צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
שלום, ב12 לאפריל הזמנתי מחשב מסקיי פיסי אחרי הקמת מפרט בפוסט הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=497026.msg4254611#msg4254611 מחופשת פסח עד ליום הנוכחי לא קיבלתי את המחשב וזה לא הכל, לא קיבלתי מענה למספר הודעות ששלחתי דרך האתר שלהם ובמייל, לא ענו לי בטלפון יותר מ30 פעמים בנסיונות שונים בשבועיים האחרונים. לאחרונה התחלתי כבר לחשוד שאולי "עקצו" אותי ורציתי כבר לבטל בחברת האשראי, אבל שמתי לב שהם מריצים כבר באופן קבוע הודעות שהחנות סגורה בגלל כל מיני סיבות כלשהן(אבל גם שהחנות לא סגורה הם לא עונים).., אם זה שירות טוב אז אייבורי זה שירות מצויין.. מצטער שזאת הנימה ואני לא יודע אם זה במקום, אבל חשבתי שזה יעזור אם אנשים ידעו איזה ייבוש קיבלתי מהחברה הזאת בחודש האחרו…
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אז הזמנתי G700S, לפני כשבועיים, עכשיו אני רואה שמצב החבילה שלי השתנה היום 3 פעמים עם אותו הכיתוב (Attempted Delivery Abroad), בעצם הם ניסו לשלוח אותו. עכשיו השאלה שלי מה המשמעות של זה, למה זה השתנה מספר פעמים באותו היום לאותו הסטטוס שוב ושוב? אף פעם לא היה לי מצב כזה, אשמח לקבל עזרה. עריכה: מצאתי מידע על כך, זה אומר שהחבילה הגיע ליחידת הדואר.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
לא מתלהבים מהרעיון להזמין לעצמכם מסך שולחני גדול, כבד ועדין דרך הרשת מסין הרחוקה? מעכשיו יש לכם גם אלטרנטיבה מקומית טרייה - במחיר לגמרי לא רעלכתבה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
- 1 follower
-
-
https://www.amazon.com/AOC-AG271QG-Gaming-Monitor-G-Sync/dp/B01G5JYMNA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1498344031&sr=8-1&keywords=AG271QG
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הבעיה הגדולה ביותר עם קניה מאמזון היא שפעמים רבות אין משלוח לישראל. הפוסט הבא מסביר איך להתקין תוסף לדפדפן שמאפשר למצוא בקלות כמעט כל מוצר עם משלוח לישראל. תוסף לאמזון למציאת משלוח לישראל
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מצלמה נסתרת WIFI שמתממשקת עם המובייל, ומספקת זמן עבודה רציף של מינימום שעתיים באיכות תמונה HD. אני צריך גם מכשיר האזנה/הקלטה עם יכולת זיהוי קולי ( המכשיר נכנס לסטנד-ביי כאשר אין סאונד וחוסך זמן סוללה ) שמספק זמן עבודה של 10 ש' זמן עבודה מינימום. בדקתי קצת באינטרנט ומצאתי חנות בפ"ת בשם WorldShop מעוניין בחנות פיזית עם שירות ואחריות לשנה לפחות, תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. היום מצאתי את זה בקופסה של מצלמה דיגיטלית שקניתי ב-2006. אם אני לא טועה, היה תנאי שבקניית מצלמה הייתי מקבל החזר כספי. לאנשים קונים מוצרים בחו''ל, האם פשוט משהו שנקרה "REBATE" או "MAIL-IN REBAT" בארה''ב? בכל זאת אני לא מימשתי את זה. האם עדיין יש ערך לשיק זה או שלזרוק אותו? אני גם לא שייך לבנק דיסקונט.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חבר קנה ב Aliexpress מצלמת אבטחה IP לצורכי עבודה. מהכתוב במפרט המצלמה היה אפשר להבין שהיא תומכת PoE והוא בנה על זה, אבל כשהמצלמה הגיעה התברר שלא. המוכר טוען שהמצלמה בעצם תומכת PoE, אלא שצריך לשלם עוד 11 דולר בשביל זה. לא היה ברור לגמרי אם התכוון שאפשר לקנות מצלמה זהה אבל עם PoE בתוספת 11 דולר, או שהכוונה היא שבתוספת 11 דולר אפשר לקבל מתאם PoE כלשהו (כזה למשל). והרי הלינק למוצר: http://www.aliexpress.com/item/Onvif-720P-Network-Waterproof-IP-Camera-P2P-Cloud-Easy-Visit-1280-720-Internet-Camera-Support-PC/1857437823.html האם לדעתכם אפשר להבין מהתיאור שהמצלמה היא בהכרח PoE ולפתוח dispute על פי זה? או שהמוכר צודק, והתיאור לא מכריח שהמצלמה אכן כוללת PoE, ולכן אין מה לעשות…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני חדש בפורום... ברשותי מצלמת LOGICOOL TV Cam HD CTV 1000 שמשמשת אותי לשיחות סקייפ. לאחרונה עברתי משרד והשלט רחוק של המצלמה החליט להעלם לו....בלעדיו אין לי אפשרות להפעיל את המצלמה. בדקתי בלוגיטק בארץ, אין להם. אולי יש למישהו מערכת כזו שאיננה בשימוש והוא מעוניין למכור...אשמח. תודה חמי hemi@obelis.net
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה לרכב. העניין הוא שיש לי תלויה על המראה תושבת טלפון כזאת רפויה. אז אולי צריך מצלמה שלא יושבת על המראה. מצד שני בימי הקיץ הרותחים תושבת וואקום עלולה אולי ליפול.. אז צריך להתחשב בדברים אלו תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לקבל המלצות למצלמת רשת זולה ומומלצת לזום. רק אחת מומלצת מנסיונכם, תשתפו לינק תודה רבה ושנה טובה
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי חברים, למישהו יש פה נסיון עם מצנן אוויר בייתי? יש איזה שהוא דגם ממש מומלץ? לאחר חיפוש קל באינטרנט אני מתלבט כרגע בין 2 הדגמים הבאים: http://www.pompa.co.il/product/%D7%9E%D7%A6%D7%A0%D7%9F-tadiran-t5500-%D7%AA%D7%93%D7%99%D7%A8%D7%90%D7%9F-%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99?aff=Zap&aff_a=1 http://www.matznenim.com/%D7%9E%D7%A6%D7%A0%D7%9F-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%93%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%91%D7%99-%D7%9C%D7%91%D7%AA%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99%D7%9D.html
-
- 19 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
לפני חודשיים הצטרפתי לאינטרנט HOT קיבלתי בנדל ספק + תשתית מצרף תמונה שמציין מחיר ובנדל http://oi59.tinypic.com/u0r2g.jpg כמו שרואים הכול רשום ומודפס ע"י איש מכירות HOT כפי שדרשתי מאיש מכירות במעמד המכירה . הוט לא עומדת בהסכם היום קיבלתי בנוסף לחשבונית 223 ש"ח התחילו לשלוח חשבונית על 40 ש"ח יותר לספק אינטרנט למרות שמצויין שזה בנדל ספק +תשתית כלומר הוט כבר גונבת מחשבוני ב40 ש"ח ,ממה שסוכם . כל שיחותי מול נציגת HOT לא מצליחה להבין כלום , כל שנייה שטות אחרת גם שאני אומר לה גברת יש לי בכתובים הסכם שרשום מחיר מסודר ומאורגן ממשיכה לדבר שטויות , לא מעניין אותה כלום . מצרף חשבונית שקיבלתי על חשבון ספק http://oi58.tinypic.com/14t58o4.jpg למרות שאני משלם עליו בבנדל ה…
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
האם תוכלו להמליץ על מקומות שכדאי לקנות בהם בדים, לפרוייקטי תפירה עצמאיים? (לא בהיקפים גדולים מדי) חנויות רגילות או מקוונות.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי. זה אמיתי שההבדלים במחירים של מקלדות בין ישראל לארהב הם כפול ולפעמים יותר? הפתרון היחיד זה להזמין מחול? או שיש חנויות עם מחירים יותר ריאלים מקייאספי ואייבורי?
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
- 1 follower
-
-
עדכון 4/4/13: יבואני CM החזירו תשובה שלילית ולצערי לא ניתן לבצע את הקניה דרכם. בדקתי גם לגבי לוג'יטק G710+ עם היבואן. כרגע אין במלאי. לגבי KSP, הם כרגע לא בעניין של קניות קבוצתיות, אם תהיה התפתחות בנושא, הם אמרו שיידעו אותנו דרך הפורום. ********************************************************************************************************************************************* עדכון 9/3/13: אשמח אם כל החבר'ה שהצביעו וגם אלו שהרצון שלהם לקחת חלק תלוי במחיר, ישלחו לי בפרטי את מחיר ה"מקסימום" מבחינתם. זה יעזור מאוד (המידע הזה לא יימסר לגורמים שאני בודק מולם את האפשרויות...). מי שמצביע בסקר - שיכתוב תגובה בדיון כדי שאוכל להוסיף אותו לרשימה הראשונית. ***************************…
-
- 84 תגובות
- 45.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מקלדת מכנית וחשבתי שכדאי לבדוק כאן בפורום אם יש מספיק עניין לקניה קבוצתית. אני אישית מעוניין ב-blackwidow ultimate, אבל גם ה-zowie gear celeritas שאייבורי מביאים מאוד קורצת לי. אני רוצה לבדוק אם יש היענות, במידה וכן אפשר יהיה להחליט על איזו מקלדת הולכים, איזה סוויצ'ים וכו'. אז מי שמעוניין, זה הזמן! בקשה קטנה: נחמד לראות שיש המון הצבעות בסקר , מי שמצביע מתבקש לציין את זה גם בהודעה בשרשור כדי שנדע במי מדובר, ועל הדרך שיתן גם פרטים נוספים אם ישנם, כמו דגם בעדיפות שניה וכדומה. קצת תמונות כדי שמי שמעוניין יראה במה מדובר: razer blackwidow: שימו לב שהתוספות של שקע usb ושקעי אודיו, וכמובן תאורת המקשים, כלולות רק בדגם ה-ultimate. zowi…
-
- 461 תגובות
- 77.3k צפיות
-
-
היי מעוניין לקנות מקלחת גיימר לילד מה אתם ממליצים? דברים שאני חייב שיהיו הם RGB (אורות), מכני, לחצנים שקטים, שלא יעשו רעש שלוחצים עליהם. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני חושב שהכותרת מסבירה את השאלה שלי. המקלדת עלתה טיפה יותר מ-150$ כולל משלוח. למיטב הבנתי אני אמור לשלם על זה עמלת מינימום של 30 שקל בערך (אם בכלל).
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכוון לקנות את המקלדת הבאה (לצרכי גיימינג ותכנות). https://ergodox-ez.com צירפתי תמונה כי לא יכלתי להתאפק. המקלדת - 295$, משלוח UPS - 30$. הנה טבלת המסים: https://taxes.gov.il/About/Data/Pages/CombinedTaxes.aspx אם אפשר לסדר לי את הראש בכל מה שקשור למיסוי, ומה רלוונטי כשמשתמשים ב UPS? מע"מ - 17% כולל משלוח (כי זה מתחת ל500$)? מכס - הבנתי שזה אקראי? ואם זה נכנס למכס, כמה תוספת? מס קנייה? של פה בארץ, בארה"ב, גם וגם? --- חוץ מזה, כל האינטרנט מלא בסיפורי אימה במשלוחי UPS: http://www.zayedet.com/2013/07/05/online_shopping/ "... החברות האלה נוטות לעשות את…
-
- 0 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אשמח למידע איך להשיג את המקלדת הזו היא קריטית בשבילי ומשום מה היא אזלה מהמלאי בכל אתר שהיא (היתה) קיימת כשגם כך היא כמעט ולא קיימת באתרים תודה -ישראל
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, סיפור ארוך, אנסה לקצר. היה לי כרטיס אשראי של לאומי קארד, ביטלתי אותו לפני כ 3 חודשים. במעמד הביטול גבו ממני חוב על חיובים עתידיים, שילמתי אותו והכרטיס אכן בוטל. יש לי אסמכתאות שהחוב שולם והכרטיס בוטל. במקביל, העברתי את כל החיובים שהיו על הכרטיס הזה לכרטיס חדש (בזק, אורנג' וכו'). אני רואה בכרטיס החדש שאני אכן משלם שם על הדברים האלה. עד פה הכל בסדר. לפני שבוע קיבלתי טלפון מנציגה של לאומי קארד שאומרת שיש לי חוב של כמה אלפי שקלים. אמרתי לה שזה לא הגיוני, אין לי כרטיס כזה כבר ואני לא עושה בו חיובים, היא הגיבה באיומים, נשלח אליך הוצאה לפועל וכו'. גם קיבלתי הודעת ווצאפ ממנה שהם החלו בתהליך משפטי מולי, אלא אם אשלם לה מייד את החוב. אחרי כמה שיחות טלפו…
-
- 32 תגובות
- 11.9k צפיות
-
-
זקוקים לנפח פנוי מירבי במכשיר החכם שלכם? באמאזון תוכלו למצוא כעת את כרטיס ה-microSD בנפח הגדול ביותר בעולם בהוזלה של מאות שקלים לעומת המחיר בארץ לפני כשנה סאנדיסק (Sandisk) הפתיעה אותנו ואת העולם כולו עם כרטיסי microSD זעירים, בגודל של ציפורן, אשר מסוגלים לאחסון לא פחות מ-200 ג'יגה-בייט של מידע – שיא עולמי שנראה כי הוא לא נשבר עד היום (למרות שיש חברה שטוענת כי הצליחה לדחוס גם 512 ג'יגה-בייט לאותו הגודל). כעת, אותו כרטיס בנפח עצום מוצע למכירה באמאזון – במחיר שעשוי להפתיע אתכם לטובה. כרטיס ה-Sandisk Ultra 200GB, שמבטיח לספק מהירויות העברה של עד 90 מגה-בייט בשנייה ולאחסן עד 20 שעות של וידאו באיכות FullHD, מוצע בעבור 90 דולר, שהופכים ל-126.8 דולר עם תשלום מס ומשלוח …
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אז הפלאפון הגיע אלי לאחר 5 שבועות, מתוכם יומיים בילה בבדיקת מכס, מדובר במוצר ששויו 228$ והמכס העריך נכון את השווי ב884. קיבלתי צמוד לחבילה מסמך "מצהר יבוא טובין בודאר" עם שמי, שבו מתואר הטובין, השווי והמכס ומע"מ שמסתכמים ב306 ש"ח. למטה יש הודעת זיכוי מכס, שום דבר לא חתום (נגיד חותמת בנק) ורשום סה"כ לתשלום, מספר חשבון בנק ומספר אמסכתא. החבילה הגיעה דרך דואר רגיל, דואר ישראל, היא הגיעה למקום עבודתי, ואף אחד לא שילם את הסכום הנ"ל. העניין הוא שהחבילה כבר בידי, האם לדעתכם כדאי לי לפנות למכס ולשאול לפשר העניין, או שלהחשיב את החבילה כמשוחררת ולהמשיך בחיי? מה הנזק שאני יכול לספוג אם פתאום עוד שנה רשות המיסים לישראל תיזכר בטעות הזאת? ראוי לציין, כמעט והשלכתי את המסמך ה…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אז חשבתי להמשיך את המגמה של סיפורים חיוביים, אז הנה עוד אחד לאוסף. המקרה נסוב סביב דיסק טרה שהחלפתי במסגרת האחריות. מסיבות שונות, שלא אלאה אתכם בהן, שתי נסיונות ההחלפה הראשוניות שלי כשלו, ולכן בפעם השלישית שנאלצתי להחליף פניתי קודם לנציג איבורי כאן באתר. הנציג נתן מענה אישי, מנומס, וזריז ביותר, ותוך שעות ספורות היה כבר בידיי דיסק חלופי ותקין. הנציג הציע מיוזמתו האישית, ובלי שיהיה חייב, לשדרג לי את ההרדיסק לדיסק 2TB חדש; הצעה נדיבה שכמובן נענתי לה ברצון רב, אלא מה חח. לאחר ההחלפה, הנציג התקשר שוב מיוזמתו לבדוק שהכל בסדר ולשביעות רצוני, ובכל שלב הטיפול גם סיפק בידיי טלפון להתקשרות מהירה במידת הצורך. התברר לי מהנציג שהדיסק המקורי שרכשתי היה בכלל 500GB (חמש שנות אחרי…
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-