צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,315 דיונים בפורום זה
-
שלום, השיפוצניק לא נתן לי חשבוניות על תשלומים ששילמתי לו, והסתלק. ניתן להתלונן עליו ברשויות המס? משטרה? משרד האוצר? משרד העבודה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני רוצה לשפר את כרטיס מסך והמעבד במחשב (גיימינג) שלי אני רוצה לשחק red dead redemption בגרפיקה טובה וב- 60 FPS. יש לי 2700 ש''ח. אני רוצה לדעת אם זה אפשרי לקנות את זה בסכום שלי... אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות. אני רוצה לדעת איזה מעבד כדאי לי לקנות והאם הוא מתאים ללוח האם שלי . צרפתי את החומרה שלי בCPU-Z. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרטיס הביניים עם הגנות מפני כורי Ethereum שאפתנים נועד לנסות ולייצר את המחסור הקשה והמחירים המוגזמים בשוק - אבל נכון לעכשיו המציאות מציירת לנו תמונה שונה בתכליתלכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
חברים אני ממש צריך את העזרה שלכם אני מחפש את המספר עוסק מורשה או ח.פ של עולם הניידים אבל אני לא מוצא בשום מקום אם מישהו איי פעם קנה מהם זה אמור להיות רשום על החשבונית אני אשמח אם תעדכנו אותי זה חשוב! המון תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בעקבות הדיון שלי בפורום רציתי לעלות נושא מסוים לדיון. הסיבה העיקרית שתמיד השתדלתי לרכוש מחשב קרוב אלי לבית היתה חוסר רצון להיות תלוי במשלוחים (הן מבחינת זמן והן מבחינת עלויות). אבל דווקא המקרה שבו מחשב נדפק במשלוח מעולם לא עלה בדעתי. גם על מחשב חדש בן שבועיים תחילה סירבו להחליף למחשב חדש ואני תוהה לעצמי מה היה קורה אם זה היה קורה שנה אחרי הרכישה (וחכו נראה מה אקבל כשאקבל את המחשב חזרה). אין לחנות באמת דרך לוודא שרכיב הוא תקין ב-100%. האם זה לדעתכם משהו שיגרום לכם לפסול חנות?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, הגעתי במקרה לאתר הזה http://www.ldngrabhire.co.uk/ חפשתי לקנות נעל מסוימת... מצאתי אותה שם, מודה שהאתר נראה מחשיד מאוד... אבל אכשהו זרמתי... גיהצתי 250 שקל, הזמנתי וחשבתי לעצמי אחר כך שכנראה הלך הכסף ולא נקבל כלום. הגיע דווקא חבילה בסוף, דגם זיוף של נייקי בלי חבילה, שאפילו לא קרוב למה שהזמנתי. שלחתי מייל ולא עונים... יש משהו שאפשר לעשות עם דברים כאלה ? יש למי לפנות בכלל ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן קיבלתי לידי מחשב נייד מאוד ישן שלא נדלק, קראתי בפורומים על הבעיות שלו, ואיתרתי לבסוף את הבעיה - שבב שלא מולחם טוב ללוח אם. בעייה מוכרת ומתועדת באינרטנט. פירקתי את המחשב, ובודדתי את לוח האם. את זה אני יודע לעשות (בסה"כ מדריך ומברגים קטנים..) להלחים אני לא יודע, ואין לי את הכלים הדרושים לעבודה כה עדינה לכן אני מחפש טכנאי (רצוי באזור חדרה) שיודע להלחים שבבים. הצלחתי למצוא כל מיני מעבדות מחשבים, אבל הן לא מוכנות להלחים בלבד, אלא לעשות בדיקה מקיפה ויקרה. אני לא מתכוון להוציא על הסיפור הזה הרבה כסף, זה גם ככה מחשב די ישן, ואני עובד עליו יותר בתור פרוייקט. אבל אני כן רוצה שהוא יעבוד.. אם מישהו מכיר טכנאי, או יכול להפנות אותי לאתר/טלפון, אני אשמח תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למישהו יצא לקנות שקעים או מפסקים לבית מאיביי? יש כמה דגמים מעניינים (טאצ׳ וכדומה), יתאימו לארץ? אם מישהו קנה ומרוצה אשמח ללינק, תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך חשבון ב GOG. כל מה שצריך לעשות זה להזין אימייל ומקבלים קוד למשחק חינם. לינק לעמוד: https://arstechnica.co.uk/gaming/2017/04/ars-gog-free-games-partnership/ שימו לב: זמין רק עד 13:00 שעון אנגליה היום ה-27 לאפריל. (נראה לי שזה 15:00 אצלנו, לא יודע מה מצב שעון הקיץ שם)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה שלי כמה סיגריות אלקטרוניות אפשר לרכוש בהזמנה אחת...? http://www.uecigarette.com/ego-k-650mah-double-add-eliquid-ecigarette-tobacco-flavor.html
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר מספר שנים שיש לי מנוי אינטרנט לתשתית הוט בשנה האחרונה אני נתון למתקפה בלתי פוסקת של נסיונות להעביר אותי לטריפל כל שבוע שבועיים אני מקבל שיחת שכנוע ומסביר באדיבות שהמשפחה רוצה טלויזיה של YES וטלפון של בזק. היום חטפתי עצבים ואמרתי לנציג שאם הוא מתקשר אלי עוד פעם אני פונה למנכ"ל שלו אבל יש לי תחושה שזה לא באמת יפתור את הבעיה מאחר והם, הנציגים כל הזמן מתחלפים וברור לי שאני מופיע ברשימה של אלה שחייבים להעביר אותם בכל מחיר. מה אתם אומרים, איך אפשר לפתור את הבעיה. איך יוצאים מזה ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לכל מבצעי סוכות 2023 TMS - בתוקף עד ה8/10/23 או גמר המלאי (המוקדם מבינהם) - תקף גם לרכישות באילת! ובנוסף להכול - ובמיוחד למי שקונה מפרט מחשב,עוד מתנה מטורפת 💥 בקנית מחשב בסכום 3500 ועד 5500 כולל מע"מ מתנה - MK-110-KKMF1-HE 💥 בקנית מחשב בסכום 5501 ועד 8000 כולל מע"מ מתנה - Gigabyte FORCE K81 Mechanical Gaming Keyboard 💥 בקנית מחשב בסכום 8001 ועד 11000 כולל מע"מ מתנה - Corsair K55 RGB Gaming Keyboard 💥 בקנית מחשב בסכום 11001 ויותר כולל מע"מ מתנה - Corsair K70 RGB TKL Champion Mechanical Gaming Keyboard — CHERRY MX Red רוצים טיפול מהיר יותר בהזמנה? תציינו בהערות של ההזמנה לטיפול רועי + תדאגו לשלוח לי מספר הזמנה בהודעה פרטית ואדאג לטפל בזה באופן ישיר חג שמ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
מה אתם אומרים? כדאי בכלל לרכוש מחשב נייד מהDUTY FREE? אם מישהו מכיר מחשב נייד עדכני (מעבד זכרונות וכו'.... ) בסביבות ה 300$ עד 350$ .. בבקשה תמליצו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש חנות באיזור שפלה-מרכז שאוכל להביא מחשב עם לוח מקולקל+לוח חדש להרכבה במקום?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
https://www.aliexpress.com/item/4000193213484.html?spm=a2g0o.cart.0.0.777d3c00LSYyYm&mp=1 1.כתוב שם שהמחיר לא כולל מס...כמה זה אומר שצריך להוסיף ואיך צריך לעשות את זה? 2.האם סים של הארץ יעבוד על המכשיר הזה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה לסמאטרפון לא יקר לבת 12, שצריכה תקשורת עם ההורים ועם אינטרנט בזמן שהיא הולכת עצמאית לבית הספר/חוגים וכו'. לפני שנה לאחר שקראנו המלצות רכשנו Nokia 2.3 שמריץ Android One בעלות של 130$, אבל הוא איטי מאוד ולא נוח להמשיך להשתמש בו. אין לנו תקציב ספציפי, אבל אנחנו רואים שבעלות של כ 500 ש"ח/130$, קיבלנו מוצר לא טוב, למרות ההמלצות, לכן אני מניח שצריך להשקיע יותר, כ 1,000 ש"ח וצפונה. אשמח לקבל המלצה לסלולארי מתאים, עדיף כמובן כמה שיותר זול, אבל שלא יהיה איטי כמו המכשיר הקודם. 1. יש לנו אפשרות לרכוש בארה"ב אבל לפי המחירים שראיתי ומופיעים מטה, ההפרשים בד"כ מאוד קטנים, ונראה שאין באמת הצדקה לרכוש בארה"ב במקום בישראל, אני טועה? 2. אם רוכשים בארה…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
תיכנסו לאתר רשות השידור, ותקישו מימין על "מאגר הטפסים". כתבה בדה מרקר על ההחזר שימו לב! צריך לשלוח בקשה לפטור מחדש מדי שנה, ורק לאחר 3 שנים, פטור יהיה קבוע.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש המלצה למכשיר ריצה\הליכון שישמש בעיקר להליכה מהירה ומעט מאוד לריצה. צריך להתאים לאדם ששוקל מעל 120 ק"ג. צריך גם שיהיה אפשר לאחסן אותו בקיפול. אשמח גם לקישורים לפורומים שמתעסקים בזה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניקח לדוגמא כרטיס גרפי: SAPPHIRE Radeon HD 7870 GHz Edition 2GB 256-bit GDDR5 המחיר שלו ב-newegg (קישור) זה 185$ USD, כלומר 652 ש"ח נכון להיום. ועל זה עדיין יש להם רווח. בחנות כלשהיא בארץ, זה עולה בסביבות 1100 ש"ח ואף יותר. יוצא הפרש של לפחות 448 ש"ח. אם אני, בתור אדם בודד, מנסה לשלוח: לארה"ב (המקום הכי רחוק) משלוח במטוס (הכי יקר, במקום אונייה) בדואר רשום (ולא רגיל) פריט בודד במשקל 2 ק"ג זה עולה 46.40 ש"ח. ראו צילום מסך, קישור. כמה כבר שוקל כרטיס מסך? לא עובר את ה-5 ק"ג. כך שהמחיר על משלוח של כרטיס גרפי בודד אמור להיות בסביבות 125 ש"ח מקס'. dafuk?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סמסונג הודיעו שהם משחררים גרסה חדשה של הנוטבוק 9, שישקול רק 799 גרם http://design.samsung.com/global/m/contents/notebook9/ המחשב שוחרר תחילה בדצמבר בקוריאה שם נמכרו ממנו מעל ל100,000 יחידות https://www.sammobile.com/2017/02/21/samsungs-refreshed-notebook-9-surpasses-100000-sales-in-south-korea-in-under-two-months/ הוכרז תאריך למכירה במערב - ה18 בפברואר 2018 https://www.theverge.com/2018/2/15/17013324/samsungs-notebook-9-laptop-price באתר של סאמסונג הופיעו דגמים חדשים, ואף מחשב לא שוקל 799 גרם. הגרסה החדשה של הנוטבוק 9 שוקל שם 2.2 lbs שזה 998 גרם. https://www.samsung.com/us/computing/windows-laptops/all-windows-laptops/s/_/n-10+11+hv22t/ …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הרי באמאזון זה לא כך, אז מה הקטע?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב לקנות כונן קשיח מאמזון, אבל אספקת החשמל שלו היא ככל הנראה אמריקאית. (110V, שקע שונה וכו') בהנחה שאני מעוניין להשתמש בו בישראל - מה עליי לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני זקוק לעצתכם, אך לפני כן הייתי רוצה לשתף אתכם בחוויית השירות הנוראית שהייתה לי עם 012. אני שומע תמיד רבים שמתלוננים לנציגי לקוחות על ביצועי אינטרנט גרועים, חסימות פורטים, קו טלפון שלא תמיד עובד וכו'. הייתי רוצה להציג את הסיפור שלי, שהוא מזווית קצת אחרת - רמת השירות. לעיתים אנו פונים לנציגים לביצוע פעולות "פשוטות" שאינן קשורות לתקלות (תוסיף לי חבילת גיימר, שנה לי חבילה למהירות כפולה וכו'). בדר"כ דברים כאלה נפתרים בטלפון אחד (מקסימום 2-3). אבל לא, לא אצל 012... אתם פשוט לא תאמינו לאיזה רמות טפשות/חוסר-אכפתיות מגיעים שם הנציגים... אחרי שתקראו את הסיפור הבא אני מבטיח לכם שאפאחד מכם לא ירצה אפילו להתקרב ל- 012. כל הסיפור בגדול מדבר על ביצוע 2 פעולות פשוטות (מ…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שיש להם מבצע של ספק+ תשתית, לא שמעתי עליהם כספקים ואני לא מעוניין להתחייב לספקית בלי לדעת אם היא רקובה או לא. שימושים - משחקים\הורדות\youtube. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש איזה מוצר שאני רוצה לקנות מאיביי.ובדף המוצר רשום make offer וגם buy it now האם אני יכול לקנות בקנייה מיידית ללא קשר ל make offer?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-