עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by honimage,

כרגע מכל מה שראיתי רק KSP העלו מבצע יכול להיות שבהמשך היום יהיו עוד חנויות שיצטרפו http://sale.ksp.co.il/bf2016/1#kspBox

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by coch,

ערב טוב לכולם אני הולך לרכוש PS4. בעבר הרחוק היה לי PS2 ומתישהו אבד החשק. מחשבות על הרכישה נובעות ממשחקים אקסלוסיבים לקונסולות בלבד, בלי קשר ל PC. לפני כמה סופשים התחלתי את The Last of Us אצל חבר. הרבה זמן לא שיחקתי במשחק כ"כ איכותי. אחרי מחקר קטן.. יש עוד משחקים כאלו ומכאן המחשבה על הרכישה. אני מעוניין ברכישת הקונסולה אך ורק למשחקי סינגל. לא מעניין אותי שום דבר מסביב, כי אני גם ככה עושה את כל שאר הירקות ב PC ומשחק שם בלי קשר. כמה שאלות, שאשמח לקבל עליהם תשובות מחבר'ה שיש להם ניסיון בעניין - 1. עובד היום על U2414H ואני מעוניין לחבר אותו ל PS4. האם אפשרי לחבר את המכשיר ב HDMI בנוסף לחיבור DP שעובד ה…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. מחשב ניידי מודרני עם מעבד משושה ליבות, כונן אחסון זריז של 512GB וגם 16GB של זכרון DDR4 במחיר של כ-3,000 שקלים? מסתבר שזה אפשרי, אם אתם מוכנים לבחור במותג הצעיר מבית Xioami שמרחיב את נוכחתו בשוק המקומילכתבה

4. אני חושב לקנות כונן קשיח מאמזון, אבל אספקת החשמל שלו היא ככל הנראה אמריקאית. (110V, שקע שונה וכו') בהנחה שאני מעוניין להשתמש בו בישראל - מה עליי לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני רוצה לשדרג את מהירות העלאה שלי וכמה שלא התקשרתי החברות המפגרות האלה (הוט) נשארות עם אותה מהירות או מגה וחצי או שתיי מגה וזה ממש איטי! אין איזה ספקית פה בארץ או כל דרך שהיא שאני יוכל לעשות כדי שמהירות העלאה שלי תיהיה יותר גבוהה? ואל תשכחו לציין מחירים אם יש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by מנחם,

אני מנסה למצוא חנות שמוכרת פד ענק לעכבר, כמו למשר Xtrac Pads Ripper XXL מישהו מכיר חנות בארץ או בחול שמוכרת את זה, או מוצר מקביל, לישראל במחיר שפוי?תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום רב לחברי הפורום וחג שמח, רציתי להתיעץ איתכם, אולי מישהו כאן יודע. במידה ואני רוכש תוכנה דרך ebay, מה הסיכוי שהחבילה תיעצר במכס ואדרש לשלם מע"ם (הבנתי שעל תוכנות אמורים לשלם מע"ם בלבד), בשני התרחישים הבאים: 1. רכישת תוכנה חדשה, מחנות, בקופסא המקורית, הכוללת דיסקים וכן דונגל הגנה, החבילה נשלחת דרך Standard International Shipping. 2. רכישת תוכנה "משומשת", מאדם פרטי, החבילה תכלול דונגל בלבד, החבילה נשלחת דרך Expedited Shipping. (ברגע שהדונגל ברשותי אני יכול להוריד את התוכנה המלאה מהאתר של בית התכנה) * הדונגל כנראה ייראה כדיסק-און-קיי "רגיל" לאדם "מן השורה", כמובן במידה והוא לא מגיע עם הסבר כתוב תודה רבה מראש לעונים!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by PayneBack3251,

שלום, אני עוקב כל הזמן אחרי המחירים בתחום החומרה, ושמתי לב שבחודשים האחרונים (מאז סגירה של חנויות מסוימות), המחירים נשארו במקום ונראה כאילו אין תחרות ! אני טועה פה ? או שזו תקופת יובש או משהו כזה ?!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by eliom,

יש איזה מוצר שאני רוצה לקנות מאיביי.ובדף המוצר רשום make offer וגם buy it now האם אני יכול לקנות בקנייה מיידית ללא קשר ל make offer?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by אנטי-פסטו,

בתור לקוח בגולן סלקום זה שלושה חודשים, קיבלתי מייל מפתיע המציע לצרף את בני משפחתי לחברה. כל מנוי שמנוייד מחברה אחרת (לא מספר חדש) תחת לקום קיים בגולן מקבל 4 חודשים ללא תשלום על החבילה! גם של ה99 וגם של ה9.9. רעיון מבורך בהחלט.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by askme,

מכר שלי הלך לשלם את החשבון התקופתי שלו. התברר שאי אפשר. יש עוד שלושה ימים למועד האחרון לתשלום, אממה ? מסתבר שחברת החשמל משדרגת את מערכות המחשוב שלה !!! וואללה ? עוד יבקשו פרמיה שזה לא גרם להשבתת והחשכת כל הארץ! לענייננו, עקב שדרוג המחשבים, לא ניתן לשלם חשבונות בשום אופן ובשום דרך. רק ביום ראשון, ה - 4.6.2017. אז מה הבעיה אתם שואלים ? הנציג שנשאל אם נלקח בחשבון המצב שצרכנים לא ישלמו בזמן שלא באשמתם לא יחוייבו בריבית פיגורים, השיב כי " לא התקבלו הנחיות בעניין, ועל הצרכן להתקשר שוב ביום ראשון ולהסדיר את הסוגיה ולוודא שלא יחוייב בריבית פיגורים" ! אם זה לא לעג לרש , אז אני לא יודע מה כן .

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by KF,

שואל בשביל חבר, הוא מעוניין להזמין טבעת יהלום מחו"ל ולא מצליח להבין האם יש רק 18% מע"מ או שיש מיסים נוספים? במידה וכן, בכמה עוד אחוזים מדובר? *במחשבון המיסים של רשות המיסים מציינים רק 18% על תכשיטים/יהלומים , לא ברור אם הם מתכוונים למע"מ או מכס או שניהם ביחד.. לצורך העניין סכום העסקה 4500$. תודה לעונים.

13. מנעול לדוגמא: http://www.locks.co.il/product/מנעול-טביעת-אצבע תודה מראש :)

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by mrraz,

כבר מספר שנים שיש לי מנוי אינטרנט לתשתית הוט בשנה האחרונה אני נתון למתקפה בלתי פוסקת של נסיונות להעביר אותי לטריפל כל שבוע שבועיים אני מקבל שיחת שכנוע ומסביר באדיבות שהמשפחה רוצה טלויזיה של YES וטלפון של בזק. היום חטפתי עצבים ואמרתי לנציג שאם הוא מתקשר אלי עוד פעם אני פונה למנכ"ל שלו אבל יש לי תחושה שזה לא באמת יפתור את הבעיה מאחר והם, הנציגים כל הזמן מתחלפים וברור לי שאני מופיע ברשימה של אלה שחייבים להעביר אותם בכל מחיר. מה אתם אומרים, איך אפשר לפתור את הבעיה. איך יוצאים מזה ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ag43,

מחפש המלצה למכשיר ריצה\הליכון שישמש בעיקר להליכה מהירה ומעט מאוד לריצה. צריך להתאים לאדם ששוקל מעל 120 ק"ג. צריך גם שיהיה אפשר לאחסן אותו בקיפול. אשמח גם לקישורים לפורומים שמתעסקים בזה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by A-10,

https://finance.walla.co.il/item/3453401 לידיעתכם.

17. Started by RAND25,

שלום לכולם כברהרבה זמן שאני רוצה לקנות ROUTER בחול את TP LINK ARCHER C7 והיום ראיתי אותו באמזון ב70 דולר ובאתי לבצע את העיסקה ואז הסתברו לי מספר דברים משלוח לארץ 14 דולר נוספים אחריות לשנתים 5 דולר נוספים פיקדון לתשלומי מס 14.27 דולר בשלב ראשון הסתבר לי שהאחריות לא נשלחת לארץ ואז למעשה להבנתי אני רוכש מוצר ללא אחריות האם זה נכון ? האם מבחינת המכס דמי המשלוח הם חלק ממחיר המוצר או לא? זה משמעותי להבנתי עקב נושא המס אני מניח שהפקדון לצורכי יוחזר לי נכון ? ואז ראיתי את הראוטר באיבורי במחיר של 394 שקלים ועשיתי חישוב שבשיקלול אם האחריות ההבדל יוצא כ 17 דולר בלבד וזה לא משתלם לקנות בחול אני צודק או שיש משהו שאני מפספס תודה מראש

18. היישר מספרד, אנחנו מביאים לכם מבצע נהדר על כונני ה-SSD הביתיים הפופולריים ביותר של סמסונג בנפחים של 250GB ו-500GB לכתבה: http://hwzone.co.il/חביב-הקהל-גם-כונן-ה-850-evo-של-סמסונג-מוצע-לרכ/

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by natee,

אני הרבה זמן מברר על הסורפייס פרו 4. יצא לי לראות אותו והוא יותר טוב מהתמונות. דק ויפה. יש אפשרות לארגן קבוצת רכישה שלו יחד מישראל? ואולי נוכל גם לקבל מחיר טוב לצריבה מרוכזת של עברית על המקלדת שלו (שעולה עוד, נכון)? מה דעת המומחים כאן בפורום?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by wariror42,

שלום חברים יקרים אני מוכר כרטיס שלא היה בשימוש רבות ובמצב מצויין.המחיר הוא 500 שקל לא גמיש זה כרטיס סבבה לגמרי.נא להגיב בהתאם בבקשה. זה כרטיס שיכול להריץ משחקים לילדים אם דרישות לא הכי גבוהות וכו'.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. היי אני רוצה לשפר את כרטיס מסך והמעבד במחשב (גיימינג) שלי אני רוצה לשחק red dead redemption בגרפיקה טובה וב- 60 FPS. יש לי 2700 ש''ח. אני רוצה לדעת אם זה אפשרי לקנות את זה בסכום שלי... אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות. אני רוצה לדעת איזה מעבד כדאי לי לקנות והאם הוא מתאים ללוח האם שלי . צרפתי את החומרה שלי בCPU-Z. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. סמסונג הודיעו שהם משחררים גרסה חדשה של הנוטבוק 9, שישקול רק 799 גרם http://design.samsung.com/global/m/contents/notebook9/ המחשב שוחרר תחילה בדצמבר בקוריאה שם נמכרו ממנו מעל ל100,000 יחידות https://www.sammobile.com/2017/02/21/samsungs-refreshed-notebook-9-surpasses-100000-sales-in-south-korea-in-under-two-months/ הוכרז תאריך למכירה במערב - ה18 בפברואר 2018 https://www.theverge.com/2018/2/15/17013324/samsungs-notebook-9-laptop-price באתר של סאמסונג הופיעו דגמים חדשים, ואף מחשב לא שוקל 799 גרם. הגרסה החדשה של הנוטבוק 9 שוקל שם 2.2 lbs שזה 998 גרם. https://www.samsung.com/us/computing/windows-laptops/all-windows-laptops/s/_/n-10+11+hv22t/ …

23. Started by Maor Menahem,

מחפש ליקנות מחשב נייד בעיקר לתוכנות אדריכלות יש לי שלוש דרישות חומרה Ssd או mvme Ram 32gb רזולוציה 4k לא משנה לי מותג מסויים או מאיפה ליקנות מארץ או מחול העיקר איכותי

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by gil.y,

חברים אני ממש צריך את העזרה שלכם אני מחפש את המספר עוסק מורשה או ח.פ של עולם הניידים אבל אני לא מוצא בשום מקום אם מישהו איי פעם קנה מהם זה אמור להיות רשום על החשבונית אני אשמח אם תעדכנו אותי זה חשוב! המון תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by lior456,

אהלן חברים, אני זקוק לעצתכם, אך לפני כן הייתי רוצה לשתף אתכם בחוויית השירות הנוראית שהייתה לי עם 012. אני שומע תמיד רבים שמתלוננים לנציגי לקוחות על ביצועי אינטרנט גרועים, חסימות פורטים, קו טלפון שלא תמיד עובד וכו'. הייתי רוצה להציג את הסיפור שלי, שהוא מזווית קצת אחרת - רמת השירות. לעיתים אנו פונים לנציגים לביצוע פעולות "פשוטות" שאינן קשורות לתקלות (תוסיף לי חבילת גיימר, שנה לי חבילה למהירות כפולה וכו'). בדר"כ דברים כאלה נפתרים בטלפון אחד (מקסימום 2-3). אבל לא, לא אצל 012... אתם פשוט לא תאמינו לאיזה רמות טפשות/חוסר-אכפתיות מגיעים שם הנציגים... אחרי שתקראו את הסיפור הבא אני מבטיח לכם שאפאחד מכם לא ירצה אפילו להתקרב ל- 012. כל הסיפור בגדול מדבר על ביצוע 2 פעולות פשוטות (מ…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.