עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. התפוצץ לי ספק הכח. ממש העלה עשן ונשמע פיצוץ. אני חושש שגם רכיבים אחרים נפגעו. אני חייב את המחשב, זה לא יכל לבוא בזמן יותר גרוע עבורי, הבעיה שהחנות שמערכת המחשב נקנתה ממנה נסגרה (skypc). אני צריך עזרה לדעת מי היבואנים של המוצרים הבאים כדי לקבל שירות כמה שיותר מהר. לא רוצה לפנות לחניות כמו RSM שגם לוקח שם זמן וגם הם לוקחים תשלום על משלוח כל רכיב ליבואן, על בדיקת כל רכיב, ובסוף יותר משתלם לקנות כבר לבד מחשב חדש. אז ככה, המוצרים הם: ספק כח של Corsair - זה בטוח מקולקל - התפוצץ ועכשיו מקצר. חלקים נוספים שאני מקווה שלא נפגעו אדע רק לאחר החלפת ספק לוח של אינטל (זה איסטרוניקס אני משער) זכרונות של G.skill כרטיס מסך של אסוס אם יש כמה יבואנים מקביליים תזרקו שמות אני כבר אעשה טלפונים.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מבין השירותים כמו דילטס שיפטו וכו Sent from my A0001 using Tapatalk

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. לאחר פרק זמן בלתי מבוטל בו משלוח של מוצרי הציוד ההיקפי מבית החברה הפופולרית התאפשר בעיקר דרך מוכרי צד ג' בפלטפורמה - ניתן לחזור ולהשיג חלק מן הדגמים באחריות לוגיסטית מלאה של ענקית הקמעונאות לכתבה

4. מה המצב ? היום התקשרתי לחברת פלאפון , קודם כל המענה הקולי שלהם על הפנים . עד שסוף סוף הגעתי למה שאני צריך הוא נציג שירות הלקוחות מה המענה הקולי אומר לי ?? למען שביעות רצונך נציג יחזור אליך תוך 3 שעות !!!! ומנתק את השיחה !!! ולק מה יחזור אלי , אני רוצה להמתין לנציג שירות מה הבעיה שלהם ?? עכשיו כל פעם שאני מתקשר המענה הקולי אומר לי שיחתך הקודמת נקלטה נציג יחזור אליך ומנתק לי החרא הזה .

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אהלן חברים, לפני שנה קניתי מתאם כזה דרך איביי (כמובן דגם סיני לא מוכר שעלה 30 שקלים). המתאם עדיין עובד אך יש לי מלא ניתוקים ואי אפשר לעבוד איתו עבודה רציפה. החלטתי להשקיע סכום יותר נכבד והסתכלתי על דגמים באמזון, אבל גם שם רוב הביקורות מדווחות על חיי מוצר של עד חצי שנה... אשמח להמלצות ועצות לגבי דגמים אפשריים... תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by quantum03,

מדובר על דיסק קשיח 1 טרה של wd מסדרת caviar green. רשת אייבורי הסכימו להחליף לי את הכונן , אבל הם טוענים שאני יכול לקבל רק כונן שמישהו החזיר בגלל שהוא התחרט...ולא כונן חדש. סך הכל נשמע הגיוני , אבל פה מדובר בכונן ולא במעבד שאם קורה לו משהו אני יכול להחליף אותו ולא ייגרם לי שום נזק. במקרה של דיסק קשיח , האמינות מאד חשובה , ואני לא יודע מה האדם שהקשיח היה אצלו עשה עם הדיסק , ואיך הוא טופל במעבדה ובחנות. בדרך כלל , במקרים של החלפת דיסק קשיח מקבלים דיסק חדש או דיסק משומש\מחודש?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. מעוניינים לרכוש את סמארטפון ה-OnePlus 2, לפני שמגיע היורש שלו? כעת הוא זמין באמאזון בריטניה, בגירסה עם נפח אחסון פנימי של 64GB ובמחיר נהדר של 260 פאונד הכולל גם את המסים וגם את השילוח לארץ - כ-1,450 ש"ח, שזול בכ-20 אחוזים מהמחירים הזמינים עבור הדגם כאן בארץ. http://www.amazon.co.uk/dp/B017BN9WRU https://goo.gl/RBxyP0

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by YAHOOGEEK,

שלום צריך המלצה למכונת תספורת ביתית, משהו איכותי אם אפשר במסגרת תקציב של עד 500 שקל. השימושים בעיקר לתספורת קצוץ נגיד מספר 1,2. המליצו לי על MOSER 1871, מה אומרים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by smootskin,

כאחד בעל תקציב נמוך במיוחד אני מחכה לסדרה 4000 של AMD כדי לרכוש את 3300X במחיר נמוך יותר ממה שהוא היום, למרות שגם עכשיו הוא לא יקר במיוחד (בסביבות ה 600 ש"ח). האם צפויה ירידת מחיר לסדרת ה 3000 ויש למה לחכות או שלא?

10. שלום לכם, הקוד: 50day מעניק 50% הנחה על מוצרי ZAGG מהאתר שלהם. לא בדקתי אישית, אמור לעבוד. תהנו.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. אתמול קבילתי SMS שמשלוח יצא להפצה מנתב"ג בשעה 9 בבוקר וצפוי להגיע אליי במהלך היום: דחיתי עניינים וציפיתי למשלוח כל יום. ידעתי ששליח יכול להגיע מבלי להודיע ולא רציתי סתם יבוא אם אני לא בבית. אחר כך מה? יחזור לנתב"ג ושוב יצא משם להפצה? אני גם לא רוצה לחכות עד שימלאו רכב הבאה בחבילות. לא יודע איך זה עובד אצלהם... בדקתי מעקב שהתעדכן בשעה 10 בערב וזה מה שראיתי: למה לעדכן מעקב אחרי שחכיתי כל יום לשליח ולשקר שתואם מועד מסירה אחר? לא קיבלתי צלצול מהם בכלל! היום התקשרתי לשירות לקוחות ומוקד היה סגור למרות שבהקלטה נאמר במפרוש שבערבי חג מוקד פעיל מ-8 בבוקר עד 1בצהריים! רשלנים לא?!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אהלן אני מחפש לקנות חולצות כדורגל שהם רפליקות מקוריות. אני מחפש אתרים מומלצים כדוגמאת Kitbag.com האנגלי.אם אתם מכירים חנויות בארץ אז גם טוב. (לומרות שקשה לי להאמין שהם ימכרו חולצה בפחות מ-300 ש''ח)אשמח לשמוע מכם המלצות וגם חוות דעת של כל מי שיצא לו להזמין מאתר כלשהו בחו'ל.תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. זה המפרט: שימו לב זה כולל 2 כרטיסי מסך! icore 4790 3.6 arctic cooler 13 co asus maximus vii hero z97 full atx kingston hyper fury 2*8 ddr 1600 mhz asus gtx 970 strix SLI *2 seaget desktop 1 tera ssd samsung evo 250 mb samsung dvd *24 seasonic cronze actic 850w corsair 750d cosair af120 white led *2 win 7 oem home edition גר באיזור ירושלים. לרצניים בלבד נא לשלוח הודעה פרטית. מי שרוצה יכול לקבל תמונות חיות בוואטסאפ. נרכש לפני שנה וחצי בKSP יש חשבונית ויש אחריות לעוד שנה וחצי המחשב לא בוצע OC מעולם, ממש כמו חדש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by michael_3080,

שלום אני מתעניין בלקנות מחשבים מחודשים/דורשים תיקון בסיסי מישהו מכיר מקום שמוכר מחשבים כאילו?

15. Started by AlexBe,

ברצוני להזמין מסך מחשב מ newegg כי המחירים בחו"ל יחסית נוחים בארץ פשוט רוב הדגמים או שלא קיימים או פשוט פי שניים יקרים יותר השאלה הבנתי שהמוצרים שמגיעים מ newegg אלה מוצרים שמגיעים מ ארה"ב אז בגלל שזה מגיע מ ארה"ב האם יכול להיות בעיות תאימות בחשמל בגלל הבדלי מתחים? הרי בארץ משתמשים ב 220v ואם לא טועה באמריקה זה 120 , אפשר לקבל הבהרה בנושא?

16. קיבלתי מרשות השידור לשלם אגרה לפי שנים. אם יש ברשותי טלוזיה כך וכך... ואין לי בית ולא טלוזיה אני גר עם ההורים והמכתב נשלח לכתובת ההורים. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Kurt,

קונים 2 מוצרי לוג'יטק ומקבלים 30% על המחיר המשותף (עד ה15.11) https://www.amazon.co.uk/b/ref=gbps_img_s-3_4e77_2cfd8005?ie=UTF8&node=10572824031&smid=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_p=2e295e89-c7de-4d3d-a492-811cda344e77&pf_rd_s=slot-3&pf_rd_t=701&pf_rd_i=gb_main&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_r=B45WA8BV4K7PVWZN1X22

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. בוקר טוב, יש לי תוכנת הסרטת מסך (Icescreen) שמאפשרת עריכת הווידאו תוך כדי ההסרטה. לצערי, התחוור לי רק לאחר השימוש שאני לא יכול לערוך את הווידאו לאחר שהוסרט. יש לי openshot, video trimmer, תוכנת כתיבת תרגומים ותוכנת הדבקת תרגומים. אני מחפש תוכנה כמה שיותר פשוטה וחינמית שבעיקר תאפשר לי להוסיף חצים באמצע הווידאו להדגשת פרט מסויים, לעשות ZOOM IN ברגע מסויים וכו'. אם היא גם מבצעת עריכה בסיסית - חיבור וקריעה של סרטים, הוספת קובץ קול, השתקת וידאו בחלק מסויים וכו' - מה טוב, אבל לא הכרחי. אם אין תוכנה חינמית וצריך לשלם סכום סביר - גם אפשרי, העיקר מבחינתי זה ידידותיות למשתמש - כל התוכנות שראיתי עכשיו ממש נוראיות בכל מה שקשור להבנה איך מ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by itai33,

יש לי מקלדת מכנית כבר בערך שנה ואני רוצה לנקות אותה. לעשות את זה דורש להוציא את המקשים, ועד כמה שאני מבין הכי קל זה להשתמש במשהו כזה: https://www.amazon.com/Mechanical-Keyboards-Inc-Keycap-Puller/dp/B00M9ETHYU איפה אפשר לקנות משהו כזה בישראל? לא הצלחתי למצוא את זה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. קיבלתי הצעה ב-89 ש"ח לחודש + חודש ראשון חינם + התקנה חינם + הוטבוקס פתוח. בהתחשב במחירים בבזק, לדעתי, זה היה צריך לצאת לפחות חודשיים חינם. בינתיים אישרתי את החבילה, למרות שאמרתי להם שעוד חודש אני אדבר איתם שוב או אעבור לבזק. קיבלתם הצעה טובה יותר מהם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. הזמנתי מוצר מסויים, ואני חושד שמדובר בזיוף למרות שעל פניו כרגע זה נראה מקורי. אלה שפתאום זה נשלח לי מסין מה שהעלה את החשד שלי. במידה ומתברר שזה זיוף, האם אני יכול לעשות משהו בנידון? לא מדובר בקניה דרך איביי אלה ישירות מאתר החנות, כמו כן באתר שלהם הכול נראה מקורי, כמו כן בהתכתבות שלי באמצעות האימיילים שאלתי זאת והם ענו לי שזה מקורי.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by elnino7,

אהלן, אני מתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב ומעוניין לקנות מחשב נייד לטובת זאת. אין לי שאלות טכניות לגביי המחשב עצמו. השאלה היותר משמעותית בעיניי זה האם לנוכח הניסיון שיש לחלק מכם פה צפויה ירידת מחירים מסוימת הן בגלל משבר הקורונה, מבצעי קיץ, כניסת חומרה חדשה לשוק וכו' (מניסיון העבר). אין לי דחיפות מסוימת לקנות את המחשב כרגע, אך האם לדעתכם יש טעם לחכות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Sargon,

בדרך כלל אני עושה קניות בשופרסל אבל הפירות והירקות שלהם ממש גרועים. להפתעתי בחנות 24 ליד הבית שלי יש פירות וירקות הרבה יותר טובים. בשופרסל רוב הפירות והירקות הם ממוצעים ומטה, נניח עגבניות לא טעימות או תפוחי סמיט לא טעימים. אבל בחנות של ה24 יש גם ירקות לא "טובים" אבל גם חלק טובים מאוד. כלומר, אם אתה בוחר בקפידה אתה יכול לצאת עם ירקות ופירות ממש טובים, ואילו בשופרסל הירקות והפירות כמעט אף פעם לא עוברים את הסביר(גם אם בוחרים בקפידה). ניסיתי גם לקנות עגבניות אורגניות אבל למרות שנראו יותר טריות הן גם היו פחות טעימות. אז איפה אתם קונים פירות וירקות באזור המרכז?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000791942 מה שהכי עצוב בכל הכתבה הזו, שמי שבאמת מתמקח בעקביות, יכול לקבל מחיר שלא יותר מ- 30ש"ח לכל מהירות (5-100 מגה), ואפילו 20ש"ח.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ron4d,

הי, הייתי שמח לקצת עצה, אני מחפש סלולרי חדש בסביבות ה2000 ש"ח שאמור להחזיק שנתיים ומתלבט בין שני טלפונים, השיאומי mi8 או סמסונג גלקסי S8 היתרונות של השיאומי: מסך אמולד גדול, סוללה 3400, מעבד 845, 6 ג'יגה RAM, שתי מצלמות אחוריות ומחיר יחסית נמוך. היתרונות של הסמסונג: מסך יותר איכותי ללא NOTCH, עמידות למים, אפשרות לכרטיס הרחבה, שקע אוזניות, טעינה אלחוטית, מצלמה מעולה. אשמח לדעתכם בין שני הטלפונים האלו, איזה יותר מצולח? איזה יותר משתלם. נכון לעכשיו יש לי וואווי מלפני שנתיים והוא לא משהו. ..

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.