צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
לפני חודש הייתי בארה"ב וקניתי זכרון שעכשיו מתברר לי שהוא לא מתאים למאוורר CPU שלי... הזכרון שקניתי במיקרוסנטר הוא: CORSAIR Vengeance 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model CMZ16GX3M2A1600C10 והמאוורר שכבר היה לי לפני זה הוא: Noctua NH-D14 רק עכשיו אני רואה שבאתר של נוקטואה כתוב שהם לא תואמים אבל אני לא יודע איך אפשר להחליף מוצר שקניתי בארה"ב כי אני לא מתכנן לטוס שוב בזמן הקרוב... למישהו יש נסיון עם זה ויודע מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, אני רואה אצלם באתר HD6870 ב150$. זה מחיר טוב, השאלה היא מה העלות הנחבאת שבסוף תצא לי? תודה. http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3488652&CatId=7005
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות משם מחשב נייד. מסוג : HP EliteBook 2170p C7A51UT מחירו של המחשב בארץ נע בין 8-9 אלף ש"ח עפי האתר "נייד פלוס". באתר זאפ מחירו הוא 8,500 ש"ח. בדרך כלל אני מזמין ציוד מארה"ב דרך האתר TigerDirect. מצאתי את האתר הזה http://www.electronics-discount-shop.com/ מחיר המחשב שמה הוא בכ 300 דולר פחות. יש המלצות על האתר הזה? מישהו קנה משמה משהו בעבר? האם הוא אמין? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
נתקלתי בשני אתרים שמציעים פתרון לניהול מסודר של כלכלת הבית. Sygen - פשוט במסך אחד - מעקב web, היתרון הוא שניתן לגשת למידע מכל מחשב אך החסרון הוא שהמידע מאוכסן על השרתים שלהם. נותן לבצע מעקב אחרי כמעט הכל: חשבונות בנק, כרטיסי אשראי, קופות גמל, חסכונות וכו'. פיננדה - פשוט לשלוט בכסף - מעקב מקומי ע"י תוכנה שמותקנת על המחשב. כל המידע מאוכסן מקומית ולכן ניתן לגשת רק ממחשב מסוים. ניתן לבצע מעקב רק אחרי כרטיסי אשראי וחשבונות בנק. מישהו מכיר? התנסה? קצת מפחיד אותי שמידע כלכך רגיש נמצא בידיים שהן לא שלי.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם, אני רוצה להזמין אקדח אוויר מ-AMAZON\DEAL EXTREME\eBay עכשיו השאלות שלי הן: 1. איך אני יכול להפחית את הסיכויים שהמוצר לא ייחסם במכס? 2. איך אני יודע אם המוצר מגיע לישראל 3. כמה ימי משלוח זה ב- Amazon ו- Deal extreme 4. איך אני יודע כמה עולה המשלוח ואם הוא עולה כסף בכלל? המוצרים: http://www.amazon.com/Whetstone-Airsoft-Pistol-Dueling-Pistols/dp/B003VCEDJS/ref=pd_sbs_sg_2 http://www.amazon.com/Soft-Air-Bottle-Ultrasonic-Airsoft/dp/B0013CJKXM/ref=pd_sim_sg_75 http://www.amazon.com/Spring-Loaded-Metal-Pistol-Airsoft/dp/B001AIX6KM/ref=pd_sim_sg_58 תודה לכם, ומצטער אם חפרתי
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי מהם דיסק שהתפגר הרכישה היתה בסניף מול קניון איילון. עבורי המיקום היה נוח והשרות אדיב. היום אחרי שעמדתי בתור התברר להפתעתי שהחנות יודעת למכור אבל לא לתת שרות בשביל למסור את הדיסק התקול אני צריך להגיע לפתח תקוה, רעננה או לתל אביב זו בהחלט הפתעה לא נעימה שמשום מה לא הוזכרה כלל ברכישה. לדעתי חנות מחשבים שמוכרת צריכה גם לתת שרות ולא לטרטר את הצרכן למקומות שלא נוח להגיע אליהם.
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אוזניות חדשות של חברת astro מדגם a40 (דגם 2013) הבעיה היא שלא מצאתי את זה בשום אתר שאני מכיר ואפילו לא בebay כמובן שבארץ אין מה לדבר בכלל האופציה היחידה שמצאתי היא לקנות את המוצר דרך amazon או דרך האתר של החברה ולשלוח את המוצר דרך החברה הזאת http://usa.buy2.co.il/Buy2USA/Shopping הבעיה היא שאחרי עלות משלוח ומיסים יצא לי עלות כוללת של 1450 למשלוח דרך הים (שיקח שבועיים-חודש) או 1550 למשלוח דרך האוויר (שיקח שבוע) אין לי בעיה להתפשר על זמן המשלוח אבל גם 1450 זה יחסית יקר למוצר שעולה 250$(960 ש"ח) רציתי לדעת אם אתם מכירים אתר שמוכר את הדגם של האוזניות האלא ועושה משלוחים לישראל או חברה שעושה משלוחים לישראל ולוקחת פחות כסף תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, דבר ראשון הבהרה: פוסט זה אינו בא להשמיץ, להעליב או להוציא את דיבתה של רשת "באג מולטיסיסטם" תודה. אז היום, יום ראשון ה-25.11.2012 יצאתי לי מביתי לסניף של רשת "באג" בראשון לציון, סניף הסינמה סיטי. המטרה הינה זוג אוזניות גיימינג מסוג סיביריה V2 בגרסת ה-USB. לרגל מבצעי ה"בלאק פריידי" המסורתיים הרשת פתחה במבצעים מה-23 ועד ל-26 לנובמבר. (בלאק פריידי עד סייבר מונדיי) המחיר המפורסם של האוזניות הנ"ל הוא 249 שקלים חדשים, מחיר נהדר לעומת התחרות. המחיר הזה מפורסם בכמעט כל דרך אפשרית: בעיתונים, על גבי קירות החנות ואפילו בפרסום ליד חלון הראווה של האוזניות הללו. טוב, ניגשתי למוכר שנראה חביב וביקשתי את האוזניות. שאלתי במפורש בעודי מראה לו את המחיר הנקוב בעלון מהחנות , האם המחיר הוא…
-
- 26 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מטען לסוללות AA ו AAA, וסוללות נטענות. השימוש העיקרי הוא לפנסים(אופניים ואחרים) כך שהסוללות צריכות להיות חזקות. הזמן טעינה לא חשוב לי, אבל ניתוק "מיידי" בגמר הטעינה יכול להיות טוב. הסתכלתי קצת על דגמים בebay ו-dx. אבל אין לי מושג מה טוב - למישהו יש המלצה למשהו טוב? תודה
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
הזמנתי אוזניות מאמזון במשלוח מזורז לכתובת ש-mustop נתנו לי. עכשיו השיטת משלוח ש-amazon בחרו היא ups ground שחתימה היא חובה. האם mustop יוכלו לקבל את החבילה שלי, אפילו שאני לא אהיה שם לחתום על החבילה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שניסו להרים כזו קניה כמה פעמים ללא הצלחה יתרה. מטרת הדיון היא מצד אחד לברר את הביקוש ובהתאם לנסות לגשש היכן יש גמישות מחירים משתלמת. היעד הוא לקבל משהו בסביבות 15-25% הנחה על המחיר הנמוך בחנויות - בתלות בכמות המשתתפים, המחיר הריאלי והדגם הנבחר. אני מבקש בתוקף לא להספים את הדיון במבחני ביצועים, דיבורי פאנבוייז, הצהרות מחיר או הערכות עלות/רווח של החנויות. הודעות בסגנון ימחקו לאלתר ללא התראה מראש. אנא הצביעו בסקר בהתאם להעדפתכם והגיבו רק בדברי טעם מנומקים. אין צורך לרשום "מעוניין ב-14 דיסקים אם יעלו 4 שקלים" - בשביל זה יש סקר! את מחיר היעד כבר ציינתי... ניתן יהיה לשנות את הצבעתכם - אנא ודאו לעדכן אותה במידת הצורך. אני מודע שלא ניתן לציין כמה פריטים מאותו דגם…
-
- 17 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
בעניין תיק גב הבא: http://ksp.co.il/?select=.268..1070..351.&list=1&sort=3&glist=1&uin=14160&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 בעמוד של KSP מצויין חודש אחד אחריות באתר היצרן, שהגעתי אליו דרך הלינק בעמוד של המוצר בKSP http://www.caselogic.com/en-US/US/Products/Laptop-Cases/View-All/DLBP_-_116_-_BLACK_-__-_16LaptopBackpack מצויין 25 שנים אחריות. KSP לא אמורים להביא את אותה האחריות??
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני חושב לקנות כונן קשיח מאמזון, אבל אספקת החשמל שלו היא ככל הנראה אמריקאית. (110V, שקע שונה וכו') בהנחה שאני מעוניין להשתמש בו בישראל - מה עליי לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם להיות פזיז וליקנות עכשיו בתחילת בלאק פרידיי או שמכיוון שזה 10 ימים לחכות והמחירים ירדו?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
הת'רד הרשמי נפתח כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=548427 כמו כל שנה, בנובמבר אנו מקבלים מבצעים מעולים של BLACK FRIDAY בדרך כלל, אופיס דיפו, באג, KSP ואפילו IVORY דופקים מבצעים בחלק מהמקרים מדובר ב1+1 או מוצר שני ב50%(או יותר) כמו בכל שנה אני פותח את הדיון הזה, על מנת שאנשים ימצאו אדם נוסף לקנות איתו מוצר שהם רוצים, וככה כשנגיע ליום המיוחל ונראה את המבצעים, נוכל לקנות אותם לפני שיגמר המלאי מניסיון של שנים קודמות מוצרים של LOGITECH/MICROSOFT היו מוצר שני ב50% עד 1+1 רמקולים היו בהנחות אבל לא 1+1 (למרות שהייתה שנה אחת שכן) כרטיסי זכרון/DOK - משתנה משנה לשנה לפטופים וטאבלטים ללא מע"מ וכו' חשוב לי גם לציין ששנה שעברה, היו מבצעים בKSP שלמרות שאחוז ה…
-
- 326 תגובות
- 51.2k צפיות
-
-
הזמנתי את המכשיר בצבע שחור , אחרי שבוע קיבלתי את המוצר אבל בצבע כחול ,מאוד התעצבנתי ויצרתי קשר עם החנות והם הבטיחו לי שיחליפו לי את הצבע (יישלחו מכשיר בצבע שביקשתי) . אני כבר מחכה כבר כמה ימים ולא מקבל כלום! ביצעתי את ההזמנה בהעברה בנקאית (לא בכרטיס אשראי)..אני רוצה לדעת מה יקרה כאשר יגיע המכשיר בצבע השחור עליי אבל אני לא אחזיר להם את המכשיר שקיבלתי בצבע הכחול (כמו שהם מצפים ממני) מה המדיניות ? הם ממשששש עצבנו אותי :pissed:
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כחודש הזמנתי זכרון DDR2 ללפטופ מאיביי : http://www.ebay.com/itm/330684248901?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 עוד לפני שהזמנתי, ביקשתי מהמוכר (בהודעה) שישלח לי רק זכרון של חברות מוכרות (BRANDED MEMORY) והוא ביקש ממני לציין זאת ב NOTES בתהליך הרכישה. כעבור קצת יותר משבועיים הגיע הזכרון, בשקית אנטי סטטית פשוטה עם מדבקה שסוגרת אותה. ציפ'ים על הזכרון עם כיתוב דהוי לגמרי וכמובן, בלי שום אינדיקציה מי היצרן. אחרי שעה של בדיקה , הבנתי שמדובר בציפ'ים של מיקרון - אבל רק מהלוגו הדהוי עליהם. מתקין בלפטופ והוא לא עולה , עם הבהובים שבחיים לא ראיתי. מוציא והכל בסדר. מחליף בין המיקומים של המודולים ומנסה שוב - לא עוזר. מיד כתבתי למוכר ודרשתי להחליף בזכרון תקין…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי בבאג קונטרולר אלחוטי של Xbox למחשב. אחרי כמה חודשים מהקנייה המקלט הפסיק לעבוד. הלכתי עם השלט חזרה לבאג ושלחתי אותו לבדיקה תחת מסגרת האחריות (שעדיין יש לי כמובן). כעבור שבוע השלט חזר, חזרתי הביתה מאושר ולהפתעתי, השלט (או המקלט יותר נכון) עדיין לא עובד! למחרת בבוקר שלחתי שוב את השלט לתיקון, וכעבור שבוע, שוב, אני בודק את השלט והוא נשאר עם אותה התקלה שאיתה שלחתי אותו! בטופס שקיבלתי בחזרה כתוב שהשלט "נבדק ונמצא תקין" תקין איך? בזה שהלדים נדלקים כשמכניסים סוללות? כמובן לפני ששלחתי אותו בשנית אחד המוכרים בחנות בדק את השלט וראה שהשלט שהבאתי לא עובד (אין לי תלונות על המוכרים - הם אחלה) אני מצפה לקצת רצינות מרשת גדולה, כשאני שולח מוצר לתיקון תחת אחריות, אני מצפה שהמוצר י…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, ביררתי ומצאתי שהמחיר של אוזניות LOGITECH G930 שהייתי מעוניין לרכוש כבר זמן מה ירד (כנראה בגלל הBLACK FRIDAY), אז נכנסתי לאמזון לקנות אותם. אני לא ממש בקי ברכישה דרך אמזון אבל הייתי בטוח שזה עניין די "סטרייטפורוורד", עשיתי Buy now with 1 click, הכנסתי פרטי אשראי וראיתי שההזמנה אושרה. עכשיו נכנסתי לYour orders ואני רואה שרשום לי ליד ההזמנה "Order Total: 138.28$". (בעוד שבמחיר המוצר רשום שזה עולה 69.99 דולר בלבד). למישהו יש מושג מה לעזאזל ההסבר לכל העסק? לא נראה לי הגיוני שמחיר שיפינג הוא כמעט זהה למחיר המוצר- 68.29 דולר. אז יש לי כמה שאלות: האם ניתן לבטל את ההזמנה? אם כן, יש לי איזו עמלת ביטול או משהו כזה? (ממה שראיתי שם לא רשום שום דבר כזה אבל אני שמתי לב שאמזון מצטי…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחיר זהה +-. בCDSOFT כתוב 3 שנות אחריות במעבדת ויז'ואל די. ג'י http://www.cdsoft.co.il/products/202195?aff=Ret בPLONTER שנתיים (כנראה יבואן) http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=TS-412〈=heb&cart= QNAP עצמם נותנים שנתיים אחריות. אני שואל גם מבחינת אמינות, שלא נגלה בסוף שהאחריות לא בדיוק תופסת כי זה לא יבואן רישמי וכו. ** עריכה עדכון: רכשתי בCDSOFT לבסוף, יש להם גם אופציה לשלם בPAYPAL ואולי נהנה מהספק של 3 שנות אחריות יבואן
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משהו בeBay ואין משלוח לישראל אז אני לא יכול לבצע את הקנייה. המוכר כתב לי שאין לו בעייה לשלוח, ושאפקיד לו כסף לPaypal. הוא לא רוצה לעשות את זה דרך eBay וטוען שיש לי הגנה של Paypal. מה אתה אומרים? מדובר על 150$.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ידוע לי על כ-4 סוגים שונים של מגני שקע GPT נגד ברקים וירידות ועבור דיון זה ספציפית עליתי תמונות של כל אחד שתראו בסוף המודעה. 4 הסוגים הידועים לי הם: מגן ציוד אלקטרוניקה מגן למזגן ולמקפיא מגן ספציפית למזגן מגן למדיח כילים ותנור האם פיספסתי משהו? אולי חסר מגן שקע לשואב אבק? אולי מסזר חום? רדיאטור? תכלס הבנתם את הנקודה שלי. למה מגוון כזה? מה יקרה אם להתאים מגן ציוד אלקטרוניקה למקפיא או מזגן?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתכוון למכור מצלמה שלי, ששווה כמה אלפי שקלים. עכשיו, אני מתלבט באיזה אמצעי תשלום לבקש מהקונה העתידי לשלם לי: הכי נוח היה מזומן, אבל אני מבין שחלק מהאנשים לא יתלהבו לשלם אלפי שקלים במזומן; עוד אופציה זה העברה בנקאית; אופציה נוספת היא פייפאל; אני מחפש את הדרך שתהיה נטולת כמה שפחות עמלות, שתהיה בטוחה וכמובן נוחה לשני הצדדים.
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בקצרה: הזמנתי מוצר כלשהו באינטרנט מחנות פה בארץ(שילמתי דרך פייפל) וקיבלתי במקומו מוצר דומה, אך אחר. לפי מה שאני יודע, המוצר "נחות" יותר אך החנות מתעקשת שהוא אף טוב יותר. נראה שהם התחילו לסנן את המיילים שלי בנושא(שבו הבהרתי שגם אם מבחינתם המוצר שקיבלתי טוב יותר, אני מעוניין במה שהזמנתי) - אז אני סקרן לדעת מה אומר החוק או/ו מה אפשר לעשות בנושא בעזרת פייפל.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, הזמנתי באמצעות השירות של BUY2USA "קונים בשבילך באמזון" 3 זוגות נעליים מכמה דגמים שונים. הבוקר הגיע הזוג הראשון, והוא שונה בצורה מהותית ממה שהזמנתי. הזמנתי את הנעל Caterpillar Movement Oxford בצבע Chocolate ובמידה US 11.5 M, אך קיבלתי נעל בצבע שחור במידה 10! הצבע נורא חשוב לי מכיוון "שננעלתי" עליו וזו הסיבה שהזמנתי את הנעל באמזון (לא היה את הצבע במקומות אחרים), והמידה עוד יותר, מכיוון שמידה 10 נורא לוחצת עלי. הנציגה בשירות הלקוחות אמרה שכל מה שניתן לעשות זה לשלוח את הנעליים חזרה לארה"ב על חשבוני, וכמובן שלא אקבל גם החזר על עלות השילוח של הנעליים לארץ. כל זה היה מקובל מבחינתי אם הייתי קונה מהם רק שירות שילוח, אך השתמשתי בשירות "קונים בשבילך", ובעצם כל העסקה התבצעה דרכם…
-
- 20 תגובות
- 8.9k צפיות
-