עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. שמתי לב שכבר הרבה זמן אני לא מצליח להעלות את האתר שלהם ובדיוק עכשיו התקלקל לי חלק שרכשתי מהם.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן, אני חושב שאני עומד אוטוטו לקנות מחשב. אני גר ברמת גן וליד בני ברק, יש חנות מחשבים מאד מומלצת לקנות מאחת הערים? תודה foryou

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by OmerNeu,

שלום, אני רואה שיש לא מעט מילים רעות על חנויות הסמארטפונים בארץ ואפילו מעדיפים להזמין בחו"ל. אז באתי לפני זמן מהת שבוע אחרי שSGS3 יצא לקנות SGS2 באנדרויוד סטור בת"א, החנות הייתה קטנה ודיי צפופה בלקוחות, למיטב ידיעת הם עברו מקום מאז. קניתי את הספארטפון במחיר מזומן שהיה דיי קרוב למובילים בזאפ אאל"ט + מומחה החנות שם מגן מסך נטול בועות. לאחר כמה ימים שמתי לב שיש שטח מת במסך המגע, באתי לחנות אחד העובדים ראה ומצא שיש באמת שטח מת. בקשתי מכשיר חדש במקום, אמר שאין כרגע ולא סירבו להביא מכשיר חלופי עד שיהיה SGS2 חדש בחנות, קבלתי galaxy ace לבנתיים (שאגב הוא מכשיר לא כיפי בעליל). לצערי לא היה בחנות מכשיר חדש ואמרו לי שלא יהיה בזמן הקרוב, והציעו לי או לתקן או לקחת את הכסף. לקחתי את הכ…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אני לא יודע איך אנשים כאלה קיימים. שוטטי ב-Ynet על מנת לקרוא חדשות וכתבות בתחומים שונים, ואז במדור הצרכנות, פתאום אני רואה כתבה שכותרתה היא "חברת החשמל: השירות הכי טוב במגזר הציבורי". נכנסתי, ותגידו לי אתם האם צריך לצחוק או לבכות: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4296519,00.html. מה שהרג אותי, זה ש-100% מכלל הכתבה הוא פרסומת, לא היה אף חלק נורמלי ב"כתבה" הזאת. ראיתי בעבר ב-Ynet, כתבות שיש בחלקן מסר פרסומי, אבל זה כבר כמה רמות מעל.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by EITAN4,

משך תקופה ארוכה חיפשתי טלפון לאמא שלי . מסך גדול מצלמה נורמלית עם כל השיכלולים . ( לא מעוניין לקנות בחו"ל ) קניתי בבזקסטור 1349 ₪ +אוזניית בלוטוס + כיסוי פלסטיק , התרשמות כללית תוך כדי הדרכה והתעסקות עם המכשיר . אידיאלי לחלוטין תצוגה יפייפיה . מכשיר קל מאוד נוח לשימוש המוזר הוא באייבורי הוא עולה 1950

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. ספקיות האינטרנט יפרסמו מהירות מינימום לגלישה נחמד לנו הצרכנים. אבל איך באמת הם יכולים להתחייב על מהירות מינימלית? מינימלית מול מה ? ואם השרת שמולו מנסים להוריד מוגבל ברוחב הפס? איך יהיה ניתן להוכיח מי צודק. נשמע כמו חוק בלתי אפשרי לאכיפה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by MaorSwan,

למי שזוכר, פתחתי לפני כשבועיים אשכול בנוגע לעוגמת הנפש והמוצר הפגום שקיבלתי מ-KSP, חלקכם תמכתם בי ואמרתם שיש לי קייס לתביעה ושכדאי לתבוע, ומנגד חלקכם אמרתם שהחוק עומד לצידם. כיום, אחרי 14 יום שהמכשיר שלי אצלם במעבדה, עדיין אין מהם תשובה; צריך לחכות על הקו חצי שעה עד שנציג יענה, והוא בסה"כ אומר "עדיין אין תשובה". לפי ההבטחה של KSP, תיקון במעבדה לוקח 7-14 יום. הזמן הזה עבר ועדיין אין להם תשובה, ואני עדיין תקוע בלי מכשיר. האם זו עוד עילה לתביעה? האם זה יכול לעזור לי בתביעה המקורית שאני רוצה להגיש?

8. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000791942 מה שהכי עצוב בכל הכתבה הזו, שמי שבאמת מתמקח בעקביות, יכול לקבל מחיר שלא יותר מ- 30ש"ח לכל מהירות (5-100 מגה), ואפילו 20ש"ח.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. הי חבר טוב המתגורר באוסטרליה מעונין לשלוח כמתנה לקרוב משפחה, מכשיר אייפון 4S משומש כבן שנה. הוא שואל אותי לגבי מכס / מעמ . אני מנסה כבר יומיים לבדוק עבורו את העניין. באתר המכס/מעמ אין תשובה חד משמעית לגבי הנושא. בנוסף אני מנסה לקבל תשובות בטלפון (ידעתי מראש שזה אתגר) אך כל פקיד שאיכשהו טורח להרים את הטלפון, מעביר אותי לאגף אחר. האם מישהו יודע היכן אוכל לקבל תשובה בנושא? או יכול לספק עבורי תשובה מידע אישי ? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  10. Started by wrecker,

אני וגיסי מחפשים לקנות שני מחשבים למשחקים עד3K כל אחד. נשמע משימה פשוטה? כנראה שלא. (ללא הארדיסק ) הגענו לחנות אייבורי, חיכינו בתור 20 ד' והגענו לנציג. כבר הרגשה מזלזלת, מה אתם רוצים? הסברנו דרישות, חלק מהמפרט היה לוח H61 וכ.מסך GTX630... אני יש פתחתי עיניים ואמרתי איך יכול ליהיות?! 630 למחשב למשחקים?! למה? .. ההסבר - כי זה מה שנכנס בתקציב! אני דרשתי כמובן להכניס לפחות GTX650! המוכר התחיל לצחוק ולהגיד לי שזה כרטיס מעל 1300-1400 שקל דרשתי שיבדוק.. אומר לי נכון צודק, יש לך.. עכשיו לוח H77.. מפתאום זה לא נכנס בלה בלה בלה.. אה אוקיי יש לך. בין היתר נכנסו משפטים של "תקנה אל תקנה לא מאיכפת לי" בקיצור חוסר מקצועיות הלכנו. נסענו לKSP לבדוק הצעת מחיר - כמות האנשים שהייתה …

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by jetman,

השאלה בנושא, בארץ אסור למכור ליבון/הלוגן מעל 60W, מה אם אני מזמין מחו"ל, זה יעצר במכס? או לא? תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by KF,

אם חבר שנמצא פיזית באילת (גר שם) קונה לי מוצר כלשהו,הוא יוכל לשלוח לי אותו בדואר ? האם אצטרך לשלם מע"מ בסניף הדואר הקרוב לביתי ? תודה.

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by manenbu,

לפני כחצי שנה קניתי טאבלט Archos בבאג בקניון הנגב בבאר שבע. בהתחלה עבד טוב, אבל עם הזמן ביצועי ה GPS וה WiFi הדרדרו לרמה בלתי נסבלת (GPS לא קולט בכלל, ויפי קולט מטר מהראוטר, שני מטר כבר לא). הלכתי אליהם, שלחו את המכשיר לבדיקה ותוך מספר ימי עסקים קיבלתי מכשיר חדש מהקופסא. לאחר יום בלבד התגלה פס ורוד במסך, הלכתי עוד פעם לחנות ועוד פעם שלחו לבדיקה ופעם נוספת תוך איזה יומיים קיבלתי מכשיר חדש. בדקתי אותו בחנות, ואיך שהגעתי הביתה מתברר שיש פיקסל ירוק באמצע המסך! חזרתי לחנות אחרי כמה שעות והחליפו לי על המקום ללא שאלות, מבלי לשלוח לבדיקה בכלל. לבינתיים המכשיר הרביעי במספר עובד בסדר. לגמרי הופתעתי שהם החליפו בפעם האחרונה על המקום אפילו ללא שליחה לבדיקה, אפילו מבלי שביקשתי. כל הכ…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by BigTools,

שלום. אני חושד שדואר ישראל איבדו חבילה שלי. למזלי יש לי מספר מעקב. אני מכניס את המספר מעקב לאתר של הדואר כבר שבועיים ואותה הודעה שהפריט נשלח מהונג קונג. מישהו יודע מזה אומר? יכול שזה נתקע במכס? מחר אני יתקשר לדואר, אבל אולי בכל זאת זה קרה למישהו?

• 30 תגובות
    • 6.3k צפיות
  15. Started by sabosal,

ראיתי את זה: http://www.ebay.com/itm/Camping-Steel-Stove-Gas-powered-Cookout-Butane-Burner-Portable-Outddor-Picnic-/130611212769?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e6908f1e1 יש דרך לדעת אם זה יתאים למיכלי הגז שנמכרים בארץ? האם יש לזה תקן כלשהו? תודה!.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. מישהו יודע אם קיימת חנות שתמכור מכשיר שכזה בדואר גוביינא? ועוד יותר חשוב, עד 2800 שקלים?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. השאלה שלי כמה סיגריות אלקטרוניות אפשר לרכוש בהזמנה אחת...? http://www.uecigarette.com/ego-k-650mah-double-add-eliquid-ecigarette-tobacco-flavor.html

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מעשה שהיה כך היה: ינואר 2010: לוח אם מסויים נקנה בסניף פ"ת של רשת KSP, עם אחריות ל3 שנים, עבור מחשב שנקנה בחלקים בכמה חנויות שונות. תחילת 2012: לוח האם המדובר התחיל לעשות בעיות, כשהמציקה ביותר הבטאה בכך שלא כל הדלקה של המחשב הוא היה מזהה את כרטיס המסך החיצוני. התקלות הללו החמירו עם הזמן, עד למצב בו אי אפשר היה להשתמש כלל בכרטיס מסך חיצוני. הכרטיס המובנה בלוח עבד בסדר. כרטיס המסך, אגב, עבד גם הוא בסדר גמור במחשב אחר, בו הוא נמצא גם כרגע. 19 בספטמבר, 2012: נמאס לי מהמצב הזה, לוח האם נמסר לתיקון במסגרת האחריות (לה נותרו עוד 3 חודשים) לאותו סניף של KSP. שימו לב - זה היה לפני כמעט חודש. הבחור בדלפק השירות הטכני בדק את הלוח (חיצונית), רשם את התלונה וקיבל את הלוח. 24 בספטמבר (כמ…

19. מבקש ליבדוק היענות לרכישה קבוצתית למארז Cooler Master Storm Trooper / Cooler Master Haf X http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6653 http://www.coolermaster.co.uk/product.php?product_id=6757

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by yuvalm2,

בפעם הראשונה אני נדרש להחליף מגבים לרכב. מאיפה קונים? איך יודעים איזה מגבים מתאימים לרכב שלי? האם עדיף לבצע התקנה עצמית, או ללכת למוסך?

• 5 תגובות
    • 4.8k צפיות
  21. שלום לכולם יש לי מחשב חזק וחדש שמיועד בעיקר למשחקים וחווית המשחקים ממש חשובה לי(פינגים נמוכים מחשב חזק הכל צרים להיות מושלם) לפני כמה זמן הייתי עם החברה שלי בדיזינגוף סנטר ועברנו ליד חנות של DJ וכאלה אז חברה שלי הציעה לי לקנות שם אוזניות הסברתי למוכר שאני מחפש אוזניות אך ורק למשחקים למחשב המוכר הציע לי את הHD 205 והביא לי אחד פתוח לשמוע ולראות אם זה לטעמי ,הקשבתי לאוזניות וזה היה ממש חזק וממש טוב והסברתי למוכר שאני ממש אוהב את הווליום של האוזניות וזה דבר ממש חשוב לי (השמיעה שלי לא הכי טובה ) כמובן שהמוכר יודע כל הזמן בוודאות שהאוזניות בעיקר למחשב ולמשחקי מחשב. קניתי את האוזניות הגעתי לבית כולי בהתרגשות לשמוע את האוזניות החזקות במחשב ולהתחיל לשחק קצת בווליום שאני כ"כ א…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by nicirnTAL,

שלום לכם חברים, להלן התגוששות עם אייבורי על רכישה באינטרנט - מאד פשוטה, לכאורה, שביצעתי. למזל זה כאב ראש על מוצר לא יותר מדי יקר. את רוב התוכן שלחתי לשירות הלקוחות שלהם ואני ממתין לתגובה. מיותר לציין שזו הייתה הפעם האחרונה שאני מזמין מהם. והאמת היא שהייתי צריך לדעת יותר טוב, קיוויתי שכשמדובר ברשת גדולה אולי מישהו ילמד אותם דבר או שניים על שירות ויחס, שימור לקוחות וכו' - דברים שלומדים בכל קורס פקקטה לניהול בסיסי. בתאריך 5.10.2012 ביצעתי הזמנה של פריט יחיד, כרטיס זיכרון. 1 .ביקרתי מדי כמה ימים באתר, מכשראיתי שלא שויך לי מספר משלוח התקשרתי לשירות לקוחות. ביצעתי שיחה ב ב11.10 (יום העבודה ה-3, מתוך התחייבות ל-6). נציגת השירות אמרה לי שהכרטיס רק הגיע לב"ש ושהוא אמור להשלח …

• 35 תגובות
    • 5.7k צפיות
  23. שלום, אני רוצה להתייעץ לגבי מקרה שקרה לי עם בזק בינלאומי כדי להחליט מה לעשות בהמשך. אני לקוח של בזק בינלאומי באינטרנט מאז 2009. באוגוסט 2011 התקשרו אליי מבזק בינלאומי והציעו לי לשדרג את חבילת הגלישה ל-12Mb, נאמר לי שזו חבילה לשנה. הסכמתי לשדרוג ושילמתי מאז 55 ש"ח בחודש לבזק בינלאומי (ועוד סכום מסוים להוט כמובן). כל התקופה הזו בזק בינלאומי שלחו לי חשבוניות לתיבת מייל שהם פתחו לי, בה כלל איני משתמש או בודק. לא קיבלתי חשבוניות פיזיות בדואר. אחרי התשלומים עקבתי בפירוט של כרטיס הויזה שלי. לפני חודשיים הסתיימה השנה ובזק בינלאומי העלו לי את התעריף באופן אוטומטי ל-165 ש"ח בחודש. את החשבונית הם שלחו למייל, אבל כאמור אני לא בודק אותו. את החודש הראשון פספסתי בפירוט של הויזה, ושמתי ל…

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  24. Started by sgsg,

אני מתכנן לקנות נייד חדש ואחרי שבפעם הקודמת נכוויתי, החלטתי ללמוד את קצת את עניין החזרת המוצר בעסקת מכר מרחוק. אחרי דקות ארוכות של קריאה באתר ובגוגל, אני חושב שדי הבנתי את הרעיון, אבל עדיין יש לי כמה שאלות. אני חושב שאם אני אתן דוגמה זה יענה לי על כל השאלות. נניח שקניתי מחשב חדש בעסקת מכר מרחוק (דרך האינטרנט, טלפון וכו'). אני מקבל את המחשב, מפעיל אותו ומגלה שרכיב כלשהו דפוק (מחייב את ההפעלה הראשונית), למשל רכיב פגום: מסך/כונן קשיח/מיקרופון... 1. האם אני יכול לדרוש לבטל את העסקה עקב פגם, במידה שעדיין לא עברו 14 ימים? כמובן שהוצאתי את המוצר מהאריזה וחיברתי אותו לחשמל. 2. מה קורה אם בתקנון שבאתר שהאינטרנט כתוב שאין להחזיר/ להחליף מוצרים (לא מסמך הגילוי שעל המוכר לשלוח)? התנא…

25. Started by lior456,

אהלן חברים, אני זקוק לעצתכם, אך לפני כן הייתי רוצה לשתף אתכם בחוויית השירות הנוראית שהייתה לי עם 012. אני שומע תמיד רבים שמתלוננים לנציגי לקוחות על ביצועי אינטרנט גרועים, חסימות פורטים, קו טלפון שלא תמיד עובד וכו'. הייתי רוצה להציג את הסיפור שלי, שהוא מזווית קצת אחרת - רמת השירות. לעיתים אנו פונים לנציגים לביצוע פעולות "פשוטות" שאינן קשורות לתקלות (תוסיף לי חבילת גיימר, שנה לי חבילה למהירות כפולה וכו'). בדר"כ דברים כאלה נפתרים בטלפון אחד (מקסימום 2-3). אבל לא, לא אצל 012... אתם פשוט לא תאמינו לאיזה רמות טפשות/חוסר-אכפתיות מגיעים שם הנציגים... אחרי שתקראו את הסיפור הבא אני מבטיח לכם שאפאחד מכם לא ירצה אפילו להתקרב ל- 012. כל הסיפור בגדול מדבר על ביצוע 2 פעולות פשוטות (מ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים