צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,303 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע איך אנשים כאלה קיימים. שוטטי ב-Ynet על מנת לקרוא חדשות וכתבות בתחומים שונים, ואז במדור הצרכנות, פתאום אני רואה כתבה שכותרתה היא "חברת החשמל: השירות הכי טוב במגזר הציבורי". נכנסתי, ותגידו לי אתם האם צריך לצחוק או לבכות: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4296519,00.html. מה שהרג אותי, זה ש-100% מכלל הכתבה הוא פרסומת, לא היה אף חלק נורמלי ב"כתבה" הזאת. ראיתי בעבר ב-Ynet, כתבות שיש בחלקן מסר פרסומי, אבל זה כבר כמה רמות מעל.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש לקנות שעון טוב בסיילים, אפשר בחו"ל במבצעי BF, אני לא מבין במותגים יותר מידי, לכן אשמח להמלצות באופן בכללי. עד כ400-500 שקל.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ראיתי באי ביי סמארטפון שאני רוצה לרכוש. המכשיר עולה 233 דולר ועוד 15 דולר משלוח בסה"כ יוצא פחות מ- 1200 ש"ח שהבנתי שזה מחיר היעד למכס למה עוד אני צריך לצפות מבחינת המחיר: מסי קנייה, מע"מ, מס יבוא, תשלום כלשהו בארה"ב וכו' לפי הבנתכם מה צריך להיות המחיר הסופי והיכן אני יכול לקרוא על כך באינטרנט בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה פניתי לסניף הרמת-גני של רשת גדולה להחלפת דיסק קשיח תקול של WD שרכשתי לפני פחות משנה (WD20EARX). מספר ימים לאחר מכן התקשרו אליי מהסניף ומסרו לי שהגיע הדיסק. מבירור מול הנציג הדיסק שהגיע הוא Seagate עם מפרט דומה אבל מחודש. לאחר בירורים וויכוחים מול הסניף ומול שירות הלקוחות הובטח לי שיחזרו אליי מספר פעמים. כשזה לא קרה, חזרתי אליהם בעצמי ונמסר לי ש"אין מה לעשות", זה החוק (וגם התקנון של החנות). הנציג סירב לספק לי אישור בכתב בנושא. למיטב ידיעתי החוק מחייב את החנות להחליף את המוצר בחדש וכמובן באותו הדגם שנרכש. לטענת שירות הלקוחות הם גם היבואן ולכן פניתי לWD העולמית. כרגע אני ממתין לתגובתם. למזלי כל השיחות שלי עם נציגי השירות מוקלטות. קודם כל אני רוצה לוודא שההבנה שלי של …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לשתף אותכם בחווית שירות מאוד נעימה שהייתה לי באיבורי מחשבים. לפני כחודשיים רכשתי מהם את ההגה G27 במחיר הנמוך בארץ (1680 ש"ח, לא צעצוע שקונים כל יום), התקשרתי לחנות ואמרתי שאני יגיע תוך מספר שעות לסניף כרמיאל לאסוף ולשלם את המוצר, כשהגעתי לשם ראיתי כבר את ההגה על הדלפק מחכה לי, תוך 3 דקות יצאתי משם אחרי שיחה קצרה עם הנציגים על ההגה ואחרי חצי שעה כבר שיחקתי ונהניתי מכל רגע. לפני שבוע שמתי לב שהעור שנמצא מתחת לידית ההילוכים נקרע טיפה ומאוחר יותר הפך לחור די רציני, העניין הזה לא מקובל עלי כשמדובר במוצר High-End ואמרתי לעצמי שלא צריך להתפשר, באותו רגע שלחתי אימייל לשירות הלקוחות של איבורי וענו לי תוך מספר שעות, ביקשו את מספר הטלפון שלי ויום למחורת יצרה איתי קשר נציגה בשם…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קישור למבחר הנעליים עליהן חל המבצע: http://www.amazon.com/gp/browse.html/ref=pe_252790_32582980_pe_ecg/?node=7239475011 בסיום הרכישה יש להכניס את הקוד: RUNFALL3
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניינת לרכוש את המוצר הזה והשאלה שלי האם זה באמת טוב ומחמם האם זה מסוגל לחמם חדר בגודל 28 מטר וכמובן האם זה לא שטות אחת גמורה כי 500 שקל זה לא סכום קטן. תודה מראש לכל העונים יום נפלא אירית
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, 2 שאלות: 1. האם באמת יש הבדל במהירות הגלישה שאקבל על פי הספק שאבחר? או שהמהירות תלויה בתשתית בלבד? 2. איזה ספק הכי מומלץ מבחינת מחיר/שירות וכו'?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות משהו מאמזון (המחיר בארץ הוא 2200 לנינטנדו סוויץ') ומצאתי באמזון איטליה את המכשיר ב1400 השאלה שלי האם מה שאני רואה זה כולל מכס והכל? מה שזה רושם לי בסוף ההזמנה זה : Riepilogo Ordine Articoli:EUR 270,41 Costi di spedizione:EUR 23,47 Totale IVA esclusa:EUR 293,88 IVA:EUR 0,00 Deposito dei costi di importazioneEUR 49,96 Totale ordine:EUR 343,84 מה שרושם על מכס זה Storage costs for importing זה לא ברור במיוחד.. אשמח לדעת ממישהו שמבין האם זה משתלם, והאם זה המחיר הסופי בהחלט שאשלם.. אשמח לתשובה מהירה זה ליומהולדת של אחותי זה המוצר אגב: https://www.amazon.it/g…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
כחלק מהכרזותיה בתערוכת E3, המפיצה הצרפתית הגדולה חשפה כי תספק במהלך השנה שבעה משחקים חינמיים לכל מי שיפעילו את קליינט הגיימינג האישי שלה גם ליוביסופט (Ubisoft) היו הרבה הכרזות מעניינות לספק לנו במסגרת מסיבת העיתונאים שלהם ב-E3, כשאחת המפתיעות שבהן הייתה מיזם חלוקת משחקים חינמיים למשתמשי פלטפורמת ה-uPlay, מדי חודש – לרגל חגיגות יום הולדת שלושים לחברה. יוביסופט הולכת בעקבותיה של EA Games ומיזם ה-On The House שלה, כך נראה, ותציע משחקים קלאסיים באופן חינמי לגמרי לכל מי שכבר נרשמו או יירשמו לשירות ה-uPlay, יורידו, יתקינו ויפעילו את תוכנת הקליינט שלו – ממש כמו הדרישה לקבלת הכותרים החינמיים ב-Origin, אשר מתעדכנים מדי כמה חודשים. הכותר החינמי הראשון של יוביסופט, שז…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הסרפס פרו 4, בגרסה שעולה 999 דולר... ואני יודע שבכל מקרה אצטרך לשלם עליו מיסים. השאלה היא מה הדרך הכי זולה להזמין אותו? דרך מסטופ? שיפיטו?כמו"כ יש חסכון לקנות את המקלדת בנפרד מבחינת מיסים?תודה:)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לשדרג את המחשב שלי אני מחפש חנות מחשבים איכותית עם מחירים סבירים באיזור הצפון, עדיפות לאיזור נהריה-מעלות מישהו מכיר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אם יש לכם מחשב נייד למסירה כתרומה אשמח לקבל המחשב הינו עבור משפחה מעוטת יכולת (ברוכת ילדים) באזור המרכז. זה יהיה המחשב הראשון שלהם הבקשה למחשב ניייד היא כי למשפחה אין מקום לשים את הנייח תזכו למצוות תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה אתר גדול שמשווק ישירות מייצרנים סיניים מוצרים לקונים בקמעונעות (שיווק בסיטונאות של אותם מוצרים הוא של האתר alibaba.com שהוא הבעלים של aliexpress.com ). המוצרים שיש שם זולים יותר מ EBAY אם בכלל מופיעים שם. השרתים של aliexpress איטיים מאוד (איטיים אפילו יותר מאילו של hwzone.co.il עד כמה שזה נשמע בלתי אפשרי). האיטיות גורמת לתקלות מסיבות מובנות. פרט לכך לכך אין לי מידע עליו. כרגע הזמנתי משם מוצר ב- 15 דולר כדי לראות איך זה עובד. למישהו יש נסיון עם aliexpress ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, מחפש מטען נייד מומלץ, כרגע עבור GALAXY S6 אשר יוחלף בחודשיים הקרובים באייפון 8/ האייפון העתיד לצאת כנראה בחודש הבא, כך שרצוי שיתאים ל-2 המכשירים. אין מגבלת תקציב, כן חשוב מאוד שיוכל להכנס לכיס ולא יהיה גדול/ כבד מידי. אני מעוניין לקנותו באמזון, כך שחשוב שגם יתאים למתח בארץ וכו'. תודה רבה. מצאתי כמה אופציות שנראו לי בשיטוט באמזון: https://www.amazon.com/dp/B01A6L85CC/?coliid=I34YMD4BWSTAZ&colid=XYI6FTT33VQS&psc=0&ref_=lv_ov_lig_dp_it https://www.amazon.com/dp/B00Y2PX4YI/?coliid=I11SWDQR1HC7KQ&colid=XYI6FTT33VQS&psc=0&ref_=lv_ov_lig_dp_it https://www.amazon.com/dp/B00XC1…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם תוכלו להמליץ על מקומות שכדאי לקנות בהם בדים, לפרוייקטי תפירה עצמאיים? (לא בהיקפים גדולים מדי) חנויות רגילות או מקוונות.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אתר תוספי התזונה האמריקאי הגדול חוזר לפעולה מלאה אל מול הצרכנים הישראלים - ומעניק לנו תקווה לכך שהקאמבק עבור אמאזון ואחרים עשוי להיות מעבר לפינה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הSSD הוא: Samsung 840 Series MZ-7TD250BW 250GB 2.5 SATA 3 6Gb / s (Solid State Drive, SSD) 7mm דוד שלי מגיע מסין וזה עולה שם 633 ש"ח (בארץ סביבות ה800 שקל). האם כדאי לקנות? האם בגלל שאין אחראיות לא כדאי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המבצעים החדשים בחנות המקוונת כוללים כרטיסי microSD מהירים של של סמסונג ושל Silicon Power, לצד כונן SSD מבית Transcend בנפח טרה-בייט רגע לפני שאתם מתיישבים אל השולחן החגיגי, הנה כמה הנחות ששווה לכם לבדוק – באדיבות אמאזון סניף גרמניה ואמאזון סניף ארה"ב. באמאזון גרמניה מציעים למכירה את כרטיסי ה-microSD העדכניים של סמסונג, מדגמי ה-Evo Plus וה-Pro Plus ובנפח של 32GB, כשהראשון מבטיח מהירויות קריאה של עד 80 מגה-בייט בשנייה ומהירויות כתיבה של עד 20 מגה-בייט בשנייה והשני מספק מהירויות של עד 95 מגה-בייט בקריאה ועד 90 מגה-בייט בכתיבה – במחירים של כ-20 יורו וכ-29 יורו בהתאמה, כולל משלוח ישיר לישראל. דילים לא רעים בכלל – בייחוד אם אתם אוהבים את מוצריה של הענקית ה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצות על חנויות שמוכרות סמארטפונים במחיר הוגן וכמובן עומדות מאחורי האחיות בצורה מכובדת. יש כל כך הרבה חנויות בשוק אבל קשה לדעת על מי מהן אפשר לסמוך בכל הקשור לאחריות ומקוריות. אשמח לשמוע המלצות על ניסיון חיובי וכמובן על ניסיון שלילי שלכם עם חנויות פרטיות שונות. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעתי שלנורות מבוססות LED יש אורך חיים הרבה יותר ארוך מנורות רגילות - ראשית, זה נכון? שנית, האם אני יכולה להחליף את הנורות בבית שלי בנורות LED? כמה כל נורה תעלה לי? לאיזה פרמטרים אני צריכה להתייחס בבחירה של נורה כזו? (כמה לומן נותנת נורת ה-100W הסטנדרטית שהייתי קונה עד שהוציאו אותה מחוץ לחוק? האם לומן זה מדד טוב להארה של נורה, או שצריך להסתכל על עוד פרמטרים?)
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שעוד 3 חודשים או משהו כזה יכנס לתוקף חוק שיאפשר התחברות ללא כנסות יציאה יותר. לכן אני מחפש בינתיים דיל טוב עם חיבור יציב ומהיר (5 מגה נראה לי מספיק) שיאפשר לי במחיר שפוי לחכות עד שכל החברות יתחילו עם הדילים המיוחדים שלהם בעוד כמה חודשים כדי להתמודד עם המצב החדש. המלצות ? (מקווה שבניגוד לפורום אכסון, פה אפשר לקבל תשובות ).
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למי שמעוניין http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14803
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לשתף אתכם בחווית הקניה המעולה שהייתה לי בTMS. מאחר ואני בונה לעצמי מערכת מחשב חדשה, חיפשתי לקנות בארץ מארז וקירור נוזלי חדש. תמיד שמעתי כאן בפורום על המלצותיכם על החנות TMS. לצערי בTMS היה מחיר גבוה יותר מחנות מתחרה (שאני ממש לא אוהב את השירות שלה) על הרכיבים שרציתי לרכוש אבל החלטתי להתקשר לTMS ולשאול האם אפשר לקבל הנחה. ביום רביעי בשבוע שעבר, התקשרתי לTMS וענתה לי בחורה מהממת בשם רעות, שהייתה סופר נחמדה ושירותית כמובן. הסברתי לרעות שראיתי את המוצרים בחנות מתחרה במחיר נמוך יותר אז היא בדקה יחד איתי שאכן כך הדבר. היא אמרה לי שתצטרך לקבל אישור הנחה מהמנהל ותחזור אליי. רעות חזרה אליי תוך 5 דקות והודיעה לי שיש אישור +…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-