עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by mc_elad,

אני יודע שכאשר קונים מוצר שעולה פחות מ 50$ אז אין מכס אבל נניח קניתי שלוש מוצרים ששווים כל אחד 40$ (סה"כ 120$) אז יש מכס? אם כן אז יש דרך להזמין בנפרד כדי שלא יהיה מכס?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by אלבר,

לפני שנתיים רכשתי מאמזון דיסק WD Blue 4TB ב$58, אני חושב שהיה פה באתר פרסום על מבצע. היום רציתי לקנות שוב אך ויתרתי כי המחיר $84. אני לא על HWZONE כל יום ולא יכול לראות מבצעים אם יהיו. האם מכירים אתר או אפליקציה מומלצת לקבל התרעות על מבצעי חומרה?

3. Started by altatrifoti,

שלום לכולם אני רוצה לדעת שמות של חנויות של מחשבים הרכבה עצמית תשלומים נוחים וכמה שפחות ריבית

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by yarin_sasson,

האם מישהו מעוניין ברכישה קבוצתית של לוח מדגם Gigabyte G1.Sniper M3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI לוח איכותי ברמה גבוהה, ע"פ בדיקת המחירים שלי יצא: ivory= 995 ש"ח [glow=red,2,300]ksp= 860 ש"ח[/glow] TMS= 890 ש"ח אני בטוח שנוכל להוריד אותם בסביבות המאה מאתיים שקל רק צריך ביקוש אז מי בעניין שאני אתחיל לארגן?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by גלעד5541,

שלום מחפש אפליקציה שתשמש בסיס ליצירת משחקי ניוון מבוססי מיקום. מכירים? תודה גלעד

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by A-10,

https://finance.walla.co.il/item/3453401 לידיעתכם.

7. Started by מנחם,

אני מנסה למצוא חנות שמוכרת פד ענק לעכבר, כמו למשר Xtrac Pads Ripper XXL מישהו מכיר חנות בארץ או בחול שמוכרת את זה, או מוצר מקביל, לישראל במחיר שפוי?תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אהלן קיבלתי לידי מחשב נייד מאוד ישן שלא נדלק, קראתי בפורומים על הבעיות שלו, ואיתרתי לבסוף את הבעיה - שבב שלא מולחם טוב ללוח אם. בעייה מוכרת ומתועדת באינרטנט. פירקתי את המחשב, ובודדתי את לוח האם. את זה אני יודע לעשות (בסה"כ מדריך ומברגים קטנים..) להלחים אני לא יודע, ואין לי את הכלים הדרושים לעבודה כה עדינה לכן אני מחפש טכנאי (רצוי באזור חדרה) שיודע להלחים שבבים. הצלחתי למצוא כל מיני מעבדות מחשבים, אבל הן לא מוכנות להלחים בלבד, אלא לעשות בדיקה מקיפה ויקרה. אני לא מתכוון להוציא על הסיפור הזה הרבה כסף, זה גם ככה מחשב די ישן, ואני עובד עליו יותר בתור פרוייקט. אבל אני כן רוצה שהוא יעבוד.. אם מישהו מכיר טכנאי, או יכול להפנות אותי לאתר/טלפון, אני אשמח תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by liram21,

שלום לכולם, אני כרגע מאוד סובל עם הבלאקברי שיש לי. ואני מעוניין לקנות סלולרי אחר. רציתי לדעת האם יש חוק מסויים המתיר לייבא פלאפון מחו"ל לשימוש אישי בלבד - ולקבל פטור ממכס/מע"מ ? אני רוצה לייבא IPHONE 5 אין לי בעיה שהוא יהיה מחברה מסויימת אצלהם (אני יכל לפתוח אותם בארץ). יש חנויות שאתם מכירים ששולחות לכאן לארץ ? המוצר עצמו עולה באיזור 650$ .. ככה שזה עובר את המכסה של המכס. ועוד שאלה, יש מכשירים שהם עם BAD ESN, יש לי מה לעשות איתם בארץ ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. השאלה שלי כמה סיגריות אלקטרוניות אפשר לרכוש בהזמנה אחת...? http://www.uecigarette.com/ego-k-650mah-double-add-eliquid-ecigarette-tobacco-flavor.html

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. תיכנסו לאתר רשות השידור, ותקישו מימין על "מאגר הטפסים". כתבה בדה מרקר על ההחזר שימו לב! צריך לשלוח בקשה לפטור מחדש מדי שנה, ורק לאחר 3 שנים, פטור יהיה קבוע.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by iSolt,

לא ממש הבנתי מה הם רוצים אם הם ימצאו שהכונן תקין, מה הם יעשו? בעקרון מדובר בכונן 18TB עם 120 סקטורים פגומים בתוך NAS עם 8 כוננים זהים מה לגבי המשלוח? איך שולחים לחול?

13. אני עובד על פרויקט ומחפש להוזיל עלויות, אני שוקל לפזול לכיוון היד 2 כמובן שהמחירים שהישראלים מוכרים לפעמים זה לא משתלם בעליל. אז לפני שאני פונה לאי ביי האם יש חנויות שמוכרות יד 2 במחירים סבירים? בעקרון אין לי בעיה לקנות אפילו משחב שלם ולזרוק את כל השאר כל עוד השילוש תקין.

14. מה אתם אומרים? כדאי בכלל לרכוש מחשב נייד מהDUTY FREE? אם מישהו מכיר מחשב נייד עדכני (מעבד זכרונות וכו'.... ) בסביבות ה 300$ עד 350$ .. בבקשה תמליצו. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אתר מעולה שעושה השוואות מחירים למוצרים שנמכרים באמאזון ונותן את הדילים הכי טובים היתרון הכי משמעותי הוא שהאתר מחשב כבר את המיסים והמשלוח לישראל מומלץ בחום בבקשה לינק https://www.mudcompare.com/search/428651031;p=;t=0

16. נתונים מהאתר הגרמני mindfactory.de

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by PayneBack3251,

שלום, אני עוקב כל הזמן אחרי המחירים בתחום החומרה, ושמתי לב שבחודשים האחרונים (מאז סגירה של חנויות מסוימות), המחירים נשארו במקום ונראה כאילו אין תחרות ! אני טועה פה ? או שזו תקופת יובש או משהו כזה ?!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אהלן, הגעתי במקרה לאתר הזה http://www.ldngrabhire.co.uk/ חפשתי לקנות נעל מסוימת... מצאתי אותה שם, מודה שהאתר נראה מחשיד מאוד... אבל אכשהו זרמתי... גיהצתי 250 שקל, הזמנתי וחשבתי לעצמי אחר כך שכנראה הלך הכסף ולא נקבל כלום. הגיע דווקא חבילה בסוף, דגם זיוף של נייקי בלי חבילה, שאפילו לא קרוב למה שהזמנתי. שלחתי מייל ולא עונים... יש משהו שאפשר לעשות עם דברים כאלה ? יש למי לפנות בכלל ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by pssheba,

שלום, הופניתי להצעת רכישת מחשב נייד פה: https://psale.co.il/product/%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-asus-x415ea-i7-%d7%a6%d7%91%d7%a2-%d7%9b%d7%a1%d7%95%d7%a3/ הובטח לי משלוח ע"י שליח תוך יום יומיים. בצעתי העברת 3800 ש"ח לחשבון של מוטב בשם: "פרומו קינג ישראל" ומאז חלפו 4 ימים והמחשב אינו נראה באופק. מישהו מכיר את חברת psale?! יתכן שנפלתי טרף לנוכל ? מה אומר החוק לגבי זמן הספקה מקסימלי לקניית מוצר באינטרנט?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. כרטיס הביניים עם הגנות מפני כורי Ethereum שאפתנים נועד לנסות ולייצר את המחסור הקשה והמחירים המוגזמים בשוק - אבל נכון לעכשיו המציאות מציירת לנו תמונה שונה בתכליתלכתבה

21. Started by alex542,

אני מחפש מתאם חשמל בכניסה שלו חיבור נקבה ל3 פינים(איטליה) ויציאה זכר שמתאים לישראל. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by law89,

בעקבות הדיון שלי בפורום רציתי לעלות נושא מסוים לדיון. הסיבה העיקרית שתמיד השתדלתי לרכוש מחשב קרוב אלי לבית היתה חוסר רצון להיות תלוי במשלוחים (הן מבחינת זמן והן מבחינת עלויות). אבל דווקא המקרה שבו מחשב נדפק במשלוח מעולם לא עלה בדעתי. גם על מחשב חדש בן שבועיים תחילה סירבו להחליף למחשב חדש ואני תוהה לעצמי מה היה קורה אם זה היה קורה שנה אחרי הרכישה (וחכו נראה מה אקבל כשאקבל את המחשב חזרה). אין לחנות באמת דרך לוודא שרכיב הוא תקין ב-100%. האם זה לדעתכם משהו שיגרום לכם לפסול חנות?

23. מחשב ניידי מודרני עם מעבד משושה ליבות, כונן אחסון זריז של 512GB וגם 16GB של זכרון DDR4 במחיר של כ-3,000 שקלים? מסתבר שזה אפשרי, אם אתם מוכנים לבחור במותג הצעיר מבית Xioami שמרחיב את נוכחתו בשוק המקומילכתבה

24. אני חושב לקנות כונן קשיח מאמזון, אבל אספקת החשמל שלו היא ככל הנראה אמריקאית. (110V, שקע שונה וכו') בהנחה שאני מעוניין להשתמש בו בישראל - מה עליי לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by eliom,

יש איזה מוצר שאני רוצה לקנות מאיביי.ובדף המוצר רשום make offer וגם buy it now האם אני יכול לקנות בקנייה מיידית ללא קשר ל make offer?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים