צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
מחפשת המלצה לשירות גיבוי בענן שיוכל לגבות באופן אוטומטי את כל תכולתו של המחשב. עד כה השתמשתי בSugarSync אך החבילה הכי גדולה שיש להם היא 500GB ואני חושבת יותר בכיוון של 3TB, לפחות. מה גם ש-SugarSync יקרים מאוד, אולי כי הגיבוי מתבצע 24/7, יכול לסנכרן קבצים בין כמה מחשבים ויש כל הזמן תעבורה. בפועל מספיק לי שירות שיעשה גיבוי נגיד פעם בשבוע, בשעות שפחות צריך את הרוחב פס. מסתייגת מגוגל כי חוששת מריגול / פיקוח עליון על הקבצים הפרטיים שלי, שלא יתחילו פתאום להימחק קבצים כי לא נמצאה זכות יוצרים או מחשש לוירוסים ודברים בסגנון. אשמח לשמוע המלצות
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד - i5 3450 לוח אם - Gigabyte H77M-D3H זיכרון - G.Skill 2x4GB F3-1600C9-4GAB (סה"כ 8GB) כרטיס מסך - MSI Radeon R9 270X 2GB TwinFrozr דיזק קשיח #1 - Samsung EVO 840, 120GB דיסק קשיח #2 - WD 300GB ספק כח - SS- 600 ET Active PFC F3 קירור מעבד - Alpine Arctic 11 GT Rev 2 מאווררי מארז חדשים של Arctic Alpine - 80 ו-120 מ"מ (לא יודע אם רלוונטי אבל שמתי הכל) צורב מארז - ANTEC NSK4480B תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לא יודע אם הגעתי למקום הנכון אבל ננסה אני מעוניין לקנות 2 מזגנים חדשים: 1 להחליף את הקיים בסלון ו 2 להתקין מזגן חדש בחדר שינה. יש הרבה חברות כגון אלקטרנץה תדיראן טורנדו וכו'.. אני ראיתי הרבה תגובות בכל מיני פורומים וגם בזאפ וחלק ממליצים וחלק ממש לא ממליצים. אני התרשמתי מאוד מהמזגנים של אלקטרה אבל בנובף לזה גם ראיתי תגובות שליליות מאוד, לפחות על חלק מהדגמים. אני רוצה לקחת לחדר שינה את המזגן אלקטרה פלטינום+ 180 שזה 1.5 כח סוס, ולסלון מעוניין לקחת אלקטרה פלטינום+ 400 או 450T * לא מזגני אינוורטר, בגלל העלות שלהם ועלויות תחזוקה. עכשיו אני אשמח לדעת מה דעתכם על הבחירה שלי, האם המזגנים…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
פעם בשבוע-שבועיים אני מתישב לראות טלוויזיה, ולתדהמתי מגלה שיותר ויותר ערוצים נעלמים לי. אם בהתחלה אלה היו ערוצי hd, אחרי זה נעלמו ערוצי חבילת אקסטרה, ועכשיו רוב ערוצי חבילת בסיס. זה נדמה כאילו שמישהו יושב שם ומשחק עם הגדרות הערוצים שלי בלי שום סיבה ברורה לעין. בעבר יצר איתי קשר נציג הוט כאן על גבי הפורום, התקשרו אלי, הבטיחו שיסדרו הכל, שמו אותי במעקב למשך שבוע. ובאמת, היה נראה שהכל הסתדר, אבל אז התחילו שוב פעם להעלם ערוצים, בתדירות גבוהה יותר, עד שהגעתי למצב שאין לי במה לצפות. עכשיו בטח חלק ממכם יגידו לי להתקשר לתמיכה של הוט, אבל כבר עשיתי את זה הרבה פעמים, הבטיחו לי שהבעיה לא תחזור, ואם שוב פעם להתקשר אליהם זה אומר לחכות שעה על הקו כדי שיענו לך (בלי שום הגזמה). מה עלי…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אפשר ותוכלו להמליץ לי על כמה אתרים בעולם שאפשר לקנות מהם לוח-אם ומעבד בזול </blockquote>
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים אני מתלבט בקשר למוצר הבא: http://www.daganm.co.il/rec/1819-%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%A1%D7%AA-%D7%9E%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%92-HDMI-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%99%D7%AA-%D7%A2%D7%9D-3-%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%AA--%D7%A9 יש למישהו מושג אם יש לי מחשב ,מערכת ומסך איך מחברים לדבר כזה מה הראשי?והאם באיבי יותר זול לרכוש דבר כזה? תודה מראש לעוזרים אני רוצה פשוט לעבור אם השלט תצוגה שאבחר פעם טלויזיה,פעם מחשב,פעם מערכת
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה פשוטה ובכותרת. אני מנסה לעשות את החבילת אינטרנט של ה 25 שקל ללא הגבלה 384kbps, הדבילים בסלקום טוענים ש "זה מתנגש עם הגלאקסי S". ידוע לי שזה קשקוש, ועדיין, בשביל שיהיה לי מה להחזיר להם- מישהו פה עם מכשיר אנדרואיד כלשהו וחבילה של 384kbps?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי את המכשיר בצבע שחור , אחרי שבוע קיבלתי את המוצר אבל בצבע כחול ,מאוד התעצבנתי ויצרתי קשר עם החנות והם הבטיחו לי שיחליפו לי את הצבע (יישלחו מכשיר בצבע שביקשתי) . אני כבר מחכה כבר כמה ימים ולא מקבל כלום! ביצעתי את ההזמנה בהעברה בנקאית (לא בכרטיס אשראי)..אני רוצה לדעת מה יקרה כאשר יגיע המכשיר בצבע השחור עליי אבל אני לא אחזיר להם את המכשיר שקיבלתי בצבע הכחול (כמו שהם מצפים ממני) מה המדיניות ? הם ממשששש עצבנו אותי :pissed:
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי פריסבי בתאריך 18.3.13 משירות קונים עבורך באמאזון דרך BUY2USA, מכיוון שהמשלוח לא היה דחוף אז העדפתי לשלוח דרך הים ולחסוך כמה שקלים. לפי מה שהם כתבו בשאלות ותשובות באתר, המוצר צריך להגיע בין 30-40 יום מיום התשלום, זאת אומרת בין 18.4-28.4 הנה הסעיף: קיבלתי את מספר המעקב של החבילה ולאחר מס' ימים ראיתי בדואר ישראל שהחבילה כבר יצאה ב-21.3 דרך הים. הייתי רגוע והייתי בטוח שהחבילה תגיע בזמן, אבל היום לפני שעתיים קיבלתי דוא"ל מ-BUY2USA שאומר שהחבילה נשלחה וצפויה להגיע בין התאריכים 18.5-21.5 זאת אומרת איחור של חודש~!! כמובן שאני עצבני ומאוכזב לגלות שהפרטים שהם פירסמו בנוגע לזמן משלוח החבילה שגויים. הנה התמונה מהחשבון שלי אצלהם: והנה הדוא"ל שקיבלתי מהם לא מ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
לפני כשלושה שבועות רכשתי מחשב של HP. מהרגע שקניתי אותו, המחשב לא מפסיק לעשות בעיות. מעניין אותי לדעת איזה חברה אחראית לתיקון המחשבים הניידים של HP בארץ ומה היא "שווה". תודה רבה, levelone. *** הצעה חמה חמה חמה: לא לקנות מחשבים של HP ולא להתקרב למקום שכוח האל שנקרא BUG. רשת של שקרנים חסרי נסיון שמוכרים מוצרים עם אופי דומה. אני יותר מאשמח לפרט למי שאפילו חושב לקנות מחשב של HP.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות טובה? מצאתי את זו, למישהו יש ניסיון איתה? https://www.massdrop.com/buy/msi-geforce-gtx-1080-armor-8g-oc
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב! רציתי לכנס את בעלי הBEATS בפורום לדיון קצר! קניתי STUDIO לפני שבוע מרוצה מהם עד השמיים! באיזו "גרסא" אתם מחזיקים? האם מרוצים מהם? בלי קשר-האם משתמשים בהם בחדר הכושר?! יום טוב!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מעוניין בהמלצה לטלוויזיה LG או SAMSUNG עד 3500 שח מצאתי את הטלוויזיה הזו של LG 55NANO776RA- אשמח המלצות עליה וגם שמעתי QLED של סאמסונג גם טובות, אשמח להמלצה על אחת טובה . תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום האם באחת מחברות הסלולר החדשות יש תוכנית שהיא Prepaid? תודה רבה card
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקראו ותחליטו. קניתי דרך איביי מחשב ושלחתי אותו דרך ushop שהיו לפני כן ביי2 לישראל אילת, כידוע לכם באילת לא משלמים מ.ע.מ . דיברתי עם ushop והם ענו לי שאשלם דרכם את המ.ע.מ ורק אחרי שהמשלוח יגיע אוכל לבקשו מהרשויות בחזרה. הכל בסדר עד כאן . וראו איזה פלא, כשביקשתי מushop את הניירות של השחרור , הם טענו שהסחורה שוחררה באופן קולקטיוי ואם אני רוצה רשימון פרטני אצטרך לשלם 75 דולר. נראה לכם שזה הגיוני? אני צריך לבקש החזר של כ-250 שקלים וצריך לשלם קרוב ל-300 שקל. הם צריכים להמציא לי את הרשימון שעל פיו בלבד אוכל לקבל החזר. הם נתנו לי קבלה שלהם שרשום הכמה מ.ע.מ שילמתי, אבל לא קיבלתי החזר כי המ.ע.ע הולך לרשויות ורק לפי הרשימון אקבל בחזרה את התשלום. בקיצור חברת המשלוחים מתעקשים ולא מוכ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בכניסה ללינק הזה ממכשיר נייד שמותקנת בו אפליקציית אמזון מקבלים 5$ לקניה הבאה דרך האפליקציה. אמור לעבוד גם בישראל.גדש גילוי נאות: בשימוש בלינק הנ"ל גם אני וגם אתם מקבלים תוספת לחשבון.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבין השירותים כמו דילטס שיפטו וכו Sent from my A0001 using Tapatalk
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התפוצץ לי ספק הכח. ממש העלה עשן ונשמע פיצוץ. אני חושש שגם רכיבים אחרים נפגעו. אני חייב את המחשב, זה לא יכל לבוא בזמן יותר גרוע עבורי, הבעיה שהחנות שמערכת המחשב נקנתה ממנה נסגרה (skypc). אני צריך עזרה לדעת מי היבואנים של המוצרים הבאים כדי לקבל שירות כמה שיותר מהר. לא רוצה לפנות לחניות כמו RSM שגם לוקח שם זמן וגם הם לוקחים תשלום על משלוח כל רכיב ליבואן, על בדיקת כל רכיב, ובסוף יותר משתלם לקנות כבר לבד מחשב חדש. אז ככה, המוצרים הם: ספק כח של Corsair - זה בטוח מקולקל - התפוצץ ועכשיו מקצר. חלקים נוספים שאני מקווה שלא נפגעו אדע רק לאחר החלפת ספק לוח של אינטל (זה איסטרוניקס אני משער) זכרונות של G.skill כרטיס מסך של אסוס אם יש כמה יבואנים מקביליים תזרקו שמות אני כבר אעשה טלפונים.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר פרק זמן בלתי מבוטל בו משלוח של מוצרי הציוד ההיקפי מבית החברה הפופולרית התאפשר בעיקר דרך מוכרי צד ג' בפלטפורמה - ניתן לחזור ולהשיג חלק מן הדגמים באחריות לוגיסטית מלאה של ענקית הקמעונאות לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם כמו שרציתם חוויה קלאסית של שירות לקוי היה לי זיכוי של 100 שקל שהגעתי לממש אותו מסתבר שבדרך קוסמית כלשהי הוא שומש במלואו אתם רשאים להאמין לי אם השתמשתי או לא (מה שבטוח אם הייתי משתמש לא הייתי רושם את העדכון הזה אז כנראה שלא...) המקור היה אצלי כל הזמן לא שומש נשמר טוב טוב אצלי המוכר אמר לי שבכרטיס לקוח שלי זה שומש עד למנכל הגעתי ללא מענה וללא שירות שלחו אותי הביתה מושפל ובתחושה שאיבדתי 100 שקל ברחוב זה קרה בסניף רמה"ש לאחר כמה בירורים הובן לי כי זה מקרה שקרה להרבה אנשים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז הזמנתי לעצמי את המוצר הזה בEBAY http://www.ebay.com/itm/350541670269?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 על מנת להתנסות בו... המוצר לא נשלח והמוכר מה לעשות, לא עונה ולא רוצה לתקשר, התעמקתי בפידבקים שלו וראיתי שיש עוד 5 תלונות כאלה בחצי שנה האחרונה. פתחתי תלונה בEBAY ועדיין המוכר לא עונה, נאדה. EBAY, תוך כדי כבר הזמנתי את אותו המוצר ממוכר אחר שכבר הגיע ד"א. שבוע אחרי הזיכוי שלי פתאום אני רואה את הקניה הזאת מתעדכנת בתור מוצר שנשלח שזה כמובן מוזר אבל ניחה... למי אכפת? כבר קיבלתי את הזיכוי שלי וקיבלתי את אותו המוצר ממוכר אמין אחר שממש דיבר איתי כאילו אני מלך. והופה הפתעה, היום הגיע המוצר של המוכר שממנו קיבלתי זיכוי ללא שום הודעה ממנו מראש, ללא ש…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאחד בעל תקציב נמוך במיוחד אני מחכה לסדרה 4000 של AMD כדי לרכוש את 3300X במחיר נמוך יותר ממה שהוא היום, למרות שגם עכשיו הוא לא יקר במיוחד (בסביבות ה 600 ש"ח). האם צפויה ירידת מחיר לסדרת ה 3000 ויש למה לחכות או שלא?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אתמול קבילתי SMS שמשלוח יצא להפצה מנתב"ג בשעה 9 בבוקר וצפוי להגיע אליי במהלך היום: דחיתי עניינים וציפיתי למשלוח כל יום. ידעתי ששליח יכול להגיע מבלי להודיע ולא רציתי סתם יבוא אם אני לא בבית. אחר כך מה? יחזור לנתב"ג ושוב יצא משם להפצה? אני גם לא רוצה לחכות עד שימלאו רכב הבאה בחבילות. לא יודע איך זה עובד אצלהם... בדקתי מעקב שהתעדכן בשעה 10 בערב וזה מה שראיתי: למה לעדכן מעקב אחרי שחכיתי כל יום לשליח ולשקר שתואם מועד מסירה אחר? לא קיבלתי צלצול מהם בכלל! היום התקשרתי לשירות לקוחות ומוקד היה סגור למרות שבהקלטה נאמר במפרוש שבערבי חג מוקד פעיל מ-8 בבוקר עד 1בצהריים! רשלנים לא?!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר על דיסק קשיח 1 טרה של wd מסדרת caviar green. רשת אייבורי הסכימו להחליף לי את הכונן , אבל הם טוענים שאני יכול לקבל רק כונן שמישהו החזיר בגלל שהוא התחרט...ולא כונן חדש. סך הכל נשמע הגיוני , אבל פה מדובר בכונן ולא במעבד שאם קורה לו משהו אני יכול להחליף אותו ולא ייגרם לי שום נזק. במקרה של דיסק קשיח , האמינות מאד חשובה , ואני לא יודע מה האדם שהקשיח היה אצלו עשה עם הדיסק , ואיך הוא טופל במעבדה ובחנות. בדרך כלל , במקרים של החלפת דיסק קשיח מקבלים דיסק חדש או דיסק משומש\מחודש?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-