צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,306 דיונים בפורום זה
-
נתקלתי בשני אתרים שמציעים פתרון לניהול מסודר של כלכלת הבית. Sygen - פשוט במסך אחד - מעקב web, היתרון הוא שניתן לגשת למידע מכל מחשב אך החסרון הוא שהמידע מאוכסן על השרתים שלהם. נותן לבצע מעקב אחרי כמעט הכל: חשבונות בנק, כרטיסי אשראי, קופות גמל, חסכונות וכו'. פיננדה - פשוט לשלוט בכסף - מעקב מקומי ע"י תוכנה שמותקנת על המחשב. כל המידע מאוכסן מקומית ולכן ניתן לגשת רק ממחשב מסוים. ניתן לבצע מעקב רק אחרי כרטיסי אשראי וחשבונות בנק. מישהו מכיר? התנסה? קצת מפחיד אותי שמידע כלכך רגיש נמצא בידיים שהן לא שלי.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רק כדי להאיר את תשומת ליבכם, תראו מה פלאפון עושים: http://rotter.net/forum/scoops1/17200.shtml
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נראה שהסדרה הזאת חלפה לה אל מתחת לרדאר. יש שיפור ניכר בביצועי כתיבה אקראית. דגם ה-500GB נראה מעניין מאוד. קריאה אקראית: 480K כתיבה אקראית: 550K כתיבה רציפה: 3200MB לפי ביקורת ברשת נראה שהוא מתפקד טוב בשרת SQL תחת עומס. מה אתם אומרים, האם המחיר ירד עוד בקרוב?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
רכיבים בבניה זו: מעבד Intel Core i7 13700F / 1700 Tray מארז Corsair iCUE 4000X RGB TG Case Black לוח אם Gigabyte B760 AORUS ELITE AX זכרון Corsair DDR 5 32G (16Gx2) 6400 CL32 Vengeance ספק כח Corsair PSU 850W RM850x SHIFT 80+ Gold Fully Modular ATX 3.0 כרטיס מסך Gigabyte GeForce RTX 4080 (DLSS 3) GV- N4080EAGLE-16GD דיסק/כונן Samsung SSD 1.0TB 980 Pro NVMe M.2 לינק למפרט
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים, במהלך שיטוטי באינטרנט נתקלתי באתר Allposters... שמתי לב שיש שם מבחר די גדול של חולצות T יפות. מישהו יכול לתת לי חוות דעת על האתר? הוא נחשב זול? אמין? חולצה ממוצעת עולה שם 20 דולר (לא נורא)... אבל אין לי מושג איך זה מתחשב אחרי מיסים (מכס וכו'...). בנוסף, לא הבנתי אם המידות באתר הן אירופאיות או אמריקאיות. מישהו יודע? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי... תודה אנשים!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי היבואן שלהם?......אני מקווה שהם לא יבאו בעצמם....... תודה מראש למגיבים.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יתכן והמבצע קיים רק לתקופת החגים או שקיים שם זמן מה, בכל מקרה החלטתי לעדכן את חבריי הפורום. אני כרגע קיבלתי מהם קופון ל 200 שקל ללא יותר מידי קאטצ'ים באתר (לא דיל יומי, לא IPAD וכו') לכן אם יש מוצר שחשבתם לקנות מהרשת ב 500 ש"ח ומעלה שווה לבדוק מה המחיר שם. תנאי המבצע - http://www.wallashops.co.il//mall_site_images/mimg/MailSys/FinelHtml/Pesah_Takanon/Pesah_Takanon_out.html אני עדיין מחפש מה לקנות עם ה 200 שקל אלה, נכון לעכשיו עוד לא מצאתי משהו מעניין
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק לדיו מקורי למדפסת 6500A PLUS של HP. מישהו יודע על איזו רשת שעושה עכשיו מבצעים משתלמים לדיו מקורי? או אפילו איפה משתלם לקנות באופן כללי? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
http://thenextweb.com/insider/2012/09/02/heres-samsung-flew-bloggers-halfway-around-world-threatened-leave/?utm_campaign=social%20media&awesm=tnw.to_a4CW&utm_source=Twitter&utm_medium=Spreadus מה תגידו?
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתייעץ לגבי מקרה שקרה לי עם בזק בינלאומי כדי להחליט מה לעשות בהמשך. אני לקוח של בזק בינלאומי באינטרנט מאז 2009. באוגוסט 2011 התקשרו אליי מבזק בינלאומי והציעו לי לשדרג את חבילת הגלישה ל-12Mb, נאמר לי שזו חבילה לשנה. הסכמתי לשדרוג ושילמתי מאז 55 ש"ח בחודש לבזק בינלאומי (ועוד סכום מסוים להוט כמובן). כל התקופה הזו בזק בינלאומי שלחו לי חשבוניות לתיבת מייל שהם פתחו לי, בה כלל איני משתמש או בודק. לא קיבלתי חשבוניות פיזיות בדואר. אחרי התשלומים עקבתי בפירוט של כרטיס הויזה שלי. לפני חודשיים הסתיימה השנה ובזק בינלאומי העלו לי את התעריף באופן אוטומטי ל-165 ש"ח בחודש. את החשבונית הם שלחו למייל, אבל כאמור אני לא בודק אותו. את החודש הראשון פספסתי בפירוט של הויזה, ושמתי ל…
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מסך מחשב (27/144,32/75) מתחבט בין השניים... מפה לשם, מצאתי מסך של חברת mag שהוא 32 אינץ ו165hz. חברה אמינה? לא אמינה?
-
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
הרבה מדברים על שדרך הפורום הזה היו מחירים די טובים. אף אחד לא חושב לעשות רכישה קבוצתית ל SSD 250GB Samsung EVO? זה הרי משהו שכל אחד צריך (לא ככה? עושה כל מחשב למטוס) ו 250GB זה אחלה נפח, לא קטן, לא גדול מדי כרגע המחיר הכי זול בארץ אם אני לא טועה זה 420 שקל שקל פה, שקל שם. יש מצב אפשר להוריד ליותר אם נרכוש עשרה אנשים או זה קצת? אין לי מושג בדברים האלה ראיתי פורום קניה קבוצתית אמרתי נשאל, הם בטח מבינים יותר ממני
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לצד הצגה של דגמים חדשים ומסקרנים מאוד, המפתחת מצהירה כי המחירים שהפכו את מוצריה ללהיטים בעונת הקניות הגדולה בסוף השנה שעברה יהפכו למחירים הקבועים החדשים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.amazon.com/Toshiba-7200rpm-3-5-Inch-Internal-PH3500U-1I72/dp/B00OP2PKH2/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1437192018&sr=8-2&keywords=8TB+7200+RPM&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011 לא הצלחתי להבין איך נרשמים ומשיגים הצעת מחיר באתר של שיפיטו המשלוח של אמזון עולה 20$ לשבועיים וחצי
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. מישהו מכיר מקום שמוכר את הגלקסי אס 3 עם אחריות יצרן + משלוח + 5 תשלומים בפחות מ-3500? כמובן שכבר הייתי בזאפ אבל לעבור חנות חנות זה מייגע וגם לא כולם מופיעים בזאפ. מישהו קנה ורוצה להשאיר חוויות? חוץ מזה למה דורשים תשלום נוסף לצבע הכחול? (ויותר מזה - זה לא בדרך כלל הפוך ודורשים יותר ללבן?..)
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום, יש לי 20 דולר גיפט קארד באמזון אז החלטתי לקנות משחק לסטים בעת הרכישה האתר מבקש אמצעי תשלום אמריקאי אפשרי פשוט לתת את הויזה שלי והמציא איזה כתובת בארה"ב ? לא יהיה בעיות בעתיד ? איך אפשר לפתור את הבעיה ? "Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address."
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בסטארט פיסי המחירים הרבה יותר זולים. אבל איך הם מבחינת שירות? איך פלונטר? איך שניהם מבחינת שירות ואחריות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
סקר - איפה הכסף שלכם מושקע, ואיזה אחוזים אתם מקבלים בממוצע? אני שמתי את הכסף שלי בפק"מ, עם ריבית של 2.05 אחוז, שנגמר בעוד חודשיים, (ריבית הפריים באותו הזמן הייתה הרבה יותר גבוהה) ואני מחפש אפיקי השקעה חדשים. (אני משער שהבורסה היא האפשרות העיקרית שלי, אבל אני לא מבין בזה מספיק עדיין כדי לעשות את זה) האם אפשר לקבל ריבית של יותר מ-1% לשנה היום? אף פעם לא בדקתי את זה, אבל האם יש לי אפשרות להפקיד את הכסף שלי בפיקדון בבנ"ק מחו"ל? (ממדינה אמינה כלשהי, למשל ארה"ב או אנגליה) איך אני יכול לברר את הריביות בהם?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7769820 http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7769819 הבדל של 50 שקל. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, למישהו יש מושג איך אני יכול, אם בכלל, לאחד עלויות משלוח כשאני מזמין פריטים מאמזון? הכוונה היא לשלם על משלוח של פריט אחד, בין אם הוא הכי כבד או יקר. אני מזמין לרוב פריטים עם משקל של 100-200 גרם. מדובר על פריטים שנמכרים ונשלחים ע''י אמזון, לא חנויות פרטיות. ניסיתי ליצור קשר עם שירות הלקוחות של אמזון שאמרו לי שכל פריט גם אם נמכר ע''י אמזון עצמה מלווה בעלות משלוח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הפאבלט של גוגל ומוטורולה מהדור הקודם זמין לרכישה בעבור כשליש ממחירו המקורי, אולי בפעם האחרונה לפני שהוא נעלם לגמרי אחד המבצעים הלוהטים ביותר שהזדמן לנו לפגוש בימי הבלאק פריידיי בתחילת החודש היה על סמארטפון הנקסוס 6 של מוטרולה וגוגל, אשר החל את דרכו עם תג מחיר יקר מדי והגיע למצב בו הוא מוצע בעבור 250 ו-300 דולר בלבד, אשר הפכו אותו לרכישה כדאית ביותר גם לאחר תוספת מס ושילוח. כעת, אנחנו שמחים להכריז שהמבצע הנהדר הזה חוזר –אמאזון ארה"ב מציעה כעת את הנקסוס 6 בגירסת 32GB, בצבע כחול או בצבע לבן, בעבור 250 דולר בלבד, ואת גירסת ה-64GB של המכשיר, בצבע לבן, בעבור 300 דולר. משלוח ישיר לישראל אינו נכלל במחיר, אך גם במסגרת השימוש בשירותיהן של Buy2USA, Shipito ודומותיהן צפויה …
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מטען סוללות שיכול להטעין סוללות AA, AAA ו9V (אלא השלושה העיקריים שאני מעוניין בהם). התחלתי לקרוא ולבדוק מטענים , אבל מהר מאוד הבנתי שיש הרבה מאוד סוגים שונים של סוללות ומטענים (חכמים, טיפשים וכו'). אין לי ממש סבלנות להתחיל וללמוד את כל הנושא הזה- הטיפה שכבר קראתי ייאש אותי. אני בסה"כ רוצה להטעין סוללות למקלדת, עכבר והשעון לילה שלי. חשוב לי שהמטען יטעין מהר את הסוללות (עד שעתיים -שלוש) ושיהיה ניתן להטעין בקומבינציות שונות (לדוג' סוללה מסוג אחד ושני סוללות מסוג אחר). שאר הדברים פחות חשובים לי. מחיר די גמיש, כמובן מעדיף שיהיה כמה שיותר זול. מישהו שמכיר את הנושא הזה ויכול להמליץ לי על משהו? אולי גם אם יש לו קישור להסבר פשוט ומסודר של כל הנושא.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד של Dell, ספציפית Dell XPS 13. זה נראה שהמחירים בארץ גבוהים משמעותית מהמחירים בחו"ל, גם אם מתחשבים בתוספת של עלות משלוח ו-17% מע"מ כמובן. השאלה: מאיפה באינטרנט כדאי לקנות מחשב נייד של Dell? האתר של Dell לא שולח אל מחוץ לארה"ב. כנראה אפשר להשתמש בשירותי העברה (לשלוח לכתובת בארה"ב, ואז לשלוח לארץ), אבל האתר ככל הנראה גם לא עובד עם כרטיס אשראי שהוא לא אמריקאי, אפילו כשהוא בינלאומי. (המשפט האחרון הוא לא וודאי, זה נאמר ע"י נציג בצ'אט שם, כך הוא חושב, אבל לא בטוח ב-100%) אודה לכם על המלצה..
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אם אני רוצה לקנות מוצר ב-90 דולר (כולל משלוח), ויש לי בחשבון 16 דולר קרדיט (החזר מהזמנה קודמת שהשתבשה), כך שסך הכל המחיר לתשלום הוא 74 דולר, אני צריך לשלם מס? הבעיה עם אמזון זה שמחשבון המיסים שלהם מחשב את המס לפי מחיר הבסיס. כלומר מה שאני רואה עכשיו בצ'ק אאוט שזה סך הכל לתשלום: 74 דולר, ועוד המס 17%. (למרות שמתחת ל-75$ לא אמור להופיע מס) כתוב שם "IMPORT FEES DEPOSIT", כלומר שזה פיקדון ורק אם במקרה במדינה ידרשו את ה-17% אז אני משאיר את זה אצלם, ואם לא אז הם מחזירים לי את הכסף. השאלה היא מה דעתכם יקרה כשהמוצר יגיע לארץ? יסתכלו לפי מחיר הבסיס או לפי המחיר אחרי הנחה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול במקרה לכוון אותי איפה כמה ולמה? אנחנו טסים לשבוע ואנחנו רוצים להשכיר נטסטיק בארץ או שם? למשך השהות
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-