צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
אהלן קיבלתי לידי מחשב נייד מאוד ישן שלא נדלק, קראתי בפורומים על הבעיות שלו, ואיתרתי לבסוף את הבעיה - שבב שלא מולחם טוב ללוח אם. בעייה מוכרת ומתועדת באינרטנט. פירקתי את המחשב, ובודדתי את לוח האם. את זה אני יודע לעשות (בסה"כ מדריך ומברגים קטנים..) להלחים אני לא יודע, ואין לי את הכלים הדרושים לעבודה כה עדינה לכן אני מחפש טכנאי (רצוי באזור חדרה) שיודע להלחים שבבים. הצלחתי למצוא כל מיני מעבדות מחשבים, אבל הן לא מוכנות להלחים בלבד, אלא לעשות בדיקה מקיפה ויקרה. אני לא מתכוון להוציא על הסיפור הזה הרבה כסף, זה גם ככה מחשב די ישן, ואני עובד עליו יותר בתור פרוייקט. אבל אני כן רוצה שהוא יעבוד.. אם מישהו מכיר טכנאי, או יכול להפנות אותי לאתר/טלפון, אני אשמח תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל פרטים. מדובר בתקלת כרטיס מסך כנראה. כמו כן מי שטיפל ב"אייבורי" בבאר שבע - מה דעתכם על המקצועיות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני מחפש יבואן שאתם אולי מכירים שהוא מוכר במחירים הכי טובים בארץ
-
- 11 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום כבר כמה ימים אני מחפש באיביי בעיקר כיסוי לגלקסי S3 שלי נגד מים אבל עם אפשרות לחיבור אזניות - ושעדיין הכיסוי יישאר נגד מים. כבר קניתי אזניות נגד מים. אני פשוט רוצה לשמוע מוזיקה בפלאפון שלי כשאני רץ (ואני מזיע המון) או אפילו שוחה. כל מה שראיתי עד עכשיו מגן ממים אבל בלי אפשרות לחבר אזניות. תודה
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה אתם מציעים? מה הכי מתאים מבחינת הסכום הזה? אפילו יד 2, לא חייב חדש בעקרון אני לא גיימר כבד, צריך שפיפא ירוץ על 50 אינץ חלק ומדי פעם איזה משחק חדש שיש בשוק מבחינת המפרט שלי , המחשב מספיק חזק, רק כרטיס המסך ישן תודה על העזרה ואם צריך עוד פרטים אז אספק אותם
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
כיום אני נמצא בבזק בינלאומי במסלול גיימר (10 מגה) בתשלום 52 שקל לחודש. אשמח לשמוע על מבצעים שווים יותר אם יש.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחפש כבר כמה ימים לרכוש את המכשיר המדובר (Oppo Find X2 Pro), הבעיה שאני לא מצליח למצוא חנות ששולחת לישראל את הדגם הבינלאומי (Global Rom + Factory Unlocked). אם מישהו הזמין במקרה את המכשיר מחו"ל או מכיר חנות אינטרנטית שאפשר לבטוח בה, ויש להם את המכשיר הנ"ל, אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כבר הרבה זמן לקנות אזניות Bluetooth איכותיות לצורך שיחות בטלפון, בעיקר חשוב לי שישמעו אותי טוב (ואם אפשר שיהיה עם טכנולוגיית ביטול רעשים). משהו בסגנון של האזניות של אפל, אבל במחיר שפוי, שזה ~100 ש"ח. חשבתי על האזניה של שיואמי (https://www.mi-il.co.il/1014/MiBluetoothHeadsetBasic) אבל קראתי ביקורות שהסוללה חלשה והמבנה מפלסטיק זול. בקיצור, יש לכם המלצה לאזניות בסגנון הזה איכותיות וזולות?
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מנורות לגינה לדקורציה. המנורה עצמה והרכיבים הנלווים (משטח סולרי/סוללה נטענת) צריכים להיות קטנים יחסית (גודל של לא יותר מ- 15*15*20 +-) כך שיהיה קל להסתיר. עוצמת ההארה לא צריכה להיות גדולה, מספיק שתאיר למרחק של עשרות ס"מ לא יותר. הרעיון הוא שהמנורה תיטען מהשמש ביום, ותאיר במהלך הלילה, מספיק ל 3 - 4 שעות.. האם קיים משהו כזה, אם כן מאיפה אפשר לקנות, מהארץ או מחול דוגמת איביי, DX וכו' ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הם סגורים בקלפה מתחת לטלויזיה בנישת גבש איזה מוצר מומלץ ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משמש עבור גיבוי חודשי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-
שלום מאוד מתקשה למצוא בארץ מארז HTPC מלבד שני דגמים, אחד ישן [https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=NSK2480B ויש לו קצת עניינים לא מושלמים..], ואחד בגודל של מארז ATX. מה שחשוב כאן זה הגובה. גג 15 ס"מ. מישהו\י יודע\ת?? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
מישהו שמע\מכיר ויכול להמליץ ? עדיף רישיון לכל החיים. תודה
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
על פי מה שידוע לי, רוב מגיני הברקים (כולל המובילים מביניהם [למשל GPT]) מכילים השהייה מופרזת של 4-5 דקות. הבעייה עם זה, שזה מגביל אותם לשימוש עם שני סוגי מכשירים בלבד: 1. מזגנים מכניים (עם כפתורים) מתחילת שנות ה-90 ומוקדם יותר. 2. מקררים ומקפיאים ללא פיקוד אלקטרוני (אין לי מושג האם יש מקררים ומקפיאים מכניים בעלי השהיית מדחס מובנת). מובן שהשהייה ארוכה שכזאת לא מתאימה להגנה על חומרת מחשב ואלקטרוניקה בידורית, אלא רק להשהיית מדחסים לא מוגנים של מזגנים ישנים, מקררים ומקפיאים. אולם חומרת המחשב עדיין צריכה השהייה כלשהי למשך כמה שניות, על מנת להגן עלייה מפני נפילות מתח והתפרצויות מתח שנגרמות לאחר חזרת החשמל. על כן, אני מעוניין לדעת מאיזה יצרנים אפשר למצוא מגיני ברקים עם השהייה קצר…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש משהו לא יקר באזור עד מאה שח פלוס אם מישהו מכיר בכלל רציתי לשאול, האם כל מגפיים עדיפות על נעלים רגילות, מההיבט שפחות מחליקים איתם על שלג קשה, או שזה רק בדגמים מסוימים...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז התחלתי לעשות ריצות קצת, לא משהו רציני (לצערי) אבל כן היתי שמח לדעת מה הדופק שלי כדי שאדע איפה אני נמצא ואולי גם לדעת כמה קלוריות שרפתי וכיו"ב. אממה..לא בא לי להוציא 400-500 שקל על איזה שעון של פולר (ואני גם לא צריך). אז ב-DX מצאתי משהו שעולה כ-100 ש"ח שנראה נחמד, יש ביקורת אחת בלבד, די טובה אומנם, אבל עדיין רק אחת. מישהו את השעון הזה/כזה? המלצות אחרות יתקבלו בברכה. כעיקרון יש לי אפליקציה Runtastic בסמארטפון שיש לה אופציה למדידת דופק אבל רק כאשר קונים משדר שלהם שעולה איזה 70 יורו וזה גדול עליי. יש דרך אחרת אולי לקנות רק את הרצועה ולשדר לטלפון? מישהו מכיר?
-
- 6 תגובות
- 5k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות לנובו, סמסונג או טושיבה? אני מעוניין לראות במחשב סרטים, קצת משחקים ופחות לנייד אותו ממקום למקום. מחיר עד 3000 ש"ח. המלצות למי שמכיר אני אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אשמח להמלצה למחשב נייד עם השיק הנכון , איכותי ובמחיר שפוי תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש ליקנות מחשב נייד בעיקר לתוכנות אדריכלות יש לי שלוש דרישות חומרה Ssd או mvme Ram 32gb רזולוציה 4k לא משנה לי מותג מסויים או מאיפה ליקנות מארץ או מחול העיקר איכותי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש ליקנות מחשב נייד בעיקר לתוכנות אדריכלות יש לי שלוש דרישות חומרה Ssd או mvme Ram 32gb רזולוציה 4k לא משנה לי מותג מסויים או מאיפה ליקנות מארץ או מחול העיקר איכותי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מטען לסוללות AA ו AAA, וסוללות נטענות. השימוש העיקרי הוא לפנסים(אופניים ואחרים) כך שהסוללות צריכות להיות חזקות. הזמן טעינה לא חשוב לי, אבל ניתוק "מיידי" בגמר הטעינה יכול להיות טוב. הסתכלתי קצת על דגמים בebay ו-dx. אבל אין לי מושג מה טוב - למישהו יש המלצה למשהו טוב? תודה
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מחפש מיטה בסגנון הבא במחיר סביר (מתחת ל2000 ש"ח) http://mei-xin.en.alibaba.com/productshowimg/399770678-210562077/Modern_Leather_Bed_YY010.html מצאתי כמה מוכרים שמוכרים בדיוק את הסחורה של המפעל הנ"ל אבל המחירים מוגזמים ביותר (נושקים ל5K ללא תוספות המסגרת בלבד) בגלל שלפי דבריהם זאת מיטת בוטיק של מעצב איטלקי ... בלה בלה בלה ( סיני). למישהו יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה על מייבש מה שחשוב לי בעיקר זה 3 שנות אחריות (ג םאם בתוספת תשלום) - ללא אותיות קטנות ולכל מי שחושב שמייבש לא מתקלקל כל כך - החלפתי 3 כאלה בעשור האחרון... אשמח להמלצה, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני משתמש במכונת תספורת פשוטה של Panasonic, אחרי מכונה קודמת כושלת של חברה דומה אחרת, והבנתי שהגיע הזמן להתקדם למשהו טיפה יותר איכות (גם לאור העובדה שזאת נדפקה, אבל בעיקר בגלל שהיא אף פעם לא סיפרה בקלות). סה"כ מיועדת לשימוש פעם בשבועיים שלושה להוריד למספר נמוך (4/5/6) ולא יותר מזה, אבל המטרה היא שזה יעשה בקלות ובמהירות. מאוד חשוב שתהיה על סוללה. טווח מחירים לא מוגדר, אבל אני לא רואה סיבה למשהו שיעלה יותר מכמה מאות שקלים בודדים. אם יש למישהו המלצה כלשהי (עדיף מניסיון כמובן) אני אשמח לשמוע.
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
לא מוצא בשום מקום. או שאני מוצא מכונת תספורת 0 ואז יש לה 3 קליפסים שמפקיצים את המספר יותר מ-1 מ"מ, או שאני לא מוצא בכלל מתחת ל-0.8 מ"מ. אם מישהו מכיר, ידע או שמע, אשמח לעזרה. תודה רבה לכם ואללה יברך אתכם בימים טרופים אלו.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-