צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם כמו שרציתם חוויה קלאסית של שירות לקוי היה לי זיכוי של 100 שקל שהגעתי לממש אותו מסתבר שבדרך קוסמית כלשהי הוא שומש במלואו אתם רשאים להאמין לי אם השתמשתי או לא (מה שבטוח אם הייתי משתמש לא הייתי רושם את העדכון הזה אז כנראה שלא...) המקור היה אצלי כל הזמן לא שומש נשמר טוב טוב אצלי המוכר אמר לי שבכרטיס לקוח שלי זה שומש עד למנכל הגעתי ללא מענה וללא שירות שלחו אותי הביתה מושפל ובתחושה שאיבדתי 100 שקל ברחוב זה קרה בסניף רמה"ש לאחר כמה בירורים הובן לי כי זה מקרה שקרה להרבה אנשים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים רכשתי משהו מהאתר והתחרטתי ןטני רוצה לבטל את ההזמנה ,איך אני מבצע את ביטול ההזמנה ? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
רכשתי כמה בגדים מASOS.COM למי שמכיר,בעיקר בגלל המחירים הנמוכים שיצאו לי בקנייה. היום קיבלתי טלפון וביקשו ממני להביא את מספר התעודת זהות שלי בכדי לשחרר את החבילה שהגיעה. הבאתי לה את התעודת זהות והיא אמרה שכשהשליח יגיע אני אצטרך לשלם לו 200 שקל בגלל שהחבילה נעצרה. עכשיו,אני לא מבין למה,החוק קובע שמשלמים מכס מ325$ לא?אני שילמתי 50 ליש"ט על החבילה והמשלוח היה בחינם,זה אפילו לא מתקרב ל325 דולר. מה עושים במצב כזה?משלמים ושותקים? :-X
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
אם חברה (למשל גולן טלקום) מציגה לי חשבוניות באתר שלה, און-ליין, האם צריך לשמור אותן מקומית על המחשב שלי?
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
לצערי לא קיבלתי תשובה בפורום טאבלטים (כנראה לא פעיל כ"ך) יש מאות סרטונים ביוטיוב של אנשים שמקבלים את המגנים מהחברה ו"מבקרים" אותם. אבל מעט מאוד מדברים על התמורה למחיר בהשוואה למגוון שיש. אני לא צריך דרישות מטורפות מהמגן מסך, רק שיהיה מט ולנקסוס 7 תודה מראש, עומר
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ראשית הסיפור בקצרה. אני מתקן מחשבים בשכונה שלי בהכנסה מהצד. פנה אליי זקן נחמד מהבניין ממול שרצה לחבר את המחשב שלו למסך הLCD שנמצא בחדר העבודה. לכרטיס המסך יציאת RGB אחת שמחוברת למסך המחשב. הצעתי לו 3 אופציות: מפצל RGB, כרטיס מסך חדש, כרטיס מסך משומש. הוא בחר במשומש ובצדק. חבל להשקיע הרבה כסף בנושא, מפצל RGB עולה יותר, ומכאן פניתי ללוח המכירות של הפורום. יצרתי קשר עם מוכר כרגע אני עוד לא מפרסם פרטים אישיים כי אני נותן לזה עוד צ'אנס. הוא אמר שהכרטיס עובד, שהוא עובד בחנות מחשבים והכרטיס פורק ממחשב שעבר שדרוג לא מזמן, על הדרך ניסה להציע לי דגם אחר קצת יותר טוב עם יציאת HDMI מובנת בקצת יותר כסף, בחרתי לא לקחת אותו יש לי מתאם בבית שלא בשימוש אני אתן אותו לאותו זקן בחינם אם צריך…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, כרגע אני נמצא על תשתית של בזק + בזק בינלאומי על 10MB ואין תלונות. הכל זורם חלק במיוחד במשחקים שהשרתים שלהם יושבים בחו"ל. מקבל קצת הורדה ממוצע של 1 מגה בית. בנוסף פינגים טובים לאתרים בחו"ל. בנוסף יש ברשותי נתב אלחוטי + מודם vDASL של D-Link. קיבלנו הצעה הרבה יותר טובה בהוט שכוללת טלוויזיה + טלפון + אינטרנט 100MB (קצב המהירות לא בדיוק משפיע על ההחלטה) בכ-320 ש"ח עם התקנה חינם. עכשיו הסלידה היחידה שלי היא עניין האינטרנט של הוט + הוט נט. רוב האנשים שאני מכיר שמשחקים במשחקי FPS אומרים שעם הוט הם סובלים. האם שווה לעבור? אשמח לכל דעה והמלצה בנושא (מאוד אשמח גם לפירוט) תודה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רציתי לרכוש שולחן מתקפל Table Mate בעיקרון לניוד עם מחשב נייד ועבודה נוחה יותר בבית שגם ניתן לציין ששולחן זה הוא לא רק לכוונה זאת אך גם ניתן לסעוד עליו, לקרוא עיתון ומה שלא... אולם ראיתי ביקורות לרוב שליליות לגבי מוצר זה גם באמזון ארה"ב וגם באמזון בריטניה איפה אנשים אומרים שיש מוצרים חיקויים עם רמת איכות נמוכה מאוד. חלק גם אומרים שאיכות ירדה ואחרים אומרים שעדיף ללכת על דגם אחר - Table Mate II. האם מישהו קנה מוצר הנ"ל ומרוצה ממנו?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כידוע יש עליו ביקוש גדול (האמת לא רק על הגרסה הזאת), את העבודה שלי עשיתי, ביררתי מול כמה חנויות, לאחר מכן פניתי ליבואנים, נכון לעכשיו לקראת סוף החודש חברת רונלייט מתכוונת להשיק אותו בארץ, כך או כך, בקניה מחו"ל יש סיכון להיתפס במכס ואם חס וחלילה לא יעבור כמו מחשב נייד או כל דבר אחר, ידוע שנשלם ביוקר, נכון שיש שרות ואחרית בארץ, עולי בכל זאת נקבל מחיר טוב, תגיבו פה, נראה כמה יש ביקוש עליו, כי לי אישית 3G חשוב מעוד, גם אם בפועל הוא לא יצה מהבית, אין לדעת איך השימוש יהיה בעתיד, ונוח יותר 3G מובנה ולא מודם USB שתקוע מהצד, וטטרינג תוכן את הסוללה בנייד בטיל.
-
- 13 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אני אהיה בניו יורק בעוד מספר ימים ובכוונצי לקנות אייפד wifi+cellular מהדור האחרון. הם נותנים שלוש אפשרויות של מפעיל - att / sprint / verizon - האם זה משנה מבחינתי איזה אחד אני בוחר? ניסיתי להבין מה ההבדל בין הדגמים ונראה לי שמדובר רק בתדרים של LTE אבל אני לא בטוח שהבנתי נכון.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מכונת גילוח פיליפס HQ7350. לא לפני כמה זמן, החלה ירידה משמעותית בביצועי הגילוח של המכונה ובמקביל התגברות הגירויים שלאחר הגילוח (בעיקר באיזור הסנטר). מאחר ואני התגלחתי מבלי להרטיב את הפנים (דבר שמוריד את ביצועי הגילוח ומגביר את הגירוי בעור), ומבלי שהפנים שלי יזיעו, ובצורה הנכונה, הבנתי כי הבעייה היא בראשי הגילוח שהתבלו. ביקשתי מאבא שלי שילך עם מכונת הגילוח לסניף של אלקטרה בחיפה, על מנת להחליף את ראשי הגילוח: הוא אמר שזה עלה לו יקר מאוד (לפי מה שאני זוכר, מעל ל-100 ש"ח בשביל ראשי גילוח חדשים). האם יש מקומות (לא באינטרנט), באיזור חיפה, שאפשר לקנות בהם ראשי גילוח חילופיים במחיר זול יותר?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אבל ...כולם? כן, אם את\ה קוראים את זה עכשיו דרך צג כלשהו, אתם חשופים לתביעה הרטרואקטיבית (עד שנתיים, אלא אם כן יש לכם קבלת קניה) של רשות השידור. העילה? אני מצטט את דוברת רשות השידור: מקור: http://technation.themarker.com/1.1894229 אין ספק שיש פה צורך דחוף בחקיקה ואף ברפורמה. היום גם סמארטפון הוא בעל פוטנציאל קליטה לעידן+. ולשם אני חושב שרשות השידור שואפת: להכליל או להעלות את המס על טלוויזיות\סמארטפונים\צגי מחשב שיכליל את מס רשות השידור. לפעמים אני מרגיש כאילו אני חי במדינה אחרת... ואז אני חוטף כאפה בסגנון ה'רשות'
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש כל מיני חברות מותגים ושמות המלצה למזרון איכותי מחברה מסוימת? אני יודע שהנוחות היא החשוב אבל לאורך זמן גם בריאות מיטה 200X180
-
- 18 תגובות
- 17k צפיות
-
-
האשכול הקודם מפוצץ וכבר לא נוח לקרוא אותו. אני אתחיל: ארנק עור http://www.asos.com/River-Island/River-Island-Leather-Wallet/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2418837&cid=6516&Rf900=1623&Rf-800=-1,17&sh=0&pge=0&pgesize=-1&sort=3&clr=Brown אותו ארנק רק בצבע חום: http://www.asos.com//River-Island/River-Island-Leather-Wallet/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2418830
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, בתאריך 01.12 רכשתי בחנות BUG שבקיריון , קרית ביאליק , מכשיר סמסונג S3 . המכשיר הינו מתנה ליום הולדת של הבן החייל שלי. בתאריך זה היה מבצע של BLACK FRIDAY ולא היה את המכשיר במלאי , לכן שילמתי עבורו וחזרתי הביתה. בחנות קבלתי את המכשיר ב3.12 , המכשיר היה בקופסא לא סגורה , ולבקשתי פתחו את הקופסא כדי להראות לי שיש את הבטריה והכבלים . בתום ההצגה שבה לא הראו לי את פעולת המכשיר (אפילו לא הדליקו אותו!) סגרו את הקופסא וכמו שהיא הנחתי אותה בארון בבית עד לחזרתו של בני מהצבא. ביום חמישי האחרון 20.12 הבן שלי חזר מהצבא אחרי 19 יום שלא היה בבית, ושמח לקבל את המכשיר. הוא הכניס אותו להטענה בחשמל וכשהדליק אותו ראה פס על גבי המסך. מיהרנו לחנות בה נרכש המכשיר ובקשנו להחליף אותו לחדש…
-
- 81 תגובות
- 12.8k צפיות
-
-
היי האם מישהו יכול להמליץ על מברשות שיניים מומלצות גם מ ebay? בסופרפארם העלות שלהם גבוהה מאוד ולא מוצדקת
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עוד 3 שבועות טס לחופשת סקי, וכרגע אני חושב לקנות משקפת סקי מאנגליה שתשלח דרך ROYAL MAIL. השאלה היא - תוך כמה זמן בד"כ מגיע דואר מאנגליה בצורה הזו? יש סיכוי שזה לא יספיק להגיע תוך 3 שבועות בדיוק לדעתכם ?( טס ב21.1 - ב20.1 בלילה יוצא כבר לכיוון נתב"ג) תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
"שיק הידרו 5" ליתר דיוק. אני מתגלח במכונה מאז ומתמיד. היום חילקו בבן גוריון סכין הידרו 5 השאלה היא אם הסכין הזאת שווה משהו?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לאחרונה הסתקרנתי על הכסא הנ"ל, מצויין את שמו בכותרת. אחרי שראיתי מספר סיקורים בחו"ל אשר משביחים את הכסא באיכות ובישיבה נוחה. אך מהרושם שקיבלתי, הוא כסא מוכר בעולם וגם אולי יקר מדיי לכיסי. האם מישהו פה רכש את הכסא הנ"ל? אשמח לשמוע מה דעתו על הכסא, האם זה משתלם לרכוש? וכמה עלה לו בארץ? מצאתי חברה שאכן מייבאת את הכסא הזה בארץ, זה נמצא באתר הבא - http://www.pitaro.co.il/ArticleDetails.asp?id=91 אך מסיבה כלשהי הם מעדיפים לא לפרסם את המחירים של הכסאות ואינני יודע למה, לכן אשמח לעזרה בעניין הזה. תודה!
-
- 37 תגובות
- 101.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד שלום, שאלה קטנה, אם רכשתי טלוויזיה על שמי, הרשת מעבירה את שמי לרשות השידור? הם אמרו לי שלא.. אני גר עם ההורים, אני צריך לשלם אגרת טלוויזיה בנוסף למה שהם משלמים?
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
טיילתי בחנויות וכל מוכר הציע לי חברות ודגמים שונים :-D שמתאימים לי. ..אנחנו זוג המליצו לי על הנעה ישירה של סאמסונג ועל מכונות של קריסטל 7 קילו 1000 סלד או 5 קילו 800 סלד ב 1400 שקל קראתי ברשת כל מיני המלצות אבל משנת 2009 והיום יש כלכך הרבה שמות ומחירים שאני לא יודע מה כדאיי... בנוסף התענייתי במקרר אמקור שבמבצע הגריטה 500 ליטר 2400 שח האם הוא משתלם? אמין? מיוצר בטורקיה..
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לפני כמה זמן קניתי מחשב מRSM בעקבות המלצות שקראתי על החנות פה בפורום. (הייתה איזו בעיה בהזמנה, המחשב הגיע עם חצי זיכרון, אבל בסוף, לאחר דין ודברים מתישים, החנות הסכימה לשלוח את הזיכרון בתוספת פיצוי קטן על הזמן שלקח לכל העסק להגיע.. כך שיצאתי עם חווית קניה לא מי-יודע-מה, אבל פסדר..) לאחרונה, המחשב הזה החל לעשות בעיות. עכשיו כשמדליקים אותו - המסך פשוט עובר לStandby, ולא רואים כלום. המחשב עובד, אבל לא משדר אות למסך. או יותר נכון - משדר למסך, אבל לא מה שהוא צריך. השאלה שלי - אני מאמין שהבעיה קשורה ללוח אם (אין כרטיס מסך, הוא מובנה). בדקתי באתר ויש להם 3 שנים אחריות על הלוח-אם הזה. מה הדרך הכי טובה להעביר להם את המחשב? אני גר בירושלים, והסניף הראשי שלהם נראה לי בכלל בכפר-סבא. …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש היום גרופון על אותן מערכות שהיו בקבוצתית של האל פסק ב-20 ו-60 שקל יותר זול מאשר בקבוצתית. http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/aviem-c02648309/15395964?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_364&a=2022 עריכה: אולי הייתי צריך לשים את זה ב"דילים משתלמים"...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-