צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
היי אני מעוניין להזמין מאמזון זוג מסכים, כל אחד מהם עולה 430 דולרים בערך. האם קניה כזאת תחשב כקניה של מעל ל500 דולר ועקב כך אחויב במכס? האם יש טעם לקנות אותם כך שישלחו בנפרד ויחשבו לשתי חבילות שונות? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך עזרה בנושא הזה, אני צריך לשלוח 10 יורו או 5 יורו. ואני רוצה שבסופו של דבר יהיה בחשבון של השני 5 או 10 יורו. אני צריך חישוב לשניהם. אני זוכר שבעבר היה אפשר לשלוח בלי עמלה. האם זה אפשרי גם היום? האם הצד השני יכול להשתמש בחשבון PAYPAL לא מאומת?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לשפר את כרטיס מסך והמעבד במחשב (גיימינג) שלי אני רוצה לשחק red dead redemption בגרפיקה טובה וב- 60 FPS. יש לי 2700 ש''ח. אני רוצה לדעת אם זה אפשרי לקנות את זה בסכום שלי... אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות. אני רוצה לדעת איזה מעבד כדאי לי לקנות והאם הוא מתאים ללוח האם שלי . צרפתי את החומרה שלי בCPU-Z. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אז המקרר עשה את שלו ואני מחפש עכשיו מקרר חדש לבית צריך משהו גדול באזור ה610 ליטר חשוב לי שיהיה 4 דלתות כאשר במקרר אין הפרדה (עבור סירים גדולים או תבניות) לא צריך בר מים יש תמי4, מגרת קרח מומלץ. גובה עד 184 רוחב עד 100 ועומק אין בעיה צבע חשוב רק לבן. אם יש לכם המלצות גם ממה להיזהר או למה לשים לב בקניה גם יעזור, תקציב באזור ה 8 תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
-
אחותי לקחה את הילדים שלה ושל אחי לספארי. נסעתי לשם לאסוף את הילדים של אחי ובקופה הבהיר לי בנחרצות אדם בשם יוני (כנראה, פירוט בהמשך) שאי אפשר להכנס לאסוף את הילדים בלי לשלם. לא הועילו כל ההסברים שמדובר ב2 משפחות עם מבוגר אחד, ההבטחות להשאיר רישיון נהיגה, ארנק או כל ערבון שירצו - הם לא הסכימו בשום פנים ואופן לתת לאסוף את הילדים. עד כאן התנהלות מכעיסה אבל עדיין בגבול מה שנחשב סביר במדינה שלנו. יש לציין שעד השלב הזה דיברתי בטון מנומס ורגוע לחלוטין. בשלב הזה שאלתי אם מי אני מדבר (שמו) וכאן פשוט נעניתי בזלזול מוחלט. משפטים כמו "ומה השם שלך?" "למה שאענה לך" וכדו'. גם כאשר נתן את שמו אמר זאת בצורה כל כך מזלזלת שנשמע כאילו הוא המציא אותו הרגע. שאלתי במיוחד אחד מאנשי האבטחה שמ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משחקי האינדי עושים קאמבק למיזם המשחקים המוזל עם חבילת ה-Humble Indie Bundle 16 התגעגעתם? אחרי תקופה של כמה חודשים שבהם הוא שיווק בעיקר משחקים מוכרים מבית מפתחות ומפיצות מבוססות, מיזם ה-Humble Bundle חוזר אל המקורות שלו עם חבילת משחקי אינדי חדשה, מספר 16 – וכמו תמיד מדובר בדיל קורץ מאוד שתתקשו למצוא דומה לו במקום אחר. חבילת המשחקים הבסיסית, שאותה יקבלו כל מי שיבחרו לשלם דולר בודד או יותר, כוללת את משחק הפעולה הארקיידי Retro City Rampage DX (שהוא מעין פרודיה על מגוון משחקים קלאסיים), משחק האימה Outlast אשר הושק בשנת 2013 וזכה לביקורות חיוביות מאוד, ומשחק ההרפתקאות הייחודי Never Alone, כולל חבילת DLC שלו. כשעוברים הלאה, אלא שיבחרו לשלם סכום גבוה מהממוצע …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החנויות המקוונות של חברת הענק חוזרות להציע משלוחים (מהירים ויקרים) לצרכנים המקומיים לאחר חודש וחצי של הקפאה - וגם חנות הבגדים הפופולרית Next חוזרת לפעול במקביל לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב ניידי מודרני עם מעבד משושה ליבות, כונן אחסון זריז של 512GB וגם 16GB של זכרון DDR4 במחיר של כ-3,000 שקלים? מסתבר שזה אפשרי, אם אתם מוכנים לבחור במותג הצעיר מבית Xioami שמרחיב את נוכחתו בשוק המקומילכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
Antec Nine Hundred Two Tower CASE. Intel Core i5-760 @ 2.80GHz. Gigabyte GA-H55M-UD2H MOBO. Corsair 750TX 750-Watt TX Series 80 Plus Power Supply. 8G DDR3 RAM 4X2 GSKILL. scythe mugen 2 COOLING.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני רוצה לדעת שמות של חנויות של מחשבים הרכבה עצמית תשלומים נוחים וכמה שפחות ריבית
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה ל אופנים 24" בולם זעזועים קידמי הילוכים לילד בן 10 אפשרות גם משומשות
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר לא יודע מה לעשות.. עברתי 3 חברות בחודש האחרון ואני עדיין מאוכזב מכולן, חוויות שירות גרועות להחריד! הוט: עם הוט הייתי שנים, היה לנו אינטרנט 100 מגה אבל מהירות מחרידה והמון המון ניתוקים, עד שהחלטנו להתנתק ולעזור לבזק. בזק: המהירות הייתה עוד יותר מחרידה, הייתה לנו חבילה של 30 מגה אבל מספיק שהיית פותח את הטורנט עם הורדה מסכנה אחת האינטרנט היה הופך כ"כ איטי שהיה לוקח 10 שניות להיכנס לגוגל. הם לא עצמאיים בשיט, בכל בעיה הכי קטנה הם היו צריכים להעלות את הוט על הקו ועד שהוט עונים זה 40 דקות אז התחרפנתי. הם ניסו לסדר את הבעיה 4 פעמים אבל ויתרתי כבר, לא רציתי להקשיב להם ולקח לי שעתיים וחצי!!! להתנתק מהם, הם לא עזבו אותי בשקט, העבירו אותי מנציג לנציג לנציג וניסו לשכנע אותי בלי הפ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לספר לכם על שירות נפלא של חבר DELL בארץ. לפני חצי שנה רכשתי מסך של DELL והכל עבד מצוין והייתי מאד מרוצה ממנו. לפני שבוע פתאום חצי מהמסך שלי נהיה ירוק ולא ניתן היה לעבוד ככה. הרמתי טלפון לשירות לקוחות של DELL ביום ראשון כדי לממש את האחריות, אחרי ששמעו ממני את הסיפור על התקלה(שיחה של 5 דקות), לקחו את מספר ההזמנה של המסך ששמרתי וישר אמרו שאין בעיה ויחליפו לי את המסך בחדש. יום אחרי זה התקשרו אלי והתנצלו שאין את המסך כרגע במלאי ולכן יקח מספר ימים עד שהוא יגיע מחו"ל, יפה מאד שמודיעים היום כבר קיבלתי מסך חדש מהקופסא. ככה צריכות לעבוד כל החברות ולא לטרטר את הלקוח עד שהוא מתייאש עד שמקבל שירות וממש אחריות. כולם צריכים ללמוד מDELL איך לתת שירות ללקוח. מ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב נרכש כמעט לפני שנתיים, יש לו אחריות עדיין וגם את כל הקופסאות והאריזות שמרתי (מוסיף למחיר??) מעבד Intel i5 4590 3.3Ghz (אחריות עד יוני 2018) קירור למעבד Artic Alpine 11 Pro Rev.2 לוח אם GigaByte GA-H97M-D3HL (אחריות עד יוני 2018) זיכרון Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz (כל החיים) כונן WD Black 1TB (אחריות עד יוני 2021) ספק SeaSonic 620W Bronze (אחריות עד יוני 2021) מארז Antec GX500 עם חלון ציוד היקפי: אוזניות steelseries siberia v2 (אשמח לדעת מה השווי בנפרד גם) בדקתי מפרט דומה (אך עדכני יותר כיום) ויצא באזור 2800. המארז, ספק, כונן, קירור עדיין בשוק כיום. להוריד 30% יהיה סבבה לגמרי?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע מכל מה שראיתי רק KSP העלו מבצע יכול להיות שבהמשך היום יהיו עוד חנויות שיצטרפו http://sale.ksp.co.il/bf2016/1#kspBox
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אוטוטו נכס לבית חדש ורוצה לדעת מחירים חבילות טלוזיה בכלבים או בלווין ספק ותשתית לאינטרנט 5מגה ומעלה.. בדקתי כרגע בהוט חבילה אחרונה ב 339 כל החבילות והערוצים פתוחים טלפון ללא הגבלה אינטרנט עד 100 ובפק של הוט נט ב 20 שח האם זה כדאי ואמין.? עם הוטנט לא יצא לי להשתמש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקווה שאני פותח את הדיון בפורום הנכון, לפני כחודש קניתי בארה"ב נייד חדש Dell inspiron 15z וכשחזרתי בחזרה לארץ גיליתי שאחד הצירים שמחבר את המסך למחשב שבור, רציתי לקבל המלצה לחנות או מעבדה באזור חיפה שיכולים לטפל בזה אין לי אחריות בין לאומית אז מקום שגם המחיר בו הגיוני. תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרי באמאזון זה לא כך, אז מה הקטע?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מסתכל על מחשבי גיימינג ובTMS מתוך סקרנות הסתכלתי על המחשב הכי יקר שלהם לגיימינג. http://www.tms.co.il/product/15532 תשימו לב שהכרטיס מסך הGTX 980, אפילו אם יש לו המון זיכרון והמהרות הוא בטח פחות טוב מכרטיס GTX 1070? במחשב זול בהרבה יש כרטיס GTX 1070? אז אני לא קולט פה משהו? למה שירצו לקנות מחשב כזה יקר עם כרטיס מסך מהדור הקודם? זה מחשב הרבה יותר זול עם כרטיס GTX 1070 http://www.tms.co.il/product/17986
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
המקבוק Air נמכר ב-eBay ב-$699.99 לזמן מוגבל. משלוח לישראל יעלה כ-$65 ומיסים בשווי $255 יתווספו למחיר במסגרת ה- Global Shipping Program של eBay. http://ilshipping.com/?p=312
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מדפסת לייזר שחור לבן למשרד. אני צריך שהיא... תדפיס... בצורה מקצועית, יעילה, מהירה, טובה ושלא תעשה בעיות, ועדיף קטנה יחסית. אני לא צריך סורק / פקס / מכונת צילום וכל הדברים השונים, רק מדפסת שתדפיס שחור לבן בצורה טובה. יש המלצות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ובאופן כללי, האם יש אפשרות לפתיחת כתובת משלוח כמו בארה"ב?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי לפני כחצי שנה אוזניות מKSP, ויש לי עלהן שנה אחריות. הסליידר של הגודל מתחיל להסדק.. האם זה משהו שמצדיק פנייה למימוש אחריות? (אני לא רוצה סתם ללכת עד לשם..) ראיתי שיש טופס אחריות אך הוא לא נמצא אצלי/בכלל כיוון שהאוזניות נרכשו עבורי ולא רכשתי אותם בעצמי. אחריות תקפה לדברים כאלו בכלל או רק לכשלים בחומרה של האוזניות? KSP יעזרו בכלל או שהם גרועים כמו שאומרים? אולי בכלל יש אחריות של Shure עצמם? מצאתי בכמה מקומות שכתוב שנתיים, ואנשים שפנו ישירות אליהם ותיקנו להם.. אבל איך אני אוכל לפנות אליהם במקרה הצורך? הם קצת בארה"ב וזה..
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקלקל לי אחד הכוננים הקשיחים, הכונן היה אצלי שנתיים וחצי ועדיין במסגרת אחריות בKSP , מסרתי את הכונן בתאריך 6.10 ולאחר כיומיים שהתקשרתי נאמר לי שמחליפים כונן ויקח מספר ימים. כך נמשך כבר שבועיים וגם היום אמרו שעדיין לא הגיע הכונן. הכונן המדובר הוא SAMSUNG HD204UI הקיצר האם זה הגיוני שיקח כל הרבה זמן לממש אחראיות על חלק ועוד על חלק כזה קריטי? מה הייתם עושים ? להמשיך להמתין ולהתקשר? ללכת אליהם?(ספק יעזור)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-