עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. והאים הציפ GLOBE 360יפעל יותר טוב משחקים צרובים מאשר פריצת התוכנה?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by avi2014,

http://www.audiodiscountconsole.com/ המחירים שם pשוט מדהימים!! דיברתי איתם בטלפון ובמייל והם נראים אמינים....כדאי להזמין משם ps או xbox?

• 76 תגובות
    • 7.9k צפיות
  3. אחי עומד לפני רכישת 360. הדבר שהוא הכי אהב בPS2 היתה התמיכה ב"משחקי חבר'ה" שכולם פשוט תופסים שלט ומתחילים לשחק. עכשיו, עם כל הגראפיקה והמורכבות - ה360 לא הפכה למעין מחשב-שני בנושא הזה? או שגם היא אצלה רוב המשחקים מאפשרים משחקי חבר'ה עם כמה שלטים? ת'נקס =)

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by SugarFreeBoy,

1) מה השימושים של הלייב מעבר למולטיפלייר? 2) למה משמש ההארד דיסק של ה360? תודה רבה =)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by tzahi04,

אז אחרי שרכשתי XBOX 360 בא לי לדעת איזה עוד משחקים טובים אני יכול לשחק? חשבתי ללכת לפי הדירוג המשחקים שיש באתר GAMESPOT אבל שמתי לב שהדירוג לפעמים מטעה בצורה רצינית, למשל משחקים שטובים בכמה רמות מעל משחק שקיבל ציון גבוה יותר מהם, וגם הרבה משחקים שקיבלו ציון גבוה הם מאותו סיגנון משחק. אני מחפש משחקים מכל הסוגים אבל בעיקר משחקי פעולה עם גרפיקה כמה שיותר טובה... גם לפחות משחק אחד שיהיה בעל שליטה קלה ומתאים לאחיין שלי שהוא סך הכל בן 5. הוא אוהב לשחק במשחקים בסיגנון סוניק וכאלה. עדיף משחקים שאפשר לשחק עם שני שלטים בעיקר איתו גם כדי שאני לא אשתעמם והוא ישחק לבד. Alien Hominid HD - זה משחק לילדים או משהו? אפשר לשחק עם שני שלטים? המשחקים שיש לי כרגע הם: night round 3 WWE raw vs…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by stone cold,

מיקרוסופט אומרת בין 5 ל4 אחוז בסקר באחד האתרים הגיעו ל61 אחוז http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=17067 וזה מאתר של חובבי XBOX לא אתר של פאנים מנינטנדו או סוני

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by DS,

נתקעתי במקום אחר...... טסתי עם הסוס ולאחר מכן איזה פסל אחד מעך לי אותו. עכשיו יש אצבעות או משהו ואני לא יודע איך ומה לעשות. אני נלחם בהם אבל אני לא מצליח לעבור, עד שאני מנסה הן עוד פעם למטה

8. מי מכיר חנות אמינה שאני יכול לקנות שם אקבוקס 360 באזור הצפון אוו באזור חיפה ? הוא בכלל מקומות שבאמת משם אפשר לקנות 360

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by eladbu,

שלום לכולם אני צריך עזרה ב GOD OF WAR 2 PS2 כמובן.כאשר אני מגיע להיילחם נגד הפסל הענק בפעם השניה בכדי למשוך את החרב מהרצפה אני מצליח רק פעמיים להמם במכות את הפסל פעם אחת עם קסמים ופעם אחת עם האבן הגדולה איך אני מוציא את החרב החוצה??? אחרי הפעם השניה החרבות שלי נהיים הרבה פחות חזקים וללא הילת האש כך שהסיכוי להמם אותו בפעם השלישית נמוך

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. מישהוא מכיר את האתר הזה? www.xpango.com נראה מגניב לאללה, ויש מישלוחים לכל העולם (גם לישראל).

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. רק לציין אני כמובן לא הולך להרוויח על זה ומוכר את זה באותו המחיר שבו אני יקנה (אני לא הולך לקנות אלא אם כן מישהו רוצה) ** בכניסה לארץ ישולמו כל המיסים כנידרש ** היא דיילת ואני לא רוצה שהיא תיסתבך אז כמובן שהכל יהיה כמו שצריך.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. הוא שה עומדת להיות הוזלה הוא משהו במכשיר? ועוד שאלה האים עומד לצאת ציפ קורא צרובים בזמן הקרוב לא פריצת תוכנה?

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. יש לי קונסולה יפנית, אז אני יכול לשחק אותו עם כתוביות אנגליות, מה גם שנראה לי שהגירסה האנגלית שתצא תהיה חסומה לאיזורים אולי? בכל אופן מתי היא יוצאת

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  14. סוף סוף יש מחיר נורמלי יותר, עד היום מכרו את הXBOX-360 במחירים גבוהים בהרבה מאשר בחו'ל. השאלה היא האם מה שמציעים פה שווה את הרכישה או לא? http://www.moniline.co.il/Product.aspx?ProductID=817 1. הוא נמכר ללא פריצה אך גם כך הוא יותר זול מהאחרים 2. שיטת שידור NTSC-J ולא PAL. הם כותבים שזה הכי טוב אבל דוגרי בארץ טלויזיות PAL לא יעבדו עליו ולדעתי משחקי XBOX שמורידים מהאינטרנט הם לרוב PAL ולא NTSC. 3. על הפריצה הם לוקחים 700 שקל, כך שמי שמעוניין יכול לעשות אותה במקום אחר ביותר זול או לבד. מה דעתכם בקשר לNTSC-J ובכלל? האם המסך DELL 2407W תומך בNTSC-J?

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. לכל בעלי ה360 או אלה שמתכננים לקנות ולשחק במולטיפליר אם משחקים פרוצים מיקרוסופט התחילה להרחיק מישתמשים אם משחקים פרוצים מהשרות ובקיצור הרבה מהכיף במשחקים כמו הלו 3\GOW ועוד רבים וטובים יעלם פשוט כי המולטיפליר לפחות רישמית יחסם לכתבה- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=16904

• 71 תגובות
    • 7.6k צפיות
  16. Started by DS,

כתבתי את ההודעה בקשר ל GOW השני בגלל שאני רוצה לדעת איך הוא. עכשיו אחרי חודש שלא שיחקתי בו, אני תקוע עוד פעם והפעם זה אחרי קרב הבוס של השור. לאן אני אמור ללכת? זה מחזיר אותי ל The Rings of Pandora והאם נשאר לי עוד הרבה לסיים?

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  17. Started by parker8,

אני יכול להשיג PS3 NTSC-J ב-3600 ש"ח... השאלה אם זה שווה, ומה ההבדלים לעומת מה שמוכרים בארץ... תודה לעוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by gangst-R,

מהי הגירסה הכי עדכנית של הPS2 (הדק כמובן)? האם יש גירסה שקוראת צרובים (מבלי להוסיף צ'יפ)? 10X

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. לאחי הקטן יש בעוד זמן קצר יומולדת. לפני כמה ימים הוא התוודע לPS2 והתלהב מאוד, מאוד מטקן 5. אמא שלי החליטה לצ'פר את הבחור בקונסולה חדשה. כמובן שאני עליתי על הסוס, והצעתי את ההשתתפות שלי אם נרכוש משהו רציני יותר (WII,PS3,360). קראתי המון בפורום בנוגע לאיכויות השונות של כל קונסולה, מחירים, ותאימות לשוק הישראלי ובכל זאת נשארו לי לא מעט שאלות; 1) המחשב הנוכחי שלי חזק (8800, C2D), אבל בכל זאת ההרגשה היא שהקונסולות פשוט מוחקות אותו בתור פלטפורמה ראויה למשחקים. דעתכם? 2) המחיר הוא פאקטור רציני, מה שפוסל את הPS3? 3) האם המולטיפלייר (שירות הלייב, בפרט) מהווה חלק גדול כלכך בקונסולה? בתור מישהו שלא משחק הרבה אוןליין, תהיה סיבה אמיתית בשבילו? 4) איזורים. הבנתי שלכל קונסולה (וה…

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  20. Started by DS,

האם שווה לקנות אותו? אהבתי את הראשון לא יותר מדי אבל היה כיף להעביר את הזמן. אז כמה שאלות: 1. הוא קשה מאוד? 2. יש שם חידות כמו בראשון, קשות? אני קצת שונא חידות. 3. האם הוא ארוך? 4. מ1 עד 10 כמה?

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  21. http://www.vgames.co.il/article.aspx?SectionID=1869 אני חושב שזה בשורות מצוינות ומעניין יהיה ליראות מה יהיו המחירים ואם יכנסו משחקי WII גם להשכרה בבלוקבסטר עדיין מוקדם לדעת אבל אולי אולי הWII יהיה חצי רישמית בארץ וזה גם משהו במיוחד שכרגע רישמית יש רק תPS3 וכולנו יודעים שהוא לא בשל ולא ידוע אם הי פעם יהיה משתלם

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. אתמול קניתי בארץ את ה-XBOX 360 בגירסה עם ההארד דיסק 20 ג'יגה. 1 האם בגירסה הזאת אני יוכל להינות ממשחקים ב-HD או שזה רק בגירסת ה-ELITE ? (אגב אני הולך לשחק על מסך פלזמה 42 אינטש ברזולוציה של 1024X768) 2 איזה משחקי FIRS PERSON SHOOTER טובים יa ? 3 בקשר ל-XBOX LIVE - מה זה בדיוק ומה זה נותן ?

• 30 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. נכון לבדיקה עכשיו, מצעד היוקרה של הקונסולות באיביי (המחיר הממוצע בדולרים): PS3 - 532 Wii - 348 XBOX Premium - 344 Xbox Core - 241 PS 2 - 231 PSP - 163 PS2 SLIM - 121 ה PS3 וה Wii נתנו כל אחד ירידה לא קטנה של כ-30 דולר (ויותר מ-60 דולר בחודשיים האחרונים). דווקא ה Xbox העלה את הערך שלו (ה Core קפץ בכ-20 דולר). העלייה הגדולה ביותר הייתה דווקא של ה Playstation 2 שטיפס ביותר מ-50 דולר (!!!).

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  24. אז ככה, ניסיתי לרשום חשבון חדש וגיליתי את הדברים הבאים: בשלב ההרשה המכשיר ישאל אם יש לך LIVE ID או שאתה רוצה ליצור אחת, ניסיתי לתת את הID של המסנג'ר שלי, וקיבלתי הודעה ששירות XBOX LIVE לא קיים באיזור החשבון שלי. ניסיתי ליצור חשבון חדש - נתתי מייל ישראלי וסיסמא - והופ - חשבון חדש ללא בעיה. בנוסף אם יוצרים LIVE ID של מסנג'ר לא ישראלי בוידוס גם הוא יעבוד. הקיצר, ההגבלה קיימת לפי זהות חשבון הLIVE ID.

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  25. אם אפשר ויש אז גם ראלי. תודה.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים