צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, לפני שנה קניתי מתאם כזה דרך איביי (כמובן דגם סיני לא מוכר שעלה 30 שקלים). המתאם עדיין עובד אך יש לי מלא ניתוקים ואי אפשר לעבוד איתו עבודה רציפה. החלטתי להשקיע סכום יותר נכבד והסתכלתי על דגמים באמזון, אבל גם שם רוב הביקורות מדווחות על חיי מוצר של עד חצי שנה... אשמח להמלצות ועצות לגבי דגמים אפשריים... תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה ב-89 ש"ח לחודש + חודש ראשון חינם + התקנה חינם + הוטבוקס פתוח. בהתחשב במחירים בבזק, לדעתי, זה היה צריך לצאת לפחות חודשיים חינם. בינתיים אישרתי את החבילה, למרות שאמרתי להם שעוד חודש אני אדבר איתם שוב או אעבור לבזק. קיבלתם הצעה טובה יותר מהם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אם יש לכם מחשב נייד למסירה כתרומה אשמח לקבל המחשב הינו עבור משפחה מעוטת יכולת (ברוכת ילדים) באזור המרכז. זה יהיה המחשב הראשון שלהם הבקשה למחשב ניייד היא כי למשפחה אין מקום לשים את הנייח תזכו למצוות תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כחלק מהכרזותיה בתערוכת E3, המפיצה הצרפתית הגדולה חשפה כי תספק במהלך השנה שבעה משחקים חינמיים לכל מי שיפעילו את קליינט הגיימינג האישי שלה גם ליוביסופט (Ubisoft) היו הרבה הכרזות מעניינות לספק לנו במסגרת מסיבת העיתונאים שלהם ב-E3, כשאחת המפתיעות שבהן הייתה מיזם חלוקת משחקים חינמיים למשתמשי פלטפורמת ה-uPlay, מדי חודש – לרגל חגיגות יום הולדת שלושים לחברה. יוביסופט הולכת בעקבותיה של EA Games ומיזם ה-On The House שלה, כך נראה, ותציע משחקים קלאסיים באופן חינמי לגמרי לכל מי שכבר נרשמו או יירשמו לשירות ה-uPlay, יורידו, יתקינו ויפעילו את תוכנת הקליינט שלו – ממש כמו הדרישה לקבלת הכותרים החינמיים ב-Origin, אשר מתעדכנים מדי כמה חודשים. הכותר החינמי הראשון של יוביסופט, שז…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, מחפש מטען נייד מומלץ, כרגע עבור GALAXY S6 אשר יוחלף בחודשיים הקרובים באייפון 8/ האייפון העתיד לצאת כנראה בחודש הבא, כך שרצוי שיתאים ל-2 המכשירים. אין מגבלת תקציב, כן חשוב מאוד שיוכל להכנס לכיס ולא יהיה גדול/ כבד מידי. אני מעוניין לקנותו באמזון, כך שחשוב שגם יתאים למתח בארץ וכו'. תודה רבה. מצאתי כמה אופציות שנראו לי בשיטוט באמזון: https://www.amazon.com/dp/B01A6L85CC/?coliid=I34YMD4BWSTAZ&colid=XYI6FTT33VQS&psc=0&ref_=lv_ov_lig_dp_it https://www.amazon.com/dp/B00Y2PX4YI/?coliid=I11SWDQR1HC7KQ&colid=XYI6FTT33VQS&psc=0&ref_=lv_ov_lig_dp_it https://www.amazon.com/dp/B00XC1…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצות על חנויות שמוכרות סמארטפונים במחיר הוגן וכמובן עומדות מאחורי האחיות בצורה מכובדת. יש כל כך הרבה חנויות בשוק אבל קשה לדעת על מי מהן אפשר לסמוך בכל הקשור לאחריות ומקוריות. אשמח לשמוע המלצות על ניסיון חיובי וכמובן על ניסיון שלילי שלכם עם חנויות פרטיות שונות. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם תוכלו להמליץ על מקומות שכדאי לקנות בהם בדים, לפרוייקטי תפירה עצמאיים? (לא בהיקפים גדולים מדי) חנויות רגילות או מקוונות.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הSSD הוא: Samsung 840 Series MZ-7TD250BW 250GB 2.5 SATA 3 6Gb / s (Solid State Drive, SSD) 7mm דוד שלי מגיע מסין וזה עולה שם 633 ש"ח (בארץ סביבות ה800 שקל). האם כדאי לקנות? האם בגלל שאין אחראיות לא כדאי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המבצעים החדשים בחנות המקוונת כוללים כרטיסי microSD מהירים של של סמסונג ושל Silicon Power, לצד כונן SSD מבית Transcend בנפח טרה-בייט רגע לפני שאתם מתיישבים אל השולחן החגיגי, הנה כמה הנחות ששווה לכם לבדוק – באדיבות אמאזון סניף גרמניה ואמאזון סניף ארה"ב. באמאזון גרמניה מציעים למכירה את כרטיסי ה-microSD העדכניים של סמסונג, מדגמי ה-Evo Plus וה-Pro Plus ובנפח של 32GB, כשהראשון מבטיח מהירויות קריאה של עד 80 מגה-בייט בשנייה ומהירויות כתיבה של עד 20 מגה-בייט בשנייה והשני מספק מהירויות של עד 95 מגה-בייט בקריאה ועד 90 מגה-בייט בכתיבה – במחירים של כ-20 יורו וכ-29 יורו בהתאמה, כולל משלוח ישיר לישראל. דילים לא רעים בכלל – בייחוד אם אתם אוהבים את מוצריה של הענקית ה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שמעתי שלנורות מבוססות LED יש אורך חיים הרבה יותר ארוך מנורות רגילות - ראשית, זה נכון? שנית, האם אני יכולה להחליף את הנורות בבית שלי בנורות LED? כמה כל נורה תעלה לי? לאיזה פרמטרים אני צריכה להתייחס בבחירה של נורה כזו? (כמה לומן נותנת נורת ה-100W הסטנדרטית שהייתי קונה עד שהוציאו אותה מחוץ לחוק? האם לומן זה מדד טוב להארה של נורה, או שצריך להסתכל על עוד פרמטרים?)
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קישור למבחר הנעליים עליהן חל המבצע: http://www.amazon.com/gp/browse.html/ref=pe_252790_32582980_pe_ecg/?node=7239475011 בסיום הרכישה יש להכניס את הקוד: RUNFALL3
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
למי שמעוניין http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14803
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשהזמנתי מלאסט פרייס לא חשבתי שהם לא מחזיקים מלאי וצריכים להזמין מספק. אמרו לי שהם מתחייבים לספק הזמנה 14 ימי עסקים למחסן שלהם. אתמול זה היה אמור להיות במחסן והייתי אמור לקבל SMS שלא קרה. האם לחכות או להרים שפופרת ולבקש לבטל הזמנה? זה שכיח בארץ שחנויות לא מחזיקות מלאי וצריך להזמין? אני לא קונה הרבה בארץ דרך האינטרנט ואם קונה אז בחנויות וקניונים ומקבל ישר על מה ששילמתי.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הבנתי שעוד 3 חודשים או משהו כזה יכנס לתוקף חוק שיאפשר התחברות ללא כנסות יציאה יותר. לכן אני מחפש בינתיים דיל טוב עם חיבור יציב ומהיר (5 מגה נראה לי מספיק) שיאפשר לי במחיר שפוי לחכות עד שכל החברות יתחילו עם הדילים המיוחדים שלהם בעוד כמה חודשים כדי להתמודד עם המצב החדש. המלצות ? (מקווה שבניגוד לפורום אכסון, פה אפשר לקבל תשובות ).
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מקרה שקרה לי, אך הוא ממש חמור ולדעתי כדאי שתכירו. http://rotter.net/forum/scoops1/18957.shtml מסקנה - חשוב להקליט כל שיחה מול חברות הסלולר ולהתייחס אליהן מראש כאל רמאים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הסרפס פרו 4, בגרסה שעולה 999 דולר... ואני יודע שבכל מקרה אצטרך לשלם עליו מיסים. השאלה היא מה הדרך הכי זולה להזמין אותו? דרך מסטופ? שיפיטו?כמו"כ יש חסכון לקנות את המקלדת בנפרד מבחינת מיסים?תודה:)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד לחברה , צורך למנהלים ועובדים כי 14 אינש עלות עד 6000 ש"ח מערכת הפעלה win 10 יכולת עבודה עם תוכנות office 10 , מערכת SCADA , SAP , LIMS וכדומה קישור ל Wifie סוללה לפחות 6 שעות משקל עד 1.5 תחנה עגינה 4 USB הדגם שנראה Leenovo T490 אן Leenovo T490S ( לא הבנתי מה ההבדל למעט המשקל) אודה לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם זה? שמתי לב שיש המון חברות תיווך פרטיות בין המדינה לאנשים שרוצים לקנות מהכונס עצמו. מה העניין?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לשתף אתכם בחווית הקניה המעולה שהייתה לי בTMS. מאחר ואני בונה לעצמי מערכת מחשב חדשה, חיפשתי לקנות בארץ מארז וקירור נוזלי חדש. תמיד שמעתי כאן בפורום על המלצותיכם על החנות TMS. לצערי בTMS היה מחיר גבוה יותר מחנות מתחרה (שאני ממש לא אוהב את השירות שלה) על הרכיבים שרציתי לרכוש אבל החלטתי להתקשר לTMS ולשאול האם אפשר לקבל הנחה. ביום רביעי בשבוע שעבר, התקשרתי לTMS וענתה לי בחורה מהממת בשם רעות, שהייתה סופר נחמדה ושירותית כמובן. הסברתי לרעות שראיתי את המוצרים בחנות מתחרה במחיר נמוך יותר אז היא בדקה יחד איתי שאכן כך הדבר. היא אמרה לי שתצטרך לקבל אישור הנחה מהמנהל ותחזור אליי. רעות חזרה אליי תוך 5 דקות והודיעה לי שיש אישור +…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום צריך המלצה למכונת תספורת ביתית, משהו איכותי אם אפשר במסגרת תקציב של עד 500 שקל. השימושים בעיקר לתספורת קצוץ נגיד מספר 1,2. המליצו לי על MOSER 1871, מה אומרים? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב! אני צריך המלצה לגבי ספקית אינטרנט ספציפית בעקבות נטישה של הספקית הנוכחית (יחד עם השותף שעובר דירה). הספקית תשתית שלי היא הוט בנפח של 2.5 מגה וסך הכל אני לא מוריד יותר מדי - 1-2 סרטים בשבוע... אם יש איזה מבצע מוצלח במיוחד שמכירים גם טוב.... המון תודה, אריק
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקופה האחרונה אני מעלה הרבה קבצים (בשביל אתר מסוים), ואחד מגה העלאה פשוט לא מספיק. באתרי ספקים וkamaze פשוט לא מציינים מה ההעלאה של החבילות. או שבכלל עדיף לי לא להיכנס לזה בגלל המחיר הגבוהה שיחייבו אותי? מישהו כאן גולש עם העלאה יותר גבוהה מאחד MB?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב ישן, רק חסר לי לוח אם. איפה אני יכול להשיג עכשיו לוח אם לSOCKET 7/SOCKET 370/SLOT1? או אולי למישהו מחברים בפורום יש חומרה ישנה שהם מוכנים למסור/למכור במחיר מתאים?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתר תוספי התזונה האמריקאי הגדול חוזר לפעולה מלאה אל מול הצרכנים הישראלים - ומעניק לנו תקווה לכך שהקאמבק עבור אמאזון ואחרים עשוי להיות מעבר לפינה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-