צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי כמה חבילות ב Shipito. אחת 100$, כלומר תזכה למס של 17%. השנייה 10$. אם אני מאחד אותן לחבילה אחת - יקחו לי 17% על כל המוצרים ביחד? כלומר, 110$*17%? או 17% רק על החבילה של ה 100$, וישאירו את ה 10$ כמו שהיא. (כלומר, 100$*17% + 10$). תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרטיס הביניים עם הגנות מפני כורי Ethereum שאפתנים נועד לנסות ולייצר את המחסור הקשה והמחירים המוגזמים בשוק - אבל נכון לעכשיו המציאות מציירת לנו תמונה שונה בתכליתלכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ב21 ביוני קניתי לאחי הקטן beats studio מאיזה מוכר בריטי באיביי. ראיתי שעוד 30 אנשים קנו ממנו בדיוק את אותו הדבר ונתנו לו פידבק חיובי. למוכר היה פידבק של 98 אחוז. ומכר כבר אלפי מוצרים. כמה ימים אחרי ששילמתי קיבלתי את המייל הבא מאיביי: We're writing to let you know that this listing for an item you won or bid on is no longer available: - Brand New & Sealed Monster Beats By Dr. Dre Studio Headphones - BlackWe understand this may be disappointing, but occasionally we need to remove listings. In some cases, the item itself is fine, but was listed in a way that didn't follow eBay's guidelines.Here's what you can do next:-- If you already paid, received your item, and …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
altatac מוכרים ב-eBay ב-$472 כולל משלוח ארצה (לפני מע"מ) את ה-iPad Mini 32GB עם תצוגת הרטינה (הדגם החדש). http://ilshipping.com/?p=283
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי באינטרנט על האתר neubux ורציתי לדעת אם זה סתם Scam שאני לא אראה ממנו שום כסף, או שזה באמת אתר שאנשים משתמשים בו ומרוויחים קצת כסף.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אתר מעולה שעושה השוואות מחירים למוצרים שנמכרים באמאזון ונותן את הדילים הכי טובים היתרון הכי משמעותי הוא שהאתר מחשב כבר את המיסים והמשלוח לישראל מומלץ בחום בבקשה לינק https://www.mudcompare.com/search/428651031;p=;t=0
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך את עזרתכם איפה אני יכול לקבל חבילה לפלאפון , רק מספר עם חבילת גלישה של כ2-5GB ללא שום SMS או דקות? מעניין אותי רק גלישה לא כל כך חשוב לי המהירות. תודה מראש אריאל
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חושב על לקנות פלאפון חדש, שלא נמכר בחברות הסלולריות, ולהצטרף איתו לאחד מהמסלולים שחברות הסלולר מציעות. אני יודע שאני יכול להצטרף למסלול ולקבל זיכוי על המכשיר, אבל אני לא יודע מה הזיכוי, ואני לא יודע אם גובה הזיכוי מעוגן בחוק ואני גם לא יודע איפה אני יכול לבדוק את כל זה. אשמח אם מישהו יודע פרטים נוספים על מה בדיוק אני אמור לקבל יעזור לי/יפנה אותי למידע הרלוונטי גם אם מישהו יודע את השם של החוק(גיגלתי חוק העברת זיקה וזה לא העלה תוצאות טובות) אשמח לדעת אותו כדי שאוכל להמשיך את החיפוש בעצמי תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הזמנתי ב 30 באוגוסט פריט מ ebay לפי הפרטים על המשלוח אני הבנתי שהפריט כבר אמור להיות בישראל [table][tr][td]ON-FORWARDED TO FINAL DESTINAT 09/09/2012 10:15:00 [/td][/tr] [tr][td] CLEARED CUSTOMS 09/08/2012 14:22:00 [/td][/tr] [tr][td] RECEIVED AT DESTINATION AIRPOR 09/07/2012 11:23:00 [/td][/tr] [tr][td] FLOWN AS BOOKED 09/01/2012 15:22:00 [/td][/tr] [tr][td] SCANNED AT DEPOT - JFK 08/31/2012 09:59:00[/td][/tr][/table] עד עכשיו לא קיבלתי ספח מהדואר לקחת את הפריט. יש לי חשש שהוא אבד בארץ מה אתם אומרים לפי הפרטים שסיפקתי? יכול להיות שהמוצר אבד?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע מאוד סובל עם הבלאקברי שיש לי. ואני מעוניין לקנות סלולרי אחר. רציתי לדעת האם יש חוק מסויים המתיר לייבא פלאפון מחו"ל לשימוש אישי בלבד - ולקבל פטור ממכס/מע"מ ? אני רוצה לייבא IPHONE 5 אין לי בעיה שהוא יהיה מחברה מסויימת אצלהם (אני יכל לפתוח אותם בארץ). יש חנויות שאתם מכירים ששולחות לכאן לארץ ? המוצר עצמו עולה באיזור 650$ .. ככה שזה עובר את המכסה של המכס. ועוד שאלה, יש מכשירים שהם עם BAD ESN, יש לי מה לעשות איתם בארץ ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש חנות לקנות gs3 או gs4 שהוא יגיע לארץ. מישהו יכול להמצליץ לי על חנות אמינה באזור י-ם? גם המלצות לחנויות בת"א יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משחק הפעולה הנהדר של המפתחת Monolith מוצע בחנות ה-Green Man Gaming בגירסת ה-Game of the Year המעודכנת והמקיפה שלו, ובמחיר של פחות מ-45 שקלים פינוק גיימינג נוסף לרגל סוף השבוע: אם משחקי אינדי פחות מעניינים אתכם, כדאי שתכירו את המבצע העדכני המרשים של החנות המקוונת Green Man Gaming, שמציעה את משחק הפעולה Shadow of Mordor: Game of the Year Edition בעבור 11.25 דולר בלבד. הכותר, שמתרחש בעולם העלילתי של 'שר הטבעות' ופותח בידי הסטודיו שהביא לנו בעבר את F.E.A.R ו-No One Lives Forever, הושק במקור בסוף שנת 2014 וזה לשבחים רבים על מנגנוני המשחקיות המקוריים שלו – והושק באפריל 2015 בגירסה השלמה עליה מדובר כאן, אשר כוללת את התוכן המקורי ועוד שלושים משימות, חפצים ותוספים שהושקו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, שוב פעם יש לי בעיה עם קניה בחנות בארץ. לפני שבועים קניתי טלוויזיה של LG, אותה התקין לי יבואן "קבוצת ח.י". לפי הבנתי זה יבואן רשמי שלהם כי אתרים כמו הייטקזון גם מוכרים טלוויזיות LG של היבואן הנל. ההתקנה הייתה מהירה ותוך כמה ימים הייתה לי טלוויזיה. חוץ מזה ששדדו אותי ב600 שקל למרות שהיה לי כבר מתקן קיר של קבוצת ח.י - הם טענו שלא רוצים לקחת שום אחריות ושעלי לקנות אחד נוסף. שהיה בסופו של דבר גרוע יותר! אבל זאת בכלל לא הבעיה שבגללה אני פותח את הדיון. לאחר שהטכנאים הלכו - התחלתי לשים לב לשלל בעיות: 1. אין מדבקה על צידו של המסך של הטלוויזיה, כמו שנהוג בכל מוצר חדש (טלוויזיה ומסכים). 2. אין שום מסמכים. 3. טלוויזיה לא קלטה את השלט. הטכ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המבצע העדכני בחנות הענק המקוונת מעניק לכם סיכוי לרכוש לעצמכם 16 ג'יגה-בייט של זכרון דינאמי, הן למחשבים נייחים והן למחשבים ניידים, במחירים קורצים עדיין זקוקים לזכרון RAM עבור המחשב שלכם? יש לכם כעת עוד הזדמנות טובה להשיג לעצמכם שדרוג – הפעם מאמאזון צרפת, אשר מציעה מגוון זכרונות מבית המותג Crucial של מיקרון בהנחות. צמד זכרונות SODIMM עבור מחשבים ניידים מסוג DDR4, במהירות של 2,133MT/s ובנפח כולל של 16GB (צמד מודולים בנפח 8GB כל אחד) נמכרים במחיר של 49 יורו בלבד, כולל משלוח ישיר לישראל – כ-215 ש"ח בלבד. צמד זכרונות SODIMM עבור מחשבים נייחים מסוג DDR3, במהירות 1,600MT/s ובאותו נפח כולל של 16GB (צמד מודולים בנפח 8GB) נמכרים בעבור כ-53 יורו כולל משלוח לארץ – כ-235…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בערך כל חודש הוט מתקשרים אליי ושואלים אם אני רוצה חבילת טריפל של טלפון, אינטרנט וטלווזיה מכיוון שכבר יש לי חיבלה של טלפון ואינטרנט. אני בדרך כלל מסביר להם שאין לא צופה בטלווזיה בכלל ולכן אין לי צורך בחבילה כזו. מרוב שזה קורה הרבה פעמים התחלתי לשים לב לדפוס שהאינטרנט נהיה איטי אחריי שיחה כזו. כאילו אוליי הם רוצים לגרום לי להתקשר אלייהם בקשר לתקלה טכנית ושהם יתחנו לי את המוח. האיטיות לא בדיוק ניתנת לאימות מכייון שהSPEED TEST של BEZEQ נותן לי קצב הורדה של 70Mb/s והעלאה גם מהירה. אבל אני רואה בברור איטיות בטעינה של אתרים גדולים כמו פייסבוק ואחרים וגם בשני מחשבים שונים(אחד MAC ואחד WINDOWS). כבר אין לי כח להתקשר אליהם ולעשות את כל הסיפור הזה מחדש כי בדרך כלל הם לא יודעים מה הת…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הטאבלטים המוצלחים של מיקרוסופט מוצעים בהנחות בגירסה הצרפתית של החנות המקוונת, יחד עם משלוח ישיר לישראל אם התרשמתם לטובה מהדור החדש של מכשירי ה-Surface Pro מבית מיקרוסופט, אבל התאכזבתם מהמחירים הגבוהים עד מאוד שבהם ניתן להשיגם בחנויות כאן בישראל (כנראה, בין היתר, בשל היעדר ייבוא רשמי מוסדר שלהם)? יתכן שיש לך פתרון כעת, כשהם מוצעים לרכישה בהנחות קלות באמאזון צרפת. החנות המקוונת מאפשרת לרכוש את דגם הבסיס של ה-Surface Pro, שמגיע עם מעבד Core m3, זכרון RAM בנפח 4GB וכונן SSD של 128GB, בתג מחיר של כ-958 יורו – כ-4,100 ש"ח כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל, שמהווה הוזלה של כ-700 ש"ח מהמחירים שלו בארץ. דגם עם 4GB של RAM, כונן SSD של 128GB ומעבד Core i5 שללא ספק י…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סיפור אמיתי שקרה לידידה- אשמח להמלצות או תובנות מה אומר החוק בעניין או אם קרה לכם פעם משהו דומה- נרכש המחיר בזמנו (גלקסי אס4 מיני) כדת וכדין בישראל עם אחריות כשרה לשנתיים. אחרי שנה פלוס התקלקלה המצלמה - מזה אומר התקלקלה? כשניסו להפעיל את האפליקציה שלה או כל אפליקציית מצלמה צד שלישי קפצה הודעת שגיאה 'המצלמה הפסיקה לפעול' (או משהו בסגנון) ונסגרה האפליקציה. מפה לשם: חנות של סמסונג -> טלפון חלופי-> שבועיים -> החליפו מצלמה או והכל חזר לעבוד פיקס. אחרי עוד איזה כמה חודשים אותו סיפור: תקלה במצלמה -> חנות -> חלופי -> שבועיים -> פיקס. הפלא ופלא אחרי עוד כמה חודשים ממש מס' ימים לפני תום השנתיים אחריות אותו סיפור. תקלה במלצמה -> חנות…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא היה כאן בעבר פורום כזה? קיצר, על מנת לא לצאת כמו המוכר הזה: https://hwzone.co.il/advert/מחשב-גיימינג-במחיר-מנצח-gtx970-עם-3-כונני-ssd/ הייתי רוצה לקבל מחיר שלדעתכם אני יכול למכור את המחשב הנוכחי שלי: i5-3570 (לא K) כרגע המחשב פועל כבר כמה חודשים עם OC קטן של 3.8 (או 4.0 אני לא זוכר בדיוק) GHz ללא שום בעיות. 16 ג'יגה RAM מסוג DDR3 GTX970 בא ללא דיסקים קשיחים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
האם מוצר שנמצא בAMAZON GLOBAL אפשר לשלוח לארץ? מדובר באוזניות מדגם MEELECTRONICS M9 http://www.amazon.com/gp/product/B0038W0K1G/ref=gno_cart_title_1
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש למישהו נסיון עם רכישת חידוש MSDN בארה"ב? הפרש המחירים עם המוצר בארץ הוא די מזעזע.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם הם נופלים באופן משמעותי מ BOSCH ו MAKITA?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קשה להתעלם מהזליגה כלפי מעלה של ניידים , במיוחד עם תחילת שנת הלימודים. בין אם זה בקצת יותר ממאה ש"ח כמו במקרה של חנות אחת, ועד 500 שקלים במקרה של חנות אחרת. כמובן שמדובר על עליה במחירי אותם דגמים בדיוק, שעלו פחות בין שבוע עד חודש לפני.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש טאבלט לילדה שהתחילה לצייר עם הסמארטפון, אז מחפש טאבלט פשוט ולא יקר, אבל חשוב שיהיה עם רזולוציה טובה מעבד טוב וזיכרון גבוהה, חשוב שיבוא עם עט סטילוס או יתמוך באחת ויוכל לעבוד עם אפליקציות ציור למתחילים...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הי חברים בוקר טוב, אני מנהל רשת ולאחרונה קיבלתי עוד תפקיד להגדיר מחשבים עם תוכנה מסוימת של החברה שלנו, אני לא מוצא KVM עם חיבור VGA וHDMI מכיון שיש לנו גם מחשבים ישנים אז אני צריך את שני החיבורים. אשמח לעזרה, תודה 😊
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מכיוון שנועה מחשבים נסגרה זה מכבר, איפה מומלץ להרכיב מחשב באזור הקריות ? אני חושש משתי הרשתות המתחרות מכיוון שההרכבה לא מתבצעת תמיד על ידי מישהו מנוסה וגם האחריות והשירות לאחר הקנייה בעייתים. האם כדאי להזמין באינטרנט מ-TSM או חברה אחרת ? אשמח לקבל את המלצתכם.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-