עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by dfwyr123,

אם קניתי אוזניות ופתחתי את הקופסה והשתמשתי בהם אני עדיין יכול להחזיר או להחליף אותם בדגם אחר? תודה

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. שלום, רציתי להבין משהו, אני רואה את המודעה הזו באתר: קיט למכירה לוח אם Gigabyte H97 D3H זיכרון ראם 16GB 8X2 g.skill 1600mhz מעבד i5 4590 קירור arctic freezer 13 co 2250 שקל נכנסתי ל- ZAP והוצאתי מחירים של הנ"ל שנמכרים חדשים בחנות: לוח: 552 ש"ח. זיכרון: 730 ש"ח. מעבד: 913 ש"ח. קירור: 135 ש"ח. ז"א שחדש יעלה 2330 ש"ח. והמוכר דורש 2250 ש"ח. אני רגיל שמוצר יד2 נמכר במקסימום 50% מערכו, כלומר המחיר כאן צריך להיות מקסימום 1165 ש"ח. האם במכירת מחשבים/חלקי מחשב זה לא המצב? מה הקטע למכור משומש ללא אחריות במחיר של חדש פחות כמה שקלים (פחות 3% ת'כלס)?

3. Started by שקד נעים,

שלום לכולם! חבר נוסע לארצות הברית ואני רוצה שהוא יקנה לי איפון 7 פלוס, רוצה לוודא איזה חברה מתאימה לארץ? הבנתי שT-MOBILE. זה נכון? תודה רבה שקד

4. היי הסלולרי בפרטנר השתנה ל-ביג טוק ללא אישורי,קרה למישהו נוסף? ככה סתם מפה לשם יום שישי בצהריים הפך קו פעיל לביג טוק בטכני נאמר כאילו אני בקשתי את השינוי. כמו כן הקו לא יופעל מאחר ואין זה מקרה חירום אכן רק ביום א' אחרי מסע תלאות של 4 שעות רצופות מול מוקדני פרטנר וניתוק קו נוסף בטעות על ידם תוקנה התקלה שעד לרגע זה לא ידוע ממה זה נגרם בנוסף,האם מגיע לי פיצוי הן בגין 48 שעות ניתוק וכן בעבור 4 שעות אובדן עבודה ? תודה

5. 1. קראתי בפורום על 5 חנויות שעליהן ממליצים רוב הפעמים, בעיקר במדור מפרטי מחשב: RSM, Panda, Skypc, IQPC, zigzag האם יש עוד חנויות מומלצות באזור הדרום והמרכז? 2. כאשר מרכבים מפרט יש סעיף הרכבה+בדיקת מאמץ לכל הרכיבים 24 שעות. מה כוללת הבדיקה ובאיזה כלים משתמשים? האם החנויות מציגות דוח תוצאה ללקוח? אם כן - מה לבדוק? תודה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. עבור מחשב ישן, שמשמש אותי היום כמחשב לצרכי סלון, אני מעונין לשדרג את הראם ל12GB, ע"י רכישה של 3 מודולים של 4GB. המחשב אמנם ישן, אבל משמש אותי לפיפא, עריכת סאונד וווידאו מזדמנת. שמתי לב שלא ארד לחדש מ400 ש"ח, וגם באיביי לא אצליח לרדת מ300. מה הסיפור? למישהו יש עצה טובה בשבילי היכן לרכוש בזול? אפשר גם יד2.

7. אני מחפש סוללות ליחידות הניידות של מכשיר טלפון אלחוטי מסוים (של יצרן מוכר וגדול) שקניתי שלא מהארץ (כך שאין לי "אבא" לפנות אליו בעניין הטלפון). (לא אציין את הפרטים המדויקים כי לא ברור לי שזה מתאים לפורום זה...) אלא מאי - לא מצאתי את הסוללות הללו בזאפ. כן מצאתי אתר ישראלי שמציע לי את הסוללות הללו - אך בקנייה מחו"ל, כך שאצטרך לשלם מחיר גבוה פי 3 או 4 בגלל המשלוח. ניסיתי את אתר היבואן הרשמי של החברה המייצרת את מכשירי הטלפון (והסוללות) - ונראה שהאתר מת. אני לא חושב שהחברה מתה. אם כן: * האם יש חנויות מקוונות בהן יש לי סיכוי למצוא סוללות כאלה? * האם כדאי לי פשוט לנסות אצל כל מיני חנויות "טכנאי טלפונים ומכשירי חשמל" שכאלה?

8. בתאריך 26.11.19 רכשתי נעליים דרך USHOPS. שילמתי כולל משלוח ואני מחכה ומחכה ומחכה. לפני שבועיים (היום 1.1.2), התקשרתי לשירות הלקוחות שלהם ומישהי אמרה לי שאם יש איחור, הם יפצו אותי באיזה שהיא צורה. הבטיחה שתבדוק מה קורה ולא חזרה אלי עד היום. (כנראה התחשק לה לדבר אתי ב-2020...). בקיצור עד היום לא USHOPS ולא נעליים תרתי משמע. היום התקשרתי לשירות הלקוחות, אמרו שמוקד הלקוחות סגור. מאוד מוזר. ממתי מוקד לקוחוות סגור באמצע היום ולמה? ומה עם הנעליים שלי ומה עם מה ששילמתי. בקיצור, צריך לטפל בזה כנראה בצורה משפטית. משהו פה לא נראה לי בכלל. ריקי דנון

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by alonzam99,

איך החברה ואיך איכות המים כדי להצטרף אליהם ? אשמח לקבל חוות דעת רציניות ממישהו שהתנסה בזה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי, בדקתי ב KSP, ראיתי שיש מספר נמוך מאד של מחשבים ניידים עם המעבדים של AMD לפני חצי שנה יצא hp envy x360 ryzen בעולם, בארץ אני רואה שיש את אותו המחשב רק עם מעבדים של אינטל למישהו יש מושג מתי המעבדים האלה צריכים להגיע? תודה.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  11. Started by justpo,

אני מעוניין לקנות מוצר מאמזון שמוצע לשליחה לארץ ע"י Amazon Global. מבחינה כספית זה לא הכי משתלם לי (יש הצעה זולה יותר) אבל אני בהנחה שאם תיהיה לי בעיה מסוימת עם המוצר יהיה לי יותר קל להחזיר אותו עם החזרים מצידם. כפי שהם מציעים זאת המחיר הסופי הוא 95$. אבל לא הצלחתי להבין האם זה מחיר סופי, כולל מיסים של הארץ וכו'. האם ניתן לסמוך על זה שלא יהיה הפתעות ושאר מיסים שונים? אשמח אם מישהו יודע ויוכל להגיד. ואתם חושבים ששווה להשקיע 10-15$ למקרה שאצטרך להחזיר אותו? (כי לפי המדיניות שלהם דרך חברת שליחויות זה יהיה מורכב יותר) תודה!

• 10 תגובות
    • 4.9k צפיות
  12. היו לי שני מקרים לאחרונה עם דואר שליחים של דואר ישראל, חשבתי לשתף, אולי עוד אחרים נתקלו בסוג של טיפול כזה. אני מזמין לא מעט חבילות מאמזון דרך BUY2USA. שליח עד הבית של דואר ישראל. על זה שילמתי ואת זה רוצה לקבל. פעם אחת החבילה יצאה למסירה ביום שני ולא הגיעה בכלל. התקשרתי למוקד שליחים שהפנו אותי לטלפון של השליח וזה אמר לי שהוא רק ברביעי יגיע כאשר כל יום הוא נכנס לאזור (אני גר בישוב, לא בעיר). כנראה עצלנות.ספגתי את זה, הייתי סבלני. החבילות לא היו דחופות. בפעם אחרת שהיתה לפני שבועיים וחצי, הוא בכלל לא נכנס לישוב אלא השאיר את החבילה בסניף הדואר בישוב ליד שממנו אנחנו לוקחים דואר רשום (בישוב שלנו אין סניף, רק תיבות דואר). התקשרתי לדואר כדי לברר איפה החבילה כי חיכיתי שיגיע ור…

• 24 תגובות
    • 14k צפיות
  13. Started by tmpusr,

כמיטב המסורת, BF מתקרב וזה הזמן לעדכן אחד את השני... בארץ עדיין לא ראיתי מודעות בעניין. ברגע שיהיה רלוונטי גם נפתj ת'רד "שותפים" לכל מבצעי ה-1+1 למיניהם. תודה BarM על הסיכום עד כה: גם אתר רוטר מנסה לרכז אצלו בין שלל נידיעות על טרור, מלחמה, אינתיפדה ושאר מריעין בישין. http://rotter.net/forum/scoops1/158311.shtml לקרוא בזהירות ובאופן ביקורתי :-) בינתיים - אין משהו ממש משתלם ממה שראיתי.

14. שלום לכולם, לשימושכם ריכזתי עבורכם את המבצעים הכי משתלמים השבוע על פי דירוגי גולשים* - רשתות מזון ופארם גבינה צהובה - 15% הנחה על גבינה צהובה במעדניה בכל רשתות מגה ובעדן טבע (קופון באתר טרה או קישור באפליקציה) Muller - גביעי יוגורט 3+1 ברשתות מגה, שופרסל, רמי לוי וחצי חינם (קופון באתר מולר או קישור באפליקציה) חצי חינם – מאות מוצרים ב-5 ו-10 ש"ח לקראת החנוכה ניו פארם - 4 יחידות פמפרס (2-5) ב 80 ₪ AMPM - קנו יין דלתון וקבלו ידיעות אחרונות (סופ"ש בלבד). שופרסל דיל – 6 סופגניות ב-10 ש"ח יינות ביתן – סופגניה ב-1 ש"ח אופנה אמריקן איגל – קונים ב-300 משלמים 150 ש"ח LeeCooper – 2 ג'ינסים ב-400 ש"ח מוצרים לבית אופיס דיפו - סט מקלדת ועכבר אלחוטיים Logitech MK-220 ב99 ₪ + משטח …

15. Started by YTZ,

בתור קונה לא קטן מ-eBay יוצא לי להתקל המון במקרים שבהם המוצר לא מגיע ואני נאלץ לבקש את כספי חזרה, אבל ברוב המקרים המוצר אכן מגיע גם אחרי חודש-חודש וחצי ואני מדפדף בהיסטוריה ומשלם למוכר את הכסף חזרה. לעומת זאת, עם הגידול בשימוש ב-eBay ע"י ישראלים אני שומע יותר ויותר את העניין של "המוצר לא הגיע, קיבלתי את הכסף חזרה וגם את המוצר אחרי שבוע! חחחחחח איך דפקתי את המערכת!!", במיוחד פה בפורום. אומנם התופעה הזו עתיקה, אך אין דבר יותר מעצבן מזה שמוכר גדול (סדר גודל של tomtop, buyincoins וכו') חוסם את האופציה של שליחה לישראל, במיוחד בגלל אחוז ה"היעלמות" הגבוה של מוצרים. עזבו את העניין של האתיקה (המוכר מרוויח גרושים על העסקה ואתם פשוט גונבים לו את הפרנסה) - התנהגות שכזו פוגעת בכם ובש…

• 21 תגובות
    • 5.2k צפיות
  16. כרגע משלם על מהירות 15 לבזק 79ש"ח,ובזק בינלאומי 29.90. יש בעיה של קליטה בניידים,סמארטפונים ויס סטרימר. על מהירות 40,בזק רוצה 109ש"ח,ובינלאומי 39.90.התקשרו להגיד שמסתיים בסוף יוני. מה ממליצים לעשות? אין באיזורי תשתית למהירות 100. ראיתי כאן אנשים שמשלמים לבזק בינלאומי 29.90 ש"ח. לאן מומלץ לעבור לתשתית וספק? אלו המחירים שמופיעים באתר כמה זה : [TABLE] [TR] [TABLE] [TR] [TD=colspan: 2, align: right][/TD] [/TR] [/TABLE] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]018 אקספון 3000Kb 40Mb 69.00 ₪ 69 ש"ח לחודש עבור חבילה משולבת של ספק ותשתית (בזק) נטוויז'ן 3000Kb 40Mb 89.00 ₪ 89 ש"ח לחודש עבור ספק ותשתית בחבילה משולבת (בזק) 012 סמייל 3000Kb 40Mb 9…

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. הזמנתי לפני קצת יותר משבועיים שתי חבילות מחו"ל בהפרש של שעתיים בערך , אחת בדואר רשום ואחת רגילה. החבילה הרגילה הגיעה לי בתיבת דואר והחבילה השנייה (דואר רשום) עוד לא הגיעה ושאני שם את המספר מעקב שלה בדואר ישראל אומרים לי שאין מידע על הפריט הזה. יכול ליהות שהחבילה כבר בסניף דואר ולא קיבלתי הודעה על כך ? ואם כן אם אני יבוא עם מספר מעקב זה יספיק לקבלת החבילה ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Necessary_Evil,

הציעו לי טריפל של הוט במבצע הבא: * טלויזיה: 2 ממירי HD, אחד מקליט, כל הערוצים פתוחים * אינטרנט: 100 מגה * טלפון: ללא הגבלה ב-260 שקל קבוע (גם אחרי שנה נשאר קבוע לטענתם) האם המחיר אטרקטיבי ? תודה ושבת שלום !!

19. Started by NI4NI,

שלום עשיתי הזמנה באתר שלהם לפני כמה ימים ומאז לא שמעתי מהם. ניסיתי ליצור איתם קשר כדי לשאול מה קורה עם ההזמנה והם לא עונים בשום אמצעי תקשורת, לא במייל ולא בטלפון. האם החנות הזאת חיה ? מישהו יודע משהו עליהם ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לרכוש כרטיס רשת וראוטר אלחוטי מאמזון. ערך הקנייה הוא כ 700 דולר. מדובר בקנייה דרך www.amazon.com כך שהמשלוח הוא לדעתי מארה"ב. ראיתי באתר של אמזון שכאשר נמנסים לבצע קנייה,מוצעים שלושה אופנים של משלוח: (Standard International Shipping - No tracking (averages 18-32 business days) (AmazonGlobal Expedited Shipping (averages 7-10 business days (AmazonGlobal Priority Shipping (averages 2-5 business days לדעתי הצורה הראשונה היא משלוח דואר רגיל, לא רשום. זה אולי טוב אם קונים ספרים אבל בקנייה בהיקף של 700 דולר, נראה לי שיש כאן סיכון שלא כדאי לקחת במקרה שהחבילה לא מגיע…

• 3 תגובות
    • 10.1k צפיות
  21. Started by Kukishin,

תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  22. Started by yanivnn,

בתאריך 07/05/2012 נרכש מTMS מארז Fractal Design Define XL במחיר של 700 שקלים. המארז הגיע מהר למחרת יום ההזמנה שנעשתה בצהריים. המארז שכב בבית בערך שבוע שבוע וחצי מבלי שהורכב. - לא היה לי זמן לזה. לאחר שהורכב שמתי לב לשני דברים: האחד הוא שבדלת השניה הפנימית בקדמת המארז אחד מהלחצנים לא תקין וצריך ללחוץ עליו בחוזקה ולשחק עם זה על מנת לפתוח אותה.{למי שמכיר את המארז} והשניה היא שבדלת היותר פנימית שבה נמצא המאוורר והיא גם מסננת אבק קליפס אחד שבור לגמרי. למחרת התקשרתי לחנות {המארז הורכב בלילה}, והסברתי להם את המצב. בחור בשם שלומי דיבר איתי הבין את המצב ורצה לעזור אך היה צריך את אישור הבוס - קיריל. לכל אורך הדרך הוא נתן לי הרגשה שאני איזה ילד שקרן שבא לעבוד עליו. אני לא אח…

23. Started by yarin153,

היי חברה אני מעוניין למכור את המחשב שלי ולקנות מחשב נייד במקום המפרט שלו הוא : מארז : NZXT H440 RED\BLACK נרכשו מאווררים נוספים וRED LED SLEEVE KIT מעבד : I5 4590 קירור Corsair Hydro H90 לוח אם : ASUS H97 PRO GAMER כרטיס מסך : Asus GTX970 STIRX זכרונות : 16GB של: [Corsair Vengeance 8GB XMP 1600 [2X4GB] + [G.SKILL Ripjaws Series 8GB [2 x 4GB נפח : Samsung SSD Evo 840 120GB Seagate Desktop HDD ST2000DM001 2TB ספק כח Seasonic X-650W מודולרי מלא אשמח לעזרתכם בהערכת שווי המחשב למכירה !

24. Started by orpee1,

מי שמחפש בית ספר למוזיקה ברחובות, איכותי ומקצועי עם מגוון חוגים לכל הגילאים ממליצה בחום לצור קשר http://www.cantabile.co.il/ מורים מדהימים, שיעורים מהנים והכל בהרבה כיף והנאה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.