עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by Igor Smigor,

איזה פרמטרים צריך לשקול בימינו כשבוחרים אחד למחשב הראשי שלי? (אז, פעילות bittorrent וכל דבר אחר שאנשים נוטים לעשות ברשת חוץ מ-gaming)

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אהלן. הייתי 3 שנים בפלאפון בגלל שקיבלתי חבילה בחינם לעובדי מדינה. במשך הזמן הזה תמיד היו לי ניתוקים ואי יציבות ב 3g, אבל זה היה הכל כלול וחינמי אז התגברתי. לאחרונה סיימתי העסקה ושדרגתי למכשיר תומך ב 4G/LTE ועדיין יש חוסר יציבות, ניתוקים, ורוב הזמן בכלל אין חיבור ל LTE. חשוב לי שיהיה לי אינטרנט מהיר ויציב בנייד, על איזה חברה תוכלו להמליץ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום, אשמח לקרוא חוות דעת על המחשב Lenovo IdeaPad 310-14 80TU002KIV. השימושים העיקריים עבורי הם: גלישה, Office ומיילים. האם הוא מתאים? והאם הוא אמין לטווח ארוך? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. http://www.themarker.com/hitech/1.1570344 קריאה מהנה =]

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by ישראל אופרק,

לצערי אני צריך מקרר חדש. רציתי לדעת איזה? נאמר לי שמקררי: LG/אמנה/שארפ.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by dima_ga,

שלום לכולם, לפני כחודשיים קניתי מחשב נייד VOSTRO 3450 של דל. המחשב עצמו ממש טוב לדעתי אך לפני שבועיים שמתי לב ששקע האוזניות לא פועל. התקשרתי לשירות שלהם בארץ והם שלחו טכנאי שהגיע יום למחרת ותיקן את הבעיה (ח"ח על השירות!!). הבעיה היא שלא הייתי בבית (חייל) ואמא שלי לא מבינה במחשבים. הטכנאי אמר לי שהוא החליף לי לוח אם ואני בטיפשותי לא שאלתי אותו 2 שאלות. לכן אשאל כאן ואולי אתם תוכלו לענות... האם הוא חייב להחליף אותו בלוח אם תואם (כלומר אותו דגם)? האם הלוח אם הוא חדש או משומש? הוא לא השאיר אף קבלה ולכן אין לי מושג. אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by LordEnlil,

היי, רכשתי לפני כארבעה חודשים XPS 9550 בארצות הברית. הכבל כמובן אמריקאי, אך הוא מתפרק מהמטען עצמו (אם צריך אצלם תמונה). אני מחפש אחד כזה ישראלי אבל לא ממש מצאתי. מאיפה אני רוכש? כרגע אני עם מתאם מאמריקאי לישראלי, אבל אין למתאם הארקה וזה קצת מפחיד אותי. אולי מתאם עם הארקה גם מהווה פתרון טוב? תודה לעוזרים!

8. Started by Zeev86,

אני מקווה שהדיון הזה מתאים לפורום. הדיון לא מדבר על מכשיר אלקטרוני שנקנה אלא שירות אוטובוסים. אבל עדיין צרכנות לדעתי. אם אני טועה, בבקשה תעבירו לפורום המתאים. לנושא. יש קו אוטובוס מסויים שקרו לו הרבה בעיות. דיווחתי לחברת האוטובוס, לעירייה, לתלונות הציבור של משרד התחבורה. שלושתם הגיבו אך הבירורים נמשכים עוד משנה שעברה. למי אפשר לפנות במצב כזה הלאה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Kirma,

שלום, יש לי 20 דולר גיפט קארד באמזון אז החלטתי לקנות משחק לסטים בעת הרכישה האתר מבקש אמצעי תשלום אמריקאי אפשרי פשוט לתת את הויזה שלי והמציא איזה כתובת בארה"ב ? לא יהיה בעיות בעתיד ? איך אפשר לפתור את הבעיה ? "Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address."

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. האם קיימים אתרים מתחרים לזאפ, שסוקרים את TMS, פלונטר, IQPC, RSM ועוד אתרים שלא חתמו על חוזה עם זאפ? (הרי כדי להופיע בזאפ, אתה צריך לשלם לזאפ עבור כל אדם שמגיע לאתר דרכם) אשמח אם תציינו חנויות מומלצות נוספות שלא מופיעות בזאפ.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. רציתי להזמין הרד דיסק חיצוני מTMS, אבל הם פשוט מתעקשים שאני לא יוכל להזמין אצלהם. שכחתי את הסיסמא של היוזר שלי... אז שלחתי תופס בקשה לשיחזור סיסמא. לא קיבלתי מהם שום מייל(גם לא בספאם). אז למעשה אני לא יכול להזמין מהם הרד דיסק ללא יוזר. אין לי ממש חשק ליצור יוזר באימייל אחר, נראה מיותר... וזכור לי שזה לא פעם ראשונה שהשיחזור סיסמא שלהם לא עבד לי... אז יש עוד חנויות כמו TMS שאפשר להזמין מהם הרד דיסק נייד בארץ? בגדול TMS נראים לי אחלה... אבל הם צריכים לשפר את האתר שלהם...

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Hatzi6,

היי, אני מחפש המלצה על איזשהי DASH CAM - אני לגמרי מוכן להזמין דרך GEARBEAST או ALIEXPRESS אם זה מוזיל את כל העסק. אפילו מעדיף. - לא חייבת להיות למצלמה איכות מדהימה, אבל שיהיה מספיק ברור. - עדיפות (אבל ממש לא חובה אם זה מקפיץ את המחיר) למצלמה שרגישה לתזוזה שמופעלת כשהרכב במצב חניה ולא זז. - אני לא מוגבל מידיי בחינת תקציב אבל שלא יחרוג מה-70$ כדי להימנע מלשלם מכס. אני מחפש משהו שיהיה שווה את המחיר ככל האפשר.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. http://www.facebook.com/SpadeShipping ספייד שליחויות - נוסד ב-2012 החברה מתמחה בהשכרת שליחים באופן חד פעמי. כגון העברת כספים, מוצר כל שהוא ומעטפות מלקוח לבעל עסק או מוכר פרטי וחזרה. מצאתם מוכר באינטרנט? רוצים להגיע לקחת ממנו את המוצר אבל אין לכם איך? בא לכם להזמין לאכול אבל המסעדה לא עושה משלוחים? צריכים לקחת חבילה כל שהיא שנמצאת רחוק אי שם בארץ אבל אין לכם את הזמן או העצבים לזה? אנחנו פה בשבילכם! תמורת הסכום הזול ביותר שקיים בארץ - בהתחייבות. לדוגמא: לקוח מקריית מלאכי המבקש להעביר 200ש"ח למוכר מוצר כל שהוא שנמצא ברמת גן, יתקשר אלינו ויזמין שליח לאחר מכן יתן לשליח האחראי 280ש"ח מזומן במעטפה (80ש"ח מחיר מלא על שילוח קריית מלאכי - רמת גן הלוך חזור, 200ש"ח העברה אל המוכר) וי…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by blancman,

שלום. אני מתעניין לגבי הזמנה של לפטופ מהאתר הרשמי של דל. רציתי לדעת אם מישהו כבר עשה את זה לפניי ואיך הוא הסתדר מבחינת המשלוח (דרך חברת שילוח כמו מאסטופ) ומימוש אחריות (שהבנתי שהיא בינ"ל) בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Ancient1,

NexSmart D32 שתי סקירות ביוטיוב שראיתי התרשמו מאד מאד לטובה. בא עם שלט ספק וכבלים. אנדרואיד 5.1 = ג'ימייל , דפדפן, גוגל סטור, כרום, קודי.. עובד טוב. 4K. מצאתי ב עליאקספרס את הזול ביותר - 18.5$ ! מבצע מסתיים עוד 9 שעות וקניתי. ללאומי קארד יש תכנית : PAY BACK , ודרכה קיבלתי דולר חזרה. 17.5$ FFS

16. Started by onetwo,

שלום, יש כאן https://www.partner.co.il/-2/pms3/InternetPac1 הצעות שלכאורה נראות מאד משתלמות, כמו למשל 79 ש"ח לספק ותשתית ל100 מגה... השאלה היא האם באמת "זה עובד" (כלומר: אין תקלות). פחות אכפת לי מבדיוק כמה מגה אני מקבל, אכפת לי שזה עובד, אין ניתוקים, אין טכנאים, הראוטר עובד וכדומה. למישהו יש ניסיון איתם?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by nirush69,

עשו לעצמכם טובה וקנו ארונות במקום אחר למי שיש כח שיקרא את הסיפור שלי רכשתי בתאריך ה20 בדצמבר 2012 ארון מחברת קומפורט נט באינטרנט. המוביל בשם מקסים קבע איתי מספר פעמים וביטל. בסוף הגיע אך לא בשעה היעודה אלא באיחור של 3 שעות. הרכיב ארון ואמר שבטעות הדלתות לא מתאימות ויביא דלתות חדשות תוך כמה ימים. חיכינו חודש וכלום לא קרה ובסוף דיברנו איתו כמה פעמים והוא ניסה להתחמק. בסוף השתכנע לבוא ושוב קבע איתנו כמה פעמים ולא הגיע בתואנות שהיה תאונה וכיו"ב. בסוף כשהגיע, שוב באיחור כמה שעות מהשעה היעודה הביא דלתות לא מתאימות. ושוב, נדרשנו לרוץ אחרי מקסים שיסכים לקבוע איתנו שוב בסוף הגיע וסידר דלתות מתאימות בגודל אם כי הגוון היה קצת שונה. כבר לא היה אכפת לנו מהגוון. התלוננו באוזניו על כל ה…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. אורח אור
    Started by אורח אור,

שלום, בגלל שהמחירים של המקלדות המכניות בארץ ממש גבוה, ואני לא רואה את עצמי משלם 600 שח על פאקינג מקלדת, רציתי לשאול מה אתם חושבים על מקלדות מכניות סיניות? חשבתי על הAJAZZ AK33.

19. Started by Eyal Kapah,

היי חברים, תוסף שימושי ל- YNET לדפדפן כרום. התוסף יציג לכם את תקציר הכתבה מתחת לכותרת ויגרום לכם בהרבה מקרים לקבל את המידע הרלוונטי מבלי להיכנס ולקרוא את הכתבה (אמל"ק) את התוסף אפשר להתקין מהחנות של גוגל https://chrome.google.com/webstore/detail/ynet-anti-click-bait/mldbbpndpjkpkffmicmenfpbndjalkkg על הדרך, התוסף מנצל שטח מת, מבטל את ריענון הדף האוטומטי ומסיר את הפרסומות

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Gil28,

יש למישהו מושג איך ניתן לעקוף את ההגבלות של גוגל? VPN אמריקאי + חשבון wallet עם כתובת אמריקאית ואשראי שדרכו כבר קניתי משם 3 טלפונים בעבר לא תופס. חשבון חדש גם לא.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by BarBee,

http://www.bhphotovideo.com/find/HelpCenter/NYSuperStore08.jsp

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by hardwell,

הכל היה מושלם, התקנתי מערכת הפעלה, האנטי וירוס פועל חלק, הכל פועל חלק ותקין. המחשב כולו הועבר על-ידי עם עזרה רבה מאבא שלי כי לא הצלחתי להרים את ה phantom 820 לבד, ורציתי לוודא שהוא לא יקבל מכה בדרך. נחשו מה? הכל עבר חלק, המארז עבר ב 100%. ניקיתי אותו קצת (למרות שהיה נקי מאוד), והתחלתי בהתקנות, TMS עזרו לי עם כמה שאלות שהיו לי לגבי הביוס וכד'. התקנתי מה שהייתי צריך, ומה אז? גיליתי שמשהו כיבה לי את המאוורר השני? איך אני יודע? כי המאוורר הזה היה היחיד שהיה מכובה, וכשהדלקתי הוא הרעיש מאוד- אבל זאת אזעקת שווא, מתברר שהיה מדובר בחוט של המאוורר שנגע בו, אז קשרתי את החוטים עם אזיקונים- הבעיה נפתרה, זה עדיין לא עונה על השאלה למה הוא היה המאוורר היחידי שהיה כבוי. אבל בחזר…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. אתמול לאחר 14 שנות עבודה מתה לנו בבית המכונת כביסה. המשפחה חייבת דחוף (היום-מחר) לקנות מכונת כביסה שתגיע אלינו כמה שיותר מוקדם. בגלל שהשוק מוצף במכונות שמתאימות לקטגוריה, אני מחפש המלצות של חברי הפורום. דרישות: נפח: 7-8 ליטר מחיר: 1500-2500 אין צורך בפיצ'רים- עדיף אמינות ויעילות. עדיפות למכונה חסכונית בחשמל. תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by YogiBear,

עד היום הייתי קונה באיביי ויש לי מס' פריטים שאני מעוניין לפרסם ולמכור באיביי (כנראה במכירה פומבית). בין הפריטים, סמארטפון שכנראה בריק, מוכר לחלקים, מצלמה דיגיטלית כחשה שזכיתי בה בתחרות ועוד כל מיני שטויות שאני מעוניין להעיף מהבית ואין לי כוח לנסוע ברחביי הארץ כדי לקבל פה ושם כמה פרוטות. "לשים במעטפה ולהעיף מהבית". רציתי לדעת כיצד מבצע כל הליך המכירה משלב הפרסום, שלה ההצעות, שליחה (עלויות משלוח וכאלה) לקונה וקבלת הכסף לפייפל ואחר"כ העברתו לחשבון בנק. אשמח לשמוע מאנשים שכבר מכרו דברים בעבר באיביי ויש להם טיפים בנושא... תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by yz101,

מישהו מכיר / ממליץ / התנסה עם אתר/ים שמוכרים רשיונות windows במחירים נמוכים. ראיתי לדוגמא אתר שמוכר רשיון windows 10 home ב40 דולר. האם זה אמור לעבוד או שאם אני קונה והאתר אמריקאי, אז תהיה לי בעיה של לאקטב את הwindows בגלל המיקום? באופן כללי, האם מומלץ, כי ב40$ ווינדווס חוקי נשמע נחמד.

דיונים חדשים בפורומים