עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by ABL,

אני מחפש אופני הרים XC לאבא שלי במחיר 5000-5800 ש"ח. הסתובבתי בסביבת רחוב חשמונאים ומצאתי שתי זוגות שנראו לי: 2013 Kona Tanuki ב-5000 MERIDA ONE-TWENTY 500 2014 ב-5800 מה טוב יותר?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by law89,

היי חברה אני לא בטוח אם זה מתאים לכאן אן לציוד היקפי (זה לא בדיוק ציוד למחשב). רכשתי סוללה גיבוי ואני מטעין אותה עם כבל USB במחשב. קצב ההטענה מאוד איטי. האם הטענה עם חיבור של הכבל USB לחשמל באמצעות מטען של הפלאפון אמור להיות מהיר יותר? (לפלאפון שלי יש גם חיבור USB והוא מתחבר לעוד חלק שמתחבר לשקע. אני רוצה לקחת את הכבל שהגיע עם הסוללה ולחבר לחלק שמתחבר לשקע חשמל).

3. מכירים את הצפייה לקראת קנייה של חומרה חדשה, כרטיס מסך מפלצתי או מסך חדש, אתם חושבים ואומרים לעצמכם טוב חודש הבא החודש הכרטיס אשראי מפוצץ או מחכים למשכורת או לקבלת סכום יפה ליום הולדת מהדודה. בסוף מגיע היום המיוחל אתם ניגשים לחנות, לא ממש רואים בעיניים וקונים את החלק החדש, מגיעים הביתה ומתקינים... איזה כיף. אני מניח שלרובכם יש חנות מסוימת שבדרך כלל שם אתם קונים, החנות הכי זולה, הכי קרובה לבית או זאת שהמוכר הצליח לקנות אתכם עם שירות מעולה שלא ממש ציפיתם לקבל. אבל מה קורה כאשר לאחר הקנייה, יום (!) לאחר הקנייה, לאחר שהוצאתם את מיטב כספכם אתם מגלים שאותו מוצר שקניתם, ששרפתם עליו סכום של 4 ספרות ירד ביותר מ10% ממה ששילמתם עליו. תרגישו מרומים? עבדו עליכם? למה לא טרחו להגיד לי ש…

4. תהנו - http://www.mako.co.il/digital-paypal/join להכניס את המייל של חשבון הפייפאל ותקבלו קופון של 5$ במייל (לא לשכוח לבדוק בספאם), נבדק באופן אישי

• 37 תגובות
    • 6.6k צפיות
  5. Started by ModChiP,

יש לי בבית בר של תמי 4 שהוא אצלנו כבר 6 שנים, נגמרה תקופת האחריות וכבר לא מקבלים מסננים. הציעו לנו הצעה להמשיך את האחריות ואת קבלת המסננים, 57 לחודש לשלום שנים= 2052 שח. אני רציתי לדעת, אם זה שווה לי להמשיך עם התמי 4 או להתקדם נגיד לבר של אלקטרה בר או משהו אחר בכלל. למישהו יש ניסיון עם הבר של אלקטרה בר? אשמח לעזרה וייעוץ- תודה!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום , רכשנו מחשב לפני כחודשיים . יש לי בעיה בתפעול . שלחתי לתיקון וחודש היה בבדיקה ולא נמצא הסבר . שוב אני נתקל בבעיה . המחשב שלי חוטף פריזים ואני מקבל אחריי כמה שניות מהפריז מסך שחור וזה מוציא אותי מהמשחק ומראה לי הודעה של amd bug rep ואז זה מוציא אותי מהמשחק לגמרי . סוגר את האפליקציה וזה נותן לי רק חצי מהfps שנתן מקודם עד שאני עושה ריסטרט. רק שאתמול קרס לי וכשקרס המסך נשאר על רזולוציה מתוחה ולא נתן לשנות את ההרץ וכשנכנסתי למשחק הייתי על 13fps ועכשיו כשניסיתי לחבר ליציאה אחרת של הכרטיס מסך זה לא נותן . מראה שחור לא מזוהה עכשיו אני נכנס לאפליקציה של amd וזה אומר לי שדרייבר לא תואם. אז ניסיתי להוריד את הדרייבר וזה לא נותן להוריד את הדרייבר. ועשיתי ריסטרט לא עזר

7. Started by golde,

הזמנתי שעון מעלי אקספרס לקח לא להגיע למעלה מחודש...השעון היגיע ואינו תקין המחוגים אינם זזים כלל ומדובר בשעון מכני שניטען על ידי תנועה והזזה, פתחתי בקשה לזיכוי, התשובה שקיבלתי שהשעון צריך להגיע בחזרה לסין למוכר כולל אישור וכל זאת תוך 9 ימים בלבד כאשר התשובה ניתנה בלילה. לשלוח את השעון בשרות EMS יעלה כמעט כמו השעון ובדואר אויר ברור שצריך יותר מ 9 ימים. כמו שאני חיכיתי להגעת השעון למעלה מחודש הם צריכים לת זמן החזרה סביר ולא 9 ימים. מי שמזמין מעלי אקספרס שיכך בחשבון כך ההתנהלות שלהם ויחשוב אם בכלל כדאי להזמין.

• 13 תגובות
    • 5.4k צפיות
  8. חבילת ה-Humble Bundle עבור הכותרים שיצרה יוביסופט תחת שמו של הסופר הנודע חוזרת לסיבוב קצר נוסף שלא תרצו להפסיד אם אתם אוהבים משחקי פעולה, התגנבות וטקטיקה ולא סולדים באופן מוחלט משירות ה-uPlay, ל-Humble Bundle יש הצעה טובה מאוד עבורכם: חבילת ה-Humble Tom Clancy Bundle, עם מיטב המשחקים של יוביסופט הצרפתית שנוצרו בעזרתו ובהשראתו של טום קלנסי המנוח. מדובר בחבילת משחקים שחוזרת לסיבוב נוסף לאחר כארבעה חודשים, ומציעה את המשחקים: Rainbow Six (המקורי), Rainbow Six 3 בגירסת ה-Gold Edition עם חבילת ההרחבה שלו, Splinter Cell: Chaos Theory, Ghost Recon (המקורי) ו-Vegas, כולם בעבור מחיר התחלתי מצחיק של דולר אחד בלבד. מי שישקיעו 10 דולרים (קצת פחות מ-40 שקלים) או יותר יקב…

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  9. שלום חברים, אני מתעניין ברכישת כמה מוצרים שלצערי הרב מוצעים למכירה רק ב AliExpress שלא תומכים ב Paypal. יש לי 2 שאלות: 1. אשמח אם מי שיש לו נסיון אישי בקניית טאבלטים סיניים - האם הם נעצרים במכס (לתשלום 17% מעמ)? תמיד? לפעמים? לעיתים רחוקות? 2. במידה ואני בוחר את המשלוח החינמי - בד"כ המספר מעקב ממש גרוע ולא מספק שום מידע. בAli כתוב במידה ואני באמת לא מקבל את המוצר (בואו נניח שעלותו 500$) אין לי שום דרך להוכיח שבאמת לא קיבלתי את המוצר... האם הם באמת מחזירים את הכסף?

• 7 תגובות
    • 4.1k צפיות
  10. שלום, רציתי לספר לכם על "החוויה" שלי עם ABS,יבואנית מנפרוטו (ועוד) בישראל. לפני כחודשיים בערך נשבר בחצובת Manfrotto שלי חלק מתכת קטן בעמוד האמצעי שגורם לחיבור לא טוב בין ראש החצובה לעמוד עצמו,דבר זה גרם לרעידות רבות וחוסר יציבות ראש החצובה. (וכמובן חוסר בטיחות - המצלמה יכלה ליפול) החצובה בת יותר משנה,ככה שאין לי עליה יותר אחריות. נסעתי לת"א ל ABS כדי שיתנו לי הצעת מחיר. נאמר לי שיש צורך להחליף את כל העמוד המרכזי כיוון שהחלק השבור לא נמכר בנפרד. העלות: 120 שקלים. הסכמתי (לא שהייתה לי ברירה אחרת) שאלתי מתי יגיע החלק - נאמר לי שבספטמבר. (זה היה בתחילת אוגוסט). בסדר,חיכיתי. התקשרתי אליהם בתחילת ספטמבר ונאמר לי שיש עיכוב קל עם המשלוח ושיצרו איתי קשר. עברו מעל ל 20 יום - לא יצ…

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  11. Started by daniel peras,

חשבתי על לקנות מחשב שיספק לי 1080p ו60fps וישרוד את המשחקים שעוד יבואו בעתיד במחיר (לדעתי) סביר וטוב יחיסת. אשמח לשמוע אם אני טועה או משהו לא מסתדר ולהצעות נוספות מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי מעבד: 1450 ₪ - Quad Core i7 6700 Skylake 3.4Ghz BOX S1151 קירור אוויר למעבד: 135 ₪ - CoolerMaster Hyper 103 לוח אם: 579 ₪ - * חדש * - ASUS Z270-P PRIME S1151 זכרון: 445 ₪ - * מבצע * - 16GB Crucial DDR4 2400Mhz כרטיס מסך: 1899 ₪ - * בהרכבת מחשב * - Palit GeForce GTX1070 8G D5 1506MHz-1683MHz Dual-Fan דיסק קשיח: 210 ₪ - * בהרכבת מחשב * - WD 1T 3.5'' Sata3 Caviar BLUE 7200RPM 64MB 2 …

12. Started by Yoni Mizrahi,

נגיד ואני רוצה לקות כרטיס מסך ב amazon שהמחיר שלו זה 700 שקל ( באמזון זה מחשב לך 17% import fees ) אז יש עוד משהו שאני צריך לשלם בנוסף ל 700 שקל? נגיד אם המכס תופסים אותו אני צריך לשלם עוד 17%? הנה לינק: https://www.amazon.com/Gigabyte-Windforce-128-bit-Graphic-GV-N105TWF2OC-4GD/dp/B01M6Y671T/ref=sr_1_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1503947811&sr=1-2&keywords=gtx%2B1050ti&th=1

13. אני מתלבט כרגע בין HOTNET לבין ORANGE (שניהם 20 שקלים, למרות שטכנית אורנג' יותר 'יקרים' ב17 אגורות, לפי: http://www.kamaze.co.il/Site/Internet/Default.aspx ) יש לכם הערות\הארות\המלצות? מה גם שהמבצע של 20 השקלים הללו זה לשנה הראשונה בלבד. מה המחירים ה'רגילים' שלהם לאחר המבצע? כי הייתי רוצה להשאר עם 20 חח *אוליי גם שווה להזכיר שאני מתכוון להביא XBOX ולשחק GTA V אונליין פה ושם, למקרה שזה רלוונטי. חשוב לי גם בכללי הפינגים לחו"ל יהיו איכותיים. עוד משהו, ספקית האינטרנט FAST שמציעה מהירויות גבוהות ב-15 (ללקוחות בזק, שזה אני. להוט זה חמישה שקלים).. שווה משהו או שעדיף ללכת על חברה מוכרת יותר וזהו? דבר אחרון - אינטרנט אלחוטי. יש יתרון לאינטרנט אלחוטי (BESIDES THE OBVIOUS), או שעדיף…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by J.Dog-Christ,

פתחתי דיון באמצעי אחסון אבל לדעתי זה מאוד תקף גם לצרכנות, לא אכתוב כאן אל כל הפרטים רק אקשר לדיון המקורי, לעיונכם.

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  15. אני רוצה להזמין מכונת תספורת חדשה מהאינטרנט וקצת חושש לקבל חתול בשק. האם יש צורך לחטא או לנקות בצורה מיוחדת מכונת תספורת חדשה לפני שמתחילים להשתמש בה ( אשתמש בה גם על אפס בחלק מהאזורים)?

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  16. שלום, לאחר שרכשתי ממיטב כספי מחשב חדש - החלטתי להתחדש גם במקלדת. החלטי כבר לנצל כמה כרטיסי מתנה שהצטברו ולקנות מקלדת יקרה בכאילו הנחה. החלטתי לקנות STEELSERIES APEX PRO שעלותה כ1000 ש"ח ללא הנחה. מכיוון שהיה מלאי בסניפים בודדים שלחתי את אמא שלי שבמקרה הייתה באזור של אחד מהם לקנות. המוצר הגיע באריזה פתוחה - גם הדבק בצדדים וגם המדבקה שרשום עליה שאם היא פגומה אז האריזה נפתחה. לטענת החנות בעת הקנייה נאמר לאמא שלי שבגלל יוקר המוצר האריזה נפתחת ונבדקת. חוץ מזה שזה נשמע מאוד חשוד - האם כדאי להחזיר ? לבדוק ואז לראות? מה עם אחריות ועוד? נשמע מוזר כי מוצרים אחרים גם יקרים יותר לא נפחים כדי לוודא תכולה. בקיצור חשוד! סליח…

17. מחפש משהו שיתמוך ב-Dual Band. ב-ebay המחירים נעים סביבות 100-150 ש"ח למתאמים של netgear (יש יותר זולים אבל משומשים) מישהו יודע היכן מוכרים כאלה בארץ והאם נותנים עליהם אחריות?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום. יש לי קו ביתי של בזק ואני משלם עליו 35 ש"ח. כדאי לבטל אותו או להשאיר אותו, בשביל פקסים?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  19. ביצעתי קניה של 2 קייסים עם סוללה גיבוי נטענים לחברים לאייפון 4. העסקה התרחשה באיביי ב-16.11.11 ואני ממתין מזה זמן מה ומחכה למוצר שעדיין לא הגיע. העניין הוא שבאיביי ב-SUMMERY לא מופיע לי המוצר שרכשתי ולעומת זאת בהיסטוריה בפייפל פרטיי העסקה מופיעים. לעת עתה שלחתי הודעה למוכר במייל שנתון בפייפל, אך במקור תכננתי לשלוח לו הודעה באיביי (הרצתי את שמו בחיפוש מס' ולא מצאתי. גם את מספר ה-ID של המוצר ועוד כל מיני קומבינציות.) וזה לא צלח... מכאן עולה לי החשד שכנראה עקצו אותי. בסיטואציה שכזו והמוכר לא מחזיר לי תשובה בימים הקרובים מה עושים? פותחים קייס נגדו? איך מתנהל הליך דיפאווט? המון תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  20. Started by civic_ex,

אני מחפש יבואן שאתם אולי מכירים שהוא מוכר במחירים הכי טובים בארץ

• 11 תגובות
    • 5.9k צפיות
  21. Started by id3232,

שלום חבר'ה וחג שמח מצאתי לפני כמה ימים מוכר של חולצות הוליסטר באיביי שהוא מאוד אמין,בעל מחירים סבירים והכי חשוב לא גובה כסף על משלוח לארץ (עם USPO)! http://myworld.ebay.com/harvestseller/&_trksid=p3984.m1497.l2754 רציתי לדעת אם יש לכם המלצות למוכרי מותגי בגדים כגון אברקרומבי,הוליסטר,לקוסט,פולו וכו' שכדאי לקנות ולשלוח דרכם לארץ כמו המוכר הנ"ל. חג שמח!

• 21 תגובות
    • 6.3k צפיות
  22. Started by tmpusr,

bug.co.il לא זמין כבר יומיים או שזה רק אצלי?

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by alex542,

אני מחפש מתאם חשמל בכניסה שלו חיבור נקבה ל3 פינים(איטליה) ויציאה זכר שמתאים לישראל. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני מנסה להעלות למכירה באזור יד שניה את הלפטופ שלי, ברגע שאני מסים למלא את כל פרטי המוצר וחמשת התמונות, אני לוחץ על כפתור ה"שלח" ולאחר דקה אני מועבר בחזרה להתחלה של תהליך הלעת המוצר לפורום.. בקיצור לא קורה כלום וזה לאחר 4 נסיונות. אשמח לקבל עזרה בנושא. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.