עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. לדוגמא אני רוצה לרכוש את המשחק borderlands 3 אבל אני רואה שיש הבדל בין המחירים ב STEAM לכל מיני אתרים שמוכרים CDKEYS איזה אתרים מומלצים לקנייה של משחקים בזול?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום. אני יודע שהיו דיונים קודמים בנושא זה אבל לא היו תשובות מספקות. אז אתאר את המצב כך. אני תושב ת"א. יש לי עדשת מצלמה ישנה שרכשתי בארץ ממשתמש אחר. כמובן שהיא נקנתה ללא קבלות מאדם פרטי. אני רוצה לשלוח אותה למעבדה בחו"ל לצורך כוונים ותיקון במידה ויהיה צורך. מה אני אמור לעשות בארץ כדי להמנע מתשלומי מכס ומיסים אחרים כשהעדשה תחזור לארץ. אני רוצה לציין שבעבר שלחתי מוצרים לתיקון בחו"ל אבל מילאתי טופס עם הפרטים של המוצר שמוכיחים שהוא משומש ויצא לתיקון אבל את זה עשיתי בדואר מיון בהדר יוסף שאינו קיים יותר (עבר למודיעין)

3. הי התחברתי לאינטרנט של פרטנר סיבים אופטיים עד 1GB כרגע ac1900 ש tplink אני לא מקבל את המהירות הזאת אפילו שרשום שהראוטר תומך במהירות של 1GB ויותר יש קישור כאן https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=34009&iszap=1 ליראות שהוא באמת תומך המירות שאני מקבל זה מקסימום 400 אם אני מחליף לראוטר שלהם אני מקבל מהירות 970 גם אם אני מתחבר קווית אני מקבל את המירות הזאת אני ממש מעדיף לא להשתמש בראוטר שלהם האם יש ראוטר שכן יוכל לעזור לי או שאני חייב להשתמש בשלהם כדי לקבל את המהירות גלישה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם. מקרה שקרה לפני ימים מספר לחבר. יש ברשותו נייד של DELL. בהמלצתי, הוא דאג שהיה ביטוח לשלוש שנים באתר הלקוח. לפני כשבועיים, המסך של הנייד קיבל זווית משונה ביחס למצבו הטבעי, עד כדי כך שאין מה לדבר על סגירת הנייד, וגם היה קשה להשתמש בו בצורה סבירה. בגלל שחלפה הרבה מעבר לשנה, הבחור נכנס לסרטים, ואכן, גישוש במעבדות היה מלחיץ למדי, עד 1500 ש"ח לא סופי אם בכלל יגיעו החלקים בעוד יותר מחודש. בצערו עדכן אותי במצב. הזכרתי לו את דבר האחריות ויעצתי לפנות ל - DELL. אחרי בירור קצר, הוא התבקש לשלוח תמונות של הבעיה ובסוף הודיעו לו שהטכנאי יגיע לביתו תוך 48 שעות. להפתעתו, זה קרה אחרי 24 שעות. הוחלף כל מה שנד…

5. אני מחפש טלוויזיה בגודל 55" לשימוש סטנדרטי (נטפליקס, יוטיוב, פרטנר TV) אשמח להפעיל את הכל בשלט אחד ולהימנע מקנייה של סטרימר חיצוני בטושיבה ראיתי שאין את האפליקציה של פרטנר TV הבנתי שב LG וסאמסונג יש מערכות הפעלה פופלריות יחסית שזוכות לעדכונים. כדי לקחת אחד מהם? עדיף להתעקש על אנדרואיד TV? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. הי, מעוניין לרכוש מחשב נייד בעד 3,000ש"ח לשימוש יומיומי רגיל. המליצו לי על HUAWEI MateBook D 14 AMD 2021 https://consumer.huawei.com/en/laptops/matebook-d-14-amd-2021/specs אין לי ניסיון עם מחשבים של HUAWEI. באותו טווח +- מצאתי: Dell Vostro 14 3400 VM-RD09-13355 https://ksp.co.il/web/item/191077 HP Laptop 14S-DQ2008NJ / 307Z1EA https://ksp.co.il/web/item/140390 השאלה האם יש אחד שעדיף בבירור על פני השאר? האם מישהו יכול להמליץ על מחשב נייד טוב במחיר של 2,500ש"ח (עם וינדוס) שלא צויין מעל? לצערי אני ממש לא מבין בזה אז אשמח לעזרה. תבורכו ותודה רבה

7. Started by Yossi22,

אני לא מבין ברחפנים ואשמח להמלצה עבור רחפן לילד בן 9.5, תקציב עד אלף שקל. תודה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Er101,

שלום לכולם, מעוניין לרכוש מברשת שיניים חשמלית. מבקש המלצה לדגם מסויים או אפילו הפניה לאתר שיכול להמליץ על כך. תודה לכל עונה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אחרי הרבה שמועות ורצף של עליות מחירים, התוכנית המוזלת החדשה של פלטפורמת הסטרימינג יוצאת לדרך - אבל לא בישראללכתבה

10. הי חברים בוקר טוב, אני מנהל רשת ולאחרונה קיבלתי עוד תפקיד להגדיר מחשבים עם תוכנה מסוימת של החברה שלנו, אני לא מוצא KVM עם חיבור VGA וHDMI מכיון שיש לנו גם מחשבים ישנים אז אני צריך את שני החיבורים. אשמח לעזרה, תודה 😊

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מעוניין לרכוש מסך מחשב (27/144,32/75) מתחבט בין השניים... מפה לשם, מצאתי מסך של חברת mag שהוא 32 אינץ ו165hz. חברה אמינה? לא אמינה?

12. רכיבים בבניה זו: מעבד Intel Core i7 13700F / 1700 Tray מארז Corsair iCUE 4000X RGB TG Case Black לוח אם Gigabyte B760 AORUS ELITE AX זכרון Corsair DDR 5 32G (16Gx2) 6400 CL32 Vengeance ספק כח Corsair PSU 850W RM850x SHIFT 80+ Gold Fully Modular ATX 3.0 כרטיס מסך Gigabyte GeForce RTX 4080 (DLSS 3) GV- N4080EAGLE-16GD דיסק/כונן Samsung SSD 1.0TB 980 Pro NVMe M.2 לינק למפרט

13. לינק למפרט המלא - https://tms.co.il/builds/373402 - Intel Core i9 13900K - NZXT Kraken Elite 360 RGB White - Gigabyte Z790 AERO G - Corsair DDR 5 32G (16Gx2) 7200 CL34 Vengeance RGB - LIAN-LI Mid Tower Case O11DEW Dynamic EVO White - Corsair PSU 1200W RM1200x SHIFT 80+ ATX 3.0 - Corsair iCUE QL120 RGB 120mm PWM White X10 - Gigabyte GeForce RTX 4090 AERO 24GB OC - Samsung SSD 2.0TB 990 PRO NVMe M.2 https://vt.Tiktok.com/ZSLucAGQY/

14. Started by אלבר,

לפני שנתיים רכשתי מאמזון דיסק WD Blue 4TB ב$58, אני חושב שהיה פה באתר פרסום על מבצע. היום רציתי לקנות שוב אך ויתרתי כי המחיר $84. אני לא על HWZONE כל יום ולא יכול לראות מבצעים אם יהיו. האם מכירים אתר או אפליקציה מומלצת לקבל התרעות על מבצעי חומרה?

15. הכוונה בימים בין BF לכל אלה שאחריו .... ?

16. אולי זה משהו חדש אבל אני יודע שרק בטלפונים סלולריים (ביבוא מקביל) בדרך כלל אין מטען. אבל זה רשום במפורש. עם אפשרות לרכוש מטען בתשלום נוס לצערי עכשיו זה הגיע לטאבלטים. (טאבלט ביבוא רשמי של ח.י) אני בהתכתבות מול KSP והעדכן שיהיה משהו חדש

17. שלום לכולם! אני רוצה לצלם באיכות טובה קורס דיגיטלי בבית (וסרטונים שיווקיים גם מחוץ לבית) וצריך המלצות על ציוד מתאים. 1) מיקרופון איכותי לבית שמתחבר למחשב. 2) סטנד למיקרופון. 3) מיקרופון שיכול להתחבר לפלאפון לצילום מחוץ לבית (או אלחוטי..). 4) תאורה מתאימה לצילום ביתי 5) תאורה מתאימה לצילום ברכב. 6) לגבי מצלמה לצילום סרטונים שיווקיים מחוץ לבית אשמח דעת האם מספיק להשתמש במצלמה של הפל' או כדאי להשקיע במצלמה נוספת? 7) לגבי צילום הקורס עצמו בו אני מציג מצגת במחשב, אני צריך המלצה לתוכנה שאוכל תוך כדי הצילום גם לעשות איתה שיתוף מסך מהמחשב ולהראות מצגת לצופים בקורס. אני אשמח ממש לעזרה שלכם כי אני לא מבין בזה כלום ואני לא רוצה להוצ…

18. יש סיכוי לא קטן שהטיפול בכם לא יהיה מיטבי ... https://www.youtube.com/watch?v=dvDcHwvTqZw

19. Started by yotam556,

שלום, מעוניין בהמלצה לטלוויזיה LG או SAMSUNG עד 3500 שח מצאתי את הטלוויזיה הזו של LG 55NANO776RA- אשמח המלצות עליה וגם שמעתי QLED של סאמסונג גם טובות, אשמח להמלצה על אחת טובה . תודה.

20. Started by Bar Tali,

היי, אני רוצה לקנות טלפון של סמסונג S22 ultra ובכל החנויות כמעט אני רואה ייבוא מקביל האם שווה לקנות מיבוא מקביל?, האם זה סיכון? האם יכול להיות שיהיה לי בעיה במכשיר מאחר וקניתי מייבוא מקביל?

21. Started by Gal Magen,

שלום לכולם, שמח לחזור בכל תקופה ולהתייעץ כאן לגבי מחשב חדש אני מחפש מחשב נייד למשפחה בתפקוד משרדי הבנתי שיש בעיית תמיכה לווינדוס מסויים, אשמח לדעת על איזה מדובר מסך: 14-15 אינצ' רזולוצייה: עדיף מעל HD אם אפשר משקל: לא רלוונטי איחסון: 512GB מינימום זיכרון RAM: 16GB מינימום (עם אפשרות לשדרוג) כרטיס מסך: לא למשחקים, אינטרנט בעיקר מערכת הפעלה: ווינדוס 11 ומעלה (יש בעייה עם ווינדוס 11 מבחינת תמיכה? ) מעבד: I7 / I5 דור מעבד: אינני יודע מה הדור שקיים היום, חיבורים: USB TYPE-A חובה לפחות אחד TYPE-C אחד לפחות לחיבור עמדת עגינה עמדת עגינה - חובה אפשרות לחיבור מקשים מוארים: אם יש מה טוב שפה: עברית / אנגלית לחצני מספרים: לא חובה אחריות 3 שנים ומעלה חברה: עדיפות ללנובו ThinkPad …

22. אם אתם מעוניינים במצלמת אקסטרים או במצלמת אבטחה ביתית מבלי לקרוע את הכיס ומבלי להמתין למשלוח מחוץ לארץ, כעת יש לכם אפשרות רכישה נוספת רשת חנויות 'באג' ממשיכה בחיזוק מגוון המוצרים הסיניים התחרותיים שהיא מייבאת ומשווקת, הפעם עם מותג ה-Yi(קיצור ל-Xiaoyi) של חברת Xiaomi שמתמקד במוצרים לתחומים הצומחים של צילום האקסטרים והאבטחה הביתית המקוונת. באג תמכור את מצלמת האקסטרים הקומפקטים והצבעונית של Yi, עם חיישן של סוני ושבב עיבוד תמונה של חברת Ambarella, במחיר של 400 ש"ח כולל שנה אחריות מהרשת. לצד המצלמה עצמה, שכבר הוכיחה את עצמה ככזו שלא נופלת (ואף מתעלה בחלק מהמקרים) מהדגמים המוזלים של GoPro, יוצעו גם כמה וכמה אביזרי נלווים כמו מוט סלפי טלסקופי, שלט אלחוטי, כיסוי אטום לצ…

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  23. הגירסה האמריקאית של החנות המקוונת מציעה לרכישה נייד ThinkPad Yoga קטן וצנוע במחיר זעיר, שממשיך להיות משתלם גם אחרי תשלום מסים ושילוח לארץ בידי חברת צד ג' לא תמיד משתלם לרכוש מחשבים ניידים בחנות מקוונות מחוץ לארצנו הקטנה, עם אי יכולת להתרשם מהמוצר לפני הרכישה, סכנת פגיעה במהלך השילוח וגם מחיר גבוה יחסית עבור האספקה – אך יש מקרים שהם בהחלט יוצאי דופן, וכעת יש אחד כזה בדיוק בחנות ה-Amazon האמריקאית. במסגרת מבצע Deal of the Day שימשיך עד לשעה 10:00 מחר בבוקר (יום חמישי ה-25 בפברואר) מוצע למכירה נייד 11.6 אינץ' היברידי מסדרת ה-ThinkPad Yoga של לנובו, אשר משלבת את צמד המותגים החזקים ביותר שלה בתחום למוצר אחד שאפתני. הדגם הספציפי המוצע למכירה כולל מעבד Celer…

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  24. אחד מהמבצעים המרשימים ביותר בתחום כונני ה-SSDמימי הבלאק פריידיי עושה קאמבק, לשעות הקרובות בלבד זקוקים ל-SSD בנפח נדיב ועדיין לא ביצעתם רכישה משום שהמתנתם להצעות האופטימליות? כעת יש לכם הזדמנות טובה מאוד שכדאי לנצל – אמאזון גרמניה מציעה את דגם ה-960GB של כונן ה-Ultra II מבית סאנדיסק, במחיר מבצע שעומד על 200 יורו בלבד. הפחתת המס הגרמני המקומי ותוספת של מסים ומע"מ ישראליים ודמי שילוח ישירים לארץ מביאים את המחיר הסופי ל-212.3 יורו – כ-895 ש"ח, שהם כ-93 אגורות בלבד לכל ג'יגה-בייט של נפח אחסון, לעומת עלויות של בין 1.2 שקלים לג'יגה-בייט לשקל לג'יגה-בייט שאותם אנחנו מוצאים בימים אלו ברוב המבצעים בשוק. כונני ה-Ultra II נחשבים לכוננים פשוטים וצנועים יחסית, עם זכרונות…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by kletsman,

מישהו יודע איך לקנות מוואלמארט קניתי דרך buy2usa והם ביטלו לי את הקנייה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים