צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,306 דיונים בפורום זה
-
אני אמנם חדש כאן בפורום. והגעתי לכאן רק בשביל סיבה אחת. זאת הפעם הראשונה מאז שעליתי לארץ שאני נתקל בשירות כל כך טוב. והחלטתי לרשום כדי לנסות ולתת לה את המילה הטובה שמגיעה להם. עליתי לארץ לפני שנתיים עם מחשב שקניתי בקנדה, מחשב של לנובו. כמובן שכאשר קניתי את המחשב באונטריו, היה לי שם מקום שנתן לי שירות וסיפק לי את התמיכה שהייתי צרך בנוגע למחשב. הבעיה התחילה, שנתיים אחרי שקניתי אותו במקום אחר בעולם. ישראל. אני לא כל כך יודע מה קרה למחשב עד עכשיו, אבל אני יודע שהוא התחיל להיות איטי מאד עד שלא יכולתי לעבוד אתו ( את רוב העבודה שלי אני מבצע על המחשב) חיפשתי באזור מגוריי מעבדה כלשהי שתוכל לעזור ולסדר את המחשב. ברבות מן המעבדות קיבלתי את התשובה שבגלל שהמחשב לא נקנה בארץ ומכי…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקראת החגים צפויים להיות מבצעים על הבשמים וזה הזמן להתחדש בבושם טוב ;D אני מחפש המלצות לבושם ליומיום, חשוב שיחזיק הרבה זמן (יום עבודה מלא במשרד), בעל נוכחות , ובואו נניח שמחיר היא לא issue... המלצות יתקבלו בברכה 8)
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אחרי 5 שנים עם מחשב על הפנים, הגיע הזמן לשדרוג מלא (מחשב, מסך, מקלדת, ..) אני בעיקר משחק FPS - Battlefield 1, Overwatch, .. הכל יוצא ₪7,356 באילת ב- KSP. מה דעתכם? כמות 42575 Processor Intel Intel Core i5 7600K 3.8Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1 31692 CPU Cooler CoolerMaster Hyper 212X CPU Cooler 1 42414 Motherboards for Intel Gigabyte GA-Z270-HD3P LGA1151, Intel Z270, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 39798 VGA Cards Asu…
-
השאלה פשוטה ובכותרת. אני מנסה לעשות את החבילת אינטרנט של ה 25 שקל ללא הגבלה 384kbps, הדבילים בסלקום טוענים ש "זה מתנגש עם הגלאקסי S". ידוע לי שזה קשקוש, ועדיין, בשביל שיהיה לי מה להחזיר להם- מישהו פה עם מכשיר אנדרואיד כלשהו וחבילה של 384kbps?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב ומעוניין לקנות מחשב נייד לטובת זאת. אין לי שאלות טכניות לגביי המחשב עצמו. השאלה היותר משמעותית בעיניי זה האם לנוכח הניסיון שיש לחלק מכם פה צפויה ירידת מחירים מסוימת הן בגלל משבר הקורונה, מבצעי קיץ, כניסת חומרה חדשה לשוק וכו' (מניסיון העבר). אין לי דחיפות מסוימת לקנות את המחשב כרגע, אך האם לדעתכם יש טעם לחכות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב! רציתי לכנס את בעלי הBEATS בפורום לדיון קצר! קניתי STUDIO לפני שבוע מרוצה מהם עד השמיים! באיזו "גרסא" אתם מחזיקים? האם מרוצים מהם? בלי קשר-האם משתמשים בהם בחדר הכושר?! יום טוב!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לנו מכונת כסה AEG בלה17 שנה. לאחרונה אינה מכבסת טוב, וחלק מהתוכניות לא עובדות כמו שצריך. כפי שבדקתי ל המכונות כיום לא מחזיות יותר מ 5 שנים. ראיתי שבוש וסימנס מומלצות 8 ק"ג תוצר גרמניה המחיר מתחל מ 3,500 ₪. הבעיה שזה רק שנה אחריות . ותוספת 200 ₪ לעוד שנתיים. בחיפוש בזאפ ר איתי ביקורות רעות על המוצר והאחריות והשירות בקישור הבא תקראו את הטוקבקים על המכונות האלה http://www.themarker.com/consumer/1.525794 ראיתי שיש סמסונג 8 ק"ג , 3 שנים אחריות +מגן ברקים מובנה ומונע בנית מובנה. העלות , 2,400 ש"ח. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=857067 מצפה לשמוע המלצות. תודה חבל לי להשקיע סכום גבוה שבסוף תאכזב. מצפה להמלצות למי שיש או ייון תדה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר כמה שנים שאני מסתפק במועט, ומסתובב עם טלפון בלטה בכיס (+אייפוד בכיס השני, מאוד לא נוח). יצא שהצלחתי לחסוך כ3,000 שקלים לסמארטפון חדש. אני חייל, והחבילה שיש לי עכשיו באורנג' (אני לא חושב שאפשר להצטרף אליה יותר) לא כוללת בתוכה X הודעות\דקות לחודש, אלא נותנת לי מחיר מוזל. אני מקבל 3 יעדים באורנג' שאפשר לדבר אליהם ב9 אג' לדק'. לכל שאר היעדים אני משלם כ29 אג' לדק'; וSMS עולה לי 19 אג'. אני לא מדבר הרבה, אני בעיקר שולח SMSים. אני חושב שבחודש עמוס אני מדבר כ200-300 דקות, ושולח כ600 SMSים (אבדוק בדיוק מחר בבוקר, כשאמצא את החשבון האחרו). בכל מקרה, יוצא לי בחודש חשבון של 80-110 שקלים. רב החבילות היום יקרות מאוד, ומציעות כמות אדירה של דקות\הודעות: 1300 הודעות\דקות. …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי שאני רוצה לקנות את samsung galaxy s2 (אין כסף ל3 ) בכל מקרה, התקשתי לחנות הכי זולה שמופיעה בזאפ, ושאלתי האם זה באמת המחיר ומה זה כולל, מפה לשם הבנתי שהמחיר שרשום בזאפ הוא "בלי תמיכה בעברית" ועל תוספת של תמיכה בעברית צריך לשלם עוד איזה 150 ש"ח. רק שאי אפשר לקנות את המכשיר בלי תמיכה בעברית. אז התקשרתי לחנות הבאה ברשימה וגם אצלם יש קטע דומה,וגם לחנות אחרי... בקיצור, כולם רמאים, והסתכלתי גם בתגובות של אנשים לגבי החנויות ונראה שגם יש חנויות שמוכרות מוצרים פתוחים ומשומשים כחדשים ועוד כל מני דברים בסגנון ועכשיו אני שואל את עצמי אם יש איזשהי חנות "אמינה" (יחסית) שכדי לקנות בה? שלפחות ידוע שהמכשיר באמת מקורי וחדש? יש למישהו המלצות על חנות באיזור תל אביב לקניה של samsung…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום עשיתי הזמנה באתר שלהם לפני כמה ימים ומאז לא שמעתי מהם. ניסיתי ליצור איתם קשר כדי לשאול מה קורה עם ההזמנה והם לא עונים בשום אמצעי תקשורת, לא במייל ולא בטלפון. האם החנות הזאת חיה ? מישהו יודע משהו עליהם ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה נראה למישהו הגיוני? ניגשתי לממש אחריות על הלוח בזד מחשבים. המחשב נקנה בSKYPC. נאמר לי שהם צריכים לשלוח להולנד וזה לוקח חודש וחצי - חודשיים. זה פעם שנייה שמתקלקל לי. פעם הקודמת הוחלף מיידית. שאלתי למה היום צריך לחכות, נאמר לי שככה זה היום. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז הזמנתי לעצמי את המוצר הזה בEBAY http://www.ebay.com/itm/350541670269?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 על מנת להתנסות בו... המוצר לא נשלח והמוכר מה לעשות, לא עונה ולא רוצה לתקשר, התעמקתי בפידבקים שלו וראיתי שיש עוד 5 תלונות כאלה בחצי שנה האחרונה. פתחתי תלונה בEBAY ועדיין המוכר לא עונה, נאדה. EBAY, תוך כדי כבר הזמנתי את אותו המוצר ממוכר אחר שכבר הגיע ד"א. שבוע אחרי הזיכוי שלי פתאום אני רואה את הקניה הזאת מתעדכנת בתור מוצר שנשלח שזה כמובן מוזר אבל ניחה... למי אכפת? כבר קיבלתי את הזיכוי שלי וקיבלתי את אותו המוצר ממוכר אמין אחר שממש דיבר איתי כאילו אני מלך. והופה הפתעה, היום הגיע המוצר של המוכר שממנו קיבלתי זיכוי ללא שום הודעה ממנו מראש, ללא ש…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אפשר ותוכלו להמליץ לי על כמה אתרים בעולם שאפשר לקנות מהם לוח-אם ומעבד בזול </blockquote>
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד - i5 3450 לוח אם - Gigabyte H77M-D3H זיכרון - G.Skill 2x4GB F3-1600C9-4GAB (סה"כ 8GB) כרטיס מסך - MSI Radeon R9 270X 2GB TwinFrozr דיזק קשיח #1 - Samsung EVO 840, 120GB דיסק קשיח #2 - WD 300GB ספק כח - SS- 600 ET Active PFC F3 קירור מעבד - Alpine Arctic 11 GT Rev 2 מאווררי מארז חדשים של Arctic Alpine - 80 ו-120 מ"מ (לא יודע אם רלוונטי אבל שמתי הכל) צורב מארז - ANTEC NSK4480B תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, הקוד: 50day מעניק 50% הנחה על מוצרי ZAGG מהאתר שלהם. לא בדקתי אישית, אמור לעבוד. תהנו.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי פריסבי בתאריך 18.3.13 משירות קונים עבורך באמאזון דרך BUY2USA, מכיוון שהמשלוח לא היה דחוף אז העדפתי לשלוח דרך הים ולחסוך כמה שקלים. לפי מה שהם כתבו בשאלות ותשובות באתר, המוצר צריך להגיע בין 30-40 יום מיום התשלום, זאת אומרת בין 18.4-28.4 הנה הסעיף: קיבלתי את מספר המעקב של החבילה ולאחר מס' ימים ראיתי בדואר ישראל שהחבילה כבר יצאה ב-21.3 דרך הים. הייתי רגוע והייתי בטוח שהחבילה תגיע בזמן, אבל היום לפני שעתיים קיבלתי דוא"ל מ-BUY2USA שאומר שהחבילה נשלחה וצפויה להגיע בין התאריכים 18.5-21.5 זאת אומרת איחור של חודש~!! כמובן שאני עצבני ומאוכזב לגלות שהפרטים שהם פירסמו בנוגע לזמן משלוח החבילה שגויים. הנה התמונה מהחשבון שלי אצלהם: והנה הדוא"ל שקיבלתי מהם לא מ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לא יודע אם הגעתי למקום הנכון אבל ננסה אני מעוניין לקנות 2 מזגנים חדשים: 1 להחליף את הקיים בסלון ו 2 להתקין מזגן חדש בחדר שינה. יש הרבה חברות כגון אלקטרנץה תדיראן טורנדו וכו'.. אני ראיתי הרבה תגובות בכל מיני פורומים וגם בזאפ וחלק ממליצים וחלק ממש לא ממליצים. אני התרשמתי מאוד מהמזגנים של אלקטרה אבל בנובף לזה גם ראיתי תגובות שליליות מאוד, לפחות על חלק מהדגמים. אני רוצה לקחת לחדר שינה את המזגן אלקטרה פלטינום+ 180 שזה 1.5 כח סוס, ולסלון מעוניין לקחת אלקטרה פלטינום+ 400 או 450T * לא מזגני אינוורטר, בגלל העלות שלהם ועלויות תחזוקה. עכשיו אני אשמח לדעת מה דעתכם על הבחירה שלי, האם המזגנים…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך איזה תוכנית פק'מ טובה בבנק הפועלים, ואני לא מבין בזה לכן אשמח להמלצה + הסבר. אני מתכוון לשים בסביבות ה1K כל חודש בהוראת קבע. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הם סגורים בקלפה מתחת לטלויזיה בנישת גבש איזה מוצר מומלץ ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי את המכשיר בצבע שחור , אחרי שבוע קיבלתי את המוצר אבל בצבע כחול ,מאוד התעצבנתי ויצרתי קשר עם החנות והם הבטיחו לי שיחליפו לי את הצבע (יישלחו מכשיר בצבע שביקשתי) . אני כבר מחכה כבר כמה ימים ולא מקבל כלום! ביצעתי את ההזמנה בהעברה בנקאית (לא בכרטיס אשראי)..אני רוצה לדעת מה יקרה כאשר יגיע המכשיר בצבע השחור עליי אבל אני לא אחזיר להם את המכשיר שקיבלתי בצבע הכחול (כמו שהם מצפים ממני) מה המדיניות ? הם ממשששש עצבנו אותי :pissed:
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות טובה? מצאתי את זו, למישהו יש ניסיון איתה? https://www.massdrop.com/buy/msi-geforce-gtx-1080-armor-8g-oc
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים אני מתלבט בקשר למוצר הבא: http://www.daganm.co.il/rec/1819-%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%A1%D7%AA-%D7%9E%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%92-HDMI-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%99%D7%AA-%D7%A2%D7%9D-3-%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%AA--%D7%A9 יש למישהו מושג אם יש לי מחשב ,מערכת ומסך איך מחברים לדבר כזה מה הראשי?והאם באיבי יותר זול לרכוש דבר כזה? תודה מראש לעוזרים אני רוצה פשוט לעבור אם השלט תצוגה שאבחר פעם טלויזיה,פעם מחשב,פעם מערכת
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, במקרה נכנסתי לאתר של בזק בינלאומי וראיתי ש-3 חודשים אחרונים חייבו את ההורים שלי ב 160~ שקל במקום 60 שקל לחבילת 12 מגה. לפני כמה חודשים הם גם הפסיקו לשלוח חשבוניות בדואר(ללא שום הסכמה מאיתנו). הם טוענים שהם הודיעו באימייל על העלאת המחיר(אף פעם לא השתמשנו בתיבת אימייל הזו ואף פעם לא הצהרנו שנשתמש בתיבה הזו) והם לא מוכנים לתת החזר על הכסף שהם גנבו. הם הסכימו "בטוב ליבם" להוריד את מחיר החבילה ל 40 שקל לחודש(באמת תודה, החבילה הזו מוצעת ב-30 שקל לכל דורש) וטענו שבגלל שהם הודיעו מראש הם לא יחזירו את הכסף. מה אני יכול לעשות במקרה הזה? הבנתי שיש חוק שמחייב אותם להודיע שבועיים לפני סוף החבילה על המחיר החדש אבל התיבת אימייל היא לא דרך ליצור איתנו קשר, שהם רוצים הם יודעים את המ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה המפרט: שימו לב זה כולל 2 כרטיסי מסך! icore 4790 3.6 arctic cooler 13 co asus maximus vii hero z97 full atx kingston hyper fury 2*8 ddr 1600 mhz asus gtx 970 strix SLI *2 seaget desktop 1 tera ssd samsung evo 250 mb samsung dvd *24 seasonic cronze actic 850w corsair 750d cosair af120 white led *2 win 7 oem home edition גר באיזור ירושלים. לרצניים בלבד נא לשלוח הודעה פרטית. מי שרוצה יכול לקבל תמונות חיות בוואטסאפ. נרכש לפני שנה וחצי בKSP יש חשבונית ויש אחריות לעוד שנה וחצי המחשב לא בוצע OC מעולם, ממש כמו חדש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי תוכנת הסרטת מסך (Icescreen) שמאפשרת עריכת הווידאו תוך כדי ההסרטה. לצערי, התחוור לי רק לאחר השימוש שאני לא יכול לערוך את הווידאו לאחר שהוסרט. יש לי openshot, video trimmer, תוכנת כתיבת תרגומים ותוכנת הדבקת תרגומים. אני מחפש תוכנה כמה שיותר פשוטה וחינמית שבעיקר תאפשר לי להוסיף חצים באמצע הווידאו להדגשת פרט מסויים, לעשות ZOOM IN ברגע מסויים וכו'. אם היא גם מבצעת עריכה בסיסית - חיבור וקריעה של סרטים, הוספת קובץ קול, השתקת וידאו בחלק מסויים וכו' - מה טוב, אבל לא הכרחי. אם אין תוכנה חינמית וצריך לשלם סכום סביר - גם אפשרי, העיקר מבחינתי זה ידידותיות למשתמש - כל התוכנות שראיתי עכשיו ממש נוראיות בכל מה שקשור להבנה איך מ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-