צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,306 דיונים בפורום זה
-
למישהו יצא לקנות שקעים או מפסקים לבית מאיביי? יש כמה דגמים מעניינים (טאצ׳ וכדומה), יתאימו לארץ? אם מישהו קנה ומרוצה אשמח ללינק, תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוט התחילה לחלק ללקוחותיה בחודשים האחרונים את המודם החדש שלהם, HOTBOX. אבל לא עברו הרבה ימים, וכבר התגלו הרבה בעיות. ואני אחד מהלקוחות שסובל מהן. נפרט את תהליך השדרוג ל30 מגה שעברתי: 1. לחכות כחודש ימים לקבלת המודם. בלי שאף אחד יגיד לי שהמודם לא נתמך במלואו בחיבור לחייגן. 2. ביום הגעת הטכנאי והתקנת המודם, שינו לי מחיבור לחייגן לחיבור ישיר. הטכנאי לא שאל אותי ולא השאיר לי ברירה, חייג להוט ופשוט ביטל לי את החייגן. כשניסיתי לברר מה פשר הדבר, הוא הסביר לי בקצרה, לפני שברח, שהמודם לא תומך בחייגן, בלי שהיתה לי אפשרות להסביר לו שיש לי חבילת גיימר. 3. במשך שלושת החודשים הבאים סלבתי מאיטיות נוראה של האינטרנט של הוט. בלי להנות מחיבור המעולה של בזק בינלאומי, מתעדוף של גיימר, ולא מהכ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב, אנחנו מתעתדים לעבור דירה בקרוב וצריכים להחליט כיצד למזג את הבית, מדובר בדירת 4 חדרים, סלון גדול. רוב שהותנו בבית מתרכזת בסלון הבית. מבחינת נוחות, מבחינה כלכלית וכן חיסכון בחשמל - האם כדאי לרכוש מיני מרכזי או מזגן בכל חדר? ואיזה מזגן מומלץ?
-
האשכול הקודם מפוצץ וכבר לא נוח לקרוא אותו. אני אתחיל: ארנק עור http://www.asos.com/River-Island/River-Island-Leather-Wallet/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2418837&cid=6516&Rf900=1623&Rf-800=-1,17&sh=0&pge=0&pgesize=-1&sort=3&clr=Brown אותו ארנק רק בצבע חום: http://www.asos.com//River-Island/River-Island-Leather-Wallet/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2418830
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראו עמוד זה: https://www.orange.co.il/he-il/cellular/sf-lp/plans-2014/ המבנה של עמוד שבור כפי שמופיע בדפדפנים. אני רואה שליד כל חבילה מצוינים מספר מנויים ואני לא מבין מה הכוונה. האם זה מספר מנויים מינימלי שצריכים להצטרף כדי שכל אחד יוכל להינות בחבילה שבמבצע או שזה מספר מקסימלי של אנשים במשפחה שיכולים להינות בחבילה שבמבצע? יש לי שאלה בנוגע לחבילה ראשונה של 69 ש''ח בחודש. עד כמה שאני מודע, יש חבילה במחיר שונה אצל הוט וגולן. בהתחשב שאני באורנג', האם כדאי לקחת חבילה שלהם ב-69 ש''ח ולחסוך בטריחה לעבור לחברה אחרת? אורנג' מציעים 500 מגה בחבילה ולאחר שנפח יגמר, אחוייב ב-5 אגורות לכל מגה, שזה זול משמעותי בהשוואה למחיר למנוי שאין לא חבילה כזאת - 2 ש''ח לכל מגה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע מאוד סובל עם הבלאקברי שיש לי. ואני מעוניין לקנות סלולרי אחר. רציתי לדעת האם יש חוק מסויים המתיר לייבא פלאפון מחו"ל לשימוש אישי בלבד - ולקבל פטור ממכס/מע"מ ? אני רוצה לייבא IPHONE 5 אין לי בעיה שהוא יהיה מחברה מסויימת אצלהם (אני יכל לפתוח אותם בארץ). יש חנויות שאתם מכירים ששולחות לכאן לארץ ? המוצר עצמו עולה באיזור 650$ .. ככה שזה עובר את המכסה של המכס. ועוד שאלה, יש מכשירים שהם עם BAD ESN, יש לי מה לעשות איתם בארץ ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום תאריך:27/12/2020 זהירות מרכישת גקוזי מתנפח דגם מלדיבים גקוזי מלדיבים שנחשב הטופ של גקוזי מתנפח שנימכר היום בין 8000 ל- 9000 שקל אני רכשתי אותו בסוף חודש יוני 2019 , לאחר עונת רחצה אחת החל לצאת אויר מהתפר ההדבקה מסביב הוזמן טכנאי שתיקן לאחר שהוציא את כל האויר מהגקוזי , וביקש שתוך 48 שעות ניתן לנפח שוב. וכך נעשה אך לא היה ניתן למלא אויר כי החל לצאת אויר מהגטים בגקוזי, שוב הוזמן השרות לאחר שנשלחו אליהם התמונה שלא ניתן לנפח, כך שבסוף חודש מרץ השנה החברה החליפה לי מיכל חדש של הגקוזי והכל סודר. בחודש יוני החלטתי להפעיל והכל היה תקין עד חודש אוקטובר ראיתי שאויר יוצא שוב בצורה איטית, ואז הוחלט לרוקן ולנקות ולהכין לעונה הבאה, …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/380609055787?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 מעניין אותי לדעת איך זה עובד, אם בכלל, והאם אתם מרוצים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שיש להם מבצע של ספק+ תשתית, לא שמעתי עליהם כספקים ואני לא מעוניין להתחייב לספקית בלי לדעת אם היא רקובה או לא. שימושים - משחקים\הורדות\youtube. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תוך כדי התעניינות לקנות את Gears Of War 4 התחלתי לקרוא קצת וראיתי שמי שקונה בPRE-SALE מקבל גם את הDLC בחינם. באתר האמריקאי המשחק עולה 59 דולר (כולל מסים) לגרסה הרגילה ו99 דולר לגרסה המיותרת חח תוך כדי נסיונות רכישה שלא צלחו (המערכת לא הצליחה לבצע את הרכישה) נכנסתי לאפליקציה של החנות במחשב שלי והמחיר שם שונה לגמרי 300 שקל לגרסה הרגילה ו500 שקל למורחבת ! מישהו יודע למה ההפרשים כלכך גדולים ?? ואיך אני יכול פשוט לרכוש את המשחק דרך האמריקאי?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, נרשמתי לאמזון במיוחד כדי לרכוש את המסך XB321HK, הנה המוצר: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B017U8Z61W/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1 זה מאמזון אנגליה, יוצא לי מחיר סופי אחריות משלוח מסים מעמ וכל זה, 910.61GBP, אבל יש לי כמה שאלות: - אחריות, האם יש לי אחריות על המוצר אם אני גר בישראל? נגיד התקלקל אחרי חצי שנה., ואם כן לכמה זמן האחריות? לא ראיתי שום מקום שמציין מידע לגבי זה. - תשלום נוסף, אם אני משלם מראש הכל משלוח מסים מעמ וכל זה בתשלום הסופי, אני פטור לגמרי מתשלום בארץ? - משלוח. המשלוח מגיע במוצרים כאלה עד הבית? דואר ישראל? איך לוקחים חבילה כזאת והאם זה לא מסוכן לשנע מוצר כזה? אחרי הכל אני ממש חושש…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבילת הגיימינג החדשה באתר שמשלב משחקים בזול ותרומה לצדקה מציעה יותר מעשרה כותרים בולטים של המפיצה היפנית אם מבצעי סוף השבוע של Steam לא אטרקטיביים מספיק עבורכם, יכול להיות שחבילת ה-Humble Bundle הטרייה, אשר מתרכזת בכותריה המרכזיים של חברת Capcom, תעשה את העבודה – אחרי הכל, מחירים משתלמים שכאלה לא פוגשים בכל יום. כמו תמיד, גם הפעם חבילת המשחקים מתחלקת לשלושה: חבילת בסיס שתהיה זמינה לכל מי שיחליטו לשלם דולר אחד בודד או יותר, חבילת ביניים למי שישלמו סכום שגבוה מסכום הרכישה הממוצע, וחבילת מלאה לכל מי שישלמו סכום של 15 דולר או יותר – כ-57 ש"ח. Devil May Cry 4 Special Edition להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%97%D7%91%D7%99%D7%9C%D7%AA-%D7%94-humble…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אחותי לקחה את הילדים שלה ושל אחי לספארי. נסעתי לשם לאסוף את הילדים של אחי ובקופה הבהיר לי בנחרצות אדם בשם יוני (כנראה, פירוט בהמשך) שאי אפשר להכנס לאסוף את הילדים בלי לשלם. לא הועילו כל ההסברים שמדובר ב2 משפחות עם מבוגר אחד, ההבטחות להשאיר רישיון נהיגה, ארנק או כל ערבון שירצו - הם לא הסכימו בשום פנים ואופן לתת לאסוף את הילדים. עד כאן התנהלות מכעיסה אבל עדיין בגבול מה שנחשב סביר במדינה שלנו. יש לציין שעד השלב הזה דיברתי בטון מנומס ורגוע לחלוטין. בשלב הזה שאלתי אם מי אני מדבר (שמו) וכאן פשוט נעניתי בזלזול מוחלט. משפטים כמו "ומה השם שלך?" "למה שאענה לך" וכדו'. גם כאשר נתן את שמו אמר זאת בצורה כל כך מזלזלת שנשמע כאילו הוא המציא אותו הרגע. שאלתי במיוחד אחד מאנשי האבטחה שמ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אודה להמלצה. מה שחשוב הוא כמובן צריכת החשמל. המליצו לי בחנות על הדגם הזה, http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=791847 אבל 5 קוט"ש?! הייתי רוצה צריכה שפויה יותר אם אפשר. מבחינת תנאי החדר, אין משהו חריג במיוחד (חלון, קיר חיצוני או כל נתון אחר).
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לדעת שמות של חנויות של מחשבים הרכבה עצמית תשלומים נוחים וכמה שפחות ריבית
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי ראיתי שהפד שאני רוצה Razer Goliathous speed Large עולה בארץ 120 בTMS ובאיביי נמכר ב35-60 ש"ח, הפרש עצום. איך אני יודע שאני לא קונה זיוף ? ראיתי את המוכר הזה למשל http://www.ebay.com/itm/Razer-Goliathus-Fragged-Speed-Gaming-Mouse-Pad-Large-Size-L-New-/121052969958?pt=US_Mouse_Pads_Wrist_Rests&hash=item1c2f51bbe6 שהוא אומנם TOP RATED אבל הפד לא מגיע באריזה המקורית, והוא רוצה תוספת 3 דולר בשביל האריזה ??? :nixweiss:
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מדפסת לייזר שחור לבן למשרד. אני צריך שהיא... תדפיס... בצורה מקצועית, יעילה, מהירה, טובה ושלא תעשה בעיות, ועדיף קטנה יחסית. אני לא צריך סורק / פקס / מכונת צילום וכל הדברים השונים, רק מדפסת שתדפיס שחור לבן בצורה טובה. יש המלצות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לשתף אתכם בשרות הגרוע של דל. קניתי מחשב נייד Dell Latitude 6220 שעלה כמעט 4000 ש"ח . אחרי שבועיים חיברתי דיסק און קי לשקע USB והמכשיר לא זיהה אותו. התקשרתי למחלקת שרות של דל (שנמצאת מחוץ לישראל) והם הסבירו לי איך להוריד את העדכונים של דל מהאינטרנט ולהתקין אותם. הורדתי אותם והתקנתי אבל הסתבר שפעם הדיסק און קי עבד ופעמיים לא. אחרי שבועיים וחצי שוב התקשרתי אליהם ועשינו שוב את ההורדות והתקנו שוב ואז התברר במקרה כשחיברתי את המחשב הנייד לרשת המקומית שלי עם כבל שהחיבור לא עובד ואז הנציג של דל עשה איתי בדיקות וקבע שהלוח אם לא תקין וצריך להחליף את הלוח. מאחר שהמחשב בן חודש וקצת ביקשתי שיחליפו את המחשב ודל לא היו מוכנים בגלל שעבר חודש מאז רכישת המחשב. עד היום (חודשיים ושבוע …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, חשוב לי לקנות פלאפון שיאפשר תמונות ברמה גבוהה ביותר, לצורך עריכה ותחרויות. יחד עם זאת מחיר שפוי. האם קיים דבר כזה? בנוסף, אשמח לחוו"ד על המכשירים הבאים: Huawei P20 Pro Apple iPhone X Google Pixel 2 מי המכשירים עדיף? האם הייתם ממליצים על סמארטפון אחר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בואו כל אחד ואחד נפרסם הודעה אנחנו רוצים אפלוד יותר גבוה, אם כבר יש להם FACEBOOK והם מעדכנים אותנו, נשתמש בזה בשביל לעדכן אותם גם, עד עכשיו הם אומרים אנחנו לא רוצים או לא צריכים, בואו נגיד להם מה אנחנו רוצים פשוט וקל http://www.facebook.com/hot.net.il תרשמו ב WALL או איפה שבא לכם, שמישהו יתחיל וכולם ימשיכו
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתונים מהאתר הגרמני mindfactory.de
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם פגם בייצור במפעלים שמספקים את הרכיבים הבסיסיים ליצרני כונני SSD וגם מוצרים אחרים כמו דיסק און קי וכו', יגרום בקרוב למחסור רציני בזמינות החומרה הרלוונטית. התקווה שהמחסור לא יהיה ממושך, אבל אין לדעת. https://www.pcworld.com/article/613986/ssds-will-be-the-next-pc-part-to-get-a-price-hike.html/amp
-
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך עזרה בנושא הזה, אני צריך לשלוח 10 יורו או 5 יורו. ואני רוצה שבסופו של דבר יהיה בחשבון של השני 5 או 10 יורו. אני צריך חישוב לשניהם. אני זוכר שבעבר היה אפשר לשלוח בלי עמלה. האם זה אפשרי גם היום? האם הצד השני יכול להשתמש בחשבון PAYPAL לא מאומת?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ממש בור בעיניין של לצפות בטלווזינה. שנים לא היה לי כבלים או שום ערוץ טלווזיה. יש סדרה אחת שאני מעוניין לצפות בה בנטפליקס. האם יש כזה דבר לשלם עבור סידרה אחת בנטפליקס? כי אני לא בטוח שאני מעוניין לצפות עכשיו באופן קבוע, רק בסידרה הזו. איך זה עובד בעצם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אז המקרר עשה את שלו ואני מחפש עכשיו מקרר חדש לבית צריך משהו גדול באזור ה610 ליטר חשוב לי שיהיה 4 דלתות כאשר במקרר אין הפרדה (עבור סירים גדולים או תבניות) לא צריך בר מים יש תמי4, מגרת קרח מומלץ. גובה עד 184 רוחב עד 100 ועומק אין בעיה צבע חשוב רק לבן. אם יש לכם המלצות גם ממה להיזהר או למה לשים לב בקניה גם יעזור, תקציב באזור ה 8 תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-