עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by FastJack,

בזמן האחרון אני מתעניין לגבי המוצר הבא: ARCTIC Accelero Hybrid II-120 ראיתי אותו ב3 מקומות שונים: 1. amazon 2. arctic website 3. KSP הדבר שמוזר לי הוא שKSP נותנים חודש אחד אחריות (נראה לי שאפילו זה לא חוקי, החוק מחייב לפחות שנה אחת), arctic נותנים 2 שנים אחריות, וAmazon נותנים 6 שנים אחריות! איך זה יכול להיות שיש הפרש קיצוני כלכך בין משך האחריות בחנויות הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. היי, ב26.1.12 הגעתי לסניף ראשל"צ מהסיבה שהנגן שלי, סנדיסק קליפ+, לא רוצה לעבוד. הבאתי אותו לנציג במעבדה והוא ניסה לשחק איתו ואמר שהוא לא יודע מה הבעיה ושולח למעבדה. מאז עבר מעל 3 שבועות ולא קיבלתי תשובה. שבועיים וחצי לאחר המקרה שלחתי להם מייל עם שאלה לגבי כמה זמן זה לוקח אז שאלו אותי מה מספר החשבונית ולאחר מכן לא הגיבו בכלל. א. מישהו יודע כמה זמן זה אמור להיות כששולחים משהו למעבדה? ב. אני יודע שKSP ושירות לא הולכים יד ביד, אבל מכתב מאיים אולי יעזור (כזה של לפני תביעה)? תודה מראש, Zinger777.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by BIGBENG5,

חג שמח!!! קניתי כרטיס מסך באיביי הוא עלה 120 דולר כולל משלוח עכשיו המוכר שולח את זה במשלוח usps אקספרס(EMS)וירשום שזה עולה פחות מ50 דולר לפי מה שאתם יודעים אני ישלם מכס?? משלוח אקספרס מגיע עם שליח עד הבית?? זה נכון שלמשלוח EMS יש סיכוי יותר גדול להיתפס במכס? סתם שתידעו הכרטיס זה hd 4850 תודה, סהר

• 186 תגובות
    • 52.4k צפיות
  4. Started by iwantdell,

אז עשיתי כמה בירורים לגבי הקניה של המסך מגמרניה: http://hwzone.co.il/community/threads/561439-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%93%D7%9C-U2515H-%D7%9E%D7%97%D7%95-%D7%9C אני רוצה לדעת במקרה הכי גרוע שבו אני נאלץ לשלוח (במקרה של בעיה / תקלה) את המסך חזרה לדל גרמניה לצורך תיקון / החלפה, מה המחיר שאני אשלם (אם הם לא משתתפים בהוצאות משלוח לחו"ל). חשבתי שמכיוון שגם ככה החנות עובדת עם DHL (והמחיר משלוח לארץ סביל), אז אבדוק כמה יעלה לי. א. שירות לקוחות לא עובד בשישי בארץ. ב. אין להם באתר בעברית מחשבון עלויות משלוח (לא מצאתי לפחות אחד כזה). ג. ניסיתי לעשות את זה דרך האתר האמריקאי שלהם ויצא שמישראל לגרמניה עולה 320$ משלוח, כנראה שהם לא חכמים ושולחים את זה דרך א…

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Yaniv,

קניתי ב12/09 מוצר מאייבי שנשלח מארצות הברית באמצעות DHL Global Mail. לאחר יומיים בתאריך ה14/09 התווספו שלושה עידכונים וכל אחד בהפרש של שעה בערך: המספר מעקב כמו שניתן לראות ניראה ככה: GM123456789123456789 (דוגמא). האם למישהו יש ניסיון עם המשלוח הזה (DHL Global Mail) ויכול להגיד לי כמה זמן לקח לחבילה להגיע ותוך כמה זמן השתנה הסטטוס? תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. Started by Boris_yo,

שלום. אני שולח חבילה דרך חברת שילוח דילטס. יש אופציה דואר בסיסי ללא מעקב שלוקח חודש להגיע יש אופציה דואר פלוס עם מעקב ויקרה יותר שלוקח שבועיים להגיע אם אשלח בדואר בסיסי הסיכוי שיבדקו במכס נמוך יותר? השמועה שדואר ישראל יותר סבירים לאבד חבילה ללא מעקב מאשר חבילה עם מעקב היא נכונה?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת מאיזה מחיר אני אמור לשלם מכס על מוצר וגם רציתי לדעת האם אני יכול להקדים זמן של משלוח הכוונה שלי נגיד במקום 40 ימי עסקים ולפחות ואם כו כמה כסף צריך להוסיף למשלוח כזה ? תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by yuvalm2,

יש פתרון זול יותר מדואר ישראל?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by adi518,

יש להם מבצע (הגיע עכשיו במייל). קופון למשלוח חינם. בדר"כ מחירי המשלוח שלהם נוסקים ל 30$ די מהר (שזה לא זול בכלל) אז המבצע שווה אם יש משהו שאתם רוצים. קוד: FREESHIP. יש להם שם כמה טסט-בנצ'ים שאולי שווים בדיקה.

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  10. היי, בדיוק לפני שבוע שלחתי חזרה לאמזון גרמניה nintendo switch תקול באמצעות דואר EMS שמובטח להיות 2-3 ימי עסקים. המעקב על החבילה נעצר משום מה ב4.7 , כשזה המריא לגרמניה. הצלחתי לתפוס את הנציגים של EMS בטלפון והם אמרו לי שלא עודכן להם שזה נחת משום מה, והם יעשו בירור מול גרמניה שיכול לקחת עד 45 ימי עסקים. למישהו יש ניסיון עם שיטת המשלוח הזו? אני פשוט מקווה שעוד יומיים שלוש זה יסתדר לבד.. מה קורה לי מול אמזון אם זה נאבד בדואר? חשוב לציין שביטחתי את המשלוח בEMS בגובה עלות המוצר, וכבר הבאתי לאמזון את הקבלות ואת המספר מעקב (ולמעשה הם כבר שלחו לי לבנק זיכוי על המשלוח באותו הרגע)

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Itzik 007,

אהלן, אני רוצה להזמין מוצר כלשהו מאיביי, אבל כאשר אני משלם באמצעות פייפאל המוצר נשלח כמובן לכתובת שמוזנת לי בפייפאל. איך אני משנה את המוצר שבמקום להישלח אליי לישראל ישלח לכתובת אחרת - נגיד אפילו בארה"ב? צריך לוודא את זה מול המוכר? תודה

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by Second Edition,

היי, i-parcel שלחו לי מייל, שבו הם מבקשים ממני מספר ת.ז וטוענים שהם לא יוכלו לשלוח לי את החבילה בלעדיו מארה"ב. הבעיה היא שהזמנתי את המוצר מאמזון גרמניה.. הארות ?.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום! אז אני עושה את הקנייה הראשונה שלי, צריך עזרה לגבי המחיר הסופי שיצא לי אז אחרי שהתיאשתי מלקנות את זה באמזון ( יצא לי 1800 שחצי מזה על משלוח וכו') מצאתי את thomann ושם כתוב לי שזה יצא 977שקל סך הכל אשכרה נפלתי על משהו טוב ואוכל לקנות את זה במחיר נורמלי?? או אני מפספס פה משהו?? כמה כל זה יעלה לי בסוף? הבנתי שפחות מ500$ פטור ממכס? אז אני רק יהיה צריך להוסיף את ה17% מע''ם אם אני מבין נכון?? אשמח אם מישהו יאכל לעשות לי קצת סדר בבאלגן תודה מראש!

14. Started by Boris_yo,

שלום, אם היום (5 ליוני) אני מזמין משלוח עם עשרות מוצרים מDX, הוא יגיעה עד 28 ליוני? האם יש לחץ בתקופה נוחחית אצלם, במכס אצלנו, בדואר ישראלי? עוד דבר, מה קורה אם אין באפשרותי לאסוף חבילה תוך 14 ימים שהיא בסניף דואר הקרוב? ישלחו חזרה או ישמרו אותה עבורי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Benny770,

אז קניתי בבלאק פריידי כמה דברים בnewegg. חלקם הגיעו וחלקם לא. מתברר משיחה עם פדקס שכמה מהחבילות כלל לא יצאו מחו"ל והם כנראה תקועים שם. הניסיונות ליצור קשר עם newegg מעלים חרס. בצ'אט, אתה מקום 584 מחכה שלוש שעות, התור שלך מגיע וכלום לא קורה. אף אחד לא עונה. דרך הטלפון המתנתי היום שעה והתייאשתי. מה אפשר לעשות?!

16. Started by Kirma,

הזמנתי ב 5.3.12 הזמנה מ VITACOST ששוקלת 10.9 lbs ושויה 120.81 דולר ! בתאריך 7.3.12 החבילה נשלחה אליי דרך DHL אחרי שפניתי אליהם ושאלתי איכן החבילה, קיבלתי את ההודעה הבאה Dear Elior Kirma, Thank you for your reply & your patience. According to the following screen shot, DHL Global shipping has provided the following information. http://webtrack.dhlglobalmail.com/?mobile=&trackingnumber=GM5551124770931655 *****במקום הקישור הופיעו תמונה של הקישור **** At this time, If the order is returned to Vitacost we will issue a credit according to our policy: http://www.vitacost.com/International-Shipping#FAQIntl4. Again, we appreciate your business! מה זאת אומרת "DELIVERY NOT …

• 29 תגובות
    • 7.4k צפיות
  17. השאלה די פשוטה, סיכמתי אם חבר שגר באילת (הוא תושב אילת אם תעודת תושב) שיקנה לי שם טאבלט, התהליך כזה: 1. אני מעביר כסף מחשבון בנק שלי כסף, לחשבון שלו. 2. הוא מקבל את הכסף, והולך לקנות את המכשיר. 3. הוא הולך לסניף דואר אם חבילה (כולל חשבונית קניה, לצרוך אחריות), ושולח מסניף לסניף. 4. אני הולך לאסוף את החבילה. PRFOFIT? השאלה האם יש פה איזה סיכון, שידרשו לשלם מע"מ?

18. Started by Judas Iscariot,

במהלך בלאק פריידי הזמנתי SSD מאמזון. עכשיו במעקב אחר החבילה מופיעה לי השורה הבאה: [h=4]In Transit : Delayed[/h]Sorry, your package is delayed because an issue with the carrier. מישהו מבין מה זה אומר? אני מבין שהחבילה מתעכבת "עקב בעיה עם חברת השילוח", אבל חיפוש בגוגל של מה זה, למה זה ואיך זה ישפיע לא ברור. תאריך הקבלה המקורי של החבילה הוא 12/12, אז אלא אם כבר עכשיו הם יודעים שייקח עוד יותר משבוע לחבילה להגיע, לא ברור לי למה אכפת לי שיש איזו בעיה עם השילוח... יכול להיות שהעניין כאן הוא בכלל מכס? כי המיקום של העיכוב מסומן כ-IL זו הזמנה שעברה את ה-75$ ושילמתי import fees and duties עם אמזון...

19. Started by CyberBot,

אם אני יקנה דרך גוגל עם פרוקסי לכתובת של דוד שלי בניו יורק והוא ישלח לי את זה לארץ כמה יעלה לו לשלוח לי את הקופסא? או שיותר עדיף שהוא כבר יקנה בחנות פיזית וישלח לי? ומה הדרך המומלצת להעביר את הכסף אליו?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. האם חבילות שנשלחות מארה''ב באמצעות שירותים כמו-EMS או DHL תמיד נבדקות במכס? נניח מחיר מוצר הוא $150 וסוחר רושם מחיר פחות מ-$75. האם עדיין חבילה תבדק? אם כן ויתגלה שמחיר הרשום על חבילה הוא לא מחיר אמיתי, מה יכול להיות? עכשיו אותו דבר רק שחבילה נשלחת מסין או הון קונג? זה משנה? תודה.

• 7 תגובות
    • 9k צפיות
  21. אני רוצה להזמין אוזניות G 930 של לוגיטק והן עולות 110 דולר, עכשיו יש אפשרות לעטוף את החבילה בתור מתנה ותקנו אותי אם אני טועה אבל זכור לי ששמעתי שזה יכול לתת פטור ממע"מ זה נכון? תודה.

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  22. Started by Access Denied,

מישהו יודע לתת חוות דעת איך המשלוח עם TNT ? (אני מתכנן להזמין דרך shipito.com) האם יש להם מיסים מוזרים כמו ל-UPS/DHL וכו' או שמשלמים מה שמופיע בהתחלה? נ.ב. איך פדקס באותו עניין?

23. אהלן חברים. חשקה נפשי בשעון חדש שעולה 80$ באתר של אמאזון. יצרתי קשר עם המוכר והוא רוצה 50$ משלוח לישראל - נשמע לי קצת יקר לאור המחיר של השעון ולכן תהיתי לעצמי אם אפשר לברר כמה עולה משלוח מכתובת X בארה"ב (נגיד שאני שולח לקרובי משפחה) לישראל ב-USPS (שזה שירות הדואר של ארה"ב, לא UPS) לפי משקל וגודל חבילה וכו' - אולי זה יוצא פחות מכך ואז כבר כדאי לי. בנוסף, מה אני אמור לשלם מבחינת מכ"ס ומע"מ אם בכלל? עד כמה שידוע לי מע"מ חייב כל מוצר מעל 50$ אבל מה לגבי מכס ושאר דברים? אשמח להסברים ודעות

• 14 תגובות
    • 5.9k צפיות
  24. Started by Pavel D,

הזמנתי כמה דברים באמזון כולם הוחזרו במייל שקיבלתי נכתב We're contacting you about order #112-2341886-0841815. We recently learned our shipper was unable to deliver your order because the address you selected is incomplete or incorrect. As a result, it was returned to us and we've requested a full refund for the order. This refund should go through within 3 to 5 business days and will appear as a credit on your next credit card billing statement. בדקתי כתוב , בדקתי מיקוד,הכל נכון לא מבין מה הם רוצים...מישהו נתקל בזה? צריך עזרה שלכם דחוף

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by adi518,

יש את IDGU שנראים כמו אופרציה לא ברורה. יש את Mustop שהתחלקו על השכל לגמרי עם המחירים שלהם. מישהו מכיר אופציות אחרות?

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים