צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,314 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מחפש מצלמה נסתרת WIFI שמתממשקת עם המובייל, ומספקת זמן עבודה רציף של מינימום שעתיים באיכות תמונה HD. אני צריך גם מכשיר האזנה/הקלטה עם יכולת זיהוי קולי ( המכשיר נכנס לסטנד-ביי כאשר אין סאונד וחוסך זמן סוללה ) שמספק זמן עבודה של 10 ש' זמן עבודה מינימום. בדקתי קצת באינטרנט ומצאתי חנות בפ"ת בשם WorldShop מעוניין בחנות פיזית עם שירות ואחריות לשנה לפחות, תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות משהו מאמזון (המחיר בארץ הוא 2200 לנינטנדו סוויץ') ומצאתי באמזון איטליה את המכשיר ב1400 השאלה שלי האם מה שאני רואה זה כולל מכס והכל? מה שזה רושם לי בסוף ההזמנה זה : Riepilogo Ordine Articoli:EUR 270,41 Costi di spedizione:EUR 23,47 Totale IVA esclusa:EUR 293,88 IVA:EUR 0,00 Deposito dei costi di importazioneEUR 49,96 Totale ordine:EUR 343,84 מה שרושם על מכס זה Storage costs for importing זה לא ברור במיוחד.. אשמח לדעת ממישהו שמבין האם זה משתלם, והאם זה המחיר הסופי בהחלט שאשלם.. אשמח לתשובה מהירה זה ליומהולדת של אחותי זה המוצר אגב: https://www.amazon.it/g…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
זה נראה למישהו הגיוני? ניגשתי לממש אחריות על הלוח בזד מחשבים. המחשב נקנה בSKYPC. נאמר לי שהם צריכים לשלוח להולנד וזה לוקח חודש וחצי - חודשיים. זה פעם שנייה שמתקלקל לי. פעם הקודמת הוחלף מיידית. שאלתי למה היום צריך לחכות, נאמר לי שככה זה היום. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול קבילתי SMS שמשלוח יצא להפצה מנתב"ג בשעה 9 בבוקר וצפוי להגיע אליי במהלך היום: דחיתי עניינים וציפיתי למשלוח כל יום. ידעתי ששליח יכול להגיע מבלי להודיע ולא רציתי סתם יבוא אם אני לא בבית. אחר כך מה? יחזור לנתב"ג ושוב יצא משם להפצה? אני גם לא רוצה לחכות עד שימלאו רכב הבאה בחבילות. לא יודע איך זה עובד אצלהם... בדקתי מעקב שהתעדכן בשעה 10 בערב וזה מה שראיתי: למה לעדכן מעקב אחרי שחכיתי כל יום לשליח ולשקר שתואם מועד מסירה אחר? לא קיבלתי צלצול מהם בכלל! היום התקשרתי לשירות לקוחות ומוקד היה סגור למרות שבהקלטה נאמר במפרוש שבערבי חג מוקד פעיל מ-8 בבוקר עד 1בצהריים! רשלנים לא?!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הם סגורים בקלפה מתחת לטלויזיה בנישת גבש איזה מוצר מומלץ ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחיר של ה-evo 970 plus ירד מעט מתחת ל-75 דולר: https://www.amazon.com/-/he/dp/B07M7Q21N7/ref=twister_B08D7638C8?ie=UTF8&language=en_US&psc=1 המחיר של ה-980 הוא 60 דולר: https://www.amazon.com/dp/B08V7GT6F3/ref=twister_B08Y6QCLJP?_encoding=UTF8&psc=1 אני רוצה לרכוש אחד מהם. מי מהם עדיף לדעתכם?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לאחרונה הצטרפתי לחבילה בסלקום הכוללת 200 דקות לחו"ל כל חודש דרך המפעילה 013, ואני מעוניין לדעת איפה אני בודק כמה דקות מהחבילה כבר ניצלתי? האם זה דרך סלקום או דרך 013, ואיך? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, במקרה נכנסתי לאתר של בזק בינלאומי וראיתי ש-3 חודשים אחרונים חייבו את ההורים שלי ב 160~ שקל במקום 60 שקל לחבילת 12 מגה. לפני כמה חודשים הם גם הפסיקו לשלוח חשבוניות בדואר(ללא שום הסכמה מאיתנו). הם טוענים שהם הודיעו באימייל על העלאת המחיר(אף פעם לא השתמשנו בתיבת אימייל הזו ואף פעם לא הצהרנו שנשתמש בתיבה הזו) והם לא מוכנים לתת החזר על הכסף שהם גנבו. הם הסכימו "בטוב ליבם" להוריד את מחיר החבילה ל 40 שקל לחודש(באמת תודה, החבילה הזו מוצעת ב-30 שקל לכל דורש) וטענו שבגלל שהם הודיעו מראש הם לא יחזירו את הכסף. מה אני יכול לעשות במקרה הזה? הבנתי שיש חוק שמחייב אותם להודיע שבועיים לפני סוף החבילה על המחיר החדש אבל התיבת אימייל היא לא דרך ליצור איתנו קשר, שהם רוצים הם יודעים את המ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד - i5 3450 לוח אם - Gigabyte H77M-D3H זיכרון - G.Skill 2x4GB F3-1600C9-4GAB (סה"כ 8GB) כרטיס מסך - MSI Radeon R9 270X 2GB TwinFrozr דיזק קשיח #1 - Samsung EVO 840, 120GB דיסק קשיח #2 - WD 300GB ספק כח - SS- 600 ET Active PFC F3 קירור מעבד - Alpine Arctic 11 GT Rev 2 מאווררי מארז חדשים של Arctic Alpine - 80 ו-120 מ"מ (לא יודע אם רלוונטי אבל שמתי הכל) צורב מארז - ANTEC NSK4480B תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי. קצת רקע... יש ברשותי שלושה מנויים - שניים של 10 מגה ואחד של 100 מגה. המבצעים שהיו לי הסתיימו והגיע הזמן לחדש... אז הרמתי טלפון לנטויז'ן (אותה חברה בה אני נמצא כבר המון המון זמן) - הציעו לי הכל ב-110 ש"ח קבוע. התקשרתי לבזק בינלאומי לקבל הצעה, על אותם מהירויות הציעו לי הכל ב-130 ש"ח קבוע. לאחר התייעצות עם חבר, החלטתי ששווה להשקיע אקסטרה 20 ש"ח ולעבור לבזק בינלאומי. עברתי לבזק וניתקתי את נטויז'ן אתמול. היום קיבלתי טלפון מנטויז'ן, בוא ניתנה לי הצעה נוספת על כל המהירויות הנ"ל במחיר כולל של 60 ש"ח (הכל יחד, 10+10+100) - מחיר קבוע ולא משתנה. א. האם הם עד כדי כך נואשים להשאיר לקוחות שמוכנים לתת מחיר כזה? ב. האם ניתן להוריד בעקבות זה את בזק בינלאומי? ג. מה באמת ההבד…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש דילים...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הזמנתי מוצר מסויים, ואני חושד שמדובר בזיוף למרות שעל פניו כרגע זה נראה מקורי. אלה שפתאום זה נשלח לי מסין מה שהעלה את החשד שלי. במידה ומתברר שזה זיוף, האם אני יכול לעשות משהו בנידון? לא מדובר בקניה דרך איביי אלה ישירות מאתר החנות, כמו כן באתר שלהם הכול נראה מקורי, כמו כן בהתכתבות שלי באמצעות האימיילים שאלתי זאת והם ענו לי שזה מקורי.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי את המכשיר בצבע שחור , אחרי שבוע קיבלתי את המוצר אבל בצבע כחול ,מאוד התעצבנתי ויצרתי קשר עם החנות והם הבטיחו לי שיחליפו לי את הצבע (יישלחו מכשיר בצבע שביקשתי) . אני כבר מחכה כבר כמה ימים ולא מקבל כלום! ביצעתי את ההזמנה בהעברה בנקאית (לא בכרטיס אשראי)..אני רוצה לדעת מה יקרה כאשר יגיע המכשיר בצבע השחור עליי אבל אני לא אחזיר להם את המכשיר שקיבלתי בצבע הכחול (כמו שהם מצפים ממני) מה המדיניות ? הם ממשששש עצבנו אותי :pissed:
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם פגם בייצור במפעלים שמספקים את הרכיבים הבסיסיים ליצרני כונני SSD וגם מוצרים אחרים כמו דיסק און קי וכו', יגרום בקרוב למחסור רציני בזמינות החומרה הרלוונטית. התקווה שהמחסור לא יהיה ממושך, אבל אין לדעת. https://www.pcworld.com/article/613986/ssds-will-be-the-next-pc-part-to-get-a-price-hike.html/amp
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
alibaba.com אני רוצה להזמין משם משהו ואין אופציה לשלם בפייפל אפשר להזמין מהם בראש שקט?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. לאבא שלי יש עסק וביקש מימני לעזור לו להוזיל את הטלפונים. מדובר על 4 קווים ויוצא בערך 650 שקל בחודש! ומה שעוד יותר כואב זה שכל המכשירים הם ישנים ללא אינטרנט כלל. בקיצור עושקים אותנו ולקחתי על עצמי להרים תכפפה. רק שאני לא רוצה ליפול כי הקו של אבא שלי חשוב לעסק וגם שלי ושל שאר המשפחה לא יהיה נעים אם ניכנס לסרט שרק ייגרום לניתוקים וכ"ו. הקיצר או שזה יהיה אחד משני החדשות שבסקר או שזה יהיה פלפון שם אנחנו נמצאים היום עם 4 הקווים. מאז התהפוחות בשוק לא דברנו עם אף חברה ויכול להיות שיש אפשרות גם להוזיל את הקיים ללא צורך לעבור. אם לא אז לאיזו חברה עדיף לעבור משני החדשות? כמה פרטים: 1)הקו של אבא שלי כמה שיותר דקות בחבילה. לא חשוב SMS ואינטרנט כלל. 2)לי ולאחותי חושב גם נפח דקות…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , ראיתי שאפשר להזמין בבלק פרייראדי 250 דולר עם משלוח מעמ מכס כולל הכל עם שליח עד הבית , באתר של אמריקן אווטלט שופרסל, את הגירסה של הסוני 4 עם שלט ובאנדל של ספיידרמן במחיר הנ"ל. האם זה משתלם ? מתי הצפי של יציאת סוני 5? באיזה גירסה לדעתכם מדובר אמריקאי או פאל אירופאי ? מה המשמעות של גירסה אמריקאית ? 20 דולר אחריות כל שנה , האם שווה? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי מבאג אוזניות יקרות מאוד ב(950 שקל). מהיום השני לשימוש גיליתי שהאוזניות לא תמיד נדלקות בייחוד כאשר הן בתנועה. פניתי לבאג ולאחר בדיקות ממושכות (אני מחכה כבר יותר מחודשיים או משהו לפיתרון) הם טוענים שאין שום בעיה באוזניות לפי בדיקת המעבדה שלהם (האוזניות כרגע בחנות). רציתי לשאול מה אומרים הנהלים בנוגע למוצר שלא עובד בצורה תקינה אבל המעבדה לא מצאה בעיה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אני מחפש לקנות חולצות כדורגל שהם רפליקות מקוריות. אני מחפש אתרים מומלצים כדוגמאת Kitbag.com האנגלי.אם אתם מכירים חנויות בארץ אז גם טוב. (לומרות שקשה לי להאמין שהם ימכרו חולצה בפחות מ-300 ש''ח)אשמח לשמוע מכם המלצות וגם חוות דעת של כל מי שיצא לו להזמין מאתר כלשהו בחו'ל.תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במכרז מסוים לכיסוי למכשיר סלולרי, הצעתי 50 סנט, וההצעה לא התקבלה. העלתי ל60, אך לא שמתי את הנקודה העשרונית, וההצעה הזו התקבלה (הוא העלה לבערך 4 דולר, והוא יעלה עוד עד 60 אם מישהו ינסה להציע יותר). האם אפשר לבטל הצעה? ואם כן, איך? עריכה: אוקיי, אפשר לנעול. דרך הקוסטומר ספורט אפשר לבטל הצעות שניתנו עקב טעות שנעשתה בתום לב.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קונים 2 מוצרי לוג'יטק ומקבלים 30% על המחיר המשותף (עד ה15.11) https://www.amazon.co.uk/b/ref=gbps_img_s-3_4e77_2cfd8005?ie=UTF8&node=10572824031&smid=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_p=2e295e89-c7de-4d3d-a492-811cda344e77&pf_rd_s=slot-3&pf_rd_t=701&pf_rd_i=gb_main&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_r=B45WA8BV4K7PVWZN1X22
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בכניסה ללינק הזה ממכשיר נייד שמותקנת בו אפליקציית אמזון מקבלים 5$ לקניה הבאה דרך האפליקציה. אמור לעבוד גם בישראל.גדש גילוי נאות: בשימוש בלינק הנ"ל גם אני וגם אתם מקבלים תוספת לחשבון.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום צריך המלצה למכונת תספורת ביתית, משהו איכותי אם אפשר במסגרת תקציב של עד 500 שקל. השימושים בעיקר לתספורת קצוץ נגיד מספר 1,2. המליצו לי על MOSER 1871, מה אומרים? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב! אני צריך המלצה לגבי ספקית אינטרנט ספציפית בעקבות נטישה של הספקית הנוכחית (יחד עם השותף שעובר דירה). הספקית תשתית שלי היא הוט בנפח של 2.5 מגה וסך הכל אני לא מוריד יותר מדי - 1-2 סרטים בשבוע... אם יש איזה מבצע מוצלח במיוחד שמכירים גם טוב.... המון תודה, אריק
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-