צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
מקווה שאפשרי לשאול כאן, אני מחפש המלצה של ספקי מחשב שמוכרים לדילרים עם מחירים טובים ושירות טוב תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן, אני התקשרתי לפני יומים בשביל להנתק מהוט אמרו לי ידברו איתך מחר ויתאמו ניתוק. זובי! אף אחד לא התקשר ולא נעלים. עכשיו אני רוצה לשלוח פקס ניתוק. הנוסח הזה בסדר? ** זה שאני לא מעונין לכתוב בפקס את ארבעת הספרות האחרונות, זה מפריע? פשוט יש לי את החשש שגורם כלשהו אולי יגלה זאת ויעשה שימוש לרעה בנתונים האלה. כי הריי דורשים את הפרטים האלה בכל חור והינה פה זה נגיש... לכבוד: חברת כבלים HOT.. 07.11.2012 מבלי לפגוע בזכויותהנדון: התנתקות משירותים בהתאם לסעיף 13ד לחוק הגנת הצרכן, תשמ"א-1981 הריני להודיע על ביטול העסקה המתמשכת לאספקת שירותי טלויזיה בכבלים - HOT. שמי הוא Y Y, מספר תעודת הזהות שלי הינו X או אישתי זכרונה לברכה ת.ז X. כתובתי היא C, Z וארבע הספרות האחרונות של חשבון …
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ובאופן כללי, האם יש אפשרות לפתיחת כתובת משלוח כמו בארה"ב?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשתף במקרה שקרה לי: רכשתי דרך איביי כונן קשיח משומש בנפח 1 טרה ושילמתי באמצעות פייפאל. הכונן הגיע תקול, לא מזהוהה כלל במערכת ועושה קליקים. הנושא הגיע למצב שהייתי צריך לפתוח קייס נגד המוכר ובחרתי לעשות זאת דרך פייפאל. הונחתי ע"י המערכת לשלוח את המוצר למוכר על מנת שאוכל לקבל את כספי. שלחתי את המוצר בדואר רשום באמצעות דואר ישראל לפורטוגל. קיבלתי מפקידת הדואר אישור משלוח בדואר רשום ועליו מדבקה עם המספר והפקידה רשמה את מדינת היעד פורטוגל. עקבתי אחרי המשלוח באמצעות האתר של דואר ישראל ואז דואר פורטוגל וראיתי שהמוכר לא לקח את המוצר והחזירו אותו בחזרה לשולח. עבר הרבה זמן והמוצר חזר אלי. נציגי פייפל סגרו את הקייס והחליטו שאני לא זכאי להחזר כספי מכיוון שעל אישור המשלו…
-
- 21 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי אוזניות מ ioffer בהתחלה הם עבדו בסדר, אבל אחרי יום הם התחילו לזייף- לא שומעים באס בכלל מה עושים? דיברתי עם המוצר והוא רוצה שאני אשלח לו בחזרה את האוזניות- כנראה כדי לייאש אותי. יש מצב לכשל תמורה? תודה!
-
- 14 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
אם יש להם כבל כזה, אז התשתית השתנתה, ככל שההיגיון שלי אומר. אבל משום מה שעברתי אליהם הם אומרים שזה ספק ולא תשתית. איך זה הגיוני?
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, מכיוון שנועה מחשבים נסגרה זה מכבר, איפה מומלץ להרכיב מחשב באזור הקריות ? אני חושש משתי הרשתות המתחרות מכיוון שההרכבה לא מתבצעת תמיד על ידי מישהו מנוסה וגם האחריות והשירות לאחר הקנייה בעייתים. האם כדאי להזמין באינטרנט מ-TSM או חברה אחרת ? אשמח לקבל את המלצתכם.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר תקופה של מס' שנים שלא הצצתי בחשבון, ראיתי היום שאני משלם עבור חבילת 15 מגה 270 ש"ח (90 לתשתית, 180 לספק). האם זהו מחיר סביר היום? עריכה: פתחתי בטעות בפורום הלא נכון, אם אפשר להעביר לפורום צרכנות, תודה!
-
- 22 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/elcol-c02299981/10413810?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_261&a=2022 השימוש הוא בת"א. מישהו מכיר את הדגם? המבצע שווה משהו? מישהו מצליח להבין האם יש אחריות ולכמה זמן היא תקפה? הבנתי שאופניים חשמליות הן מטרה מאוד אטרקטיבית לגניבה - האם יש אפשרות לבטח אותן בעלות נורמלית, ומישהו יודע כיצד?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/6d736e13-0aa6-47e6-9f9e-552932087156?utm_source=iContact&utm_medium=email&utm_campaign=BUY2&utm_content=BUY2_04_11_2012_REGIONS
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מארגן קניה קבוצתית קטנה(או לא) של מסכי דל. כרגע יש לי רשימה של 6 מסכים(חמישה U2412M ועוד U2410 אחד, עבור 3 מזמינים בסה"כ). הכוונה היא להתמקד בדגמים הנ"ל, אבל אם תהיה התענינות... אשמח לשמוע אם יש עוד אנשים שמעונינים להצטרף, וכן הצעות לחנויות לבצע את הרכישה(דגש על חנויות שיסכימו לבדיקה של פיקסלים במעמד הקניה, לפחות למסכים היקרים יותר). --דור
-
- 56 תגובות
- 20.9k צפיות
-
-
גרנו מספר שנים בקיבוץ והצטרפנו לחבילה של הקיבוץ. עכשיו הם טוענים שאנחנו חתומים עד לשנת 2014 ואם אנחנו רוצים להתנתק מחבילה יקרה זו אנו צריכים לשלם קנס של 1900 ש"ח מה ניתן לעשות? ניסינו הכל, אנחנו עובדי עצות!!!!
-
- 58 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
שלום אני קונה מידי פעם באתרים הסיניים הזולים דוגמאת deal extreme, tinydeal וכו'. כל האתרים האלה מקבלים PayPal, ואני אכן משלם עם PayPal והכל טוב. יש אתר נוסף סיני שאני רוצה לקנות ממנו, והוא לא מקבל PayPal. האתר הוא minitake.com אני לא רוצה לתת להם את מספר כרטיס האשראי שלי, ולכן אני תוהה, יש איזה שירות שנותן מספר כרטיס אשראי חד-פעמי? כך לא אצטרך לחשוף את המספר האמיתי שלי, ולא יצא מצב שגונבים לי את הכרטיס או מחייבים שוב או דברים כאלה. מה אתם ממליצים? אני מאד רוצה לקנות מהם, אבל מאד לא רוצה לחשוף את המספר שלי עבורם. התקשרתי לדואר לגבי כרטיס "ויזה נטען דולרי", והם אמרו שזה עולה 40שח.. +הסכום שרוצים להטעין. קצת יקר לטעמי. אין משהו בלי לשלם 40שח בכל הטענה?
-
- 17 תגובות
- 14.5k צפיות
-
-
אתמול, התצוגה של הספרות בשעון היד הדיגיטלי שלי מדגם Casio W-42H, נעלמה ככה סתם פתאום. חשבתי כי הסוללות של השעון נגמרו. אולם היום, כאשר לקחתי עם אבא שלי את השעון ללייזר פיניש שבקניון הסינמול (לב המפרץ) שליד מרכזית המפרץ בחיפה, התברר שהתאורה שלו עדיין עובדת. כאשר הגענו ללייזר פיניש, כאשר המוכר פתח את המכסה האחורי של השעון, עוד בטרם הספיק להוציא את הסוללות, הוא ראה שני לחצנים זעירים. הוא ניסה ללחוץ עליהם, ותוך כדי כך התבדח שהמסך של השעון נשרף. פתאום, מבלי להחליף סוללות, הוא ראה כי השעון קם לתחייה, ועובד. התברר לי שהוא לחץ צירוף מסויים של כל אחד משני הלחצנים הללו, כדי לאפס את השבב שהשבית את התצוגה של השעון. למישהו ממכם זה מזכיר את זה: http://kalkala-amitit.blogspot.co.il…
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לרכוש תנור אפיה משולב כיריים אך לצערי אין לי מושג רב בנושא. תחילה החלטתי לרכוש תנור Whirlpool ACH104NB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=815906 אך מסתבר שזהו דגם ישן שאלקטרה הספקית כבר לא מחזיקה במחסניה. התקציב הוא מקסימום 2,500 ש"ח. תודה !
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי. לפני שנה קניתי משחק מסוים באיביי, שמגיע בתור הורדה דיגיטלית. במכירה צוין שמדובר בסריאל רגיל לגמרי, כמו שמקבלים כשקונים את המשחק באתר של החברה. מכייון שהמחיר שקניתי בו היה נמוך ב5$ בלבד מהמחיר באתר החברה, זה לא העלה בי חשד. קניתי, קיבלתי סריאל, והתקנתי את המשחק. עברה שנה, והופיעה לי הודעה שהסריאל שאני משתמש בו פג תוקף תוך 7 ימים. בפנייה למפתחת המשחק נאמר לי שהסריאל שהשתמשתי בו הוא מעין סריאל מוגבל בזמן שמקבלים בחינם עם מוצרים מסוימים, ותקף לשנה בלבד. המשתמש של המוכר שמכר לי את הסריאל לא קיים יותר (מעניין למה...). האם יש משהו שאני יכול לעשות בעניין הזה, לקבל החזר כספי דרך PP בצורה כלשהי? פרק הזמן שבו מותר לפתוח קייס נגמר מזמן. אבל מדובר במקרה שבו לא יכולתי לדעת שהמוצר …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפני יותר משלוש שנים רכשתי מחשב מ skypc. כעבור כשנתיים הוא התחיל לעשות בעיות - נתקע/ נכבה מעצמו לפעמים. בתחילת השבוע הוא נדם "סופית". לא הצלחתי להדליק אותו כלל. פניתי ל skypc באינטרנט וביקשתי עזרה. אמרו לי להגיע למעבדה במיקום שונה מהיכן שרכשתי את המחשב. מסתבר שהם היום ZED מחשבים.. (הי מותק, מי זה זד? זד איז דד בייבי. זד איז דד ). בקיצור, בדיוק 24 שעות אחרי ששמתי אצלם את המחשב הם התקשרו אלי ואמרו שהם עשו בדיקות, ניקו קצת את המחשב וזהו, הוא עובד. להגיע, לשלם 100 ש"ח על הבדיקה וזהו. אמרתי לעצמי- כל הכבוד להם. תכלס הם יכלו "להשחיל" לי מאווררים נוספים, ספק כח ואפילו כרטיס גרפי. הייתי אוכל כמעט כל מה שהם היו מאכילים אותי. אבל הם לא עשו את זה. המחשב באמת עובד מצויין (בדיעבד…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכם, ראיתי גם ב-TMS וגם ב-IQPC (דרך הפייסבוק) מחירי 2TB ב-500-510 ש"ח שזה מחיר מצויין לדעתי. זה הקשיח של TMS http://www.tms.co.il/product/10976 הקשיח של IQPC מופיע בקופון בפייסקבוק שלהם. מה דעתכם?
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
צריך להגיע מלאי של כוננים קשיחים המלאי מוגבל!! 1000GIGA אחסון גודל 2.5" חברת segate אחריות שנה בעלות של 250 ש"ח ניתן לאסוף את המוצר או משלוח בתוספת תשלום החנות נמצאת בצפת קבלה תינתן כחוק בנוסף לאחריות
-
- 35 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
לכל המעוניין מצאתי חברה חדשה, אני חושב שהיא היחידה בארץ שמספקת שרתי סידבוקס (לשיתוף קבצים) בתמיכה מלאה בעברית. קישור הבנתי שהם ריסיילרים של OVH כך שלא ניתן לבקש טוב יותר. אני בהחלט מתכוון לנסות את החבילה הבסיסית שלהם בתור התחלה. למי שלא יודע OVH היא חוות השרתים הגדולה ביותר בעולם. שתפו אותנו אם קניתם מהם (:
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
חשבתם פעם לעצמכם שמעבר לחיסכון הרגיל והשוואת מחירי מוצרים בסופר, מי שמחסל אותנו לעיתים כלכלית, זה הבנק שבו אנו מפקידים את כספנו.. טיפים לחיסכון נכון, על מה גובים מאיתנו כספים, למה, כמה ואיך, בכתבה הבאה.. http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2297564
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קראתי באינטרנט על האתר neubux ורציתי לדעת אם זה סתם Scam שאני לא אראה ממנו שום כסף, או שזה באמת אתר שאנשים משתמשים בו ומרוויחים קצת כסף.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי את הקשיח הנ"ל מאמאזון (http://www.amazon.com/dp/B005T3GRLY/) בעלות של 120 דולר עכשיו מכיוון שזאת הפעם הראשונה שאני מזמין דרך musttop הייתי מעוניין לדעת אם מישהו (עם ניסיון כמובן) יודע עד כמה המחירון שלהם נכון הם באמת מחייבים 23.9 $ מיסים ? (כמו שהמחשבון שלהם טוען) וכ - 20-30 דולר משלוח ללא עלויות נוספות ? או שאני יקבל כל מיני חיובים לא מוסברים ? נ.ב. * בנוסף שלחתי להם מייל עם "10$ הנחה באמזון" ** והסיבה שקניתי מאמאזון היא בגלל המחיר ובגלל שהיה לי את העלות ב GIFT CARD
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-