צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,311 דיונים בפורום זה
-
מקור: http://tech.walla.co.il/?w=/4000/1833441
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דגם ה-IdeaPad 100S של לנובו במחירו הנוכחי בחנות המקוונת הוא כנראה אחד מהמחשבים הניידים הזולים ביותר שנוצרו אי פעם מחשבים ניידים בסיסיים נמכרים כיום במחירים קורצים הרבה יותר מבעבר, אך נראה שבכל פעם מחדש יש מי שמוכיחים לנו שאפשר לרדת עוד יותר נמוך. הפעם, מדובר במבצע Deal of the Day באמאזון אנגליה, אשר משווק את נייד ה-IdeaPad 100S העדכני של לנובו במחיר של כ-133 פאונד בריטי בלבד, כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – כ-750 ש"ח בלבד עבור מחשב נייד חדש ומבוסס חלונות 10, אשר מהווה הוזלה של 300 ש"ח (!) לעומת המחיר בו אותו דגם נמכר כאן בארץ. מדובר במחשב הנייד הבסיסי ביותר שניתן לדמיין בשנת 2016, עם מעבד Atom Z3735F מרובע ליבות מדור ה-Bay Trail של אינטל, זכרון DDR3 בנ…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי 840 EVO מ Ebay בסכום של 73$ כולל משלוח (מגיע מהונג קונג). לפי האתר של הדואר ההונג קונגי החבילה נשלחה לישראל ב 10.11, אך לפי האתר של הדואר אין מידע על החבילה עדיין. שאלות: 1: האם זה סביר שזה נתפס? 2: במידה וזה נתפס, האם סביר שיהיו כמה ימים שבהם לא יהיה מידע על החבילה? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב לכולם, מישהו פעם הזמין מ-newegg? אני רוצה להזמין משם מעבד (i7 6700k), ויש לי מישהו בארה"ב שיכול להביא לי אותו לארץ בעוד כשבועיים. ההבדל בין המחיר שם למחיר בארץ הוא 500 ש"ח (כולל המשלוח), כך שזה לא מעט, השאלה אם הם בסדר מבחינת המוצרים והאיכות. אפשר להזמין מהם ולהיות בטוח שזה יגיע בזמן (אני עושה משלוח של יומיים שעולה 1.99$) ושהמוצר לא יגיע פגום?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: black_postbit paddRight4 paddLeft4, align: right]שלום לכולם! אני ממש צריך את עזרתכם! אני מבצע סמינר במערכות מידע כחלק מתואר ראשון במכללת תל אביב-יפו. השאלון עוסק בבחינת העדפות והרגלי השימוש של צרכנים במשחקי וידאו חינמיים. אשמח אם תקדישו כמה דקות מזמנכם למלא שאלון זה. תודה רבה על העזרה! לינק לשאלון- https://docs.google.com/forms/d/1ajC...9LIM8/viewform [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: gray paddRight4, align: right] [/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE]
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע יש לי שני קווים. בזק 2.5M עם ספק בזק בינלאומי והוט 12M עם ספק בזק בינלאומי. אחרי חודשים של טכנאים ותקלות, החלטתי לוותר על תשתית בזק. עכשיו השאלה - האם לוותר על הוט ו/או על בזק בינלאומי ולהתחיל מחדש. דיברתי עם הוט ואין להם משהו בין 12M ל100M. הייתי שמח לשלם 200 ש"ח במקם 100 ש"ח על 32M, אבל אין. מה שכן, אני רואה שלנטוויז'ן יש 50M ב200 ש"ח. מפתה למדי. עוד לא התקשרתי, אבל אפילו אם יש - כדאי? הדבר האחרון הוא ספק. מעולם לא היה לי דבר חוץ מבזק בינלאומי, חוץ מה56K שהיה לי עד 2003 אצל 012. עד כה, לא היו לי שום בעיות עם בזק בינלאומי, חוץ מכך שלוקח לקבצי וידאו ביוטיוב וכדומה המון זמן לטעון. זה קורה גם ב2.5M וגם ב12M, לכן בזק בינלאומי הוא הקישור היחידי בינהם. הבעיה היא שאני לא מ…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. חושב על לרכוש מודם ראוטר מאיביי: https://www.ebay.com/itm/192358279670 הדגם הזה נמכר בארץ. האם יכולה להיות בעייה במכס (משרד התקשורת וכו). קראתי לא מזמן שהיו הקלות ביייבוא ראוטרים. אם לא זה - כנראה שלא חושב הייתי שוקל בכלל את האופציה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, לפני שנה קניתי מתאם כזה דרך איביי (כמובן דגם סיני לא מוכר שעלה 30 שקלים). המתאם עדיין עובד אך יש לי מלא ניתוקים ואי אפשר לעבוד איתו עבודה רציפה. החלטתי להשקיע סכום יותר נכבד והסתכלתי על דגמים באמזון, אבל גם שם רוב הביקורות מדווחות על חיי מוצר של עד חצי שנה... אשמח להמלצות ועצות לגבי דגמים אפשריים... תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב! רציתי לכנס את בעלי הBEATS בפורום לדיון קצר! קניתי STUDIO לפני שבוע מרוצה מהם עד השמיים! באיזו "גרסא" אתם מחזיקים? האם מרוצים מהם? בלי קשר-האם משתמשים בהם בחדר הכושר?! יום טוב!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר כמה שנים שאני מסתפק במועט, ומסתובב עם טלפון בלטה בכיס (+אייפוד בכיס השני, מאוד לא נוח). יצא שהצלחתי לחסוך כ3,000 שקלים לסמארטפון חדש. אני חייל, והחבילה שיש לי עכשיו באורנג' (אני לא חושב שאפשר להצטרף אליה יותר) לא כוללת בתוכה X הודעות\דקות לחודש, אלא נותנת לי מחיר מוזל. אני מקבל 3 יעדים באורנג' שאפשר לדבר אליהם ב9 אג' לדק'. לכל שאר היעדים אני משלם כ29 אג' לדק'; וSMS עולה לי 19 אג'. אני לא מדבר הרבה, אני בעיקר שולח SMSים. אני חושב שבחודש עמוס אני מדבר כ200-300 דקות, ושולח כ600 SMSים (אבדוק בדיוק מחר בבוקר, כשאמצא את החשבון האחרו). בכל מקרה, יוצא לי בחודש חשבון של 80-110 שקלים. רב החבילות היום יקרות מאוד, ומציעות כמות אדירה של דקות\הודעות: 1300 הודעות\דקות. …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני אמנם חדש כאן בפורום. והגעתי לכאן רק בשביל סיבה אחת. זאת הפעם הראשונה מאז שעליתי לארץ שאני נתקל בשירות כל כך טוב. והחלטתי לרשום כדי לנסות ולתת לה את המילה הטובה שמגיעה להם. עליתי לארץ לפני שנתיים עם מחשב שקניתי בקנדה, מחשב של לנובו. כמובן שכאשר קניתי את המחשב באונטריו, היה לי שם מקום שנתן לי שירות וסיפק לי את התמיכה שהייתי צרך בנוגע למחשב. הבעיה התחילה, שנתיים אחרי שקניתי אותו במקום אחר בעולם. ישראל. אני לא כל כך יודע מה קרה למחשב עד עכשיו, אבל אני יודע שהוא התחיל להיות איטי מאד עד שלא יכולתי לעבוד אתו ( את רוב העבודה שלי אני מבצע על המחשב) חיפשתי באזור מגוריי מעבדה כלשהי שתוכל לעזור ולסדר את המחשב. ברבות מן המעבדות קיבלתי את התשובה שבגלל שהמחשב לא נקנה בארץ ומכי…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאחד בעל תקציב נמוך במיוחד אני מחכה לסדרה 4000 של AMD כדי לרכוש את 3300X במחיר נמוך יותר ממה שהוא היום, למרות שגם עכשיו הוא לא יקר במיוחד (בסביבות ה 600 ש"ח). האם צפויה ירידת מחיר לסדרת ה 3000 ויש למה לחכות או שלא?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניינים בנפח אחסון בלתי מבוטל, קומפקטי וזריז שילך איתכם לכל מקום? זו ההזדמנות שלכם להשיג אחד במחיר אטרקטיבי יום חדש הגיע – ואיתו עוד מבצע על חומרה שפשוט אי אפשר להתעלם ממנו בחנות של אמאזון. הפעם, דיל בזק (Lightning Deal) בגירסה האמריקאית של הענקית הקמעונאית מציע לכם לרכוש כונן SSD חיצוני וזעיר של חברת סמסונג, מדגם ה-T1 שהוצג בשנה שעברה, בנפח 500GB ובמחיר של כ-193 דולר הכולל בתוכו גם את המסים הרלוונטיים ואת המשלוח הישיר לישראל – כ-730 ש"ח, שהם הנחה של לא פחות מ-500 ש"ח (!) לעומת המחירים עבור אותו המוצר בחנויות ברחבי הארץ. המהירויות אולי לא בדיוק זהות לאלו של כונני SSD פנימיים מובילים, אך במידה ואתם מעוניינים להשתדרג מעולם כונני ה-USB לעולם של מוצרי א…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אפשר ותוכלו להמליץ לי על כמה אתרים בעולם שאפשר לקנות מהם לוח-אם ומעבד בזול </blockquote>
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה פשוטה ובכותרת. אני מנסה לעשות את החבילת אינטרנט של ה 25 שקל ללא הגבלה 384kbps, הדבילים בסלקום טוענים ש "זה מתנגש עם הגלאקסי S". ידוע לי שזה קשקוש, ועדיין, בשביל שיהיה לי מה להחזיר להם- מישהו פה עם מכשיר אנדרואיד כלשהו וחבילה של 384kbps?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי שאני רוצה לקנות את samsung galaxy s2 (אין כסף ל3 ) בכל מקרה, התקשתי לחנות הכי זולה שמופיעה בזאפ, ושאלתי האם זה באמת המחיר ומה זה כולל, מפה לשם הבנתי שהמחיר שרשום בזאפ הוא "בלי תמיכה בעברית" ועל תוספת של תמיכה בעברית צריך לשלם עוד איזה 150 ש"ח. רק שאי אפשר לקנות את המכשיר בלי תמיכה בעברית. אז התקשרתי לחנות הבאה ברשימה וגם אצלם יש קטע דומה,וגם לחנות אחרי... בקיצור, כולם רמאים, והסתכלתי גם בתגובות של אנשים לגבי החנויות ונראה שגם יש חנויות שמוכרות מוצרים פתוחים ומשומשים כחדשים ועוד כל מני דברים בסגנון ועכשיו אני שואל את עצמי אם יש איזשהי חנות "אמינה" (יחסית) שכדי לקנות בה? שלפחות ידוע שהמכשיר באמת מקורי וחדש? יש למישהו המלצות על חנות באיזור תל אביב לקניה של samsung…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי תוכנת הסרטת מסך (Icescreen) שמאפשרת עריכת הווידאו תוך כדי ההסרטה. לצערי, התחוור לי רק לאחר השימוש שאני לא יכול לערוך את הווידאו לאחר שהוסרט. יש לי openshot, video trimmer, תוכנת כתיבת תרגומים ותוכנת הדבקת תרגומים. אני מחפש תוכנה כמה שיותר פשוטה וחינמית שבעיקר תאפשר לי להוסיף חצים באמצע הווידאו להדגשת פרט מסויים, לעשות ZOOM IN ברגע מסויים וכו'. אם היא גם מבצעת עריכה בסיסית - חיבור וקריעה של סרטים, הוספת קובץ קול, השתקת וידאו בחלק מסויים וכו' - מה טוב, אבל לא הכרחי. אם אין תוכנה חינמית וצריך לשלם סכום סביר - גם אפשרי, העיקר מבחינתי זה ידידותיות למשתמש - כל התוכנות שראיתי עכשיו ממש נוראיות בכל מה שקשור להבנה איך מ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לנו מכונת כסה AEG בלה17 שנה. לאחרונה אינה מכבסת טוב, וחלק מהתוכניות לא עובדות כמו שצריך. כפי שבדקתי ל המכונות כיום לא מחזיות יותר מ 5 שנים. ראיתי שבוש וסימנס מומלצות 8 ק"ג תוצר גרמניה המחיר מתחל מ 3,500 ₪. הבעיה שזה רק שנה אחריות . ותוספת 200 ₪ לעוד שנתיים. בחיפוש בזאפ ר איתי ביקורות רעות על המוצר והאחריות והשירות בקישור הבא תקראו את הטוקבקים על המכונות האלה http://www.themarker.com/consumer/1.525794 ראיתי שיש סמסונג 8 ק"ג , 3 שנים אחריות +מגן ברקים מובנה ומונע בנית מובנה. העלות , 2,400 ש"ח. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=857067 מצפה לשמוע המלצות. תודה חבל לי להשקיע סכום גבוה שבסוף תאכזב. מצפה להמלצות למי שיש או ייון תדה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקראת החגים צפויים להיות מבצעים על הבשמים וזה הזמן להתחדש בבושם טוב ;D אני מחפש המלצות לבושם ליומיום, חשוב שיחזיק הרבה זמן (יום עבודה מלא במשרד), בעל נוכחות , ובואו נניח שמחיר היא לא issue... המלצות יתקבלו בברכה 8)
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב tiny i5-13h! - 16g/NVME512 מסך HP monitor 27+SPK+HDMI+VGA+IPSw/1y סט מקלדת ועכבר HP אלחוטיים בצבע לבן קיים במלאי 10 מחשבים, ניתן לרכוש את כולם או בודדים נמכר עקב סגירת עסק כמו חדשים כמעט ולא נעשה בהם שימוש! מחיר למחשב 2,400 ש"ח לעוד פרטים ניתן לפנות בטלפון: 052-8522222
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אחרי 5 שנים עם מחשב על הפנים, הגיע הזמן לשדרוג מלא (מחשב, מסך, מקלדת, ..) אני בעיקר משחק FPS - Battlefield 1, Overwatch, .. הכל יוצא ₪7,356 באילת ב- KSP. מה דעתכם? כמות 42575 Processor Intel Intel Core i5 7600K 3.8Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1 31692 CPU Cooler CoolerMaster Hyper 212X CPU Cooler 1 42414 Motherboards for Intel Gigabyte GA-Z270-HD3P LGA1151, Intel Z270, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 39798 VGA Cards Asu…
-
זה המפרט: שימו לב זה כולל 2 כרטיסי מסך! icore 4790 3.6 arctic cooler 13 co asus maximus vii hero z97 full atx kingston hyper fury 2*8 ddr 1600 mhz asus gtx 970 strix SLI *2 seaget desktop 1 tera ssd samsung evo 250 mb samsung dvd *24 seasonic cronze actic 850w corsair 750d cosair af120 white led *2 win 7 oem home edition גר באיזור ירושלים. לרצניים בלבד נא לשלוח הודעה פרטית. מי שרוצה יכול לקבל תמונות חיות בוואטסאפ. נרכש לפני שנה וחצי בKSP יש חשבונית ויש אחריות לעוד שנה וחצי המחשב לא בוצע OC מעולם, ממש כמו חדש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז הזמנתי לעצמי את המוצר הזה בEBAY http://www.ebay.com/itm/350541670269?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 על מנת להתנסות בו... המוצר לא נשלח והמוכר מה לעשות, לא עונה ולא רוצה לתקשר, התעמקתי בפידבקים שלו וראיתי שיש עוד 5 תלונות כאלה בחצי שנה האחרונה. פתחתי תלונה בEBAY ועדיין המוכר לא עונה, נאדה. EBAY, תוך כדי כבר הזמנתי את אותו המוצר ממוכר אחר שכבר הגיע ד"א. שבוע אחרי הזיכוי שלי פתאום אני רואה את הקניה הזאת מתעדכנת בתור מוצר שנשלח שזה כמובן מוזר אבל ניחה... למי אכפת? כבר קיבלתי את הזיכוי שלי וקיבלתי את אותו המוצר ממוכר אמין אחר שממש דיבר איתי כאילו אני מלך. והופה הפתעה, היום הגיע המוצר של המוכר שממנו קיבלתי זיכוי ללא שום הודעה ממנו מראש, ללא ש…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש עכבר חדש, אבל מתקשה למצוא חנות עם אולם תצוגה "כמו של פעם" שאפשר לבדוק בו עכברים. יש מוכרנים שמוכנים לפתוח אריזה או שתיים לנסיון, אבל אם אני רוצה לנסות שורה של עכברים אז זו לא אופציה ריאלית. מישהו\י מכיר\ה חנות עם אולם תצוגה מסודר שנמצאת בטווח נסיעה מחיפה או ת"א? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, הקוד: 50day מעניק 50% הנחה על מוצרי ZAGG מהאתר שלהם. לא בדקתי אישית, אמור לעבוד. תהנו.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-