צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,316 דיונים בפורום זה
-
פתחו ת'רד דומה [לגבי פמדהויל] לפני אולי שנתיים בערך, לא היו תגובות... עבר הרבה זמן, לענייננו: אם קניתם\ביטלתם\הזמנתם\שמעתם ממקור ראשון וכו מ\ל\על פנדהוויל, או aliexpress.com לצורך העניין, או אתר סיני אחר... שתפו כאן כדי שכולנו נוכל ללמוד מהנסיון אחד של השני... קצת קשה להתרשם מחיפוש ביקורות באתרים בחו"ל כי הן יותר מידי מעורבות... חלק מרוצים וחלק בורחים מהחנויות האלה- ולכולם נדמה שיש סיבות טובות... לאחרונה התענינתי בטאבלט- וכידוע בסין יש הכל ויותר בזול, רק שהאיכות [ניתן לנסות ללמוד עליה קצת אונליין] והשירות לא כ"כ ידועים... ??? אז לדעתי ישרת את כולם חוות דעת מקוריות [עד כמה שיש] ואם אפשר אז להשתדל לא לגלוש מידי בבקשה מהנושא- כדי שכל תגובה תהיה עניינית ומועילה לכולנו …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עובד על פרויקט ומחפש להוזיל עלויות, אני שוקל לפזול לכיוון היד 2 כמובן שהמחירים שהישראלים מוכרים לפעמים זה לא משתלם בעליל. אז לפני שאני פונה לאי ביי האם יש חנויות שמוכרות יד 2 במחירים סבירים? בעקרון אין לי בעיה לקנות אפילו משחב שלם ולזרוק את כל השאר כל עוד השילוש תקין.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שכאשר קונים מוצר שעולה פחות מ 50$ אז אין מכס אבל נניח קניתי שלוש מוצרים ששווים כל אחד 40$ (סה"כ 120$) אז יש מכס? אם כן אז יש דרך להזמין בנפרד כדי שלא יהיה מכס?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשהזמנתי מלאסט פרייס לא חשבתי שהם לא מחזיקים מלאי וצריכים להזמין מספק. אמרו לי שהם מתחייבים לספק הזמנה 14 ימי עסקים למחסן שלהם. אתמול זה היה אמור להיות במחסן והייתי אמור לקבל SMS שלא קרה. האם לחכות או להרים שפופרת ולבקש לבטל הזמנה? זה שכיח בארץ שחנויות לא מחזיקות מלאי וצריך להזמין? אני לא קונה הרבה בארץ דרך האינטרנט ואם קונה אז בחנויות וקניונים ומקבל ישר על מה ששילמתי.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
רק לא לקנות מוצרי קופר ,רכשתי כיריים זכוכית לפני 7 חודשים ,נתקעו כפתורים,פניתי לשירות כולל לאיקיאה וקופר לפני 12 יום ועד היום לא הגיע טכנאי לתקן את התקלה אולי אחזור לימי הביניים ואתחיל לבשל על פתיליה ,הן השירות של איקיאה והן של קופר הוא על הפנים התרחקו מהם כמו מאש. תשתפו שלא יפלו בפח אנשים נוספים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות לעצמי אז חשבתי שיהיה נחמד לעשות קנייה קבוצתית... מדובר על ddc3 כמובן, ואני חושב שנזמין 2,4,8 (אם תהיה בכלל היענות). אם אתם מעוניינים, תרשמו גם כמה gb אתם רוצים, ואם אתם מכירים דגם שלדעתכם יהיה טוב שימו קישור (אני עוד לא בוחר דגם, נראה איזה איכויות ירצו...) בהצלחה לנו
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
https://finance.walla.co.il/item/3453401 לידיעתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הזמנתי מהם Samsung S8 Plus. ראיתי שיש עסקה טובה יותר בחנות אחרת. התקשרתי לבטל עסקה ביבואן סאני. הם אמרו לי שיחזרו אלי עד 10:00 בבוקר מחר. בלי לענות לי על השאלה אם יתנו לי קנס על ביטול. ניסיתי להבין את תקנון הרכישה שלהם, אך לא מצאתי תשובה וודאית: http://www.samsungmobile.co.il/page/תקנון-רכישה חשוב להבין שהמכשיר עדיין לא הגיע אלי ולא בוצע בו שימוש, אבל כן חייבו אותי בסכום המלא של הרכישה. אגב, איך יתכן שיבואן רשמי מוכר מכשיר ב-3700 שקל ובחנויות כמו אייבורי ו-KSP אפשר למצוא ב-150 שקל פחות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע מכל מה שראיתי רק KSP העלו מבצע יכול להיות שבהמשך היום יהיו עוד חנויות שיצטרפו http://sale.ksp.co.il/bf2016/1#kspBox
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום נכנסתי למ.צ.מ בדרך השלום וקניתי משחה טרמית, משהו סיני לא ביג דיל, עלה לי 35 שקלים לשפורפרת גדולה. סתם מתוך סקרנות הרצתי חיפוש בגוגל וראיתי שזה עולה 1.89 דולר!! איך לעזאזל המחיר הגיע מ 1.89 ל 35 שקלים?! למען ההגינות אציין שהמחיר של 1.89 דולר הוא בקניית 25 יחידות (הגיוני שהם קונים יותר), המשלוח חינם. http://m.aliexpress.com/item/480321515.html אני לא בא להלין על מ.צ.מ ספציפית, רק על הלך הרוח הגזלני פה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו הצליח להזמין את המצלמה החדשה של YI במסגרת כל המבצעים באתרים הסיניים ? בכל אתר מצוין שהיא לא יכולה להישלח לישראל (וגם לפולין, ערב הסעודית, דרום קוריאה ועוד כמה מדינות)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מסתבר כי ניתן למצוא כונני SSD מבית טוב ובמחירים תחרותיים בהחלט גם כאן בישראל, במסגרת הוזלה עבור הדגמים העדכניים של היצרנית האמריקאית לרוב, כאשר אנחנו משתפים אתכם במחירי מבצע קורצים על רכיבי חומרה באופן כללי ועל כונני SSD בפרט – מדובר במוצרים שנמכרים בחו"ל, ברמות מחיר שמצליחות להיות עדיפות על פני אלו שקיימות בחנויות בישראל גם לאחר תוספות של מע"מ, מסי רכישה ושילוח. עם זאת, נראה שגם בארצנו הקטנה יש לפעמים מציאות מפתיעות ומרשימות – וכשאנחנו נתקלים בכאלו אנחנו בהחלט שמחים לדווח גם על כך. זה בדיוק מה שקורה כעת, כשברשת חנויות KSP החליטו לבצע הוזלה מהותית על דגמי ה-HyperX Savage SSDהעדכניים של חברת קינגסטון – ומציעים אותם למכירה כעת בעבור 390 ש"ח לנפח של 240 ג'יגה-בייט,…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני רוצה לשפר את כרטיס מסך והמעבד במחשב (גיימינג) שלי אני רוצה לשחק red dead redemption בגרפיקה טובה וב- 60 FPS. יש לי 2700 ש''ח. אני רוצה לדעת אם זה אפשרי לקנות את זה בסכום שלי... אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות. אני רוצה לדעת איזה מעבד כדאי לי לקנות והאם הוא מתאים ללוח האם שלי . צרפתי את החומרה שלי בCPU-Z. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מנעול לדוגמא: http://www.locks.co.il/product/מנעול-טביעת-אצבע תודה מראש :)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מכר שלי הלך לשלם את החשבון התקופתי שלו. התברר שאי אפשר. יש עוד שלושה ימים למועד האחרון לתשלום, אממה ? מסתבר שחברת החשמל משדרגת את מערכות המחשוב שלה !!! וואללה ? עוד יבקשו פרמיה שזה לא גרם להשבתת והחשכת כל הארץ! לענייננו, עקב שדרוג המחשבים, לא ניתן לשלם חשבונות בשום אופן ובשום דרך. רק ביום ראשון, ה - 4.6.2017. אז מה הבעיה אתם שואלים ? הנציג שנשאל אם נלקח בחשבון המצב שצרכנים לא ישלמו בזמן שלא באשמתם לא יחוייבו בריבית פיגורים, השיב כי " לא התקבלו הנחיות בעניין, ועל הצרכן להתקשר שוב ביום ראשון ולהסדיר את הסוגיה ולוודא שלא יחוייב בריבית פיגורים" ! אם זה לא לעג לרש , אז אני לא יודע מה כן .
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
למישהו יצא לקנות שקעים או מפסקים לבית מאיביי? יש כמה דגמים מעניינים (טאצ׳ וכדומה), יתאימו לארץ? אם מישהו קנה ומרוצה אשמח ללינק, תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם אני הולך לרכוש PS4. בעבר הרחוק היה לי PS2 ומתישהו אבד החשק. מחשבות על הרכישה נובעות ממשחקים אקסלוסיבים לקונסולות בלבד, בלי קשר ל PC. לפני כמה סופשים התחלתי את The Last of Us אצל חבר. הרבה זמן לא שיחקתי במשחק כ"כ איכותי. אחרי מחקר קטן.. יש עוד משחקים כאלו ומכאן המחשבה על הרכישה. אני מעוניין ברכישת הקונסולה אך ורק למשחקי סינגל. לא מעניין אותי שום דבר מסביב, כי אני גם ככה עושה את כל שאר הירקות ב PC ומשחק שם בלי קשר. כמה שאלות, שאשמח לקבל עליהם תשובות מחבר'ה שיש להם ניסיון בעניין - 1. עובד היום על U2414H ואני מעוניין לחבר אותו ל PS4. האם אפשרי לחבר את המכשיר ב HDMI בנוסף לחיבור DP שעובד ה…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אתר מעולה שעושה השוואות מחירים למוצרים שנמכרים באמאזון ונותן את הדילים הכי טובים היתרון הכי משמעותי הוא שהאתר מחשב כבר את המיסים והמשלוח לישראל מומלץ בחום בבקשה לינק https://www.mudcompare.com/search/428651031;p=;t=0
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שבאתר של DX רשום לי שהחבילה כבר יציאה מסין איך אני מקבל מספר משלוח כדי לעקוב אחריה בארץ? זה הגיוני שהחבילה יצאה אלי ב 28 בנומבר (שבועיים וחצי) ועדיין לא קיבלתי את הפתק האדום?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה למצוא חנות שמוכרת פד ענק לעכבר, כמו למשר Xtrac Pads Ripper XXL מישהו מכיר חנות בארץ או בחול שמוכרת את זה, או מוצר מקביל, לישראל במחיר שפוי?תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתונים מהאתר הגרמני mindfactory.de
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם זה? שמתי לב שיש המון חברות תיווך פרטיות בין המדינה לאנשים שרוצים לקנות מהכונס עצמו. מה העניין?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב ניידי מודרני עם מעבד משושה ליבות, כונן אחסון זריז של 512GB וגם 16GB של זכרון DDR4 במחיר של כ-3,000 שקלים? מסתבר שזה אפשרי, אם אתם מוכנים לבחור במותג הצעיר מבית Xioami שמרחיב את נוכחתו בשוק המקומילכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש ליקנות מחשב נייד בעיקר לתוכנות אדריכלות יש לי שלוש דרישות חומרה Ssd או mvme Ram 32gb רזולוציה 4k לא משנה לי מותג מסויים או מאיפה ליקנות מארץ או מחול העיקר איכותי
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-