צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,312 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שכאשר קונים מוצר שעולה פחות מ 50$ אז אין מכס אבל נניח קניתי שלוש מוצרים ששווים כל אחד 40$ (סה"כ 120$) אז יש מכס? אם כן אז יש דרך להזמין בנפרד כדי שלא יהיה מכס?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תיכנסו לאתר רשות השידור, ותקישו מימין על "מאגר הטפסים". כתבה בדה מרקר על ההחזר שימו לב! צריך לשלוח בקשה לפטור מחדש מדי שנה, ורק לאחר 3 שנים, פטור יהיה קבוע.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
https://finance.walla.co.il/item/3453401 לידיעתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היישר מספרד, אנחנו מביאים לכם מבצע נהדר על כונני ה-SSD הביתיים הפופולריים ביותר של סמסונג בנפחים של 250GB ו-500GB לכתבה: http://hwzone.co.il/חביב-הקהל-גם-כונן-ה-850-evo-של-סמסונג-מוצע-לרכ/
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? כדאי בכלל לרכוש מחשב נייד מהDUTY FREE? אם מישהו מכיר מחשב נייד עדכני (מעבד זכרונות וכו'.... ) בסביבות ה 300$ עד 350$ .. בבקשה תמליצו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה למצוא חנות שמוכרת פד ענק לעכבר, כמו למשר Xtrac Pads Ripper XXL מישהו מכיר חנות בארץ או בחול שמוכרת את זה, או מוצר מקביל, לישראל במחיר שפוי?תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מנעול לדוגמא: http://www.locks.co.il/product/מנעול-טביעת-אצבע תודה מראש :)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב ניידי מודרני עם מעבד משושה ליבות, כונן אחסון זריז של 512GB וגם 16GB של זכרון DDR4 במחיר של כ-3,000 שקלים? מסתבר שזה אפשרי, אם אתם מוכנים לבחור במותג הצעיר מבית Xioami שמרחיב את נוכחתו בשוק המקומילכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, הגעתי במקרה לאתר הזה http://www.ldngrabhire.co.uk/ חפשתי לקנות נעל מסוימת... מצאתי אותה שם, מודה שהאתר נראה מחשיד מאוד... אבל אכשהו זרמתי... גיהצתי 250 שקל, הזמנתי וחשבתי לעצמי אחר כך שכנראה הלך הכסף ולא נקבל כלום. הגיע דווקא חבילה בסוף, דגם זיוף של נייקי בלי חבילה, שאפילו לא קרוב למה שהזמנתי. שלחתי מייל ולא עונים... יש משהו שאפשר לעשות עם דברים כאלה ? יש למי לפנות בכלל ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מחפש אפליקציה שתשמש בסיס ליצירת משחקי ניוון מבוססי מיקום. מכירים? תודה גלעד
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרטיס הביניים עם הגנות מפני כורי Ethereum שאפתנים נועד לנסות ולייצר את המחסור הקשה והמחירים המוגזמים בשוק - אבל נכון לעכשיו המציאות מציירת לנו תמונה שונה בתכליתלכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עובד על פרויקט ומחפש להוזיל עלויות, אני שוקל לפזול לכיוון היד 2 כמובן שהמחירים שהישראלים מוכרים לפעמים זה לא משתלם בעליל. אז לפני שאני פונה לאי ביי האם יש חנויות שמוכרות יד 2 במחירים סבירים? בעקרון אין לי בעיה לקנות אפילו משחב שלם ולזרוק את כל השאר כל עוד השילוש תקין.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש איזה מוצר שאני רוצה לקנות מאיביי.ובדף המוצר רשום make offer וגם buy it now האם אני יכול לקנות בקנייה מיידית ללא קשר ל make offer?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לקנות תיק צד איכותי (messenger bag) ללפטופ בגודל 14'. חשוב לי שהתיק יהיה דק וקל. מכיוון שאני הולך לעבודה עם הלפטופ כל יום, אני רוצה לסחוב כמה שפחות. אשמח להמלצות/חוות דעת.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
החנות המקוונת מציעה הנחת בזק על דגם ה-480GB של הכונן העדכני מבית היצרנית האמריקאית המהווה חברת בת לטושיבה שבוע חדש החל לו – ואיתו מגיע עוד מבצע מעניין מאוד על כונן SSD באדיבותה של אמאזון ארה"ב. הפעם מדובר בכונן ה-Trion 150 העדכני של OCZ, אשר הושק לפני כמה חודשים והציג יכולות ביניים לא רעות בכלל ושיפור כללי בלתי מבוטל לעומת כונני ה-Trion 100 שקדמו לו. במסגרת מבצע Lightning Deal למשך שלוש השעות הקרובות בלבד, דגם ה-480GB של הכונן מוצע בעבור כ-139 דולר כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל, כלומר כ-525 ש"ח שמהווים כמובן עסקה אטרקטיבית בהחלט. אז אם אתם מעוניינים בכונן SSD בנפח ראוי ועם ביצועים ראויים – יש לכם כמה שעות לשקול את העניין. בהצלחה! https://hwzone.co…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעקבות הדיון שלי בפורום רציתי לעלות נושא מסוים לדיון. הסיבה העיקרית שתמיד השתדלתי לרכוש מחשב קרוב אלי לבית היתה חוסר רצון להיות תלוי במשלוחים (הן מבחינת זמן והן מבחינת עלויות). אבל דווקא המקרה שבו מחשב נדפק במשלוח מעולם לא עלה בדעתי. גם על מחשב חדש בן שבועיים תחילה סירבו להחליף למחשב חדש ואני תוהה לעצמי מה היה קורה אם זה היה קורה שנה אחרי הרכישה (וחכו נראה מה אקבל כשאקבל את המחשב חזרה). אין לחנות באמת דרך לוודא שרכיב הוא תקין ב-100%. האם זה לדעתכם משהו שיגרום לכם לפסול חנות?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני רוצה לדעת שמות של חנויות של מחשבים הרכבה עצמית תשלומים נוחים וכמה שפחות ריבית
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב לקנות כונן קשיח מאמזון, אבל אספקת החשמל שלו היא ככל הנראה אמריקאית. (110V, שקע שונה וכו') בהנחה שאני מעוניין להשתמש בו בישראל - מה עליי לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מכר שלי הלך לשלם את החשבון התקופתי שלו. התברר שאי אפשר. יש עוד שלושה ימים למועד האחרון לתשלום, אממה ? מסתבר שחברת החשמל משדרגת את מערכות המחשוב שלה !!! וואללה ? עוד יבקשו פרמיה שזה לא גרם להשבתת והחשכת כל הארץ! לענייננו, עקב שדרוג המחשבים, לא ניתן לשלם חשבונות בשום אופן ובשום דרך. רק ביום ראשון, ה - 4.6.2017. אז מה הבעיה אתם שואלים ? הנציג שנשאל אם נלקח בחשבון המצב שצרכנים לא ישלמו בזמן שלא באשמתם לא יחוייבו בריבית פיגורים, השיב כי " לא התקבלו הנחיות בעניין, ועל הצרכן להתקשר שוב ביום ראשון ולהסדיר את הסוגיה ולוודא שלא יחוייב בריבית פיגורים" ! אם זה לא לעג לרש , אז אני לא יודע מה כן .
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום וחג שמח, רציתי להתיעץ איתכם, אולי מישהו כאן יודע. במידה ואני רוכש תוכנה דרך ebay, מה הסיכוי שהחבילה תיעצר במכס ואדרש לשלם מע"ם (הבנתי שעל תוכנות אמורים לשלם מע"ם בלבד), בשני התרחישים הבאים: 1. רכישת תוכנה חדשה, מחנות, בקופסא המקורית, הכוללת דיסקים וכן דונגל הגנה, החבילה נשלחת דרך Standard International Shipping. 2. רכישת תוכנה "משומשת", מאדם פרטי, החבילה תכלול דונגל בלבד, החבילה נשלחת דרך Expedited Shipping. (ברגע שהדונגל ברשותי אני יכול להוריד את התוכנה המלאה מהאתר של בית התכנה) * הדונגל כנראה ייראה כדיסק-און-קיי "רגיל" לאדם "מן השורה", כמובן במידה והוא לא מגיע עם הסבר כתוב תודה רבה מראש לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני עוקב כל הזמן אחרי המחירים בתחום החומרה, ושמתי לב שבחודשים האחרונים (מאז סגירה של חנויות מסוימות), המחירים נשארו במקום ונראה כאילו אין תחרות ! אני טועה פה ? או שזו תקופת יובש או משהו כזה ?!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים אני ממש צריך את העזרה שלכם אני מחפש את המספר עוסק מורשה או ח.פ של עולם הניידים אבל אני לא מוצא בשום מקום אם מישהו איי פעם קנה מהם זה אמור להיות רשום על החשבונית אני אשמח אם תעדכנו אותי זה חשוב! המון תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני רוצה לשפר את כרטיס מסך והמעבד במחשב (גיימינג) שלי אני רוצה לשחק red dead redemption בגרפיקה טובה וב- 60 FPS. יש לי 2700 ש''ח. אני רוצה לדעת אם זה אפשרי לקנות את זה בסכום שלי... אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות. אני רוצה לדעת איזה מעבד כדאי לי לקנות והאם הוא מתאים ללוח האם שלי . צרפתי את החומרה שלי בCPU-Z. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתונים מהאתר הגרמני mindfactory.de
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש ליקנות מחשב נייד בעיקר לתוכנות אדריכלות יש לי שלוש דרישות חומרה Ssd או mvme Ram 32gb רזולוציה 4k לא משנה לי מותג מסויים או מאיפה ליקנות מארץ או מחול העיקר איכותי
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-