ללא הגבלה. מה שצריך לעשות, להכנס דרך הלינק הזה https://www.vitacost.com/MyAccount/Referee.aspx?sacpn=SARCWDTR&service=2&site_id=2209221&saproductid=15140&recrandom=EL5VKD&share_type=14&cdata=EL5VKD_382332_382332_90_0_NFN1XO2209221^4270^2308 לפתוח יוזר חדש, ולקבל את הקופון. https://www.vitacost.com/MyAccount/Referee.aspx?sacpn=SARCWDTR&service=2&site_id=2209221&saproductid=15140&recrandom=EL5VKD&share_type=14&cdata=EL5VKD_382332_382332_90_0_NFN1XO2209221^4270^2308
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
פלטפורמת המשחקים מציעה לכם לנסות באופן חינמי את משחק הפעולה הטקטי הטרי של יוביסופט, לצד מספר מחירי מבצע סבירים שעשויים לעניין אתכם סוף השבוע כבר כאן, ואיתו עוד הצעות מסקרנות מ-Steam. הפעם, הפלטפורמה מציעה לכם להוריד ולנסות אתRainbow Six Siege, כותר הפעולה העדכני שמכוון בראש ובראשונה למשחק מקוון ומאתגר אשר יגרום לכם להרגיש כמעט כמו צוות עילית לוחם אמיתי. הכותר יהיה זמין להתנסות חינם עד לשעות הערב של יום ראשון, ודורש גם את קליינט ה-uPlay של יוביסופט בכדי לפעול. אלו שיתרשמו לחיוב יוכלו גם לרכוש את המשחק המלא דרך Steam, במחיר מוזל של 40.2 דולר. בנוסף, בחנות של הפלטפורמה מציעים גם מבצעים על סדרת משחקי העולם הפתוח Saints Row, עם מחיר של 5.1 דולר ל-Sa…
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
אוקי, אני מודע לכמה מטומטמת נשמעת השאלה הזאת אבל: אני.... אה סליחה, חבר שלי, קנה מחשב חדש ועומד למכור את מחשב ישן שלו ויש בו וינדוס 7. לא חוקי. או יותר נכון "נקנה בחינם מהטורנטים"... למכור את המחשב שלו הזה עם הוינדוס 7 , יכול לסבך אותי , אה סליחה.... אותו ? כדאי שהוא יסיר את הוינדוס לפני שהוא מוכר אותו? או שהחבר שלי פרנואיד ?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, היית רוצה להעלות לדיון את הנושא - האם אתם חותמים בגב כרטיס האשראי שלכם? הזמנתי כרטיס חדש ואני רואה שהדעות בנושא חלוקות, מצד אחד - בחוזה עם חברת האשראי אתה מחויב לחתום על הכרטיס, ומבחינתם בתי העסק צריכים להשוות כל פעם את החתימה הנ"ל לחתימה על החשבונית, ולא לאשר עסקה עם כרטיס ללא חתימה (בפועל אף בית עסק לא עושה זאת ורוב האנשים כלל לא חותמים בגב הכרטיס). מצד שני - אם אחתום על גב הכרטיס והכרטיס ייגנב, לגנב יהיה את החתימה שלי והוא יוכל לבצע עסקאות בקלות. (למרות שגם כך הוא יכול לבצע עסקאות דרך האינטרנט גם בלי החתימה...). בנוסף יש המציעים במקום לחתום על הכרטיס, לרשום "בקש תעודה מזהה", ולעמוד מאחורי זה... נשמע הכי בטוח - אבל האם פרקטי/חוקי? כנראה שיש הגיון כלשהו מאח…
-
- 1 תגובה
- 11.8k צפיות
-
-
הודעה על כמה עניינים צרכניים חמים : 1. רמי לוי פתח חברת סלולר הפועלת על תשתית חברת פלאפון תעריפים : 15 ש"ח תשלום קבוע על המנוי 55 ש"ח עבור 5GB גלישה 20 אג' בגין דקת שיחה 15 אג' בגין הודעות SMS המחירים כוללים מע"מ, ללא התחייבות/קנסות יציאה וכו'. 2. משיחה שערכתי עם נציגת שירות בחברת פלאפון נמסר לי כי ביום ג' פלאפון תודיע על חבילות ומבצעים שאמורים לתת מענה מסוים למצב החדש שרמי לוי הגדיר בשוק.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני לקוח של יס כבר כמעט 8 שנים והחלטתי שזה מוגזם שאני עדיין עם ממירים אפורים בחדרי הבית. יש לי כרגע ממיר אחד של yes max hd ועוד 4 ממירים אפורים פשוטים. אין לי את ערוצי הפרימיום אבל יש לי את חבילות התוכן. על זה אני משלם 217 שקל לחודש. התקשרתי לשירות של יס ביקשתי שישפרו לי את ההצעה או שינתקו. העבירו אותי לנציגת שימור לקוחות שהציעה לי במחיר של 215 שקל לחודש להחליף 2 ממירים רגילים ל2 ממירי HD (לא מקליטים) וגם 4 חודשים של ערוצי פרימיום חינם ועוד חודשיים חינם של VOD ובתשלום חד פעמי להתקנה של 29 שקלים. ביקשתי מהנציגה לקבל קצת יותר להחליף ל2 ממירי HD מקליטים ואת הממיר yes max hd להחליף לyes quatrro אבל היא ביקשה על כל אחד תוספת של 20 שקלים לחודש וגם את ערוצי הפרימיום לא ה…
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
היי קניתי היום דרך הפייפאל רציתי לדעת איך מבטלים את התשלום
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אחותי כרגע בארה"ב והיא תשאר שם בחודש הקרוב, בשנה הבאה היא מתחילה ללמוד בהעברית בירושלים האם היא נחשבת סטודנטית בפני האמריקאים? היא קונה לעצמה נייד שם והיום אחד המחשבים בבית שלי נפטר, אז אני רוצה לנצל את ההזדמנות ושהיא תביא עוד מחשב הביתה. שאלות : - האםה יא יכולה להביא 2 מחשבים ולא יעשו לה בעיות במכס בארץ/בארה"ב? - היא זכאית לקבל הנחות סטודנטים? - היא נמצאת בניו-יורק בעיקרון האם אתם מכירים שם חנויות טובות עם מבצעים משתלמים? או חנויות באינטרנט שאני יכול להזמין(אני לי בעיה לבצע הזמנה יש לי שם כתובת אמריקאית) תודה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכם יהודים יקרים. האם מישהו כאן כבר התנסה עם הטלוויזיה של סלקום? לאחרונה החלטתי שנמאס לי מהחברה שאני נמצא בה כרגע בגלל תקלה מתמשכת וחשבתי לנסות את סלקום, הבנתי שכל השרות מבוסס על תשתית האינטרנט, השאלה היא האם זה טוחן את האינטרנט או שזה לא מורגש יותר מידי? אשמח לשמוע חוות דעת שלכם.
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
היי. זה אמיתי שההבדלים במחירים של מקלדות בין ישראל לארהב הם כפול ולפעמים יותר? הפתרון היחיד זה להזמין מחול? או שיש חנויות עם מחירים יותר ריאלים מקייאספי ואייבורי?
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
- 1 follower
-
-
בדרכי לקנות רמקולים למחשב, אני נתקל בהודעה מעניינת: כדאי לבדוק! קישור לאתר: http://www.vipsales.co.il/page.asp?page=218
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני בן 17 (עוד מעט 18) ואני אוהב לאסוף פריטים היסטוריים אני רוצה להזמין סכין ממלחמת העולם הראשונה, מה יכולים לעשות עם זה במכס?
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני שוקל לקנות צמיד/שעון דופק בשביל לשפר את הכושר. אין לי מושג מה ההבדלים בין שעון לצמיד, ואיזה חברה ודגמים אמינים. אשמח לקבל הכוונה איך למצוא את המוצר המתאים לצרכים שלי.
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
- 2 followers
-
-
מישהו במקרה יודע מה הפרוצדורה? אם זה אפשרי בכלל? אף פעם לא הזמנתי מ Amazon Global אז אני לא יודע מה רשום בחשבונית... אולי במקרה יש פה בעל עסק פרטי שיצא לו להזדכות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/elcol-c02299981/10413810?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_261&a=2022 השימוש הוא בת"א. מישהו מכיר את הדגם? המבצע שווה משהו? מישהו מצליח להבין האם יש אחריות ולכמה זמן היא תקפה? הבנתי שאופניים חשמליות הן מטרה מאוד אטרקטיבית לגניבה - האם יש אפשרות לבטח אותן בעלות נורמלית, ומישהו יודע כיצד?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן הבנזוג שלי מחפש מחשב נייד לשימושים פשוטים.. קצת אופיס ללימודים סרטים/סדרות און ליין שירוץ חלק הדבר היחיד שעוצר מבעדו זה העניין הכלכלי.. חשבנו שאולי מישהו יודע על מבצעים שווים במיוחד שיש עכשיו וכדאי לנצל תודה רבה ויום מקסים!
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-