צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,312 דיונים בפורום זה
-
מעוניינים בנפח אחסון בלתי מבוטל, קומפקטי וזריז שילך איתכם לכל מקום? זו ההזדמנות שלכם להשיג אחד במחיר אטרקטיבי יום חדש הגיע – ואיתו עוד מבצע על חומרה שפשוט אי אפשר להתעלם ממנו בחנות של אמאזון. הפעם, דיל בזק (Lightning Deal) בגירסה האמריקאית של הענקית הקמעונאית מציע לכם לרכוש כונן SSD חיצוני וזעיר של חברת סמסונג, מדגם ה-T1 שהוצג בשנה שעברה, בנפח 500GB ובמחיר של כ-193 דולר הכולל בתוכו גם את המסים הרלוונטיים ואת המשלוח הישיר לישראל – כ-730 ש"ח, שהם הנחה של לא פחות מ-500 ש"ח (!) לעומת המחירים עבור אותו המוצר בחנויות ברחבי הארץ. המהירויות אולי לא בדיוק זהות לאלו של כונני SSD פנימיים מובילים, אך במידה ואתם מעוניינים להשתדרג מעולם כונני ה-USB לעולם של מוצרי א…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה פשוטה ובכותרת. אני מנסה לעשות את החבילת אינטרנט של ה 25 שקל ללא הגבלה 384kbps, הדבילים בסלקום טוענים ש "זה מתנגש עם הגלאקסי S". ידוע לי שזה קשקוש, ועדיין, בשביל שיהיה לי מה להחזיר להם- מישהו פה עם מכשיר אנדרואיד כלשהו וחבילה של 384kbps?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לנו מכונת כסה AEG בלה17 שנה. לאחרונה אינה מכבסת טוב, וחלק מהתוכניות לא עובדות כמו שצריך. כפי שבדקתי ל המכונות כיום לא מחזיות יותר מ 5 שנים. ראיתי שבוש וסימנס מומלצות 8 ק"ג תוצר גרמניה המחיר מתחל מ 3,500 ₪. הבעיה שזה רק שנה אחריות . ותוספת 200 ₪ לעוד שנתיים. בחיפוש בזאפ ר איתי ביקורות רעות על המוצר והאחריות והשירות בקישור הבא תקראו את הטוקבקים על המכונות האלה http://www.themarker.com/consumer/1.525794 ראיתי שיש סמסונג 8 ק"ג , 3 שנים אחריות +מגן ברקים מובנה ומונע בנית מובנה. העלות , 2,400 ש"ח. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=857067 מצפה לשמוע המלצות. תודה חבל לי להשקיע סכום גבוה שבסוף תאכזב. מצפה להמלצות למי שיש או ייון תדה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
החלטתי שאני רוצה לקנות את samsung galaxy s2 (אין כסף ל3 ) בכל מקרה, התקשתי לחנות הכי זולה שמופיעה בזאפ, ושאלתי האם זה באמת המחיר ומה זה כולל, מפה לשם הבנתי שהמחיר שרשום בזאפ הוא "בלי תמיכה בעברית" ועל תוספת של תמיכה בעברית צריך לשלם עוד איזה 150 ש"ח. רק שאי אפשר לקנות את המכשיר בלי תמיכה בעברית. אז התקשרתי לחנות הבאה ברשימה וגם אצלם יש קטע דומה,וגם לחנות אחרי... בקיצור, כולם רמאים, והסתכלתי גם בתגובות של אנשים לגבי החנויות ונראה שגם יש חנויות שמוכרות מוצרים פתוחים ומשומשים כחדשים ועוד כל מני דברים בסגנון ועכשיו אני שואל את עצמי אם יש איזשהי חנות "אמינה" (יחסית) שכדי לקנות בה? שלפחות ידוע שהמכשיר באמת מקורי וחדש? יש למישהו המלצות על חנות באיזור תל אביב לקניה של samsung…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשתי והבן היו בדצמבר 3 שבועות באנגליה ורכשו סים ,10 ליש"ט לחודש . הובטח להם שזה רק לחודש . במקרה עברתי על פרטי האשראי ומתברר שממשיכים לחייב מידי חודש . כבר 8 חודשים. שלחתי אליהם מייל ולא ענו. כיצד אני מבטל את המשך החיוב ובקשת החזר כספי ? אני ב 012 ויש לי 50 דקות שיחה חינם לא מובן לי כיצד לחייג ב012 ענו לי שצריך לחייג רק את הקידומת של המדינה ומספר הקו. למרות זאת מקבל הודעה בעברית שלא חייגתי נכון רשמתי את המספר 442070310791 …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לקראת החגים צפויים להיות מבצעים על הבשמים וזה הזמן להתחדש בבושם טוב ;D אני מחפש המלצות לבושם ליומיום, חשוב שיחזיק הרבה זמן (יום עבודה מלא במשרד), בעל נוכחות , ובואו נניח שמחיר היא לא issue... המלצות יתקבלו בברכה 8)
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אחרי 5 שנים עם מחשב על הפנים, הגיע הזמן לשדרוג מלא (מחשב, מסך, מקלדת, ..) אני בעיקר משחק FPS - Battlefield 1, Overwatch, .. הכל יוצא ₪7,356 באילת ב- KSP. מה דעתכם? כמות 42575 Processor Intel Intel Core i5 7600K 3.8Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1 31692 CPU Cooler CoolerMaster Hyper 212X CPU Cooler 1 42414 Motherboards for Intel Gigabyte GA-Z270-HD3P LGA1151, Intel Z270, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 39798 VGA Cards Asu…
-
שלום לכם, הקוד: 50day מעניק 50% הנחה על מוצרי ZAGG מהאתר שלהם. לא בדקתי אישית, אמור לעבוד. תהנו.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אולי זה משהו חדש אבל אני יודע שרק בטלפונים סלולריים (ביבוא מקביל) בדרך כלל אין מטען. אבל זה רשום במפורש. עם אפשרות לרכוש מטען בתשלום נוס לצערי עכשיו זה הגיע לטאבלטים. (טאבלט ביבוא רשמי של ח.י) אני בהתכתבות מול KSP והעדכן שיהיה משהו חדש
-
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מה המצב ? היום התקשרתי לחברת פלאפון , קודם כל המענה הקולי שלהם על הפנים . עד שסוף סוף הגעתי למה שאני צריך הוא נציג שירות הלקוחות מה המענה הקולי אומר לי ?? למען שביעות רצונך נציג יחזור אליך תוך 3 שעות !!!! ומנתק את השיחה !!! ולק מה יחזור אלי , אני רוצה להמתין לנציג שירות מה הבעיה שלהם ?? עכשיו כל פעם שאני מתקשר המענה הקולי אומר לי שיחתך הקודמת נקלטה נציג יחזור אליך ומנתק לי החרא הזה .
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום עשיתי הזמנה באתר שלהם לפני כמה ימים ומאז לא שמעתי מהם. ניסיתי ליצור איתם קשר כדי לשאול מה קורה עם ההזמנה והם לא עונים בשום אמצעי תקשורת, לא במייל ולא בטלפון. האם החנות הזאת חיה ? מישהו יודע משהו עליהם ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה נראה למישהו הגיוני? ניגשתי לממש אחריות על הלוח בזד מחשבים. המחשב נקנה בSKYPC. נאמר לי שהם צריכים לשלוח להולנד וזה לוקח חודש וחצי - חודשיים. זה פעם שנייה שמתקלקל לי. פעם הקודמת הוחלף מיידית. שאלתי למה היום צריך לחכות, נאמר לי שככה זה היום. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מסך למחשב Dell U2720Q. השוואתי מחירים בזאפ, ויש שם המון חנויות שאני לא מכיר והייתי רוצה לשאול עליהן. החנויות היחידות שאני מכיר מכל הרשימה שיש כאן הם שניידר ובאג, והם מציעים מחירים גבוהים יותר מהמון חנויות שלפניהם ברשימה. שתי החנויות WinPrice ו-טריפל 4u מציעות את המחירים הכי זולים וזאפ מגדירים אותן כ"קנייה חכמה" עם המון חוות דעת טובות מאוד, בנוסף לכך הן מציעות 3 שנים אחריות יבואן רשמי בזמן שבאג מציעים שנתיים. מישהו שמע על החנויות האלה\רכש מהן משהו ? אשמח לדעת. תודה מראש, בר
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי פריסבי בתאריך 18.3.13 משירות קונים עבורך באמאזון דרך BUY2USA, מכיוון שהמשלוח לא היה דחוף אז העדפתי לשלוח דרך הים ולחסוך כמה שקלים. לפי מה שהם כתבו בשאלות ותשובות באתר, המוצר צריך להגיע בין 30-40 יום מיום התשלום, זאת אומרת בין 18.4-28.4 הנה הסעיף: קיבלתי את מספר המעקב של החבילה ולאחר מס' ימים ראיתי בדואר ישראל שהחבילה כבר יצאה ב-21.3 דרך הים. הייתי רגוע והייתי בטוח שהחבילה תגיע בזמן, אבל היום לפני שעתיים קיבלתי דוא"ל מ-BUY2USA שאומר שהחבילה נשלחה וצפויה להגיע בין התאריכים 18.5-21.5 זאת אומרת איחור של חודש~!! כמובן שאני עצבני ומאוכזב לגלות שהפרטים שהם פירסמו בנוגע לזמן משלוח החבילה שגויים. הנה התמונה מהחשבון שלי אצלהם: והנה הדוא"ל שקיבלתי מהם לא מ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לא יודע אם הגעתי למקום הנכון אבל ננסה אני מעוניין לקנות 2 מזגנים חדשים: 1 להחליף את הקיים בסלון ו 2 להתקין מזגן חדש בחדר שינה. יש הרבה חברות כגון אלקטרנץה תדיראן טורנדו וכו'.. אני ראיתי הרבה תגובות בכל מיני פורומים וגם בזאפ וחלק ממליצים וחלק ממש לא ממליצים. אני התרשמתי מאוד מהמזגנים של אלקטרה אבל בנובף לזה גם ראיתי תגובות שליליות מאוד, לפחות על חלק מהדגמים. אני רוצה לקחת לחדר שינה את המזגן אלקטרה פלטינום+ 180 שזה 1.5 כח סוס, ולסלון מעוניין לקחת אלקטרה פלטינום+ 400 או 450T * לא מזגני אינוורטר, בגלל העלות שלהם ועלויות תחזוקה. עכשיו אני אשמח לדעת מה דעתכם על הבחירה שלי, האם המזגנים…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך איזה תוכנית פק'מ טובה בבנק הפועלים, ואני לא מבין בזה לכן אשמח להמלצה + הסבר. אני מתכוון לשים בסביבות ה1K כל חודש בהוראת קבע. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניינים לרכוש את סמארטפון ה-OnePlus 2, לפני שמגיע היורש שלו? כעת הוא זמין באמאזון בריטניה, בגירסה עם נפח אחסון פנימי של 64GB ובמחיר נהדר של 260 פאונד הכולל גם את המסים וגם את השילוח לארץ - כ-1,450 ש"ח, שזול בכ-20 אחוזים מהמחירים הזמינים עבור הדגם כאן בארץ. http://www.amazon.co.uk/dp/B017BN9WRU https://goo.gl/RBxyP0
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מקלדת מכנית כבר בערך שנה ואני רוצה לנקות אותה. לעשות את זה דורש להוציא את המקשים, ועד כמה שאני מבין הכי קל זה להשתמש במשהו כזה: https://www.amazon.com/Mechanical-Keyboards-Inc-Keycap-Puller/dp/B00M9ETHYU איפה אפשר לקנות משהו כזה בישראל? לא הצלחתי למצוא את זה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד - i5 3450 לוח אם - Gigabyte H77M-D3H זיכרון - G.Skill 2x4GB F3-1600C9-4GAB (סה"כ 8GB) כרטיס מסך - MSI Radeon R9 270X 2GB TwinFrozr דיזק קשיח #1 - Samsung EVO 840, 120GB דיסק קשיח #2 - WD 300GB ספק כח - SS- 600 ET Active PFC F3 קירור מעבד - Alpine Arctic 11 GT Rev 2 מאווררי מארז חדשים של Arctic Alpine - 80 ו-120 מ"מ (לא יודע אם רלוונטי אבל שמתי הכל) צורב מארז - ANTEC NSK4480B תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי את המכשיר בצבע שחור , אחרי שבוע קיבלתי את המוצר אבל בצבע כחול ,מאוד התעצבנתי ויצרתי קשר עם החנות והם הבטיחו לי שיחליפו לי את הצבע (יישלחו מכשיר בצבע שביקשתי) . אני כבר מחכה כבר כמה ימים ולא מקבל כלום! ביצעתי את ההזמנה בהעברה בנקאית (לא בכרטיס אשראי)..אני רוצה לדעת מה יקרה כאשר יגיע המכשיר בצבע השחור עליי אבל אני לא אחזיר להם את המכשיר שקיבלתי בצבע הכחול (כמו שהם מצפים ממני) מה המדיניות ? הם ממשששש עצבנו אותי :pissed:
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות טובה? מצאתי את זו, למישהו יש ניסיון איתה? https://www.massdrop.com/buy/msi-geforce-gtx-1080-armor-8g-oc
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים אני מתלבט בקשר למוצר הבא: http://www.daganm.co.il/rec/1819-%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%A1%D7%AA-%D7%9E%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%92-HDMI-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%99%D7%AA-%D7%A2%D7%9D-3-%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%AA--%D7%A9 יש למישהו מושג אם יש לי מחשב ,מערכת ומסך איך מחברים לדבר כזה מה הראשי?והאם באיבי יותר זול לרכוש דבר כזה? תודה מראש לעוזרים אני רוצה פשוט לעבור אם השלט תצוגה שאבחר פעם טלויזיה,פעם מחשב,פעם מערכת
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, במקרה נכנסתי לאתר של בזק בינלאומי וראיתי ש-3 חודשים אחרונים חייבו את ההורים שלי ב 160~ שקל במקום 60 שקל לחבילת 12 מגה. לפני כמה חודשים הם גם הפסיקו לשלוח חשבוניות בדואר(ללא שום הסכמה מאיתנו). הם טוענים שהם הודיעו באימייל על העלאת המחיר(אף פעם לא השתמשנו בתיבת אימייל הזו ואף פעם לא הצהרנו שנשתמש בתיבה הזו) והם לא מוכנים לתת החזר על הכסף שהם גנבו. הם הסכימו "בטוב ליבם" להוריד את מחיר החבילה ל 40 שקל לחודש(באמת תודה, החבילה הזו מוצעת ב-30 שקל לכל דורש) וטענו שבגלל שהם הודיעו מראש הם לא יחזירו את הכסף. מה אני יכול לעשות במקרה הזה? הבנתי שיש חוק שמחייב אותם להודיע שבועיים לפני סוף החבילה על המחיר החדש אבל התיבת אימייל היא לא דרך ליצור איתנו קשר, שהם רוצים הם יודעים את המ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקראו ותחליטו. קניתי דרך איביי מחשב ושלחתי אותו דרך ushop שהיו לפני כן ביי2 לישראל אילת, כידוע לכם באילת לא משלמים מ.ע.מ . דיברתי עם ushop והם ענו לי שאשלם דרכם את המ.ע.מ ורק אחרי שהמשלוח יגיע אוכל לבקשו מהרשויות בחזרה. הכל בסדר עד כאן . וראו איזה פלא, כשביקשתי מushop את הניירות של השחרור , הם טענו שהסחורה שוחררה באופן קולקטיוי ואם אני רוצה רשימון פרטני אצטרך לשלם 75 דולר. נראה לכם שזה הגיוני? אני צריך לבקש החזר של כ-250 שקלים וצריך לשלם קרוב ל-300 שקל. הם צריכים להמציא לי את הרשימון שעל פיו בלבד אוכל לקבל החזר. הם נתנו לי קבלה שלהם שרשום הכמה מ.ע.מ שילמתי, אבל לא קיבלתי החזר כי המ.ע.ע הולך לרשויות ורק לפי הרשימון אקבל בחזרה את התשלום. בקיצור חברת המשלוחים מתעקשים ולא מוכ…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-