עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by EyEOnE,

ערב טוב לכולם. ביום ראשון ה-7 לחודש סגרתי עסקה טלפונית על ניוד שתי קוים מרשת סלקום לרשת אורנג' תחת מסלול עסקי ממקום עבודתי. שליח הגיע עם כרטיסי הסים ביום שלישי ה-9 לחודש סביבות השעה 17:00. באותו הרגע התקשרתי לחברת אורנג' כדי שינידו לי את שתי הקוים. קו אחד נויד יחסית מהר וללא בעיות ביום רביעי ה-10 לחודש לקראת 20:00. הקו השני עד לרגע זה לא נויד. אני כבר לא ידוע באיזה שפה לדבר עם הנציגי שירות. כל פעם עונה משהו אחר ואומר אנחנו מטפלים בזה. כל נציג יודע בבירור שהתקשרתי לא פעם אחת והתלוננתי על שירות שלא בוצע כנדרש. נראה לי קצת מוגזם לרדוף אחריהם ולקבל יחס מזלזל. בשיחה האחרונה שבוצע היום נאמר להם בבירור שהכרטיס אשראי הולך להיחסם והעסקה תבוטל עקב אי שביעות רצון. יש פה חבר'ה בעלי נ…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Igor Smigor,

איזה פרמטרים צריך לשקול בימינו כשבוחרים אחד למחשב הראשי שלי? (אז, פעילות bittorrent וכל דבר אחר שאנשים נוטים לעשות ברשת חוץ מ-gaming)

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Lethal_Acid,

שלום, אני מחפש הצעת באנדל זולה לתשתית HOT וספקית. המחיר הכי נמוך שהציעו לי בנתיים עומד על 77 ש"ח, יש יותר זול מזה? אשמח לקבל המלצה לאיזה ספקית לפנות לקבלת הצעה זולה יותר. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אמאזון צרפת ואמאזון גרמניה ממשיכות להציע מבצעים איכותיים למי שמעוניינים לשדרג את המחשב האישי שלהם מבצעי שבוע הגיימינג של אמאזון מסתיימים היום, עם צמד דילים שבהחלט כדאי לשקול אותם. באמאזון גרמניה מוצעים למכירה אוזניות הגיימינג המתקדמות של Logitech השוויצרית, מדגם ה-G930 שכולל שלושה כפתורי מאקרו ניתנים להגדרה, אודיו 7.1 ערוצים וסוללה שאמורה להספיק לכעשר שעות עבודה. המחיר הוא כ-105 יורו כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – והוא מתורגם לכ-452 ש"ח, שזולים ב-200 ש"ח מן המחירים הזמינים לדגם כאן בארץ. שווה בהחלט לחובבי האודיו. Logitech G930 באמאזון צרפת, מצידם, מציעים מבצע נוסף על כונני ה-BX200 הבינוניים והמוזלים של חברת Crucial – הפעם עם עלות של כ-110 …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Kirma,

שלום, יש לי 20 דולר גיפט קארד באמזון אז החלטתי לקנות משחק לסטים בעת הרכישה האתר מבקש אמצעי תשלום אמריקאי אפשרי פשוט לתת את הויזה שלי והמציא איזה כתובת בארה"ב ? לא יהיה בעיות בעתיד ? איך אפשר לפתור את הבעיה ? "Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address."

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ixslashix,

בזה עוד לא נתקלתי, יש לי אוזניות באחריות, G35, לא סיפור זול במיוחד (למרות שקניתי לפני שנה וחצי שעלה יותר זול. משום מה זה עלה ב200 שקל?!). שלשום שמתי אותן על הראש והן נשברו בציר המסתובב שעשוי מפלסטיק (למה?!), הלכתי לKSP לבקש לנצל את האחריות, הם סרבו בטענה ששברים לא מכוסים באחריות, נשמע לי מוזר ותמוהה אבל זרמתי, קניתי מגלדון במקום ופניתי ללוג'יטק לתמיכה. פה העלילה נהיית מעניינת... Thank you for contacting Logitech's Customer Care Unfortunately, we must inform you that your product is defective and a warranty exchange is needed. Based on the supplied information your product is still covered by warranty. In order to obtain the warranty exchange your first point of call shoul…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Shasoosh,

שלום, ראתי עכשיו דיון בפורום לגבי בחור שרכש כרטיס מסך מאחת חנויות המחשבים בארץ וקיבל את המוצר פתוח. הדיון נעול אך עדיין "בער" בי הצורך להגיב לגבי העניין ובכלל לגבי התגובות שנכתבו שם. למי שלא קרא את הדיון אסכם את זה בכך שבחור הזמין כרטיס מסך, הכרטיס הגיע בדואר שליחים והאריזה של הכרטיס היתה פתוחה. התגובות המרכזיות בדיון היו, בכיינות, קטנויות ועוד. אני לא מצדיק את אותו בחור ולא מעניינים אותי שאר הפרטים של אותו עסקה. (מה הוא אמר, מה הם אמרו, עברה חצי שנה וכו') מה שמפריע לי זה הקלות דעת שבה התייחסו לנושא. אם כרגע הוצאתי מכיסי סכום נכבד של כסף אני "מתבכיין" אם אני רוצה מוצר חדש? אם קניתי רכב חדש יד ראשונה לא אני זה שצריך לקרוע את הניילון מהמושבים? באותו דיון מנהלי הפורום הציגו…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. הפאונד הבריטי נמצא בשפל היסטורי אל מול השקל הישראלי ואל מול שאר מטבעות המערב, וזה הופך את רכישתם של כמה וכמה מוצרים לאטרקטיבית במיוחד להמשך: https://hwzone.co.il/לנצל-את-ה-brexit-מוצרים-באמאזון-בריטניה-שכדא/

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. מבצע בלתי רגיל באמאזון גרמניה מספק לכם הנחה גדולה על כרטיס המסך החד ליבתי המתקדם ביותר מבית NVIDIA אנחנו לא רגילים לראות הנחות ומבצעים מרחיקי לכת על כרטיסי מסך בחנויות השונות של אמאזון ברחבי העולם – אך היום זה בדיוק מה שקורה בסניף הגרמני של הענקית, והדיל הזה עשוי להיות פשוט פנטסטי לכל מי שמעוניין בכוח עיבוד גדול. במסגרת מבצע ה-Deal of the Day אשר יהיה זמין רק עד סוף היום הנוכחי (יום חמישי, ה-14 באפריל), ניתן לרכוש את כרטיס ה-GeForce GTX 980 Ti של NVIDIA, מדגם ה-AMP! Omega Edition של חברת Zotac שמגיע עם קירור בעל שלושה מאווררים, תופס שלושה מקומות (סלוטים) במארז ומציע תדר עבודה של עד 1,280MHz היישר מהמפעל. המחיר? כ-601 יורו בלבד, שכולל בתוכו את ה…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Hatzi6,

היי, אני מחפש המלצה על איזשהי DASH CAM - אני לגמרי מוכן להזמין דרך GEARBEAST או ALIEXPRESS אם זה מוזיל את כל העסק. אפילו מעדיף. - לא חייבת להיות למצלמה איכות מדהימה, אבל שיהיה מספיק ברור. - עדיפות (אבל ממש לא חובה אם זה מקפיץ את המחיר) למצלמה שרגישה לתזוזה שמופעלת כשהרכב במצב חניה ולא זז. - אני לא מוגבל מידיי בחינת תקציב אבל שלא יחרוג מה-70$ כדי להימנע מלשלם מכס. אני מחפש משהו שיהיה שווה את המחיר ככל האפשר.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. מחפש לקנות לפחות 5 יחידות, בEBAY יש מיליארד מוכרים ובפעם האחרונה שהזמנתי קיבלתי משהו שהתפרק אחרי חודש... מישהו הזמין ויכול להמליץ על מוכר עם מוצר לא באיכות זיפט? מחפש משהו כזה: http://www.ebay.com/itm/New-USA-US-To-Europe-EU-Euro-Travel-Charger-Power-Plug-Adapter-Converter-/261155283261?pt=Travel_Adapters_Converters&hash=item3cce11613d תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by shahafp,

שלום, עברתי לאחרונה דירה, דיברתי עם בזק שיבואו להתקין לי בדירה החדשה את התשתית. בדירה החדשה לא היה לי מושג איזה תשתית קיימת ומה היה שם לפני שנכנסתי אבל ראיתי שיש חיבור טלפון בסלון ושם גם רציתי שהראוטר יהיה. קרה ולא יכולתי להיות בבית ביום שהמתקין הגיע (חברה שלי היית). חברה שלי התקשרה אליי ואמרה לי שיש בעיה עם השקע הקיים בקיר ושאם בכל מקרה אנחנו רוצים את הראוטר בסלון אז הוא צריך להעביר כבל מבחוץ. אמרתי שבסדר מבחינתי בלי ממש להבין מה המשמעות. מסתבר שהגנוב הזה קדח עם מקדח די גדול חור בקיר אז הוא גילה שהחור נמוך מידי אז הוא קדח עוד חור שיוצא ישירות החוצה משם הוא העביר את הכבל כל הדרך לסלון עם קליפסים. בקיצור עבודה מאד מכוערת ומאד מזלזלת. המצב כרגע הוא שיש לי חור אחד בבית בלי …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אז ככה קניתי בבלאק פריידי SSD אני לא מרכיב אותו מסיבות אישיות . האם אם הSSD יתברר כפגום ,לא תהיה לי אפשרות להחליף אותו דרך אמזון עצמם?(לא מימוש אחריות יצרן ) בנתיים לא עבר חודש נראה לי מהקניה . אם יש מגבלת זמן ,ואני יעבור אותה , האם ברגע שאחליט להרכיבו , אני יצלם תיעוד עם תאריך שאני פותח את האריזה רק עכשיו ואז אצור קשר עם אמזון לדעתכם יעזור? פשוט הבנתי שאמזון מאוד גמישים . אין לי אפשרות כרגע לחבר אותו .. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by the_alex_shooter,

היי אני יודע הנושא הזה נידון מתישהו, אבל אני רוצה לשאול בכל זאת האם מישהו נתקל בסירוב של חנות מחשבים ידועה בארץ בטיפול של כרטיס מסך תקול שנמכר למישהו עם אחריות תקפה? לי אישית לא יצא לממש אחריות על כרטיס מסך של מישהו אחר, פעמיים מימשתי את שלי ממה שאני זוכר, והיה לי לפני כשנתיים כרטיס מסך שקניתי ממישהו שאותו בסוף מכרתי למישהו אחר. הקטע שהדבר הזה הוא חלק מחוק, אני אישית מעוניין עכשיו לשדרג מיד שנייה [ אני סטודנט, ולא כזה עשיר ] אז יש למישהו עניין ו/או ניסיון עם הנושא ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום, אשמח לקרוא חוות דעת על המחשב Lenovo IdeaPad 310-14 80TU002KIV. השימושים העיקריים עבורי הם: גלישה, Office ומיילים. האם הוא מתאים? והאם הוא אמין לטווח ארוך? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. טוב, אז רשמית נמאס לי להחליף כל הזמן את הסוללות (ולקנות כל הזמן סוללות) במקלדת והעכבר האלחוטיים שלי. אני מחפש המלצה למטען סוללות + סוללות נטענות. עדיפות גבוהה למטען שיכול להטעין גם AAA וגם AA. אשמח להמלצות

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by dima_ga,

שלום לכולם, לפני כחודשיים קניתי מחשב נייד VOSTRO 3450 של דל. המחשב עצמו ממש טוב לדעתי אך לפני שבועיים שמתי לב ששקע האוזניות לא פועל. התקשרתי לשירות שלהם בארץ והם שלחו טכנאי שהגיע יום למחרת ותיקן את הבעיה (ח"ח על השירות!!). הבעיה היא שלא הייתי בבית (חייל) ואמא שלי לא מבינה במחשבים. הטכנאי אמר לי שהוא החליף לי לוח אם ואני בטיפשותי לא שאלתי אותו 2 שאלות. לכן אשאל כאן ואולי אתם תוכלו לענות... האם הוא חייב להחליף אותו בלוח אם תואם (כלומר אותו דגם)? האם הלוח אם הוא חדש או משומש? הוא לא השאיר אף קבלה ולכן אין לי מושג. אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ישראל אופרק,

לצערי אני צריך מקרר חדש. רציתי לדעת איזה? נאמר לי שמקררי: LG/אמנה/שארפ.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. http://www.themarker.com/hitech/1.1570344 קריאה מהנה =]

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by LordEnlil,

היי, רכשתי לפני כארבעה חודשים XPS 9550 בארצות הברית. הכבל כמובן אמריקאי, אך הוא מתפרק מהמטען עצמו (אם צריך אצלם תמונה). אני מחפש אחד כזה ישראלי אבל לא ממש מצאתי. מאיפה אני רוכש? כרגע אני עם מתאם מאמריקאי לישראלי, אבל אין למתאם הארקה וזה קצת מפחיד אותי. אולי מתאם עם הארקה גם מהווה פתרון טוב? תודה לעוזרים!

21. מישהו קנה באתר הזה משהו? אתר לגאדג'טים ומתנות... http://www.out-of-the-box.co.il

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Ancient1,

NexSmart D32 שתי סקירות ביוטיוב שראיתי התרשמו מאד מאד לטובה. בא עם שלט ספק וכבלים. אנדרואיד 5.1 = ג'ימייל , דפדפן, גוגל סטור, כרום, קודי.. עובד טוב. 4K. מצאתי ב עליאקספרס את הזול ביותר - 18.5$ ! מבצע מסתיים עוד 9 שעות וקניתי. ללאומי קארד יש תכנית : PAY BACK , ודרכה קיבלתי דולר חזרה. 17.5$ FFS

23. Started by kletsman,

מישהו יודע איך לקנות מוואלמארט קניתי דרך buy2usa והם ביטלו לי את הקנייה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by BarBee,

http://www.bhphotovideo.com/find/HelpCenter/NYSuperStore08.jsp

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. מחר יש באפשרותי לבצע רכישה בדיוטי פרי בנתב"ג. אילו פריטים כדאי לרכוש שם ? אני חושב בעיקר על פריטים כמו מעבד מזון , מצלמה , מצלמת וידיאו ,מסך וכיוצא בזאת

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.