עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by BlackBird71,

אוקי אז ככה הבנתי שטרמינל זה שרת חיצוני שאיתו אני יכול לעבוד מהמחשב הביתי שלי.. עכשיו יש לי כמה שאלות האם אני יכול להעלות קבצים במהירות גבוהה (למעלה מ10 מגה) מהבית שלי או שזה מהשרת ? עדין לא ממש הבנתי איך זה עובד וכמה זה יעלה לי? ומה צריך לעשות כדי "לשלוט" על הטרמינל דרך המחשב שלי?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  2. אני מנסה להעלות למכירה באזור יד שניה את הלפטופ שלי, ברגע שאני מסים למלא את כל פרטי המוצר וחמשת התמונות, אני לוחץ על כפתור ה"שלח" ולאחר דקה אני מועבר בחזרה להתחלה של תהליך הלעת המוצר לפורום.. בקיצור לא קורה כלום וזה לאחר 4 נסיונות. אשמח לקבל עזרה בנושא. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Kirma,

שלום, יש לי 20 דולר גיפט קארד באמזון אז החלטתי לקנות משחק לסטים בעת הרכישה האתר מבקש אמצעי תשלום אמריקאי אפשרי פשוט לתת את הויזה שלי והמציא איזה כתובת בארה"ב ? לא יהיה בעיות בעתיד ? איך אפשר לפתור את הבעיה ? "Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address."

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by gkman,

שלום. מישהו מכיר מקום שמוכר את הגלקסי אס 3 עם אחריות יצרן + משלוח + 5 תשלומים בפחות מ-3500? כמובן שכבר הייתי בזאפ אבל לעבור חנות חנות זה מייגע וגם לא כולם מופיעים בזאפ. מישהו קנה ורוצה להשאיר חוויות? חוץ מזה למה דורשים תשלום נוסף לצבע הכחול? (ויותר מזה - זה לא בדרך כלל הפוך ודורשים יותר ללבן?..)

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  5. היי אני רוצה לקנות מזגן לחדר החדר הוא ממ"ד (קירות בטון) נמצא במרכז הארץ יש בחדר חלון אחד לכיוון צפון מזרח פעולה שקטה ישומש רק לקירור (אם זה קריטי) חדר 12 מ"ר יופעיל 2-3 שעות רצוף מקסימום ואולי בלילה (אם זה קריטי אז לא בלילה) מה אתם אומרים על המזגן הזה http://www.tadiran-group.co.il/index.aspx?id=4340 רשום בתכונות שלו בסוף שהוא שקט מאוד ובכללי נראה זה מזגן שיתאים לי כדאי לקנות אותו?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by id3232,

בוקר טוב! רציתי לכנס את בעלי הBEATS בפורום לדיון קצר! קניתי STUDIO לפני שבוע מרוצה מהם עד השמיים! באיזו "גרסא" אתם מחזיקים? האם מרוצים מהם? בלי קשר-האם משתמשים בהם בחדר הכושר?! יום טוב!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. מישהו יודע משהו לגביי זה?

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  8. יש משהו לעשות נגד זה? שלחתי להם גם מייל. יש נציג של הוט כאן באתר?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני זקוק לדיו מקורי למדפסת 6500A PLUS של HP. מישהו יודע על איזו רשת שעושה עכשיו מבצעים משתלמים לדיו מקורי? או אפילו איפה משתלם לקנות באופן כללי? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  10. כמו שרשום בכותרת, אני מעוניין בשואב אבק רובוטי, והתקציב שלי 1500 ש"ח. יש כ"כ הרבה אופציות ואני לא יודע מה לבחור. חשבתי בהתחלה לקנות את הroomba620 אבל אז ראיתי שיש מלא מבצעים (גרופון, וואלה שופס וכו'..) על שואבים מבית ecovacs LG samsung וכו'.. יש למישהו המלצות? התנסות עם אחת החברות האלו?

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. Started by 3emi,

הזמנתי איזה מוצר דרך הדבקת לינק אמאזון בשרות שהם קונים בשבילך והכל עשיתי את זה אתמול ועכשיו רשום לי הוזמנה מהספק - צפי הגעה למרכז הלוגיסטי - 19/03/2014 לפי מה שאני הבנתי מדובר על המרכז הלוגיסטי בארצות הברית עצמה לא ברור לי איך זה הגיוני שיקח שבועיים או משהו שהמוצר יגיע מאמזון למחסנים מישהו הזמין ויודע אם זה באמת לוקח כל כך הרבה ? אולי זה פשוט כיסוי תחת אבל כבר הזמנתי שם מוצר פעם אבל לא דרך השיטה של הלינק אלא הזמנתי בעצמי באמזון ישר למחסנים שלהם וזה לקח איזה יומיים אם אני זוכר נכון המוצר הוא חבילה קטנה סך הכל מקווה שלא יקח כל כך הרבה זמן כי אחרי זה יש עוד שבוע שבועיים מהרגע שהגיע למחסן שלהם עד שמגיע אלייך הביתה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by diman,

שלום אני רוצה להתחבר ליס, אבל החבילה שהם מצעים עבור לקוח חדש לפי דעתי יקרה. 225 שח עבור בסיס +13 חבילות תוכן וגם ממיר HD מקליט. האם לדעת מישהו אני יכול לקבל הצעה יותר טובה?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by CountDeMoney,

מה אם כל קישור ל-Ebay, Amazon וכו', יתוקן באופן אוטומטי כך שה-referrer יהיה החשבון של בעל האתר? זו יכולה להיות הכנסה די גבוהה לפורום.

14. שלום אחרי השדרוג ל-100 אצל בזק במבצע הגיעה חשבונית ואיתה מחירים לא צפויים, דבר ראשון על השירות עצמו - קיבלנו תשלום של 100, כאמור המבצע היה באותו מחיר של החבילה עד עכשיו ושילמנו 85 לפני כן בנוסף צירפו אותנו בלי ידיעה ל"שירות תמיכה ואחריות" על סך 17 שקלים אני אתקשר מחר לברר על מה ולמה, רציתי לראות אם עוד מישהו נתקל בתופעה ואם הצליח להוריד תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by yakir4u,

http://www.ebay.com/itm/CROSSOVER-27Q-LED-Perfect-Pixel-2560x1440-QHD-DVID-Dual-LG-SIPS-27-Monitor-/120926762189 http://www.ebay.com/itm/CROSSOVER-New-27QW-IPS-LED-27-LG-AHIPS-Panel-2560X1440-QHD-DVI-PC-MONITOR-/111152577746 נראים מסכים ממש מפלצתיים ומחיר משתלם יחסית למחירים המונפצים בארץ ממש עושה חשק לקנות אחד מה אתם אומרים עליהם?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. http://www.calcalist.co.il/markets/articles/1,7340,L-3627557,00.html " כחלק מהמיזוג ייאסר על בזק לשווק בהנחה חבילות שמשלבות טלוויזיה ביחד עם אינטרנט וטלפוניה. " עם "כל" ההגבלות שהביאו לשתי החברות, למה אני עדיין מרגיש שזה עדיין הולך לפגוע בכיס הצרכן (למרות שרוב ההגבלות מעודדות מתחרות חדשות).

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. כרגע אני משלם על תוכנית שהיא אצלי כבר יותר משנה 99שח להוט על 12מגה באתר שלהם לא ראיתי מחיר נמוך יותר רק לאינטרנט רציתי לדעת האם מישהו יודע עד כמה יש אפשרות להוריד קצת את המחיר?? (או אולי להעלות מהירות באותו מחיר). אותו דבר לגבי ספק אצלי 33.35שח על 12מגה (אצלי נטויזיון...כן אני יודע אבל אין לי בעיות אתם כרגע). תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  18. אשמח לקבל את עזרתכם בקשר להמלצות למעבדה רצינית ואמינה תקן מחשבים

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Kidney_stonE,

הפוסט מדבר בעד עצמו: https://www.facebook.com/TmsMhsbym/posts/634418306637325

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by 1stcowgirl,

שלום, המוצר הזה משום מה ניתן לקנייה רק באתר הבא: http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-339-AS לא מוצאת בשום מקום אחר, מישהו יכול לומר לי כמה יעלה לי הכרטיס הזה עד לפתח הבית? (נגיד ת"א מרכז). _ כולל המיסים או המעמ .. מה לדעתכם תהיה ההוצאה הסופית? זה המוצר: http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-339-AS

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. שלום, בקרוב חבר שלי מתחתן ואנחנו מעוניינים לעשות עבור רוב המוזמנים חולצות של החתונה, אנחנו רוצים לבצע את זה בעצמנו כי יש לנו את המכבש חום בהישג יד. מצאתי אליבאבא שיש סיני שמוכר חולצות ממש בזול, וזה בדיוק מה שאני צריך. השאלה שלי היא, אם אני מזמין כמות של 200 חולצות (כנראה תהיה 30 קילו), האם יש משהו שאני צריך לשלם חוץ ממכס ומע"מ? הכוונה למיסי ייבוא בגלל הכמות. אשמח לתשובתכם, ליאור

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by ozi123,

קניתי מחליק מאיביי של WET LINE והוא הגיע עם תקע אמריקאי , היכן אפשר להשיג מתאם שמתאים לתקע הזה אלה הפרטים של המחליק : בתמונה וקניתי מתאם מהום סנטר שמשום מה הוא נשרף אחרי שחיברתי לא יודע למה.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by almor12,

לפני כיומיים ביצעתי הזמנה דרך האינטרנט, באתר מוצרי אלקטרוניקה גדול בארץ, ובאתר שלהם היה ועדיין כתוב לפי מה שראיתי אתמול בערב ועדיין היום בבוקר שאוזניות של beats מדגם urbeats עולות 0₪. כמו כל ישראלי נפוץ עשיתי הזמנה, דרך האתר היה ניתן לבחור צבע, איסוף או משלוח ודרך הזמנה שרצו שאני אזמין כלומר PayPal או כרטיס אשראי. בגלל שאני לא מסתובב עם אשראי אליי ביצעתי דרך PayPal. קיבלתי אישור קנייה במייל+בpaypal ובנוסף צילמתי בעזרת הפלאפון והמחשב את העמוד שלהם. טוב אחרי שחפרתי על המקרה, השאלה שלי שאותו אתר יכול לבוא אליי בטענה שהיה טעות באתר שלהם והמחיר של האוזניות עולות יותר ממה שהזמנתי? עדיין אף אחד מהם לא חזר אליי, לרשום באישור הזמנה שימי העסקים שלהם לוקח בין 1-14. אשמח לעזרה, עד עכ…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום: יש לי מכונת גילוח פיליפס מדגם HQ7530. מאז שהחליפו למכונת הגילוח את כל המכלול הקדמי עקב חדירת מים, שנגרמה כתוצאה מזה שהמעבדה לא אטמה כהלכה את המכונה לאחר שהוחלפה בה סוללה, מהירות הסיבוב של המנוע מכונת הגילוח שלי יורדת באופן דרמטי לאחר 2-3 גילוחים בלבד, כאשר בעת שאני מחבר אותה להטענה, תוך מספר דקות מרגע ההטענה, נורית הטעינה במכונה מהבהבת ומתריעה שסוללה טעונה במלואה ומפסיק להטעין אותה. נתנתי לאבא שלי את מכונת הגילוח והוא שלח אותה לסניף שירות רם בהדר. לאחר כמה ימים הם החזירו לו אותה וטענו שהם בדקו והכל תקין. פניתי לסניף שירות רם בהדר, וסיפרתי לנציגת שירות הלקוחות את הבעייה, וכל פעם היא אומרת לי שצריך להטעין למשך כ-3-5 שעות (גם כאשר אני מסביר לה שזה לא נכון לגבי סוללת לי…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Oretes,

שלום וחג שמח. יש לי שאלה קטנה. אם הזמנתי מוצר מאתר של חנות מסויימת, ולאחר כמה ימים מתקשר הנציג ואומר לי שאין לו את מה שהזמנתי אבל הוא יכול לתת לי את הדגם החדש יותר באותו המחיר.. אני לא כל כך מסכים אבל בסוף מתפשר. ומסתבר שהסכמתי לקבל משהו אחר לגמרי ממה שרציתי, ובנוסף לכך המוצר לא עובד כמו שצריך. בקיצור אני לא מרוצה. האם מגיע לי החזר? או שזאת אשמתי שלא ביררתי קצת יותר לפני שהסכמתי.. אני חושב שעברו 14 ימים מאז קבלת המוצר. (לא יצא לי ליצור קשר עם החנות, חוץ מאימייל שעדיין לא קיבלתי עליו תשובה..)

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים