עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. יש חנות באיזור שפלה-מרכז שאוכל להביא מחשב עם לוח מקולקל+לוח חדש להרכבה במקום?

2. Started by ציפור-צהובה,

ערב טוב, אנחנו מתעתדים לעבור דירה בקרוב וצריכים להחליט כיצד למזג את הבית, מדובר בדירת 4 חדרים, סלון גדול. רוב שהותנו בבית מתרכזת בסלון הבית. מבחינת נוחות, מבחינה כלכלית וכן חיסכון בחשמל - האם כדאי לרכוש מיני מרכזי או מזגן בכל חדר? ואיזה מזגן מומלץ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by benor,

האשכול הקודם מפוצץ וכבר לא נוח לקרוא אותו. אני אתחיל: ארנק עור http://www.asos.com/River-Island/River-Island-Leather-Wallet/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2418837&cid=6516&Rf900=1623&Rf-800=-1,17&sh=0&pge=0&pgesize=-1&sort=3&clr=Brown אותו ארנק רק בצבע חום: http://www.asos.com//River-Island/River-Island-Leather-Wallet/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2418830

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. http://www.ebay.com/itm/380609055787?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 מעניין אותי לדעת איך זה עובד, אם בכלל, והאם אתם מרוצים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by dor9,

ניקח לדוגמא כרטיס גרפי: SAPPHIRE Radeon HD 7870 GHz Edition 2GB 256-bit GDDR5 המחיר שלו ב-newegg (קישור) זה 185$ USD, כלומר 652 ש"ח נכון להיום. ועל זה עדיין יש להם רווח. בחנות כלשהיא בארץ, זה עולה בסביבות 1100 ש"ח ואף יותר. יוצא הפרש של לפחות 448 ש"ח. אם אני, בתור אדם בודד, מנסה לשלוח: לארה"ב (המקום הכי רחוק) משלוח במטוס (הכי יקר, במקום אונייה) בדואר רשום (ולא רגיל) פריט בודד במשקל 2 ק"ג זה עולה 46.40 ש"ח. ראו צילום מסך, קישור. כמה כבר שוקל כרטיס מסך? לא עובר את ה-5 ק"ג. כך שהמחיר על משלוח של כרטיס גרפי בודד אמור להיות בסביבות 125 ש"ח מקס'. dafuk?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום, נרשמתי לאמזון במיוחד כדי לרכוש את המסך XB321HK, הנה המוצר: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B017U8Z61W/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1 זה מאמזון אנגליה, יוצא לי מחיר סופי אחריות משלוח מסים מעמ וכל זה, 910.61GBP, אבל יש לי כמה שאלות: - אחריות, האם יש לי אחריות על המוצר אם אני גר בישראל? נגיד התקלקל אחרי חצי שנה., ואם כן לכמה זמן האחריות? לא ראיתי שום מקום שמציין מידע לגבי זה. - תשלום נוסף, אם אני משלם מראש הכל משלוח מסים מעמ וכל זה בתשלום הסופי, אני פטור לגמרי מתשלום בארץ? - משלוח. המשלוח מגיע במוצרים כאלה עד הבית? דואר ישראל? איך לוקחים חבילה כזאת והאם זה לא מסוכן לשנע מוצר כזה? אחרי הכל אני ממש חושש…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ballcall2,

קראתי באינטרנט על האתר neubux ורציתי לדעת אם זה סתם Scam שאני לא אראה ממנו שום כסף, או שזה באמת אתר שאנשים משתמשים בו ומרוויחים קצת כסף.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. היי ראיתי שהפד שאני רוצה Razer Goliathous speed Large עולה בארץ 120 בTMS ובאיביי נמכר ב35-60 ש"ח, הפרש עצום. איך אני יודע שאני לא קונה זיוף ? ראיתי את המוכר הזה למשל http://www.ebay.com/itm/Razer-Goliathus-Fragged-Speed-Gaming-Mouse-Pad-Large-Size-L-New-/121052969958?pt=US_Mouse_Pads_Wrist_Rests&hash=item1c2f51bbe6 שהוא אומנם TOP RATED אבל הפד לא מגיע באריזה המקורית, והוא רוצה תוספת 3 דולר בשביל האריזה ??? :nixweiss:

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by moshel61,

ברצוני לשתף אתכם בשרות הגרוע של דל. קניתי מחשב נייד Dell Latitude 6220 שעלה כמעט 4000 ש"ח . אחרי שבועיים חיברתי דיסק און קי לשקע USB והמכשיר לא זיהה אותו. התקשרתי למחלקת שרות של דל (שנמצאת מחוץ לישראל) והם הסבירו לי איך להוריד את העדכונים של דל מהאינטרנט ולהתקין אותם. הורדתי אותם והתקנתי אבל הסתבר שפעם הדיסק און קי עבד ופעמיים לא. אחרי שבועיים וחצי שוב התקשרתי אליהם ועשינו שוב את ההורדות והתקנו שוב ואז התברר במקרה כשחיברתי את המחשב הנייד לרשת המקומית שלי עם כבל שהחיבור לא עובד ואז הנציג של דל עשה איתי בדיקות וקבע שהלוח אם לא תקין וצריך להחליף את הלוח. מאחר שהמחשב בן חודש וקצת ביקשתי שיחליפו את המחשב ודל לא היו מוכנים בגלל שעבר חודש מאז רכישת המחשב. עד היום (חודשיים ושבוע …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Boris_yo,

ראו עמוד זה: https://www.orange.co.il/he-il/cellular/sf-lp/plans-2014/ המבנה של עמוד שבור כפי שמופיע בדפדפנים. אני רואה שליד כל חבילה מצוינים מספר מנויים ואני לא מבין מה הכוונה. האם זה מספר מנויים מינימלי שצריכים להצטרף כדי שכל אחד יוכל להינות בחבילה שבמבצע או שזה מספר מקסימלי של אנשים במשפחה שיכולים להינות בחבילה שבמבצע? יש לי שאלה בנוגע לחבילה ראשונה של 69 ש''ח בחודש. עד כמה שאני מודע, יש חבילה במחיר שונה אצל הוט וגולן. בהתחשב שאני באורנג', האם כדאי לקחת חבילה שלהם ב-69 ש''ח ולחסוך בטריחה לעבור לחברה אחרת? אורנג' מציעים 500 מגה בחבילה ולאחר שנפח יגמר, אחוייב ב-5 אגורות לכל מגה, שזה זול משמעותי בהשוואה למחיר למנוי שאין לא חבילה כזאת - 2 ש''ח לכל מגה. תודה.

11. Started by ag43,

אחותי לקחה את הילדים שלה ושל אחי לספארי. נסעתי לשם לאסוף את הילדים של אחי ובקופה הבהיר לי בנחרצות אדם בשם יוני (כנראה, פירוט בהמשך) שאי אפשר להכנס לאסוף את הילדים בלי לשלם. לא הועילו כל ההסברים שמדובר ב2 משפחות עם מבוגר אחד, ההבטחות להשאיר רישיון נהיגה, ארנק או כל ערבון שירצו - הם לא הסכימו בשום פנים ואופן לתת לאסוף את הילדים. עד כאן התנהלות מכעיסה אבל עדיין בגבול מה שנחשב סביר במדינה שלנו. יש לציין שעד השלב הזה דיברתי בטון מנומס ורגוע לחלוטין. בשלב הזה שאלתי אם מי אני מדבר (שמו) וכאן פשוט נעניתי בזלזול מוחלט. משפטים כמו "ומה השם שלך?" "למה שאענה לך" וכדו'. גם כאשר נתן את שמו אמר זאת בצורה כל כך מזלזלת שנשמע כאילו הוא המציא אותו הרגע. שאלתי במיוחד אחד מאנשי האבטחה שמ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by MaorSwan,

כבר לא יודע מה לעשות.. עברתי 3 חברות בחודש האחרון ואני עדיין מאוכזב מכולן, חוויות שירות גרועות להחריד! הוט: עם הוט הייתי שנים, היה לנו אינטרנט 100 מגה אבל מהירות מחרידה והמון המון ניתוקים, עד שהחלטנו להתנתק ולעזור לבזק. בזק: המהירות הייתה עוד יותר מחרידה, הייתה לנו חבילה של 30 מגה אבל מספיק שהיית פותח את הטורנט עם הורדה מסכנה אחת האינטרנט היה הופך כ"כ איטי שהיה לוקח 10 שניות להיכנס לגוגל. הם לא עצמאיים בשיט, בכל בעיה הכי קטנה הם היו צריכים להעלות את הוט על הקו ועד שהוט עונים זה 40 דקות אז התחרפנתי. הם ניסו לסדר את הבעיה 4 פעמים אבל ויתרתי כבר, לא רציתי להקשיב להם ולקח לי שעתיים וחצי!!! להתנתק מהם, הם לא עזבו אותי בשקט, העבירו אותי מנציג לנציג לנציג וניסו לשכנע אותי בלי הפ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. היי אני מעוניין להזמין מאמזון זוג מסכים, כל אחד מהם עולה 430 דולרים בערך. האם קניה כזאת תחשב כקניה של מעל ל500 דולר ועקב כך אחויב במכס? האם יש טעם לקנות אותם כך שישלחו בנפרד ויחשבו לשתי חבילות שונות? תודה מראש!

14. Started by שלי ג,

היי, חשוב לי לקנות פלאפון שיאפשר תמונות ברמה גבוהה ביותר, לצורך עריכה ותחרויות. יחד עם זאת מחיר שפוי. האם קיים דבר כזה? בנוסף, אשמח לחוו"ד על המכשירים הבאים: Huawei P20 Pro Apple iPhone X Google Pixel 2 מי המכשירים עדיף? האם הייתם ממליצים על סמארטפון אחר?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Bluemen,

שלום אז המקרר עשה את שלו ואני מחפש עכשיו מקרר חדש לבית צריך משהו גדול באזור ה610 ליטר חשוב לי שיהיה 4 דלתות כאשר במקרר אין הפרדה (עבור סירים גדולים או תבניות) לא צריך בר מים יש תמי4, מגרת קרח מומלץ. גובה עד 184 רוחב עד 100 ועומק אין בעיה צבע חשוב רק לבן. אם יש לכם המלצות גם ממה להיזהר או למה לשים לב בקניה גם יעזור, תקציב באזור ה 8 תודה רבה!

16. Started by ModChiP,

אני צריך עזרה בנושא הזה, אני צריך לשלוח 10 יורו או 5 יורו. ואני רוצה שבסופו של דבר יהיה בחשבון של השני 5 או 10 יורו. אני צריך חישוב לשניהם. אני זוכר שבעבר היה אפשר לשלוח בלי עמלה. האם זה אפשרי גם היום? האם הצד השני יכול להשתמש בחשבון PAYPAL לא מאומת?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Sargon,

אני ממש בור בעיניין של לצפות בטלווזינה. שנים לא היה לי כבלים או שום ערוץ טלווזיה. יש סדרה אחת שאני מעוניין לצפות בה בנטפליקס. האם יש כזה דבר לשלם עבור סידרה אחת בנטפליקס? כי אני לא בטוח שאני מעוניין לצפות עכשיו באופן קבוע, רק בסידרה הזו. איך זה עובד בעצם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Hakiru,

אז ככה אני רוצה להזמין מכשיר מ-ebay שעולה יותר כסף מהמסגרת של הכרטיס אשראי שלי בכל חודש שאותה איאפשר להגדיל יותר,חשבתי על להפקיד כסף בפייפאל ואז בחודש הבא לשלם אבל גם זה לא אפשרי כי איאפשר להפקיד כסף בפייפאל,למישהו יש פיתרון למצב הזה?...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם התיקון מתבצע במעבדה שלהם או שהם שולחים למעבדה חיצונית ואיך השירות במעבדה שלהם ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by onetwo,

שלום, אני רוצה לקנות מדפסת לייזר שחור לבן למשרד. אני צריך שהיא... תדפיס... בצורה מקצועית, יעילה, מהירה, טובה ושלא תעשה בעיות, ועדיף קטנה יחסית. אני לא צריך סורק / פקס / מכונת צילום וכל הדברים השונים, רק מדפסת שתדפיס שחור לבן בצורה טובה. יש המלצות? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. חבילת הגיימינג החדשה באתר שמשלב משחקים בזול ותרומה לצדקה מציעה יותר מעשרה כותרים בולטים של המפיצה היפנית אם מבצעי סוף השבוע של Steam לא אטרקטיביים מספיק עבורכם, יכול להיות שחבילת ה-Humble Bundle הטרייה, אשר מתרכזת בכותריה המרכזיים של חברת Capcom, תעשה את העבודה – אחרי הכל, מחירים משתלמים שכאלה לא פוגשים בכל יום. כמו תמיד, גם הפעם חבילת המשחקים מתחלקת לשלושה: חבילת בסיס שתהיה זמינה לכל מי שיחליטו לשלם דולר אחד בודד או יותר, חבילת ביניים למי שישלמו סכום שגבוה מסכום הרכישה הממוצע, וחבילת מלאה לכל מי שישלמו סכום של 15 דולר או יותר – כ-57 ש"ח. Devil May Cry 4 Special Edition להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%97%D7%91%D7%99%D7%9C%D7%AA-%D7%94-humble…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. בואו כל אחד ואחד נפרסם הודעה אנחנו רוצים אפלוד יותר גבוה, אם כבר יש להם FACEBOOK והם מעדכנים אותנו, נשתמש בזה בשביל לעדכן אותם גם, עד עכשיו הם אומרים אנחנו לא רוצים או לא צריכים, בואו נגיד להם מה אנחנו רוצים פשוט וקל http://www.facebook.com/hot.net.il תרשמו ב WALL או איפה שבא לכם, שמישהו יתחיל וכולם ימשיכו

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אשמח לקבל המלצה לסמאטרפון לא יקר לבת 12, שצריכה תקשורת עם ההורים ועם אינטרנט בזמן שהיא הולכת עצמאית לבית הספר/חוגים וכו'. לפני שנה לאחר שקראנו המלצות רכשנו Nokia 2.3 שמריץ Android One בעלות של 130$, אבל הוא איטי מאוד ולא נוח להמשיך להשתמש בו. אין לנו תקציב ספציפי, אבל אנחנו רואים שבעלות של כ 500 ש"ח/130$, קיבלנו מוצר לא טוב, למרות ההמלצות, לכן אני מניח שצריך להשקיע יותר, כ 1,000 ש"ח וצפונה. אשמח לקבל המלצה לסלולארי מתאים, עדיף כמובן כמה שיותר זול, אבל שלא יהיה איטי כמו המכשיר הקודם. 1. יש לנו אפשרות לרכוש בארה"ב אבל לפי המחירים שראיתי ומופיעים מטה, ההפרשים בד"כ מאוד קטנים, ונראה שאין באמת הצדקה לרכוש בארה"ב במקום בישראל, אני טועה? 2. אם רוכשים בארה…

24. החנויות המקוונות של חברת הענק חוזרות להציע משלוחים (מהירים ויקרים) לצרכנים המקומיים לאחר חודש וחצי של הקפאה - וגם חנות הבגדים הפופולרית Next חוזרת לפעול במקביל לכתבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by iSolt,

לא ממש הבנתי מה הם רוצים אם הם ימצאו שהכונן תקין, מה הם יעשו? בעקרון מדובר בכונן 18TB עם 120 סקטורים פגומים בתוך NAS עם 8 כוננים זהים מה לגבי המשלוח? איך שולחים לחול?

דיונים חדשים בפורומים