עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. אהלן קיבלתי לידי מחשב נייד מאוד ישן שלא נדלק, קראתי בפורומים על הבעיות שלו, ואיתרתי לבסוף את הבעיה - שבב שלא מולחם טוב ללוח אם. בעייה מוכרת ומתועדת באינרטנט. פירקתי את המחשב, ובודדתי את לוח האם. את זה אני יודע לעשות (בסה"כ מדריך ומברגים קטנים..) להלחים אני לא יודע, ואין לי את הכלים הדרושים לעבודה כה עדינה לכן אני מחפש טכנאי (רצוי באזור חדרה) שיודע להלחים שבבים. הצלחתי למצוא כל מיני מעבדות מחשבים, אבל הן לא מוכנות להלחים בלבד, אלא לעשות בדיקה מקיפה ויקרה. אני לא מתכוון להוציא על הסיפור הזה הרבה כסף, זה גם ככה מחשב די ישן, ואני עובד עליו יותר בתור פרוייקט. אבל אני כן רוצה שהוא יעבוד.. אם מישהו מכיר טכנאי, או יכול להפנות אותי לאתר/טלפון, אני אשמח תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. המבצעים העדכניים של החנות המקוונת כוללים זכרונות DDR4 מבית מיקרון, כונני אחסון ייחודיים של חברת VisionTek וגם כונן BX100 בנפח ומחיר צנועים אם אתם חובבי חומרה, אבל כרטיסי מסך של NVIDIA לא מדברים אליכם, לאמאזון סניף ארצות הברית יש עוד כמה וכמה הצעות תחרותיות עבורכם ממש עכשיו. נתחיל בכונן SSD ממשפחת ה-BX100 הראויה של Crucial, אשר מציעה ביצועי ביניים לא רעים בכלל במחיר שפוי. כאן מדובר בהצעה לרכישת כונן בנפח המינימילי של 120 ג'יגה-בייט בעבור עלות של 53.85 דולר כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – כ-210 ש"ח, שהוא תג מחיר בו נמכרים בארץ כוננים פחות איכותיים באופן משמעותי בחנויות. מכאן, נעבור למבצע נאה על זכרונות DDR4 ממשפחת ה-Ballistix, גם היא של Crucial. הזכרונות הם מס…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by altatrifoti,

שלום לכולם אני רוצה לדעת שמות של חנויות של מחשבים הרכבה עצמית תשלומים נוחים וכמה שפחות ריבית

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by alex542,

אני מחפש מתאם חשמל בכניסה שלו חיבור נקבה ל3 פינים(איטליה) ויציאה זכר שמתאים לישראל. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. https://www.aliexpress.com/item/4000193213484.html?spm=a2g0o.cart.0.0.777d3c00LSYyYm&mp=1 1.כתוב שם שהמחיר לא כולל מס...כמה זה אומר שצריך להוסיף ואיך צריך לעשות את זה? 2.האם סים של הארץ יעבוד על המכשיר הזה?

6. Started by MotMot,

שלום חבר שלי רוצה לקנות מסך גיימר יקר מאמזון. לפי חישובי אמאזון זה יעלה 8000 שקל, כמה ישלם מע"מ ופקדון על המוצר? והאם אני יכול להפקיד סכום כזה בבנק בלי תסבוכת?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם, במסגרת פתיחת עסק חדש בתחום ההייטק, עדיין סודי, אני מחפש חברה שתספק לי מדפסות משולבות עם סורק, מכונת צילום, ופקס. בנוסף גם 2 מקרנים באיכות טובה, רצוי שיהיו ניידים. אני מחפש חברה שתספק לי את המוצרים. קצת התבלבלתי באינטרנט כי יש הרבה מאוד חברות ואתרים שונים בנושאים האלו. בהשוואה שעשיתי בזאפ קיבלתי הצעת מחיר הוגנת מהאתר http://www.topink.co.il/, האם למישהו יש ניסיון בעבודה משותפת איתם בעבר? אינני מכיר את חברת Epson, הם אמרו שהם ממליצים על המוצרים מהחברה הזו, אך מעולם לא שמעתי עליהם בארץ. האם מישהו פה יכול לספר לי את רמת הביצועים שלהם? אני מאוד מתלבט בינם לבין חברת Brother. תודה רבה על העזרה מראש, גיא

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. ראיתי שיש להם מבצע של ספק+ תשתית, לא שמעתי עליהם כספקים ואני לא מעוניין להתחייב לספקית בלי לדעת אם היא רקובה או לא. שימושים - משחקים\הורדות\youtube. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Gamer1351,

2.5 מגה 3 חודשים ראשונים חינם חודשים 4-12 19.9 לחודש. מחיר ממוצע 15 שח לחודש בלי התחייבות+ עכבר אופטי מתנה חח, אחרי שעה שהייתי איתם על הקו , נראה לכם אפשר להוציא יותר זול?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. צריך חשבון ב GOG. כל מה שצריך לעשות זה להזין אימייל ומקבלים קוד למשחק חינם. לינק לעמוד: https://arstechnica.co.uk/gaming/2017/04/ars-gog-free-games-partnership/ שימו לב: זמין רק עד 13:00 שעון אנגליה היום ה-27 לאפריל. (נראה לי שזה 15:00 אצלנו, לא יודע מה מצב שעון הקיץ שם)

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. כרטיס הביניים עם הגנות מפני כורי Ethereum שאפתנים נועד לנסות ולייצר את המחסור הקשה והמחירים המוגזמים בשוק - אבל נכון לעכשיו המציאות מציירת לנו תמונה שונה בתכליתלכתבה

12. Started by k_700,

שלום, איזה מכונות גילוח מומלצות יש במסגרת התקציב(380 שח ולא יותר). רצוי שתהיה נשטפת ומותאמת לזיפים קשים ועור רגיש. ראיתי את זו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=820898 האם מישהו מכיר אותה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם, אני משתמש מזה כבר שנתיים+ במסך של חברת LG מסוג LED. באמת מסך פצצה, מאוד מרוצה ממנו. לפני כחצי שנה ממש במקרה שמתי לב שהכיסוי של המסך נפתח. המסך מורכב מזוג מכסים קדימה ואחורה, וכמובן כל העסק הזה סגור כנראה על ידי קליפסים. אז המסך נפתח בצד שמאל, אין אפשרות ללחוץ ולסגור ונסיתי. http://www.pclaunches.com/entry_images/1009/24/acer_S243HL-monitor2-thumb-450x337.jpg בתמונה אפשר לראות את המסך, אז הוא נפתח ממש באמצע אבל למעלה - לא רואים בתמונה את הצד הזה. כיום: היום נסעתי לח.י בשביל לממש אחריות, אחרי שכחצי שנה לא היה לי זמן פנוי בבוקר. הגעתי כולי שמח וטוב, הנציג אמר לי שכנראה זה משהו קטן ואפשר לסדר את זה בלי בעיה. הוא יצא וטען שהקליפס הפנימי נשבר - רמז שאני ע…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אתר מעולה שעושה השוואות מחירים למוצרים שנמכרים באמאזון ונותן את הדילים הכי טובים היתרון הכי משמעותי הוא שהאתר מחשב כבר את המיסים והמשלוח לישראל מומלץ בחום בבקשה לינק https://www.mudcompare.com/search/428651031;p=;t=0

15. הוט התחילה לחלק ללקוחותיה בחודשים האחרונים את המודם החדש שלהם, HOTBOX. אבל לא עברו הרבה ימים, וכבר התגלו הרבה בעיות. ואני אחד מהלקוחות שסובל מהן. נפרט את תהליך השדרוג ל30 מגה שעברתי: 1. לחכות כחודש ימים לקבלת המודם. בלי שאף אחד יגיד לי שהמודם לא נתמך במלואו בחיבור לחייגן. 2. ביום הגעת הטכנאי והתקנת המודם, שינו לי מחיבור לחייגן לחיבור ישיר. הטכנאי לא שאל אותי ולא השאיר לי ברירה, חייג להוט ופשוט ביטל לי את החייגן. כשניסיתי לברר מה פשר הדבר, הוא הסביר לי בקצרה, לפני שברח, שהמודם לא תומך בחייגן, בלי שהיתה לי אפשרות להסביר לו שיש לי חבילת גיימר. 3. במשך שלושת החודשים הבאים סלבתי מאיטיות נוראה של האינטרנט של הוט. בלי להנות מחיבור המעולה של בזק בינלאומי, מתעדוף של גיימר, ולא מהכ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by moshel61,

ברצוני לשתף אתכם בשרות הגרוע של דל. קניתי מחשב נייד Dell Latitude 6220 שעלה כמעט 4000 ש"ח . אחרי שבועיים חיברתי דיסק און קי לשקע USB והמכשיר לא זיהה אותו. התקשרתי למחלקת שרות של דל (שנמצאת מחוץ לישראל) והם הסבירו לי איך להוריד את העדכונים של דל מהאינטרנט ולהתקין אותם. הורדתי אותם והתקנתי אבל הסתבר שפעם הדיסק און קי עבד ופעמיים לא. אחרי שבועיים וחצי שוב התקשרתי אליהם ועשינו שוב את ההורדות והתקנו שוב ואז התברר במקרה כשחיברתי את המחשב הנייד לרשת המקומית שלי עם כבל שהחיבור לא עובד ואז הנציג של דל עשה איתי בדיקות וקבע שהלוח אם לא תקין וצריך להחליף את הלוח. מאחר שהמחשב בן חודש וקצת ביקשתי שיחליפו את המחשב ודל לא היו מוכנים בגלל שעבר חודש מאז רכישת המחשב. עד היום (חודשיים ושבוע …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by benor,

האשכול הקודם מפוצץ וכבר לא נוח לקרוא אותו. אני אתחיל: ארנק עור http://www.asos.com/River-Island/River-Island-Leather-Wallet/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2418837&cid=6516&Rf900=1623&Rf-800=-1,17&sh=0&pge=0&pgesize=-1&sort=3&clr=Brown אותו ארנק רק בצבע חום: http://www.asos.com//River-Island/River-Island-Leather-Wallet/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2418830

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ABL,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ושמתי לב שבwellcom.co.il המחירים זולים משמעותי מאייבורי וKSP. פעם שעברה שקניתי מחשב KSP ואייבורי התחייבו למחיר הזול בשוק האם זה עדייו ככה? האם מישהו קנה בוולקום ויודע להגיד איך הם?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by greenvector,

למישהו יצא לקנות שקעים או מפסקים לבית מאיביי? יש כמה דגמים מעניינים (טאצ׳ וכדומה), יתאימו לארץ? אם מישהו קנה ומרוצה אשמח ללינק, תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by dor9,

ניקח לדוגמא כרטיס גרפי: SAPPHIRE Radeon HD 7870 GHz Edition 2GB 256-bit GDDR5 המחיר שלו ב-newegg (קישור) זה 185$ USD, כלומר 652 ש"ח נכון להיום. ועל זה עדיין יש להם רווח. בחנות כלשהיא בארץ, זה עולה בסביבות 1100 ש"ח ואף יותר. יוצא הפרש של לפחות 448 ש"ח. אם אני, בתור אדם בודד, מנסה לשלוח: לארה"ב (המקום הכי רחוק) משלוח במטוס (הכי יקר, במקום אונייה) בדואר רשום (ולא רגיל) פריט בודד במשקל 2 ק"ג זה עולה 46.40 ש"ח. ראו צילום מסך, קישור. כמה כבר שוקל כרטיס מסך? לא עובר את ה-5 ק"ג. כך שהמחיר על משלוח של כרטיס גרפי בודד אמור להיות בסביבות 125 ש"ח מקס'. dafuk?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ballcall2,

קראתי באינטרנט על האתר neubux ורציתי לדעת אם זה סתם Scam שאני לא אראה ממנו שום כסף, או שזה באמת אתר שאנשים משתמשים בו ומרוויחים קצת כסף.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ציפור-צהובה,

ערב טוב, אנחנו מתעתדים לעבור דירה בקרוב וצריכים להחליט כיצד למזג את הבית, מדובר בדירת 4 חדרים, סלון גדול. רוב שהותנו בבית מתרכזת בסלון הבית. מבחינת נוחות, מבחינה כלכלית וכן חיסכון בחשמל - האם כדאי לרכוש מיני מרכזי או מזגן בכל חדר? ואיזה מזגן מומלץ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. תוך כדי התעניינות לקנות את Gears Of War 4 התחלתי לקרוא קצת וראיתי שמי שקונה בPRE-SALE מקבל גם את הDLC בחינם. באתר האמריקאי המשחק עולה 59 דולר (כולל מסים) לגרסה הרגילה ו99 דולר לגרסה המיותרת חח תוך כדי נסיונות רכישה שלא צלחו (המערכת לא הצליחה לבצע את הרכישה) נכנסתי לאפליקציה של החנות במחשב שלי והמחיר שם שונה לגמרי 300 שקל לגרסה הרגילה ו500 שקל למורחבת ! מישהו יודע למה ההפרשים כלכך גדולים ?? ואיך אני יכול פשוט לרכוש את המשחק דרך האמריקאי?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש חנות באיזור שפלה-מרכז שאוכל להביא מחשב עם לוח מקולקל+לוח חדש להרכבה במקום?

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.