צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני מזמין מאמזון? מאיבי יצא לי להזמין מאות פעמים...כן כן מאות, אך מאמזון אף פעם לא ניסיתי. אשמח אם מישהו יוכל בבקשה להדריך אותי
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
להלן המקרה האישי שלי: בתאריך: 21/3/12 -> תיקון 19/3/12 הזמנתי לוח אם מדגם: B75M-D3H של Gigabyte. המוצר הגיע בזמן (דואר רשום), באריזת קרטון עטופה בניילון שחור (ללא פצפצים). כשהסרתי את הניילון גיליתי מוצר באריזתו המקורית. אומנם כשפתחתי את הקרטון, גיליתי שהלוח אם פגוע באחת הפינות. הלוח אם נמצא בתוך שקית אפורה חצי שקופה שהייתה קרועה בפינה שבה הלוח נמצא פגוע. ובבחינה נוספת גיליתי מעיכה על הקרטון בדיוק בפינה הזו. (ואפילו חור שטוח שנוצר מהפגיעה של הלוח מבפנים). התקשרתי לחנות, ענה לי בחור בשם יהב. (ככל הנראה מנהל החנות) - בעלים: י. כהן הנדסה ומחשוב (כמו שכתוב בזאפ). הסברתי לו את המקרה והוא ביקש ממני לשלוח אליו תמונות לדוא"ל, וכן עשיתי. בתחילה הוא אמר שהוא יבדוק את זה מו…
-
- 77 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
יצא לי לשמוע על הרבה ניסים ונפלאות בחשבונות החשמל עקב "הערכות", אלא שאצלנו החשבון מבוסס על קריאה ולא הערכה (הקריאה הרשומה בחשבון קדמת לקריאה כרגע, מה שמעלה את הסבירות שהיא נכונה). עדיין, אין בה שום הגיון. בחודשי הקיץ ובעונות המעבר הצריכה הממוצעת היא כ350 קוט"ש לחודשיים - הדירה קרירה באופן טבעי כך שאין צורך במזגן בקיץ. בחודשים דצמבר - ינואר, הצריכה טיפסה לכ800 קוט"ש, שזה עוד הגיוני, שכן המזגן בחדר של השותף ומפזר החום בחדר שלי עבדו שעות נוספות. עכשיו אני מסתכל על החשבון לתקופה פברואר-מרץ, בה היה הרבה פחות קר (בפרט במרץ), ולא רק שהצריכה לא ירדה, היא טיפסה ל850 קוט"ש! אין שום הגיון במספר הזה, לאור העובדה שהמזגן כלל לא הודלק בחודש הזה, וגם במפזר החום שלי בקושי עשיתי שימוש (המפ…
-
- 9 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
אחי קנה מחשב נייד של HP עם אחריות בינלאומית בחו"ל לפני כשנה וחצי. בזמן האחרון התחילו לו בעיות של התחממות המחשב, מקלדת שהפסיקה לעבוד לסירוגין ובלוטוט' וכרטיס קול שהפסיקו לעבודו לחלוטין. אחי התקשר לHP ולאחר שהעבירו אותו שבעת מדורי גיהנום ותחקירים על זהות הרוכש בחו"ל נחה דעתם ותואם איתו טכנאי. היות שלא היה לו זמן להפגש איתם הוא העביר אלי את המחשב ותואמה איתי הפגישה. נתחיל בכך שהפגישה תואמה איתי בין השעות 11-13 והטכנאי הגיע ב13:50. לא נורא, "נחליק". הטכנאי (של חברת טלדור) הגיע והתגלה דווקא כאדם נחמד (או כך חשבתי) וישב להתחיל לעבוד. התברר שHP העבירו אליו רק את התלונות על לוח האם ולא על המקלדת ולכן הוא הגיע רק עם לוח אם חילופי. הטכנאי הרגיע אותי ואמר שאוכל להזמין שוב את השירות…
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשמוע המלצות לספרי אילוף כלבים. אני לא מעוניין בספר תיאורטי וחופר, אלא משהו פרקטי ומעשי שבאמת ניתן להשתמש בידע שמצוי בו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 12k צפיות
-
-
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=583726271648717&set=a.477832365571442.98040.477820532239292&type=1&relevant_count=1&ref=nf תקראו רגע בעיון את המרכיבים ותגידו לי איך דבר כזה ייתכן? שלא תבינו לא נכון, אני יודע את התשובה, על התאגידים הכוחניים, הממשלה העיוורת/לא איכפתית, אבל עד מתי? מתי נרים קול צעקה כציבור? מתי נחרים מוצרים כאלה? מתי נגיש תביעה ייצוגית על המוצרים האלו שמשווקים לנו כ"בריאים" ... אני לפחות מקווה שיהיו פה כמה שזה ייפתח להם את העיניים בכל הקשור לתזונה. הערה: בעוד שאני מאמין שחלב לא בריא לבני אדם מעל גיל שנתיים (בערך), אני לא שותף לדיבורים נגד החלב בלינק, זו לא מהות הנושא וסתם מהווה הסחה.
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי לכולם! יש כאן מישהו עם ניסיון בהשקעה בבורסה? אני לא מחפש כרגע מישהו שיהיה מומחה, אבל כזה עם ניסיון מסוים. אני התחלתי להיכנס לקטע בחודש האחרון דרך תעודות סל (תכלית תעודות סל למי שמעוניים לדעת) ואני מחפש להבין מה הכי כדאי לעשות שם, מה חשוב לזכור ולשים לב וכדומה. מישהו יכול לעזור לי? לתת טיפים? תודה!
-
- 65 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
אני קניתי בחנות שנקראת קרמיק דיפו ארון אמבטיה , נמסר לי מהחנות שהמוצר יסופק ע"י חברה בשם "אהרוני" , בתאריך 15/01/13 קיבלתי את הארון סגור בתוך אריזה , לאחר שהקבלן שהיה לי בבית התקין לי את הארון אמבטיה עם הכיור ראיתי שיש סדק בכיור בצד במקום שלא ייתכן שנפל עליו חפץ כלשהו , ובמקום הסדק לא היה קילוף דבר שמראה שלא נפל עליו חפץ כלשהו אלא כנראה מדובר בפגם ייצור , התקשרתי לחברה שיחליפו לי את הכיור והם אמרו לי שיבוא טכנאי ואם הוא יראה שזה פגם ייצור הוא יחליף את הכיור ואם זה לא פגם ייצור הוא ייקח כסף על הביקור , הטכנאי שהגיע אמר לי שככל הנראה מדובר לדעתו ב-80% פגם ייצור , הטכנאי צילם את הסדק ואמר שיראה לאחראי שלו והוא יקבע מה לעשות , לאחר מס' ימים נאמר לי מהחברה שהמנהל החליט שמדובר …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך 2 זכרונות למחשב. קניתי את כל החלקים אבל נשאר לי רק את זה. השעה כרגע 15:00 ואיחרתי את כל החנויות. אולי יש חנות שפתוחה שאני יכול לרכוש היום ?
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי אני יודע הנושא הזה נידון מתישהו, אבל אני רוצה לשאול בכל זאת האם מישהו נתקל בסירוב של חנות מחשבים ידועה בארץ בטיפול של כרטיס מסך תקול שנמכר למישהו עם אחריות תקפה? לי אישית לא יצא לממש אחריות על כרטיס מסך של מישהו אחר, פעמיים מימשתי את שלי ממה שאני זוכר, והיה לי לפני כשנתיים כרטיס מסך שקניתי ממישהו שאותו בסוף מכרתי למישהו אחר. הקטע שהדבר הזה הוא חלק מחוק, אני אישית מעוניין עכשיו לשדרג מיד שנייה [ אני סטודנט, ולא כזה עשיר ] אז יש למישהו עניין ו/או ניסיון עם הנושא ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אבא שלי לקוח וותיק הרבה שנים בבזק משהו כמו 50 שנה. ולא יכול להיות שככה מנצלים אותו. הפירסומת של העלאת מהירות הגלישה בחינם היא שקר. אחרי שנגמר לכם המבצע הקודם הם מעלים את המחיר. ואם אתם רוצים לחזור למהירות הקודמת הנציגה תוריד לכם רק שקל במחיר. נשמע לכם הגיוני? הם כבר עשו לו את אותו תרגיל, אם העלאת את המהירות ואתה רוצה לחזור, המחיר הקודם שהיה יעלה. והוא נעשה לא משתלם בעליל. בסוף השארתי את המהירות 15Mb ב-80 שקל. קפיצה של 15 שקל במחיר.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי לפני שנה וחצי מחשב ASUS באתר של שניידר, המחשב הגיע עם אחריות לשלוש שנים של IBM. לפני כשבועיים המחשב "מת", נדיר שאני נתקל בבעית מחשב שאיני יודע לפתור, אבל פה הייתי אובד עיצות. התקשרתי לשירות, מהר מאוד הם הבינו שהבעיה לא פתירה בטלפון, והגיע שליח הביתה לקחת את המחשב ! כעבור שבועיים - לאחר שאבחנו תקלה שדורשת חלק מחו"ל, והחלק מתעכב - הציעו ושלחו מחשב חדש במקום ! אני די המום ממהירות השרות, שליח שהגיע פעמיים הביתה, והתוצאה - מחשב חדש. (למזלי לא היה משהו קריטי על הדיסק של המחשב). חייב לציין אותם פה לשבח.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מדובר במכשיר Newman N1 (או Freelander I10 כך המכשיר שלי היה ממותג. או אפילו ZTE V970 אם תרצו, מכשיר 99% זהה) המכשיר נקנה בקיץ מהחנות Antelife דרך מוכר שלהם בAliExpress כיוון שהיה לי שם קופון 10$. אולי חלק גם נתקלו בחוות דעת שכתבתי כאן על המכשיר, שבסך הכל הייתה מחמיאה, מכשיר לא רע במחיר טוב מאוד. את המכשיר הזה קניתי למעשה בעיקר בגלל המותג שעומד מאחוריו כיוון שהנסיון מלמד שמכשירים אלו לרוב טיפה איכותיים יותר, בעלי תמיכה טובה יותר (רומים, עדכונים וכו'), בעלי קהילה גדולה יותר, ובין היתר יש סיכוי כלשהוא לשירות ואחריות לעומת מכשירים ללא בית, מה שמתגלה קצת בעייתי. המכשיר פעל כחצי שנה. ישר כשקיבלתי אותו ביצעתי רוט והתקנתי רום נקי יותר (מבוסס על המקורי פשוט עם כמה תיקונים קטנים וה…
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לא מזמן שידרגתי את כרטיס המסך שלי וברצוני למכור את הישן. איך רצוי למכור את הכרטיס הישן בצורה כזו שיתן לקונה בטחון בקניה? אין לי דרך הגיונית להראות לקונה הופטנציאלי שהכרטיס תקין (והוא תקין).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים שלום, יצא לי לרכוש דברים רבים בחיים שלי. אני בעצמי מוכר בחנות קולנוע ביתי וסטריאו (מחירים מוזלים לחברי הפורום בהודעות פרטיות 8) ). לעניין: שירות כמו שקיבלתי ב"אגם מחשבים", לא יצא לי לקבל הרבה. אני רק יכול להגיד לכם שפתחתי את הבוקר בעצבים על אחד היבואנים של כרטיסי המסך בארץ (כרטיס מסך שנמכר בסביבות ה1200 ש"ח, בהחלט לא סכום מבוטל) אבל ברגע שעירבתי את החנות ישר נרגעתי והכל עומד להיפתר. חנות שגיליתי ממש לאחרונה, שמח לראות שיש תחרות לTMS,KSP,איבורי ושאר החברות הגדולות והפופלאריות - הן מבחינת המחיר ובעיקר מבחינת השירות. לינק לדף הפייסבוק של החברה: https://www.facebook.com/profile.php?id=100000542273484&fref=ts
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אנשים שרכשו מוצרים דרך השירות BUY2USA ויכולים לתת המלצות לגבי השירות שלהם? בנוסף, חשבתי לרכוש כרטיס מסך דרך אמאזון בשימוש דרך BUY2USA ורציתי לדעת, במידה וקורה משהו לכרטיס מי נותן אחריות?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
http://attack.bug.co.il/ דיון מרוכז לחיפושי שותפים או שאלות.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/380609055787?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 מעניין אותי לדעת איך זה עובד, אם בכלל, והאם אתם מרוצים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקווה שאני פותח את הדיון בפורום הנכון, לפני כחודש קניתי בארה"ב נייד חדש Dell inspiron 15z וכשחזרתי בחזרה לארץ גיליתי שאחד הצירים שמחבר את המסך למחשב שבור, רציתי לקבל המלצה לחנות או מעבדה באזור חיפה שיכולים לטפל בזה אין לי אחריות בין לאומית אז מקום שגם המחיר בו הגיוני. תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההזמנה הגיעה ב-12/3 למחסני DHL שבארה"ב, מדובר על משלוח DHL Global Mail Priority, כאשר שילמתי עבורו 4$ נוספים במקום הסטנדרטי והובטח לי שמדובר על סביבות ה-14 ימי עסקים. אני עדיין ממתין לחבילה, לפי מספר המעקב היא נמצאת ב-Frankfurt בגרמניה כבר מה-21/3 !! מאז לא היה שום שינוי... ניסיתי לדבר עם DHL אך הם מתנערים מהאחריות ולצערי לא יכולים לעזור לי. העניין הוא שבעבר קרה לי משהו דומה וגם כן שלחתי מייל ל-DHL וחזר אליי נציג שגם כן מזמין משם תוספי תזונה והוא ידע מה לעשות והצליח להשיג לי מספר מעקב נורמלי שתקף בדואר. מה אפשר לעשות? אני רואה שהחבילה תקועה שם כבר הרבה זמן... עריכה: החבילה הגיעה אליי אחרי חודש (ב-12/4 בערך.) אם מישהו רוצה הנחה של 10$ לקניה הראשונה, הרשמו תחתיי וגם…
-
- 15 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
היי ראיתי שהפד שאני רוצה Razer Goliathous speed Large עולה בארץ 120 בTMS ובאיביי נמכר ב35-60 ש"ח, הפרש עצום. איך אני יודע שאני לא קונה זיוף ? ראיתי את המוכר הזה למשל http://www.ebay.com/itm/Razer-Goliathus-Fragged-Speed-Gaming-Mouse-Pad-Large-Size-L-New-/121052969958?pt=US_Mouse_Pads_Wrist_Rests&hash=item1c2f51bbe6 שהוא אומנם TOP RATED אבל הפד לא מגיע באריזה המקורית, והוא רוצה תוספת 3 דולר בשביל האריזה ??? :nixweiss:
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע באיזה מחיר הגיוני למכור את ה Samsung ATIV Smart PC XE700T1C-A01IL שרכשתי לפני כ 3 חודשים . המחיר שלו בחנויות הוא 5600 שח. כמה לדעתכם כדאי להוריד מהמחיר? שליש מחיר? רבע? חצי? קצת יותר מחצי?ואין ממש מוכרים שלו בלוחות יד שנייה.אני פשוט לא משתמש בו . הוא כמו חדש מהחנות. תעזרו לי מאוד אם יש לכם תשובה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר על המפרט בצד, המחשב נקרנה ב-TMS, זאת היית הקניה הראשונה שלי מהם ולפי המלצות רבות כאן בפורום, החלטתי לקנות שם את המחשב. המחשב נקנה בדצמבר 2011, כאשר לכרטיס המסך רק שנתיים אחריות (מדובר עם גרסת הגיימינג של Inno3D שבאה עם DIRT 3). לפני מספר חודשים המחשב התחיל לקרוס (בדרך כלל במשחקים), יום שישי לפני שבועיים המחשב התחיל לקרוס ללא הפסקה לא רצה להידלק והשמיע צפצוף ארוך ושניים קצרים (דבר שמצביע על בעיה בכרטיס המסך). יום שבת המחשב החליט שהוא לא מעוניין להידלק אחרי הרבה ניסיונות שלבסוף הוא נדלק יצרתי קשר עם קיריל בקשר לבעיה ויום ראשון כבר קיבלתי מהם טלפון, קבעת שיאספו את הכרטיס המסך ביום שלישי. יום שלישי פירקתי את כרטיס המסך (אחרי שהמחשב סרב להידלק כל היום בליווי הצפצופים). ח…
-
- 5 תגובות
- 4.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מקווה שאני פותח את הדיון בפורום הנכון, לפני כחודש קניתי בארה"ב נייד חדש Dell inspiron 15z וכשחזרתי בחזרה לארץ גיליתי שאחד הצירים שמחבר את המסך למחשב שבור, רציתי לקבל המלצה לחנות או מעבדה באזור חיפה שיכולים לטפל בזה אין לי אחריות בין לאומית אז מקום שגם המחיר בו הגיוני. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-