צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,306 דיונים בפורום זה
-
גלשתי באתר של דואר ישראל בטעות בלי חוסם פרסומות כדי לקרוא משהו ופתאום קפצה לי פירסומת על כל המסך POPUP AD לתמי 4. חשבתי לעצמי, למה שאתר של שירות דואר של מדינה (זה חברה ממשלתית) צריך לדחוף פרסומות בכלל באתר שלו. מה שנדהמתי זה כמות שירותי הפירסומות / עוגיות מעקב שנדחפו לי לדפדפן בעקבות גלישה בעמודים שונים של האתר (כנראה בגלל שימוש בכמה שירותי פירסומות שונים שמפנים לשירותים נוספים). אני מדבר על עשרות על גבי עשרות של COOKIES מאתרים של מעקב / פרסומות שנועדו למטרות איסוף מידע לפרסום. כמעט כל עמוד (חוץ מהראשי שלא עושה זאת) דוחף לי עוד ועוד COOKIES שונים ומשונים (וכמובן פרסומות לדברים לא קשורים לדואר מאתרים אחרים). אמרתי נעשה בדיקה קצרה מה קורה באתרי הדואר של מדינות אחרות, ארה"ב,…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אתר/פורום hosts די מת אז תרשו לי לפתוח דיון כאן (מקווה שפורום צרכנות מתאים לדיון מסוג זה). אני מחפש אחסון לעסק תדמית של קרובי משפחה. נתקלתי בדילמה באתר box.co.il אם להשכיר אחסון ב50 שקל לאתר תדמית או שרת וירטואלי VPS גם ב50 שקל. בשרת וירטואלי אני מקבל נפח ותעבורה גדולים יותר ותהיה לי אפשרות לאחסן שם גם אתרים נוספים, אבל מצד שני אני לא בטוח שמעבד אחד לשרת וירטואלי מספיק ואם לא אפול בפח כשיביאו לי שרת איטי להחריד, בגלל שהמחיר קצת תמוהה אם החברה מבטיחה שרתים וירטואליים שיהיו מהירים ויציבים יותר משרת אחסון רגיל כששני המוצרים הם באותו מחיר. מישהו שמבין ויש לו נסיון עם זה יכול בבקשה לתת לי עצה?
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אהלן חברים אז כמו שידוע לרובנו יום שישי הקרוב זה הבלאק פריידי.. רציתי לבקש ממכם אם תוכלו לעזור לי במציאת אתרים לקניית נעליים ? (כשאני שואל מאיפה אני מתכוון לאתר אמין ושיצא משתלם לקנות ממנו מאשר בארץ)
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע איך לקנות מוואלמארט קניתי דרך buy2usa והם ביטלו לי את הקנייה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
והמזגן שלי החליט להתקלקל.. מחפש טכנאי לזמן הקרוב,אזור המרכז, למזגן של LG (לא מישהו חאפר)
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. מקרה שקרה לפני ימים מספר לחבר. יש ברשותו נייד של DELL. בהמלצתי, הוא דאג שהיה ביטוח לשלוש שנים באתר הלקוח. לפני כשבועיים, המסך של הנייד קיבל זווית משונה ביחס למצבו הטבעי, עד כדי כך שאין מה לדבר על סגירת הנייד, וגם היה קשה להשתמש בו בצורה סבירה. בגלל שחלפה הרבה מעבר לשנה, הבחור נכנס לסרטים, ואכן, גישוש במעבדות היה מלחיץ למדי, עד 1500 ש"ח לא סופי אם בכלל יגיעו החלקים בעוד יותר מחודש. בצערו עדכן אותי במצב. הזכרתי לו את דבר האחריות ויעצתי לפנות ל - DELL. אחרי בירור קצר, הוא התבקש לשלוח תמונות של הבעיה ובסוף הודיעו לו שהטכנאי יגיע לביתו תוך 48 שעות. להפתעתו, זה קרה אחרי 24 שעות. הוחלף כל מה שנד…
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אם יש לכם מחשב נייד למסירה כתרומה אשמח לקבל המחשב הינו עבור משפחה מעוטת יכולת (ברוכת ילדים) באזור המרכז. זה יהיה המחשב הראשון שלהם הבקשה למחשב ניייד היא כי למשפחה אין מקום לשים את הנייח תזכו למצוות תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו התנסה בשירות הזה? (מופיע כרגע בפרסומות באתר). על פניו נראה נחמד, החזר של 4%-5% בהרבה מקומות שאני קונה מהם. העובדה שמדובר בשיתוף לאומי קארד אומרת שיש גב להבטחה הזו. יש ממה לחשוש?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אוטו אמין שעושה את העבודה ולא צריך תיקונים על ימין ועל שמאל במחיר הכי זול שאפשר. כמה אמור לעלות כזה אוטו? האם לחפש ביד2 או במקומות אחרים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הפוסט מדבר בעד עצמו: https://www.facebook.com/TmsMhsbym/posts/634418306637325
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מישהו יודי מה פשר המודעות האלה? הן נראות כמו עוקץ אבל צוות האתר לא טורח לסנן/להעיף אותן... דוגמא: https://hwzone.co.il/advert/sony-bravia-kd75xe9005-189cm-75-4k-uhd-android-smart-fernseher/
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, קניתי לבן שלי רכב על שלט - Maisto Rock Crawler. הרכב נוסע נהדר, אבל יש בו שלושה מנועים והוא מחסל סוללות במהירות - 6 סוללות AA לרכב ועוד 2 סוללות AAA לשלט. עם כל היצע הסוגים והמותגים שיש היום, איזה סוללות נטענות כדאי לקנות?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היום, נאלצתי ללכת לסניף קאמרה חיפה שבצ'ק פוסט, על מנת להביא את המצלמה שלי, Canon PowerShot SX150 IS, לתיקון בגלל בעייה בסוללה הראשית (המצלמה שלי החלה לפתע כל הזמן לדרוש ממני להכניס תאריך ושעה בלי הפסק, גם אחרי שהכנסתי וכיביתי למשך חצי דקה מינימום). בחנות כאשר המוכר בדק האם הוא יכול להחליף לי במקום את הסוללה הראשית של המצלמה הזו, הוא נדהם לגלות שלהבדיל מה-Canon PowerShot A1100IS הקודמת שלי, בה הסוללה הראשית נמצאת באותו איזור כמו הסוללות ה-AA הנטענות הרגילות להפעלה וכן כרטיס הזיכרון (כלומר באיזור המכסה), בדגם הנוכחי שלי שמצויין בתחילת הנושא, וכן בכל המצלמות החדשות של קנון, קנון העבירה את הסוללה הראשית מהמכסה אל הלוח האלקטרוני של המצלמה, הנמצא בתוך גוף המצלמה עצמה. התוצאה: ה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי פעם הייתי מצליח להזמין משם (אפילו לפני פחות מחצי שנה) לאחרונה הכרטיסים שלי כולם לא עוברים בצ׳ט עם האתר אין להם מושג מה הבעיה ובבדיקה מול קאל או ישרכארט הם אומרים שנסיון להעביר חיוב לא מגיע אליהם... אני לא יודע מה הבעיה אפילו ביקשתי מחבר לפתוח חשבון ולנסות לקנות לי משהו והוא גם נחסם מלשלם. מישהו מכיר את העניין הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש חנות זולה ואמינה בחו"ל לחלקים של אופניים עדיף באיביי תודה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4665843,00.html לעצלנים: חברת פייפאל (או לפחות הסניף הישראלי שלה) נתבעה בתביעה ייצוגית על כך שעד לאחרונה לא ניתן היה למשוך כסף מהחשבון שאדם מנהל שם לחשבון הבנק שלו מבלי שהחברה תמיר את הסכום לשקלים, אגב גביית עמלה לא מבוטלת בכלל של 2.5% מהעסקה, וזאת מבלי שהלקוחות ייודעו על כך טרם התקשרותם עם החברה. בדיון שבסופו התקבלה ההחלטה הזו עוד היתה לפייפאל החוצפה לטעון כי "הלקוחות ידעו היטב שאם יבחרו להעביר את הכספים לחשבון בנק ישראלי יינתן להם שירות המרת מטבע, וזאת לכל המאוחר לפני ביצוע המשיכה בפועל (...) ברור לכל לקוח שמגיע למסך האישור הסופי שתבוצע עבורו המרה של המט"ח ושתיגבה ממנו עמלה", כלומר, היה זה תקין מבחינתה שהלקוח היה מיודע על קיומה של…
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היה באתר אפשרות לסנן סמרטפונים לפי מחיר וחברה תשלחו לי קישור בבקשה
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היום התקשרתי לברר מחיר ל 100M בהוט. כשאמרתי לנציגה שנראה לי קצת יקר ובזק לוקחת פחות (115 מול 179 ) היא אמרה לי בעצבים שאני אלך לעשות בבזק!! ככה נראית החברה הזאת..
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים... אני מעוניין להזמין מקרן קול מאנגליה. האם המכשיר מתאים מבחינת מתח ותדר לארץ או שאצטרך מתאם/ממיר על מנת להפעילו? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחליק מאיביי של WET LINE והוא הגיע עם תקע אמריקאי , היכן אפשר להשיג מתאם שמתאים לתקע הזה אלה הפרטים של המחליק : בתמונה וקניתי מתאם מהום סנטר שמשום מה הוא נשרף אחרי שחיברתי לא יודע למה.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן אני מנוי מזה כחצי שנה ב012MOBILE בחבילה ללא הגבלה הכוללת 42 יעדים לחו"ל. לפני כחודש-חודשיים התקשרתי לבית מלון ביוון. השבוע אני פותח את החשבוניות של החצי שנה האחרונה לבדיקה לראות שהכל בסדר. אני רואה חיוב נוסף של כ70 ש"ח על חיוג לחו"ל. פניתי לחברה הם אומרים שחייגתי לבית מלון בחו"ל וזה יעד שבין היתר אינו כולל בחבילות ללא הגבלה. עכשיו בתקנון שלהם לא מצויין שיש יעדים כאלה ואחרים שאינם כלולים בללא הגבלה לחו"ל. מצ"ב קישור: http://www.012mobile.co.il/he-il/abroad/rates-israel/ עכשיו אני מחכה לתשובה שלהם אבל אני לא אופטימי בכלל ולכן אני מתכונן כבר לשלב הבא. מה אני יכול לעשות אם הם בעצם לא יכבדו את התקנון שלהם? תודה מראש אריאל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי לפטופ של סמסונג שנהרס (והוא דווקא מאחד הדגמים היותר יקרים) לפני שלושה חודשים, התיקון מכוסה באחריות. מסרתי את הלפטופ לתיקון אצל נותן השירות בארץ (מעבדות חיון) וקיבלתי לפטופ חלופי,הרבה פחות טוב משלי. נאמר לי שהמעבדה צריכה להזמין לוח אם להחלפה בלפטופ ואז לראות איזה עוד חלקים נפגעו, נמסר לי כי ההזמנה של החלק והגעתו תיקח כשלושה חודשים. במהלך השלושה חודשים האחרונים התקשרתי לחיון ונמסר לי שאין שינוי במצב התיקון (אין אפשרות להתקשר למעבדה, מגיעים למוקד חיצוני שבסה"כ מסתכל על כרטיס הלקוח). היום משפקעה סבלנותי להמתין הלכתי למעבדה שם דיברתי עם טכנאי המעבדה, לפי דבריו מעבדות חיון נמצאת בהקפאת הליכים ולכן לא ניתן להזמין חלקים לתיקונים (משמע התיקון לא התקדם אפילו קצת), לא ידוע…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום וברכה, לפני יומיים באתי ל-KSP בגלל רמקול באוזן של הגאלקסי Y שמזייף (עושה רעשים ברקע). הבטיחו לי שהשבוע יתנו לי פלאפון חלופי אך לא ידוע מתי. האם יש זמן מקסימלי שהם מחוייבים לתת לי פלאפון חלופי מהרגע ששמתי את הפלאפון שלי אצלם לתיקון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני בן 18 וחצי, לפני כחצי שנה בערך קיבלתי כרטיס אשראי מהבנק שאני נמצא בו, הכרטיס נקרא: מפתח צעירים.. אני רוצה לקנות לעצמי מכשיר סלולרי חדש כי המכשיר הישן שלי "הלך לעולמו", מחיר המכשיר הסלולרי החדש גבוה (בסביבות ה-3000 ש"ח). האם ניתן לשלם את המחיר בחנות שבה אני קונה את המכשיר דרך כרטיס האשראי שניתן לי על-ידי הבנק? איני בקיע בנושא של כרטיסי אשראי ומגבלותיהם לכן פניתי בהתייעצות לפורום זה. שיהיה ערב טוב ותודה מראש :]
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חבר'ה רציתי לשתף אותכם במקרה שקרה לי ברשת באג עם קנית מחשב מדגם TOSHIBA ENCORE WT8 טאבלט חוויית קניה נוראית שחוויתי בבאג ורציתי לשתף בתאריך 19.05.2014 אני קניתי לאחי מתנה טאבלט טושיבה לאחר עדכון הביוס מגירסה 1.2 ל-1.6( הטאבלט ביקש לעכן את הביוס) הוגבלתי ביכולת הנמכת התאורה (לא יכול להנמיך לחושך כמעת מוחלט) לאומת זאת בטאבלט השני שיש לי בבית (אותו טאבלט בידיוק) אפשר להנמיך כי לא עודכן הביוס שבוע לאחר הקניה פניתי לסניף בו נקנה הטבלת (באג קריון) הם הפנו אותי למעבדת מפעיל 039183377 היתקשרתי אליהם סיפרתי להם הבעיה עם הטאבלט הם אמרו לי שהם יצרו קשר עם טושיבה לנסות לסדר את הטאבלט לאחר שבוע מפעיל היתקשרו אלי והדריכו אותי להתקין שוב את הגירסא המקורית של הביוס (1.2) אך ללא ש…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-