עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. אורח בן
    Started by אורח בן,

אהלן, אני רוצה לקנות משהו מאמזון (המחיר בארץ הוא 2200 לנינטנדו סוויץ') ומצאתי באמזון איטליה את המכשיר ב1400 השאלה שלי האם מה שאני רואה זה כולל מכס והכל? מה שזה רושם לי בסוף ההזמנה זה : Riepilogo Ordine Articoli:EUR 270,41 Costi di spedizione:EUR 23,47 Totale IVA esclusa:EUR 293,88 IVA:EUR 0,00 Deposito dei costi di importazioneEUR 49,96 Totale ordine:EUR 343,84 מה שרושם על מכס זה Storage costs for importing זה לא ברור במיוחד.. אשמח לדעת ממישהו שמבין האם זה משתלם, והאם זה המחיר הסופי בהחלט שאשלם.. אשמח לתשובה מהירה זה ליומהולדת של אחותי זה המוצר אגב: https://www.amazon.it/g…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. הזמנתי מוצר מסויים, ואני חושד שמדובר בזיוף למרות שעל פניו כרגע זה נראה מקורי. אלה שפתאום זה נשלח לי מסין מה שהעלה את החשד שלי. במידה ומתברר שזה זיוף, האם אני יכול לעשות משהו בנידון? לא מדובר בקניה דרך איביי אלה ישירות מאתר החנות, כמו כן באתר שלהם הכול נראה מקורי, כמו כן בהתכתבות שלי באמצעות האימיילים שאלתי זאת והם ענו לי שזה מקורי.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by redead,

הם סגורים בקלפה מתחת לטלויזיה בנישת גבש איזה מוצר מומלץ ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום. לאבא שלי יש עסק וביקש מימני לעזור לו להוזיל את הטלפונים. מדובר על 4 קווים ויוצא בערך 650 שקל בחודש! ומה שעוד יותר כואב זה שכל המכשירים הם ישנים ללא אינטרנט כלל. בקיצור עושקים אותנו ולקחתי על עצמי להרים תכפפה. רק שאני לא רוצה ליפול כי הקו של אבא שלי חשוב לעסק וגם שלי ושל שאר המשפחה לא יהיה נעים אם ניכנס לסרט שרק ייגרום לניתוקים וכ"ו. הקיצר או שזה יהיה אחד משני החדשות שבסקר או שזה יהיה פלפון שם אנחנו נמצאים היום עם 4 הקווים. מאז התהפוחות בשוק לא דברנו עם אף חברה ויכול להיות שיש אפשרות גם להוזיל את הקיים ללא צורך לעבור. אם לא אז לאיזו חברה עדיף לעבור משני החדשות? כמה פרטים: 1)הקו של אבא שלי כמה שיותר דקות בחבילה. לא חשוב SMS ואינטרנט כלל. 2)לי ולאחותי חושב גם נפח דקות…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אתמול קבילתי SMS שמשלוח יצא להפצה מנתב"ג בשעה 9 בבוקר וצפוי להגיע אליי במהלך היום: דחיתי עניינים וציפיתי למשלוח כל יום. ידעתי ששליח יכול להגיע מבלי להודיע ולא רציתי סתם יבוא אם אני לא בבית. אחר כך מה? יחזור לנתב"ג ושוב יצא משם להפצה? אני גם לא רוצה לחכות עד שימלאו רכב הבאה בחבילות. לא יודע איך זה עובד אצלהם... בדקתי מעקב שהתעדכן בשעה 10 בערב וזה מה שראיתי: למה לעדכן מעקב אחרי שחכיתי כל יום לשליח ולשקר שתואם מועד מסירה אחר? לא קיבלתי צלצול מהם בכלל! היום התקשרתי לשירות לקוחות ומוקד היה סגור למרות שבהקלטה נאמר במפרוש שבערבי חג מוקד פעיל מ-8 בבוקר עד 1בצהריים! רשלנים לא?!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום קניתי מבאג אוזניות יקרות מאוד ב(950 שקל). מהיום השני לשימוש גיליתי שהאוזניות לא תמיד נדלקות בייחוד כאשר הן בתנועה. פניתי לבאג ולאחר בדיקות ממושכות (אני מחכה כבר יותר מחודשיים או משהו לפיתרון) הם טוענים שאין שום בעיה באוזניות לפי בדיקת המעבדה שלהם (האוזניות כרגע בחנות). רציתי לשאול מה אומרים הנהלים בנוגע למוצר שלא עובד בצורה תקינה אבל המעבדה לא מצאה בעיה. תודה

7. היי. קצת רקע... יש ברשותי שלושה מנויים - שניים של 10 מגה ואחד של 100 מגה. המבצעים שהיו לי הסתיימו והגיע הזמן לחדש... אז הרמתי טלפון לנטויז'ן (אותה חברה בה אני נמצא כבר המון המון זמן) - הציעו לי הכל ב-110 ש"ח קבוע. התקשרתי לבזק בינלאומי לקבל הצעה, על אותם מהירויות הציעו לי הכל ב-130 ש"ח קבוע. לאחר התייעצות עם חבר, החלטתי ששווה להשקיע אקסטרה 20 ש"ח ולעבור לבזק בינלאומי. עברתי לבזק וניתקתי את נטויז'ן אתמול. היום קיבלתי טלפון מנטויז'ן, בוא ניתנה לי הצעה נוספת על כל המהירויות הנ"ל במחיר כולל של 60 ש"ח (הכל יחד, 10+10+100) - מחיר קבוע ולא משתנה. א. האם הם עד כדי כך נואשים להשאיר לקוחות שמוכנים לתת מחיר כזה? ב. האם ניתן להוריד בעקבות זה את בזק בינלאומי? ג. מה באמת ההבד…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. קיבלתי הצעה ב-89 ש"ח לחודש + חודש ראשון חינם + התקנה חינם + הוטבוקס פתוח. בהתחשב במחירים בבזק, לדעתי, זה היה צריך לצאת לפחות חודשיים חינם. בינתיים אישרתי את החבילה, למרות שאמרתי להם שעוד חודש אני אדבר איתם שוב או אעבור לבזק. קיבלתם הצעה טובה יותר מהם?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by YAHOOGEEK,

שלום צריך המלצה למכונת תספורת ביתית, משהו איכותי אם אפשר במסגרת תקציב של עד 500 שקל. השימושים בעיקר לתספורת קצוץ נגיד מספר 1,2. המליצו לי על MOSER 1871, מה אומרים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ag43,

בכניסה ללינק הזה ממכשיר נייד שמותקנת בו אפליקציית אמזון מקבלים 5$ לקניה הבאה דרך האפליקציה. אמור לעבוד גם בישראל.גדש גילוי נאות: בשימוש בלינק הנ"ל גם אני וגם אתם מקבלים תוספת לחשבון.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אהלן אני מחפש לקנות חולצות כדורגל שהם רפליקות מקוריות. אני מחפש אתרים מומלצים כדוגמאת Kitbag.com האנגלי.אם אתם מכירים חנויות בארץ אז גם טוב. (לומרות שקשה לי להאמין שהם ימכרו חולצה בפחות מ-300 ש''ח)אשמח לשמוע מכם המלצות וגם חוות דעת של כל מי שיצא לו להזמין מאתר כלשהו בחו'ל.תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אתר תוספי התזונה האמריקאי הגדול חוזר לפעולה מלאה אל מול הצרכנים הישראלים - ומעניק לנו תקווה לכך שהקאמבק עבור אמאזון ואחרים עשוי להיות מעבר לפינה לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. אהלן, אני מחפש מצלמה נסתרת WIFI שמתממשקת עם המובייל, ומספקת זמן עבודה רציף של מינימום שעתיים באיכות תמונה HD. אני צריך גם מכשיר האזנה/הקלטה עם יכולת זיהוי קולי ( המכשיר נכנס לסטנד-ביי כאשר אין סאונד וחוסך זמן סוללה ) שמספק זמן עבודה של 10 ש' זמן עבודה מינימום. בדקתי קצת באינטרנט ומצאתי חנות בפ"ת בשם WorldShop מעוניין בחנות פיזית עם שירות ואחריות לשנה לפחות, תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by watch out,

לא משנה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by naor575,

שלום לכולם כמו שרציתם חוויה קלאסית של שירות לקוי היה לי זיכוי של 100 שקל שהגעתי לממש אותו מסתבר שבדרך קוסמית כלשהי הוא שומש במלואו אתם רשאים להאמין לי אם השתמשתי או לא (מה שבטוח אם הייתי משתמש לא הייתי רושם את העדכון הזה אז כנראה שלא...) המקור היה אצלי כל הזמן לא שומש נשמר טוב טוב אצלי המוכר אמר לי שבכרטיס לקוח שלי זה שומש עד למנכל הגעתי ללא מענה וללא שירות שלחו אותי הביתה מושפל ובתחושה שאיבדתי 100 שקל ברחוב זה קרה בסניף רמה"ש לאחר כמה בירורים הובן לי כי זה מקרה שקרה להרבה אנשים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. התפוצץ לי ספק הכח. ממש העלה עשן ונשמע פיצוץ. אני חושש שגם רכיבים אחרים נפגעו. אני חייב את המחשב, זה לא יכל לבוא בזמן יותר גרוע עבורי, הבעיה שהחנות שמערכת המחשב נקנתה ממנה נסגרה (skypc). אני צריך עזרה לדעת מי היבואנים של המוצרים הבאים כדי לקבל שירות כמה שיותר מהר. לא רוצה לפנות לחניות כמו RSM שגם לוקח שם זמן וגם הם לוקחים תשלום על משלוח כל רכיב ליבואן, על בדיקת כל רכיב, ובסוף יותר משתלם לקנות כבר לבד מחשב חדש. אז ככה, המוצרים הם: ספק כח של Corsair - זה בטוח מקולקל - התפוצץ ועכשיו מקצר. חלקים נוספים שאני מקווה שלא נפגעו אדע רק לאחר החלפת ספק לוח של אינטל (זה איסטרוניקס אני משער) זכרונות של G.skill כרטיס מסך של אסוס אם יש כמה יבואנים מקביליים תזרקו שמות אני כבר אעשה טלפונים.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by yakir4u,

alibaba.com אני רוצה להזמין משם משהו ואין אופציה לשלם בפייפל אפשר להזמין מהם בראש שקט?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by pushel,

בוקר טוב! אני צריך המלצה לגבי ספקית אינטרנט ספציפית בעקבות נטישה של הספקית הנוכחית (יחד עם השותף שעובר דירה). הספקית תשתית שלי היא הוט בנפח של 2.5 מגה וסך הכל אני לא מוריד יותר מדי - 1-2 סרטים בשבוע... אם יש איזה מבצע מוצלח במיוחד שמכירים גם טוב.... המון תודה, אריק

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by quantum03,

מדובר על דיסק קשיח 1 טרה של wd מסדרת caviar green. רשת אייבורי הסכימו להחליף לי את הכונן , אבל הם טוענים שאני יכול לקבל רק כונן שמישהו החזיר בגלל שהוא התחרט...ולא כונן חדש. סך הכל נשמע הגיוני , אבל פה מדובר בכונן ולא במעבד שאם קורה לו משהו אני יכול להחליף אותו ולא ייגרם לי שום נזק. במקרה של דיסק קשיח , האמינות מאד חשובה , ואני לא יודע מה האדם שהקשיח היה אצלו עשה עם הדיסק , ואיך הוא טופל במעבדה ובחנות. בדרך כלל , במקרים של החלפת דיסק קשיח מקבלים דיסק חדש או דיסק משומש\מחודש?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. לפני כשלושה שבועות רכשתי מחשב של HP. מהרגע שקניתי אותו, המחשב לא מפסיק לעשות בעיות. מעניין אותי לדעת איזה חברה אחראית לתיקון המחשבים הניידים של HP בארץ ומה היא "שווה". תודה רבה, levelone. *** הצעה חמה חמה חמה: לא לקנות מחשבים של HP ולא להתקרב למקום שכוח האל שנקרא BUG. רשת של שקרנים חסרי נסיון שמוכרים מוצרים עם אופי דומה. אני יותר מאשמח לפרט למי שאפילו חושב לקנות מחשב של HP.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. מבין השירותים כמו דילטס שיפטו וכו Sent from my A0001 using Tapatalk

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום האם באחת מחברות הסלולר החדשות יש תוכנית שהיא Prepaid? תודה רבה card

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ron4d,

הי, הייתי שמח לקצת עצה, אני מחפש סלולרי חדש בסביבות ה2000 ש"ח שאמור להחזיק שנתיים ומתלבט בין שני טלפונים, השיאומי mi8 או סמסונג גלקסי S8 היתרונות של השיאומי: מסך אמולד גדול, סוללה 3400, מעבד 845, 6 ג'יגה RAM, שתי מצלמות אחוריות ומחיר יחסית נמוך. היתרונות של הסמסונג: מסך יותר איכותי ללא NOTCH, עמידות למים, אפשרות לכרטיס הרחבה, שקע אוזניות, טעינה אלחוטית, מצלמה מעולה. אשמח לדעתכם בין שני הטלפונים האלו, איזה יותר מצולח? איזה יותר משתלם. נכון לעכשיו יש לי וואווי מלפני שנתיים והוא לא משהו. ..

דיונים חדשים בפורומים