עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. רציתי לשאול, התקלקל להורים שלי המודם של הוט והשירות לקוחות אמר לאבא שלי שטכנאי יגיע רק ביום חמישי. הוא דיבר איתם ביום שישי. שבוע לתקן מודם? באמת? ב 2013? מישהו עוד נתקל בתופעה הזאת? לא התקלקל לי האינטרנט בזמן האחרון אבל בראש היה לי מאוד הגיוני שטכנאי צריך להגיע לכל המאוחר יום למחרת. עוד לא הגענו לזמנים בהם האינטרנט הוא מצרך בסיסי?

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  2. השאלה שלי כמה סיגריות אלקטרוניות אפשר לרכוש בהזמנה אחת...? http://www.uecigarette.com/ego-k-650mah-double-add-eliquid-ecigarette-tobacco-flavor.html

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Fresh1000 - החבילה לללא מכשיר, 200 ש"ח לחודש (לא כולל מע"מ, אבא שלי מקבל החזר על המע"מ), 3 שנים התחייבות. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Yair Konfino,

שלום חברים, האם קיים יבואן רישמי לגיגהבייט בישראל ? אשמח לפרטים, תודה

5. נא לעיין היטב בנאמר. לא כל קניה מעלי אקספרס / איביי עונה להגדרות .... https://finance.walla.co.il/item/3158738

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אינטל ואייאםדי התחילו כבר לייצר חלקי מחשב ללא תוספות שמאפשרות מעקב אחרי המשתמש (גם אם זה עדיין לא היה בשימוש)? מתוך סקרנות שלי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. משהו לא יקר...

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום רב לחברי הפורום וחג שמח, רציתי להתיעץ איתכם, אולי מישהו כאן יודע. במידה ואני רוכש תוכנה דרך ebay, מה הסיכוי שהחבילה תיעצר במכס ואדרש לשלם מע"ם (הבנתי שעל תוכנות אמורים לשלם מע"ם בלבד), בשני התרחישים הבאים: 1. רכישת תוכנה חדשה, מחנות, בקופסא המקורית, הכוללת דיסקים וכן דונגל הגנה, החבילה נשלחת דרך Standard International Shipping. 2. רכישת תוכנה "משומשת", מאדם פרטי, החבילה תכלול דונגל בלבד, החבילה נשלחת דרך Expedited Shipping. (ברגע שהדונגל ברשותי אני יכול להוריד את התוכנה המלאה מהאתר של בית התכנה) * הדונגל כנראה ייראה כדיסק-און-קיי "רגיל" לאדם "מן השורה", כמובן במידה והוא לא מגיע עם הסבר כתוב תודה רבה מראש לעונים!

9. Started by Mics,

אני מתנתק טרי משירותיה של חברת התקשורת נטוויז`ן, הם דורשים ממני על חשבוני לשלוח להם את המודם שלהם. זה נורמלי? הנציגה שניתקה אותי טענה שיש סעיף כזה החוזה, בדקתי את החוזה - אין שום סעיף על כך.

• 2 תגובות
    • 8.4k צפיות
  10. Started by bbking,

בוקר טוב לפי שאני רוצה להתחיל במכירות באיביי אני מעוניין לדעת איך אני מוכר למישהו אחרי שהוא שלח לי תשלום דרך איביי/פייפל למשל: יש מוצרים שאפשר לשלוח להם קישור להורדת המוצר +סיסמא לאיפה אני ניגש ומביא לו קישור וסיסמא? תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. מישהו מכיר אחד כזה? ביד 2 ודומיו ההמוניים יש לי תחושה שמה שאקנה יהיה הימור שידרוש הרבה מזל. אני מחפש מכשיר יד 2 בזול, ובעיה לסמוך על אנשים בלי פידבק קודם

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. נראה שבאמצעות איומים משפטיים הצליח הארגון (בעל מאפיינים של פשע מאורגן, שני בריונים שמחלקים בינהם את השליטה בטלביזיה שלנו) לחסל את קהילת קודי בישראל. לא ברור לי איזה הפרה של זכויות יוצרים יש ביצירת SKIN לתוכנת קוד פתוח. ולא ברור לי באיזה שלב זה נעצר בבית המשפט, אני מניח שלבוני הסקינים ומנהלי הקהילה פשוט אין את המשאבים להתגונן בפני גופי הענק האלה, ולכן הם פשוט סגרו את הכל. חבל. עושה חשק להתנתק מ-YES.

13. אומנות הפרסום אנחנו כבר רגילים לטריק הפרסומי של 30%-80% הנחה בכתב ענק כאשר אנחנו ישר מחפשים את האותיות הקטנות כדי לגלות את המובן מאליו של "על המוצר השני\שלישי\רביעי" אך בשבוע האחרון כאשר הטלוויזיה והעיתונות רעשו ממבצעי ה BLACK FRIDAY בארה"ב רצינו להאמין שגם בארצנו הקטנה נוכל לטעום קצת ממבצעים אמתיים כמו בחו"ל, חלק מהחנויות אף קראו לזה מבצעי חנוכה אך הקומבינה וההטעיה בפרסומיo עדיין קיימים לצערנו. רציתי להביא לידיעתכם טריק פרסומי מלוכלך במיוחד של חברת K.S.P המשווקת מוצרי מחשוב וגדג'טים, כמו חנויות רבות גם הם פרסמו הנחות מפוצצות עם מספרים גדולים, ואף זכו לפרסום בכל האתרים בעקבות כך. אך מה שהם לא סיפרו לכם הוא שהם חשבו על זה קצת יותר והסיכוי שתנצלו את ההנחה הרשומה (60%) ה…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  14. אני לא יודע אם מישהוא כבר הספיק להתנסות בספק האינטרנט של הוט? אני עכשיו מסיים התחיבות ולפני סגירת חבילה חדשה...אתם חושבים שספק הוט נאט ייגרום לניתוקים ואיטיות או שזה שווה. ההשוואה שלי היא לבזק בין לאומי?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. היצרנית הסינית של אחד מהמכשירים המשתלמים ביותר בשוק מכריזה כי תצטרף אל חגיגות הבלאק פריידיי בדרך הייחודית לה לכתבה: http://hwzone.co.il/הזדמנות-שנייה-ה-oneplus-2-יוצע-לרכישה-ללא-הזמנ/

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  16. Started by Zeev86,

לא היה כאן בעבר פורום כזה? קיצר, על מנת לא לצאת כמו המוכר הזה: https://hwzone.co.il/advert/מחשב-גיימינג-במחיר-מנצח-gtx970-עם-3-כונני-ssd/ הייתי רוצה לקבל מחיר שלדעתכם אני יכול למכור את המחשב הנוכחי שלי: i5-3570 (לא K) כרגע המחשב פועל כבר כמה חודשים עם OC קטן של 3.8 (או 4.0 אני לא זוכר בדיוק) GHz ללא שום בעיות. 16 ג'יגה RAM מסוג DDR3 GTX970 בא ללא דיסקים קשיחים. תודה.

17. ברשותי מנורת שולחן עם הברגה E27 ואהיל מתכת פתוח בצורת כיפה, ועליו רשום 11W MAX. מה יקרה אם אשתמש בנורה חזקה יותר? האם אכן יישרף בית הנורה או רכיבים בתוך בסיס הנורה או שניהם? או שאולי ההגבלה מוגזמת? למשל, האם ניתן להשתמש בנורת CFL 20W או 25W או 30? ומה לגבי נורת לד 20W או יותר? ואותה שאלה בדיוק לגבי גוף תאורה דומה מאוד לנ״ל ועליו רשום 23W MAX. אפשר להשתמש בנורה חזקה יותר? CFL? לד? תודה! - - - תגובה אוחדה: - - - והקשר לצרכנות הוא איזה גופי תאורה נוספים כדאי לי לקנות (מדובר במנורות קריאה עומדות ושולחניות) ואיזה נורות כדאי לי לקנות..

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by noodle,

שלום לכם, התקשרתי היום לברר לגבי מחירי אינטרנט וקיבלתי את ההצעות הבאות: בזק+בזב"ל: (PNGN לפי המוכרת) 15 מגה 116 ש"ח + 25 ש"ח על הקו = 141 ש"ח 10 מגה - 100+25 =125 התקנה חד פעמית 68 ש"ח כולל ראוטר בשיטת חיוב זיכוי לשנתיים. הוט+012 או 013 או בזב"ל - 12 מגה 126 ש"ח לחודש כולל הוטבוקס. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  19. Started by superbijo,

על מה מהם ללכת ? תודה לעוזרים https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21980 https://ksp.co.il/?select=.38.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=7804&txt_search=HDMI&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real=

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by MichaelO,

היי חברים, תעזרו לי הכיצד להתנהל מול רשת KSP הידועה בנושא של אחריות על לוח-אם. הנה הסיפור: רכשתי מהם כמה חלקים לפני 10 חודשים, כולל לוח-אם ASUS P8P67-M B3. הכל עבד יופי יותר מ-8 חודשים, עד שראיתי BIOS חדש באתר של ASUS ללוח-אם, אותו עדכנתי בהצלחה באמצעות EZ Flash. ה-BIOS עודכן בהצלחה, restart אחרי העדכון ו... כלום. אין POST. כאמור, הכל עבד מעולה ובמשך זמן רב, שום שינוי חומרה. ניסיתי לאפס BIOS, להוציא סוללה, ניתקתי/הורדתי מלוח-אם כל מה שניתן - לא עוזר. הלכתי ל-KSP בדיזנגוף סנטר, מכניס לוח-אם למעבדה במסגרת אחריות. לאחר יומיים חוזרים אליי - הלוח-אם תקין, עושה POST. לוקח את הלוח-אם, מנסה להפעילו בשנית. הפעם מחוץ למארז. מביא חלקים שונים לגמרי ממערכות עובדות: מעבד אחר, סטיק זכרו…

• 2 תגובות
    • 4.8k צפיות
  21. היי! באחד מהחיפושים שלי באמזון נתקלתי במארז המדובר... אחרי בדיקה נדלקתי עליו ובאמת הגיע הזמן להחליף את המארז שלי... עכשיו פה הדילמה, באמזון הוא עולה 310 שקל ובישראל 450 או 390 באילת. מה שאני שואל זה אם שווה להזמין אותו מאמזון ולהתעסק עם המכס (בהנחה שיתפס, שאני לא יודע מה הסיכויים בנושא הזה) ובמידה ואני הולך עם אמזון, מה הפרוצדורה שאני עובר עם המכס ומה התשלומים שאני צריך לשקלל במחיר. בעיקרון הבנתי שאני צריך לשלם רק מעמ שזה 18 אחוז זאת אומרת יוצא לי בערך 360 ש״ח אבל ראיתי באינטרנט סיפורי אימה על חיובים כאלה ואחרים שממש לא בא לי לשלם מה עוד שאני חייל שבא כול שבת שנייה הביתה אז גם זמן אין לי ספייר... מה אומרים?

22. Started by deloy40,

סליחה עם זה לא קשור לפה אבל זה היה נראה לי המקום הכי מתאים אני מצאתי מעבד שמאד יקר בארץ באיבי ב 2800 כולל הכל זה אמין ? http://www.ebay.com/itm/Intel-Core-i7-4960X-Extreme-Hex-Core-CPU-Socket-2011-3-60GHz-15MB-130W-/191552950572?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2c9972112c כתוב שזה בלי מיסי יבוא בכלל אבל זה באמת נכון ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Hochdorf,

האם מיקרוסופט מאפשרת להוריד בחינם וחוקית כמובן את גרסאות אופיס הישנות שלהם? אפילו המאוד ישנות?

24. Started by nir2,

שלום חברים, יש לי חברים שטסים בקרוב לסין ואני חושב להחליף את השיאומי שלי באחד חדש. מישהו פה התנסה ברכישת מכשיר ישירות בסין? או יודע כמה זה אמין? יש הפרש מחירים לעומת המחיר באתרים הסינים? זה משהו משתלם בכלל? כדאי להזמין מראש למלון או ישר שם? אם הדיון הזה יותר מתאים לפורום גאדג'טים ומובייל, אבקש להעביר. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by c5123,

סיפור קצר אם שאלה בסוף לפני שנה אימא שלי נירשמה ל 012 כדי לקבל שיחות לח"ל ללא התחיבות או כל דבר אחר אחרי חצי שנה היא ראתה שיש חיובים של 79 שח מ 012 ניסתה במשך חודשים לברר על מה זה אבל השירות שלהם ממש לא עזר לפני חודש היא שלחה פקס לביטול החשבון אבל לא קיבלה אישור ואז היא בקשה שאני יעזור קיבלתי את החשבונית האחרונה ונדהמתי לגלות שהם פתחו לה 2 חשבותו לאינטרנט(2 users) והיא משלמת כבר שנה 34 שח על כל אחד 34X2 +11 על מעמ 79 שח אני יכל לחשוב על מצב שהיתה היי הבנה והם פתחו לה גם חשבון לאינטרנט אבל 2 חשבונות זה ממש לא הגיוני צריך לצין שלא השתמשנו אפילו פעם אחת בהם בגלל שעבר כל כך הרבה זמן הם אומרים שאין להם את ההקלטה ואין מה לעשות אפילו את החשבון של חודש שע…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.